Κανονική γκόμενα φαίνεται..Πήγε σπίτι και άμεσα άνοιγε το μουνί της να βγει photo..Απλά ζήτησε και 100$ στο τέλος.
Εγώ θα ήμουν θαυμαστής σου απλά αν έλεγες την αλήθεια..Πως αυτές είναι καθαρά πληρωμένες πουτάνες..Καλά κάνεις και τις κυνηγάς..Γαμάτα περνάς και δεν το κατηγορώ καθόλου. Εκεί που πάμε μόνιμα κόντρα είναι στην παραπληροφόρηση που δίνεις στον κόσμο πως θα πηδήξει Κανονικές γκόμενες σαν αυτή ενα τυχάιο βράδυ στο caribean!!
Δίνεις οδηγίες πολύ καλές και σημαντικές για πληρωμένο έρωτα.. Για μη πληρωμένο είναι όλα παλαπληροφόρηση..
Πόσες πήδηξες στο τελευταίο ταξίδι χωρίς να πληρώσεις για να έχεις δικαίωμα να γράφεις για μη πληρωμένο έρωτα?
Εγώ στο Δεκαήμερο του Φεβρουαρίου 5 (4+1 την τελευταία στιγμή) εντελώς τσάμπα...Οπότε άσε τις συμβουλές για το ελέυθερο κυνηγι..Και μην μου πέις πάλι για την ηλικία..Εχει 37-40 σε ηλικιες Ουκρανέζες κούκλες απλά δεν ασχολείσαι με το άθλημα.
Caribean έμενα ακριβώς δίπλα σε διαμέρισμα οπότε πέρναγα κάθε βραδύ..Χάλια μαύρα είναι για γκόμενες..Η πουτάνες ή ψωνισμένες..Ρώτησες ποιες είναι οι ψωνισμενες..Ακόμα και στο Κίεβο που είναι πάφτωχο υπάρχει ένα ποσοστό με καλό κόσμο με λεφτά...Αυτοί πάνε στο caribean..Φοράνε τουαλέτα και σκάνε..Αυτές δεν πρόκειται να πηδηχτούν με τουρίστα ποτέ!! Η άλλη κατηγορία είναι οι επαγγελματίες που συνήθως αράζουν στην μπάρα και περιμένουν το θύμα (εκεί που πας εσύ) και μια τρίτη κατηγορία είναι κάνα μπαζάκι χοντρή που το κυνηγάνε οι Αραβες..Έτσι είναι η φάση..
Αν θές να φας χωρίς λεφτά απο νύχτα πρέπει να κινήσαι έξω απο εκέι..Ποια γκόμενα θα δώσει 20 ευρω είσοδο Σάββατο στην Ουκρανία να μπεί σε club? Έχεις αναρωτηθεί ποτε?
Λάθος,λάθος,λάθος.Δεν καταλαβαίνεις τη δυναμική του μέρους.Είσαι σαν κάποιον που τα βλέπει από τα χαρακώματα ενώ εγώ είμαι με το αεροπλάνο και βλέπω όλο το τοπίο.
Οι γκόμενες που πάνε Carribean δεν είναι γιατί έχουν καλά επαγγέλματα και βγάζουν τα λεφτά που τους επιτρέπουν να πάνε Carribean αλλά γιατί έχουν σπόνσορες που τους σκάνε τα λεφτά.Συνεπώς είναι πιο περιποιημένες,κατά τεκμήριο πιο εμφανίσιμες και κάνουν καλύτερο τρομπόνι είναι έμπειρες.Επίσης είναι ανοιχτές σε γνωριμίες με γενναιόδωρους άντρες αφού οι σπόνσορες που καλύπτουν πραγματικά όλες τις απαιτήσεις είναι λίγοι.
Συνεπώς το πεδίο δράσης είναι εξαιρετικό γκόμενες που τα τρώνε και είναι διαθέσιμες.Είναι αυτές που ενδιαφέρονται για καύλο.
Ουκρανία τις βρίσκεις παντού,στα high end malls να κόβουν βόλτες,στα κυριλέ εστιατόρια κτλ,δεν είναι ανάγκη να πας στα κλαμπ.Τα κλαμπ είναι ένα τμήμα της διασκέδασης.Και στο ίντερνετ μπαίνουν μερικές απλά έξω έχεις μεγαλύτερο selection.
Αν κάνεις εμφάνιση σοβαρού καμάκια-sponsor αυτές που ενδιαφέρονται τις έχεις.Αυτές που δεν ενδιαφέρονται δεν τις χτυπάς αλλά αυτές δεν κάνουν με κανέναν τίποτα,δεν ενδιαφέρονται να φάνε καύλο,έρχονται μόνο για να χορέψουνε,συνεπώς είναι χαμένος κόπος.Αν έχει πιο φραγκάτους,ο ανταγωνισμός είναι σκληρός γιατί τα μουνάκια μπαίνουν στον πλειστηριασμό και κερδίζουν οι μεγαλύτεροι bidders.Είναι το όνειρο για τα μουνάκια,συνέχεια πρέπει να υπολογίζουν την αξία τους ανάλογα με τους παίκτες στο μαγαζί.
Ξέρουν οτι αν δε σου κάνουν τα γούστα και αρχίσουν τις μαλακίες,θα βρεις μια άλλη καταπιώνα σε dt οπότε κάνουν τα πάντα να είναι ελκυστικές και υποτάσσονται σε όλες τις αντρικές επιθυμίες.Είσαι απλά ο άντρας δεν υπάρχουν αμφιβολίες σε αυτό και αυτές είναι όσο πιο γυναίκες γίνεται για να τις γουστάρεις.Δεν υπάρχουν ανδρόγυνοι,γυναίκες με μουστάκια και πράσινα μαλλιά ή τόφαλοι όπως στη Γερμανία είναι όλες θηλυκές.
Οι γκόμενες εξάλλου Carribean πληρώνουν μόνο 150 γκρίβνυα για είσοδο(5 ευρώ) ενώ οι άντρες πληρώνουν 300(10 ευρώ).Ετσι είναι παντού στην Ουκρανία.Τραπέζια,ποτά μέσα καθαρίζουν συνήθως οι άντρες.Καμιά φορά πληρώνουν και γκόμενες για να κάνουν χαβαλέ με φίλες,να καπνίσουν σίσα,να πιούνε,αλλά πιο πολύ κερνάνε οι άντρες.
Αν κάποιος πάει εγκαίρως με παραδάκι και είναι έμπειρο καμάκι,βγάζει άνετα γκόμενα μία κάθε ΠΣΚ σίγουρα.Εχει πολλές ευκαιρίες.