επιηδει μαζευτητακτε πολλοι ασχετοι με ουκρανια με οσα γραφετε με δικαιωνετε.Και κάτι ακόμη. Χορτάσαμε από τον ναρκισσισμό και την εγωπαθεια ορισμένων από εσάς.
Εδώ μπαίνουμε να ενθαρρύνουμε τον αναγνώστη να κάνει ένα ταξίδι στο Κίεβο και σε άλλες περιοχές της Ουκρανίας και να γνωρίσει κοπέλες, ανεξάρτητα από την εμφάνιση του, την τσέπη του και τον σκοπό της συνάντησης του με αυτές κι όχι να επιδεικνύουμε συνεχώς τα κατορθώματα μας κι ότι γαμαμε εμείς και οι περισσότεροι από εσάς τους υπόλοιπους θα πάρετε τα αρχιδια σας. Χαλαρώστε !
Το να δείχνετε επισης φωτό γυναικών ιδίως κανονικών εκθέτοντας τα πρόσωπα τους σε σεξοφορουμ είναι απαράδεκτο. Και το γεγονός ότι είναι ξένες δεν σημαίνει και κάτι. Είμαι σίγουρος ότι δεν θα το κάνατε αν ήταν Ελληνιδα.
διαβαζω και σενα τα ποστ σου πιο πανω και η μονη σχεση που εχεις με ουκρανια ειναι η ιτερνετικη απο μαμπα.δεν ειμαι εγωιστης η ναρκισος αλλα σου λεω το κιεβο βλαπτει σοβαρα το πορτοφολι σου και την
ψυχικη σου υγεια.στα ποστ σου γραφεις φιλε οτι μιλας με κοπελες απο μαμπα που ολες ειναι πουτανες γνωστο αυτο.ακομα γραφεις οτι δεν εχεις το μπατσετ για να πας,για αυτο μην λες οτι αποθαρυνουμε τους αλλους.θες να καταληξεις οπως το παιδακι που φιλοξενησα 3 μερες επιδει με βρηκε τυχαια αλλιως θα εμενε στον δρομο?ξερεις ποσους σπιτωσε ο δασκαλος ιωσηφ που εμειναν στον δρομο χωρις μια.
αν δεν εχεις μπατζετ 400 την μερα δεν πας πουθενα.αυτο ειναι το μπατζετ που πρεπει να εχει ευροπαιος
και απειρος παικτης.εγω σαν εμπειρος δεν κινουμε με κατω απο 20 με 30 χιλιδες γριβνα εστω και αν ειμαι απλα βολτα για καφε.αναπασα στιγμη ξερω αν γνωρισω γκομενα θα αλλαξω ακομα 200 ευρο εξτρα για καθε ενδεχομενο.σας προστατευω πρωσωπικα ετσι το παιρνω.δεν εχουν ολοι το μπουρδελα να ξερουν τι παιζει.εγραψα τελευταια και ενα μικρο 30 απο κυπρο τι επαθε απο ενα μπαζο που ταχα εψαχνε αγαπη,ερωτα,να φυγει.δεν με ακουσε,πηγε 2 φορες ξοδευτηκε και πηρε αρχιδια.
οταν γυρισε ειπε στον κοινο φιλο ανακαλυψα υπαρχει κυκλομα που εκμεταλευετε ξενους και σου τρωνε 400 την μερα σε εστιατορια προμηθειες,ψωνια και ψευτιες.