Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Και κάτι ακόμη. Χορτάσαμε από τον ναρκισσισμό και την εγωπαθεια ορισμένων από εσάς.
Εδώ μπαίνουμε να ενθαρρύνουμε τον αναγνώστη να κάνει ένα ταξίδι στο Κίεβο και σε άλλες περιοχές της Ουκρανίας και να γνωρίσει κοπέλες, ανεξάρτητα από την εμφάνιση του, την τσέπη του και τον σκοπό της συνάντησης του με αυτές κι όχι να επιδεικνύουμε συνεχώς τα κατορθώματα μας κι ότι γαμαμε εμείς και οι περισσότεροι από εσάς τους υπόλοιπους θα πάρετε τα αρχιδια σας. Χαλαρώστε !
Το να δείχνετε επισης φωτό γυναικών ιδίως κανονικών εκθέτοντας τα πρόσωπα τους σε σεξοφορουμ είναι απαράδεκτο. Και το γεγονός ότι είναι ξένες δεν σημαίνει και κάτι. Είμαι σίγουρος ότι δεν θα το κάνατε αν ήταν Ελληνιδα.
επιηδει μαζευτητακτε πολλοι ασχετοι με ουκρανια με οσα γραφετε με δικαιωνετε.
διαβαζω και σενα τα ποστ σου πιο πανω και η μονη σχεση που εχεις με ουκρανια ειναι η ιτερνετικη απο μαμπα.δεν ειμαι εγωιστης η ναρκισος αλλα σου λεω το κιεβο βλαπτει σοβαρα το πορτοφολι σου και την
ψυχικη σου υγεια.στα ποστ σου γραφεις φιλε οτι μιλας με κοπελες απο μαμπα που ολες ειναι πουτανες γνωστο αυτο.ακομα γραφεις οτι δεν εχεις το μπατσετ για να πας,για αυτο μην λες οτι αποθαρυνουμε τους αλλους.θες να καταληξεις οπως το παιδακι που φιλοξενησα 3 μερες επιδει με βρηκε τυχαια αλλιως θα εμενε στον δρομο?ξερεις ποσους σπιτωσε ο δασκαλος ιωσηφ που εμειναν στον δρομο χωρις μια.
αν δεν εχεις μπατζετ 400 την μερα δεν πας πουθενα.αυτο ειναι το μπατζετ που πρεπει να εχει ευροπαιος
και απειρος παικτης.εγω σαν εμπειρος δεν κινουμε με κατω απο 20 με 30 χιλιδες γριβνα εστω και αν ειμαι απλα βολτα για καφε.αναπασα στιγμη ξερω αν γνωρισω γκομενα θα αλλαξω ακομα 200 ευρο εξτρα για καθε ενδεχομενο.σας προστατευω πρωσωπικα ετσι το παιρνω.δεν εχουν ολοι το μπουρδελα να ξερουν τι παιζει.εγραψα τελευταια και ενα μικρο 30 απο κυπρο τι επαθε απο ενα μπαζο που ταχα εψαχνε αγαπη,ερωτα,να φυγει.δεν με ακουσε,πηγε 2 φορες ξοδευτηκε και πηρε αρχιδια.
οταν γυρισε ειπε στον κοινο φιλο ανακαλυψα υπαρχει κυκλομα που εκμεταλευετε ξενους και σου τρωνε 400 την μερα σε εστιατορια προμηθειες,ψωνια και ψευτιες.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Mήπως δεν έχεις πάει στα μαγαζιά με τις κρέμες τύπε;
Θεσσαλονίκη μαγαζιά με κρέμες,τίγκα στο μουνί.

Μη με ρωτήσεις τώρα αν είναι μαγαζιά με κρέμες που τρως ή που βάζεις στα μούτρα. :think:
Ρώτα τον Χάρη τον καμακιέρο που μιλούσε 5 χρονια στην ίδια γκόμενα χωρίς να τη γαμήσει και θέλει να δώσει και συμβουλές.

Ο Χάρης τα 18-20 του έπρεπε να κάνει μια επιλογή.
Ε,απλά επέλεξε λάθος.
Έκανε την τεμπέλικη επιλογή,πήρε τα αρχίδια του και τωρα του φταίμε εμείς.
Έχει στρώσει ό κουμπάρος το τελευταίο διάστημα! Τουλάχιστον διαβάζονται τα κείμενά του και έχουν και μια περισσότερη σχέση με τη ροή της συζήτησης σε σχέση με το παρελθόν!

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Για να μην προκαλειται σύγχυση στους αναγνώστες του νήματος, νομίζω ότι η Ουκρανία έχει γκομενες με διάφορα γούστα.
1. Αυτές που πάνε με ξένους για το χρήμα και μόνο.
2. Αυτές που πάνε με ξενους ομορφαντρες, ψηλούς με μπράτσα, θεληματικο πηγούνι, μπλε, πράσινα μάτια και χαμόγελο κολγκειτ και στο μουνί τους αν αυτός πάει με άλλες 100. Η υποκατηγορία εδώ είναι αυτές που πάνε με ομορφαντρες αλλά θέλουν να τον έχουν αποκλειστικο.  Νομίζουν ότι βρήκαν τον πρίγκηπα της ζωής τους.... τρομάρα τους, που το μόνο που κάνουν αυτοί είναι να κοιτιουνται στον καθρέφτη για να δουν αν τα μπράτσα έχουν χαλαρώσει η φουσκώσει.
3. Αυτές που τους ενδιαφέρει η αγάπη και ο ερωτας και όχι η εμφάνιση. Κυρίως αυτες είναι σοβαρές μορφωμενες γυναικες με δυναμική προσωπικότητα και ευγενικό χαρακτήρα και χωρίς κολλήματα με την εμφάνιση την δική τους ή του άνδρα. Αυτές είτε θέλουν γάμο είτε σχέση. Έχουν μείνει στο ράφι είτε γιατί δεν έχει πολλούς άντρες ελευθερους και διαθέσιμους στην περιοχή τους είτε γιατί δεν τους αρέσει το χαμηλό μορφωτικό επίπεδο των περισσότερων ανδρών που τις προσεγγίζουν και η τάση κάποιων εξ αυτών να μεθάνε και να χτυπάνε.
4. Αυτές που πάνε με ντόπιους είτε γιατί δεν γνωρίζουν Αγγλικά είτε γιατί γνωρίζουν αλλά απλά δεν τους ενδιαφέρουν οι επαφές με ξένους, ακόμη και ομορφαντρες να είναι.
Υπάρχουν κι άλλες κατηγορίες. Το θέμα είναι ότι δεν είναι όλες τανες ή όλες απλές. Το σίγουρο είναι ότι εκεί συναντάς εύκολα γυναικες παραδοσιακές που αποδέχονται οι περισσότερες την ανδρική φύση. Υπάρχουν και εκεί όπως και στον υπόλοιπο δυτικό κόσμο, δυστυχώς οι καμμένες που αποδέχονται τις τάσεις και τα πρότυπα συμπεριφοράς που μεταδίδονται μέσω τηλεόρασης και νετ.
Παλιά όπως αναφέρουν κατά καιρούς εδώ τα μέλη γαμουσες μουναρα στην πρώην Σοβιετική Ένωση με τυρόπιτα ένα πιάτο ψωμι. Σήμερα αυτες τις γαμας αν είσαι σφιχτης η οι τσέπες σου είναι γεμάτες ευρω ή δολλάρια. Επομένως είτε μουνάρες Ουκρανες είτε απλές Ελληνίδες που νομίζουν ότι είναι καλλονές επειδή έχουν ένα σώμα αδύνατο είναι το ίδιο πράγμα.
Στην Ουκρανία να πάτε για να νιώσετε ενδιαφέρον από γυναίκες γιατί εδώ οι γκόμενες έχουν χαζεψει. Ειδικά στην Αθήνα έχουν καει οι εμφανίσιμες και όχι μόνο.
παλι μου απαντησες με αυτα που γραφεις και ψαχνωντας τα παλια σου ποστ παντου ψαχνεις
οπως σωστα καταλαβα για γκομενα.εγραφες παλαιοταιρα για ελληνιδες και τωρα ριχνεις την ελπιδα σου
για ουκρανια.καταλαβα οτι θελεις να πιστευεις οτι λεω μαλακιες και πραγματι υπαρχει καπεια ιδανικη αγαπη η κοπελα για σενα σε αυτην την χωρα.δεν ειναι η ιδανικη χωρα για σενα για να ψαχνεις γκομενα
αλλα ιδανικη χωρα για σεξοτουρισμο.κατανοω μεσα απο τα γραφωμενα σου οτι εχεις ελπιδα οτι καπου υπαρχουν τετειες κοπελες που ψαχνεις να βρεις.διαφωνω μαζι σου στα πιο πανω που γραφεις για τις κοπελες και σου επιβαιβεωνω καμια οπως αυτες που ψαχνεις δεν θα εφευγε με κανενα παιδαρα απο το κιεβ κιεβο.φευγουν οσες δεν εχουν στον ηλιο μοιρα εμφανισιακα σαν τις μπαροβιες που παντρευτηκαν,ελληνες
και κυπριοι.ειπα σε 3 που ειδα παρεα κυπρο ποιος σας παντρευτηκε να του δωσω συληπητηρια χαχαχα.
μην διαβαζεις εμενα που ειμαι μαλακας και κομπλεξικος και αρχισε απο την αρχη να διαβαζεις τον δασκαλο.σου στελνω το σκαυπ μου οπωτε θες τα λεμε.δεσ πμ

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Mήπως δεν έχεις πάει στα μαγαζιά με τις κρέμες τύπε;
Θεσσαλονίκη μαγαζιά με κρέμες,τίγκα στο μουνί.

Μη με ρωτήσεις τώρα αν είναι μαγαζιά με κρέμες που τρως ή που βάζεις στα μούτρα. :think:
Ρώτα τον Χάρη τον καμακιέρο που μιλούσε 5 χρονια στην ίδια γκόμενα χωρίς να τη γαμήσει και θέλει να δώσει και συμβουλές.

Ο Χάρης στα 18-20 του έπρεπε να κάνει μια επιλογή.
Ε,απλά επέλεξε λάθος.
Έκανε την τεμπέλικη επιλογή,πήρε τα αρχίδια του και τωρα του φταίμε εμείς.
για μενα η ελλαδα ειναι η πιο ευκολη χωρα για να βρω γκομενες.το ειδε και ο σαλονικιος
που πηγα και ο δασκαλος στην αθηνα.μαλιστα ο δασκαλος συμφωνει οτι αθηνα ανετα πιο ευκολα βρισκεις
γκομενα.οκ,βεβαια μιλω για καπειον σαν εμενα βαλκανιε παιδαρα χαχαχαχ.αντε τραβα να γυρισεις καμια
τσοντα για το μεροκαματο χαχαχαχα.ποτε θα μιλισουμε ονλινε?επιδει πιστευω εισαι ο κασπερ το φαντασματακι.ο αορατος γαμιας που δεν ειδε ποτε κανενας χαχαχαχαχ.εχει πιο πολλες πιθανοτητες να δουμε τον μπιν λαντεν παρα εσενα.σου στελνω πμ το σκαυπ μου.παρε με να τα πουμε στην καμερα

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Έχει στρώσει ό κουμπάρος το τελευταίο διάστημα! Τουλάχιστον διαβάζονται τα κείμενά του και έχουν και μια περισσότερη σχέση με τη ροή της συζήτησης σε σχέση με το παρελθόν!
εγραψα δεκαδες ιστοριες για το τι μου εκαναν τοσα χρονια.
και οτι κανουν σε ολους τους ξενους ανεξερετου ε
Απο χτες είναι ένας κολλητός μου φίλος Κίεβο!Είναι ο Βασίλης που είχε πάει και Αγ Πετρούπολη και συναντήθηκε με τον Δημητράκη!
Μου λέει πως μια 20αχρονη τον ψήνει για παρτούζα με τον γκόμενό της..
Αυτός της λεει να τη γαμήσει πρώτα ο ίδιος και αν γουστάρει την παίρνουν μαζί!
Όλα αυτά σε άψογα Ρώσικα! νομίζω πως άλλα λένε οι γκόμενες μιλώντας αγγλικά και άλλα στη γλώσσα τους!Έχει δίκιο ο Κουμπάρος σε πολλά!
Σε εμένα μόνο ηλίθια shit test έκαναν!
οταν φιλοξενησα φιλικο ζευγαρι απο μοσχα εγινε αυτο το σκηνικο.μολις πρωτωγνωρησα το ζευγαρι καπου στο 2004.μετα υρθανε κυπρο λεμεσο και με πηρανε να βρεθουμε.η κοπελα καβλιτσα κοντουλα 21 και ο τυπος 24.πηγαμε απο λεμεσο λευκωσια,μετα αγια ναπα σε κλαμπ.αυτος μεθυσε σκνιπα και αυτη αρχισε να προκαλει.σεβαστηκα την φιλια αν και καβλωσα γιατι ημουν πιο τιμιος και απειρος τοτε χαχαχαχ.
οταν τους πηρα απο αγια ναπα πισω λεμεσο,2 ωρες στο τιμονι αυτη καθωταν διπλα μου καβλωμενη
με το βρακι να φενετε και αυτος πισω να κοιματε.οταν φτασαμε αυτη μου λεει ελα μεσα στο διαμερησμα.
θα βαλουμε τον τυπο για υπνο και να μεινεις εδω.ειπα οχι ο βλακας και εφυγα.
αντε γαμησου ρολογα χαχαχαχ,τι με εκανες και θυμιθηκα.τι μαλακας υμουν.καβλα ηταν η κοπελιτσα
μεχρι τωρα την σκεφτωμε και τον παιζω χαχαχαχαχα.μετα παντρευτηκαν,μωρακια δεν ειχα ξανα ευκερια.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Επίσης...έτσι για τον χαβαλέ άνοιξα το τίντερ στο Κίεβο για να κάνω το πείραμα του dlove!
Η αλήθεια είναι πως είχα αρκετά ματσαρίσματα όλα ηλικίες άνω των 27, αλλά οι πιο πολλές λένε πως θέλουν γάμο ή δεν ενδιαφέρονται για σεξ κατευθείαν!
Είχα και τον παρακάτω διάλογο που αποδεικνύει οτι οι τιμές έχουν ξεφύγει και οι Ντέβουσκες είναι χαλασμένες !Μόνο ο μέγας γητευτής βαλκάνιος υπέραρχων επιβάλει την τιμή που θέλει στο μέρος :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Διάλογος στα Ρώσικα:
Θέλεις  να συναντηθούμε;
-ναι
Έτσι απλά ?Με ποιο σκοπό ?
-
Μου αρέσει το Ποντολ!Θέλεις εκει?
-
Εντάξι ;)150€ σαν δώρο για το βράδι είναι καλα?
-500$
Δεν είμαι 45 χρονών...δεν θέλεις 150$?
Για 500$ τι κάνεις?Κάτι ιδιαίτερο?

* δεύτερη φορά που μου ζητάνε στο τίντερ 500$ !Και μια Ρουμάνα Βουκουρέστι το ίδιο πόσο βάση του τι έβλεπε απο life style στις φωτογραφίες μου!
Μόνο νορμάλ κοριτσάκια δεν ελκύω στην Ουκρανία ... :headbang:
Την θυμάστε αυτή?Άλλαξε το προφίλ της και λεει πλέον
"είμαι παντρεμένη.Ο άντρας μου είναι το περισσότερο καιρό μακριά και όταν γυρίζει παίζει Μποξ επάνω μου!Αλλά παρόλα αυτά αγαπάω το ρίσκο"

Συνημμένα

• IMG_7518.PNG
    IMG_7518.PNG
    1,1 MB · Εμφανίσεις: 44

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
εγραψα δεκαδες ιστοριες για το τι μου εκαναν τοσα χρονια.
και οτι κανουν σε ολους τους ξενους ανεξερετου εοταν φιλοξενησα φιλικο ζευγαρι απο μοσχα εγινε αυτο το σκηνικο.μολις πρωτωγνωρησα το ζευγαρι καπου στο 2004.μετα υρθανε κυπρο λεμεσο και με πηρανε να βρεθουμε.η κοπελα καβλιτσα κοντουλα 21 και ο τυπος 24.πηγαμε απο λεμεσο λευκωσια,μετα αγια ναπα σε κλαμπ.αυτος μεθυσε σκνιπα και αυτη αρχισε να προκαλει.σεβαστηκα την φιλια αν και καβλωσα γιατι ημουν πιο τιμιος και απειρος τοτε χαχαχαχ.
οταν τους πηρα απο αγια ναπα πισω λεμεσο,2 ωρες στο τιμονι αυτη καθωταν διπλα μου καβλωμενη
με το βρακι να φενετε και αυτος πισω να κοιματε.οταν φτασαμε αυτη μου λεει ελα μεσα στο διαμερησμα.
θα βαλουμε τον τυπο για υπνο και να μεινεις εδω.ειπα οχι ο βλακας και εφυγα.
αντε γαμησου ρολογα χαχαχαχ,τι με εκανες και θυμιθηκα.τι μαλακας υμουν.καβλα ηταν η κοπελιτσα
μεχρι τωρα την σκεφτωμε και τον παιζω χαχαχαχαχα.μετα παντρευτηκαν,μωρακια δεν ειχα ξανα ευκερια.
Πρε κουμπάρο!!!!Οι καλύτερες φιλίες με Ρώσους είναι όταν παιχτούν τέτοια σκηνικά!Κι εγώ βλέπω πως όλες μα όλες οι Ρωσίδες που είχα έχουν ξεκόψει ακόμα και τις τυπικές φιλικές επαφές !Μόνο το παντρεμένο ζευγάρι παραμένει φιλικό...

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
για μενα η ελλαδα ειναι η πιο ευκολη χωρα για να βρω γκομενες.το ειδε και ο σαλονικιος
που πηγα και ο δασκαλος στην αθηνα.μαλιστα ο δασκαλος συμφωνει οτι αθηνα ανετα πιο ευκολα βρισκεις
γκομενα.οκ,βεβαια μιλω για καπειον σαν εμενα βαλκανιε παιδαρα χαχαχαχ.αντε τραβα να γυρισεις καμια
τσοντα για το μεροκαματο χαχαχαχα.ποτε θα μιλισουμε ονλινε?επιδει πιστευω εισαι ο κασπερ το φαντασματακι.ο αορατος γαμιας που δεν ειδε ποτε κανενας χαχαχαχαχ.εχει πιο πολλες πιθανοτητες να δουμε τον μπιν λαντεν παρα εσενα.σου στελνω πμ το σκαυπ μου.παρε με να τα πουμε στην καμερα

Χάρη μάλλον τις ελληνίδες τις ρίχνεις με την ευφράδεια λόγου που έχεις. :grin:

Ο αόρατος γαμιάς που λες,έχει φιλοξενήσει και συναντήσει αρκετα μέλη του forum στην Πράγα.Απλά δεν έτυχε να είναι κάποια από τα 5-6 μέλη που γραφουν σε αυτό το thread,αλλά κάποια απο τα υπόλοιπα 167.777 :rolleyes:
Ο kman ξέρει τι είμαι και τι όχι.

Να τα πούμε on camera; :2funny:
Πες μου ΕΝΑΝ γαμημένο λόγο να κάνω κάτι τέτοιο.

Χάρη θα σου εγραφα ακριβως τι σου φταίει,αλλά αφού δεν πήρες από μόνος σου χαμπαρι μέχρι τα 38 σου,ας το αφησουμε καλύτερα..

Εγώ είμαι μαζί σου:ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΕΖΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΤΑΝΕΣ,ΠΑΡΤΟΥΖΙΑΡΕΣ ΚΑΙ CAMGIRLS  :rockon:

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Εγω δεν μπορώ να διαβάσω σοβαρα ανθρώπους που λένε Θεσσαλονική γνωρίζεις πιο εύκολα γκόμενες απο Ουκρανια...Κάθε φορά που πάμε ενα δεκαήμερο Κίεβο συναναστερφόμαστε με 30 καινούριες γυναικές και 3-5 απο αυτές κάθονται...Αυτά σε 10 μέρες.Για να συναναστραφείς με 30 εμφανίσημες γκόμενες Ελλάδα θέλεις 3 χρόνια - πλέον μπορεί και μια ζωη!!
μαζι μου παιχνιδακι ειναι οι ελληνιδες/οσα αρνητικα λετε οι κυπριοι μου λενε αντιθετα και οταν πηγα δεν πιστευα οτι ειναι τοσο ευκολα.βεβαια εσυ παιζεις απο τιντερ να βρεις ελληνιδες,οπως και στην ουκρανια. χωρις κυκλο τιντερ πουτανες και προβληματικες θα βρισκεις.τωρα αλλαξες τα στατιστικα απο 100% σε 3-5 στις 30 χαχαχαχ,παλι κολοτουμπα.οι 3-5 που γαμας απο τις 30 φανταζομαι ειναι αυτες που
ερχωνται να τις γαμησεις με δωρακι η λεφτα.οι αλλες 25 απλα εξαφανιζονται λογο προσφωρας-ζητησης.
ειδες σιγα σιγα θα παραδεχτεις και εσυ οπως ο αρχοντας βαλκανιος οτι πουτανες γαμας χαχαχαχ.
στο καριμπιαν τι ψαχνεις δεν καταλαβα?αφου γαμας τσαμπα απο τιντερ δεν ξεκουραζεσαι καλυτερα το βραδι παρα να τρεχεις στα κρυα καριμπιαν?αλλο παραξενο ειναι που τις γαμας ολες και εξαφανιζεσαι εσυ.
δεν ξερω καπειον που γαμα τζαμπα και εξαφανιζολ.γιατι η γκομενα που δεν ειναι πουτανα το δεχετε και δεν σε περιμενει εξω απο το σπιτι?ετσι μου εκανε μια πριν 2 χρονια οταν την παρατησα,κρατουσε τσιλιες και τρομαξα μην βαλει να με κτυπησουν.εβαλες καπειες φωτο απο γκομενες του τιντερ παλαιοτερα και ολοι σου ειπαμε πουτανες φενωνται.καμια νορμαλ δεν δεχετε να τις βγαζει φωτο καθε ασχετος που βγηκαν ραντεβου.καπειες πουτανες απο πρακτορεια δεχωνται να βγαζουν φωτο οι αγαπουληδες.αν βρω χρονο θα ερθω θεσαλονικη και θα δεις οπου με γνωρισει ο σαλονικιος σε γκομενες κανω θραυση.
ρε γαμωτο πρωσπαθω τοσα χρονια να ξεφυγω απο τις πουτανες εκει και μου λετε εσεις βρησκετε νορμαλ και τζαμπα απο τον τιντερ.στο αλλο παιδακι τον ταρκετ που επαιξε τιντερ ζητουσαν λεφτα.οπως
εσυ δεν με πιστευεις και εγω 1000% ειμαι σιγουρος αν σε συναντησω οπως συναντησα και τους αλλους παιδαραδες τζαμπα γαμιαδες θα γινεις κολοτουμπας παλι.ελπιζω μονο να μην κρυφτεις γιατι δεν εμφανιστηκες σε κανεναν εκτος του σπιρου.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Την θυμάστε αυτή?Άλλαξε το προφίλ της και λεει πλέον
"είμαι παντρεμένη.Ο άντρας μου είναι το περισσότερο καιρό μακριά και όταν γυρίζει παίζει Μποξ επάνω μου!Αλλά παρόλα αυτά αγαπάω το ρίσκο"
τωρα που καταλαβες ειναι απατεωνισες ολεσ και μαλακιεσ λενε ιτερνετ να πασ μονο με τον πουτσο εξω και να σπονσαρεις χαχαχα.παλια μου τεχνη κοσκινο.πολλοι θελουν τον διμητρακι να εμφανιστει και να τους βαλει στην θεση τουσ

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.293
Πόντοι
506
Απο χτες είναι ένας κολλητός μου φίλος Κίεβο!Είναι ο Βασίλης που είχε πάει και Αγ Πετρούπολη και συναντήθηκε με τον Δημητράκη!
Μου λέει πως μια 20αχρονη τον ψήνει για παρτούζα με τον γκόμενό της..
Αυτός της λεει να τη γαμήσει πρώτα ο ίδιος και αν γουστάρει την παίρνουν μαζί!
Όλα αυτά σε άψογα Ρώσικα! νομίζω πως άλλα λένε οι γκόμενες μιλώντας αγγλικά και άλλα στη γλώσσα τους!Έχει δίκιο ο Κουμπάρος σε πολλά!
Σε εμένα μόνο ηλίθια shit test έκαναν!
:2funny: Έτσι είναι οι ουκρανες,έχουν δύο προσωπικότητες εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους. Η μια προσωπικότητα είναι για αυτούς που γουστάρουν και τους δικούς τους και η άλλη για τους χρηματοδότες και σεξοτουριστές 

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
622
Πόντοι
81
Αμα είσαι στο μέσο θα εισπράττεις μέσο ορο απο γκομενες δηλαδή εξάρια.Για να ανεβάσεις ποιότητα πρέπει να παίξεις μπαλλα στα εξτριμ,πολύ κακός,πολύ γαμιας,πολύ λεφτάς κτλ,δηλαδή unlimited.Οι Σλαβες γουστάρουν unlimited άντρες σκλαβους των παθών τους,δε θέλουν συμβατικους και υπολογιστές.
To Balkan lifestyle ζήσε επικινδυνως,ζήσε ταχεως,πέθανε γρήγορα τις εξιτάρει.
Τους αρέσει γενικά η υπερβολή,ο κορεσμός,δεν έχουν μέτρο.Πολυ πιωμα,πολύ γαμησι,πολύ ξοδεμα κτλ.  

Παρότι γλαφυρό το ύφος του kman την ουσία της συμβουλής να την έχετε στο μυαλό σας. Η οποία ουσία αφορά τη συμπεριφορά και ισχύει γενικά με τις γυναίκες, και πιο πολύ με τις γυναίκες που αξίζουν.

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
622
Πόντοι
81
:2funny: Έτσι είναι οι ουκρανες,έχουν δύο προσωπικότητες εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους. Η μια προσωπικότητα είναι για αυτούς που γουστάρουν και τους δικούς τους και η άλλη για τους χρηματοδότες και σεξοτουριστές 

Ακριβώς έτσι είναι οι κατηγορίες "αυτοί που γουστάρουν και οι δικοί τους"

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
30 συναναστρέφεσαι γράφω..Ξέρεις τι σημαίνει η λέξη συναναστρέφεσαι? Με πόσες θα μιλήσεις και θα γνωρίσεις,όχι ραντεβού. Θα συναντήσεις κάποιες διαδικτυακά, θα μιλήσεις στα μαγαζία νύχτα, θα μιλήσεις δρόμο κλπ.. Για να μπορέσεις να μιλήσεις με 30 γυναίκες Ελλάδα θέλεις χρόνια..Ο μέσος όρος που θα πηδήξεις ειναι 3-5 στο δεκαήμερο αν έχεις εμπειρία.

Το έχω γραψει 1000 φορές όταν πας διακοπές δεν βγαίνεις μόνο για να πηδήξεις πάς γιατί είσαι διακοπές!! Τι θα κάνεις βράδυ θα πέσεις απο τις 11 για ύπνο? Οι γκόμενες Tinder συνηθως της πηδάς νωρίς γιατι δουλέυουν το επόμενο πρωι.Μετά ντύνεσε και βγαίνεις απλά δεν πάω ,εχρι αργα 2-3 max να είμαι οκ την άλλη μερα για τα ραντεβού . Απλά απο τα στατιστικά μου το 90% που κατάφερα ήταν διαδικτυακό και όχι απο clubs. Για το caribbean το ΞΑΝΑΛΕΩ για μένα είναι το πιο κεφάτο μαγαζί Κίεβο λόγω live μουσικής οπότε πάς για να ακούσεις μουσική και να δεις show αν σου αρέσει. Αλλίως πάς για πουτάνες που δεν ασχολούμαι..Εκτός του Σαββάτου που ούτως άλλος παντου έχει τα πάντα σε όλα τα μαγαζία.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
30 συναναστρέφεσαι γράφω..Ξέρεις τι σημαίνει η λέξη συναναστρέφεσαι? Με πόσες θα μιλήσεις και θα γνωρίσεις,όχι ραντεβού. Θα συναντήσεις κάποιες διαδικτυακά, θα μιλήσεις στα μαγαζία νύχτα, θα μιλήσεις δρόμο κλπ.. Για να μπορέσεις να μιλήσεις με 30 γυναίκες Ελλάδα θέλεις χρόνια..Ο μέσος όρος που θα πηδήξεις ειναι 3-5 στο δεκαήμερο αν έχεις εμπειρία.

Το έχω γραψει 1000 φορές όταν πας διακοπές δεν βγαίνεις μόνο για να πηδήξεις πάς γιατί είσαι διακοπές!! Τι θα κάνεις βράδυ θα πέσεις απο τις 11 για ύπνο? Οι γκόμενες Tinder συνηθως της πηδάς νωρίς γιατι δουλέυουν το επόμενο πρωι.Μετά ντύνεσε και βγαίνεις απλά δεν πάω ,εχρι αργα 2-3 max να είμαι οκ την άλλη μερα για τα ραντεβού . Απλά απο τα στατιστικά μου το 90% που κατάφερα ήταν διαδικτυακό και όχι απο clubs. Για το caribbean το ΞΑΝΑΛΕΩ για μένα είναι το πιο κεφάτο μαγαζί Κίεβο λόγω live μουσικής οπότε πάς για να ακούσεις μουσική και να δεις show αν σου αρέσει. Αλλίως πάς για πουτάνες που δεν ασχολούμαι..Εκτός του Σαββάτου που ούτως άλλος παντου έχει τα πάντα σε όλα τα μαγαζία.
σε πειραζω συνεχεια να κανω πλακα χαχαχαχ.μπραβο παντως που εχεις υπομονη και ποτε δεν με βριζεις η προσβαλεις.σε αυτο σε παραδεχομε και σε συμπαθω πολυ.δεν βγαζεις κακια ποτε.
εγω κιεβο δεν αλλαζω γιδροπαρκ,θα ειναι 22-24 τωρα οι κοπελιτσεσ μου χαχαχα.εκει μεγαλωσα δεν πηγα ποτε σε αυτα που προτεινατε.τα εχω ακουστα.αν παω κιεβ δεν το βλεπω βραδι να κυκλοφορω.μου εμεινε φοβια.ξερω θα παρασυρθω και θα κανω βολτα γιδροπαρκ για να δικτιοθω με μικρουλες αλλα δεν εχει καμια ασφαλεια εκει.ασε που για να παρεισ ταξι πρεπει να περπατησεις εξω λιγο και να πας πανω στον δρομο.
αν σε βαλουν στο ματι,τελειωσες.φοβαμε πολυ και δεν κανω αστεια.νομιζεις δεν θελω να ερθω κιεβ.ο σαλονικιος παλι ξαναπηγε!αυριο παει γερμανια,μετα οδυσσο,σαλονικη και πισω κιεβ.ειναι συνεχεια κιεβ εδω και 2 μηνες ο τυπος.επρεπε να τον συναντησεις.γνωριστηκε με πολλους εδω αλλα δεν γραφει ο ιδιος.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ο μιστερ λοβ μπορω να πω με τις τοσες φορες που τον αμφεβαλα εχει ηθος και δεν αντιδρα αψυχολογητα
οπως αλλα παιδακια που αρχιζουν πινελικια γιατι δεν δεχωντε οτι ετσι ειναι καπια πραγματα.
αυτο ειναι κατι που τιμα τον μιστερ λοβ καθως φενετε καλιεργημενο και μορφωμενο παιδι.
οι αντιδρασεις του ειναι φυσιολογικες χωρις ποτε να προσβαλει η να βριζει.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εγώ πήγα 4 φορές Κίεβο το 2015,8 φορές το 2016 και 7 φορές το 2017.Είναι η μόνη πόλη που έχει ευκολύνει σε σχέση με μια δεκαετία πριν.
Δηλαδή τώρα είναι καλύτερα σε σχέση με το 2008 ακόμη και σε σχέση με το 2003 που πρωτοπήγα.Εχει μείνει στη χρυσή εποχή.Αυτό δε συνέβη πουθενά αλλού,μόνο η Ρωσία έχει επίσης βελτιωθεί σε σχέση με το 2010 αλλά δε νομίζω σε σχέση με το 2001 προ Πούτιν.
Δηλαδή όποιος θέλει να δει πώς ήταν η χρυσή εποχή στο πάλι ποτέ ανατολικό μπλοκ(Τσεχία,Πολωνία,Βαλτική,πρώην ΕΣΣΔ) δεν έχει παρά να επισκεφτεί Κίεβο.
Η μόνη περίπτωση να επανέλθει η ανατολική Ευρώπη στο golden status σε ό,τι αφορά την ευκολία και ποιότητα από γκόμενες είναι να εισβάλει ξανά ο ρωσικός στρατός,κάτι που δεν πρόκειται να δούμε στο βίο μας.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Εγώ πήγα 4 φορές Κίεβο το 2015,8 φορές το 2016 και 7 φορές το 2017.Είναι η μόνη πόλη που έχει ευκολύνει σε σχέση με μια δεκαετία πριν.
ο δικος μου ο σαλονικιος παλι κιεβ.φευγει γερμανια για καρναβαλι.16 παει οδυσσο και μετα κιεβ παλι.αυτος 7 φορες πηγε σε εναμιση μηνα κιεβ.συν μαγαδασκαρη,γερμανια,οδυσσο 4 φορες,χουργαντα αιγυπτο.μαρτιο νομιζω κινα ταιλανδη για δουλεια και ετσι δεν θα βρεθουμε να γνωρισει τον δασκαλο ιωσηφ.αυτα απο νιοβριο-δεκεβριο μεχρι φεβραρι.τωρα με τους λογους που αναφερατε ισως καλυτερα.
οδυσσο καθε προπερσι και καλυτερα!ο σαλονικιοσ δεν ξεκολα απο κιεβ πλεον.οδυσσο ερχετε για μια νεα γκομενα μονο τωρα.λεει να επιστρεψω κιεβ.ασε να δω δνεπρο τι παιζει καλοκαιρι και βλεπουμε.μετα ισως χειμωνα παω οδυσσο,εχω αλλα σχεδια σε νεους προορισμους.πρεπει και σαλονικη μια βολτα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
ο δικος μου ο σαλονικιος παλι κιεβ.φευγει γερμανια για καρναβαλι.16 παει οδυσσο και μετα κιεβ παλι.αυτος 7 φορες πηγε σε εναμιση μηνα κιεβ.συν μαγαδασκαρη,γερμανια,οδυσσο 4 φορες,χουργαντα αιγυπτο.μαρτιο νομιζω κινα ταιλανδη για δουλεια και ετσι δεν θα βρεθουμε να γνωρισει τον δασκαλο ιωσηφ.αυτα απο νιοβριο-δεκεβριο μεχρι φεβραρι.τωρα με τους λογους που αναφερατε ισως καλυτερα.
οδυσσο καθε προπερσι και καλυτερα!ο σαλονικιοσ δεν ξεκολα απο κιεβ πλεον.οδυσσο ερχετε για μια νεα γκομενα μονο τωρα.λεει να επιστρεψω κιεβ.ασε να δω δνεπρο τι παιζει καλοκαιρι και βλεπουμε.μετα ισως χειμωνα παω οδυσσο,εχω αλλα σχεδια σε νεους προορισμους.πρεπει και σαλονικη μια βολτα.

Το Κίεβο τα γαμάει όλα τώρα.Εχει μαζέψει όλο το μουνί.Παλιά ήταν ισόρροπα κατανεμημένο στις πόλεις της Ουκρανίας,αλλά τώρα όλα τα πορνίδια έχουν έρθει Κίεβο.Οι δυτικές μετανάστευσαν Πολωνία.
Πλέον όλα τα μέρη πλην Κιέβου και ίσως Οντέσσας το καλοκαίρι είναι άκυρα.
Οι μικρές πόλεις έχουν γίνει πόλεις φαντάσματα έχουν χάσει το μισό πληθυσμό και τους περισσότερους νέους.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
εδω και 2 χρονια δεν εχω βρει γκομενα οδυσσο να μενειι σπιτι μου.η πολη ειναι αδεια την μερα.
μονο κεντρο κυκλοφορω και δεν παω καλοκαιρι παραλιακα και τουριστικα.φετος δεν ειδα γκομενες απο αλλες πολλεις να βολταρουν αλλα ειχαμε τουριστες.τουρκια,ιορδανια,κινα,ισραηλ.ευρωπαιους μονο κανενα στο αεροδρομιο να δω μεγαλους η νεαρους ζευγαρια σπανια.ολες που γουσταρω νορμαλ δουλευουν και δεν κυκλοφορανε.ειναι αρνητικο αυτο.θετικο ολα διπλα μου ειναι.απο πουτανες εχουμε νεες αφιξεις με τις καλεσ να ξεκινουν 1500.βλεπω νεο υλικο συντομα θα το τιμησω.αν ειχε μετρο η οδυσσος θα ζωντανευε.ειναι σαν πολη σε 4 κοματια.κεντρο ειναι το αδειο κοματι.δεν βλεπεις ψυχη εκτος σαβατοκυριακο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom