Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.008
Πόντοι
3.656
αντε ρε συ ,αυτο δεν το ηξερα οτι εφτασε ιδια ισοτιμια με το λει
το 15 ηταν τελευταια φορα που ειχα παει Τιρασπολ ... θα προσπαθησω να περασω μια βολτα τοτε
ναι πηγαινε
εγω το μετανιωσα που δεν μεινα πιο πολυ
βιαζομουν να παω ουκρανια,συν ντρεπομουν κ λιγο την γκομενα-καβα ..κ ,σχεδον,τριανατρες μουναρες δυσκολα ΞΑΝΑ-βρικουμε πλεον  ;)
βασικο και το χαρτι στο βαμα πρμ ειναι τριμινο κ δεν γραφεις χαρτακια οπως παλια

D

dude901123

Επισκέπτης
ναι πηγαινε
εγω το μετανιωσα που δεν μεινα πιο πολυ
βιαζομουν να παω ουκρανια,συν ντρεπομουν κ λιγο την γκομενα-καβα ..κ ,σχεδον,τριανατρες μουναρες δυσκολα ΞΑΝΑ-βρικουμε πλεον  ;)
βασικο και το χαρτι στο βαμα πρμ ειναι τριμινο κ δεν γραφεις χαρτακια οπως παλια

Αυτό είναι ενημέρωση και όχι παραρολογίες ότι του κατέβει του καθένα. Για δώσε παραπάνω πληροφορίες. Εκείνα τα γαμησιάτικα 15-20 ευρώ για το αυτοκίνητο (ας το πούμε βινιέτα και ασφάλιση) στη PNR κόπηκαν ή παραμένουν?

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.008
Πόντοι
3.656
Αυτό είναι ενημέρωση και όχι παραρολογίες ότι του κατέβει του καθένα. Για δώσε παραπάνω πληροφορίες. Εκείνα τα γαμησιάτικα 15-20 ευρώ για το αυτοκίνητο (ας το πούμε βινιέτα και ασφάλιση) στη PNR κόπηκαν ή παραμένουν?
οχι αυτα ισχυουν
εγω το αφησα στο λουκοιλ,με 10 λει την μερα,κι θρθε κ με πηρε η ιδια  με το δικο της
παντως τα 10-15 ευρω σε καλυπτουν για 2 μηνες,αν μεινεις πανω απο 2-3 μερες παρε κ το αμαξι μεσα

D

dude901123

Επισκέπτης
Ετσι αλλα ευτυχως ακομα η ουκρανια δεν εγινε βουλγαρια η ρουμανια

υγ πριν παω Κιεβο θα ειμαι τριημερο Σοφια και θα πεταξω απο εκει. Μετα μαλλον καπακι για το επομενο ΠΣΚ στα παλια λημερια ,βγηκαν απο τα κονε και αλλες δυο καινουργιες περιπτωσεις αρκετα καλες

Τάσο μια και εσύ ανέφερες πρώτος τις πτήσεις για Kiev από Sofia είδες ρίξε μια ματιά και για Odessa από Sofia? Νομίζω ότι αξίζει να το κοιτάξεις.

Συνημμένα

• Sofia-Odessa.png
    Sofia-Odessa.png
    40,3 KB · Εμφανίσεις: 26

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.069
Πόντοι
456
Μη μου κολλάς πάλι ρε παπάρα.Τσίμπα δυο αρχίδια,τον πούλο λέμε,μουνί της λάσπης καραγκιόζη.
Και επειδή χάνω την ψυχραιμία μου και θα κερδίσεις,άρπα και έναν ψώλο.
σαλτα και κιχου ρε αποτυχημενε ζητιανε

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.008
Πόντοι
3.656
Τάσο μια και εσύ ανέφερες πρώτος τις πτήσεις για Kiev από Sofia είδες ρίξε μια ματιά και για Odessa από Sofia? Νομίζω ότι αξίζει να το κοιτάξεις.
δεν ηξερα οτι πεταει οδησο απο σοφια!!!!

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.008
Πόντοι
3.656
Και μάλιστα με εισιτήρια σε ελκυστικές τιμές
εμενα χρειαζεται να με βοηθα κι η ανταποκριση απο μιλανο για σοφια,αλλα καλη φαση
για μενα μαζι με το λβοβ ,η οδυσος ειναι το μονομ μερος που αξιζει πλεον σε ολη την ουκρανια,μετα τον απριλη

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Δηλαδή δεν είναι ενημέρωση ??? :tickedoff: το--->
-"πήγα γιδροπαρκ και με στραβό κοίταξαν  δυο τύποι που τους έριξα πεπερ Σπρέι και με πιάσαν οι φίλοι τους στις μπουνιές  και με σώσαν δυο μπράβοι που με ξέραν, που περνούσαν τυχαία και με είδαν δυο γκομενάκια και γκαυλωσαν και τις πήγα για καφέ κτλ κτλ" :rockon: :rockon: :rockon:
-ή το "μπαίνω καρίμπειαν νωρίς και αμέσως χτυπάω δίδυμο και την επόμενη κάνω τριολέ"  :2funny:
Άντε να βάλω και το άλλο
-"κλείνω απο Τίντερ γκομενάκια τους τάζω σχέση και τις καλώ για ελληνική σαλάτα που αγόρασα απο το ντόπιο σούπερ μάρκετ και ξεσκιζόμαστε μέχρι το πρωί"
Και τέλος
-"ανοίγω τίντερ Δευτέρα, Τρίτη ματσάρω, Τετάρτη κλείνω εισητήρια, Πέμπτη οι γκόμενες μου μιλάνε με δονητές στο μουνί, Παρασκευή φτάνω και μέχρι Κυριακή τον έχω βάλει σε τρία 7-8αρια" :think:

Πόσο συμβατικοί είμαστε που το οργανώναμε μήνες με εισητήρια διαμερίσματα ώρες στο τσάτ με γκόμενες όταν γίνονται τέτοια... :headbang:?

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.008
Πόντοι
3.656
χαία και με είδαν δυο γκομενάκια και γκαυλωσαν και τις πήγα για καφέ κτλ κτλ"
-ή το "μπαίνω καρίμπειαν νωρίς και αμέσως χτυπάω δίδυμο και την επόμενη κάνω τριολέ"

-"κλείνω απο Τίντερ γκομενάκια τους τάζω σχέση και τις καλώ για ελληνική σαλάτα που αγόρασα απο το ντόπιο σούπερ μάρκετ και ξεσκιζόμαστε μέχρι το πρωί"
Και τέλος
-"ανοίγω τίντερ Δευτέρα, Τρίτη ματσάρω, Τετάρτη κλείνω εισητήρια, Πέμπτη οι γκόμενες μου μιλάνε με δονητές στο μουνί, Παρασκευή φτάνω και μέχρι Κυριακή τον έχω βάλει σε τρία 7-8αρια"
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

D

dude901123

Επισκέπτης
-"πήγα γιδροπαρκ και με στραβό κοίταξαν  δυο τύποι που τους έριξα πεπερ Σπρέι και με πιάσαν οι φίλοι τους στις μπουνιές  και με σώσαν δυο μπράβοι που με ξέραν, που περνούσαν τυχαία και με είδαν δυο γκομενάκια και γκαυλωσαν και τις πήγα για καφέ κτλ κτλ" :rockon: :rockon: :rockon:
-ή το "μπαίνω καρίμπειαν νωρίς και αμέσως χτυπάω δίδυμο και την επόμενη κάνω τριολέ"  :2funny:
Άντε να βάλω και το άλλο
Και τέλος
-"ανοίγω τίντερ Δευτέρα, Τρίτη ματσάρω, Τετάρτη κλείνω εισητήρια, Πέμπτη οι γκόμενες μου μιλάνε με δονητές στο μουνί, Παρασκευή φτάνω και μέχρι Κυριακή τον έχω βάλει σε τρία 7-8αρια" :think:

Πόσο συμβατικοί είμαστε που το οργανώναμε μήνες με εισητήρια διαμερίσματα ώρες στο τσάτ με γκόμενες όταν γίνονται τέτοια... :headbang:?

Θα σου πω τη διαφορά. Ήμασταν πραγματιστές-ρεαλιστές. Ταξιδέψαμε στα αλήθεια και δεν προσπαθήσαμε με όσα γράφαμε να φουσκώσουμε τη φαντασία και τις ονειρώξεις όσων διαβάζουν εδώ, μάλλον γράφαμε λιγότερα από όσα κάναμε και κυρίως σχολιάζαμε τα κακώς κείμενα χωρίς ωραιοποιήσεις. Με λίγα λόγια.. δεν είχαμε την παπαρο-υπεροχή της φαντασίας ενός μπερδεμένου μυαλού...

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Και τέλος

:grin: :grin: :grin:

Glock νομίζω δεν πιάνει μία μπροστά στο:"Mιλούσα σε μια γκόμενα το 1997 με δραχμές και το 2002 με ευρώ,ακόμη της μιλούσα" :grin:¨

Χάρη nothing personal,πλάκα κάνουμε εδώ,μπουχαχα,μουχαχά,αν με ήξερες θα έλεγες τι καλό παιδί που ειμαι,μπουχαχα,μουχαχα.

Υ.Γ.Βάλε Tinder Plus ρε μακάκα και θα μας ευγνωμονεις.
Αλλά τα κάροτ φιτ να τα ξεχάσεις στα Σλαβικά μουνολίβαδα.
Τέτοια ντυσίματα είναι για να βγάλεις δυτικές φεμιναζί που γουστάρουν θηλυπρέπεια στον άντρα για να νιώθουν ίσες :jerking:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
-

Γιατί αμφιβάλλεις οτι έγινε?Αφού πόσταρα φωτό πριν,μέσα στο κλαμπ και μετά.
Σου είπα αν θες πάμε μαζί Carribean ή γενικά Κίεβο,θα σου βγουν τα μάτια έξω με αυτά που θα δεις.
Σου έχω πει άσε τα γαμπριλίκια και πιάσε τα σπονσοριλίκια να δεις άσπρη μέρα.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.207
Πόντοι
2.356
Μια χαρα για καλοκαιρι , ωραια.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Σου έχω πει άσε τα γαμπριλίκια και πιάσε τα σπονσοριλίκια να δεις άσπρη μέρα.

Δε χρειάζεται ρε συ να σπονσοράρει αυτος.
Το ΠΑΙΓΝΙΟ να αντιληφθεί χρειάζεται και αν μην σκάει σαν έμπορας,αλλά σαν λαθρέμπορας.
Δεν ξερω αν διδάσκεται αυτό φυσικά. :think:

Θα του αγοράσουμε και ένα πανταλόνι να μη σκάει με τα μπατζάκια σηκωμένα σαν το Μαρτάκη :grin:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Το ΠΑΙΓΝΙΟ να αντιληφθεί χρειάζεται και αν μην σκάει σαν έμπορας,αλλά σαν λαθρέμπορας.

Θα του αγοράσουμε και ένα πανταλόνι να μη σκάει με τα μπατζάκια σηκωμένα σαν το Μαρτάκη :grin:
Για να δούμε τι θα μου σύρει  και ο Λοβ που πιστεύω πως άξιζε λιγότερο την ειρωνία μου...Αλλά αυτό με τη σαλάτα είναι πράγματι μεγάλη μαγκιά !!!
* Απορώ τι θα λεει μέςα του όταν του λένε πως μοιάζει με την δικιά τους Gretseski Salat...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Για να δούμε τι θα μου σύρει  και ο Λοβ που πιστεύω πως άξιζε λιγότερο την ειρωνία μου...Αλλά αυτό με τη σαλάτα είναι πράγματι μεγάλη μαγκιά !!!
* Απορώ τι θα λεει μέςα του όταν του λένε πως μοιάζει με την δικιά τους Gretseski Salat...

Έχει μεγαλύτερη σχέση με την εμφάνιση την εικόνα που δημιουργείς.Ο ΒΠ έχει βαρύ,μακεδονικό στυλ που αρέσει στις Σλάβες.Εσυ έχεις αεράτο νησιωτικό,μεσογειακό.Οι Σλάβες θέλουν να νιώθουν ασφάλεια,ότι αν κάποιος τις απειλήσει,θα έχουν δίπλα τον δυνατο boyfriend να καθαρίσει ξαπλωνοντας τον και μετά θα του σκάσουν γλυκό φιλί.
Οπότε ο ΒΠ απευθύνεται στα αρχέγονα ένστικτα και καθαρίζει σαν ιππότης γαμέας κάτι που εσύ δεν μπορείς να κάνεις.Ουτε φυσικά μπορείς να κάνεις τα παπατζιλικια του Love και να κοροϊδεύεις τα γκομενάκια για μόνιμες σχέσεις και φύκια.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Για εμπορας καλός είναι αλλά οι Σλάβες δε θέλουν αυτό το στυλ.Αυτο είναι καλό αν θες να κοινωνικοποιηθεις να πουλήσεις πράγματα,όχι αν θες να γαμήσεις.
Εγώ του είπα τον εύκολο τρόπο να το ρίξει στο σπονσορινγκ γιατί για τα αλλα θέλει πολλή δουλειά και μέχρι να τα μάθει θα έχει μεγαλώσει τόσο που πάλι θα χρειάζεται το σπόνσορινγκ.
Και εγώ όταν τα έμαθα πέρασα καλά στα 30-37 μετά όμως δεν περνούσε τίποτα,έπρεπε πλέον να σπονσοράρω.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Έχει μεγαλύτερη σχέση με την εμφάνιση την εικόνα που δημιουργείς.Ο ΒΠ έχει βαρύ,μακεδονικό στυλ που αρέσει στις Σλάβες.Εσυ έχεις αεράτο νησιωτικό,μεσογειακό.Οι Σλάβες θέλουν να νιώθουν ασφάλεια,ότι αν κάποιος τις απειλήσει,θα έχουν δίπλα τον δυνατο boyfriend να καθαρίσει ξαπλωνοντας τον και μετά θα του σκάσουν γλυκό φιλί.
Οπότε ο ΒΠ απευθύνεται στα αρχέγονα ένστικτα και καθαρίζει σαν ιππότης γαμέας κάτι που εσύ δεν μπορείς να κάνεις.Ουτε φυσικά μπορείς να κάνεις τα παπατζιλικια του Love και να κοροϊδεύεις τα γκομενάκια για μόνιμες σχέσεις και φύκια.
Θες να πεις πως ούτε το αγνό ανάλαφρο τουριστικό Ευρώ μου δεν πιάνει μια μπροστά στο σκληρό Τευτονικό ?
Οι βαλιστικοί μου πύραυλοι ίδιας ποςότητας έχουν διαφορετική ισχύ απο τους δικούς σου;

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Για εμπορας καλός είναι αλλά οι Σλάβες δε θέλουν αυτό το στυλ.Αυτο είναι καλό αν θες να κοινωνικοποιηθεις να πουλήσεις πράγματα,όχι αν θες να γαμήσεις.
Εγώ του είπα τον εύκολο τρόπο να το ρίξει στο σπονσορινγκ γιατί για τα αλλα θέλει πολλή δουλειά και μέχρι να τα μάθει θα έχει μεγαλώσει τόσο που πάλι θα χρειάζεται το σπόνσορινγκ.
Και εγώ όταν τα έμαθα πέρασα καλά στα 30-37 μετά όμως δεν περνούσε τίποτα,έπρεπε πλέον να σπονσοράρω.
Επένδυςα σε κάτι κρέμες ακολουθώντας συμβουλές Δημητράκη μήπως και 5 χρόνια  μετά τα 37 το παλεύω τσάμπα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom