albertontino1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 8
- Like
- 491
- Πόντοι
- 306
οι Αμερικανίδες είναι οι πιο απελευθερωμένες 2 γονωρισα 2 πήδηξα αυτές πάντα ξέρουν τι θέλουν έχουν μάθει άπο μικρές.
Πάντως θα γράψω αυτό που θεωρώ κανόνα..Όπου εχει ζήσει ο καθένας σαν μόνιμος βρίζει το μερος μετα απο λιγο..Οποίος ζει Αμερική βρίζει Αμερική, όποιος ζει Πολωνία βρίζει Πολωνία, όποιος ζει Ελλάδα βρίζει Ελλάδα, οποιος ζει Γερμανία βριζει Γερμανία...ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ..Δες τε το και στα μελη του forums..kman βρίζει Γερμανία που θεωρείται ο παράδεισος του πληρωμένου έρωτα μαζί με Άμστερνταμ...Εμείς που ζήσαμε Πολωνία βριζουμε Πολωνία..ο Roushv βρίζει Αμερική ανελλεητα..Αυτό συμβαίνει γιατί πολυ απλα ψάχνουν ολοι τον παράδεισο που θα γαμανε τσαμπα 5 γκομενες την εβδομάδα..Αυτο δεν υπάρχει απλά!!!
Ο rooshv έφυγε απο Αμερική να γαμησει Ευρώπη.
Εγω στην ζωη μου εχω γνωρίσει 7 Αμερικανιδες και πηδηξα και τις 7 το ιδιο βράδυ...Ναι και τις 7!!!! Καμια αλλη φυλή δεν μου εχει κάτσει σε τετοιο ποσοστο αμεσα σε λιγες ωρες..Η μια μαλιστα το Γενάρη στην Αθηνα ειχα πιει τοσο πολυ που της λεω θα σε αφήσω στο ξενοδοχείο και θα βγούμε αύριο...και με πιεζε οχι θα έρθω μαζι σου! Με το ζορι σχεδον πηδημα..
Ρωτηστε ενα μονιμο κατοικο Αμερικής για τις Αμερικανιδες,,.Ολοι λενε θες να εισαι πλουσιος,θελεις,θελεις κλπ...παπαρια..
Παραδεισος δεν υπάρχει πουθενά..ψυχολογία είναι απλα που σου κάθεται μια δυο και νομίζεις πως θα σου κατσει ολη η χωρα μετά!!
Παράδεισος του πληρωμένου η Γερμανία και το....Αμστερνταμ
Άντε η Γερμανία με τα FKK,προσφέρει μια πρωτόγνωρη εμπειρία για τον μεσόγειο-βαλκάνιο τύπο,
όμως σε αρκετά τσουχτερό αντίτιμο.
Το Άμστερνταμ τι το θελες..
Δεν υπάρχει πιο ΑΠΑΤΗ μέρος στο πληρωμένο,πριν ένα μήνα ήμουν εκεί..
Και μπήκα και σε βιτρίνα.
Προσωπικά ούτε τη Γερμανία όπου έμενα σχεδόν 3 χρόνια βρίζω,ούτε τώρα την Τσεχία.
Μια χαρά πέρασα και συνεχίζω να περνάω.
Η γκρίνια είναι για μετανάστες που παρά το γεγονός ότι θέλουν να παίξουν μπάλα με τον γηγενή πληθυσμό,τρώνε κλάσιμο και μετά βγάζουν κόμπλεξ και τους φταίει το μέρος.
Πάντως θα γράψω αυτό που θεωρώ κανόνα..Όπου εχει ζήσει ο καθένας σαν μόνιμος βρίζει το μερος μετα απο λιγο..Οποίος ζει Αμερική βρίζει Αμερική, όποιος ζει Πολωνία βρίζει Πολωνία, όποιος ζει Ελλάδα βρίζει Ελλάδα, οποιος ζει Γερμανία βριζει Γερμανία...ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ..Δες τε το και στα μελη του forums..kman βρίζει Γερμανία που θεωρείται ο παράδεισος του πληρωμένου έρωτα μαζί με Άμστερνταμ...Εμείς που ζήσαμε Πολωνία βριζουμε Πολωνία..ο Roushv βρίζει Αμερική ανελλεητα..Αυτό συμβαίνει γιατί πολυ απλα ψάχνουν ολοι τον παράδεισο που θα γαμανε τσαμπα 5 γκομενες την εβδομάδα..Αυτο δεν υπάρχει απλά!!!
Εγω στην ζωη μου εχω γνωρίσει 7 Αμερικανιδες και πηδηξα και τις 7 το ιδιο βράδυ...Ναι και τις 7!!!! Καμια αλλη φυλή δεν μου εχει κάτσει σε τετοιο ποσοστο αμεσα σε λιγες ωρες..Η μια μαλιστα το Γενάρη στην Αθηνα ειχα πιει τοσο πολυ που της λεω θα σε αφήσω στο ξενοδοχείο και θα βγούμε αύριο...και με πιεζε οχι θα έρθω μαζι σου! Με το ζορι σχεδον πηδημα..
Ρωτηστε ενα μονιμο κατοικο Αμερικής για τις Αμερικανιδες,,.Ολοι λενε θες να εισαι πλουσιος,θελεις,θελεις κλπ...παπαρια..
Παραδεισος δεν υπάρχει πουθενά..ψυχολογία είναι απλα που σου κάθεται μια δυο και νομίζεις πως θα σου κατσει ολη η χωρα μετά!!
sorry αλλα ... μαλακιες. Αμα εισαι εμφανισιμος ο Δυτικος κοσμος ειναι παραδεισος. Για σεξ, αμα μιλας για αγαπες κι ερωτες και μαλακιες αλλο θεμα. Αμα εισαι κουασιμοδος ε ναι, ο Δυτικος κοσμος ειναι Βαρβαρο πραγμα και πρεπει να κυνηγας να παραμυθιασεις ανατολικες/νοτιοανατολικοασιατισες κλπ.
Αμερικη εχω ζησει, Λονδινο εχω ζησει, Ελβετια εχω ζησει, μεχρι και Στοκχολμη εχω ζησει part-time. Ειδικα τωρα στην tinder εποχη το να βρεις να γαμησεις (επαναλαμβανω αν δεν εισαι κουασιμοδος) στον Δυτικο Κοσμο (ειδικα σε μεγαλες πολεις) ειναι υπερ-πανευκολο. Τωρα το αν θες να φορτωθεις στο κεφαλι μουναρα Σουηδεζα που ομως εχει τερματισει φεμινισμο, αλλο θεμα, εγω δε γουσταρα οποτε ... δε φορτωθηκα.
ο roosh και γενικα ο καθε PUA κοινο εχει τους misfits, οχι τους νορμαλ/ανω του μεσου απο εμφανιση ανθρωπους. Μη πολυπαιρνεις σοβαρα τις μαλακιες που πουλανε (γιατι επιχειρησεις ειναι)
Απλά στις ανατολικές χώρες η αξία σου ανεβαίνει διαστημικά.Για παράδειγμα ο μέσος Ελληνας κλαρίν στη Γερμανία θα γαμήσει το πολύ εξάρι αν βγάζει κάτω από 2000 ευρώ το μήνα.Αυτό αν είναι κάτω των 35.Αν είναι πάνω από 35 δεν του κάθεται τίποτα κάτω των 40.
Σου εχω απαντησει πολλάκις σε αυτό το θεμα,αλλά εσύ τα δικά σου..
Τις Γερμανίδες δεν τις νοιάζει,το εισόδημά μας.
3 πράγματα τις νοιαζουν:
-Nα μην είσαι μαλάκας
-Να μην είσαι τεμπέλης
-Να τις γαμάς όπως πρεπει
Στο μουνί τους τι αμάξι έχεις,τι λεφτά βγάζεις..
Εσύ με το προφίλ που πλασάρεσαι,δηλαδη επιδεικνύοντας λεφτά και προβάλλοντας δήθεν "ελληνική ανωτερότητα" δεν είσαι επιλογή για μια Γερμανίδα.
Και 25 ετών να ήσουν,δεν...
Εσένα το προφίλ που πλασάρεις φοριέται σε ανατολικές χώρες και δη σε χωριά,πάντα σε γκόμενες χαμηλού πνευματικού επιπέδου ή απελπισμένες.
Εχεις βγει ραντεβού με Γερμανίδα;
Όχι να πληρώσεις,ουτε να την ρωτήσεις τι θα πιει και να μιλήσεις εκ μέρους και τον δύο στον σερβιτόρο δε θα δεχθεί.
Θεωρεί ότι την υποβιβάζεις.
Κάποτε πρέπει να τα παραδεχθείς αυτά,δεν είναι υποκειμενικό το θέμα.
Πες μου ποσοι γόνοι Ελλήνων επιχειρηματιών και πόσοι γόνοι τουρκων επιχειρηματιών με εκατομμύρια ευρω,είχαν Γερμανίδα γκόμενα πάνω απο 6άρι.
Μετά πες μου πόσες Γερμανιδες άνω του 6,παντρεύτηκαν κάτι κουλτουριάρηδες Ισπανούς,κ.λ.π. που ήρθαν από την Ισπανία με ένα δανεικό βρακί.
Ο κλάριν Έλλην στην Γερμανία,γαμάει κάτι Γερμανίδες με πορτοκαλί χρώμα απο το σολάριουμ και 20 τατουάζ,γαμάει στα FKK και κάνει σχέσεις με Ελληνίδες 5άρια.
Περνάει με την 5άρα BMW,σφακιανάκη στη διαπασών και γελάνε και τα πεζοδρόμια..
Ο κλάριν Έλλην στην Γερμανία,γαμάει κάτι Γερμανίδες με πορτοκαλί χρώμα απο το σολάριουμ και 20 τατουάζ,γαμάει στα FKK και κάνει σχέσεις με Ελληνίδες 5άρια.
Περνάει με την 5άρα BMW,σφακιανάκη στη διαπασών και γελάνε και τα πεζοδρόμια..
Μα αυτό σου λέω.Οτι ο ίδιος κλαρίν με τα ίδια προσόντα και στυλ μπορεί να γαμήσει οχτάρια και εννιάρια Ουκρανία και εφτάρια στα χωριά Πολωνία.Ενώ Γερμανία πιάνει τα αρχίδια του σε ασημένο πιάτο.
Δηλαδή με θηλυκές εκδοχές του Τραμπ, που ψηφίζουν οικολόγους!
Αλλος ένας άτυχος Αγγλος εκατομμυριούχος που τον έφαγε η Ουκρανή σύζυγος για να κονομήσει.
Εντωμεταξύ η γκόμενα είναι εφτάρι.Τέτοιες γαμάς άνετα Κίεβο με 100-150 ευρώ.Λέμε για τους Τούρκους αλλά οι Δυτικοί δεν πάνε πίσω.Μεγάλα κορόιδα.
καλησπέρα παλικάρια!
Καλές οι αντιπαραθέσεις σας για το αν βγάζεις νορμαλ, προ, σεμιπρο και δεν ξερω εγω πως αλλιως θα βαφτίσετε τις πουτάνες στο caribean. Εχω διαβάσει όμως τις τελευταίες 20 σελίδες και μια χρησιμη πληροφορία εκτός απο 2-3 κλαμπάκια δεν έχω μάθει...
Καμια πληροφορία σχετικά με τον πληρωμένο έρωτα στην ουκρανία θα δώσετε?
Τι παίζει ας πουμε με κατηγορίες ιδρυμάτων, τιμές και υπηρεσίες...
Αντε στο bourdela.com είμαστε όχι στο cosmopolitan.
Σύμφωνα με τον Βαλκάνιο Υπεράρχοντα θύματα είναι οι κοπέλες που δεν αντιστέκονται στα σαγόνια του Βαλκάνιου Καρχαρία !!!!Ο πληρωμένος δεν χρειάζεται ιδιαίτερη εμπειρία Κίεβο..Είναι εύκολα προφανή και παντού. Μπες mamba με 100$ βρίσκεις πανεύκολα ωραίες γκόμενες. Έξω πήγαινε Βράδυ Caribbean όπως ο kman - όπως μπαίνεις κατέβα στο αριστερό σου χέρι στο κάτω bar και θα τις δεις να κάθονται μόνες και να περιμένουν. Αν πας shooters αράζουν όπως μπαίνεις μέσα στο πίσω μπαράκι και περιμένουν τα θύματα.Πάλι υπολόγιζε στα 100$.Αυτά τα δύο μπαράκια και το mamba online είναι αρκετ.Είναι τόσο εύκολος ο πληρωμένος έρωτας στην Ουκρανία που και εγώ που δεν ασχολούμαι σχεδόν αμέσως τα έμαθα. Έχει πολλές professional που τις καταλαβαίνεις κατευθείαν.
Σύμφωνα με τον Βαλκάνιο Υπεράρχοντα θύματα είναι οι κοπέλες που δεν αντιστέκονται στα σαγόνια του Βαλκάνιου Καρχαρία !!!!