Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.207
Πόντοι
2.356
Δεν ειναι αναγκαστικα να γινεται ξεχωριστα , καλλιστα μπορεις οταν σπονσοναρεις να γαμας και πουτανες. Και οταν εχεις κανονικες γκομενες να κανεις το ιδιο φυσικα.
Το ενα δεν αποκλειει το αλλο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Δεν ειναι αναγκαστικα να γινεται ξεχωριστα , καλλιστα μπορεις οταν σπονσοναρεις να γαμας και πουτανες. Και οταν εχεις κανονικες γκομενες να κανεις το ιδιο φυσικα.
Το ενα δεν αποκλειει το αλλο.

Όντως ολα μπορούν να συνδυαστουν αν διαθέτεις χρόνο και χρήμα.Αν σου λείπει κάτι απο τα δυο πρέπει να επιλέξεις ανάμεσα στη σπονσορετ,την πουτανα και τη γκομενα για σχέση.Εκεί εγώ επιλέγω σπονσορέτ.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Με πήρε τηλέφωνο ο φίλος μου και μου είπε δύο σκηνικά που έγιναν χτες όταν έφευγε από το Carrebean και εκτιληχτικαν ακριβώς μπροστά του στα Αγγλικά!
Σκηνικό πρώτο : Τούρκος προσέφερε σε Ουκρανίδα που έφευγε στεγνά 80$ για γαμήσι και αυτή του είπε με αυτά Μόνο μασάζ και αυτός είπε εντάξει και έφυγαν
Σκηνικό δεύτερο: Άραβας κλέγοντας σχεδόν εκκληπαρούσε Ουκρανέζα που τον καληνυχτούσε,  να μην τον εγκαταλείψει γιατί ξοδεψε τόσα πολλά λεφτά για αυτή μέσα στο κλάμπ! Ήταν τόσο δραματικός και διακονιάρης που η γκόμενά τον λυπήθηκε και έφυγε μαζί του αλλά μάλλον δεν θα πηδούσε!

Ο φίλος μου δεν θα ξαναπατήσει σε αυτό το μαγαζί!  Θα πάει πάλι ugly coyote γιατί βλέπει προοπτικές εκεί και πιστεύει στις καθημερινές που έχει λίγες γκόμενες και θα επικεντρωθεί σε ότι έχει!

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Όντως ολα μπορούν να συνδυαστουν αν διαθέτεις χρόνο και χρήμα.Αν σου λείπει κάτι απο τα δυο πρέπει να επιλέξεις ανάμεσα στη σπονσορετ,την πουτανα και τη γκομενα για σχέση.Εκεί εγώ επιλέγω σπονσορέτ.

Έξυπνος είσαι,κατάλαβες τι λέει ο Τάσος,άσε τις τρίπλες.

Όλα συνδυάζονται και φυσικά όποιος δεν έχει χρόνο,θα έπαιζε μόνο με πουτάνες,όχι σπονσορέτες=chat,γεύμα,ποτό,βόλτα.
Εσύ θες και το κερασάκι της αυτοεπιβεβαίωσης,το φολκλόρ της όλης υπόθεσης και ιστορίες με άραβες,άσβερκους,κ.λ.π.

Εγώ στη θέση σου θα ψαχνόμουν να "βοηθάω" τίποτα νεοφερμένες Πολωνέζες,Ρωσίδες,Ουκρανέζες,κ.λ.π. στη Γερμανία.
Έχει έρθει ΠΟΛΥΣ κόσμος,ο ξάδερφός μου είναι υπεύθυνος προσωπικου σε εταιρεία καθαρισμού και συνέχεια του έρχονται μικρες Πολωνέζες,κ.λ.π. που επειδή δεν ξέρουν γερμανικά,ξενινούν από τέτοια πόστα.
Στα ξεκινήματά τους λοιπόν,που είναι μέσα στην αβεβαιότητα,μπορείς να σπρωξεις.

Κάποτε σου είχα πει να ερθεις μαζί μου σε ένα Πολωνέζικο πάρτυ,αλλά...

Στη Γερμανία είσαι ρε συ.
Όποιος γουστάρει Ισπανίδες πάει σε κατά τόπους Spanischer Verein,όποιος γουστάρει Ουκρανέζες πάει σε Ουκρανέζοπαρτυ,κ.λ.π. γνωστά αυτά.

Άλλο που μπορείς να κάνεις είναι να φέρεις πιτσιρίκα Σλάβα,να τη γράψεις στο πανεπιστήμιο ώστε να έχει προσωρινή διαμονή,να την σπιτώσεις,να της ξηγηθείς κανά δίμηνο ακάποτο κρεμπιέ και μετά να την στείλεις να μεινει σε WG και να φέρεις άλλη.

Κοίτα εδώ ο θείος Φριτζ τι κατέβασε από τη Ρωσία

Έχω πολλές ιδέες άμα γίνω πλούσιος εργένης θείος.
Θα ξηγιεμαι φοιτήτριες μόνο :grin:

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
622
Πόντοι
81
Με πήρε τηλέφωνο ο φίλος μου και μου είπε δύο σκηνικά που έγιναν χτες όταν έφευγε από το Carrebean και εκτιληχτικαν ακριβώς μπροστά του στα Αγγλικά!
Σκηνικό πρώτο : Τούρκος προσέφερε σε Ουκρανίδα που έφευγε στεγνά 80$ για γαμήσι και αυτή του είπε με αυτά Μόνο μασάζ και αυτός είπε εντάξει και έφυγαν
Σκηνικό δεύτερο: Άραβας κλέγοντας σχεδόν εκκληπαρούσε Ουκρανέζα που τον καληνυχτούσε,  να μην τον εγκαταλείψει γιατί ξοδεψε τόσα πολλά λεφτά για αυτή μέσα στο κλάμπ! Ήταν τόσο δραματικός και διακονιάρης που η γκόμενά τον λυπήθηκε και έφυγε μαζί του αλλά μάλλον δεν θα πηδούσε!

Ο φίλος μου δεν θα ξαναπατήσει σε αυτό το μαγαζί!  Θα πάει πάλι ugly coyote γιατί βλέπει προοπτικές εκεί και πιστεύει στις καθημερινές που έχει λίγες γκόμενες και θα επικεντρωθεί σε ότι έχει!

Εννοείται ότι γίνονται αυτά. Carribean σαν ατμόσφαιρα έχει μειονέκτημα λόγω αυτής της κατάστασης. Όμως είναι το μόνο μαγαζί για αργά καθημερινές Δευτ-Τετ) που έχει κόσμο.

Βέβαια και εκεί οι θα πετύχεις 2-3 δυνατές (>7). Απλά ο ανταγωνισμός είναι για τα πανυγήρια.

Το γενικό πρόβλημα της Ουκρανίας είναι ότι δεν υπάρχει χρήμα και οι γκόμενες δεν βγαίνουν έξω. Γενικώς σε αυτά που λες για την κακομοιριά είσαι κάπως μέσα, την είδα αυτή την ατμόσφαιρα και δεν μου άρεσε.

Επίσης, πες του φίλου σου να μιλάει σε ωραίες γκόμενες όπου βρει (δρόμο, εστιατόρια που κάθονται κτλ). Αυτό είναι νορμάλ εκεί και σε ντόπιους απαντάνε πάντα. Αν δεν μοιζει Α/Τ θα του απαντήσουν. Καλύτερα να ξεκινάει με Αγγλικά και να το γυρίζει στα Ρώσσικα αν η γκόμενα δεν τον καταλαβαίνει, εκτός και έχει πολύ καλή προφορά.

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Κουλα μ ακους? Πολυ κ@λοπαιδο ο Βαλκανιος, εχει πιασει ολα τα ποστα του νεοφερμενου κυβερνητικου συνασπισμου και υπευθυνος νεας σοδειας.

Εγώ στη θέση σου θα ψαχνόμουν να "βοηθάω" τίποτα νεοφερμένες Πολωνέζες,Ρωσίδες,Ουκρανέζες,κ.λ.π. στη Γερμανία.
Έχει έρθει ΠΟΛΥΣ κόσμος,ο ξάδερφός μου είναι υπεύθυνος προσωπικου σε εταιρεία καθαρισμού και συνέχεια του έρχονται μικρες Πολωνέζες,κ.λ.π. που επειδή δεν ξέρουν γερμανικά,ξενινούν από τέτοια πόστα.
Στα ξεκινήματά τους λοιπόν,που είναι μέσα στην αβεβαιότητα,μπορείς να σπρωξεις.

Άλλο που μπορείς να κάνεις είναι να φέρεις πιτσιρίκα Σλάβα,να τη γράψεις στο πανεπιστήμιο
οταν κανεις και το φιλανθρωπικο σλαβικο εκ-πεο-δευτικο ιδρυμα αρωγης, κανε καλεσμα να δωσουμε τον οβολο μας.
MΚΟ open slavik horizons.edu , κανε μια ευχη, γνωρισε μια σλαβικη ψυχη.

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
[quote author=Kman2 notid=89405 link=topic=20757.msg8157380#msg8157380
date=1518385040]
Είναι ακριβό σπορ το σπονσορινγκ αλλά το προτιμώ απο το κυνήγι πουτανων.
Βρήκα και μια Ουκρανη 180  Γερμανία,ίσως πάω το Σάββατο να καλιγώσω.
[/quote] αρχοντα εισαι μεσα στο ονειρο καποιον σλαβικων ψυχων. παρε καποια υπο την προστασια σου, εκει στη γερμανια. γινε ο πυγμαλιων της μεχρι να πεταξει μακρια σου. σκεψου να κρεμεται απο τα χειλη σου να μαθει γερμανικη προφορα.
υγ.
εισαι μεσα στα σ(π)ουσι μπαρ και τους σολωμους και εμεις εδω καιμε ρεγγες και βακαλαο.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Το γενικό πρόβλημα της Ουκρανίας είναι ότι δεν υπάρχει χρήμα και οι γκόμενες δεν βγαίνουν έξω.

Παιδία ξεχνάτε κάτι πολύ βασίκό.
Επειδή πάμε εμείς καβλωμένοι να πηδήξουμε με ξενύχτια ξεχνάμε βασικά πράγματα.Οι γκόμενες ζούν εκεί έχουν ΚΑΝΟΝΙΚΗ ζωή με δουλειά οικογένεια κλπ.Δεν είναι τουρίστριες. Δουλέυουν το πρωί είναι δυνατόν να ξενυχτάνε Δευτέρα βράδυ στο carribean μέχρι της 4? Δεν είναι μόνο τα χρήματα το θέμα.
Για αυτό εγω μιλάω για Tinder  για τσάμπα πήδημα. οι πιο πολλές που γνωρίζω απο εκεί εργάζονται και σε καμια περίπτωση δεν θα τις πετύχεις καθημερινές σε clubs  οπότε δεν υπάρχει και άλλος τροπος να τις γνωρίσεις. Με όσες πάω κρεβάτι γύρω στις 11-12 uber  και σπίτι τους δεν μπορούν να κάτσουν παραπάνω ουτε καν στο διαμερισμα..Θα ξυπνήσουν πρωι.
Ο κύριος στόχος καθημερινές Κίεβο νύχτα είναι ή πουτάνες (για όσους θέλου επι πληρωμή) ή φοιτήτριες ή κάποιες ξέμπαρκες που για κάποιο λόγο ξενύχτησαν..Η μεγάλη μάζα όμως των normal γκομενων δεν θα πάνε στα clubs για ξενύχτια.Μόνο το ΠΣΚ.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Επειδή πάμε εμείς καβλωμένοι να πηδήξουμε με ξενύχτια ξεχνάμε βασικά πράγματα.Οι γκόμενες ζούν εκεί έχουν ΚΑΝΟΝΙΚΗ ζωή με δουλειά οικογένεια κλπ.Δεν είναι τουρίστριες. Δουλέυουν το πρωί είναι δυνατόν να ξενυχτάνε Δευτέρα βράδυ στο carribean μέχρι της 4? Δεν είναι μόνο τα χρήματα το θέμα.
Για αυτό εγω μιλάω για Tinder  για τσάμπα πήδημα. οι πιο πολλές που γνωρίζω απο εκεί εργάζονται και σε καμια περίπτωση δεν θα τις πετύχεις καθημερινές σε clubs  οπότε δεν υπάρχει και άλλος τροπος να τις γνωρίσεις. Με όσες πάω κρεβάτι γύρω στις 11-12 uber  και σπίτι τους δεν μπορούν να κάτσουν παραπάνω ουτε καν στο διαμερισμα..Θα ξυπνήσουν πρωι.
Ο κύριος στόχος καθημερινές Κίεβο νύχτα είναι ή πουτάνες (για όσους θέλου επι πληρωμή) ή φοιτήτριες ή κάποιες ξέμπαρκες που για κάποιο λόγο ξενύχτησαν..Η μεγάλη μάζα όμως των normal γκομενων δεν θα πάνε στα clubs για ξενύχτια.Μόνο το ΠΣΚ.
συμφωνω σε αυτο μαζι σου δοκτορα.για το τιντερ ομως παλι θα διαφωνω μαζι σου ακομα και να μου κατσουν τζαμπα δεν ειναι τετειες που ψαχνω αλλα αυτες που ειναι δουλεια και πραγματικα καλες κοπελες.οι υπολοιπες στο τιντερ ειναι αυτες που καθε βραδι παρτουζαρουν με ολη την παρεα τζαμπα και
γαμιουνται καθε βραδυ με αλλους.την μια μερα ταιζει και γαμα ενας την αλλη ο αλλος.τετειες εχω βρει πολλες και κοντακτε που ηρθαν και εμεναν μαζι μου.εφυγα και η αλλη πριν 3 χρονια λεει στειλε μου λεφτα ενω δεν ζητουσε που ειμασταν μαζι 4 μερες.της εδωσα βαιβαια απο μονος γιατι ηταν υσυχο κοριτσακι και της εκανα και ψωνια.δεν της εστειλα και μετα απο μια εβδομαδα φωτο με ουκρανο ειχε και εγραφε αραβωνιασμενη στο στατους της.ηταν μαζι μου και μιλουσε με καπειον σε αλλη πολη και ρωτουσε ποτε θα ερθει.αυτη δεν ηταν απο οδυσσο ηταν μπαργουμαν σε ενα κλαμπ.τυχαια απο κοντακτε την βρηκα
4 το πρωι και το μεσημερι βρεθηκαμε εξω απο το κεντρο.της ειπα μενω μονιμα και μετακομισε μαζι μου.
μετα ειπα φευγω,ηθελε να μενει εκει μεχρι να ερθω.της εδωσα λεφτα για να φυγει.αυτα τα δυο που σας ειπα να δειτε τι γινεται σε ουκρανικα σπιτια βρηκα πολλα αλλα στο ιτερνετ.οι κοπελες που παρτουζαρουν δεν ειναι πουτανες αλλα γκομενες τους.οδυσσο η πολη ειναι αδεια γιατι εκτος οτι δουλευουν ολες εχουν καπου να της σπιτωσει καπειος.ιδικα οσες ειναι απο αλλες πολλεις προτα βρισκουν
καπειον να τις σπιτωσει.αλλη γκομενα μου ειπε εμενα διπλα απο το σπιτι σου 3 εβδομαδες με αλλον,λογικα τουριστα.εστω και αν δεν ζητανε λεφτα καπειες δεν σημαινει ειναι νορμαλ.πιπωσαν αλλους πριν απο εσενα και μετα θα πανε σε αλλους να κοιμηθουνε.νορμαλ ειναι καλες εμφανισιακα,καλες δουλειες συνηθως και παντα εχουν αντρα.μια 28-30 που γνωριζετε στο ιτερνετ δεν ειναι καμια σοβαρη και καπειο προβλημα κουβαλα η ψαχνει κατι.αντρα να παντρευτει σιγουρα δεν ψαχνει.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
η οδυσσος ειναι τουρκοκρατουμενη μου ειπε σημερα ο θειος μου.λεει κατεβηκαν χιλιαδες τουρκοι να γαμησουν.του λεω καλυτερα τοτε ιουνη δνεπρο να παω.μονο αρκαδια εχει κοσμο καλοκαιρι και ολες θα μου λενε ιτακα και τετεια.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
συμφωνω σε αυτο μαζι σου δοκτορα.για το τιντερ ομως παλι θα διαφωνω μαζι σου ακομα και να μου κατσουν τζαμπα δεν ειναι τετειες που ψαχνω αλλα αυτες που ειναι δουλεια και πραγματικα καλες κοπελες.οι υπολοιπες στο τιντερ ειναι αυτες που καθε βραδι παρτουζαρουν με ολη την παρεα τζαμπα και
γαμιουνται καθε βραδυ με αλλους.την μια μερα ταιζει και γαμα ενας την αλλη ο αλλος.τετειες εχω βρει πολλες και κοντακτε που ηρθαν και εμεναν μαζι μου.εφυγα και η αλλη πριν 3 χρονια λεει στειλε μου λεφτα ενω δεν ζητουσε που ειμασταν μαζι 4 μερες.της εδωσα βαιβαια απο μονος γιατι ηταν υσυχο κοριτσακι και της εκανα και ψωνια.δεν της εστειλα και μετα απο μια εβδομαδα φωτο με ουκρανο ειχε και εγραφε αραβωνιασμενη στο στατους της.ηταν μαζι μου και μιλουσε με καπειον σε αλλη πολη και ρωτουσε ποτε θα ερθει.αυτη δεν ηταν απο οδυσσο ηταν μπαργουμαν σε ενα κλαμπ.τυχαια απο κοντακτε την βρηκα
4 το πρωι και το μεσημερι βρεθηκαμε εξω απο το κεντρο.της ειπα μενω μονιμα και μετακομισε μαζι μου.
μετα ειπα φευγω,ηθελε να μενει εκει μεχρι να ερθω.της εδωσα λεφτα για να φυγει.αυτα τα δυο που σας ειπα να δειτε τι γινεται σε ουκρανικα σπιτια βρηκα πολλα αλλα στο ιτερνετ.οι κοπελες που παρτουζαρουν δεν ειναι πουτανες αλλα γκομενες τους.οδυσσο η πολη ειναι αδεια γιατι εκτος οτι δουλευουν ολες εχουν καπου να της σπιτωσει καπειος.ιδικα οσες ειναι απο αλλες πολλεις προτα βρισκουν
καπειον να τις σπιτωσει.αλλη γκομενα μου ειπε εμενα διπλα απο το σπιτι σου 3 εβδομαδες με αλλον,λογικα τουριστα.εστω και αν δεν ζητανε λεφτα καπειες δεν σημαινει ειναι νορμαλ.πιπωσαν αλλους πριν απο εσενα και μετα θα πανε σε αλλους να κοιμηθουνε.νορμαλ ειναι καλες εμφανισιακα,καλες δουλειες συνηθως και παντα εχουν αντρα.μια 28-30 που γνωριζετε στο ιτερνετ δεν ειναι καμια σοβαρη και καπειο προβλημα κουβαλα η ψαχνει κατι.αντρα να παντρευτει σιγουρα δεν ψαχνει.

Κάνεις ένας λάθος όμως..Δεν με απασχολεί ποιούς και πόσους έχουν πιπώσει πριν. Πιστεύω κανεναν δεν τον απασχολεί. Να πηδήσουμε πάμε εκει όχι να παντρευτούμε. Άρα το νορμαλ εγω θεωρώ μια που βλέπω πως έχει εργασία, έχει κάποιο μέσο μορφωτικό επίπεδο επίπεδο και δεν μου ζητάει λεφτά για να κάτσει.

Αυτές δεν ξενυχτάνε συνήθως στα clubs αλλά πιθανόν να τις πηδάνε και άλλοι 20 απο διαδίκτυο σε βάθους χρόνου. Το τι έκανε πριν και το τι θα κάνει μετά είναι άλλο θέμα που δεν το εξετάζω. Τον στόχο μου τον πετυχαίνω.

Επίσης διαφωνω πως πολλές απο αυτές δεν ψάχνουν κάτι σοβαρο.Το 80% που γνωρίζω ψάχνει δεσμό με προοπτική γάμου.

Μην νομίζεις πάντως πως ειναι μόνο Ουκρανέζες καριόλες. Το τι βλέπουν τα μάτια μου τα τελευταια 2 χρονια με τις Ελληνιδες..Με πόσους παίζουν ταυτόχρονα.Αν πάρεις τα κινητά τους θα φρίξεις..Έχει πέσει πολύ πείνα και παρακαλητό Ελλάδα και έχει ανέβει πολύ ο ανταγωνισμός. Η κάθε 45αρα έχει 10 μικρότερους να την παρακαλάνε..Και δεν βγάζω συμπέρασμα απο μία μόνο μια περίπτωση.. Προσπαθω να σκεφτώ μια φίλη μου (απο δεκάδες που ξέρω) που δεν κερατώνει Ελλάδα ή δεν πάιζει (εν δυνάμη κερατώσει) με άλλους πέντε.

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
Σκηνικό δεύτερο: Άραβας κλέγοντας σχεδόν εκκληπαρούσε Ουκρανέζα που τον καληνυχτούσε,  να μην τον εγκαταλείψει γιατί ξοδεψε τόσα πολλά λεφτά για αυτή μέσα στο κλάμπ! Ήταν τόσο δραματικός και διακονιάρης που η γκόμενά τον λυπήθηκε και έφυγε μαζί του αλλά μάλλον δεν θα πηδούσε!
2 σχολια εδω.
1)Ειδες που τελικα δε γουσταρουν τουρκικο πουτσο, παρα μονο επι χρήμασι?**** (και αυτο με πολλους αστερισκους καθως κανενας τους δε γάμησε)
2)Οι τουρκαλαδες αμα ηταν εξυπνοι θα γαμουσαν με το 1/3 των χρημάτων απο mister-x. Αλλα δυστηχως κατι τετοιοι ηλίθιοι χαλανε την πιάτσα και οι ουκρανέζες νομιζουν οτι ολοι οι ξενοι ειναι ηλίθιοι μετά.

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
622
Πόντοι
81
Για αυτό εγω μιλάω για Tinder  για τσάμπα πήδημα. οι πιο πολλές που γνωρίζω απο εκεί εργάζονται και σε καμια περίπτωση δεν θα τις πετύχεις καθημερινές σε clubs  οπότε δεν υπάρχει και άλλος τροπος να τις γνωρίσεις. Με όσες πάω κρεβάτι γύρω στις 11-12 uber  και σπίτι τους δεν μπορούν να κάτσουν παραπάνω ουτε καν στο διαμερισμα..Θα ξυπνήσουν πρωι.

Το Κίεβο έχει 5 μύρια κόσμο, σαν την Αθήνα. Άμα υπήρχε χρήμα, δεν θα βρισκόντουσαν 2000 γκόμενες να ξενυχτήσουν καθημερινή?? Μόνο τις φοιτήτριες να βάλεις... Άνετα....

Εδώ με αυτή την κρίση, σχεδόν κάθε μέρα στα Saxon και Forsage έχει κόσμο. Δεν έχω καταλάβει γιατί δεν έχει ποιότητα βέβαια...

Γενικώς έχω παρατηρήσει σε αυτά που γράφεις, τις παρουσιάζεις πολύ συντηρητηκούρα τις Ουκρανές, που δεν είναι έτσι. Πρόσεχε γιατί έχουν μια τάση να το παίζουν έτσι γιατι νομίζουν ότι παίρνουν πόντους για παντρειά.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Επίσης διαφωνω πως πολλές απο αυτές δεν ψάχνουν κάτι σοβαρο.Το 80% που γνωρίζω ψάχνει δεσμό με προοπτική γάμου.

To έχω γράψει και εγω αυτό.
Είτε στην καθημερινότητα,είτε στο internet,ανεξαρτήτου χώρας,το 80% ψάχνει σχέση.

Στο Tinder οι περισσότερες το γράφουν κιόλας(NO ONS,not here for fun,not polyamorous,etc.)
Δηλαδή αν βγεις με τέτοιες έχει shit tests και τουλάχιστον 3 ραντεβου για να δαχτυλιάσεις,που λέει και ο αρχηγός.

Φυσικά κάποιος μπορεί να παρακάμψει με διάφορα τεχνάσματα τις αναστολές σε τέτοιες γκόμενες,όπως π.χ.εκείνη η φάση που περιέγραψα(έχω 84 matches να με περιμένουν,τι θα γίνει τελικά;) και γενικά να παίξει με το μυαλό και την ψυχολογία τους.

Όμως και πάλι,το υπόλοιπο 20% που είναι σε mood ONS,αν μιλάμε για μεγαλουπόλεις,είναι εκατοντάδες ή και χιλιάδες προφίλ.
Ξέρω ότι ακούγεται αδιανόητα όλα αυτά,αλλά καλώς ή κακώς,το 2018 ΕΤΣΙ έχουν τα πράγματα.
Ο κόσμος γαμιέται,κάνει σχέση,ακόμη και παντρεύεται μέσα από τα ηλεκτρονικά μαραφέτια..

Πως να το κάνω πιο λιανά..
Η μέρα θα έχει πάντα 24 ώρες.
Όμως αν ανοίξεις το Tinder π.χ.στο Βερολίνο και έχεις 100 matches,φτάσεις σε επίπεδο ξεσκαρταρίσματος από τις 100 τις 20,τους ξηγηθείς τελείως sex chat και σου μένουν από τις 20 οι 10,μετά διαλέγεις ποια σε καυβλώνει περισσότερο και μένουν 5.

Ε,λοιπόν,η αποστολή σου είναι:"Aφού έχεις διαλέξει από 100 που σου αρέσουν τις 5 που έχουν ήδη ψηθει να γαμηθούν,να βγεις/γαμήσεις σε 24ώρες και τις 5,πράγμα αδύνατο φυσικά..

Η προσφορά είναι πολύ μεγάλη,οποιοσδήποτε με ενα αξιοπρεπες Tinder προφίλ τα ίδια θα σας πει,δεν ανακάλυψα την Αμερική..

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
622
Πόντοι
81
To έχω γράψει και εγω αυτό.
Είτε στην καθημερινότητα,είτε στο internet,ανεξαρτήτου χώρας,το 80% ψάχνει σχέση.

Στο Tinder οι περισσότερες το γράφουν κιόλας(NO ONS,not here for fun,not polyamorous,etc.)
Δηλαδή αν βγεις με τέτοιες έχει shit tests και τουλάχιστον 3 ραντεβου για να δαχτυλιάσεις,που λέει και ο αρχηγός.

Φυσικά κάποιος μπορεί να παρακάμψει με διάφορα τεχνάσματα τις αναστολές σε τέτοιες γκόμενες,όπως π.χ.εκείνη η φάση που περιέγραψα(έχω 84 matches να με περιμένουν,τι θα γίνει τελικά;) και γενικά να παίξει με το μυαλό και την ψυχολογία τους.

Όμως και πάλι,το υπόλοιπο 20% που είναι σε mood ONS,αν μιλάμε για μεγαλουπόλεις,είναι εκατοντάδες ή και χιλιάδες προφίλ.
Ξέρω ότι ακούγεται αδιανόητα όλα αυτά,αλλά καλώς ή κακώς,το 2018 ΕΤΣΙ έχουν τα πράγματα.
Ο κόσμος γαμιέται,κάνει σχέση,ακόμη και παντρεύεται μέσα από τα ηλεκτρονικά μαραφέτια..

Πως να το κάνω πιο λιανά..
Η μέρα θα έχει πάντα 24 ώρες.
Όμως αν ανοίξεις το Tinder π.χ.στο Βερολίνο και έχεις 100 matches,φτάσεις σε επίπεδο ξεσκαρταρίσματος από τις 100 τις 20,τους ξηγηθείς τελείως sex chat και σου μένουν από τις 20 οι 10,μετά διαλέγεις ποια σε καυβλώνει περισσότερο και μένουν 5.

Ε,λοιπόν,η αποστολή σου είναι:"Aφού έχεις διαλέξει από 100 που σου αρέσουν τις 5 που έχουν ήδη ψηθει να γαμηθούν,να βγεις/γαμήσεις σε 24ώρες και τις 5,πράγμα αδύνατο φυσικά..

Η προσφορά είναι πολύ μεγάλη,οποιοσδήποτε με ενα αξιοπρεπες Tinder προφίλ τα ίδια θα σας πει,δεν ανακάλυψα την Αμερική..

Αυτά που λες τα πιστεύω ότι έτσι είναι, αλλά υπάρχουν κάποια σημεία που το live παιχνίδι υπερτερεί:
1. Είναι πολύ πιο διασκεδαστικό να μιλήσεις σε μια γκόμενα σε ένα μπαρ από το να τσατάρεις στο internet.
2. To tinder, μετράει το ποιός δείχνεις ότι είσαι ενώ στο live καμάκι μετράει πιο πολύ το τι κάνεις. Με καλό παιχνίδι στο live μπορείς να χτυπήσεις στόχους που θα σε κόβαν στο tinder από τα φίλτρα. Στο tinder για να το κάνεις αυτό θέλει καλλιέργεια εικόνας, με επιλογή φωτό κτλ., μια πολύ πιο βαρετή διαδικασία.

Βέβαια, έτσι κινούνται τα πράγματα και, θέλοντας και μη, πρέπει να προσαρμοστούμε.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Το Τίντερ είναι το πρόγραμμα της Απάτης ! Η όπως το λέει ένας φίλος " το πρόγραμμα που βοηθάει τα μπάζα να τρώνε νορμάλ πούτσους"
Αν αρνηθεί κάποιος ότι το 90% των μουνιών είναι 2 νούμερα πιο κάτω απ ότι δείχνουν οι φωτογραφίες είναι ψεύτης!
Στις αρχές της έξαρσης της χρήσης του προγράμματος όλοι είχαμε μπαζώσει με γκόμενες που μας έφτιαξαν ιντερνετικά με φωτογραφίες με φίλτρα και photoshop και μας έδεσαν στα ραντεβού και... έλεγες δεν βαριέσαι ! Μετά από κάποιες φόλες προσέχεις ..
Πάμε τώρα στις υπόλοιπες " τιντερογκόμενες" ... Όλες μα Όλες και δικές μου και φίλων έχουν ψυχολογικά προβλήματα και με προβληματική συμπεριφορά!  Είναι το πιο ασόβαρο πρόγραμμα και τόσο εκνευριστικό που το έχω σβήσει πάνω από 5 φορές και το έχω ξαναεπαναφερει δίνοντας κάθε φορά μια τελευταία ευκαιρία και μετά το μετανιώνω όπως τώρα!Είναι κατάρα για το ανδρικό φύλο που οι σχέσεις έχουν πάει εκεί...
* για να μην μου πείτε βλακείες για το Βουκουρέστι...ναι γάμησα τη δεύτερή μου γκόμενά απο Τίντερ(τι πρώτη καλύτερα να μην τη ξέρω)μετά από 2 χρόνια και άπειρα ραντεβού που ήταν ότι έδειχνε η φωτογραφία και βέβαια ως κλασική τιντερογκόμενα εξαφανήστικε!
**Μόσχα πέρσι είχα περί τα 350 match και έφτασα να συναντήσω μόλις μια που ήταν ότι χειρότερη Μοσχοβίτησα που έχω συναντήσει ! Τέτοιο σούργελο μόνο το Τίντερ μπορεί να ξετρυπώσει...Περπατούσαμε και ήθελα να την βαρέσω
***Η μόνη τιντερογκόμενα που συνάντησα σε αυτό το ταξίδι σε 17 μέρες ήταν μια μίζερη κακομοίρα που μου ήρθε χωρίς άρωμα και τα ρούχα της βρωμούσαν πετρέλαιο από κάτι φακιρικά σόου που έκανε, 2 νούμερα κάτω εμφανηση από το 7 που φαινόταν στις φωτογραφίες !
****Καμιά από τις σοβαρές κοπέλες που κρίνω πως είναι και ξέρω έστω φιλικά και τις ρωτάω αν έχουν Τίντερ δεν μου απαντάνε καταφατικά κατά πολύ περισσότερο πως ψάχνονται μέσω αυτού!
*****που να δειτε τι τιντερομπάζο μου ήρθε 2 βαθμούς κάτω και με βαριά ψυχολογικά και πως περίμενα να εξαφανιστεί στη Κρακωβία και μετά από μισή ώρα να χτυπάω live το πολωνεζακι που έκανα και σχεση!
Άντε πάλι τα ίδια...

*Καλή επιτυχία στο Τιμ του σάιτ που θα βρεθεί πάνω!(θα χαθώ για ένα διάστημα διότι έχω αφίξεις απο Ουκρανία μετά Ρωσία και ..δουλειές!)

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Άντε πάλι τα ίδια...

Πως γίνεται να πετυχαίνεις πάντα εσύ όλες τις περιπτωσάρες και τα μπάζα.

Και με τι μούτρα θα βάλει φίλτρα μια γκόμενα σε φωτό,από τη στιγμή που αυτες οι φωτό φαινονται και στο fb της;
Δε θα γίνει ρόμπα σε φίλους και συγγενείς αν το κάνει;

Επίσης στις συνήθως καμιά 50αριά φωτό Instagram που έχουν οι περισσότερες,σε κάθε πιθανή πόζα και περίσταση,τι σκατά φίλτρα να ¨εχει βάλει σε όλες;

Στο Κίεβο Tinder είδες μπάζα και φιλτραρισμένες δηλαδή;
Εγώ θεωρώ ότι σε εμφάνιση ειναι από τα καλύτερα μέρη να ανοιξεις Tinder.
Εχει πολύ όμορφες κοπελες κατά μέσο όρο.
Πιο όμορφες κατά μέσο όρο από Πολωνία,Γερμανία,Τσεχία.

Όμως δεν επιμένω..
Μετά το οι Ουκρανέζες είναι ΜΠΟΥΤΑΝΕΣ,ΠΑΡΤΟΥΖΙΑΡΕΣ και CAMGIRLS,
ασπάζομαι και το ότι οι Ουκρανέζες στο Tinder ειναι μπάζα και φωτοσωπιασμένες.

Υ.Γ.Τόσα screenshot έχουμε ανεβάσει και εγώ και ο DRLOVE.
Βλέπετε ότι οι διάλογοι ειναι τελειως νορμαλ,όπως και οι γκόμενες.
Ότι βγαίνουν για ποτό,έρχονται στο διαμέρισμα.
Αλλά ο κάθε flirter αντί να σκεφτεί ότι "Α,αυτός ο μαλάκας φαινεται να τα καταφέρνει,θα τα καταφέρω και εγώ όταν πάω" γράφει ότι είμαστε νάρκισσοι και επιδειξίες λες και συμμετέχουμε σε κανέναν διαγωνισμό.

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
οντως τωρα θα ναι ο καιρος να φυγουν οι αγαποτουριστες. τους περιμενουμε νικητες.
χτυπηστε ανελεητα, διεκδικειστε τα ελληνικα φεουδα.

«Σόδομα και Γόμορα» στην ουκρανική πόλη Lviv από Τούρκους « σεξοτουρίστες» 2015
Κατά τη διάρκεια των διακοπών Μαΐου, σύμφωνα με το δημοσίευμα  του ουκρανικού τύπου την  πόλη επισκέφθηκαν 200.000 επισκέπτες. Η αύξηση των Τούρκων τουριστών έφτασε το απίστευτο ποσοστό του  82%.
Η πόλη Lviv, στα ελληνικά Λεόπολις ή Λεοντόπολις, υπήρξε μεγάλο κέντρο ελληνισμού και ορθοδοξίας κατά τον 16ο αιώνα, με χριστιανικές αδελφότητες, ελληνικά τυπογραφεία και σχολεία, τα οποία επέβλεπαν προσωπικά οι Πατριάρχες Ιερεμίας ο Τρανός και Μελέτιος ο Πηγάς. Στην Λεόπολη δόθηκαν μεγάλες μάχες με τους Ιησουίτες και τους Ουνίτες για την Ορθόδοξη Πίστη και το Πάτριο Ημερολόγιο, το οποίο είχε μεταρρυθμίσει εκείνη την εποχή (1582) ο Πάπας Ρώμης Γρηγόριος ο ΙΓ΄. Αρχηγός των Ορθοδόξων υπήρξε ο Δούκας Κωνσταντίνος Οστρόγκσυ.Σήμερα δυστυχώς αυτή η πόλη κατήντησε ένα μεγάλο πορνείο, όπως μας πληροφορεί το παραπάνω άρθρο..

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Όμως δεν επιμένω..
Μετά το οι Ουκρανέζες είναι ΜΠΟΥΤΑΝΕΣ,ΠΑΡΤΟΥΖΙΑΡΕΣ και CAMGIRLS,
ασπάζομαι και το ότι οι Ουκρανέζες στο Tinder ειναι μπάζα και φωτοσωπιασμένες.
Σε παρακαλώ μην μου πετάς μπηχτές ...
Μίλησα για το τίντερ γενικώς και εσυ το ανήγαγες στην Ουκρανία για να ...ξεσπάσεις την πλήξη της Δευτέρας..Δεν εξηγείται αλλιώς.Εννοείται πως ανάλογα το μέσο όρο της χώρας τα ίδια θα συμβαίνουν και στο Τίντερ!Μην ξεχνάς πως πάνω κάτω τις ίδιες ματςάραμε..Επίςης άςχετο με Ουκρανία αλλά τσέκαρε πως πλασάρουν αρχιμπάζα τις μάπες τους...
Δεν διάβασες και τα 350 match στη Μόσχα;Μέσα ήταν και μουνάρες..Αποτέλεσμα 0..Και τα χειρίζομαι όπως πρέπει!Ήταν θέμα τύχης όπως και έξω!
Είμαι αεροδρόμιο τώρα.Δεν θα συνεχίσω τίποτα!Δεν χρειάζεται Εξάλου  :hi:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Σε παρακαλώ μην μου πετάς μπηχτές ...
Μίλησα για το τίντερ γενικώς και εσυ το ανήγαγες στην Ουκρανία για να ...ξεσπάσεις την πλήξη της Δευτέρας..Δεν εξηγείται αλλιώς.Εννοείται πως ανάλογα το μέσο όρο της χώρας τα ίδια θα συμβαίνουν και στο Τίντερ!Μην ξεχνάς πως πάνω κάτω τις ίδιες ματςάραμε..Επίςης άςχετο με Ουκρανία αλλά τσέκαρε πως πλασάρουν αρχιμπάζα τις μάπες τους...
Δεν διάβασες και τα 350 match στη Μόσχα;Μέσα ήταν και μουνάρες..Αποτέλεσμα 0..Και τα χειρίζομαι όπως πρέπει!Ήταν θέμα τύχης όπως και έξω!
Είμαι αεροδρόμιο τώρα.Δεν θα συνεχίσω τίποτα!Δεν χρειάζεται Εξάλου  :hi:

Εσύ μου τη σπας γιατί με λίγο κοουτσάρισμα,στήσιμο καλού προφίλ,αναβαθμιση σε Tinder Plus μπορείς να κάνεις πολύ καλό παιχνίδι και κάθεσαι και διαβάζεις τις σπονσοροπαπαριές με τις οποιες εσύ δεν θα έπρεπε να έχεις απολύτως καμία σχέση.

Και εγώ έχω πάει Μόσχα.
350 match και καμία συνάντηση;
Δεν σου φαίνεται και εσένα παράλογο δηλαδή;

Μήπως τους τα γράφεις περίεργα μετά τα match,δεν ξερω. :think:
Είναι τρελά μεγάλο νούμερο που εγώ δεν το έχω πιάσει ποτέ σε κανένα μερος πλην Πράγας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom