Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
με την καμμια
τουπα καποτε να βαλει τα λοναμπρεχνουνγκ κι εβαλε κατι φωτο μαλ..ιες απο ουτε ξερω τι....
θεωρητικα αν καποιος εχει 10χιλ το μηνα μισθο θα του μεινουν τα μισα στο ντοιτς
αλλαποσοι παιρνουν δεκα?
τα 120 χιλ το χρονο  ειναι δυσκολα κι ελβετια ακομα...

Τι μαλακίες?Εδώ έβαλα απόδειξη οτι ο εργοδότης μου έδωσε 101000 ευρώ brutto το 2016.Κάνε τα μαθηματικά πόσο είναι το netto.

9AjXJu.jpg

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.287
Πόντοι
3.656
Τι μαλακίες?Εδώ έβαλα απόδειξη οτι ο εργοδότης μου έδωσε 101000 ευρώ brutto το 2016.Κάνε τα μαθηματικά πόσο είναι το netto.

9AjXJu.jpg
πουναι το ονομα σου?
γιατι δεν βαζεις ενα μηνιαιο ????
δεν μπορω να τα καταλαβω αυτα εχουμε αλλες συντομογραφιες εδω
στα 100 χιλ εχεισ 4-4500 νετο
αλλα που ειναι το ονομα?ΕΝ ΜΕΡΗ

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
τι εβαλες ρε κμαν???
τιποτα δεν εβαλες
ειπαμε βαλε το τελευταιο λοναμπρεχνουνγκ ,καλυψε ΕΝ ΜΕΡΗ το ονομα σου να σε πιστεψουμε..
αστα τα φουμρα
οχι οτι μαες κοφτει,αλλα μην το παιζεις κ μεσσιας!!!

Ποιο όνομα?Εκεί φαίνονται όλα τα στοιχεία.Πρέπει να σβήσω τα μισά.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
πουναι το ονομα σου
γιατι δεν βαζεις ενα μηνιαιο ????

Αφού σου λέει ρε φίλε οτι το μέσο brutto είναι 7500 ευρώ το μήνα.Γερμανία το netto είναι περίπου 60% του brutto.Μπορώ να βάλω και το νέτο αλλά πρέπει να σβήσω αρκετά στοιχεία.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.287
Πόντοι
3.656
Αφού σου λέει ρε φίλε οτι το μέσο brutto είναι 7500 ευρώ το μήνα.Γερμανία το netto είναι περίπου 60% του brutto.Μπορώ να βάλω και το νέτο αλλά πρέπει να σβήσω αρκετά στοιχεία.
ΒΑΛΕ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ Η ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΜΗΝΑ
αν δεν το βαλεις κατι λακο εχει η φαβα....εγω ξερω ποιο λακο εχει βεβαια... ;)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
ΣΒΗΣΕ ΤΑ ΜΙΣΑ λοιπον
κ ΒΑΛΕ ΤΟ ΜΗΝΙΑΙΟ
αν θες να αποδειξεις αυτα που λες

Πάρε και το μηνιαίο.Κοίτα που λέει.Summe Nettobezüge:5100.Και μου πληρώνουν μετά το νοίκι.Αρα μου μένουν 4200 το μήνα καθαρά.Από αυτά 500 επενδύω,1000 βάζω στην άκρη,800 τρώω για τα έξοδα του μήνα και τα υπόλοιπα πάνε σε γούστα.Δηλαδή κάπου 2000 ευρώ το μήνα διαθέσιμα για γούστα.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.287
Πόντοι
3.656
Πάρε και το μηνιαίο.Κοίτα που λέει.Summe Nettobezüge:5100.Και μου πληρώνουν μετά το νοίκι.Αρα μου μένουν 4200 το μήνα καθαρά.Από αυτά 500 επενδύω,1000 βάζω στην άκρη,800 τρώω για τα έξοδα του μήνα και τα υπόλοιπα πάνε σε γούστα.Δηλαδή κάπου 2000 ευρώ το μήνα διαθέσιμα για γούστα.
πουντο???

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
ΒΑΛΕ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ Η ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΜΗΝΑ
αν δεν το βαλεις κατι λακο εχει η φαβα....εγω ξερω ποιο λακο εχει βεβαια... ;)

Είσαι κουτοπόνηρος.Μαλάκας όπως γενικά οι Ελληνες.Εντάξει τα ξέρετε όλα.Αν δεν το βάζω σημαίνει οτι δεν υπάρχει.Ενώ είναι το αντίθετο.Απλά αν το βάλω θα σκάσεις.
Θα ξαναπείς τα ίδια σε δύο μήνες όταν θα έχει ξεχαστεί.
Ετσι κάνουν οι Ελληνες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Να το μηνιαίο.

h2U4WX.jpg

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.287
Πόντοι
3.656
Είσαι κουτοπόνηρος.Μαλάκας όπως γενικά οι Ελληνες.Εντάξει τα ξέρετε όλα.Αν δεν το βάζω σημαίνει οτι δεν υπάρχει.Ενώ είναι το αντίθετο.Απλά αν το βάλω θα σκάσεις.
Θα ξαναπείς τα ίδια σε δύο μήνες όταν θα έχει ξεχαστεί.
Ετσι κάνουν οι Ελληνες.
γιατι να σκασω??
βαλτο αν υπαρχει...με ολιγον απο ονομα ομως ε.... ;)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.287
Πόντοι
3.656
πολυ αργοπορια...οτι κ να φτιαξεις πλεον,,δεν γινεται αποδεκτο.... ;) ;) :grin:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Λοιπον,αν τελικά παιρνεις αυτά τα λεφτα που λες,
ΜΠΡΑΒΟ σου και σε καλή μερια.
Ξέρω πολλους Ελληνες σε υπαλληλικη θέση,ερχεσαι δευτερος σε netto μετά από έναν Έλληνα διευθυντη καρδιολογικής κλινικης.
Και ξέρω από Έλληνες υπαλληλους πρεσβείας,μέχρι οτι μπορεις να φανταστεις.

Φυσικα δεν μπορώ να παραβλεψω ότι στη Γερμανία,έπαιρνα ακριβώς 1,77 ευρω/ωρα  λιγότερο από σενα,αλλά το μισθο σου δεν τον εφτανα ουτε σε απόκλιση χιλιάρικου+.
Και γιατί το βράδυ χρεωνεται η ώρα μόνο 4,30 :think:
Και γιατί το νοικι ειναι 223 ευρώ :grin:

Οπως και να χει,αν τα παίρνεις,δεν εισαι ο μέσος Ελληνας μετανάστης οπότε ούτε ο μέσος πορνοτουρίστας.
Τζαμπα τους φουσκώνεις τα μυαλά.

Υ.Γ.Πολλάκις μας έχει πει οτι οι μουνάρες Γερμανιδες απαιτουν εισοδημα τουλαχιστον 4000ευρώ.
Όπως διαφαίνεται το διαθέτεις,που κολλάς λοιπόν; :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Λοιπον,αν τελικά παιρνεις αυτά τα λεφτα που λες,
ΜΠΡΑΒΟ σου και σε καλή μερια.
Ξέρω πολλους Ελληνες σε υπαλληλικη θέση,ερχεσαι δευτερος σε netto μετά από έναν Έλληνα διευθυντη καρδιολογικής κλινικης.
Και ξέρω από Έλληνες υπαλληλους πρεσβείας,μέχρι οτι μπορεις να φανταστεις.

Φυσικα δεν μπορώ να παραβλεψω ότι στη Γερμανία,έπαιρνα ακριβώς 1,77 ευρω/ωρα  λιγότερο από σενα,αλλά το μισθο σου δεν τον εφτανα ουτε σε απόκλιση χιλιάρικου+.
Και γιατί το βράδυ χρεωνεται η ώρα μόνο 4,30 :think:
Και γιατί το νοικι ειναι 223 ευρώ :grin:

Οπως και να χει,αν τα παίρνεις,δεν εισαι ο μέσος Ελληνας μετανάστης οπότε ούτε ο μέσος πορνοτουρίστας.
Τζαμπα τους φουσκώνεις τα μυαλά.

Υ.Γ.Πολλάκις μας έχει πει οτι οι μουνάρες Γερμανιδες απαιτουν εισοδημα τουλαχιστον 4000ευρώ.
Όπως διαφαίνεται το διαθέτεις,που κολλάς λοιπόν; :grin:

Τα νυχτερινά μισθολόγια είναι οι γνωστές πουστιές των Γερμανών.Δεν μπορώ τώρα να αναλύσω.Οπως οτι δεν πληρώνουν υπερωρίες κτλ.Ουσιαστικά εκμετάλευση είναι αλλά καλύτερα να σε εκμεταλεύονται από το να μη σε εκμεταλεύεται κανένας.
Το πρόβλημα με τις Γερμανίδες είναι οτι σε ξεκαυλώνουν τελείως.Βλέπεις την απόλυτη μουνάρα,ψηλή ξανθιά τέλειο σώμα,και σε ένα λεπτό συνομιλίας έχεις ξενερώσει εντελώς είναι σα να μιλάς σε άντρα.
Ενώ η Σλάβα και εξάρι να είναι θα βάλει το μίνι,τα τακούνια,θα φορέσει το προκλητικό χαμόγελο και θα σε στείλει σε μόνιμο πριαπισμό.
Σλαβικές χώρες η εντύπωση έχει πολύ να κάνει με τις ψευδιασθήσεις που προκαλούν,αν οι Γερμανίδες ντύνονταν και βάφονταν το ίδιο(με κολλητά,μίνι ή φορέματα,τακούνια,ζαρτιέρες,φουλ στο μακιγιάζ) και ήταν εξίσου θηλυκές θα έριχναν στα αυτιά στις Σλάβες οι Γερμανίδες θα τις περνούσαν δύο πόντους μίνιμουμ.Απλά δεν το κάνουν και έτσι δημιουργούνται οι οπτικές ψευδαισθητώσεις(εκτός από Τσεχία,Σλοβακία όπου συνυπάρχουν ουσία και οπτασία δηλαδή οι γκόμενες είναι μουνάρες όπως φαίνονται).

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.287
Πόντοι
3.656
Το πρόβλημα με τις Γερμανίδες είναι οτι σε ξεκαυλώνουν τελείως.Βλέπεις την απόλυτη μουνάρα,ψηλή ξανθιά τέλειο σώμα,και σε ένα λεπτό συνομιλίας έχεις ξενερώσει εντελώς είναι σα να μιλάς σε άντρα.
Ενώ η Σλάβα και εξάρι να είναι θα βάλει το μίνι,τα τακούνια,θα φορέσει το προκλητικό χαμόγελο και θα σε στείλει σε μόνιμο πριαπισμό.
σωστος
κ φυσικα δεν μπορω να ακουω απο 40αρα γερμανιδα ημιτραβελι στην εμφανιση  ..δεν παω με πανω απο 45 αντρα....

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αμβούργο,Μόναχο,Φρανκφούρτη,Κολωνία που είναι δίπλα έχει πολλές μουνάρες αλλά βαριέμαι να πάω ακόμα και για να τις δω.Ενώ Στεττίν 700 χιλιόμετρα μακριά που δεν έχει ούτε το ένα δέκατο πάω χαλαρά.Είναι εντελώς διαφορετική η ατμόσφαιρα στις σλαβικές χώρες,πιο χαλαρή.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
σωστος
κ φυσικα δεν μπορω να ακουω απο 40αρα γερμανιδα ημιτραβελι στην εμφανιση  ..δεν παω με πανω απο 45 αντρα....

Λογικό αυτό μιας και έχει ανέβει η αξία τους με όλο αυτό το κύμα μετανάστευσης.
Τέτοιες θείες τις κυνηγάνε 20άρηδες-30άρηδες αράπηδες και άλλοι εκτός Ε.Ε. μπας και δικαιολογήσουν την παραμονή τους εδώ,τις παντρευτούν,κ.λ.π.

Πως βλέπουμε κάτι μπάρμπες με 20χρονα καβλακια στις Σλαβικές χώρες.
Γερμανία βλέπεις την θεία χεράκι με τον αράπη να έχει τη μισή της ηλικίας.

Και για γαμήσι,ειδικά αυτοί οι τριτοκοσμικοι επειδή καλο μουνί Γερμανίδα τους κάθεται μόνο αν είναι τίποτα ποδοσφαιριστές,χαίρονται και θεωρούν κατόρθωμα να γαμιούνται ακόμη και με 50άρες Γερμανίδες.

Και Γερμανίδες αιώνιες εργένισσες παιζουν πάρα πολλές.

el gato volador

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
1
Εγραψε ο γνωστος βλακανιος τσουπανης πριν λιγο το εξης

Τα νυχτερινά μισθολόγια είναι οι γνωστές πουστιές των Γερμανών.Δεν μπορώ τώρα να αναλύσω.Οπως οτι δεν πληρώνουν υπερωρίες κτλ.Ουσιαστικά εκμετάλευση είναι αλλά καλύτερα να σε εκμεταλεύονται από το να μη σε εκμεταλεύεται κανένας.

Επικο λεμε,φανταστικο, εξωπραγματικο.μπραβο λεβεντη βλακανιε τσουπανη συνεχισε την καλη δουλεια στην γερμανια και θα παρεις από αυτους ότι πηρανε οι Ελληνες από τους γερμανους τα τελευταια 60 χρονια.Οποιος εχει μια σταλα μυαλο στο κεφαλι του δεν θα παει στην γερμανια για δουλεια ακομα και αν τον πληρωνουν σε χρυσο!!

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Εγραψε ο γνωστος βλακανιος τσουπανης πριν λιγο το εξης

Επικο λεμε,φανταστικο, εξωπραγματικο.μπραβο λεβεντη βλακανιε τσουπανη συνεχισε την καλη δουλεια στην γερμανια και θα παρεις από αυτους ότι πηρανε οι Ελληνες από τους γερμανους τα τελευταια 60 χρονια.Οποιος εχει μια σταλα μυαλο στο κεφαλι του δεν θα παει στην γερμανια για δουλεια ακομα και αν τον πληρωνουν σε χρυσο!!

Δεν ειναι χωρος να αναλυσουμε τα μισθολογικα της Γερμανιας,αλλά αυτο που εγραψε,αν δε δουλευει καποιος σε γυραδικο ή εταιρεια καθαρισμου,δεν συμβαίνει σε σοβαρες εταιρειες.

Λαθη γινονται στην καταμέτρηση των ωρών.
Πηγαινεις στον υπεύθυνο,διορθωνεις τις ωρες που δε σου μετρησαν και σου τις προσμετρουν στον επομενο μισθο.

Δεν ξέρω σε τι αναφέρεται ο kman.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom