Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Λείπει ο Kman απ'το Caribbean και οι Τούρκοι αλωνίζουν.
αυριο περνει το αεροπλανο και τους κανει ντου.δεν μασα ο βαλκανιος.
μολις κατεβει καριμπιαν εξαφανιζολ τα μεχμετια

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
απο την γη μεχρη τον πιο μακρινο γαλαξια η διαφορα.κλαιω τα χρονια που εχασα αδικα εκει και υποτιμουσα την ελλαδα.μοσχα παλι περνουσα οραια αλλα με κουρασε το μετρο.αν κανουν κατι με βιζες θα αρχισω ταξιδια ρωσια σε ουραλια,μπασκιρια,ταταρσταν.μην σε απασχολουν οι τουρκοι,μονο για κερασματα τους θελουν οι μικρες και οι πουτανες για λεφτα.οδυσσο οσοι βλεπω 99%αθλιοι,αφραγοι και την βγαζουν ολοι μερα στα τουρκικα παρεα.ποτε δεν βλεπω τουρκο φοιτητη με γκομενα,μονο με αλλους 5 αλη πασαδες χαχαχαχα.δεν εχω αντιπαλο οδυσσο ρολογα.αντιπαλος ειναιη  η αδεια πολη κεντρο και η ελλειψη χρονου των νορμαλ λογο δουλειας η παντρειας
φεύγει από Carrebean και πάει αρένα ό δικός μου.. Μόνο πουτανες λέει εκεί.. και οι Έλληνες φύγαν με τις δικές τους που όπως μου είπε δεν τις έβγαλαν μάλλον εκεί..
Γενικά μου περιγράφει μια μεσανατολίτικη κατάσταση με τους Τούρκους στα τραπέζια και τις Ουκρανέζες σαν χαρεμι

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Ένας φίλος είναι πάνω που μιλάει όμως άψογα ρωσικά και είναι φέτες από γυμναστήριο και με Καλή δουλειά στη Ρόδο!
Τίντερ έπαιζε αρκετό καιρό και τώρα που πήγε όλες αποφεύγουν τα ραντεβού..

Clock εχω γράψει ένα μεγάλο post περί εμφάνισης.
Η εμφάνιση είναι διαβατήριο,αλλά δεν σε πάει μέχρι το κρεβάτι,ειδικά μέσα σε ένα ΠΣΚ.
Οπότε το φέτες είναι σχετικό,ξερω άπειρους γυμναστηριακους που ανοιγουν το στόμα τους μπροστα σε γκόμενα και οι γκομενες την κάνουν με τις μπάντες..
Εννοείται καλύτερα που είναι φέτες από το να ήταν χαλβάς που ανεβοκατεβαίνει Κρεσάτικ τρώγοντας παγωτά και τσοκολάτα..

Και το Tinder πάλι πρέπει να ξέρεις να στήνεις προφιλ.
Και εκεί θέλει μελέτη,την οποία φυσικά η πλειοψηφία των αντρών ΔΕΝ κάνει.
Ο DRLOVE έχει Tinder Plus,
εγω εχω δυο προφίλ ενα Timber και ένα Tinder Plus για εντος έδρας.

Με σημαδεμένη τράπουλα παίζουμε..

Καμιά σχέση με αυτά που λέει ο Λόβ ή ο Βαλκάνιος!

Δεν είναι τι λέμε.
Έχουμε pοstάρει και οι δύο screenshot με διαλόγους Tinder,Whatsapp και τα πάντα όλα.

To πιο αστείο ξέρεις πιο είναι;
Οτι η Darija η Ουκρανεζα που είχα postάρει πριν λιγες σελιδες,έχει κλεισει εδώ και μια βδομάδα εισιτήρια να με επισκεφτεί.
Θα μπορούσα να postαρω screenshot με διάλογο/το εισιτήριό της,κ.λ.π.
αλλά δεν υπάρχει λογος..
Όποιος δεν έχει πειστεί μέχρι τώρα από όσα έχω ήδη postαρει,απλά δεν θέλει να πειστεί.

@kman ξέρεις πόσο ειδικό βάρος μου πρόσθεσε στα Σλαβικά μουνολίβαδα το ότι μένω στο Μοναχο σε σχέση με όταν έλεγα,μένω Κολωνία;

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Caribbean έγραψα έχει κυρίως Πουτάνες και Τούρκους και έλεγες clock ότι μου λές θα κάνω το αντίθετο θα πάω εκεί γιατι το λέει ο kman!!! Δεν βλέπω να έχουμε πέι κατι διαφορετικό...Απλά έχει live μουσική και αξίζει για το show που βλέπεις..Αυτες που φορτωνουν οι Τούρκοι ειναι καθαρά πουτάνες μην τις μπερδέυετε με τις normal κοπέλες. Το έχω ξαναπεί εν καιρώ θα καταλάβεις και θα κοροιδευεις και εσυ αυτά που λέει ο kman για καμάκia με διπλέτα στο caribbean..

Tinder δουλέυει μια χαρά και το ξέρεις και ο ίδιος θα το έβαλες εκει και θα είδες τα 200 matches!! Τωρα αν απο ατυχία ο φιλος σου έπεσε σε 2-3 περιπτωσείς ή ήταν άτυχος ή δεν έκανε καλες επιλογές ή δεν το δούλεψε καλά (το πιο πιθανό) δεν βγαίνει συμπέρασμα γενικό. Είπαμε θέλει και τύχη δεν βγάζεις γενικό συμπερασμα σε 2-3 μέρες..Κάνεις μερικά ταξιδια και συμπεραίνεις.

Εξάλλου τρώμε πολλοί απο εδω οποτε δεν επιδέχεται αμφισβήτησης.

Και στο κάτω κάτω αυτο που λες "τι λέμε" ειναι τελείως άκύρο..Όταν σε 5 ταξιδια εφαγα 13+ κυριώς απο διαδικτυο τι θες να μας πεις να ακούσουμε ένα φίλο σου που βρεθηκε εκ παραδρομής εκεί χωρίς να κάνει σωστή δουλεια? Για πές μας τι προετοιμασία έκανε διαδικτυακή? Πόσο καιρό τους μίλησε? Τι τους είπε? το έχει το παιχνίδι?Πόσο καιρό θα κάτσει?. Αν δεν τα έκανε σωστα όχι δεν θα φαει!!

Επίσης ο δίκος σου όπως λές δεν βλέπω να πήγε στα μαγαζία που είπα έγω!! Οπότε μυρίζομαι τον έκαψες με τις συμβουλές kman!!

Shooters Πήγε? Forsage Πήγε? Έστω στο sorry babuska για εξαρια? Στα πουτανομάγαζα έμπλεξε. Η τιμωρία να έχεις λάθος συμβουλάτορες σαν τον kman.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Caribbean έγραψα έχει κυρίως Πουτάνες και Τούρκους και έλεγες clock ότι μου λές θα κάνω το αντίθετο θα πάω εκεί γιατι το λέει ο kman!!! Δεν βλέπω να έχουμε πέι κατι διαφορετικό...Απλά έχει live μουσική και αξίζει για το show που βλέπεις..Αυτες που φορτωνουν οι Τούρκοι ειναι καθαρά πουτάνες μην τις μπερδέυετε με τις normal κοπέλες. Το έχω ξαναπεί εν καιρώ θα καταλάβεις και θα κοροιδευεις και εσυ αυτά που λέει ο kman για καμάκia με διπλέτα στο caribbean..

Tinder δουλέυει μια χαρά και το ξέρεις και ο ίδιος θα το έβαλες εκει και θα είδες τα 200 matches!! Τωρα αν απο ατυχία ο φιλος σου έπεσε σε 2-3 περιπτωσείς ή ήταν άτυχος ή δεν έκανε καλες επιλογές ή δεν το δούλεψε καλά (το πιο πιθανό) δεν βγαίνει συμπέρασμα γενικό. Είπαμε θέλει και τύχη δεν βγάζεις γενικό συμπερασμα σε 2-3 μέρες..Κάνεις μερικά ταξιδια και συμπεραίνεις.

Και στο κάτω κάτω αυτο που λες "τι λέμε" ειναι τελείως άκύρο..Όταν σε 5 ταξιδια εφαγα 13+ κυριώς απο διαδικτυο τι θες να μας πεις να ακούσουμε ένα φίλο σου που βρεθηκε εκ παραδρομής εκεί χωρίς να κάνει σωστή δουλεια? Για πές μας τι προετοιμασία έκανε διαδικτυακή? Πόσο καιρό τους μίλησε? Τι τους είπε? το έχει το παιχνίδι?Πόσο καιρό θα κάτσει?. Αν δεν τα έκανε σωστα όχι δεν θα φαει!!

Επίσης ο δίκος σου όπως λές δεν βλέπω να πήγε στα μαγαζία που είπα έγω!! Οπότε μυρίζομαι τον έκαψες με τις συμβουλές kman!!

Shooters Πήγε? Forsage Πήγε? Έστω στο sorry babuska για εξαρια? Στα πουτανομάγαζα έμπλεξε. Η τιμωρία να έχεις λάθος συμβουλάτορες σαν τον kman.
Θα κάτσει 10 μέρες και έχει χρόνο σχετικά ! Επι βδομάδες του έλεγα να πουλήσει το παραμύθι του γαμπρού και πως πάει μόνο για τρεις μέρες ! Για να τον έχουν στην αναμονή μάλλον είπε την αλήθεια ...Επίσης το βασικό του πλεονέκτημα που είναι η άριστη γνώση της γλώσσας που έχει πάει περίπατο ..Αν και είναι νωρίς να κρίνουμε..Έχει δρόμο ακόμα το ταξίδι!Του έστειλα τα μαγαζιά!Αν θυμάμαι κάποιο είχε laydies night την Τετάρτη;Επίσης με 6άρια δεν ασχολείται ..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Τι λες ρε φίλε εγώ επιβεβαιώθηκα πλήρως.Εσυ έγραφες ότι οι Τούρκοι γαμανε μπαζα και πατσαβούρες εγώ έλεγα ότι κυκλοφορούν καλά μουνακια και ποσταρα και φωτο Τουρκαλαδων.
Έχω πει ότι πολύς κόσμος ψαρώνει στα μέρη με πολλούς Τούρκους,Άραβες και την κάνει ενώ εγώ τους βλέπω σαν ψητό.
Πρέπει να μπεις και να τους λιώσεις όλους όχι να ψαρώνεις με την κατανάλωση που κανουν στα τραπέζια.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Θα κάτσει 10 μέρες και έχει χρόνο σχετικά ! Επι βδομάδες του έλεγα να πουλήσει το παραμύθι του γαμπρού και πως πάει μόνο για τρεις μέρες ! Για να τον έχουν στην αναμονή μάλλον είπε την αλήθεια ...Επίσης το βασικό του πλεονέκτημα που είναι η άριστη γνώση της γλώσσας που έχει πάει περίπατο ..Αν και είναι νωρίς να κρίνουμε..Έχει δρόμο ακόμα το ταξίδι!Του έστειλα τα μαγαζιά!Αν θυμάμαι κάποιο είχε laydies night την Τετάρτη;Επίσης με 6άρια δεν ασχολείται ..

Άμα έφαγε ακυρο στο  Carribean που είναι χυμαδιο,D Lux,Skybar  και  Chi θα φυγει με την ουρά στα σκέλια.Εκεί να δεις ψαρωμα που θα φάει με τους Τούρκους να καπνίζουν ναργιλέ στα τραπέζια των 250 ευρώ και τις γκόμενες να γαλιφωνουν.
Επίσης παραμύθι γαμπρού δεν περνάει σε τέτοια μέρη.Οι γκόμενες Carribean,στα μεγάλα μαγαζιά και μωλς και οι εμφανίσιμες τη νύχτα δεν ενδιαφέρονται να παντρευτούνε αλλά να βρούνε σπόνσορες.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Clock εχω γράψει ένα μεγάλο post περί εμφάνισης.
Η εμφάνιση είναι διαβατήριο,αλλά δεν σε πάει μέχρι το κρεβάτι,ειδικά μέσα σε ένα ΠΣΚ.
Οπότε το φέτες είναι σχετικό,ξερω άπειρους γυμναστηριακους που ανοιγουν το στόμα τους μπροστα σε γκόμενα και οι γκομενες την κάνουν με τις μπάντες..
Εννοείται καλύτερα που είναι φέτες από το να ήταν χαλβάς που ανεβοκατεβαίνει Κρεσάτικ τρώγοντας παγωτά και τσοκολάτα..

Και το Tinder πάλι πρέπει να ξέρεις να στήνεις προφιλ.
Και εκεί θέλει μελέτη,την οποία φυσικά η πλειοψηφία των αντρών ΔΕΝ κάνει.
Ο DRLOVE έχει Tinder Plus,
εγω εχω δυο προφίλ ενα Timber και ένα Tinder Plus για εντος έδρας.

Με σημαδεμένη τράπουλα παίζουμε..

Δεν είναι τι λέμε.
Έχουμε pοstάρει και οι δύο screenshot με διαλόγους Tinder,Whatsapp και τα πάντα όλα.

To πιο αστείο ξέρεις πιο είναι;
Οτι η Darija η Ουκρανεζα που είχα postάρει πριν λιγες σελιδες,έχει κλεισει εδώ και μια βδομάδα εισιτήρια να με επισκεφτεί.
Θα μπορούσα να postαρω screenshot με διάλογο/το εισιτήριό της,κ.λ.π.
αλλά δεν υπάρχει λογος..
Όποιος δεν έχει πειστεί μέχρι τώρα από όσα έχω ήδη postαρει,απλά δεν θέλει να πειστεί.

@kman ξέρεις πόσο ειδικό βάρος μου πρόσθεσε στα Σλαβικά μουνολίβαδα το ότι μένω στο Μοναχο σε σχέση με όταν έλεγα,μένω Κολωνία;
Εσυ δεν είσαι βαρόμετρο κάποιου μέρους!Χτες είμουν σε ένα μεζεδαδικο με έναν φίλο που έχει παράλληλη σχέση με δύο γκόμενες και έφερε στο τραπέζι και ένα δίδυμο που έπεξε παιχνίδι και στο τέλος αν και εγώ έφυγα όπως τον είδα θα φόρτωνε Αθηναία φοιτήτρια..Εγώ πετούσα χαρταετό με την άλλη..
Αυτό που θέλω να πω με την ιστορία αυτή είναι πως κάποια άτομα δεν αντιπροσωπεύουν όχι καν τον μέσο όρο άλλά ούτε καν τα έμπειρα καμάκια !Μιλάμε για άλλο level!Ότι και να πείς εσύ για Κίεβο ή ο φίλος μου για τη Ρόδο το ίδιο είναι!Μόνο σε περιβάλλον χωρίς γυναίκες μπορείτε να πείτε πως δεν είναι ..διαθέσιμες ανεξαρτήτως χώρας!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Άμα έφαγε ακυρο στο  Carribean που είναι χυμαδιο,D Lux,Skybar  και  Chi θα φυγει με την ουρά στα σκέλια.Εκεί να δεις ψαρωμα που θα φάει με τους Τούρκους να καπνίζουν ναργιλέ στα τραπέζια των 250 ευρώ και τις γκόμενες να γαλιφωνουν.
Επίσης παραμύθι γαμπρού δεν περνάει σε τέτοια μέρη.Οι γκόμενες Carribean,στα μεγάλα μαγαζιά και μωλς και οι εμφανίσιμες τη νύχτα δεν ενδιαφέρονται να παντρευτούνε αλλά να βρούνε σπόνσορες.
Στο Τίντερ του είπα να μιλάει σοβαρά για οικογένειες παιδια καριέρες και οτι άλλο είναι εύηχο στα αυτιά των ιθαγενών!Δεν ξέρω αν το έκανε!Εκ του αποτελέσματος μάλλον όχι!
Είναι όμως ακόμα νωρίς!Έχει πολλές μέρες μπροστά!

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.299
Πόντοι
506
Οι Τούρκοι μαθαίνω live πως κάνουν θραύση...
Φασωνουν και φορτώνουν καλά Ουκρανικά μουνάκια!
Όταν εγώ τα λέω πως είναι ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΕΣ εσείς μου τις λέτε καλές και πως δεν τους πάνε.. 
Είναι ό πλέον τουρκοφιλος Ευρωπαϊκός λαός..
Το έχω αναφέρει πολλές φορές αυτό στο παρελθόν και σίγουρα συμβαινει εδώ και πολλά χρόνια

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Το έχω αναφέρει πολλές φορές αυτό στο παρελθόν και σίγουρα συμβαινει εδώ και πολλά χρόνια
Μα πλέον το ...περίφημο μυαλό τους και την οξυδέρκεια κρίσης τους οι Ουκρανοί τα πληρώνουν ακριβά έχοντας καταφέρει να μην ξέρουν τι θέλουν, αν είναι καλύτερες οι σφαλιάρες της  Ευρώπης ή τηςΡωσίας  και στο τέλος να επιβιώνουν μόνο αυτοι που κοιταν το ατομικό τους συμφέρον στεγνά!Κατάσταση Ελλάδας δηλαδή..Εξάλου απο τα ίδια κέντρα κυβερνώνται!Τσίπρας και ποροσενκο τα ίδια τομάρια είναι και οι δύο προδώτες των λαών τους...

Πες τα όμως να τα ακούνε κάτι Βαλκάνιοι που στη Κολωνία τους είπαν 1-2 Ουκρανέζες πως δεν γουστάρουν τους Τούρκους και το έδεσε πως έτσι είναι..
Οι Ουκρανέζες είναι δώρο θεού στους Άραβες καλύτερο και απο τις 72 παρθένες του Αλλάχ...Έχω τρελαθεί ακόμα και τώρα στη μέση του Χειμώνα με το τι μουνί απο Ουκρανία έχει απέναντι στη Μούγκλα..
Και ο κάθε πικραμένος τούρκος έχει βρει μουνί ανώτερο των κυβικών του απο αυτή τη πουτανοχώρα....

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
δεν πιανουν αυτα τα κολπα ρολογα μου το ειπαμε.θελουν χρημα τωρα.ουτε να τους γραφει καθε ασχετος απο
ελλαδα και να χανουν χρονο με καπειον που μπορει να παει κιεβο σε ενα δυο μηνες.μην ξεχνας για αυτο
εγινε επιχειρηση τα πρακτορεια γαμου.ολες ξερουν οι τουριστες θελουν σεξ η νυφη.
οι τουριστες επιδει ειναι χαζοι και δεν διαβαζουν και το σαιτ αυτο να ενημερωνονται την πατανε.
πριν 20-25 χρονια εψαχναν μερικες επιπεδου 3-5 να φυγουν.τωρα δεν φευγει καμια.μονο 2 ξερω επιπεδο 6 και 7 που εφυγαν 19-21 αλλα ηταν με πολυ πλουσιους.με γαλοεβραιο που σπονσαρει ολη την οικογενεια της
και η αλλη με νορβηγο.οδυσσο αυτη πουλουσε ρεγγες στην θαλασα.επεσα στην παγιδα σε μαμπα και μπαντου.απαντα καπια κοπελα που ψαχνει σχεση,οικογενεια και λεω να το παιξω μονιμος και γαμπρος.
εχω φωτο στο γραφειο ουκρανια,σπιτι και τετεια.ρωτανε τι ψαχνεις?το παραμυθι του γαμρου μια νορμαλ
και τετεια.100% ολες οι νορμαλ που ζητανε ταχα σχεση ιτερνετ,οικογενοια και μαλακιες καμια δεν ξανα απαντησε οταν ειπα τι ψαχνω.το παραμυθι δεν πουλα ουτε καμια τακτικη.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Μα πλέον το ...περίφημο μυαλό τους και την οξυδέρκεια κρίσης τους οι Ουκρανοί τα πληρώνουν ακριβά έχοντας καταφέρει να μην ξέρουν τι θέλουν, αν είναι καλύτερες οι σφαλιάρες της  Ευρώπης ή τηςΡωσίας  και στο τέλος να επιβιώνουν μόνο αυτοι που κοιταν το ατομικό τους συμφέρον στεγνά!Κατάσταση Ελλάδας δηλαδή..Εξάλου απο τα ίδια κέντρα κυβερνώνται!Τσίπρας και ποροσενκο τα ίδια τομάρια είναι και οι δύο προδώτες των λαών τους...

Πες τα όμως να τα ακούνε κάτι Βαλκάνιοι που στη Κολωνία τους είπαν 1-2 Ουκρανέζες πως δεν γουστάρουν τους Τούρκους και το έδεσε πως έτσι είναι..
Οι Ουκρανέζες είναι δώρο θεού στους Άραβες καλύτερο και απο τις 72 παρθένες του Αλλάχ...Έχω τρελαθεί ακόμα και τώρα στη μέση του Χειμώνα με το τι μουνί απο Ουκρανία έχει απέναντι στη Μούγκλα..
Και ο κάθε πικραμένος τούρκος έχει βρει μουνί ανώτερο των κυβικών του απο αυτή τη πουτανοχώρα....
φιλη οδυσσο που μιλα ελληνικα,απο ελληνικη οικογενοια 34 εμπλεξε με ενα 55 ετων τουρκο ποθ
διεμενε εκεινη την περιοδο οδυσσο.ηρθε να βρει δουλεια οδυσσο για μεροκαματο ο τουρκος!
αθλιος και ασχημος μαυριδερος απο χωριο.τον εφερε η φιλη να τον γνωρισω.της ειπα αυτος θα σου κανει παιδι και θα εξαφανιστει ολοι εχουν εκει χωριατα.για πουτανες εχουν της ουκρανες.
αυτος δεν γουσταρε να μιλαμε με την φιλη γιατι καταλαβε αυτη θελει να την γαμησω.οπως της τα ελεγα εμεινε εγγυος και αυτος χαθηκε πισω τουρκια.ελεγε δεν δινουν αδεια παραμονης.τον κοροιδευε η ουκρανη.

λεει ερχωνται φιλοι του και καθονται στο δρομο στο εδαφος.στο χωριο του εχει κοτες στο σπιτι,αθλιο μερος.της ειπε σαβατοκυριακο να πανε στο κεντρο οδυσσου εξω απο ρεστοραν να απλωσουν κουβερτα
και να κατσουν στον δρομο να χαζευουν τον κοσμο χαχαχαχ.τα ελεγε και γελουσε μαζι του.νοσοκομα ηταν αυτη.αυτο ειναι το επιπεδο των τουρκων οδυσσο,για μεροκαματο ερχωνται.παρεες νεοι που ειδα κιεβο και οδυσσο ειναι 5 και ολοι μερα μαζι 5 ειναι.ρε ρολογα συνελθε.δεν εχει γκομενες ο πριγκιπας της οδυσσου και θα εχουν οι τουρκοι βρωμιαρηδες?χαχαχαχ.ακομα και αραβες απο ιορδανια καλοντυμενους βλεπω.αλλα την βγαζουν ολοι στο μακτοναλτσ χωρις γκομενα.περσι καλοκαιρι τον ενα μικρο αραβα με φιλους τον πηρε μια σε ενα μπαρ στα ξυλινα σπιτακια.αυτη μου ριχτηκε και μενα και την εδιωξα.
καταλαβε ξενος ειμε με πηρε τουριστα και σκεφτηκε θα την κερασω.3 μερες την εβλεπα με τον αραβα στο μπαρ να κερνα.τελικα στο μπαρ αυτο ο γκομενος της οπως υποψιαστηκα ηταν ο μπαρμαν χαχαχχα.
αυτη καθε νυκτα εκει την εβλεπα να πινει κοκτειλ τζαμπα.μετα μαλωσε με τον αραβα που ζητουσε εξηγησεις γιατι πληρωνε και αυτη εμενε εκει αντι να φευγει μαζι του.μετα την εβλεπα αγγαλιες και φιλια με τον μπαρμαν.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Λείπει ο Kman απ'το Caribbean και οι Τούρκοι αλωνίζουν.

Οντως γαμώ τους κωλότουρκους γαμώ.Μόλις τους βλέπω στο Carribean μπαρουτιάζω.Θυμάμαι τον ηρωικό παππού μου που πυρπόλησε τη Μ. Ασία το 20-21 σφάζοντας και δέρνοντας και αμολάω τους πυραύλους και οι Τούρκοι γίνονται ψητοί.Το θέμα είναι να μπουκάρεις με μεγάλη ισχύ πυρός και να χτυπήσεις αστραπιαία και μεγαλοπρεπώς,δεν μπορούν να συνέλθουν μετά.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
δεν πιανουν αυτα τα κολπα ρολογα μου το ειπαμε.θελουν χρημα τωρα.ουτε να τους γραφει καθε ασχετος απο
ελλαδα και να χανουν χρονο με καπειον που μπορει να παει κιεβο σε ενα δυο μηνες.μην ξεχνας για αυτο
εγινε επιχειρηση τα πρακτορεια γαμου.ολες ξερουν οι τουριστες θελουν σεξ η νυφη.
οι τουριστες επιδει ειναι χαζοι και δεν διαβαζουν και το σαιτ αυτο να ενημερωνονται την πατανε.
πριν 20-25 χρονια εψαχναν μερικες επιπεδου 3-5 να φυγουν.τωρα δεν φευγει καμια.μονο 2 ξερω επιπεδο 6 και 7 που εφυγαν 19-21 αλλα ηταν με πολυ πλουσιους.με γαλοεβραιο που σπονσαρει ολη την οικογενεια της
και η αλλη με νορβηγο.οδυσσο αυτη πουλουσε ρεγγες στην θαλασα.επεσα στην παγιδα σε μαμπα και μπαντου.απαντα καπια κοπελα που ψαχνει σχεση,οικογενεια και λεω να το παιξω μονιμος και γαμπρος.
εχω φωτο στο γραφειο ουκρανια,σπιτι και τετεια.ρωτανε τι ψαχνεις?το παραμυθι του γαμρου μια νορμαλ
και τετεια.100% ολες οι νορμαλ που ζητανε ταχα σχεση ιτερνετ,οικογενοια και μαλακιες καμια δεν ξανα απαντησε οταν ειπα τι ψαχνω.το παραμυθι δεν πουλα ουτε καμια τακτικη.
Ούτε σε εμένα πιάνουν στην Ουκρανία ...Αλλά πιάνουν σε Dirty που το είδα με τα μάτια μου και Dr Love που τον πιστεύω!Οπώτε οι συμβουλές μου προς τα εκεί κλείνουν ασχέτως αν εγώ δεν μπορώ να πλασαριστώ σωστά ως γαμπρός !Ο Dirty που με πλάσαρε σωστά έκανε καλύτερη δουλειά και απο εμένα τον ίδιο και τώρα την περιμένω Ρόδο..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Οντως Μόναχο θέλουν να έρθουν ενώ Κολωνία δεν είναι τόσο ενθουσιασμένες.Γενικά από Γερμανία οι μεγαλύτερες γκομενοπαγίδες είναι Μόναχο και Φρανκφούρτη,είναι οι πόλεις που όλες θέλουν να επισκεφτούν.
Το Μόναχο το ξέρουν κιόλας σα μεγαλοπρεπή πόλη,την Κολωνία πώς να την προφέρεις?Δε μιλάμε για τους Τσέχους που το έχουν εκτσεχίσει και το λένε Mnichov,όπως έχουν σλαβικά ονόματα για πολλές γερμανικές πόλεις(Drážďany για Dresden,Lipsko για Λειψία κτλ).

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Το θέμα είναι να μπουκάρεις με μεγάλη ισχύ πυρός και να χτυπήσεις αστραπιαία και μεγαλοπρεπώς,δεν μπορούν να συνέλθουν μετά.
Εσένα σε κοροϊδεύουν λέγοντας πως είναι μοντέλα περιοδικών ενώ στην ουσία το μόνο που ξέρουν απο μόντελινγκ είναι δυο τρεις στάσεις με την προβολή του ποδιού που τις μαθαίνουν ΟΛΕΣ οι ρωςόφονες Σλάβες όπως εμείς το καλαματιανό ..Κι εσύ τρως το παραμύθι απο μια 1,75 οτι είναι μοντέλο..
Πραγματικό μοντέλο δεν έχει ποστάρει κανένας σας ακόμα!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εσένα σε κοροϊδεύουν λέγοντας πως είναι μοντέλα περιοδικών ενώ στην ουσία το μόνο που ξέρουν απο μόντελινγκ είναι δυο τρεις στάσεις με την προβολή του ποδιού που τις μαθαίνουν ΟΛΕΣ οι ρωςόφονες Σλάβες όπως εμείς το καλαματιανό ..Κι εσύ τρως το παραμύθι απο μια 1,75 οτι είναι μοντέλο..
Πραγματικό μοντέλο δεν έχει ποστάρει κανένας σας ακόμα!

Οχι,περπάτησε με κούνημα pret a portes μπροστά μου.Την πιστεύω την τύπισσα.Βέβαια ζήτησε να στείλω λεφτά πριν από μια βδομάδα όπως προανέφερα.Οπότε προφανώς ενδιαφέρεται για σπόνσορινγκ δεν ήρθε για τα ωραία μου μάτια όπως είχα ανησυχήσει.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Οχι,περπάτησε με κούνημα pret a portes μπροστά μου.Την πιστεύω την τύπισσα.Βέβαια ζήτησε να στείλω λεφτά πριν από μια βδομάδα όπως προανέφερα.Οπότε προφανώς ενδιαφέρεται για σπόνσορινγκ δεν ήρθε για τα ωραία μου μάτια όπως είχα ανησυχήσει.
Γιατί δεν σου στέλνει έστω εσωτερική σελίδα περιοδικού ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom