Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

albertontino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
491
Πόντοι
306
οι Αμερικανίδες είναι οι πιο απελευθερωμένες 2 γονωρισα 2 πήδηξα αυτές πάντα ξέρουν τι θέλουν έχουν μάθει άπο μικρές.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πάντως θα γράψω αυτό που θεωρώ κανόνα..Όπου εχει ζήσει ο καθένας σαν μόνιμος βρίζει το μερος μετα απο λιγο..Οποίος ζει Αμερική βρίζει Αμερική, όποιος ζει Πολωνία βρίζει Πολωνία, όποιος ζει Ελλάδα βρίζει Ελλάδα, οποιος ζει Γερμανία βριζει Γερμανία...ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ..Δες τε το και στα μελη του  forums..kman βρίζει Γερμανία που θεωρείται ο παράδεισος του πληρωμένου έρωτα μαζί με Άμστερνταμ...Εμείς που ζήσαμε Πολωνία βριζουμε Πολωνία..ο Roushv βρίζει Αμερική ανελλεητα..Αυτό συμβαίνει γιατί πολυ απλα ψάχνουν ολοι τον παράδεισο που θα γαμανε τσαμπα 5 γκομενες την εβδομάδα..Αυτο δεν υπάρχει απλά!!!
Ο rooshv έφυγε απο Αμερική να γαμησει Ευρώπη.
Εγω στην ζωη μου εχω γνωρίσει 7 Αμερικανιδες και πηδηξα και τις 7 το ιδιο βράδυ...Ναι και τις 7!!!! Καμια αλλη φυλή δεν μου εχει κάτσει σε τετοιο ποσοστο αμεσα σε λιγες  ωρες..Η μια μαλιστα το Γενάρη στην Αθηνα ειχα πιει τοσο πολυ που της λεω θα σε αφήσω στο ξενοδοχείο και θα βγούμε αύριο...και με πιεζε οχι θα έρθω μαζι σου! Με το ζορι σχεδον πηδημα..
Ρωτηστε ενα μονιμο κατοικο Αμερικής για τις Αμερικανιδες,,.Ολοι λενε θες να εισαι πλουσιος,θελεις,θελεις κλπ...παπαρια..

Παραδεισος δεν υπάρχει πουθενά..ψυχολογία είναι απλα που σου κάθεται μια δυο και νομίζεις πως θα σου κατσει ολη η χωρα μετά!!

Δεν έχει νόημα να εκλογικεύεις.Κατέληξες Πολωνία,Ουκρανία όπως όλοι.Τα γράφαμε από το 2003 οτι αυτές είναι οι καλύτερες χώρες.Δε χρειάζεται να ξαναανακαλύπτουμε τον τροχό.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Παράδεισος του πληρωμένου η Γερμανία και το....Αμστερνταμ :rolleyes:
Άντε η Γερμανία με τα FKK,προσφέρει μια πρωτόγνωρη εμπειρία για τον μεσόγειο-βαλκάνιο τύπο,
όμως σε αρκετά τσουχτερό αντίτιμο.
Το Άμστερνταμ τι το θελες..
Δεν υπάρχει πιο ΑΠΑΤΗ μέρος στο πληρωμένο,πριν ένα μήνα ήμουν εκεί..
Και μπήκα και σε βιτρίνα.

Προσωπικά ούτε τη Γερμανία όπου έμενα σχεδόν 3 χρόνια βρίζω,ούτε τώρα την Τσεχία.
Μια χαρά πέρασα και συνεχίζω να περνάω.
Η γκρίνια είναι για μετανάστες που παρά το γεγονός ότι θέλουν να παίξουν μπάλα με τον γηγενή πληθυσμό,τρώνε κλάσιμο και μετά βγάζουν κόμπλεξ και τους φταίει το μέρος.

Απλά στις ανατολικές χώρες η αξία σου ανεβαίνει διαστημικά.Για παράδειγμα ο μέσος Ελληνας κλαρίν στη Γερμανία θα γαμήσει το πολύ εξάρι αν βγάζει κάτω από 2000 ευρώ το μήνα.Αυτό αν είναι κάτω των 35.Αν είναι πάνω από 35 δεν του κάθεται τίποτα κάτω των 40.
Με το που διασχίζει τα σύνορα στα ανατολικά το ίδιο άτομο βλέπει την αξία του να εικοσαπλασιάζεται.Τώρα πλέον μπορεί να γαμάει και οχτάρια και κάτω των 25 και πολλές.
Αυτό γιατί Γερμανία έχει να ανταγωνιστεί άντρες εμφανίσιμους με μέσο εισόδημα 2500 ευρώ το μήνα για πολύ λίγο θήραμα.Αντίθετα Ουκρανία έχει να ανταγωνιστεί χάλιες εμφανισιακά με μέσο εισόδημα 150 ευρώ το μήνα για πολύ περισσότερο αξιόλογο θήραμα.Συνεπώς από μπινές,ξέφτιλος,ασήμαντος μεταμορφώνεται σε καπετάν γαμάω απλά γιατί διέσχισε τα σύνορα.Αυτή είναι η αξία της αλλαγής θέσης.
Πρέπει απλά να μένει κανείς σεμνός να μη φαντάζεται οτι μεταμορφώθηκε ξαφνικά σε μέγιστο γαμιά αλλά να αναγνωρίζει τα όρια.

Η Τσεχία είναι ειδική περίπτωση.Οι Τσέχες κοιτάνε 50% εμφάνιση και 50% λεφτά.Συνεπώς μια Τσέχα που θα φτύσει εμένα μπορεί να κάτσει στο Βαλκάνιο πουτσαρά.Αντίθετα οι Ουκρανές κοιτάνε 90% λεφτά και 10% εμφάνιση.Συνεπώς μία που φτύνει εμένα δε θα κάτσει ποτέ στο Βαλκάνιο πουτσαρά.Αντίθετα μία που τον απορρίπτει μπορεί να κάτσει σε εμένα,κάτι που αποκλείεται να συμβεί Τσεχία.
Τσεχία η αξία του Ελληναρά ανεβαίνει 3 φορές περίπου,όχι 20 φορές όπως Ουκρανία.
Πολωνία η αξία του Ελληνόψωλου είναι 5 φορές μεγαλύτερη από ό,τι στο δυτικό κόσμο και 10 φορές μεγαλύτερη από Ελλάδα.

varge

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2012
Like
12
Πόντοι
6
Πάντως θα γράψω αυτό που θεωρώ κανόνα..Όπου εχει ζήσει ο καθένας σαν μόνιμος βρίζει το μερος μετα απο λιγο..Οποίος ζει Αμερική βρίζει Αμερική, όποιος ζει Πολωνία βρίζει Πολωνία, όποιος ζει Ελλάδα βρίζει Ελλάδα, οποιος ζει Γερμανία βριζει Γερμανία...ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ..Δες τε το και στα μελη του  forums..kman βρίζει Γερμανία που θεωρείται ο παράδεισος του πληρωμένου έρωτα μαζί με Άμστερνταμ...Εμείς που ζήσαμε Πολωνία βριζουμε Πολωνία..ο Roushv βρίζει Αμερική ανελλεητα..Αυτό συμβαίνει γιατί πολυ απλα ψάχνουν ολοι τον παράδεισο που θα γαμανε τσαμπα 5 γκομενες την εβδομάδα..Αυτο δεν υπάρχει απλά!!!
Εγω στην ζωη μου εχω γνωρίσει 7 Αμερικανιδες και πηδηξα και τις 7 το ιδιο βράδυ...Ναι και τις 7!!!! Καμια αλλη φυλή δεν μου εχει κάτσει σε τετοιο ποσοστο αμεσα σε λιγες  ωρες..Η μια μαλιστα το Γενάρη στην Αθηνα ειχα πιει τοσο πολυ που της λεω θα σε αφήσω στο ξενοδοχείο και θα βγούμε αύριο...και με πιεζε οχι θα έρθω μαζι σου! Με το ζορι σχεδον πηδημα..
Ρωτηστε ενα μονιμο κατοικο Αμερικής για τις Αμερικανιδες,,.Ολοι λενε θες να εισαι πλουσιος,θελεις,θελεις κλπ...παπαρια..

Παραδεισος δεν υπάρχει πουθενά..ψυχολογία είναι απλα που σου κάθεται μια δυο και νομίζεις πως θα σου κατσει ολη η χωρα μετά!!

sorry αλλα ... μαλακιες. Αμα εισαι εμφανισιμος ο Δυτικος κοσμος ειναι παραδεισος. Για σεξ, αμα μιλας για αγαπες κι ερωτες και μαλακιες αλλο θεμα. Αμα εισαι κουασιμοδος ε ναι, ο Δυτικος κοσμος ειναι Βαρβαρο πραγμα και πρεπει να κυνηγας να παραμυθιασεις ανατολικες/νοτιοανατολικοασιατισες κλπ.

Αμερικη εχω ζησει, Λονδινο εχω ζησει, Ελβετια εχω ζησει, μεχρι και Στοκχολμη εχω ζησει part-time. Ειδικα τωρα στην tinder εποχη το να βρεις να γαμησεις (επαναλαμβανω αν δεν εισαι κουασιμοδος) στον Δυτικο Κοσμο (ειδικα σε μεγαλες πολεις) ειναι υπερ-πανευκολο. Τωρα το αν θες να φορτωθεις στο κεφαλι μουναρα Σουηδεζα που ομως εχει τερματισει φεμινισμο, αλλο θεμα, εγω δε γουσταρα οποτε ... δε φορτωθηκα.

ο roosh και γενικα ο καθε PUA κοινο εχει τους misfits, οχι τους νορμαλ/ανω του μεσου απο εμφανιση ανθρωπους. Μη πολυπαιρνεις σοβαρα τις μαλακιες που πουλανε (γιατι επιχειρησεις ειναι)

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Πάντως θα γράψω αυτό που θεωρώ κανόνα..Όπου εχει ζήσει ο καθένας σαν μόνιμος βρίζει το μερος μετα απο λιγο..Οποίος ζει Αμερική βρίζει Αμερική, όποιος ζει Πολωνία βρίζει Πολωνία, όποιος ζει Ελλάδα βρίζει Ελλάδα, οποιος ζει Γερμανία βριζει Γερμανία...ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ..Δες τε το και στα μελη του  forums..kman βρίζει Γερμανία που θεωρείται ο παράδεισος του πληρωμένου έρωτα μαζί με Άμστερνταμ...Εμείς που ζήσαμε Πολωνία βριζουμε Πολωνία..ο Roushv βρίζει Αμερική ανελλεητα..Αυτό συμβαίνει γιατί πολυ απλα ψάχνουν ολοι τον παράδεισο που θα γαμανε τσαμπα 5 γκομενες την εβδομάδα..Αυτο δεν υπάρχει απλά!!!
Εγω στην ζωη μου εχω γνωρίσει 7 Αμερικανιδες και πηδηξα και τις 7 το ιδιο βράδυ...Ναι και τις 7!!!! Καμια αλλη φυλή δεν μου εχει κάτσει σε τετοιο ποσοστο αμεσα σε λιγες  ωρες..Η μια μαλιστα το Γενάρη στην Αθηνα ειχα πιει τοσο πολυ που της λεω θα σε αφήσω στο ξενοδοχείο και θα βγούμε αύριο...και με πιεζε οχι θα έρθω μαζι σου! Με το ζορι σχεδον πηδημα..

Μέσα στο ΤΟΠ 10 ποστ του σάιτ όλων των εποχών.

Θυμάμαι ντοκιμαντέρ στην βρετνική τηλεόραση για τους Άγγλους που πάνε Πράγα για στριπ και καμάκι επειδή οι Αγγλίδες τους τα πρήζουνε. Οι ίδιες Αγγλίδες που όλος ο κόσμος θεωρεί παρτόλες.

Αυτό που έχεις δίπλα σου το βαριέσαι ή δεν ασχολείσαι και αφού το απαξιώσεις ψάχνεις ΤΟ ΑΛΛΟ.

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Πιο βλακας απο Αμερικανος πεθαινεις
Με ρωταγανε εδω αμα γαμας Ελληνιδες και τους λεω αμα ηρθατε απο Αμερικη-Ελλαδα και ειδικα Αθηνα να γαμησετε μαλλον καποια χοντρη μαλακια κανατε...
Τις Αμερικανες τις γαμας με δυο κουβεντες..τους ελεγα ποσες εχω γαμησει απο couchsurfing αθηνα και ποσες σε νησια με καμακια και tinder και ειχαν μεινει με ανοιχτο το στομα.

Ηπια καφεδακι με δυο Αμερικανες στην Πλακα πριν κατι μερες και ειχα μαζι τους την κουβεντα για τους Αμερικανους.
Πολυ κραξιμο ριχνανε οτι μονο μπαφο πινουν δεν ξερουν να κανουν ουτε μια δουλεια και ειναι φλωροι με λιγα λογια.
ΤΟυς εδειξα τα χερια μου απο οικοδομη και τους ειπα οτι ξερω ολα τα τεχνικα με κοιτουσαν σαν θεο.
Βεβαια οταν πιασαμε την κουβεντα για τους πουστηδες τα gay pride και τους ρολους της γυναικας μου λεγανε οτι ειμαι μισογυνης.
Τους λεω girls δεν ειμαι μισογυνης απλα ξερω τους ρολους και κατα βαθος συμφωνειται μαζι μου για αυτο πατε Νοτια Ευρωπη-Τουρκιες να γνωρισετε αντρες(οι ιδιες μου το αναφερανε πρωτες) αλλιως θα καθοσασταν με τα αμερικανακια με το ροζ μαλλι που ντυνονται με φουστιτσες για συμπαρασταση στα πουστρακια.
Η μια λεει fuck off but u are right damn bastard χαχα'

Με λιγα λογια οι ιδιες υποστηριζουν οτι τους πασαρει η tv και μετα ενω βλεπουν οτι μενουν αγαμητες και ανικανοποιητες δεν αντιδρανε υπο τον φοβο μην χαρακτηριστουνε

Αυτο ειναι απο τα απιστευτα

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
sorry αλλα ... μαλακιες. Αμα εισαι εμφανισιμος ο Δυτικος κοσμος ειναι παραδεισος. Για σεξ, αμα μιλας για αγαπες κι ερωτες και μαλακιες αλλο θεμα. Αμα εισαι κουασιμοδος ε ναι, ο Δυτικος κοσμος ειναι Βαρβαρο πραγμα και πρεπει να κυνηγας να παραμυθιασεις ανατολικες/νοτιοανατολικοασιατισες κλπ.

Αμερικη εχω ζησει, Λονδινο εχω ζησει, Ελβετια εχω ζησει, μεχρι και Στοκχολμη εχω ζησει part-time. Ειδικα τωρα στην tinder εποχη το να βρεις να γαμησεις (επαναλαμβανω αν δεν εισαι κουασιμοδος) στον Δυτικο Κοσμο (ειδικα σε μεγαλες πολεις) ειναι υπερ-πανευκολο. Τωρα το αν θες να φορτωθεις στο κεφαλι μουναρα Σουηδεζα που ομως εχει τερματισει φεμινισμο, αλλο θεμα, εγω δε γουσταρα οποτε ... δε φορτωθηκα.

ο roosh και γενικα ο καθε PUA κοινο εχει τους misfits, οχι τους νορμαλ/ανω του μεσου απο εμφανιση ανθρωπους. Μη πολυπαιρνεις σοβαρα τις μαλακιες που πουλανε (γιατι επιχειρησεις ειναι)

Οπα boy σημασια εχει και τι γαμας,στην Αγγλια πηγα δυο φορες και εκατσα καιρο για δουλειες και φρικαρα με οτι ειδα,αμα ειναι να γαμησω πατσολες που βγαινουν με σορτς με το χοντροκωλο τους εξω και τα πατσα να κρεμονται τι να το κανω?Οκ το μονο καλο δεν ξερουν τι σημαινει σουτιεν τπτ αλλο

Τα ιδια και Μαλτα που ημουν πανευκολες αλλα ηταν σαν γελαδια

Το να συγκρινεις την Δυση με Ανατολη ειναι ιεροσυλια.

Δυση ναι γαμας ειδικα το tinder ειναι απιστευτο εργαλειο αλλα το συνολο των γυναικων που γαμιεται ειναι αισχρες σε παχος και σε ομορφια

Με την λογικη σου να παει καποιος Φιλιππινες εκει να δεις ποσες γαμας αλλα ειναι 1,50 με τα χερια αναταση και ασχημσες στο συνολο τους
Υποψιν τα match μου με φιλιπινο-ινδονισιες ειναι απιστευτα,εχω πιο πολλα matches ακομα και αθηνα με δαυτες απ οτι με ελληνιδες.
Αθηνα πριν κατι μερες εχωσα μια ινδονησια στις φωτο φαινοταν μουναρα απο κοντα προσωπαρα αλλα 1,50 οποτε ναγκαστηκα να πιω δυο λιτρα κρασι για να γαμησω δεν τα γουσταρω αυτα

Εγω παλια επαιζα με δυτικες φουλ γιατι γαμουσα ευκολα πλεον δεν ασχολουμε οταν ακουω οτι τρωνε mcdonals και coca cola τις παω για μπανιο ειδικα το καλοκαιρι και αμα δω ασχημο σωμα sorry αλλα no δεν εχει φυστικωμα πρεπει να ξερουν τον ρολο τους

Αντιθετα φιλε μου σκασε Ρωσιδακι απο τα παλια προσφατα χωρισμενη γιατι ηθελε να τσεκαρει σπουδες στην Αθηνα.
Βγαιναμε εξω και παραπατουσα και στο λεει ανθρωπος που εχει γαμησει τριψηφιο αριθμο
Παραπατουσα γιατι απο την ομορφια της κοιτουσα και δεν εβλεπα ουτε δρομο ουτε κολωνες ουτε αυτοκινητα παρα τις ματαρες της και την προσωπαρα της
Εννοειτε οτι σε αυτην δεν ειπα τπτ ουτε ενα κοπλιμεντο αλλα η αληθεια εδω μεσα να λεγεται

Για μενα μια τετοια ισοδυναμει με 10 Αμερικανες-Δυτικες και λοιπες που της γαμαω μονο πιωμενος για να θυμαμαι τις επομενες μερες τις καφριλες που τους ειπα και εκανα ωστε να γελαω

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Απλά στις ανατολικές χώρες η αξία σου ανεβαίνει διαστημικά.Για παράδειγμα ο μέσος Ελληνας κλαρίν στη Γερμανία θα γαμήσει το πολύ εξάρι αν βγάζει κάτω από 2000 ευρώ το μήνα.Αυτό αν είναι κάτω των 35.Αν είναι πάνω από 35 δεν του κάθεται τίποτα κάτω των 40.

Σου εχω απαντησει πολλάκις σε αυτό το θεμα,αλλά εσύ τα δικά σου..

Τις Γερμανίδες δεν τις νοιάζει,το εισόδημά μας.
3 πράγματα τις νοιαζουν:
-Nα μην είσαι μαλάκας
-Να μην είσαι τεμπέλης
-Να τις γαμάς όπως πρεπει

Στο μουνί τους τι αμάξι έχεις,τι λεφτά βγάζεις..

Εσύ με το προφίλ που πλασάρεσαι,δηλαδη επιδεικνύοντας λεφτά και προβάλλοντας δήθεν "ελληνική ανωτερότητα" δεν είσαι επιλογή για μια Γερμανίδα.
Και 25 ετών να ήσουν,δεν...

Εσένα το προφίλ που πλασάρεις φοριέται σε ανατολικές χώρες και δη σε χωριά,πάντα σε γκόμενες χαμηλού πνευματικού επιπέδου ή απελπισμένες.

Εχεις βγει ραντεβού με Γερμανίδα;
Όχι να πληρώσεις,ουτε να την ρωτήσεις τι θα πιει και να μιλήσεις εκ μέρους και τον δύο στον σερβιτόρο δε θα δεχθεί.
Θεωρεί ότι την υποβιβάζεις.

Κάποτε πρέπει να τα παραδεχθείς αυτά,δεν είναι υποκειμενικό το θέμα.
Πες μου ποσοι γόνοι Ελλήνων επιχειρηματιών και πόσοι γόνοι τουρκων επιχειρηματιών με εκατομμύρια ευρω,είχαν Γερμανίδα γκόμενα πάνω απο 6άρι.
Μετά πες μου πόσες Γερμανιδες άνω του 6,παντρεύτηκαν κάτι κουλτουριάρηδες Ισπανούς,κ.λ.π. που ήρθαν από την Ισπανία με ένα δανεικό βρακί.

Ο κλάριν Έλλην στην Γερμανία,γαμάει κάτι Γερμανίδες με πορτοκαλί χρώμα απο το σολάριουμ και 20 τατουάζ,γαμάει στα FKK και κάνει σχέσεις με Ελληνίδες 5άρια.
Περνάει με την 5άρα BMW,σφακιανάκη στη διαπασών και γελάνε και τα πεζοδρόμια..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Σου εχω απαντησει πολλάκις σε αυτό το θεμα,αλλά εσύ τα δικά σου..

Τις Γερμανίδες δεν τις νοιάζει,το εισόδημά μας.
3 πράγματα τις νοιαζουν:
-Nα μην είσαι μαλάκας
-Να μην είσαι τεμπέλης
-Να τις γαμάς όπως πρεπει

Στο μουνί τους τι αμάξι έχεις,τι λεφτά βγάζεις..

Εσύ με το προφίλ που πλασάρεσαι,δηλαδη επιδεικνύοντας λεφτά και προβάλλοντας δήθεν "ελληνική ανωτερότητα" δεν είσαι επιλογή για μια Γερμανίδα.
Και 25 ετών να ήσουν,δεν...

Εσένα το προφίλ που πλασάρεις φοριέται σε ανατολικές χώρες και δη σε χωριά,πάντα σε γκόμενες χαμηλού πνευματικού επιπέδου ή απελπισμένες.

Εχεις βγει ραντεβού με Γερμανίδα;
Όχι να πληρώσεις,ουτε να την ρωτήσεις τι θα πιει και να μιλήσεις εκ μέρους και τον δύο στον σερβιτόρο δε θα δεχθεί.
Θεωρεί ότι την υποβιβάζεις.

Κάποτε πρέπει να τα παραδεχθείς αυτά,δεν είναι υποκειμενικό το θέμα.
Πες μου ποσοι γόνοι Ελλήνων επιχειρηματιών και πόσοι γόνοι τουρκων επιχειρηματιών με εκατομμύρια ευρω,είχαν Γερμανίδα γκόμενα πάνω απο 6άρι.
Μετά πες μου πόσες Γερμανιδες άνω του 6,παντρεύτηκαν κάτι κουλτουριάρηδες Ισπανούς,κ.λ.π. που ήρθαν από την Ισπανία με ένα δανεικό βρακί.

Ο κλάριν Έλλην στην Γερμανία,γαμάει κάτι Γερμανίδες με πορτοκαλί χρώμα απο το σολάριουμ και 20 τατουάζ,γαμάει στα FKK και κάνει σχέσεις με Ελληνίδες 5άρια.

Μα αυτό σου λέω.Οτι ο ίδιος κλαρίν με τα ίδια προσόντα και στυλ μπορεί να γαμήσει οχτάρια και εννιάρια Ουκρανία και εφτάρια στα χωριά Πολωνία.Ενώ Γερμανία πιάνει τα αρχίδια του σε ασημένο πιάτο.
Η Ουκρανέζα κι η Πολωνέζα σε σκυλάδικο,κλαρινάδικο θα σκυλογουστάρει ενώ η Γερμανίδα θα φύγει τρέχοντας.Εχω πει ξανά οτι δεν καταλαβαίνουν την ανώτερη βαλκανική μας κουλτούρα.
Βασικά οι Ανατολικές μουνάρες πάνε με τύπους που οι Δυτικές δε θα τους άγγιζαν ποτέ.
Από την άλλη και οι Γερμανίδες σπάνια ντύνονται ξεκωλέ όπως οι Πολωνές ή θηλυκά με φορέματα,τακούνια όπως οι Ουκρανές,ούτε βάφονται ιδιαίτερα οπότε δεν καυλώνεις εκ του φυσικού.Στις σλαβικές χώρες γίνεσαι πύραυλος ακόμα και με τα εξάρια.

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306

Δηλαδή με θηλυκές εκδοχές του Τραμπ, που ψηφίζουν οικολόγους!

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Κοίτα,ξέρεις ότι δε λεω παπαριες..
Εσύ συγκεκριμένα,εχεις δει ντοκουμεντα πως όταν έφυγα από Γερμανία είχαμε δράματα και μπορώ να σου στείλω και σημερινό μνμ με την ίδια Γερμανιδα,που επιμένει να προσπαθεί ακόμη.

Μα αυτό σου λέω.Οτι ο ίδιος κλαρίν με τα ίδια προσόντα και στυλ μπορεί να γαμήσει οχτάρια και εννιάρια Ουκρανία και εφτάρια στα χωριά Πολωνία.Ενώ Γερμανία πιάνει τα αρχίδια του σε ασημένο πιάτο.

Αυτό είναι ακριβές,αλλά ο λόγος που παιρνει τα αρχίδια του Γερμανια δεν είναι το εισόδημα.Να το λεμε αυτό..

Όταν με είχες κοουτσάρει για Πολωνία και πέτυχε,αν ειχα πάει να παιξω τον ιδιο ρόλο και Γερμανία,δε θα μου μιλουσε ΚΑΜΙΑ.
Τσεχία χλωμό...
Ουκρανία,Ρωσία,ναι.

Δηλαδή με θηλυκές εκδοχές του Τραμπ, που ψηφίζουν οικολόγους!

Κατάλαβε ο kman ποιες λέω.
Κάτι 30άρες που έχουν φάει 8 εκατομμυρια πούτσες,καπνίζουν 2 πακέτα τη μέρα και ξερουν βία τριακόσιες γερμανικές λέξεις.

Υ.Γ.Αρχηγέ,σε Γερμανικό γάμο έχεις πάει που σκάνε με τα φορέματα και είναι τίγκα περιποιημένες;
Να μην ξέρεις με ποια να πρωτοκαυλώσεις..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Σου είπα το βασικό πρόβλημα με τις Γερμανίδες είναι οτι ξενερώνεις μετά από 5 λεπτά συζήτησης γιατί είναι σα να μιλάς με άντρα.Οσο μουνάρα και να είναι η άλλη.Απλά δεν είναι για φλερτ.
Επίσης έχουν στραβά πόδια και αυτό με εκνευρίζει.Εκτός του οτι είναι άβυζες,άκωλες.Αλλά το χειρότερο είναι τα πόδια έχουν κενό ανάμεσα στα μπούτια εκτός αν είναι παχιές και οι γάμπες είναι στραβές προς τα μέσα.Γενικά το πακέτο δεν είναι καυλωτικό.Οι χοντρές είναι χοντρομπούτες και οι αδύνατες έχουν πολύ λεπτά και ίσια πόδια σαν πελεκάνου.(καμία σχέση με τα σλαβικά σούπερ καμπυλωτά κομψά πόδια).
Αν βέβαια βάφονταν,ντύνονταν,έβαζαν τακούνια όπως οι Ανατολικές τότε θα συγχωρούσες τις ατέλειες.Αλλά δεν.Θέλουν να τις γουστάρεις όπως είναι εκ του φυσικού.
Επίσης Γερμανία έχει μερικά φρίκουλα και ανδρόγυνες που δε βλέπεις ποτέ σε σλαβικές χώρες.Ξανά είναι στα αρχίδια τους δεν κάνουν καμιά προσπάθεια να κρύψουν την ασχήμια και οι βόμβες εκρήγνυνται στη μάπα σου.Και οι ωραίες έχουν συνήθως αθλητικά παπούτσια βρώμικα,χαλάς αμέσως ενώ οι άντρες είναι καλοντυμένοι περιποιημένοι.
Πολλές Γερμανίδες μιλάνε και με βαθιές φωνές,γενικά είναι αρκετά εκνευριστικό περιβάλλον.Είναι και πολύ ενεργητικές,καμία σχέση με την παθητικότητα των Σλάβων που ποζάρουν δείχνοντας τα κάλλη τους.
Επίσης έχουν πολύ λεπτά και άχρωμα χείλη καμία σχέση με τα κόκκινα παχιά τσιμπουκόχειλα των Σλάβων.Εντάξει οι Γερμανοί τις γουστάρουνε αλλά οι Ελληνες δε νομίζω να τους αρέσει αυτό το στυλ.

Σλαβικές χώρες μετράει πολύ το αθροιστικό αποτέλεσμα.Στην αρχή σου φαίνονται κοντές,υποσιτισμένες,με χαλασμένα δόντια και σαν καρνάβαλοι σε σχέση με τις Γερμανίδες.Μετά όμως αχίζει να σε πιάνει το slavic chic excitement.Λίγο βυζάκι δείχνει η μια,λίγο μπουτάκι η άλλη,κουνάνε και ωραία τα κωλομέρια τους όπως περπατάνε,φοράνε και τα δεκαπεντάποντα,δε θέλει πολύ για να καυλώσεις και μετά μένεις έτσι.Οι Σλάβες όμως όταν σε καυλώνουν δίνουν και άμεση ικανοποίηση για το αποτέλεσμα που προκάλεσαν εάν και εσύ δώσεις το κασέρι που θέλουν.Σεξ και λεφτά πάνε μαζί στο σλαβικό κόσμο και από τις δύο πλευρές.Σεξ=λεφτά ισχύει για τους άντρες,λεφτά=σεξ ισχύει για τις γυναίκες.Ετσι έχεις αληθινούς άντρες,αληθινές γυναίκες όπως αυτοαποκαλούνται.Δηλαδή σκοπός της γκόμενας είναι να γίνει όσο πιο ωραία γίνεται για να αυξήσει το κασέ και του άντρα να κονομήσει όσο περισσότερο παραδάκι γίνεται για να γαμάει καλύτερα και περισσότερα μουνιά.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αλλος ένας άτυχος Αγγλος εκατομμυριούχος που τον έφαγε η Ουκρανή σύζυγος για να κονομήσει.

Εντωμεταξύ η γκόμενα είναι εφτάρι.Τέτοιες γαμάς άνετα Κίεβο με 100-150 ευρώ.Λέμε για τους Τούρκους αλλά οι Δυτικοί δεν πάνε πίσω.Μεγάλα κορόιδα.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Αλλος ένας άτυχος Αγγλος εκατομμυριούχος που τον έφαγε η Ουκρανή σύζυγος για να κονομήσει.

Εντωμεταξύ η γκόμενα είναι εφτάρι.Τέτοιες γαμάς άνετα Κίεβο με 100-150 ευρώ.Λέμε για τους Τούρκους αλλά οι Δυτικοί δεν πάνε πίσω.Μεγάλα κορόιδα.

Πηδούσα μια 25αρα Ουκρανία που δούλευε ως διαχειριστής σε κάποια απο αυτά sites.Το τι μου έχει πει δεν περιγράφεται!! Το τι εκμετάλλευση υπάρχει αλλά το χειρότερο το ΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ άντρες υπάρχουν στον πλανήτη γη!!!
Τους έλεγε συνεχώς στα μέλη των sites μη στέλνετε λεφτά και μην αγοράζεται δώρα πριν τις δέιτε...Εκέι το χαβά τους αυτοί..Η στέλναν λεφτά ή πηγαίναν Ουκρανια και τους τρώγαν μια περιουσία χωρίς κάν να πηδήξουν.Αυτή μετά έπερνε τα παραπονα των χρηστών τα εξέταζε και διέγραφε κάποιες που το παραξεφτίλιζαν..Οι χειρότεροι μου έλεγε είναι οι Ελβετοί και οι Αμερικανοί..Πολύ πεταμένο χρήμα χωρίς λόγο.

Εγω πιστεύω αν είσαι νορμαλ και κάνεις internetικη προετοιμάσια τρως στο Κίεβο..Αρκέι να είσαι και έμπειρος και να ξεχωρίζεις τις απάτες...Ετοιμάζω 10ημερο ταξίδι Άυγουστο για επανέλεγχο της κατάστασης.

• Like
Αντιδράσεις: flynow

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
62
Like
3.139
Πόντοι
7.216
καλησπέρα παλικάρια!
Καλές οι αντιπαραθέσεις σας για το αν βγάζεις νορμαλ, προ, σεμιπρο και δεν ξερω εγω πως αλλιως θα βαφτίσετε τις πουτάνες στο caribean. Εχω διαβάσει όμως τις τελευταίες 20 σελίδες και μια χρησιμη πληροφορία εκτός απο 2-3 κλαμπάκια δεν έχω μάθει...
Καμια πληροφορία σχετικά με τον πληρωμένο έρωτα στην ουκρανία θα δώσετε?
Τι παίζει ας πουμε με κατηγορίες ιδρυμάτων, τιμές και υπηρεσίες...
Αντε στο bourdela.com είμαστε όχι στο cosmopolitan.
:hi:

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
καλησπέρα παλικάρια!
Καλές οι αντιπαραθέσεις σας για το αν βγάζεις νορμαλ, προ, σεμιπρο και δεν ξερω εγω πως αλλιως θα βαφτίσετε τις πουτάνες στο caribean. Εχω διαβάσει όμως τις τελευταίες 20 σελίδες και μια χρησιμη πληροφορία εκτός απο 2-3 κλαμπάκια δεν έχω μάθει...
Καμια πληροφορία σχετικά με τον πληρωμένο έρωτα στην ουκρανία θα δώσετε?
Τι παίζει ας πουμε με κατηγορίες ιδρυμάτων, τιμές και υπηρεσίες...
Αντε στο bourdela.com είμαστε όχι στο cosmopolitan.
:hi:

Ο πληρωμένος δεν χρειάζεται ιδιαίτερη εμπειρία Κίεβο..Είναι εύκολα προφανή και παντού. Μπες mamba με 100$ βρίσκεις πανεύκολα ωραίες γκόμενες. Έξω πήγαινε Βράδυ Caribbean όπως ο kman - όπως μπαίνεις κατέβα στο αριστερό σου χέρι στο κάτω bar και θα τις δεις να κάθονται μόνες και να περιμένουν. Αν πας shooters αράζουν όπως μπαίνεις μέσα στο πίσω μπαράκι και περιμένουν τα θύματα.Πάλι υπολόγιζε στα 100$.Αυτά τα δύο μπαράκια και το mamba online είναι αρκετ.Είναι τόσο εύκολος ο πληρωμένος έρωτας στην Ουκρανία που και εγώ που δεν ασχολούμαι σχεδόν αμέσως τα έμαθα. Έχει πολλές professional που τις καταλαβαίνεις κατευθείαν.

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
62
Like
3.139
Πόντοι
7.216
Ωραίος, δόκτωρ! Από τα υπόλοιπα παίζει τπτ? Όπως δέλα, στούντιο, μασάζ ή όπως αλλιώς μπορεί να τα λένε εκεί (Σαλόν). Με call girl επίσης κάποια άκρη? Κάποια ιστοσελίδα που να είναι έμπιστη και να έχει πραγματικές φωτό με ανθρώπινες υπηρεσίες??

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ο πληρωμένος δεν χρειάζεται ιδιαίτερη εμπειρία Κίεβο..Είναι εύκολα προφανή και παντού. Μπες mamba με 100$ βρίσκεις πανεύκολα ωραίες γκόμενες. Έξω πήγαινε Βράδυ Caribbean όπως ο kman - όπως μπαίνεις κατέβα στο αριστερό σου χέρι στο κάτω bar και θα τις δεις να κάθονται μόνες και να περιμένουν. Αν πας shooters αράζουν όπως μπαίνεις μέσα στο πίσω μπαράκι και περιμένουν τα θύματα.Πάλι υπολόγιζε στα 100$.Αυτά τα δύο μπαράκια και το mamba online είναι αρκετ.Είναι τόσο εύκολος ο πληρωμένος έρωτας στην Ουκρανία που και εγώ που δεν ασχολούμαι σχεδόν αμέσως τα έμαθα. Έχει πολλές professional που τις καταλαβαίνεις κατευθείαν.
Σύμφωνα με τον Βαλκάνιο Υπεράρχοντα θύματα είναι οι κοπέλες που δεν αντιστέκονται στα σαγόνια του Βαλκάνιου Καρχαρία !!!!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Απίστευτο δίμετρο  η Ουκρανίδα  που έφερε  ο Βαλκάνιος υπεράρχοντας στη Ρόδο !!!Πολύ στυλάτη και ευχάριστη !!Έκανε εντύπωση και κέρδιζε τα Βλέματα όπου πήγαμε!Σοκ και δέος!!!
Και σύμφωνα με αυτό που μου είπε είναι πολύ ευκολο να χτυπήσεις τέτοιες στο Κίεβο!Δευτερη μέρα στο δρόμο είπε τη βρήκε ενώ είχε λεει επιλογή να φέρει και άλλη τέτοια!!!
Και άλλο στις φώτο και άλλο στη πραγματικότητα!Ήταν εντυπωσιακότατη!!!
Εδώ στα κλάμπ οι τουρίςτριες ούτε καν πλησιάζουν σε εμφάνιση την εισαγωγή του τεράστιου Βαλκάνιου Υπεράρχοντα  :heavymetalbig:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom