ειπα στον θειο μου ρολογα που ζει οδυσσο οτι ειχε 3 εκατομυρια τουριστες περσι οδυσσο.Τι λε ρε μεγάλε....
...Τι ακομπλεξάριστα τυπάκια αυτοί οι Ουκρανοι που έχουν τόσους τούρκους τουρίστες και δεν χρειάζονται ούτε Γερμανούς ούτε Ελβετούς ούτε Νορβηγούς έ? Προοδευτική κοινωνία και συνολική πνευματική αναβάθμιση του πληθυσμού μιλάμε...
Μάζεψέ το γιατί θα γλεντήσουμε με αυτό που είπες...
γελουσε και λεει ναι ειχε 3 εκατομυρια γυφτους,τουρκους και ουκρανους.
λεει ρε ξυπνα δεν εχει εδω σαν εσενα λεφτασ,λεβεντης και τζεντλεμαν.λεει οπου σε περνω κανεις παντου
εντυπωση σε γνωστους φιλουσ και γκομενες γυρω.λεει σου το λεω οτι παντα και δεν ακουσ οτι πρεπει να το παιζεισ τουριστασ γιατι δεν εχει εδω στο επιπεδο σου.να μιλασ αγγλικα,εσυ μιλασ ρωσικα και χανεις πολλες γκομενες.σκοπιμα με περνει στο καφε που παει και λεει εδω θα ερχεσε.ολεσ σε βλεπουν και χαμογελουν.εδω ειναι νορμαλ και δεν πεζουν να εχουν και πολλα λεφτα.οτι πρεπει για σενα.λεει μαλακιεσ σου λεει ο δασκαλος,εσυ εισαι γενημενοσ για οδυσσο.απλα πρεπει να αλαχεισ συνηθειες και στεκια.να μην χανεισ χρονο με αφραγγεσ και καμακια ενω στα μερη που σε περνω για καφε ολεσ σε κοιτανε.σε αυτο εχει δικαιο ο θειοσ ρολογα.στα ελεγα παλαιοτερα δεν φταισ εσυ αλλα η νοοτροπια εκει.
οι αφραγγες και οι μαλακισμενες ειναι αυτες που ηθελε ο δασκαλοσ να την πεσουμε στα παγκακια
και το εκανα και εγω για χρονια.αργησα να καταλαβω οτι αυτες πρεπει να εισαι γυφτοσ για να τησ γαμησεις χαχαχαχ.ο δασκαλοσ οπως και εγω συμφωνουμε.οτι νορμαλ πανττρευονται τον πιο μαλακα του χεριου τους απο το πανεπιστημιο η οι νορμαλ επιπεδου η φραγγα γνωριζονται μεσω απο γνωστους και οικογενοια.ετσι διασφαλιζουν τα λεφτα πανε στα λεφτα.για τους υπολειπουσ μενουν βιζιτεσ,πουτανεσ,γυφτισεσ και εχει και μερικα καλα κοριτσακια με χαμηλο μισθο που ειναι σαν να βρεισ το λοτο για να τισ γνωρισει ο τουριστασ η να εχει επιτυχια