αρχηγε δωσε ρεαλιστικο plan
Συνήθως τι κάνω εγώ.
1.Εντοπίζω τους στόχους στο μαγαζί.
2.Στέλνω έναν καμακιέρο σε άσχετες γκόμενες για να τραβήξει σε αυτές την προσοχή των καμακιών.
3.Στέκομαι δίπλα σε γκόμενες που δε με ενδιαφέρουν για να μπερδέψω τα άλλα καμάκια
4.Παρακολουθώ τους στόχους από απόσταση 10 μέτρων
5.Μόλις βρω κατάλληλη ευκαιρία περπατάω γρήγορα τα 10 μέτρα πριν προλάβουν να αντιδράσουν τα άλλα καμάκια και χτυπάω τις γκόμενες
6.Τα καμάκια wings έρχονται σε ένα λεπτό και κλείνουν τις γκόμενες από δύο πλευρές ενώ εγώ γυρίζω πλάτη στο μπαρ.Με πλάτη στο μπαρ είναι αδύνατο τα αντίπαλα καμάκια να σε απωθήσουνε.
7.Μετά αρχίζει το παίγνιο με στάνταρ βήματα με κατάλληξη τις γκόμενες ανάμεσά μας στο τραπέζι
Οταν είμαι μόνος μου
1.Οταν μπαίνω χτυπάω αμέσως όπως προχωράω την πρώτη ωραία γκόμενα που βλέπω δίπλα στην είσοδο αφού δε με έχει ξαναδει τι κάνω
2.Αν αποτύχω πάω να πάρω ποτό στο μπαρ και σκανάρω το χώρο
3.Κόβω τις πιο εμφανίσιμες και τις πιο εύκολες και υπολογίζω τη γωνία προσέγγισης
4.Δεν κάθομαι πολλή ώρα δίπλα στις γκόμενες που με ενδιαφέρουν για να μη δώσω στόχο και βιαστούν άλλα καμάκια και τους την πέσουν
5.Πηγαίνω στις γκόμενες στόχους με τη σειρά από πλάτη σε πλάτη υπό γωνία 60 μοιρών ώστε η μία να μη βλέπει τι κάνω με την άλλη αφού έχει την πλάτη γυρισμένη.Πρέπει να κόψεις αν έχεις πιθανότητες στο πρώτο λεπτό της συζήτησης για να απαγγιστρωθείς εγκαίρως.Εκεί πρέπει να πιάσεις τα vibes από τις απαντήσεις.
6.Αν κρίνω οτι η γκόμενα ενδιαφέρεται κερνάω αμέσως ποτό.Αμα κεράσεις ποτό Ουκρανία,έχεις δικαίωμα να χουφτώσεις.Μετά κάνω escalation με τυποποιημένη διαδικασία.Αν έχει φίλη,κερνάω και τη φίλη και μετά χουφτώνω και φιλάω και τη φίλη.
7.Αν η γκόμενα φύγει για τουαλέτα,μπορεί να την πέσω σε άλλες γύρω αν αργήσει.Συνήθως τραβάω την προσοχή των άλλων καμακιών γρήγορα και περιμένουν πότε θα φύγειθ η γκόμενα από εμένα για να την πέσουν.Για να γυρίσει η γκόμενα πρέπει να έχεις δείξει υψηλό value οτι οι άλλοι είναι καραγκιόζηδες σε σχέση με εσένα,δεν πιάνουν χαρτωσιά και αν αργήσει πολύ κινδυνεύει να σε χάσει.
Πώς δείχνεις οτι έχεις υψηλή αξία είναι μια ρουτίνα όπως και τα άλλα.
8.Αν όλα πάνε κατά διαβόλου κάνω την πουστιά και στέκομαι μπροστά από την τουαλέτα όπου πάνε οι γκόμενες μόνες τους.Το καμάκι στην τουαλέτα είναι βρώμικο και πολύ εύκολο και για αυτό είναι unfair.Αλλά συνήθως δε φτάνω σε τέτοιο βαθμό απελπισίας να κάνω καμάκι μπροστά από τις τουαλέτες.
9.Αν δεν πιάσουν οι τουαλέτες,βγαίνω έξω από το μαγαζί όπου κάθονται γκόμενες να πάρουν αέρα ή πάω στο καπνιστήριο που καπνίζουν οι γκόμενες μόνες ή στο καραόκε αν έχει.