Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
622
Πόντοι
81
Και πολυ καλα πραττουν. Αν δεν ειχαν αυτη την συμπεριφορα πως θα γαμουσαμε εμεις πολυ και πολλες? Δεν γινεται αλλιως ...
Γενικα με τις ανατολικες δεν πρεπει να εισαι κτητικος και ζηλιαρης ,οτι και να σου λενε για να σε τεσταρουν αυτο ειναι που γουσταρουν κατα βαθος.

Έτσι ακριβώς είναι.

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.069
Πόντοι
456
:2funny: :2funny: :2funny:
ο μεγαλυτερος ψευτης τρολλ ειναι ο Κμαν τελικα  :2funny: :2funny: :2funny:

ρε κακομοιρη φτωχομπινε που εβαλες φωτο ολο το μηνιατικο σου που μολις πηρες για να πεις για βαλκανικους πυραυλου και μαλακιες σε ποιους απευθυνεσαι? σε καναν αστεγο?  :2funny: :2funny:

ρε βλακα εχεις υπόψιν σου τι θα πει αληθινη οικονομικη δυναμη? σε ξεφτιλισε ο dragcrx με τα ακριβα κλαμπ του κιεβου που πανε οι πραγματικα δυνατοι παικτες και στα οποια εσυ δεν πας καν επειδη δεν εχεις καμια ελπιδα με τα φραγκοδιφραγκα σου, φτωχομπινες εισαι παρτο χαμπαρι! Γιαυτο δεν τολμας να πας στα κλαμπς που παιζουνε οι φραγκατοι γιατι εσυ εκει ουτε για γκαρσονι δε φτουρας. ΓΕΛΟΙΕ!

Και σεις οι υπολοιποι καταλαβετε οτι ο Κμαν πηγαινει εκει με πληρωμενα εξοδα απο τη δουλεια του για μια νυχτα ΜΟΝΟ, πηγαινει στο πιο γνωστο φθηνο κωλομπαρο του κιεβου που εκει δε χρειαζεται να κανεις ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ αλλα ερχονται ΑΠΟ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ οι βιζιτες και ζητανε 100$ για μια βραδυα και παιρνει μια στο δωματιο. Ολα τα αλλα για χαρακτηρες, για βαλκανικες υπεροχες και πυραυλους και φρεγατες, και οτι δηθεν ειναι μπρουκλης δυνατος που δεντονανταγωνιζεται κανεις ειναι ΠΙΠΕΣ και ΨΕΜΜΑΤΑ. ο Κμαν ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ!

Ας τον μπαναρουν επιτελους γιατι εχει καταστρεψει ολα τα θρεντ της ανατολικης ευρωπης με τα ψεμματα του!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εγώ πάω κάθε τρεις και πέντε και έβγαλα και φωτο απο το Skybar που θεωρείται high end.Σπονσοραρω τρεις γκομενες στο Κίεβο.
Πέραν αυτού έχω βγάλει φωτο απο γκομενες,εσύ τι έχεις κάνει ακριβώς?Μιλάω για σπονσορινγκ,βοηθάω τα παιδιά να μάθουν τι παίζει με το σπονσορινγκ και το πληρωμένο μην πανε σαν κοροιδα .

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.069
Πόντοι
456
Εγώ πάω κάθε τρεις και πέντε και έβγαλα και φωτο απο το Skybar που θεωρείται high end.Σπονσοραρω τρεις γκομενες στο Κίεβο.
Πέραν αυτού έχω βγάλει φωτο απο γκομενες,εσύ τι έχεις κάνει ακριβώς?Μιλάω για σπονσορινγκ,βοηθάω τα παιδιά να μάθουν τι παίζει με το σπονσορινγκ και το πληρωμένο μην πανε σαν κοροιδα .
ψοφα ρε γελοιε επιτελους

D

dude901123

Επισκέπτης
Είσαι κολλημένος με το ίντερνετ.Τι σημασία έχουν τα σάιτς?Η πάνω που πόσταρα από το mamba ήταν και τι με αυτό?
Εδώ φωτό του μοντέλου που έβγαλα από το Carribean.Οχι τόσο φοβερή στο πρόσωπο αλλά φοβερό σώμα.

hWPHHV.jpg

Γενικά ο άρχοντας ο τιτανοτεράστιος Βαλκάνιος δεν έχει περιορισμούς.Χτυπάει παντού ανεξαρτήτως περιβάλλοντος και στέφεται από λαμπρή επιτυχία.
Γενικά πρέπει να κινείσαι στο δικό σου σύμπαν να αδιαφορείς για τα τεκταινόμενα γύρω σου.Εγώ επιβαλω το ρυθμό στο μαγαζί,καθορίζω τις εξελίξεις.
Τώρα το ΣΚ επιστροφή Κίεβο για ολική επαναφορά.Στόχος ένα τριολέ και δύο πούτσοι το Σαββατόβραδο.Οσοι πιστοί προσέλθετε.

Εδώ βαλκανικοί πύραυλοι ήταν έτοιμοι να εκτοξευτούν το Σαββατόβραδο.

rijyl9.jpg

Οπως καταλαβαίνετε με τέτοια ισχύ πυρός κάθε αντίσταση συντρίβεται άμα τη γενέσει.

Άδικα τλαιπωρείσαι.. Μια και είσαι Γερμανία πάρε τα φράγκα σου, μια και τα δούλεψες και τα έχεις, και αντί να τρέχεις σαν το χαζό στα κωλόμπαρα του Κιέβου κάτσε Γερμανία, τράβα σε ένα FKK και πέρνα καλά. Τι πας να κάνεις στην Ουκρανία? Αφού αυτές που παίρνεις κωλομπαρούδες είναι, sorry κγχ, γκχ μοντέλα ήθελα να πω.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.948
Πόντοι
3.656
Συνήθως μιλάνε κάτι αγγλικά της πουτσας που φτάνουν για βασική συνεννόηση.
Επαρχία μάλλον χρειάζεσαι ρωσικά αλλα Κίεβο έχουν τόση εμπειρία απο πίπα σε αλλοδαπη ψωλη που πλέον το δουλεύουν το αγγλικό.
Όσο καλύτερα αγγλικά μιλάει,τόσο μεγαλύτερη εμπειρία εχει με ξένους ψώλωνες.
:undecided: :worship: :worship:

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Ντάξει μάγκες, το κάναμε πάλι μπουρδέλο, σταματάω να γράφω κ εγώ. Θα κάνω ένα report όταν γυρίσω αρχές Μάρτη. Meanwhile, μπορείτε να λέτε τις παπαριές σας για τον αν οι ελλεινίδες είναι καλά κορίτσια για σπίτι, αν έχετε βαλκανικούς πυραύλους και αρχίδια μύδια. Θα γράφω που κ που στον ερωτορουρισμό, όποιος θέλει ας ακολουθήσει.

• Like
Αντιδράσεις: XMan19
Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
2
Like
71
Πόντοι
0
:2funny: :2funny: :2funny:
ο μεγαλυτερος ψευτης τρολλ ειναι ο Κμαν τελικα  :2funny: :2funny: :2funny:

ρε κακομοιρη φτωχομπινε που εβαλες φωτο ολο το μηνιατικο σου που μολις πηρες για να πεις για βαλκανικους πυραυλου και μαλακιες σε ποιους απευθυνεσαι? σε καναν αστεγο?  :2funny: :2funny:

ρε βλακα εχεις υπόψιν σου τι θα πει αληθινη οικονομικη δυναμη? σε ξεφτιλισε ο dragcrx με τα ακριβα κλαμπ του κιεβου που πανε οι πραγματικα δυνατοι παικτες και στα οποια εσυ δεν πας καν επειδη δεν εχεις καμια ελπιδα με τα φραγκοδιφραγκα σου, φτωχομπινες εισαι παρτο χαμπαρι! Γιαυτο δεν τολμας να πας στα κλαμπς που παιζουνε οι φραγκατοι γιατι εσυ εκει ουτε για γκαρσονι δε φτουρας. ΓΕΛΟΙΕ!

Και σεις οι υπολοιποι καταλαβετε οτι ο Κμαν πηγαινει εκει με πληρωμενα εξοδα απο τη δουλεια του για μια νυχτα ΜΟΝΟ, πηγαινει στο πιο γνωστο φθηνο κωλομπαρο του κιεβου που εκει δε χρειαζεται να κανεις ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ αλλα ερχονται ΑΠΟ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ οι βιζιτες και ζητανε 100$ για μια βραδυα και παιρνει μια στο δωματιο. Ολα τα αλλα για χαρακτηρες, για βαλκανικες υπεροχες και πυραυλους και φρεγατες, και οτι δηθεν ειναι μπρουκλης δυνατος που δεντονανταγωνιζεται κανεις ειναι ΠΙΠΕΣ και ΨΕΜΜΑΤΑ. ο Κμαν ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ!

Ας τον μπαναρουν επιτελους γιατι εχει καταστρεψει ολα τα θρεντ της ανατολικης ευρωπης με τα ψεμματα του!

RESPECT!! ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΔΕΜΠΟΡΑ!!!

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
θα αρχίσω να πιστεύω πως έχεις ψυχολογικά προβλήματα. Ποιός μίλησε για σπονσοριλίκι χωρίς λεφτά? Και στο κάτω κάτω, αν κάποιος παραμυθιάσει  μια γκόμενα ότι τη θέλει για σοβαρά και τη γαμήσει χωρίς να ξοδευτεί όπως εσύ, δεν είναι μάγκας? Ποιό είναι το πρόβλημά σου?
φιλος μου που σε διαβαζει και γελαει ειπε μαλον εσυ εισαι προβληματικος για να θες
να καμακωσεις και να πουλησεις παραμυθια κιεβο.μου ειπε να σου πω επιδει ο ιδιος δεν γραφει οτι
η χειροτερη εκει ζητα αμερικανο,γαλλο.σουηδο,αγγλο με μισθο 5000 ευρο και πανω.
ρωτα αν εισαι πανω απο 5 ετων και λες και πιστευεις αυτα.ουτε με τον σεβαλιε συμφωνω οτι εχεις
να μας δωσεις κατι για κιεβ αφου πηγες 2 φορες καπου στο 2000.ειπε διαφορες προσβολες για σενα που δεν θα γραψω.ειπε φιλικα να σου πω οτι οι γκομενες στο κιεβο πριν σου μιλησουν ειδη θελουν κατι και ουτε στο θιβετ και ιμαλαια δεν θα βρεις να παραμυθιαζεις και να γαμας τζαμπα οχι στο κιεβ.χωρις παρεξηγηση, απλα μεταφερα την γνωμη εμπειρου φιλου απο ανατολικη ευρωπη.ειπε να
σε προειδοοιησω γιατι μαλλον ζεις σε αλλο γαλαξια.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
σημερα μιλησα με μικρο στην κυπρο 28 ετων.λεει δασκαλε οσα μου ειπες για ουκρανιδες ειχες δικαιο.
παλι σου βγαζω το καπελο.γνωρισε απο φεισπουκ ουκρανιδα 38 που ζει κυπρομε 2 μωρα χωρισμενη.
του ειπε μετα απο 2 μερες σηνομιλια.θα σε ρωτησω 3 ερωτησεις να απαντησεις ειλικρινα.
που μενεις,που δουλεθεις,τι αμαξι εχεις?μην ρωτησεις γιατι σε ρωτω και απαντα ειλικρινα.
απαντα ο μικρος,υπαλληλος 1000 ευρο,ζω με γονεις και εχω ενα αμαξι λανσερ 15 ετων .
του απαντησε η καριολα εγω δινω 650 ευρο μονο για να μου προσεχει γυναικα τα παιδεια,αλλα 300 για κομωτηριο και
αν δεις το αμαξι μου θα ντραπεις,που να σε βαλω μεσα αν  δεν εχεις διευθηντικη θεση και σπιτι?
που θα με περνεις του λεει χωρις σπιτι?σε χοτελ σαν πουτανα?μην ξαναγραψεις χαχαχαχα.
μου ειπε θυμηθηκα τον φιλο σου πριν 15-17 χρονια που η γκομενα απο το ταμποβ χωρισμενη με παιδια τον εκραξε.
του ειπε εισαι γκαρσονι,μονο αποτυχειμενοι κρατανε δισκο,σπιτι δικο σου δεν εχεις και θεσ γκομενα σαν εμενα?χαχαχα
την κατεβασε απο αμαξι και την αφησε στον δρομο.μετα απο χρονια λεει καταλαβα σωστα ελεγε η γκομενα αν και με προσβαλε.
ο φιλος αυτος πηγε πολλες φορες παλαιοτερα κιεβο,πετρουπολη,μουρμανσκ.πολωνια,ουγαρια.λεει ακομα και 2002 κρακοβια
οι κοπελες επερναν 100 200 λιρες απο αγγλους στο χοτελ που δουλευαν απλα για να παιζουν μαζι.απλα να τις τρεχουν στο
δωματιο και να τις τσιμπανε και να πεζουν κρυφτο χαχαχαχα.τα εγραψα παλαιοτερα για πολωνια την ιστορια 2002 με τις πολωνεζες σε ενα χοτελ τι ειπαν στον φιλο μου.μου ειπε διαβαζω το μπουρδελα και πιστευω οτι μαζευτηκαν πολλοι προβληματικοι ιδικα
οταν εχουν τετεια αντιληψη και προσδοκιες για κιεβ.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
RESPECT!! ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΔΕΜΠΟΡΑ!!!
εκατσα και διαβασα τα μυνηματα σου παλαιοτερα που προσβαλεις τον κμαν και λες
δεν μπορει να ανταγωνιστει ενα πιτσιρικα γυμνασμενο.αν ο πιτσιρικας ειναι ελληνας σιγουρα
δεν θα γαμησει και η γκομενα θα παει με τον κμαν που σποναρει.χιλιαδες γυμναζμενους και οραιους ουκρανους εχει.ο ρουνει γαμα στην αγγλια με 10 χιλιαρικα πουτανες των 100 λιρων.
οι γκομενες στο κιεβο ζητανε αναλογα με το πειος εισαι εσυ.με τον ουκρανο αφραγγο πανε τζαμπα.
με τον ελληνα γυμνασμενο ομορφοπαιδο και αφραγγο στην καλυτερη περιπτωση να τον αφησουν σε κανα σοκακι
αναπηρο αν ειναι αφραγοσ χαχαχαχ.εγραφα παλαιοτερα ο μπραντ πιτ γαμα με 10 χιλιαδες ευρο κιεβο,εγω αν ειμε με τα ποδια με 100 ευρο.αν ειμαι με το αμαξι θα ανεβει στα 500.

δεν παρακολουθησες ποτε τα μαθηματα ουκρανολογιας για αυτο τρολαρεις τον κμαν.
γυμναστες και ομορφοπαιδα φιλοξενησα πολλους και δεν ξαναηρθα.εσεις που τρολαρετε τον κμαν βαλτε φωτο
να σας θαυμασουμε.εγω δεν εχω προβλημα να βαλω για να αποδειξω οτι ειμαι κλαση ανωτερος απο τους φιδεμπορους.οι ουκρανες γαμιουντε με βρωμιαριδες μονο δικους τους.δεν εχουν προβλημα
να γαμηθουν με ολη την παρεα καθε μερα,παρτουζες με φιλες και χωρις απαιτησεις.
με τους ξενους δεν πα να εισαι ο αλεν ντελον εχουν αλεργια στην ξενικη πουτσα και οπως λεει ο αρχοντας
θελουν διεγερτικα να υγρανθουνε καταλαβες φιλε?δεν εχετε ιδεα απο ουκρανια.
ουστ ολοι οι ασχετοι και να γραφουν οι πραγματικοι ουκρανολογοι οχι η κατα φαντασιαν και κατα επιυθμιαν.οπειος θελει ασ βαλουμε φωτο.οπειος τα βαζει με αρχοντα τα βαζει και μαζι μου

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
φιλος μου που σε διαβαζει και γελαει ειπε μαλον εσυ εισαι προβληματικος για να θες
να καμακωσεις και να πουλησεις παραμυθια κιεβο.μου ειπε να σου πω επιδει ο ιδιος δεν γραφει οτι
ρωτα αν εισαι πανω απο 5 ετων και λες και πιστευεις αυτα.ουτε με τον σεβαλιε συμφωνω οτι εχεις
να μας δωσεις κατι για κιεβ αφου πηγες 2 φορες καπου στο 2000.ειπε διαφορες προσβολες για σενα που δεν θα γραψω.ειπε φιλικα να σου πω οτι οι γκομενες στο κιεβο πριν σου μιλησουν ειδη θελουν κατι και ουτε στο θιβετ και ιμαλαια δεν θα βρεις να παραμυθιαζεις και να γαμας τζαμπα οχι στο κιεβ.χωρις παρεξηγηση, απλα μεταφερα την γνωμη εμπειρου φιλου απο ανατολικη ευρωπη.ειπε να

Εγώ την αλήθεια τους γράφω.Σπόνσορινγκ χωρίς λεφτά δε γίνεται.
Τα έξοδα τα γράφω ακριβώς.
Τι θα γίνει αν κάποιος τη δει γατόνι και πάει να πουλήσει μούρη με πλαστά στοιχεία όντας άφραγκος,επίσης το έγραψα.
Από εκεί και πέρα είναι στο χέρι καθενός να δοκιμάσει να βάλει το κεφάλι του στο στόμα του κροκόδειλου.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
εκατσα και διαβασα τα μυνηματα σου παλαιοτερα που προσβαλεις τον κμαν και λες
δεν μπορει να ανταγωνιστει ενα πιτσιρικα γυμνασμενο.αν ο πιτσιρικας ειναι ελληνας σιγουρα
δεν θα γαμησει και η γκομενα θα παει με τον κμαν που σποναρει.χιλιαδες γυμναζμενους και οραιους ουκρανους εχει.ο ρουνει γαμα στην αγγλια με 10 χιλιαρικα πουτανες των 100 λιρων.
οι γκομενες στο κιεβο ζητανε αναλογα με το πειος εισαι εσυ.με τον ουκρανο αφραγγο πανε τζαμπα.
με τον ελληνα γυμνασμενο ομορφοπαιδο και αφραγγο στην καλυτερη περιπτωση να τον αφησουν σε κανα σοκακι
αναπηρο αν ειναι αφραγοσ χαχαχαχ.εγραφα παλαιοτερα ο μπραντ πιτ γαμα με 10 χιλιαδες ευρο κιεβο,εγω αν ειμε με τα ποδια με 100 ευρο.αν ειμαι με το αμαξι θα ανεβει στα 500.

δεν παρακολουθησες ποτε τα μαθηματα ουκρανολογιας για αυτο τρολαρεις τον κμαν.
γυμναστες και ομορφοπαιδα φιλοξενησα πολλους και δεν ξαναηρθα.εσεις που τρολαρετε τον κμαν βαλτε φωτο
να σας θαυμασουμε.εγω δεν εχω προβλημα να βαλω για να αποδειξω οτι ειμαι κλαση ανωτερος απο τους φιδεμπορους.οι ουκρανες γαμιουντε με βρωμιαριδες μονο δικους τους.δεν εχουν προβλημα
να γαμηθουν με ολη την παρεα καθε μερα,παρτουζες με φιλες και χωρις απαιτησεις.
με τους ξενους δεν πα να εισαι ο αλεν ντελον εχουν αλεργια στην ξενικη πουτσα και οπως λεει ο αρχοντας
θελουν διεγερτικα να υγρανθουνε καταλαβες φιλε?δεν εχετε ιδεα απο ουκρανια.
ουστ ολοι οι ασχετοι και να γραφουν οι πραγματικοι ουκρανολογοι οχι η κατα φαντασιαν και κατα επιυθμιαν.οπειος θελει ασ βαλουμε φωτο.οπειος τα βαζει με αρχοντα τα βαζει και μαζι μου

Μπορούν να πάνε σα σχεσάκηδες ή σα γαμιάδες αλλά δεν τους παίρνει.Για αυτό θέλουν να το παίξουν σπόνσορες αλλά στερούνται ρευστού.Είναι αδιέξοδο.
Εντάξει θα πάνε θα σπάσουν τα μούτρα τους,θα πούνε φταίει ο Κμαν που χάλασε τις γκόμενες,αλλιώς θα γαμούσαμε με την οκά τις μουνάρες.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206

Να πεις στον φίλο σου πως για να γελάει, μάλλον αποτυχημένος σαν εσένα είναι. Έχω κρατήσει επικοινωνία με αξιόλογα κομμάτια στο τίντερ, με τα οποία ΦΛΕΡΤΑΡΩ απλά. Φυσικά δεν έχω πει ότι πάω να γαμήσω και να φύγω, αλλά έχω αφήσει ένα μυστήριο και ότι δεν είμαι τύπος που κάνω hit and go αλλά ότι ψάχνω κάτι πιο long term. Μάλιστα η μία γελοίοι, έχει επαγγελματικό ταξίδι στη Βουδαπέστη την άλλη Τετάρτη και με προσκάλεσε να πάω. Φυσικά έχουν προηγηθεί skype calls, επικοινωνίες, ψηστήρι και έχει δει ότι της αρέσω και μου αρέσει. 35άρα, χωρισμένη με παιδί, μελαχρινή όμορφη, με τα γυμναστήρια της, το μισθό της και όλα η οποία είναι αυτό που αγνοείτε εσείς καθώς πάτε μόνο με πουτάνες, δηλαδή ΚΑΝΟΝΙΚΗ γυναίκα. Της είπα θα το σκεφτώ. Αν θα πάω Βουδαπέστη θα κάνω report και πολύ περισσότερο αν βάλω γκολ από τα αποδυτήρια, δηλαδή πριν πάω καν να παίξω στον αγωνιστικό χώρο του Κιέβου. Να πεις στο φίλο να σου πάει να γαμηθεί που θα με προσβάλει κιόλας και αν έχει όρεξη να δει αν αυτά που λέω είναι αληθή ή όχι και να δει τις λίστες μου και το φωτογραφικό μου υλικό. Επειδή αυτός είναι άχρηστος και δεν ξέρει να κάνει καμάκι, δε σημαίνει πως υπάρχουν άνθρωποι που δεν μπορούν να κάνουν. Τώρα τα αμερικανός, άγγλος γάλλος πορτογάλος, δε διαφωνώ πως κάνουν κλικ στη γκόμενα, αλλά γελοίε, τι σε κάνει να πιστεύεις πως μία γκόμενα που είναι gold digger δε θα τεστάρει αυτές τις εθνικότητες, καθώς σε κάθε χώρα του κόσμου υπάρχουν μισθωτοί! Είχα γκόμενα αμερικάνα, έβγαζε 2.000 δολλάρια το μήνα βγάζω πολύ πιο πάνω και είμαι Έλληνας γελοίε. Της έκανα πλάκα, i though in usa you had better salaries, i would not ever work for that much. Αυτές που ψάχνουν λεφτά (golddiggers) δεν τους νοιάζει η εθνικότητα! Ο καπιταλισμός δεν κοιτάζει εθνικότητα! Θα τους τεστάρουν όλους! Και με μαύρο θα πήγαιναν αν ήταν εκατομμυριούχος! Οπότε καταλήγουμε στο ίδιο, πως αυτές οι γκόμενες ψάχνουν το κορόιδο να του τα μασάνε μια ζωή, είτε είναι Αμερικανός είτε Έλληνας, οπότε θα γίνουν και τα ανάλογα stress test. Εγώ δεν μπαίνω στη διαδικασία. Αν γουστάρω πολύ θα μπω, αλλά αν δω μαλακίες τύπου ένα ραντεβού, δύο, τρία μαξ. και όλο μπλα μπλα, εκμεταλευση, κοροιδία και να μη δίνει μουνί, κόβω πέρα. Να δειχτώ ότι δεν είμαι φτωχός μπορώ, γιατί εξάλλου δεν είμαι, αλλά αν νομίζεις πως για να γαμήσω ένα βρωμόμουνο τουρκοχυμένο, πρέπει να αποδείξω ότι έχω ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ, να πάω σε 5στερο ξενοδοχείο, να της πληρώσω την κάθε μαλακία της κλπ. την αφήνω σε σένα. Σχετικά με τον Σεβαλιέ γελοίε, τον γνωρίζω από το 2004 ! Ξέρει για μένα πάρα πολλά και με έχει δει με άπειρα μουνιά! Μάντεψε, κανονικές και αυτές!!! (Σεβαλιέ, τη θυμάσαι την Εβραία ρε?). Μιλάει για μένα, γιατί με ξέρει ποιος είμαι, τι έχω κάνει, που έχω ταξιδέψει και πάνω απόλα τι έχω γαμήσει. Αλλά κομπλεξικοί σαν εσένα και τον φίλο σου δεν πρόκειται να δεχτούν τα αυτονόητα, ζείτε δηλαδή στον μεσαίωνα ότι η γη είναι επίπεδη. Μα καλά ρε μαλάκα, δεν ντρέπεσαι λιγάκι να είσαι μόνιμος Ουκρανία και να περιμένεις να έρθεις στην Ελλάδα για μουνί? Λίγο εγωισμός ρε συ.... Να μένεις Ουκρανία και να πληρώνεις?... Και να μη βρίσκεις μία κανονική για να την έχεις μόνιμα? Εγώ από εγωισμό και μόνο θα έφευγα, ειλικρινά.. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ξεφτίλα από αυτό, σημαίνει πρέπει να είσαι εντελώς αποτυχημένος...

D

dude901123

Επισκέπτης
Να πεις στον φίλο σου πως για να γελάει, μάλλον αποτυχημένος σαν εσένα είναι. Έχω κρατήσει επικοινωνία με αξιόλογα κομμάτια στο τίντερ, με τα οποία ΦΛΕΡΤΑΡΩ απλά. Φυσικά δεν έχω πει ότι πάω να γαμήσω και να φύγω, αλλά έχω αφήσει ένα μυστήριο και ότι δεν είμαι τύπος που κάνω hit and go αλλά ότι ψάχνω κάτι πιο long term. Μάλιστα η μία γελοίοι, έχει επαγγελματικό ταξίδι στη Βουδαπέστη την άλλη Τετάρτη και με προσκάλεσε να πάω. Φυσικά έχουν προηγηθεί skype calls, επικοινωνίες, ψηστήρι και έχει δει ότι της αρέσω και μου αρέσει. 35άρα, χωρισμένη με παιδί, μελαχρινή όμορφη, με τα γυμναστήρια της, το μισθό της και όλα η οποία είναι αυτό που αγνοείτε εσείς καθώς πάτε μόνο με πουτάνες, δηλαδή ΚΑΝΟΝΙΚΗ γυναίκα. Της είπα θα το σκεφτώ. Αν θα πάω Βουδαπέστη θα κάνω report και πολύ περισσότερο αν βάλω γκολ από τα αποδυτήρια, δηλαδή πριν πάω καν να παίξω στον αγωνιστικό χώρο του Κιέβου. Να πεις στο φίλο να σου πάει να γαμηθεί που θα με προσβάλει κιόλας και αν έχει όρεξη να δει αν αυτά που λέω είναι αληθή ή όχι και να δει τις λίστες μου και το φωτογραφικό μου υλικό. Επειδή αυτός είναι άχρηστος και δεν ξέρει να κάνει καμάκι, δε σημαίνει πως υπάρχουν άνθρωποι που δεν μπορούν να κάνουν. Τώρα τα αμερικανός, άγγλος γάλλος πορτογάλος, δε διαφωνώ πως κάνουν κλικ στη γκόμενα, αλλά γελοίε, τι σε κάνει να πιστεύεις πως μία γκόμενα που είναι gold digger δε θα τεστάρει αυτές τις εθνικότητες, καθώς σε κάθε χώρα του κόσμου υπάρχουν μισθωτοί! Είχα γκόμενα αμερικάνα, έβγαζε 2.000 δολλάρια το μήνα βγάζω πολύ πιο πάνω και είμαι Έλληνας γελοίε. Της έκανα πλάκα, i though in usa you had better salaries, i would not ever work for that much. Αυτές που ψάχνουν λεφτά (golddiggers) δεν τους νοιάζει η εθνικότητα! Ο καπιταλισμός δεν κοιτάζει εθνικότητα! Θα τους τεστάρουν όλους! Και με μαύρο θα πήγαιναν αν ήταν εκατομμυριούχος! Οπότε καταλήγουμε στο ίδιο, πως αυτές οι γκόμενες ψάχνουν το κορόιδο να του τα μασάνε μια ζωή, είτε είναι Αμερικανός είτε Έλληνας, οπότε θα γίνουν και τα ανάλογα stress test. Εγώ δεν μπαίνω στη διαδικασία. Αν γουστάρω πολύ θα μπω, αλλά αν δω μαλακίες τύπου ένα ραντεβού, δύο, τρία μαξ. και όλο μπλα μπλα, εκμεταλευση, κοροιδία και να μη δίνει μουνί, κόβω πέρα. Να δειχτώ ότι δεν είμαι φτωχός μπορώ, γιατί εξάλλου δεν είμαι, αλλά αν νομίζεις πως για να γαμήσω ένα βρωμόμουνο τουρκοχυμένο, πρέπει να αποδείξω ότι έχω ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ, να πάω σε 5στερο ξενοδοχείο, να της πληρώσω την κάθε μαλακία της κλπ. την αφήνω σε σένα. Σχετικά με τον Σεβαλιέ γελοίε, τον γνωρίζω από το 2004 ! Ξέρει για μένα πάρα πολλά και με έχει δει με άπειρα μουνιά! Μάντεψε, κανονικές και αυτές!!! (Σεβαλιέ, τη θυμάσαι την Εβραία ρε?). Μιλάει για μένα, γιατί με ξέρει ποιος είμαι, τι έχω κάνει, που έχω ταξιδέψει και πάνω απόλα τι έχω γαμήσει. Αλλά κομπλεξικοί σαν εσένα και τον φίλο σου δεν πρόκειται να δεχτούν τα αυτονόητα, ζείτε δηλαδή στον μεσαίωνα ότι η γη είναι επίπεδη. Μα καλά ρε μαλάκα, δεν ντρέπεσαι λιγάκι να είσαι μόνιμος Ουκρανία και να περιμένεις να έρθεις στην Ελλάδα για μουνί? Λίγο εγωισμός ρε συ.... Να μένεις Ουκρανία και να πληρώνεις?... Και να μη βρίσκεις μία κανονική για να την έχεις μόνιμα? Εγώ από εγωισμό και μόνο θα έφευγα, ειλικρινά.. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ξεφτίλα από αυτό, σημαίνει πρέπει να είσαι εντελώς αποτυχημένος...

Μην τον βρίζεις το Χάρη, άστον. Πολλές φορές ξεφεύγει λίγο και λέει πολλά περισσότερα από όσα πρέπει να πει αλλά είναι παιδί μάλαμα. Χάρη ο σαλονικιός είπε να σε πάρει μαζί του Κίνα, να κάνετε εφορμήσεις και να νικήσετε τον κίτρινο πυρετό. Κινέζες παρθένες που θα τις βρείτε στα χωριά τους και θα τις ζητήσετε από τον πατέρα τους. Θέλει να σε νοικοκυρέψει. Ελπίζω μόνο να τον έχεις σε μέτριο size και όχι πολύ μεγάλο και τις ματώσεις..   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Για επαρχία δεν ξέρω τι παίζει αλλα Κίεβο σου εγγυόμαι πως θα βρείς αρκετές κοπέλες με πολύ καλά Αγγλικά. Αυτό ειναι και το καλό με το διδίκτυο επιλέγεις να ασχοληθείς με αυτες που τηρουν τα κριτήρια σου..Για μένα προσωπικά ενα απο αυτα ειναι η γλώσσα.
ολες πουτανες ειναι ρε λοβ με αγγλικα.σιγα μια νορμαλ που καθετε να μιλα στα αγγλικα με ξενους
για να τους καθετε τζαμπα.τουλαχιστον ο ταρκετ μας ειπε του ζητανε δωρακια οι αγγλομαθεις

και αυτος πιστευει οτι θα βρει μια που θα τον γουσταρει για αυτο που ειναι για μινη σχεση.
μια που δεν θα θελει τιποτα παρα κερασματα και να την γαμα.τετειες εχει με ψαξιμο επιπεδο 3-4
αλλα να μιλανε αγγλικα αποκλειετε.μονο επαγελματιες και προ μιλανε αγγλικα.νορμαλ νιετο στο ιτερνετ.
οκ σε αλλους φενονται νορμαλ γκομενες που αμεσως κοβω καραπουταναρες.αστα αυτα δοκτορα.
σε αγαπω,εκτιμω αλλα επετρεψε μου να τραβω πισηνη.ο σαλονικιος εφυγε απο οδυσσο για ελλαδα και μεθαυριο κιεβ παλι.μαλον τεταρτι φορα κιεβ παει αυτον τον μηνα.με μπατζετ 500-1000 την μερα οχι με νεροπιστολα.πριν χρονια μου ελεγε μαμπα νορμαλ ειναι και ετρωγε χιλιαρικα σε εστιατορια μεχρι που
σιγα σιγα τα εκοψε κανωντας μζι μου παρεα.χιλιαδες εφαγε σε υποτιθετε νορμαλ σε ραντεβουδακια.στο τελος ολες βοηθεια ηθελαν.προχτες απο οδυσσο με περνει 6 με τρελαναν λεει για βοηθεια.
ολες κατι εχουν και ζητουν λεφτα χαχαχαχ.σιγουρα θα προτιμανε τους ομορφαντρες αντρες που θα πανε απο ελλαδα αντι τον σαλονικιο που παιζει με ατομικη βομβα και τον κμαν με μπαζουκα.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
σημερα μιλησα με μικρο στην κυπρο 28 ετων.λεει δασκαλε οσα μου ειπες για ουκρανιδες ειχες δικαιο.
παλι σου βγαζω το καπελο.γνωρισε απο φεισπουκ ουκρανιδα 38 που ζει κυπρομε 2 μωρα χωρισμενη.
του ειπε μετα απο 2 μερες σηνομιλια.θα σε ρωτησω 3 ερωτησεις να απαντησεις ειλικρινα.
που μενεις,που δουλεθεις,τι αμαξι εχεις?μην ρωτησεις γιατι σε ρωτω και απαντα ειλικρινα.
απαντα ο μικρος,υπαλληλος 1000 ευρο,ζω με γονεις και εχω ενα αμαξι λανσερ 15 ετων .
του απαντησε η καριολα εγω δινω 650 ευρο μονο για να μου προσεχει γυναικα τα παιδεια,αλλα 300 για κομωτηριο και
αν δεις το αμαξι μου θα ντραπεις,που να σε βαλω μεσα αν  δεν εχεις διευθηντικη θεση και σπιτι?
που θα με περνεις του λεει χωρις σπιτι?σε χοτελ σαν πουτανα?μην ξαναγραψεις χαχαχαχα.
μου ειπε θυμηθηκα τον φιλο σου πριν 15-17 χρονια που η γκομενα απο το ταμποβ χωρισμενη με παιδια τον εκραξε.
του ειπε εισαι γκαρσονι,μονο αποτυχειμενοι κρατανε δισκο,σπιτι δικο σου δεν εχεις και θεσ γκομενα σαν εμενα?χαχαχα
την κατεβασε απο αμαξι και την αφησε στον δρομο.μετα απο χρονια λεει καταλαβα σωστα ελεγε η γκομενα αν και με προσβαλε.
ο φιλος αυτος πηγε πολλες φορες παλαιοτερα κιεβο,πετρουπολη,μουρμανσκ.πολωνια,ουγαρια.λεει ακομα και 2002 κρακοβια
οι κοπελες επερναν 100 200 λιρες απο αγγλους στο χοτελ που δουλευαν απλα για να παιζουν μαζι.απλα να τις τρεχουν στο
δωματιο και να τις τσιμπανε και να πεζουν κρυφτο χαχαχαχα.τα εγραψα παλαιοτερα για πολωνια την ιστορια 2002 με τις πολωνεζες σε ενα χοτελ τι ειπαν στον φιλο μου.μου ειπε διαβαζω το μπουρδελα και πιστευω οτι μαζευτηκαν πολλοι προβληματικοι ιδικα
οταν εχουν τετεια αντιληψη και προσδοκιες για κιεβ.

Μετά φταίω εγώ που σε λέω γελοίο? Ποιός σου είπε ρε θύμα ότι εγώ βγάζω 1000 ευρώ και έχω αμάξι 15ετίας? Ή ότι είμαι γκαρσόνι? Ο φίλος σου ήταν άπειρος στο καμάκι. Δεν τα λένε αυτά... Παρουσιάζουν τον καλύτερο εαυτό μήπως ψαρώσει η γκόμενα και αν ψαρώσει γαμάνε και εξαφανίζονται, αν δεν ψαρώσει αποχωρούν με ψηλά το κεφάλι, ότι δεν καταδέχτηκαν. Σχετικά με μένα, δεν έχω θέμα να μπαίνει το χέρι στην τσέπη. Και τα ταξίδια μου κάνω και τις εξόδους μου και δεν είμαι των 1000 ευρώ. Δώρα κάνω μόνο όταν το ζητήσουν με ωραίο τρόπο και τις έχω κανονικές γκόμενες, όποτε θέλω να τις γαμάω. Έκανα σπονσοράρισμα σε ένα καλό μουνί Λευκορωσία 50 ευρώ τη βδομάδα και τη γαμούσα κάθε δεύτερη μέρα και χωρίς έξοδο, κατευθείαν σπίτι. Τι σχέση έχει με το σπονσοραρισμα σου με 500 τη μερα???.... Της είπα έχεις φίλη? Θέλω να κάνω παρτούζα με 2 γκόμενες. Μου λέει είπε οκ, ένα φορεματάκι θέλει που κάνει 70 ευρώ. όχι για ένα γαμήσι, αλλά για μια μέρα. Καφέδες, φαγητά, γαμήσι, ξανα φαγητά. Εντελώς gfe. Τι σχέση έχουν αυτά που κάνω εγώ με τις παπαριές σου και του κμαν? Και μάντεψε τι, αυτά είναι οι εξαιρέσεις μου. Αν πχ. έχω γαμήσει 10 μουνιά σε ένα ταξίδι 20 μερών, τα 8 είναι μόνο με έξοδα ταξί και εξόδου και τα 2 με κανα χαρτζηλίκι ευτελές. Φυσικά ο μέσος μου όρος δεν είναι 9-10 αλλά 6-7, αλλά δε θέλω να γαμήσω 9-10 για αερογαμήσι. Θα γαμήσω κανονικές γκόμενες που θα με γουστάρουν και θα μου τα δώσουν όλα στο γαμήσι. Αν θέλω να πάρω 9αρι 10αρι, θα δωσω την ταριφα την κανονική 100-200 για μια μέρα και θα το έχω. Ο άλλος δίνει 500 για ένα γαμήσι και μετά λέει τρέχει για να προλάβει να γαμήσει και δεύτερη με άλλα 500....  :idiot:

Δεν το συνεχίζω άλλο, σου έχω πει ότι σε λυπάμαι και έχω βαρεθεί επίσης να σε ξεβρακώνω... Εγώ παίζω ΕΤΣΙ ! Και το κάνω επιτυχώς 20 χρόνια. Αν δε σου αρέσει, αν δε γουστάρεις, πρόβλημα σου. Αν δε δέχεσαι όμως ότι γαμάω κανονικές γκόμενες ακόμα και Ουκρανία, έλα να με δεις, να με γνωρίσεις, να δεις τις γκόμενες μου, τις φωτογραφίες μου κλπ. Ως τότε, μην ξαναμιλήσεις για μένα.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
φιλε ταρκετ παλη σε βρισκω απειρο με αυτα που γραφεις.εντελως ασχετο και σοβαρα προβληματιζομε.
τοσο εμεπιρος και δεν ξερεις οτι το αρκετο ενδιαφερων σημαινει απατη?χαχαχαχαχ.πολυ εμπειρος))
ποσες ενθουσιαζονταν και ηθελαν να μιλησουμε σκαυπ.οταν μιλουσαμε και εβλεπαν μιλω ρωσικα
ξαφνικα εχαναν το ενδιαφερων και εξαφανιζονταν μπλοκαρωντας.απαντησε ο κμαν τον λογο.
σε σενα μαλλον βλεπουν φατσα θυματος για αυτο εχεις περαση.μην ξεχναμε εισαι και παραμυθας και
μπορει οταν ακουνε εισε ελληνας να τους ειπες συγενεια με τον ωναση εχεις αφου αφτες ειναι αθωες,ηλιθιες και παραμυθιαζονται ευκολα.καλα κρασια.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Μετά φταίω εγώ που σε λέω γελοίο? Ποιός σου είπε ρε θύμα ότι εγώ βγάζω 1000 ευρώ και έχω αμάξι 15ετίας? Ή ότι είμαι γκαρσόνι? Ο φίλος σου ήταν άπειρος στο καμάκι. Δεν τα λένε αυτά... Παρουσιάζουν τον καλύτερο εαυτό μήπως ψαρώσει η γκόμενα και αν ψαρώσει γαμάνε και εξαφανίζονται, αν δεν ψαρώσει αποχωρούν με ψηλά το κεφάλι, ότι δεν καταδέχτηκαν. Σχετικά με μένα, δεν έχω θέμα να μπαίνει το χέρι στην τσέπη. Και τα ταξίδια μου κάνω και τις εξόδους μου και δεν είμαι των 1000 ευρώ. Δώρα κάνω μόνο όταν το ζητήσουν με ωραίο τρόπο και τις έχω κανονικές γκόμενες, όποτε θέλω να τις γαμάω. Έκανα σπονσοράρισμα σε ένα καλό μουνί Λευκορωσία 50 ευρώ τη βδομάδα και τη γαμούσα κάθε δεύτερη μέρα και χωρίς έξοδο, κατευθείαν σπίτι. Τι σχέση έχει με το σπονσοραρισμα σου με 500 τη μερα???.... Της είπα έχεις φίλη? Θέλω να κάνω παρτούζα με 2 γκόμενες. Μου λέει είπε οκ, ένα φορεματάκι θέλει που κάνει 70 ευρώ. όχι για ένα γαμήσι, αλλά για μια μέρα. Καφέδες, φαγητά, γαμήσι, ξανα φαγητά. Εντελώς gfe. Τι σχέση έχουν αυτά που κάνω εγώ με τις παπαριές σου και του κμαν? Και μάντεψε τι, αυτά είναι οι εξαιρέσεις μου. Αν πχ. έχω γαμήσει 10 μουνιά σε ένα ταξίδι 20 μερών, τα 8 είναι μόνο με έξοδα ταξί και εξόδου και τα 2 με κανα χαρτζηλίκι ευτελές. Φυσικά ο μέσος μου όρος δεν είναι 9-10 αλλά 6-7, αλλά δε θέλω να γαμήσω 9-10 για αερογαμήσι. Θα γαμήσω κανονικέ γκόμενες που θα με γουστάρουν και θα μου τα δώσουν όλα στο γαμήσι. Αν θέλω να πάρω 9αρι 10αρι, θα δωσω την ταριφα την κανονική 100-200 για μια μέρα και θα το έχω. Ο άλλος δίνει 500 για ένα γαμήσι και μετά λέει τρέχει για να προλάβει να γαμήσει και δεύτερη με άλλα 500....  :idiot:

Βγάλε τότε φωτό από τις γκόμενες που λες να δούμε για τι επίπεδο μιλάς.
Και εγώ γάμησα γκόμενα Λευκορρωσία με δώρο μια φούστα 50 ευρώ αλλά δεν ήταν σε καμιά περίπτωση εφτάρι.
Δεν παίζουν εννιάρια,δεκάρια για ξένους.Κανείς εδώ δεν έχει ποστάρει ποτέ εννιάρι και ούτε πρόκειται.
Εδώ Ουκρανέζα 180 που είχα το 2011 πληρώνοντας μόνο τα έξοδα διακοπών στην Κριμαία.
Φωτό που έβγαλα στην πισίνα.

SafHvV.jpg

Ουκρανέζα 183 από το Λβωφ που έμεινε μαζί μου 3 μέρες το 2014 με κόστος ένα δαχτυλίδι 200 ευρώ.

AmOm95.jpg

Πόσταρε αν μπορείς κάτι καλύτερο.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.620
Πόντοι
1.706
Μετά φταίω εγώ που σε λέω γελοίο? Ποιός σου είπε ρε θύμα ότι εγώ βγάζω 1000 ευρώ και έχω αμάξι 15ετίας? Ή ότι είμαι γκαρσόνι? Ο φίλος σου ήταν άπειρος στο καμάκι. Δεν τα λένε αυτά... Παρουσιάζουν τον καλύτερο εαυτό μήπως ψαρώσει η γκόμενα και αν ψαρώσει γαμάνε και εξαφανίζονται, αν δεν ψαρώσει αποχωρούν με ψηλά το κεφάλι, ότι δεν καταδέχτηκαν. Σχετικά με μένα, δεν έχω θέμα να μπαίνει το χέρι στην τσέπη. Και τα ταξίδια μου κάνω και τις εξόδους μου και δεν είμαι των 1000 ευρώ. Δώρα κάνω μόνο όταν το ζητήσουν με ωραίο τρόπο και τις έχω κανονικές γκόμενες, όποτε θέλω να τις γαμάω. Έκανα σπονσοράρισμα σε ένα καλό μουνί Λευκορωσία 50 ευρώ τη βδομάδα και τη γαμούσα κάθε δεύτερη μέρα και χωρίς έξοδο, κατευθείαν σπίτι. Τι σχέση έχει με το σπονσοραρισμα σου με 500 τη μερα???.... Της είπα έχεις φίλη? Θέλω να κάνω παρτούζα με 2 γκόμενες. Μου λέει είπε οκ, ένα φορεματάκι θέλει που κάνει 70 ευρώ. όχι για ένα γαμήσι, αλλά για μια μέρα. Καφέδες, φαγητά, γαμήσι, ξανα φαγητά. Εντελώς gfe. Τι σχέση έχουν αυτά που κάνω εγώ με τις παπαριές σου και του κμαν? Και μάντεψε τι, αυτά είναι οι εξαιρέσεις μου. Αν πχ. έχω γαμήσει 10 μουνιά σε ένα ταξίδι 20 μερών, τα 8 είναι μόνο με έξοδα ταξί και εξόδου και τα 2 με κανα χαρτζηλίκι ευτελές. Φυσικά ο μέσος μου όρος δεν είναι 9-10 αλλά 6-7, αλλά δε θέλω να γαμήσω 9-10 για αερογαμήσι. Θα γαμήσω κανονικές γκόμενες που θα με γουστάρουν και θα μου τα δώσουν όλα στο γαμήσι. Αν θέλω να πάρω 9αρι 10αρι, θα δωσω την ταριφα την κανονική 100-200 για μια μέρα και θα το έχω. Ο άλλος δίνει 500 για ένα γαμήσι και μετά λέει τρέχει για να προλάβει να γαμήσει και δεύτερη με άλλα 500....  :idiot:

Δεν το συνεχίζω άλλο, σου έχω πει ότι σε λυπάμαι και έχω βαρεθεί επίσης να σε ξεβρακώνω... Εγώ παίζω ΕΤΣΙ ! Και το κάνω επιτυχώς 20 χρόνια. Αν δε σου αρέσει, αν δε γουστάρεις, πρόβλημα σου. Αν δε δέχεσαι όμως ότι γαμάω κανονικές γκόμενες ακόμα και Ουκρανία, έλα να με δεις, να με γνωρίσεις, να δεις τις γκόμενες μου, τις φωτογραφίες μου κλπ. Ως τότε, μην ξαναμιλήσεις για μένα.
συμφωνω σε ολα τυπε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom