Ανεβαινω εννοεις ... σου στελνω πμΝαι άμε, πότε κατεβαίνεις, να δούμε αν γίνεται να συμπέσουμε?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί γίνεται με Κίεβο;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 28K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
Αυτό μου απάντησεΤο ραντεβού σε μέσο εστιατόριο Κίεβο πάει στα 1000 γκρίβνυα περίπου άντε 1500 το πολύ αν ανοίξεις μπουκάλι.Δηλαδή 30-35 ευρώ.Αν του κακοφαίνεται να πληρώνει 30 ευρώ και προτιμά να τις πάει στο καφέ για να έχει έξοδο 2 ευρώ τι να πω?Μάλλον δε θεωρούν οι γκόμενες οτι προσφέρει value.
Ρωσία είναι πιο ακριβά τα ρεστωράν θα πρέπει να σκάσει π.χ. 100-150 ευρώ και προφανώς οι γκόμενες προτιμούν το ποσό σε δώρα αντί για μάσα.
Συνημμένα
Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
Τα οικονομικά του δεδομένα ούτε σε πέντε ζωές δεν θα τα φτάσεις! Απλά δεν θέλει να πληρώνει πουτανες!Καλά,δεν είναι διατεθειμένος να ξοδέψει 30 ευρώ για ένα γεύμα σε εστιατόριο και θέλει να γαμήσει Ουκρανέζα?Μετά δεν είναι τυχαίο που βλέπει τα μεχμέτια γύρω του με τις γκόμενες ενώ αυτός γυρίζει μόνος.
Μην ξεχνάς πως ξέρει άριστα ρωσικά! Όχι σαν τα δικά σου!
Τα οικονομικά του δεδομένα ούτε σε πέντε ζωές δεν θα τα φτάσεις! Απλά δεν θέλει να πληρώνει πουτανες!
Μην ξεχνάς πως ξέρει άριστα ρωσικά! Όχι σαν τα δικά σου!
Ακόμα και ο Βαλκάνιος Πουτσαράς το πλήρωσε το γεύμα 30 ευρώ για να γαμήσει τη γκόμενα με το δονητή,ο δικός σου γιατί κωλύεται?Δεν καταλαβαίνω.
1000 γκρίβνυα είναι,δηλαδή άμα του ζητήσει η άλλη κυριλέ ρεστωράν που φεύγουν 3000 τι θα κάνει?
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.936
- Πόντοι
- 2.356
Εγώ με ότι ανατολική γκόμενα έχω δώσει πρώτο ραντεβού το σενάριο είχε ή καφέ/γλυκό
ή κάπου για γεύμα.
Εννοείται πληρώνουμε εμεις ΟΛΑ τα έξοδα(γεύμα,ποτά,ταξί) που θα γίνουν στο πρώτο ραντεβού.
Αρκετές μικρές <30 κάνουν κίνηση από ευγένεια,Ουκρανέζες λιγότερο,Πολωνέζες-Τσέχες περισσότερο.
Αλλά και πάλι δεν δεχόμαστε την προσφορά τους,ακόμη και αν πρέπει να γίνουμε αυστηροί
Υ.Γ.Δε μιλάω για νερόφιδα ή καργιόλες που σε πηγαίνουν σε μαγαζιά δικών τους για να χε χρεώσουν,αλλά για ΝΟΡΜΑΛ κοπέλες.
ή κάπου για γεύμα.
Εννοείται πληρώνουμε εμεις ΟΛΑ τα έξοδα(γεύμα,ποτά,ταξί) που θα γίνουν στο πρώτο ραντεβού.
Αρκετές μικρές <30 κάνουν κίνηση από ευγένεια,Ουκρανέζες λιγότερο,Πολωνέζες-Τσέχες περισσότερο.
Αλλά και πάλι δεν δεχόμαστε την προσφορά τους,ακόμη και αν πρέπει να γίνουμε αυστηροί
Υ.Γ.Δε μιλάω για νερόφιδα ή καργιόλες που σε πηγαίνουν σε μαγαζιά δικών τους για να χε χρεώσουν,αλλά για ΝΟΡΜΑΛ κοπέλες.
Εγώ με ότι ανατολική γκόμενα έχω δώσει πρώτο ραντεβού το σενάριο είχε ή καφέ/γλυκό
ή κάπου για γεύμα.
Κάνουν οι Τσέχες και οι Πολωνές κίνηση?Βρε πως αλλάζουν τα πράγματα.Προ 2012 αυτό ήταν αδιαννόητο ο άντρας καθάριζε για όλα.
Ουκρανία δεν πληρώνεις μόνο το γεύμα και τα ποτά αλλά και το ταξί της γκόμενας.Αν είσαι τυχερός και δε ζητήσει δωράκι με το καλημέρα.
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.936
- Πόντοι
- 2.356
Κάνουν οι Τσέχες και οι Πολωνές κίνηση?Βρε πως αλλάζουν τα πράγματα.Προ 2012 αυτό ήταν αδιαννόητο ο άντρας καθάριζε για όλα.
Είναι η επόμενη γενιά που την εχουν πάρει ξόφαλτσα τα φλόκια του φεμιναζισμού της Γερμανίας και των λοιπών κεντροευρωπαικών
Είναι μεγάλη συζήτηση τώρα αυτή..
Εχουν και μεγάλα απωθημένα/κόμπλεξ οι Πολωνέζες,Τσέχες,κ.λ.π.
Σκέψου ότι η Πολωνέζα έχει να αποτινάξει το στίγμα της αμόρφωτης φτωχής Σλάβας που όσο αφορά το κλέψιμο οι Γερμανοί τους θεωρουν ότι εμείς τους αλβανούς.
Η Τσέχα έχει το στιγμα ότι όλες είναι φτωχές εν δυνάμει πουτάνες που τις ψαρεύεις με 1000 κορωνες απο τη στάση του λεωφορείου.
Το έχω ξαναγράψει..
Όταν εγινα μονιμάς Πράγα έβγαινα με ένα πολύ καλό μουνί Τσέχα,περπατούσαμε κέντρο και τη χάζευαν.
Στο μόνο σημείο που πήγα να χαλάσω το πρώτο ραντεβού,είναι όταν μετά από τον πρώτο καφέ,πήγαμε σε Βιετναμέζικο και της ειπα ότι πληρώνω εγώ.
Η τύπισσα έκανα ένα βήμα μακριά μου και μου είπε:"Ι am not poor,I can pay for my meal".
Ταράχθηκε,παραλίγο να βουρκώσει.. :S
Ευτυχώς το έσωσα λέγοντας πως εγώ είπα μετά τον καφέ ότι πεινάω και θέλω να φάμε,οπότε δική μου ιδέα,εγώ πληρώνω.
Εκεί άμα έπαιζα το χαρτί A-Male,εγώ πλερώ,αούα...θα έπαιρνα τα αρχίδια μου στο τέλος της βραδιάς.
Θέλει ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ σε τέτοια θέματα,μιλάμε για λαούς που εχουν ζήσει τρελή φτώχεια και ταπείνωση επί κομμουνισμού και αμέσως μετά,υπάρχει καταγεγγραμένο αυτό και στη συνείδηση της επόμενης γενιας.
D
dude901123
Επισκέπτης
Που το θυμήθηκες ρε κουμπάρε.. Όντως είχαμε πάει παρέα να πάρω φανέλα Chernomorets και εσύ μιλούσες στις περισσότερες. Εγώ φίλε δεν το έχω με το Streetkamaki, δεν μου πάει και δεν το κάνω. Αλλά όποιος το έχει και μπορεί να βγάζει καλά αποτελέσματα.. μπράβο του. Ο ρολογάς για παράδειγμα το έχει, άσχετα αν στις 1,2 φορές περιπτώσεις εδώ ελλάδα δεν βγήκε. Νομίζω ότι σε βάθος χρόνου θα έβγαζε αν έμενε περισσότερο στην πόλη μου και το συνέχιζε.αν δεν βγουν τα ματια σου διαβασε που εγραψα πιο πανω σε χεχε.οταν παω ντιριπασοσκαγια για καμακι δεν εχω αυτοκινητο,εκει με τα ποδια περνας.ολες με χεζουν πριν να πλισιασω.το ειδε και ο ντερτι.βεβαια ο ντερτι μου λεει καλα οπως περπατας λες σε οπειαν περασει καφε στην ψυχρα?
ετσι εκαναν ολοι κιεβο τοσα χρονια.καμια δεν ενδιαφερτηκε τισ 4 με 5 που ρωτησα περπατωντας με τον ντερτι προς το πριβοζ για το μαχαζι με τα πουμα που ηθελα αθλητικα για περπατημα και ο ντερτι φανελα της τσερνομορετσ.
Είναι η επόμενη γενιά που την εχουν πάρει ξόφαλτσα τα φλόκια του φεμιναζισμού της Γερμανίας και των λοιπών κεντροευρωπαικώνχωρώνμπουρδέλων.
Είναι μεγάλη συζήτηση τώρα αυτή..
Εχουν και μεγάλα απωθημένα/κόμπλεξ οι Πολωνέζες,Τσέχες,κ.λ.π.
Σκέψου ότι η Πολωνέζα έχει να αποτινάξει το στίγμα της αμόρφωτης φτωχής Σλάβας που όσο αφορά το κλέψιμο οι Γερμανοί τους θεωρουν ότι εμείς τους αλβανούς.
Η Τσέχα έχει το στιγμα ότι όλες είναι φτωχές εν δυνάμει πουτάνες που τις ψαρεύεις με 1000 κορωνες απο τη στάση του λεωφορείου.
Το έχω ξαναγράψει..
Όταν εγινα μονιμάς Πράγα έβγαινα με ένα πολύ καλό μουνί Τσέχα,περπατούσαμε κέντρο και τη χάζευαν.
Στο μόνο σημείο που πήγα να χαλάσω το πρώτο ραντεβού,είναι όταν μετά από τον πρώτο καφέ,πήγαμε σε Βιετναμέζικο και της ειπα ότι πληρώνω εγώ.
Η τύπισσα έκανα ένα βήμα μακριά μου και μου είπε:"Ι am not poor,I can pay for my meal".
Ταράχθηκε,παραλίγο να βουρκώσει.. :S
Ευτυχώς το έσωσα λέγοντας πως εγώ είπα μετά τον καφέ ότι πεινάω και θέλω να φάμε,οπότε δική μου ιδέα,εγώ πληρώνω.
Εκεί άμα έπαιζα το χαρτί A-Male,εγώ πλερώ,αούα...θα έπαιρνα τα αρχίδια μου στο τέλος της βραδιάς.
Θέλει ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ σε τέτοια θέματα,μιλάμε για λαούς που εχουν ζήσει τρελή φτώχεια και ταπείνωση επί κομμουνισμού και αμέσως μετά,υπάρχει καταγεγγραμένο αυτό και στη συνείδηση της επόμενης γενιας.
Οι φεμινιστικές μαλακίες είναι όντως ισχυρές.Αλλά με Πολωνέζα δε θυμάμαι ποτέ να πλήρωσε καμιά για ο,τιδήποτε.Προσπαθώ να θυμηθώ.
Τσέχες ναι κάπως,τις έβαζα καμιά φορά να συνεισφέρουν ένα 20% στα έξοδα.Συνήθως όταν έκαναν μαλακία,π.χ. δεν έπαιρναν πίπα,ξίνιζαν κτλ.
Γενικά οι Τσέχες ήταν σωστές αν ήσουν σωστός.Αυτό ήταν το καλό.Δεν πήγαιναν συνέχεια να σκαμάρουν και να τραβήξουν περισσότερα όπως οι Ουκρανές.Και δεν έχουν και τα psycho στοιχεία των Πολωνέζων,έχουμε και Πολωνέζες στη δουλειά και είναι όλες έτσι τρελλές όπως και οι γκόμενες στην Πολωνία.
Ο κομμουνισμός τους ξεφτέλισε γιατί κατέστρεψε τη μέση τάξη.Πριν τον πόλεμο η Τσεχία ήταν από τα πλουσιότερα κράτη της Ευρώπης με βιοτικό επίπεδο ανώτερο από την Αυστρία.Το δέκατο έβδομο αιώνα πριν τον τριακονταετή πόλεμο ήταν κυριολεκτικά η πλουσιότερη περιοχή της Ευρώπης με τον περισσότερο χρυσό.
Μετά την πτώση του κομμουνισμού ήταν κάτω και από την Ουγγαρία οικονομικά,παρίας.
Τώρα κάπως καρδάμωσε βέβαια αλλά η ανάμνηση μένει.
Βέβαια αυτό έκανε τις Τσέχες ταπεινές και τις γαμήσαμε εύκολα,αλλιώς θα την είχαν δει σουπερμόντελες οι καλύτερες στον κόσμο.
Για αυτό οι πουτσαράδες κρυφά νοσταλγούν ένα Στάλιν τουλάχιστον για τα μουνολίβαδα όσο και αν δεν το παραδεχόμαστε.
Εδώ η συνομιλία με τη Ρωσίδα 190
Ρε συ με το μέτρο τις μετράς? Μπας και είσαι ο ... Καλούσης??
Χαχαχα, ρε συ με το μέτρο τις μετράς? Μπας και είσαι ο ... Καλούσης??
Τώρα έχω πέντε σπονσορέτς η μία(Ρωσίδα) είναι 190,η άλλη(Ουκρανέζα) 188,η άλλη(Ουκρανέζα) 22 ετών 181,η άλλη(Ουκρανέζα) 186 με τη φίλη της 182,μία 20 ετών 177(Ουκρανέζα) και η πιο κοντή μια Πολωνέζα που τα κάνει όλα 165.
Καλές είναι οι ψηλές,εντυπωσιακές για να τις παρουσιάζεις στα κλαμπ και τα μαγαζιά αλλά τα κοντοπούτανα έχουν τις πιο σοβαρές επιδόσεις στο τσιμπούκι,οι ψηλές δεν έχουν ευελιξία.
Εντάξει το πολωνικό τσιμπούκι είναι άλλη κλάση,οι Ουκρανές ούτε στα όνειρά τους δεν πιάνουν τέτοιες επιδόσεις.
Οι Τσέχες που είχα ήταν ακόμα πιο ψηλές,θηρία όλες πάνω από 185 και μερικές πάνω από 190 αλλά γενικά οι Τσέχες είναι πανύψηλες.
Εδώ η άλλη σπονσορέτ μέλος του τριολέ ανυπομονεί να με δει.
Ενώ η άλλη ήδη έβαλε στο μάτι τακούνια και εσώρουχα.
Δύσκολοι καιροί για τσομπάνηδες.Είναι άπληστες οι Ουκρανές και οι σπόνσορες δεν έχουμε φοροαπαλλαγή.
Ενώ η άλλη ήδη έβαλε στο μάτι τακούνια και εσώρουχα.
Δύσκολοι καιροί για τσομπάνηδες.Είναι άπληστες οι Ουκρανές και οι σπόνσορες δεν έχουμε φοροαπαλλαγή.
Θα κάνουμε μια ΜΚΟ να παίρνουμε επιχορήγηση από ΕΕ για να βοηθάμε αναξιοπαθούντες μουνάρες. Αυτό θα είναι σα να κατουράμε το Νταΐσελμπλουμ (τον πουσταρά) στην μούρη.
ΥΓ. Το πουσταράς ισχύει καθώς πρόκειτε περί ελλεινού, αναξιοπρεπούς υποκειμένου.
ΥΓ. Το πουσταράς ισχύει καθώς πρόκειτε περί ελλεινού, αναξιοπρεπούς υποκειμένου.
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.936
- Πόντοι
- 2.356
Οι φεμινιστικές μαλακίες είναι όντως ισχυρές.Αλλά με Πολωνέζα δε θυμάμαι ποτέ να πλήρωσε καμιά για ο,τιδήποτε.Προσπαθώ να θυμηθώ.
Τσέχες ναι κάπως,τις έβαζα καμιά φορά να συνεισφέρουν ένα 20% στα έξοδα.Συνήθως όταν έκαναν μαλακία,π.χ. δεν έπαιρναν πίπα,ξίνιζαν κτλ.
Στο έχω ξαναγράψει.
Μιλάς για άλλη γενιά.
Έχεις να πας Τσεχία από το 2010,έχουμε 2018.
Αυτές που λέω ειναι γεννημένες μετά τα μέσα της δεκαετίας του 90.
Γενιά του internet,της ενιαίας ευρωπαικής φεμιναζί παπάτζας,κ.λ.π.
Υπάρχουν μικρές Τσέχες που αν εξαιρέσουμε το styling είναι σα μικρές Γερμανιδες.
Δεν ξέρουν να μαγειρεύουν,ονειρεύονται καριέρες,ανεξαρτησίες και ότι θα γαμιούνται μέχρι τα 30+ μέχρι να σκεφτούν να κάνουν οικογένεια.
Καμία σχέση με τη γενιά που πρόλαβες εσύ.
Ουκρανία, για άλλους λόγους,οι γυναίκες δεν ήταν ποτέ σε θέση να έχουν τέτοιες συμπεριφορές..
Αλλά σε χώρες που ανακάμπτουν,οι 20 χρονες έχουν πάνω-κάτω τα ιδια σκατά στο κεφάλι.
Ναι,η Σλάβα δεν θα ντυθεί σαν Γερμανίδα με τζιν,λευκο stan smith,ούτε θα εχει Piercings και τατού.
Αλλά ο λόγος είναι πως αν το κάνει θα γελάει μαζί της ο κοσμος και δε θα σταυρώσει πούτσα ποτέ,όχι ότι δε θέλει να είναι και αυτη "ανεξάρτητη-φεμινίστρια-καριερίστρια" .
Μην πας μακριά...FEMEN..
Συνημμένα
Στο έχω ξαναγράψει.
Μιλάς για άλλη γενιά.
Έχεις να πας Τσεχία από το 2010,έχουμε 2018.
Αυτές που λέω ειναι γεννημένες μετά τα μέσα της δεκαετίας του 90.
Γενιά του internet,της ενιαίας ευρωπαικής φεμιναζί παπάτζας,κ.λ.π.
Υπάρχουν μικρές Τσέχες που αν εξαιρέσουμε το styling είναι σα μικρές Γερμανιδες.
Δεν ξέρουν να μαγειρεύουν,ονειρεύονται καριέρες,ανεξαρτησίες και ότι θα γαμιούνται μέχρι τα 30+ μέχρι να σκεφτούν να κάνουν οικογένεια.
Καμία σχέση με τη γενιά που πρόλαβες εσύ.
Ουκρανία, για άλλους λόγους,οι γυναίκες δεν ήταν ποτέ σε θέση να έχουν τέτοιες συμπεριφορές..
Αλλά σε χώρες που ανακάμπτουν,οι 20 χρονες έχουν πάνω-κάτω τα ιδια σκατά στο κεφάλι.
Ναι,η Σλάβα δεν θα ντυθεί σαν Γερμανίδα με τζιν,λευκο stan smith,ούτε θα εχει Piercings και τατού.
Αλλά ο λόγος είναι πως αν το κάνει θα γελάει μαζί της ο κοσμος και δε θα σταυρώσει πούτσα ποτέ,όχι ότι δε θέλει να είναι και αυτη "ανεξάρτητη-φεμινίστρια-καριερίστρια" .
Μην πας μακριά...FEMEN..
Ισχύει αυτό.Αλλά οι Σλάβες δε θα γίνουν ποτέ Γερμανίδες.Γερμανία παίζουν πολλά πράγματα όπως η στάση των αντρών σε αυτά τα θέματα που απέχει παρασάγγας από τη συμπεριφορά των Σλάβων αντρών και αυτός είναι σημαντικός παράγοντας.Πέραν τούτου πολλές Σλάβες προτιμούν να μη δουλεύουν πολύ και αντίθετα να καλλωπίζονται για να αρμέγουν άντρες απορρίπτοντας την εμφάνιση των Γερμανίδων την οποία θεωρούν γουρουνίσια,δεν τις έχουν δηλαδή όλες σαν πρότυπο ούτε θέλουν να ξεπατώνονται στη δουλειά και να μιλάνε και να ντύνονται σαν άντρες.
Δηλαδή στις Σλάβες δεν αρέσει να έχουν αρρενωπή συμπεριφορά και εμφάνιση ενώ οι Γερμανίδες,γενικά οι Δυτικές το γουστάρουν αυτό.
αθτο που δεν καταλαβα αρχοντα ειναι γιατι στελνεις λεφτα σε γκομενες που γαμησες.
δεν γουσταρω να γαμησω τον ιδια γκομενα δεν πα να ειναι η παρις χιλτον χαχαχαχ.
γαμησε της.ακομα και να αρνηθεις οταν πας παλι θα σε συναντησουν για λεφτα.πολλες φορες αρνηθηκα.
μου εστειλαν και συγνωμι μετα χαχαχαχα
γαμησε της.ακομα και να αρνηθεις οταν πας παλι θα σε συναντησουν για λεφτα.πολλες φορες αρνηθηκα.
αθτο που δεν καταλαβα αρχοντα ειναι γιατι στελνεις λεφτα σε γκομενες που γαμησες.
Ετσι είναι το σπόνσορινγκ.Τους κόβεις μια ταρίφα για το μήνα,αλλιώς την κάνουν.
Τις πουτάνες τις γαμάω άπαξ.Ποτέ δεν πάω με την ίδια ξανά.Τις σπονσορέτς όμως τις ταΐζω.
Άκυρο και αυτό το ραντεβού ! Δεν αντεξα πια και Του έστειλα το λινκ του φόρουμ για να διαβάσει τις ιστορίες με τους μεγάλους εραστές του Κιεβου που με τα κάλη τους σαγηνευουν τα φτωχα κοριτσακια και τα σωζουν απο την ακραία φτωχια...
Τι έγινε τελικά?Γάμησε ο δικός σου τουλάχιστον το Σαββατόβραδο?Ποια η γνώμη του για τίντερ,κλαμπς,Κίεβο γενικά σαν πόλη?
ParisPapis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2017
- Like
- 2.069
- Πόντοι
- 456
συμφωνα με τον Κμαν λοιπον
αμα πληρωσεις για να γαμησεις ειναι πουτανα
αμα πληρωνεις χωρις να γαμησεις ειναι σχεση
χαχαχαχα γελανε και τα πρεβαζια με τον καραγκιοζη που ακομα τον ανεχεστε να σας το παιζει καμποσος
αμα πληρωσεις για να γαμησεις ειναι πουτανα
αμα πληρωνεις χωρις να γαμησεις ειναι σχεση
χαχαχαχα γελανε και τα πρεβαζια με τον καραγκιοζη που ακομα τον ανεχεστε να σας το παιζει καμποσος
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις
- 3K
?
- Απαντήσεις
- 41