Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Όχι μόνο βγάζω κανονικές γκομενες Carribean αλλά ποσταρω και φωτο τους.Αυτή ας πούμε η ΜΙΛΦ είναι από Carribean.,Φασωμα την πρώτη νύχτα,ραντεβού και πουτσος την επόμενη μέρα.

QIu8CR.jpg

Το παιχνίδι όλο Carribean είναι.Σιγά τις ψωνισμενες.Ετσι και προτείνεις κέρασμα,οι μισές δέχονται.
Όσο για τους Τούρκους,πολλοί έχουν καλές έχω ήδη ποσταρει τι έχουν στα τραπέζια τους.

Adn7h2.jpg

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Να δούμε.Τώρα θέλει να έρθει μια ξανθιά 22 ετών,178 Γερμανία.Εχω και τις διακοπές και τις Πολωνέζες να σκεφτώ.Δύσκολοι καιροί για τσομπάνηδες.
Παιδιά ελάτε δυτική Ευρώπη να βγάλετε γκαφρά και κάψτε τα στο μουνί των Σλάβων.Υπάρχουν απέραντοι γαμιστρώνες,μουνολίβαδα άπειρες γκόμενες έτοιμες να δοξάσουν το Balkan πέος.Ειδικά Ουκρανία είναι τόσο εύκολο που καταντάει αστείο.Οι γκόμενες είναι απλά extractors.Αλλά και Ρωσία,Πολωνία τα ίδια είναι κατά βάση.
Γενικά η συμβουλή μου Ουκρανία είναι να προτείνετε αμέσως κέρασμα.Στις σλαβικές χώρες κέρασμα=χούφτος στάνταρ.Οσες γουστάρουν θα πουν ναι.Οι άλλες απλά δεν ενδιαφέρονται.Πολωνία αντίοθετα πρέπει να ζυγίσεις τη στιγμή που θα προτείνεις κέρασμα(συνήθως μετά τα 30 λεπτά) γιατί τα ποτά είναι φτηνά και η γκόμενα θα σκεφτεί οτι πας να την αγοράσεις,οτι την υποχρεώνεις και θα αρνηθεί.Ουκρανία δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα.Ακόμα και να ξεκινήσεις με chotsies drink?(θες ποτό?) είναι καλό άνοιγμα.Το κορυφαίο βέβαια είναι το lubis podarki?(σου αρέσουν τα δώρα?) σαν πρώτη ατάκα που βάζει τα πράγματα και τους όρους του παιχνιδιού στη θέση τους.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Κανονική γκόμενα φαίνεται..Πήγε σπίτι και άμεσα άνοιγε το μουνί της να βγει photo..Απλά ζήτησε και 100$ στο τέλος.

Εγώ θα ήμουν θαυμαστής σου απλά αν έλεγες την αλήθεια..Πως αυτές είναι καθαρά πληρωμένες πουτάνες..Καλά κάνεις και τις κυνηγάς..Γαμάτα περνάς και δεν το κατηγορώ καθόλου. Εκεί που πάμε μόνιμα κόντρα είναι στην παραπληροφόρηση που δίνεις στον κόσμο πως θα πηδήξει Κανονικές γκόμενες σαν αυτή ενα τυχάιο βράδυ στο caribean!!

Δίνεις οδηγίες πολύ καλές και σημαντικές για πληρωμένο έρωτα.. Για μη πληρωμένο είναι όλα παλαπληροφόρηση..

Πόσες πήδηξες στο τελευταίο ταξίδι χωρίς να πληρώσεις για να έχεις δικαίωμα να γράφεις για μη πληρωμένο έρωτα?

Εγώ στο Δεκαήμερο του Φεβρουαρίου 5 (4+1 την τελευταία στιγμή) εντελώς τσάμπα...Οπότε άσε τις συμβουλές για το ελέυθερο κυνηγι..Και μην μου πέις πάλι για την ηλικία..Εχει 37-40 σε ηλικιες Ουκρανέζες κούκλες απλά δεν ασχολείσαι με το άθλημα.

Caribean έμενα ακριβώς δίπλα σε διαμέρισμα οπότε πέρναγα κάθε βραδύ..Χάλια μαύρα είναι για γκόμενες..Η πουτάνες ή ψωνισμένες..Ρώτησες ποιες είναι οι ψωνισμενες..Ακόμα και στο Κίεβο που είναι πάφτωχο υπάρχει ένα ποσοστό με καλό κόσμο με λεφτά...Αυτοί πάνε στο caribean..Φοράνε τουαλέτα και σκάνε..Αυτές δεν πρόκειται να πηδηχτούν με τουρίστα ποτέ!! Η άλλη κατηγορία είναι οι επαγγελματίες που συνήθως αράζουν στην μπάρα και περιμένουν το θύμα (εκεί που πας εσύ) και μια τρίτη κατηγορία είναι κάνα μπαζάκι χοντρή που το κυνηγάνε οι Αραβες..Έτσι είναι η φάση..

Αν θές να φας χωρίς λεφτά απο νύχτα πρέπει να κινήσαι έξω απο εκέι..Ποια γκόμενα θα δώσει 20 ευρω είσοδο Σάββατο στην Ουκρανία να μπεί σε club? Έχεις αναρωτηθεί ποτε?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Κανονική γκόμενα φαίνεται..Πήγε σπίτι και άμεσα άνοιγε το μουνί της να βγει photo..Απλά ζήτησε και 100$ στο τέλος.

Εγώ θα ήμουν θαυμαστής σου απλά αν έλεγες την αλήθεια..Πως αυτές είναι καθαρά πληρωμένες πουτάνες..Καλά κάνεις και τις κυνηγάς..Γαμάτα περνάς και δεν το κατηγορώ καθόλου. Εκεί που πάμε μόνιμα κόντρα είναι στην παραπληροφόρηση που δίνεις στον κόσμο πως θα πηδήξει Κανονικές γκόμενες σαν αυτή ενα τυχάιο βράδυ στο caribean!!

Δίνεις οδηγίες πολύ καλές και σημαντικές για πληρωμένο έρωτα.. Για μη πληρωμένο είναι όλα παλαπληροφόρηση..

Πόσες πήδηξες στο τελευταίο ταξίδι χωρίς να πληρώσεις για να έχεις δικαίωμα να γράφεις για μη πληρωμένο έρωτα?

Εγώ στο Δεκαήμερο του Φεβρουαρίου 5 (4+1 την τελευταία στιγμή) εντελώς τσάμπα...Οπότε άσε τις συμβουλές για το ελέυθερο κυνηγι..Και μην μου πέις πάλι για την ηλικία..Εχει 37-40 σε ηλικιες Ουκρανέζες κούκλες απλά δεν ασχολείσαι με το άθλημα.

Caribean έμενα ακριβώς δίπλα σε διαμέρισμα οπότε πέρναγα κάθε βραδύ..Χάλια μαύρα είναι για γκόμενες..Η πουτάνες ή ψωνισμένες..Ρώτησες ποιες είναι οι ψωνισμενες..Ακόμα και στο Κίεβο που είναι πάφτωχο υπάρχει ένα ποσοστό με καλό κόσμο με λεφτά...Αυτοί πάνε στο caribean..Φοράνε τουαλέτα και σκάνε..Αυτές δεν πρόκειται να πηδηχτούν με τουρίστα ποτέ!! Η άλλη κατηγορία είναι οι επαγγελματίες που συνήθως αράζουν στην μπάρα και περιμένουν το θύμα (εκεί που πας εσύ) και μια τρίτη κατηγορία είναι κάνα μπαζάκι χοντρή που το κυνηγάνε οι Αραβες..Έτσι είναι η φάση..

Αν θές να φας χωρίς λεφτά απο νύχτα πρέπει να κινήσαι έξω απο εκέι..Ποια γκόμενα θα δώσει 20 ευρω είσοδο Σάββατο στην Ουκρανία να μπεί σε club? Έχεις αναρωτηθεί ποτε?

Λάθος,λάθος,λάθος.Δεν καταλαβαίνεις τη δυναμική του μέρους.Είσαι σαν κάποιον που τα βλέπει από τα χαρακώματα ενώ εγώ είμαι με το αεροπλάνο και βλέπω όλο το τοπίο.
Οι γκόμενες που πάνε Carribean δεν είναι γιατί έχουν καλά επαγγέλματα και βγάζουν τα λεφτά που τους επιτρέπουν να πάνε Carribean αλλά γιατί έχουν σπόνσορες που τους σκάνε τα λεφτά.Συνεπώς είναι πιο περιποιημένες,κατά τεκμήριο πιο εμφανίσιμες και κάνουν καλύτερο τρομπόνι είναι έμπειρες.Επίσης είναι ανοιχτές σε γνωριμίες με γενναιόδωρους άντρες αφού οι σπόνσορες που καλύπτουν πραγματικά όλες τις απαιτήσεις είναι λίγοι.
Συνεπώς το πεδίο δράσης είναι εξαιρετικό γκόμενες που τα τρώνε και είναι διαθέσιμες.Είναι αυτές που ενδιαφέρονται για καύλο.
Ουκρανία τις βρίσκεις παντού,στα high end malls να κόβουν βόλτες,στα κυριλέ εστιατόρια κτλ,δεν είναι ανάγκη να πας στα κλαμπ.Τα κλαμπ είναι ένα τμήμα της διασκέδασης.Και στο ίντερνετ μπαίνουν μερικές απλά έξω έχεις μεγαλύτερο selection.
Αν κάνεις εμφάνιση σοβαρού καμάκια-sponsor αυτές που ενδιαφέρονται τις έχεις.Αυτές που δεν ενδιαφέρονται δεν τις χτυπάς αλλά αυτές δεν κάνουν με κανέναν τίποτα,δεν ενδιαφέρονται να φάνε καύλο,έρχονται μόνο για να χορέψουνε,συνεπώς είναι χαμένος κόπος.Αν έχει πιο φραγκάτους,ο ανταγωνισμός είναι σκληρός γιατί τα μουνάκια μπαίνουν στον πλειστηριασμό και κερδίζουν οι μεγαλύτεροι bidders.Είναι το όνειρο για τα μουνάκια,συνέχεια πρέπει να υπολογίζουν την αξία τους ανάλογα με τους παίκτες στο μαγαζί.
Ξέρουν οτι αν δε σου κάνουν τα γούστα και αρχίσουν τις μαλακίες,θα βρεις μια άλλη καταπιώνα σε dt οπότε κάνουν τα πάντα να είναι ελκυστικές και υποτάσσονται σε όλες τις αντρικές επιθυμίες.Είσαι απλά ο άντρας δεν υπάρχουν αμφιβολίες σε αυτό και αυτές είναι όσο πιο γυναίκες γίνεται για να τις γουστάρεις.Δεν υπάρχουν ανδρόγυνοι,γυναίκες με μουστάκια και πράσινα μαλλιά ή τόφαλοι όπως στη Γερμανία είναι όλες θηλυκές.

Οι γκόμενες εξάλλου Carribean πληρώνουν μόνο 150 γκρίβνυα για είσοδο(5 ευρώ) ενώ οι άντρες πληρώνουν 300(10 ευρώ).Ετσι είναι παντού στην Ουκρανία.Τραπέζια,ποτά μέσα καθαρίζουν συνήθως οι άντρες.Καμιά φορά πληρώνουν και γκόμενες για να κάνουν χαβαλέ με φίλες,να καπνίσουν σίσα,να πιούνε,αλλά πιο πολύ κερνάνε οι άντρες.
Αν κάποιος πάει εγκαίρως με παραδάκι και είναι έμπειρο καμάκι,βγάζει άνετα γκόμενα μία κάθε ΠΣΚ σίγουρα.Εχει πολλές ευκαιρίες.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.287
Πόντοι
3.656
συμπερασμαοσοι εχετε 100ε την ωρα για γαμησι πατε κιεβ
οσοι δεν εχετε η δεν τα δινετε ,μην πατε

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.287
Πόντοι
3.656

ετσι

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
συμπερασμαοσοι εχετε 100ε την ωρα για γαμησι πατε κιεβ
οσοι δεν εχετε η δεν τα δινετε ,μην πατε

Εννοείται,το έχουμε πει.Αν είσαι on budget,το Κίεβο δε λέει καθόλου.Μόνο επαρχία.
Αν θέλει κανείς μπορεί να μη γαμάει 3 γκόμενες τη μέρα όπως θέλω εγώ οπότε αν γαμάει μόνο μία θα πληρώνει το ένα τρίτο και αν γαμάει μία στις δύο μέρες το ένα έκτο.Αν δε γαμάει καθόλου πληρωμένες αλλά κανονικές γκόμενες μπορεί επίσης να κάνει οικονομία.Αν και οι κανονικές κοστίζουν γενικά περισσότερο από τις πληρωμένες.
Αλλά αν θέλει να γαμάει και προ και σεμιπρο και κανονικές και από τα κλαμπ και από το ίντερνετ και από το δρόμο και από την επαρχία αυξάνει πολύ το έξοδο.
Είναι σαν ο ένας να τρώει πέντε γεύματα με αστακό,φιλέτα,μπαρμπούνι,ακριβά κρασιά κτλ και ο άλλος να τρώει λαδερά και να πίνει νερό.Σίγουρα ο δεύτερος θα κάνει οικονομία αλλά αυτό δε σημαίνει οτι ο πρώτος είναι μαλάκας.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Λάθος,λάθος,λάθος.Δεν καταλαβαίνεις τη δυναμική του μέρους.Είσαι σαν κάποιον που τα βλέπει από τα χαρακώματα ενώ εγώ είμαι με το αεροπλάνο και βλέπω όλο το τοπίο.
Οι γκόμενες που πάνε Carribean δεν είναι γιατί έχουν καλά επαγγέλματα και βγάζουν τα λεφτά που τους επιτρέπουν να πάνε Carribean αλλά γιατί έχουν σπόνσορες που τους σκάνε τα λεφτά.Συνεπώς είναι πιο περιποιημένες,κατά τεκμήριο πιο εμφανίσιμες και κάνουν καλύτερο τρομπόνι είναι έμπειρες.Επίσης είναι ανοιχτές σε γνωριμίες με γενναιόδωρους άντρες αφού οι σπόνσορες που καλύπτουν πραγματικά όλες τις απαιτήσεις είναι λίγοι.
Συνεπώς το πεδίο δράσης είναι εξαιρετικό γκόμενες που τα τρώνε και είναι διαθέσιμες.Είναι αυτές που ενδιαφέρονται για καύλο.
Ουκρανία τις βρίσκεις παντού,στα high end malls να κόβουν βόλτες,στα κυριλέ εστιατόρια κτλ,δεν είναι ανάγκη να πας στα κλαμπ.Τα κλαμπ είναι ένα τμήμα της διασκέδασης.Και στο ίντερνετ μπαίνουν μερικές απλά έξω έχεις μεγαλύτερο selection.
Αν κάνεις εμφάνιση σοβαρού καμάκια-sponsor αυτές που ενδιαφέρονται τις έχεις.Αυτές που δεν ενδιαφέρονται δεν τις χτυπάς αλλά αυτές δεν κάνουν με κανέναν τίποτα,δεν ενδιαφέρονται να φάνε καύλο,έρχονται μόνο για να χορέψουνε,συνεπώς είναι χαμένος κόπος.Αν έχει πιο φραγκάτους,ο ανταγωνισμός είναι σκληρός γιατί τα μουνάκια μπαίνουν στον πλειστηριασμό και κερδίζουν οι μεγαλύτεροι bidders.Είναι το όνειρο για τα μουνάκια,συνέχεια πρέπει να υπολογίζουν την αξία τους ανάλογα με τους παίκτες στο μαγαζί.
Ξέρουν οτι αν δε σου κάνουν τα γούστα και αρχίσουν τις μαλακίες,θα βρεις μια άλλη καταπιώνα σε dt οπότε κάνουν τα πάντα να είναι ελκυστικές και υποτάσσονται σε όλες τις αντρικές επιθυμίες.Είσαι απλά ο άντρας δεν υπάρχουν αμφιβολίες σε αυτό και αυτές είναι όσο πιο γυναίκες γίνεται για να τις γουστάρεις.Δεν υπάρχουν ανδρόγυνοι,γυναίκες με μουστάκια και πράσινα μαλλιά ή τόφαλοι όπως στη Γερμανία είναι όλες θηλυκές.

Άλλα αντί άλλων αρχηγέ..

Σου έγραψε 5 πράγματα συγκροτημένα και εσύ υπεκφεύγεις.

Αν δεν ξαναγράψεις τη λέξη "κανονική" για γκόμενα που πλήρωσες,δεν πρόκειται να στην ξαναπει κανείς.
Εσύ όμως το βιολί σου με τα δήθεν καμακια και τα "έβγαλα γκόμενα".
Μας παρουσιαζεις δε και τούρκους που "έβγαλαν γκόμενα",ενώ ειστε άπαντες σπόνσορες και αυτές όλες τους πουτάνες,σέμιπρο ή αματούρια,λίγη σημασία έχει..

Ποια κανονική κοπέλα ρε συ,κάθεται να βγει από την πρώτη μέρα με μουνί-προσωπο φόρα παρτίδα;
Σε διαβεβαιώννω ΚΑΜΙΑ

Επισης αυτό που τους έγραψες να έρθουν σε δυτική χώρα και να γαμάνε ανατολικα,πολύ το σκέφτηκες;
Για πες τι δουλεια θα κάνουν στη Γερμανία που θα τους περισσεύουν και 2-3 χιλιάρικα να κάνουν τα χαϊλίκια που προτείνεις;

Aπευθύνεσαι στο 0,001% του ελληνικού πληθυσμού και αν...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.287
Πόντοι
3.656
Εννοείται,το έχουμε πει.Αν είσαι on budget,το Κίεβο δε λέει καθόλου.Μόνο επαρχία.
Αν θέλει κανείς μπορεί να μη γαμάει 3 γκόμενες τη μέρα όπως θέλω εγώ οπότε αν γαμάει μόνο μία θα πληρώνει το ένα τρίτο και αν γαμάει μία στις δύο μέρες το ένα έκτο.Αν δε γαμάει καθόλου πληρωμένες αλλά κανονικές γκόμενες μπορεί επίσης να κάνει οικονομία.Αν και οι κανονικές κοστίζουν γενικά περισσότερο από τις πληρωμένες.
Αλλά αν θέλει να γαμάει και προ και σεμιπρο και κανονικές και από τα κλαμπ και από το ίντερνετ και από το δρόμο και από την επαρχία αυξάνει πολύ το έξοδο.
Είναι σαν ο ένας να τρώει πέντε γεύματα με αστακό,γαρδούμπα,μπαρμπούνι,ακριβά κρασιά κτλ και ο άλλος να τρώει λαδερά και να πίνει νερό.Σίγουρα ο δεύτερος θα κάνει οικονομία αλλά αυτό δε σημαίνει οτι ο πρώτος είναι μαλάκας.
ειναι ατυχη τα παραδειγματα
οι γκομενες που πληρωνεις χρυσα ειναι απλα νεξτ ντορ
τετοιες βρισκεις αφθονα με 50ε το τριωρο οπουδηποτε αλλου στην ουκρανια
τιποτα δεν παρεχει το κιεβο ταχουμε πει εκατο φορες,εκτος απο ευκολη προσβαση κ καποια κινητικοτητα παραπανω τις νεκρες μερες δηλ απο δευτερα ως πεμπτη
κατα τ αλλα φασολια κ λαδερα ειναι οι γκομενες που βρισκεις κι εκει απλα τις πληρωνεις για αστακο
σιγουρα ομως η ποοστητα ειναι πολυ πιο μεγαλη
η ποιοτητα ομως οχι,ειναι κ κατι 2 σκαλια πιο κατω απο αλλες μουνομανες περιοχες

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Άλλα αντί άλλων αρχηγέ..

Σου έγραψε 5 πράγματα συγκροτημένα και εσύ υπεκφεύγεις.

Αν δεν ξαναγράψεις τη λέξη "κανονική" για γκόμενα που πλήρωσες,δεν πρόκειται να στην ξαναπει κανείς.
Εσύ όμως το βιολί σου με τα δήθεν καμακια και τα "έβγαλα γκόμενα".
Μας παρουσιαζεις δε και τούρκους που "έβγαλαν γκόμενα",ενώ ειστε άπαντες σπόνσορες και αυτές όλες τους πουτάνες,σέμιπρο ή αματούρια,λίγη σημασία έχει..

Ποια κανονική κοπέλα ρε συ,κάθεται να βγει από την πρώτη μέρα με μουνί-προσωπο φόρα παρτίδα;
Σε διαβεβαιώννω ΚΑΜΙΑ

Επισης αυτό που τους έγραψες να έρθουν σε δυτική χώρα και να γαμάνε ανατολικα,πολύ το σκέφτηκες;
Για πες τι δουλεια θα κάνουν στη Γερμανία που θα τους περισσεύουν και 2-3 χιλιάρικα να κάνουν τα χαϊλίκια που προτείνεις;

Aπευθύνεσαι στο 0,001% του ελληνικού πληθυσμού και αν...

Μα δεν είναι συγκροτημένα.Είναι τα γνωστά λάθη που νομίζουν όλοι.Θα πάω σε μια φτωχή χώρα και θα βρω τις φτωχές να γαμήσω φτηνά.Εντελώς λάθος.
Το σωστό είναι θα πάω σε μια φτωχή χώρα και θα βρω τις καριόλες που θέλουν να τα αρπάξουνε για να γαμήσω όσες θέλω.Τέτοιες έχει αρκετές,εκατοντάδες χιλιάδες η Ουκρανία.
Οι περισσότερες ψάχνουν έναν να τις παντρευτεί ή να τις στηρίζει οικονομικά ή να υποστηρίζει ένα high lifestyle(αυτό θέλουν κυρίως οι γκόμενες του Κιέβου).
Μετά τα 35 όλοι Ουκρανία πάνε αφού δεν τους παίρνει Πολωνία,Τσεχία,Δύση κτλ.Απλά ο Dr. Love το εκλογικεύει.Χάλασαν οι Πολωνέζες λέει οπότε πάω Ουκρανία.Δε χάλασαν οι Πολωνέζες εσύ μεγάλωσες.Απλά κάνεις αυτό που κάνουν όλοι,σκέφτεσαι αυτό που σκέφτονται όλοι,χρησιμοποιείς τους τρόπους που χρησιμοποιούν όλοι,είσαι προβλέψιμος.
Το μέσο όρο μπορεί να τον πείθει,αλλά εγώ προσέχω τις λεπτομέρειες και άμα είναι λάθος οι λεπτομέρειες καταρρέει και το concept.Εμένα όλες οι λεπτομέρειες είναι σωστές,δε με πιάνεις από πουθενά,άσχετα αν διαφωνείς με την κεντρική ιδέα.

Ενας αρχιδάτος Ελληνας μπορεί να βγάλει λεφτά δύση αν εργαστεί σκληρά και είναι σβέλτος.Αν είναι αργόστροφος,τα ζώα μου αργά,τεμπελχανάς,χωρίς φιλοδοξίες και μπούλης θα πιάσει τα αρχίδια του εννοείται γιατί ο ανταγωνισμός είναι σκληρός.Αλλά αν είναι ξύπνιος,προσανατολισμένος,γρήγορος,αποφασιστικός και αποτελεσματικός θα πάει καλά γιατί οι Γερμανοί χρειάζονται τέτοια άτομα.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.287
Πόντοι
3.656
Μα δεν είναι συγκροτημένα.Είναι τα γνωστά λάθη που νομίζουν όλοι.Θα πάω σε μια φτωχή χώρα και θα βρω τις φτωχές να γαμήσω φτηνά.Εντελώς λάθος.
Το σωστό είναι θα πάω σε μια φτωχή χώρα και θα βρω τις καριόλες που θέλουν να τα αρπάξουνε για να γαμήσω όσες θέλω.Τέτοιες έχει αρκετές,εκατοντάδες χιλιάδες η Ουκρανία.
Μετά τα 35 όλοι Ουκρανία πάνε αφού δεν τους παίρνει Πολωνία,Τσεχία κτλ.Απλά ο Dr. Love το εκλογικεύει.Χάλασαν οι Πολωνέζες λέει οπότε πάω Ουκρανία.Δε χάλασαν οι Πολωνέζες εσύ μεγάλωσες.Απλά κάνεις αυτό που κάνουν όλοι,σκέφτεσαι αυτό που σκέφτονται όλοι,χρησιμοποιείς τους τρόπους που χρησιμοποιούν όλοι,είσαι προβλέψιμος.
Το μέσο όρο μπορεί να τον πείθει,αλλά εγώ προσέχω τις λεπτομέρειες και άμα είναι λάθος οι λεπτομέρειες καταρρέει και το concept.Εμένα όλες οι λεπτομέρειες είναι σωστές,δε με πιάνεις από πουθενά,άσχετα αν διαφωνείς με την κεντρική ιδέα.

Ενας αρχιδάτος Ελληνας μπορεί να βγάλει λεφτά δύση αν εργαστεί σκληρά και είναι σβέλτος.Αν είναι αργόστροφος,τα ζώα μου αργά,τεμπελχανάς,χωρίς φιλοδοξίες και μπούλης θα πιάσει τα αρχίδια του εννοείται γιατί ο ανταγωνισμός είναι σκληρός.Αλλά αν είναι ξύπνιος,προσανατολισμένος,γρήγορος,αποφασιστικός και αποτελεσματικός θα πάει καλά γιατί οι Γερμανοί χρειάζονται τέτοια άτομα.
σωστη η αναλυση λαθος το συμπερασμα
δεν εχει καμμια σχεση για τον ΠΕΡΑΣΤΙΚΟ η πολωνια με την ουκρανια
για εναν μονιμο ειναι το ιδιο
γμαει οσες μπορει ,αν βγαζει απο 40000νετο κ ανω το χρονο
ουκρανια γαμαει οποιος μιλαει λιγα ρωσικα κι εχει καποια εμφανιση καλη
τα γκαπ 20ετιας ταχω σπασει απο 5ετιας χωρις θεμα,,το 80% που γαμαω ειναι στα 19-22,κ  ανω του 1.70 ολες..αν κατεβασω τον πηχη στα 1.65 πιστευω οτι κ στα 60 θαχω στρατο να περιμενει ...
πολωνια αυτο δεν γινεται

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Μετά τα 35 όλοι Ουκρανία πάνε αφού δεν τους παίρνει Πολωνία,Τσεχία κτλ.Απλά ο Dr. Love το εκλογικεύει.Χάλασαν οι Πολωνέζες λέει οπότε πάω Ουκρανία.Δε χάλασαν οι Πολωνέζες εσύ μεγάλωσες.Απλά κάνεις αυτό που κάνουν όλοι,σκέφτεσαι αυτό που σκέφτονται όλοι,χρησιμοποιείς τους τρόπους που χρησιμοποιούν όλοι,είσαι προβλέψιμος.

Ξέρεις τι δεν πιανεις εσύ;
Ότι αν μαζέψουμε 2000ευρώ σαν forum και στείλουμε τον πιο αμπαλο 40άρη στο Carribean,θα γαμήσει τις ίδιες γκόμενες που γαμάς και εσύ.
Η διαφορα θα είναι ότι εσύ πας και τις μιλάς μόνο σου και έχεις την ψευδαίσθηση του καμακιού και της κατακτησης,ενώ σε εκείνον θα πηγαίνουν αυτες.
Στο τέλος όμως και οι δύο 100ευρώ θα πληρωσετε.
Και ναι,εχω πάει στο Caribbean και έχω εικόνα.

Από τη μία μας γράφεις ότι οι διαθέσιμες είναι λίγες και πρέπει να κινεισαι σαν αιλουρος στον ανταγωνισμό και σημερα γράφεις "έχει αρκετές,εκατοντάδες χιλιάδες η Ουκρανία".
Δε σε πιανουμε οντως από πουθενα

Τέσπα,άμα εισαι ακομη Ουκρανία,βγες και ριξε κανά πουτσο.
Δεν ειμαι κατά αυτού που κάνεις,αλλά καποιων απο αυτά που γράφεις.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
ειναι ατυχη τα παραδειγματα
οι γκομενες που πληρωνεις χρυσα ειναι απλα νεξτ ντορ
τετοιες βρισκεις αφθονα με 50ε το τριωρο οπουδηποτε αλλου στην ουκρανια
τιποτα δεν παρεχει το κιεβο ταχουμε πει εκατο φορες,εκτος απο ευκολη προσβαση κ καποια κινητικοτητα παραπανω τις νεκρες μερες δηλ απο δευτερα ως πεμπτη
κατα τ αλλα φασολια κ λαδερα ειναι οι γκομενες που βρισκεις κι εκει απλα τις πληρωνεις για αστακο
σιγουρα ομως η ποοστητα ειναι πολυ πιο μεγαλη
η ποιοτητα ομως οχι,ειναι κ κατι 2 σκαλια πιο κατω απο αλλες μουνομανες περιοχες

Αυτά που λες δεν ισχύουν στο ελάχιστο.Οποιος και να πάει στις περιοχές που αναφέρεις θα πιάσει τα αρχίδια του και θα σου πω το γιατί.
1.Οι μισές θα λείπουν ή θα είναι άρρωστες και δε θα τις συναντήσει.
2.Από τις υπόλοιπες οι μισές δε θα είναι όπως στις φωτό θα είναι μπάζα
3.Από τα μη μπάζα οι μισές θα θέλουν σιγά σιγά και σοβαρή σχέση με γάμο.
Οπότε θα πάει με 10 κοννέ επαρχία και δε θα του κάτσει ούτε μία σε μία εβδομάδα.Αυτό αφορά το μέσο όρο.Εξω από το ίντερνετ ο μη ρωσόφωνος δεν έχει πρακτικά άλλες επιλογές οπότε θα πιάσει τα αρχίδια του.
Ετσι ακριβώς θα γίνει,το είχα προβλέψει και για τον Glock και για τους άλλους και έτσι έγινε.
Επαρχία δεν υπάρχουν εκπλήξεις είναι όπερ έδει δείξαι.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ξέρεις τι δεν πιανεις εσύ;
Ότι αν μαζέψουμε 2000ευρώ σαν forum και στείλουμε τον πιο αμπαλο 40άρη στο Carribean,θα γαμήσει τις ίδιες γκόμενες που γαμάς και εσύ.
Η διαφορα θα είναι ότι εσύ πας και τις μιλάς μόνο σου και έχεις την ψευδαίσθηση του καμακιού και της κατακτησης,ενώ σε εκείνον θα πηγαίνουν αυτες.
Στο τέλος όμως και οι δύο 100ευρώ θα πληρωσετε.
Και ναι,εχω πάει στο Caribbean και έχω εικόνα.

Από τη μία μας γράφεις ότι οι διαθέσιμες είναι λίγες και πρέπει να κινεισαι σαν αιλουρος στον ανταγωνισμό και σημερα γράφεις "έχει αρκετές,εκατοντάδες χιλιάδες η Ουκρανία".
Δε σε πιανουμε οντως από πουθενα

Τέσπα,άμα εισαι ακομη Ουκρανία,βγες και ριξε κανά πουτσο.
Δεν ειμαι κατά αυτού που κάνεις,αλλά καποιων απο αυτά που γράφεις.

Οχι,δε θα τις γαμήσει.Μάλλον δε θα καταλάβει και τίποτα.Θα πει έρχονται κοριτσάκια να χορέψουν λάτιν ή φραγκάτες γκόμενες ψωνισμένες να επιδειχτούν όπως έγραψε ο Dr, Love.Αποκλείεται να καταλάβει τι παίζει γιατί πρέπει να μιλάς ρωσικά,να χώνεσαι,να ξεχωρίζεις τις ευκαιρίες,να απαγκιστρώνεσαι,να σπρώχνεις ρευστό όταν πρέπει,να προλαβαίνεις τους άλλους,να αντιμετωπίζεις τις αντιξοοότητες είναι ανταγωνιστικό περιβάλλον.Δεν είσαι μόνος στο μαγαζί.
Τώρα ας πούμε ο Πολωνός μου έφαγε την ξανθιά που έδειξα στη φωτό μόνο και μόνο γιατί με καθυστέρησε η σεμιπρο πριν προλάβω και είχε άλλους 3 κουστουμάτους γύρω που εγκλώβισαν τη φίλη της.Για να κάνεις extraction σε αυτή την περίπτωση θέλει ταχύτητα.
Τώρα είμαι πίσω Γερμανία απλά αναλύω τις καταστάσεις.Η ξανθιά ήταν μπροστά μου και απλά τη ρούφηξε ο Πολωνός,την τράβαγε η παρέα του.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.287
Πόντοι
3.656
Αυτά που λες δεν ισχύουν στο ελάχιστο.Οποιος και να πάει στις περιοχές που αναφέρεις θα πιάσει τα αρχίδια του και θα σου πω το γιατί.
1.Οι μισές θα λείπουν ή θα είναι άρρωστες και δε θα τις συναντήσει.
2.Από τις υπόλοιπες οι μισές δε θα είναι όπως στις φωτό θα είναι μπάζα
3.Από τα μη μπάζα οι μισές θα θέλουν σιγά σιγά και σοβαρή σχέση με γάμο.
Οπότε θα πάει με 10 κοννέ επαρχία και δε θα του κάτσει ούτε μία σε μία εβδομάδα.Αυτό αφορά το μέσο όρο.Εξω από το ίντερνετ ο μη ρωσόφωνος δεν έχει πρακτικά άλλες επιλογές οπότε θα πιάσει τα αρχίδια του.
Ετσι ακριβώς θα γίνει,το είχα προβλέψει και για τον Glock και για τους άλλους και έτσι έγινε.
Επαρχία δεν υπάρχουν εκπλήξεις είναι όπερ έδει δείξαι.
οδησο εχει 50 γκομενες ΑΑΑ με 100 την νυχτα,δηλ κανα διωρο-τριωρο ολον χειμωνα μεχρι τον ιουλιο,κι απο αυγουστο μεχρι τον επομενο ιουνιο
καλικαιρι απογειωνονται οι τιμες σαν τον κιεβο ισως
αρα ενας ποθυ ψαχνει για πουτανες με το ιδιο μπατζετ θα πηδηξει καλυτερες με τα μισα λεφτα στην οδησο
δεν εχει καμμια αξια το κιεβο κολησε η βελονα
υγ.για λετζτε μαλ ο γκλοκ εκανε μια μαλακια κ μιση ,πηγε το χειμωνα σε ενα χωριο κ περιμενε να γαμησει....
δεν γινονται αυτα
αν πηγαινε στο ντινιπρε η νικολαεφ θα τον εχανε σε 3-4 χωρις τιποτα εξτρα ,μονο με χορο κ ποτο

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356

5 συγκεκριμενα αξιοπρεπή επαγγέλματα μπορει να κανει ο Ελληνας και μαλιστα χωρις να περισσεύουν κάθε μηνα 2 χιλιάρικα.
Άλλη επιλογη να ανοιξει επιχείριση.

Ασε τα σβελτος και αποφασιστικος.
Γιατρος,νοσοκόμος,κομπιουτερας,μηχανικός,νηπιαγωγός(ο.κ.99% το κανουν γυναικες)
είναι οι 5 δουλειές που μπορει να κανει καποιος Έλληνας πτυχιούχος Γερμανια.
Σε κανέναν νεο-μετανάστη απο τους παραπάνω δεν περισσεύουν 2χιλιαρικα το μήνα.

Για Γερμανία μιλάμε..Μην ταϊζουμε τον κοσμο σανό ότι βρεχει λεφτά και θα ξοδευουν και χιλιαρικα στο ανατολικο μπλοκ.

Εσύ είσαι τοσα χρονια πανω,μας έχει πει οτι παίρνεις καθαρά 4800 αν θυμάμαι καλά..
Δεν υπαρχει καμία περίπτωση λέω εγώ..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
οδησο εχει 50 γκομενες ΑΑΑ με 100 την νυχτα,δηλ κανα διωρο-τριωρο ολον χειμωνα μεχρι τον ιουλιο,κι απο αυγουστο μεχρι τον επομενο ιουνιο
καλικαιρι απογειωνονται οι τιμες σαν τον κιεβο ισως
αρα ενας ποθυ ψαχνει για πουτανες με το ιδιο μπατζετ θα πηδηξει καλυτερες με τα μισα λεφτα στην οδησο
δεν εχει καμμια αξια το κιεβο κολησε η βελονα
υγ.για λετζτε μαλ ο γκλοκ εκανε μια μαλακια κ μιση ,πηγε το χειμωνα σε ενα χωριο κ περιμενε να γαμησει....
δεν γινονται αυτα
αν πηγαινε στο ντινιπρε η νικολαεφ θα τον εχανε σε 3-4 χωρις τιποτα εξτρα ,μονο με χορο κ ποτο

Πάμε στοίχημα οτι αν πάει Dnipr ή Νικολάεφ σε όποια εποχή θες,ο Γκλοκ θα πιάσει τα αρχίδια του?
Θα πάει Labyrinth,θα γνωρίσει μια μούνα,θα του πει θέλω σαμπάνια τώρα και ένα τζάκετ 100 ευρώ σα δώρο γνωριμίας.Τι θα κάνει?Που δε θα τη γνωρίσει έτσι κι αλλιώς αφού δε θα του δώσει σημασία αφού δε μοιάζει για χορηγός.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.287
Πόντοι
3.656
Εσύ είσαι τοσα χρονια πανω,μας έχει πει οτι παίρνεις καθαρά 4800 αν θυμάμαι καλά..
με την καμμια
τουπα καποτε να βαλει τα λοναμπρεχνουνγκ κι εβαλε κατι φωτο μαλ..ιες απο ουτε ξερω τι....
θεωρητικα αν καποιος εχει 10χιλ το μηνα μισθο θα του μεινουν τα μισα στο ντοιτς
αλλαποσοι παιρνουν δεκα?
τα 120 χιλ το χρονο  ειναι δυσκολα κι ελβετια ακομα...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
5 συγκεκριμενα αξιοπρεπή επαγγέλματα μπορει να κανει ο Ελληνας και μαλιστα χωρις να περισσεύουν κάθε μηνα 2 χιλιάρικα.
Άλλη επιλογη να ανοιξει επιχείριση.

Ασε τα σβελτος και αποφασιστικος.
Γιατρος,νοσοκόμος,κομπιουτερας,μηχανικός,νηπιαγωγός(ο.κ.99% το κανουν γυναικες)
είναι οι 5 δουλειές που μπορει να κανει καποιος Έλληνας πτυχιούχος Γερμανια.
Σε κανέναν νεο-μετανάστη απο τους παραπάνω δεν περισσεύουν 2χιλιαρικα το μήνα.

Για Γερμανία μιλάμε..Μην ταϊζουμε τον κοσμο σανό ότι βρεχει λεφτά και θα ξοδευουν και χιλιαρικα στο ανατολικο μπλοκ.

Εγώ έβαλα απόδειξη αποδοχών σε φωτό.Που φυσικά δεν πρόκειται να κάνει κανείς άλλος.
Και 5000 καθαρά τα θεωρώ λίγα πλέον.Με πιέζουν οι πουτάνες οι Ανατολικές να ξεφύγω τελείως εισοδηματικά,να βάλω το κεφάλι μου στο ντορβά και να πάω για χοντρές μπάζες.
Οχι οτι θα το κάνω για τις καριόλες αλλά είναι πειρασμός.
Και 4000 και 5000 το μήνα δεν είναι αρκετά αν χωθείς στα γούστα.Το σλαβικό μουνί είναι μαύρη τρύπα,ρουφάει τα πάντα,ολόκληρα κράτη μπορεί να ρουφήξει.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.287
Πόντοι
3.656
Εγώ έβαλα απόδειξη αποδοχών σε φωτό.Που φυσικά δεν πρόκειται να κάνει κανείς άλλος.
Και 5000 καθαρά τα θεωρώ λίγα πλέον.Με πιέζουν οι πουτάνες οι Ανατολικές να ξεφύγω τελείως εισοδηματικά,να βάλω το κεφάλι μου στο ντορβά και να πάω για χοντρές μπάζες.
Οχι οτι θα το κάνω για τις καριόλες αλλά είναι πειρασμός.
Και 4000 και 5000 το μήνα δεν είναι αρκετά αν χωθείς στα γούστα.Το σλαβικό μουνί είναι μαύρη τρύπα,ρουφάει τα πάντα,ολόκληρα κράτη μπορεί να ρουφήξει.
τι εβαλες ρε κμαν???
τιποτα δεν εβαλες
ειπαμε βαλε το τελευταιο λοναμπρεχνουνγκ ,καλυψε ΕΝ ΜΕΡΗ το ονομα σου να σε πιστεψουμε..
αστα τα φουμρα
οχι οτι μαες κοφτει,αλλα μην το παιζεις κ μεσσιας!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom