Να πεις στον φίλο σου πως για να γελάει, μάλλον αποτυχημένος σαν εσένα είναι. Έχω κρατήσει επικοινωνία με αξιόλογα κομμάτια στο τίντερ, με τα οποία ΦΛΕΡΤΑΡΩ απλά. Φυσικά δεν έχω πει ότι πάω να γαμήσω και να φύγω, αλλά έχω αφήσει ένα μυστήριο και ότι δεν είμαι τύπος που κάνω hit and go αλλά ότι ψάχνω κάτι πιο long term. Μάλιστα η μία γελοίοι, έχει επαγγελματικό ταξίδι στη Βουδαπέστη την άλλη Τετάρτη και με προσκάλεσε να πάω. Φυσικά έχουν προηγηθεί skype calls, επικοινωνίες, ψηστήρι και έχει δει ότι της αρέσω και μου αρέσει. 35άρα, χωρισμένη με παιδί, μελαχρινή όμορφη, με τα γυμναστήρια της, το μισθό της και όλα η οποία είναι αυτό που αγνοείτε εσείς καθώς πάτε μόνο με πουτάνες, δηλαδή ΚΑΝΟΝΙΚΗ γυναίκα. Της είπα θα το σκεφτώ. Αν θα πάω Βουδαπέστη θα κάνω report και πολύ περισσότερο αν βάλω γκολ από τα αποδυτήρια, δηλαδή πριν πάω καν να παίξω στον αγωνιστικό χώρο του Κιέβου. Να πεις στο φίλο να σου πάει να γαμηθεί που θα με προσβάλει κιόλας και αν έχει όρεξη να δει αν αυτά που λέω είναι αληθή ή όχι και να δει τις λίστες μου και το φωτογραφικό μου υλικό. Επειδή αυτός είναι άχρηστος και δεν ξέρει να κάνει καμάκι, δε σημαίνει πως υπάρχουν άνθρωποι που δεν μπορούν να κάνουν. Τώρα τα αμερικανός, άγγλος γάλλος πορτογάλος, δε διαφωνώ πως κάνουν κλικ στη γκόμενα, αλλά γελοίε, τι σε κάνει να πιστεύεις πως μία γκόμενα που είναι gold digger δε θα τεστάρει αυτές τις εθνικότητες, καθώς σε κάθε χώρα του κόσμου υπάρχουν μισθωτοί! Είχα γκόμενα αμερικάνα, έβγαζε 2.000 δολλάρια το μήνα βγάζω πολύ πιο πάνω και είμαι Έλληνας γελοίε. Της έκανα πλάκα, i though in usa you had better salaries, i would not ever work for that much. Αυτές που ψάχνουν λεφτά (golddiggers) δεν τους νοιάζει η εθνικότητα! Ο καπιταλισμός δεν κοιτάζει εθνικότητα! Θα τους τεστάρουν όλους! Και με μαύρο θα πήγαιναν αν ήταν εκατομμυριούχος! Οπότε καταλήγουμε στο ίδιο, πως αυτές οι γκόμενες ψάχνουν το κορόιδο να του τα μασάνε μια ζωή, είτε είναι Αμερικανός είτε Έλληνας, οπότε θα γίνουν και τα ανάλογα stress test. Εγώ δεν μπαίνω στη διαδικασία. Αν γουστάρω πολύ θα μπω, αλλά αν δω μαλακίες τύπου ένα ραντεβού, δύο, τρία μαξ. και όλο μπλα μπλα, εκμεταλευση, κοροιδία και να μη δίνει μουνί, κόβω πέρα. Να δειχτώ ότι δεν είμαι φτωχός μπορώ, γιατί εξάλλου δεν είμαι, αλλά αν νομίζεις πως για να γαμήσω ένα βρωμόμουνο τουρκοχυμένο, πρέπει να αποδείξω ότι έχω ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ, να πάω σε 5στερο ξενοδοχείο, να της πληρώσω την κάθε μαλακία της κλπ. την αφήνω σε σένα. Σχετικά με τον Σεβαλιέ γελοίε, τον γνωρίζω από το 2004 ! Ξέρει για μένα πάρα πολλά και με έχει δει με άπειρα μουνιά! Μάντεψε, κανονικές και αυτές!!! (Σεβαλιέ, τη θυμάσαι την Εβραία ρε?). Μιλάει για μένα, γιατί με ξέρει ποιος είμαι, τι έχω κάνει, που έχω ταξιδέψει και πάνω απόλα τι έχω γαμήσει. Αλλά κομπλεξικοί σαν εσένα και τον φίλο σου δεν πρόκειται να δεχτούν τα αυτονόητα, ζείτε δηλαδή στον μεσαίωνα ότι η γη είναι επίπεδη. Μα καλά ρε μαλάκα, δεν ντρέπεσαι λιγάκι να είσαι μόνιμος Ουκρανία και να περιμένεις να έρθεις στην Ελλάδα για μουνί? Λίγο εγωισμός ρε συ.... Να μένεις Ουκρανία και να πληρώνεις?... Και να μη βρίσκεις μία κανονική για να την έχεις μόνιμα? Εγώ από εγωισμό και μόνο θα έφευγα, ειλικρινά.. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ξεφτίλα από αυτό, σημαίνει πρέπει να είσαι εντελώς αποτυχημένος...