Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Τώρα είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα σε όλη την πρώην ΕΣΣΔ από ό,τι 5-8 χρόνια πριν.Κυρίως εξαιτίας του πολέμου και των sanctions όπως και της μειωμένης τιμής του πετρελαίου.
Είναι πολύ καλή εποχή για mongers άσχετα αν ο Ελληνας δεν μπορεί να την εκμετταλευτεί αφού έχασε το 70% τους εισοδήματός του στην ίδια περίοδο.

Μου αρέσει που τoυς σφάζεις με το βαμβάκι :grin:

Είναι το ίδιο με εκείνο που προτείνεις ρευστότητες και πυραύλους σε ένα forum χρεοκοπημένης χώρας.

Τώρα θα πεις...Ας ψαχτουν να βρουν τα funds μόνοι τους και να αφησουν τα forum.
Σωστό και αυτό.

@Glock το instagram ήρθε όντως για να ταϊσει το εγώ πολλων γυναικων,
αλλά και πάλι,τον πούτσο τον χρειάζονται.
Άνοιξε κανά Chatroullete,Οmegle,τιγκα στα Ρωσάκια είναι.

Το καλό σε χώρες με υψηλό μέσο όρο εμφάνισης γυναικων,είναι ότι το instagram τις αναβαθμίζει μόνο ψηφιακά,γιατί στην πραγματικότητα με τόσο καλά μουνιά,ειτε εχουν instagram,ειτε όχι,χάνονται ανάμεσα στις άλλες μούνες..
Εκτος αν είναι 9άρια-10άρια.

Αντίθετα στην Ελλάδα,αν μια γκομενα πιαστεί στο instagram με followers,κ.λ.π. το καβάλησε το καλάμι και άντε πιάστην μετά..

• Like
Αντιδράσεις: yorkie

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Είναι το ίδιο με εκείνο που προτείνεις ρευστότητες και πυραύλους σε ένα forum χρεοκοπημένης χώρας.

Σωστό και αυτό.

@Glock το instagram ήρθε όντως για να ταϊσει το εγώ πολλων γυναικων,
αλλά και πάλι,τον πούτσο τον χρειάζονται.
Άνοιξε κανά Chatroullete,Οmegle,τιγκα στα Ρωσάκια είναι.

Το καλό σε χώρες με υψηλό μέσο όρο εμφάνισης γυναικων,είναι ότι το instagram τις αναβαθμίζει μόνο ψηφιακά,γιατί στην πραγματικότητα με τόσο καλά μουνιά,ειτε εχουν instagram,ειτε όχι,χάνονται ανάμεσα στις άλλες μούνες..
Εκτος αν είναι 9άρια-10άρια.

Αντίθετα στην Ελλάδα,αν μια γκομενα πιαστεί στο instagram με followers,κ.λ.π. το καβάλησε το καλάμι και άντε πιάστην μετά..

Αυτό που λέω είναι οτι το 2008 π.χ. ήταν χειρότερα τα πράγματα αντικειμενικά αφού οι μισθοί Κίεβο ήταν διπλάσιοι από τώρα και τα κόστη διπλάσια.Π.χ. τότε για ραντεβού σε κεντρικό ρεστωράν έφευγαν 50 ευρώ για πλάκα ενώ τώρα το ίδιο γεύμα με κρασί έχει 30 ευρώ.Η διαμονή κόστιζε διπλά από τώρα,τα ταξί ήταν πανάκριβα κτλ.Μόνο οι απαιτήσεις από τις γκόμενες δεν άλλαξαν αφού οι Ουκρανές πάντα αποτιμούσαν το μουνί τους σε δολλάρια και όχι σε γκρίβνυα.
Το μουνί σαν εθνικός χρυσός παρέμενε πάντα σταθερή αξία.
Μειώθηκαν όμως τα περιρρέοντα έξοδα και αυτό έκανε τα πράγματα ευκολότερα για τους νέους μόνγκερς.
Πλην όμως στο ίδιο διάστημα της δεκαετίας ο μέσος Ελληνας υποβαθμίστηκε δραστικά ώστε για αυτόν η αντικειμενική βελτίωση της πρώην ΕΣΣΔ εμφανίζεται σα χειροτέρευση.Ο γαμέας που είχε 2000 ευρώ να σκάσει στο πληθωρισμένο Κίεβο του 2008 έχει μόλις 800 στο αποπληθωρισμένο και ρεαλιστικό Κίεβο του 2018.Εντωμεταξύ τα κινητά που ζητούσαν οι γκόμενες δε φτήνηναν καθόλου,200 είχαν τότε,200 έχουν και τώρα.Το ίδιο και τα λοιπά δώρα πάντα δυτικής και ποτέ ουκρανικής προελεύσεως.

Αν αυτά τα μοντέλα είχαν γεννηθεί Ουκρανία αντί για Δύση θα δούλευαν τώρα για μεροκάματο στο Ρίο το στριπτιζάδικο αντί να ποζάρουν εσώρουχα της Victoria Secret.

XQYEFj.jpg

Αν πάτε Ρίο παίζει να γαμήσετε καμιά σωσία τους.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36

Σωστό και αυτό.

..
τότε Φίλε.. μικρά ουκρανιδακια με τον μισθό τους πέρναν ένα αεροπλάνο και έσκαγαν διακοπές στα νησιά και έπεφταν τρελά γαμήσια..
Αλησμόνητο ένα 22αχρονο που μου είχε κοστίσει μόνο τη βενζίνη 15 χιλιομέτρων και μια καπότα  durex το πρώτο φόρτωμα! Ούτε καν κέρασμα!  Παραλία και μετά ξενοδοχείο..
Μετά το 14 που έφτιαξε για τον Κμαν χάλασε για εμένα...
Τα οικονομικά μου τα ίδια είναι..Οι γυναίκες άλλαξαν..

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.031
Πόντοι
216
τότε Φίλε.. μικρά ουκρανιδακια με τον μισθό τους πέρναν ένα αεροπλάνο και έσκαγαν διακοπές στα νησιά και έπεφταν τρελά γαμήσια..
Αλησμόνητο ένα 22αχρονο που μου είχε κοστίσει μόνο τη βενζίνη 15 χιλιομέτρων και μια καπότα  durex το πρώτο φόρτωμα! Ούτε καν κέρασμα!  Παραλία και μετά ξενοδοχείο..
βεβαιως χαλασαν γιατι κατι γελοιοι και ανασφαλεις αγαμητοι πιρφοροι σαν τον Κμαν, εσπρωχναν ενα μηνιατικο (μη φανταστειτε, κανα 1000αρικο) για να γαμησουνε μια ξεβρακωτη που μεχρι τοτε τη γαμαγανε τσαμπα και τη βαραγανε κι απο πανω οι γκομενοι της.

Σκασανε οι λεβεντομαλακες τυπου Κμαν που ξαφνικα ενοιωσε σπουδαιος και τρανος πληρωνοντας πανακριβα οχι απλα για να γαμησει, αλλα και για να τον βαλουνε σε κουβεντα στο ιντερνετ και χαλασανε τις γυναικες και τους προορισμους επειδη οι ιδιοι ειναι τελειως ανικανοι να τους παρει στα σοβαρα οποιαδηποτε γκομενα δεν ειναι τυφλη και μουγκη.

Οι Κμανηδες ευθυνονται για το οτι οι σοβαροι παικτες αναγκαζονται να τρεχουν να βρισκουν συνεχεια νεους προορισμους για να κανουν σοβαρο παιχνιδι και να γαμανε μουναρες.
Αλλα να μην περιμενετε και αυτη τη φορα να σας πουνε χαρτι και καλαμαρι που να πατε και τι να κανετε, μαθανε απο τα λαθη τους και δεν προκειται να χαραμισουν τους τελευταιους πορνοπροορισμους γιανα το παιζουνε καμποσοι κατι ρεταλια του αντρικου φυλου σαν τον Κμαν.

Εσεις οι Κμανηδες, που πηγατε και αντι να ακολουθησετε τους μπουσουλες πηγατε να το παιξετε μαγκες σκορπωντας λεφτα χωρις λογο και γαμησατε τους προορισμους, εσεις ειστε εκεινοι που φτυσατε στα μουτρα ολους τους σοβαρους χιστες που μετεφεραν πραγματικες γνωσεις και εμπειριες και που ηθελαν στα αληθεια να βοηθησουν συναγωνιστες να ξεφυγουν απο το βοθρο με τα ψωνισμενα ελλεηνιδικα βρωμομουνα και διακυρηξατε σε ολους τους τονους οτι ο πορνοτουρισμος ειναι ατομικο αθλημα μονο για την παρτη σας.

Φατε τα σκατα σας τωρα και τρεχατε να χρυσοπληρωνετε το μουνι επι δεκα , οι καλωσυνες τελειωσανε επειδη εσεις δειξατε οτι δεν εκτιματε τιποτα.

καληνυχτα σε ολα τα ενημερωτικα φορουμ του σεξοτουρισμου

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Η καταστροφή είναι η ένταξη στην ΕΕ και η άνοδος των μισθών.Αν ο μέσος μισθός ξεπεράσει τα 500 ευρώ τα πράγματα δυσκολεύουν δραστικά γιατί σχηματίζεται μέση τσξη.Οι γκομενες της μέσης τάξης έχουν δραστικά μεγαλύτερες φιλοδοξιες απο την κλαση τους.
Πολωνία που ξεπεράστηκε το όριο το 2013,τα πράγματα δυσκκολεψαν.Το ίδιο και Τσεχία μετά το 2010.Ουκρανία που είναι στα 150 ευρώ είναι παράδεισος.Το 2008 είχαν φτάσει στο Κίεβο τα 500 δολάρια μισθό,σχεδόν τον είχαμε πιει.
Ρωσία πάει να πέσει κάτω απο τα 500 λόγω sanctions και έχουν βελτιωθεί τα πράγματα για τους ξένους γαμιαδες αν και λίγοι πανε εκεί αφου Ουκρανία ειναι φτηνότερα.

Hellenes

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2018
Like
135
Πόντοι
6
Η καταστροφή είναι η ένταξη στην ΕΕ και η άνοδος των μισθών.Αν ο μέσος μισθός ξεπεράσει τα 500 ευρώ τα πράγματα δυσκολεύουν δραστικά γιατί σχηματίζεται μέση τσξη.Οι γκομενες της μέσης τάξης έχουν δραστικά μεγαλύτερες φιλοδοξιες απο την κλαση τους.
Πολωνία που ξεπεράστηκε το όριο το 2013,τα πράγματα δυσκκολεψαν.Το ίδιο και Τσεχία μετά το 2010.Ουκρανία που είναι στα 150 ευρώ είναι παράδεισος.Το 2008 είχαν φτάσει στο Κίεβο τα 500 δολάρια μισθό,σχεδόν τον είχαμε πιει.
Ρωσία πάει να πέσει κάτω απο τα 500 λόγω sanctions και έχουν βελτιωθεί τα πράγματα για τους ξένους γαμιαδες αν και λίγοι πανε εκεί αφου Ουκρανία ειναι φτηνότερα.

Ειχα ακουσει κατι παλια σκηνικα στο Κιεβο οπου καποιοι με δολωμα  γκομενες εκαναν ντου σε σπιτια πορνοτουριστων τους εβγαζαν στο δρομο και τους αφηναν ξεβρακωτους
Προσεξτε εκει περα μην παθετε καμμια νειλα με τοσες πουτανες που νταραβεριζεστε , η Ουκρανια δεν ειναι Ελλαδα
Τριτος κοσμος εκει πανω και με τους Ρωσους υπ ατμον να τους παρουν την ανατολικη χωρα ...

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
622
Πόντοι
81
Αλησμόνητο ένα 22αχρονο που μου είχε κοστίσει μόνο τη βενζίνη 15 χιλιομέτρων και μια καπότα  durex το πρώτο φόρτωμα! Ούτε καν κέρασμα!  Παραλία και μετά ξενοδοχείο..

Ο Ρώσσικος τουρισμός έπεσε με την πτώση του πετρελαίου που συμπαρέσυρε το ρούβλι. Τώρα σε συμπεριφορά γυναικών, από Ρωσσίδες σε διακοπές δεν έχω δει τεράστιες διαφορές. Απλά έπεσαν οι αριθμοί. Και έπεσε και ο αριθμός των γκομενοπαρεών. Πάντως ναι, δεν υπήρχε καμία σχέση με σπονσοριλίκι στις διακοπές ήταν καθαρά νοοτροπία διασκέδασης. Δυστυχώς Ουκρανία με όλη την περιρέουσα ατμόσφαιρα του σεξοτουρισμού υπάρχουν οι γνωστές μαλακίες.

Έπειτα εξαρτάται πως παίζεις, αν είσαι σπόνσορας όπως ο Kman είναι λογικό να σε συμφέρει ο αποπληθωρισμός που φέρνει η κρίση (πτώση τιμών και βιοτικού επιπέδου). Το ίδιο ισχύει αν πας να το παίξεις γαμπρός, γιατί για το γαμπρό μετράει παντού το χρήμα και για σχέση . Αν πας να πουλήσεις περιπέτεια (γαμήσι) και διασκέδαση (που για μένα είναι η βέλτιστη τακτική, αν σε παίρνει),  θες να έχουν οι χώρες καλό βιοτικό επίπεδο γιατί και όρεξη για διασκέδαση υπάρχει περισσότερη (πιο πολλά μουνιά έξω κτλ.) και μειώνεται το πλεονέκτημα των σπονσόρων. Βέβαια δεν θες να ανέβει τόσο που θα γίνει πολύ ακριβός προορισμός για την τσέπη σου (από πλευράς τρέχοντων εξόδων, διαμονής κτλ).

Άρα Glock από αυτή την άποψη θα σου πρότεινα Εσθονία, Λετονία.

ΥΓ. Για Ρόδο που λές το 2013 λίγες Ρωσσίδες και γενικότερα Ανατολικοευρωπαίες είχα πετύχει. Και αυτό που δεν μου άρεσε είναι ότι δεν είδα καλά νυχτερινά μαγαζιά να μαζεύονταν κυρίώς ξενές. Στην παλιά πόλη υπήρχαν κάποιες αλλά χανόντουσαν μέσα στο τσούρμο των Ελληνίδων. Πρέπει να σου πω ότι πήγα τέλος Ιουλίου. Ίσως πήγαινα στα λάθος μέρη.

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Αν και ειναι αμερικανια θα ηθελα να δωσω special thanks στους Τασο3 target600 και drlove(τυχαια σειρα)για την καταπληκτικη παρεα που καναμε στο κιεβο!
τα στρογγυλα τραπεζια θα συνεχισθουν με γνωστες κι με ανθρωπους που αξιζουν
Οι παραπανω μου απεδειξαν οτι ο Ελληνας international εχει ανοιξει τα ματια του ξερει πολυ καλα τι θελει εχει υψηλο μορφωτικο επιπεδο και ειναι ενας ανθρωπος που η σημερινη Ελλαδα δεν του αξιζει γιαυτο και εχει βαλει πανια για αλλες πολιτειες...
Φυσικα οπως εχω πει δεν ξαναγραφω εδω γιατι βαρεθηκα να με λενε μαλακα φιλοι του Ρολογα πχ που μας υποδεικνυει ενα στριπτιζαδικο-κωλαδικο για μαγαζι(ungly coyote)...
φυσικα τα συμπερασματα απο τις 15 μερες του κιεβου και τις 15 μερες του νοεμβριου τα συζητησα με τα παραπανω παιδια που ενω ειναι 4 διαφορετικοι κοσμοι(αλλη στοχευση και αλλη λογικη ο καθενας)εχουν εναν κοινο στοχο!Τις γυναικες!
Εγω τον στοχο μου τον πετυχα που εθεσα απο την αρχη να γνωρισω δηλαδη αξιους συμπαικτες που να πηγαινω μαζι ταξιδια και να ανταλασω τεχνογνωσια...Οποιος αλλος πιστευει οτι μπορει να ανταποκριθει τον περιμενω στα επομενα ταξιδια μου(το Pm Μου παντα ανοικτο για αξιολογους ανθρωπους)
Ακομα ειμαι χαρουμενος γιατι Μιλησαμε και με τον Ουκχαρη και θα βρεθουμε σε καποιο επομενο ταξιδι οπως και ειμαι πολυ χαρουμενος γιατι απο εδω και περα θα εχω τσαμπα διαμονη στο κιεβο...
Ακομα πολυ χαρουμενος που μιλαω και με τον Παπα και θα παμε μαζι σε καποια απο τα επομενα ταξιδια...
Φυσικα θελω οποσδηποτε να γνωρισω τον μεγα Δασκαλο Μπλασκο καθως και τον kman γιατι θελω να δω απο κοντα που τελειωνει η αληθεια και που αρχιζει το ψεμα απο τα μυθιστορηματα που γραφει...
Τελος να πω και για τον Midas που τον ξερω απο πιο παλια και ειναι μεγαλος παικτης και βεβαια για τον memosan ο οποιος ηταν ο μονιμος συμπαικτης μου στις καλες εποχες του μινσκ οταν ειμασταν οι μονοι Ελληνες στον παραδεισο ειχε γραψει τα παντα για εκει αλλα καποιοι εδω περα τον εδιωξαν γιατι στην Ελλαδα κακα τα  ψεματα επικρατουν οι μυθιστοριογραφοι οι ψευτες και τα  λαμογια...

Φιλια σε ολους

καλες μαχες

συνεχιζω να διαβαζω  οπως και παλαιοτερα αλλα δεν ξαναγραφω εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων οπως τωρα

Ευχαριστω τον ΘΕΟ που μου εδωσε την ευκαρια να πηγαινω σε αυτες τις χωρες και για αλλη μια φορα ευχαριστω ολους τους παραπανω που ειναι αξιοι πανω απο ολα και μου κανανε την ζωη πιο ευκολη πιο ευχαριστη  και πιο ποιοτικη...
Μεχρι την επομενη φορα καλη δυναμη σε ολους

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Παντού έχει δυσκολέψει σε όλο τον πλανήτη. Είναι το αποτέλεσμα της Παγκοσμιοποίησης και κυρίως των social media που έχουν περάσει το παιχνίδι σε άλλο επίπεδο την αυτοπροβολή και τα ψέυτικα ιδανικά και εικόνες. Είναι αστείο να νομίζει κάποιος που θα ξανάρθουν οι καλές εποχές. Π.χ. Μιλάω με φίλους που ζούν Ταιλάνδη και μου λένε ακόμα και εκεί πόσο έχει χαλάσει , δεν είναι θέμα μόνο Δύσης το instagram δουλευει παντού.

Το θέμα είναι μέσα σε αυτόν τον αχταρμά να παλεύουμε να βγάζουμε ότι μπορούμε χωρίς να έχουμε προσκολλήσει στις επιτυχίες του παρελθόντος. Το Κίεβο τα τελευταία 2 χρόνια που πάω δυστυχώς σε κάθε ταξίδι παρατηρώ πτώση ολο και περισσότερη. Παρόλα αυτά την στιγμή αυτή δεν υπάρχει κάτι καλύτερο σε ένα λογικό κόστος που να σου επιτρέπει να ταξιδεύεις συχνά. Σε μια τριετία το Κίεβο με την απελευθέρωση της Βίζα και των φθηνών πτήσεων θα αποτελεί παρελθόν!! Ζήσαμε αντίστοιχα την άνοδο και την πτώση της Πολωνίας,Ουγγαρίας κλπ.

Μέχρι τότε έχουμε ακόμα ευκαιρίες οπότε πάτε ΤΩΡΑ. Και φυσικά επειδή μερικά μυαλά είναι κολλημένα θα μπαίνουν μετά από 3 χρόνια ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΙΖΩ το Κίεβο και θα λένε είναι Κωλοτούμπας ο Dr. Love πριν 3 Χρόνια μας έλεγε πηγαίνετε εκεί!!! All time classics..Άνθρωποι που δεν αντιλαμβάνονται το πόσο εκθετικά αλλάζει το περιβάλλον!! Άνθρωποι που δεν έχουν γνώση και δεν καταλαβαίνουν το τι σημαίνει να βλέπεις τις 20-30 γνωστές που έχεις στο Κίεβο να να ποστάρουν πλέον (τον τελευταίο χρόνο ) ασταμάτητα φωτός στο instagram από Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία,  Ιταλία  όταν παλία τις έβλεπες ΜΟΝΟ με φώτος από τα φτηνά All Inclusive hotels της Τουρκίας, την μόνη low quality επιλογή που είχαν λόγω μη βίζας και φθηνής πτήσης και διαμονής!!
Η απελευθέρωση της Visas και οι γαμημένες φθηνές αεροπορικές θα μηδενίσουν το μέρος.. Αυτός θα είναι ο λόγος της καταστροφής, μπήκαν οι Ευρωπαίοι στο Παιχνίδι και είναι έτοιμοι να σκάσουν πολύ χρήμα στις Ουκρανέζες που με 19 ευρω θα πηγαινοέρχονται Λονδίνο ( Με τόσο πήγε πρόσφατα μου είπε μια εκει ταξίδι roundtrip) και με ενα Tinderaki θα έχουν χορηγούς και όχι ο Kman.

Όποιος προλάβει λοιπόν την πτώση της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
@ hellenes , τριτος κοσμος ειναι στο μυαλο σου και μονο ... σταματα να δινεις τετοιου ειδους συμβουλες σε καποιους απο δω μεσα που πηγαινουν τα τελευταια 25-30 χρονια στην Ανατολικη Ευρωπη.

@ love συμφωνω , τα παντα εχουν χαλασει σε συγκριση με τις παλιοτερες εποχες. Μιας και ανεφερες την Ταυλανδη (τα παιδια στο αντιστοιχο θρεντ το γνωριζουν πολυ καλυτερα βεβαια ) στη μια και μοναδικη φορα που πηγα (2015) μου εκαναν τρομερη εντυπωση οι ακριβες τιμες στο κομματι του πληρωμενου. Καταλαβαινεις λοιπον ...

@ Σπυρο εισαι απο τους λιγους πραγματικους γνωστες της περιοχης, οι πληροφοριες και εμπειριες που ανταλαξαμε υπερπολυτιμες! Οπως ειπαμε αλλο ειναι να τα λες διαδυκτιακα και αλλο προσωπο με προσωπο , συνεχιζουμε λοιπον.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Ειχα ακουσει κατι παλια σκηνικα στο Κιεβο οπου καποιοι με δολωμα  γκομενες εκαναν ντου σε σπιτια πορνοτουριστων τους εβγαζαν στο δρομο και τους αφηναν ξεβρακωτους
Προσεξτε εκει περα μην παθετε καμμια νειλα με τοσες πουτανες που νταραβεριζεστε , η Ουκρανια δεν ειναι Ελλαδα
Τριτος κοσμος εκει πανω και με τους Ρωσους υπ ατμον να τους παρουν την ανατολικη χωρα ...

Αυτό το είχε κάνει ένας σύλλογος ακτιβιστών ως προς αντίδραση για την άυξηση του sexoτουρισμου...Μάλιστα μετά είχε γίνει μεγάλο θέμα σε κανάλια που κατηγορούσαν την ακτιβιστική οργάνωση πως δεν είναι δυνατόν να κάνουν τέτοιες ενέργειες και να δυσφημήζουν την χώρα..Και μιλάμε για ενα γεγονός που απλά του φόρεσαν μια ταμπέλα πάνω απο το βρακί και τον άφησαν στον δρόμο σαν ένδειξη τιμωρίας για να ακουστεί.Τίποτα παραπάνω.

Έχεις δεί φίλος τι καραγκιοζιλίκια γίνονται Ελλάδα με τον Ρουβίκωνα ?Που μπουκάρουν όπου θέλουν, ξεφτιλίζουν θεσμούς, απειλούν, πλακώνουν κόσμο στο ξύλο κλπ..Σε πείραξε το ξεβράκωμα ενός Ιταλού?

Αυτά περί τρίτων χωρών είναι τα κλασσικά που λένε στο χωρίο μου οι συγγενείς που δεν έχουν ταξιδέψει ποτέ πιο πάνω απο το Βόλο. Και αυτην τη  στιγμη τους ανοίγουν τα σπίτια ο κάθε τυρχάπαστος βρωμίλος με την ανοχή της αστυνομίας και του πολιτικού συστήματος που ανέχετε την βία και τους αποφυλακίζει...Η Ελλάδα του 2018 στο θέμα της ασφάλειας είναι τρίτη χώρα και αν δεν αλλάξει κάτι γρήγορα θα πάμε πιο κάτω!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Παντού έχει δυσκολέψει σε όλο τον πλανήτη. Είναι το αποτέλεσμα της Παγκοσμιοποίησης και κυρίως των social media που έχουν περάσει το παιχνίδι σε άλλο επίπεδο την αυτοπροβολή και τα ψέυτικα ιδανικά και εικόνες. Είναι αστείο να νομίζει κάποιος που θα ξανάρθουν οι καλές εποχές. Π.χ. Μιλάω με φίλους που ζούν Ταιλάνδη και μου λένε ακόμα και εκεί πόσο έχει χαλάσει , δεν είναι θέμα μόνο Δύσης το instagram δουλευει παντού.

Το θέμα είναι μέσα σε αυτόν τον αχταρμά να παλεύουμε να βγάζουμε ότι μπορούμε χωρίς να έχουμε προσκολλήσει στις επιτυχίες του παρελθόντος. Το Κίεβο τα τελευταία 2 χρόνια που πάω δυστυχώς σε κάθε ταξίδι παρατηρώ πτώση ολο και περισσότερη. Παρόλα αυτά την στιγμή αυτή δεν υπάρχει κάτι καλύτερο σε ένα λογικό κόστος που να σου επιτρέπει να ταξιδεύεις συχνά. Σε μια τριετία το Κίεβο με την απελευθέρωση της Βίζα και των φθηνών πτήσεων θα αποτελεί παρελθόν!! Ζήσαμε αντίστοιχα την άνοδο και την πτώση της Πολωνίας,Ουγγαρίας κλπ.

Μέχρι τότε έχουμε ακόμα ευκαιρίες οπότε πάτε ΤΩΡΑ. Και φυσικά επειδή μερικά μυαλά είναι κολλημένα θα μπαίνουν μετά από 3 χρόνια ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΙΖΩ το Κίεβο και θα λένε είναι Κωλοτούμπας ο Dr. Love πριν 3 Χρόνια μας έλεγε πηγαίνετε εκεί!!! All time classics..Άνθρωποι που δεν αντιλαμβάνονται το πόσο εκθετικά αλλάζει το περιβάλλον!! Άνθρωποι που δεν έχουν γνώση και δεν καταλαβαίνουν το τι σημαίνει να βλέπεις τις 20-30 γνωστές που έχεις στο Κίεβο να να ποστάρουν πλέον (τον τελευταίο χρόνο ) ασταμάτητα φωτός στο instagram από Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία,  Ιταλία  όταν παλία τις έβλεπες ΜΟΝΟ με φώτος από τα φτηνά All Inclusive hotels της Τουρκίας, την μόνη low quality επιλογή που είχαν λόγω μη βίζας και φθηνής πτήσης και διαμονής!!
Η απελευθέρωση της Visas και οι γαμημένες φθηνές αεροπορικές θα μηδενίσουν το μέρος.. Αυτός θα είναι ο λόγος της καταστροφής, μπήκαν οι Ευρωπαίοι στο Παιχνίδι και είναι έτοιμοι να σκάσουν πολύ χρήμα στις Ουκρανέζες που με 19 ευρω θα πηγαινοέρχονται Λονδίνο ( Με τόσο πήγε πρόσφατα μου είπε μια εκει ταξίδι roundtrip) και με ενα Tinderaki θα έχουν χορηγούς και όχι ο Kman.

Όποιος προλάβει λοιπόν την πτώση της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας.

Αφού σου λένε ότι το Κίεβο έχει ευκολυνει λόγω του πολέμου και της οικονομικής κρίσης,τι λες ότι έχει δυσκολέψει?
Από 6 προς ένα το 2008 έχει πάει 32 προς ένα το γκρίβνυα προς το ευρώ,τι λέμε τώρα?
Και σιγά μη σταματήσει ο πόλεμος.Σιγα μην μπουν ΕΕ.Δεν υπάρχουν αυτά.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Αφού σου λένε ότι το Κίεβο έχει ευκολυνει λόγω του πολέμου και της οικονομικής κρίσης,τι λες ότι έχει δυσκολέψει?
Από 6 προς ένα το 2008 έχει πάει 32 προς ένα το γκρίβνυα προς το ευρώ,τι λέμε τώρα?
Και σιγά μη σταματήσει ο πόλεμος.Σιγα μην μπουν ΕΕ.Δεν υπάρχουν αυτά.

Έχεις πρόβλημα κατανόησης απλά σε ότι διαβάζεις. Η Visa τωρα ανοιξε πριν λίγους μήνες δεν το έχεις πάρει πρέφα? Και όταν άνοιξε η Visa ταυτόχρονα άρχισαν και οι φθηνές πτήσεις να πολλαπλασιάζονται λόγω μεγαλύτερης ζήτησης που προέκυψε.Πριν η μόνη επιλογή τους ήταν Τουρκία και Αίγυπτο. Στην ουσία τον Σεπτέμβριο πήρε μπροστά το σύστημα και το τελευτάιο 5μηνο έχουν αρχίσει να ξεδίνουν στα ταξίδια οι φίλες μας.

Πές μου πάλι τι έγραφα πέρσι Φεβρουάριο για ένα γεγονός που συνέβει μετά τον Σεπτέμβριο!! Ενα γεγονός που θα τα κάνει όλα μπουρδέλο!!!!

Ανήκεις σε αυτούς δυστυχως που έγραψα πως δεν αντιλαμβάνονται τις αλλαγες την δυναμική..Λόγω βαλκανικής δύναμης.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Έχεις πρόβλημα κατανόησης απλά σε ότι διαβάζεις. Η Visa τωρα ανοιξε πριν λίγους μήνες δεν το έχεις πάρει πρέφα? Και όταν άνοιξε η Visa ταυτόχρονα άρχισαν και οι φθηνές πτήσεις να πολλαπλασιάζονται λόγω μεγαλύτερης ζήτησης που προέκυψε.Πριν η μόνη επιλογή τους ήταν Τουρκία και Αίγυπτο. Στην ουσία τον Σεπτέμβριο πήρε μπροστά το σύστημα και το τελευτάιο 5μηνο έχουν αρχίσει να ξεδίνουν στα ταξίδια οι φίλες μας.

Πές μου πάλι τι έγραφα πέρσι Φεβρουάριο για ένα γεγονός που συνέβει μετά τον Σεπτέμβριο!! Ενα γεγονός που θα τα κάνει όλα μπουρδέλο!!!!

Ανήκεις σε αυτούς δυστυχως που έγραψα πως δεν αντιλαμβάνονται τις αλλαγες την δυναμική..Λόγω βαλκανικής δύναμης.

Μα εγώ είμαι που αντιλαμβάνομαι τις αλλαγές στη δυναμική.Η αλλαγή είναι ότι το Κίεβο έγινε ευκολότερο.Η Ρωσία έγινε ευκολότερη.
Ακόμη και η Πολωνία έγινε ευκολότερη για σπόνσορες,το πρόβλημα είναι η άνοδος του εθνικισμού.
Η Ανατολική Ευρώπη γενικώς ευκολαινει.Ενας γαμέας μπορεί παντού να κάνει θραύση.Ο Βαλκάνιος πουτσαρας ξεπουτσιαζεται στην Τσεχία ακολουθώντας τη θεωρία του ενιαίου σλαβικού χώρου.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Πραγματικά ρε kman χάρη σε σένα πιστέυω οτι η θεωρία των παράλληλων συμπάντων είναι πραγματικότητα.
Είναι δυνατόν να μπαίνει κάποιος εδω πάνω απο 45 Χρονων με άπειρα ταξίδια και να ξεστομίζει έκφραση, Ουκρανία,Πολωνία και Ρωσία είναι ευκολότερα απο το παρελθον!! Και να το αποτελειώνει με την έκφραση "Ανατολική Ευρώπη γενικώς ευκολαινει"!!!!

Παίρνεις φάρμακα??? Ειναι δυνατόν να μην βλεπεις,να μην ζείς,να μην αντιλαμβανεσαι το γίνεται στην Ανατολοική Ευρώπη?Πως Αλλάζει?Τι ευκολαίνει?????Εχει επαφή η Πολωνια,η Ουγγαρια η  η η η με το 2005 ας πούμε???

Πραγματικά απορώ πως κάποιοι εδω μέσα κάθονται και σε ακούν..Εκτός αν το κάνουν για πλάκα..Αυτα ειναι γνωσεις Πρώτη δημοτικού , ειναι πράγματα που δεν χωράνε συζήτηση.

• Like
Αντιδράσεις: flynow

Hellenes

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2018
Like
135
Πόντοι
6
Αυτό το είχε κάνει ένας σύλλογος ακτιβιστών ως προς αντίδραση για την άυξηση του sexoτουρισμου...Μάλιστα μετά είχε γίνει μεγάλο θέμα σε κανάλια που κατηγορούσαν την ακτιβιστική οργάνωση πως δεν είναι δυνατόν να κάνουν τέτοιες ενέργειες και να δυσφημήζουν την χώρα..Και μιλάμε για ενα γεγονός που απλά του φόρεσαν μια ταμπέλα πάνω απο το βρακί και τον άφησαν στον δρόμο σαν ένδειξη τιμωρίας για να ακουστεί.Τίποτα παραπάνω.

Έχεις δεί φίλος τι καραγκιοζιλίκια γίνονται Ελλάδα με τον Ρουβίκωνα ?Που μπουκάρουν όπου θέλουν, ξεφτιλίζουν θεσμούς, απειλούν, πλακώνουν κόσμο στο ξύλο κλπ..Σε πείραξε το ξεβράκωμα ενός Ιταλού?

Αυτά περί τρίτων χωρών είναι τα κλασσικά που λένε στο χωρίο μου οι συγγενείς που δεν έχουν ταξιδέψει ποτέ πιο πάνω απο το Βόλο. Και αυτην τη  στιγμη τους ανοίγουν τα σπίτια ο κάθε τυρχάπαστος βρωμίλος με την ανοχή της αστυνομίας και του πολιτικού συστήματος που ανέχετε την βία και τους αποφυλακίζει...Η Ελλάδα του 2018 στο θέμα της ασφάλειας είναι τρίτη χώρα και αν δεν αλλάξει κάτι γρήγορα θα πάμε πιο κάτω!!

Σε τρεις ηπειρους εχω ταξιδεψει και σε καμια 10 ευρωπαικες χωρες
Και μονο τις πουτανες εδω στην Αθηνα  να ρωτησεις βγαζεις ευκολα το συμπερασμα για το τι μπανανια ειναι η Ουκρανια

Μην κοιτας εσεις που την εχετε θεοποιησει λογω του φτηνου σεξοτουρισμου που προσφερει σε σχεση με την υπολοιπη ευρωπη αφου δεν σας ενδιαφερει τιποτα αλλο
Οι παλιες καλες εποχες εικαζω περασαν για τους Ουκρανους αφου απωλεσαν την προστασια των Ρωσων , αργα η γρηγορα οι δευτεροι θα κανουν ντου γιατι οι πολιτες στην ανατολικη χωρα απο την Οδυσσο και περα ζητανε αποσχιση και ενσωματωση τους στην Ρωσια

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
^ Αφου αναφερεσαι στον σεξοτουρισμο δεν γνωριζεις μαλλον οτι στο Κιεβο οι πουτανες στα διαμερισματα που ειναι και οι φτηνοτερες παιρνουν το λιγοτερο 2000 γκριβνα δηλ 60 ευρω.
Τοσο βρισκεις και στην Πραγα , Βουδαπεστη , Βουκουρεστι ακομη και στα FKK της Γερμανιας (χωρις την εισοδο) και στην Βιεννη.

αυτα για το "λογω του φτηνου σεξοτουρισμου που προσφερει σε σχεση με την υπολοιπη ευρωπη" που εγραψες ...

• Like
Αντιδράσεις: yorkie

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Site μπουρδέλων ειναι εδω.Για γκόμενες μπαίνουμε εδω φίλε Hellenes και ταξιδεύουμε..Μην αρχίζεις τις άκυρες συζητήσεις αν αξίζει η Ουκρανία σαν χωρα ή όχι. Ποιος θα πάει εκεί για κάτι άλλο πέρα απο τις γκόμενες? Δουλευόμαστε?

Στην Πολωνία πας και για δουλειά πλέον όπως σας έλεγα παλία και κοροιδέυατε και μετά μπήκαν εδω μέλη και γράφανε ρε παιδια φίλοι μου βρήκαν δουλεια με 2500 ευρω χωρίς Προυπηρεσία στην Βαρσοβία και στην Κρακοβία.

Στην Ουκρανία πάς μονο για τα μουνια!! Δεν υπάρχει κανένας άλλο λόγος!! Εγω για την Μαριουπολη που είπα ειναι ειδικη περίπτωση και αν τα κατεφραω θα με πληρωνουν απο ελλαδα καμια σχεση να πληρωθείς εκει (με 200 ευρω μισθούς).

Αλλά αυτό δεν σημαίνει πως επειδη δεν πάς για δουλεία και είναι πολύ φτωχή χώρα πως ταυτόχρονα είναι και πολύ επικύνδινα στο Κίεβο όπως ψευδώς αναφέρεις!!!

Μια χαρα δρόμοι, shopping malls κλπ. Ένα σχετικά ασφαλές περιβάλλον να πάς να κυνηγήσεις γκόμενες.Ούτε ξύλο θα φάς, ούτε θα μπλέξεις..Αλλιώς δεν θα πατάγαμε καν. μαλάκες είμαστε?

Και ας κάνουμε ένα γκάλοπ..Μπορέι να μας πει κάποιος πέρα απο τον Χάρη που προκαλέι απο μόνος του για ξύλο αν εχει δεί κάτι ή έχει μπλέξει στο Κίεβο ποτέ?

10 άτομα ήταν μονο τώρα πάνω δεν θα έβλεπαν κάτι ή θα πάθαιναν στατιστικά κατι αν ήταν τοσο τελειωμένα που τα παρουσιάζετε?.

Εγω 7 φορες σε ενάμιση χρόνο δεν είδα καν μικρο-τσαμπουκα.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
ΒΠ, αμερικανιζει ο τυπος ... οτι το χειροτερο μπορει να συμβει σε εναν αντρα.

Απο την κομμουνιστικη Ουγγαρια του 88 μεχρι την μετασοβιετικη Ουκρανια του 18 , ποτε μου δεν αντιμετωπισα καποιο σοβαρο προβλημα σε αυτες τις χωρες. Απο την αλλη περνωντας μεσα απο το Χαρλεμ μερα μεσημερι τα χρειαστηκα στην κυριολεξια.
Χιλιες φορες λοιπον στα σλαβικα μουνολιβαδα της ανατολης απο τα αγαμητα ξεροχωραφα της δυσης.

ΥΓ αν φυσικα θες να βρεις και να πηδας γριες που σε πληρωνουν απολαμβανοντας τα ρυτιδιασμενα προσωπα τους τοτε ναι Αγγλια η Αμερικη ειναι τοπ προορισμοι  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom