Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Δεν ειναι χωρος να αναλυσουμε τα μισθολογικα της Γερμανιας,αλλά αυτο που εγραψε,αν δε δουλευει καποιος σε γυραδικο ή εταιρεια καθαρισμου,δεν συμβαίνει σε σοβαρες εταιρειες.

Λαθη γινονται στην καταμέτρηση των ωρών.
Πηγαινεις στον υπεύθυνο,διορθωνεις τις ωρες που δε σου μετρησαν και σου τις προσμετρουν στον επομενο μισθο.

Δεν ξέρω σε τι αναφέρεται ο kman.

Δεν μπορώ να υπεισέλθω σε λεπτομέρειες αλλά άμα είσαι ξένος σε καλά αμοιβόμενη θέση,απλά περιμένουν μία δύο ώρες υπερωρίες τζάμπα αλλιώς τον πούλο.Γενικά κλέβουν πολύ με τις εργατοώρες,οτι δήθεν κάνεις διαλείμματα που δεν κάνεις και πάρα πολλά άλλα.Δεν έχει όμως σημασία αν πληρώνουν καλά.
Είναι η συνεισφορά του Βαλκάνιου στον τευτονικό πολιτισμό και το μεγαλείο του Ράιχ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Λογικό αυτό μιας και έχει ανέβει η αξία τους με όλο αυτό το κύμα μετανάστευσης.
Τέτοιες θείες τις κυνηγάνε 20άρηδες-30άρηδες αράπηδες και άλλοι εκτός Ε.Ε. μπας και δικαιολογήσουν την παραμονή τους εδώ,τις παντρευτούν,κ.λ.π.

Πως βλέπουμε κάτι μπάρμπες με 20χρονα καβλακια στις Σλαβικές χώρες.
Γερμανία βλέπεις την θεία χεράκι με τον αράπη να έχει τη μισή της ηλικίας.

Και για γαμήσι,ειδικά αυτοί οι τριτοκοσμικοι επειδή καλο μουνί Γερμανίδα τους κάθεται μόνο αν είναι τίποτα ποδοσφαιριστές,χαίρονται και θεωρούν κατόρθωμα να γαμιούνται ακόμη και με 50άρες Γερμανίδες.

Και Γερμανίδες αιώνιες εργένισσες παιζουν πάρα πολλές.

Οντως αυτό είναι σωστό.Είδα πρόσφατα αηδιαστικό συνδυασμό λαθρο εικοσάρη Αράπη με πενηντάρα Γερμανίδα,να τον αγκαλιάζει και να λέει οτι θα τον παντρευτεί.Ο τύπος τίγκα στην ντρόγκα.
Πολλές Γερμανίδες αγάμητες λόγω εμφάνισης,χαρακτήρα αλλά και πολλοί Γερμανοί αναγκάζονται να βρουν Ασιάτισσες,Ανατολικές κτλ. γιατί οι Γερμανίδες τους φτύνουν.
Για τους Ελληνες δε συζητάμε,το 95% γαμάει μπάζα αν γαμάει κάτι.
Αν είσαι ξύπνιος,εμφανίσιμος Ελληνας μπορείς όντως να γαμήσεις πολύ καλά,αλλά αν πας σε Σλάβες γαμάς πολύ καλύτερα και πολύ περισσότερες όπως και να είσαι.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Δεν μπορώ να υπεισέλθω σε λεπτομέρειες αλλά άμα είσαι ξένος σε καλά αμοιβόμενη θέση,απλά περιμένουν μία δύο ώρες υπερωρίες τζάμπα αλλιώς τον πούλο.Γενικά κλέβουν πολύ με τις εργατοώρες,οτι δήθεν κάνεις διαλείμματα που δεν κάνεις και πάρα πολλά άλλα.Δεν έχει όμως σημασία αν πληρώνουν καλά.

Δε χρειαζεται να υπεισελθεις σε λεπτομερειες,αλλωστε αρκετα το ψειρισαμε το θεμα χθες.

Εγώ έγραψα για να μην μενει στον αέρα ότι αυτό που συμβαίνει σε εσένα είναι σύνηθες.
Όλους μας έχουν γράψει λάθος ώρες,όλες τις έχουμε πάρει πίσω.
Αλλιως ή πρέπει να έχεις λαμόγιο/διαπλεκομενο/μαφιοζο εργοδότη ή να δουλεύεις σε γτπ εταιρεία.

Οι σοβαρές εταιρείες δεν ασχολουνται με τέτοιες παπαριες,όπως να κλεψουν μερικές ώρες.
Φυσικά μπορεί ο προϊσταμενος σου,να γράψει δικές σου ώρες σε αυτόν ή όπου αυτός θελει.

Γι'αυτό καβλιάρηδες,κάθε μέρα κρατάμε και φωτογραφικό αρχείο της όποιας δραστηριότητας μας και τα επίσημα εγγραφα.Δεν είναι παρανομο και το δέχονται σαν αποδεικτικό σε δικη.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Για τους Ελληνες δε συζητάμε,το 95% γαμάει μπάζα αν γαμάει κάτι.

Ξέρω Έλληνες που έχουν βρει εκατομύρια από επιχειρήσεις γονέων και γαμάνε μπάζα Ελληνίδες.
Αν δεν το έβλεπα δεν θα το πίστευα.

Είναι αυτό που σου έχω πει πολλες φορες ότι η μάχιμη Γερμανίδα δε συγκινείται από φράγκα και ποζεριές.
Άμα είσαι ακαλλιεργητο ζώον κλαρινογαμπρός και 100χιλιάρικα αμάξι να έχεις,ούτε θα γυρισει να σε κοιτάξει.

• Like
Αντιδράσεις: flynow

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Δε χρειαζεται να υπεισελθεις σε λεπτομερειες,αλλωστε αρκετα το ψειρισαμε το θεμα χθες.

Εγώ έγραψα για να μην μενει στον αέρα ότι αυτό που συμβαίνει σε εσένα είναι σύνηθες.
Όλους μας έχουν γράψει λάθος ώρες,όλες τις έχουμε πάρει πίσω.
Αλλιως ή πρέπει να έχεις λαμόγιο/διαπλεκομενο/μαφιοζο εργοδότη ή να δουλεύεις σε γτπ εταιρεία.

Οι σοβαρές εταιρείες δεν ασχολουνται με τέτοιες παπαριες,όπως να κλεψουν μερικές ώρες.
Φυσικά μπορεί ο προϊσταμενος σου,να γράψει δικές σου ώρες σε αυτόν ή όπου αυτός θελει.

Γι'αυτό καβλιάρηδες,κάθε μέρα κρατάμε και φωτογραφικό αρχείο της όποιας δραστηριότητας μας και τα επίσημα εγγραφα.Δεν είναι παρανομο και το δέχονται σαν αποδεικτικό σε δικη.
Οι Γερμανοί το κάνουν αυτό που λες αλλά άμα το κάνει ξένος,θεωρείται αποτυχία του διευθυντή οτι εξαντλεί τους εργαζομένους με υπερωρίες γιατί δεν κάνει καλή κατανομή του προσωπικού και έχει πρόβλημα.Οπότε γίνεται μόκο.
Γενικά σου τρώνε πολλά λεφτά Γερμανία με τον έναν και τον άλλον τρόπο αλλά έτσι είναι το σύστημα.Οι Ελληνες θέλουν πάντα να παρακάμπτουν το σύστημα και σε πιέζουν να το κάνεις ακόμα και εδώ αλλά εδώ όλα ραπορτάρονται.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ξέρω Έλληνες που έχουν βρει εκατομύρια από επιχειρήσεις γονέων και γαμάνε μπάζα Ελληνίδες.

Είναι αυτό που σου έχω πει πολλες φορες ότι η μάχιμη Γερμανίδα δε συγκινείται από φράγκα και ποζεριές.
Άμα είσαι ακαλλιεργητο ζώον κλαρινογαμπρός και 100χιλιάρικα αμάξι να έχεις,ούτε θα γυρισει να σε κοιτάξει.

Γερμανία έχεις και πολύ ισχυρό ανταγωνισμό.Αμα μπεις στα high end clubs,παίζουν πραγματικά πολλοί φραγκάτοι και πολλοί εμφανίσιμοι Γερμανοί και είναι δύσκολο να σταθεί κάποιος Ελληνας.
Υστερα οι Γερμανοί δε σε βάζουν στον κύκλο τους αν δεν έχεις κάποια υψηλά στάνταρντς ούτε κάνουν εύκολα φίλους μετανάστες οπότε ο Ελληνας είναι σχεδόν αδύνατο να φάει από κοινωνικό κύκλο.
Στο daygame οι Γερμανίδες είναι ασυνήθιστες και σε κοιτάνε σαν εξωγήινο,γενικά δεν το έχουν στο φλερτ.Καμία σχέση με σλαβικές χώρες,που έχεις άπειρες δυνατότητες καμακώματος είναι όλες ανοιχτές.
Γερμανίδα μπορεί να γαμήσει κάποιος μόνο με γνωριμία από τη δουλειά ή από το πανεπιστήμιο συμφοιτήτρια.Αλλιώς μόνο Σλάβες ή άλλες ξένες.

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668

:2funny:  :2funny:  :2funny:

Ναι αλλά έχουν να καμαρώνουνε οι γονείς τους ότι το παιδί τους είναι με ελληνίδα που σύμφωνα με τα δικά τους πιστεύω ΔΕΝ είναι βίζιτες  :2funny: γιατί έχουνε αξιοπρέπεια(όπως και οι Σέρβες,άλλη cliche μαλακία που το πετάν οι μεγάλης ηλικίας άνθρωποι συνήθως)

Έχει αλλάξει ο κόσμος..τί να εξηγήσεις σ'αυτούς τους ανθρώπους πλέον..

• Like
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
  :2funny:  :2funny:  :2funny:

Ναι αλλά έχουν να καμαρώνουνε οι γονείς τους ότι το παιδί τους είναι με ελληνίδα που σύμφωνα με τα δικά τους πιστεύω ΔΕΝ είναι βίζιτες  :2funny: γιατί έχουνε αξιοπρέπεια(όπως και οι Σέρβες,άλλη cliche μαλακία που το πετάν οι μεγάλης ηλικίας άνθρωποι συνήθως)

Έχει αλλάξει ο κόσμος..τί να εξηγήσεις σ'αυτούς τους ανθρώπους πλέον..

Δεν θα το πιστέψεις αυτό που σου λέω..
Άτομα που έχουν βρει κυριολεκτικά εκατομμύρια από τους γονείς τους και κυκλοφορανε κάτι αμάξια ανω των 100χιλ και ενώ ειναι 30+ ετων,είχαν 3 σχεσεις:την Κούλα,τη Σουλα και τη Ρούλα.

Εγώ στη θεση τους θα ερχόμουν μαζί σου και θα σε κερνούσα παρτούζα Nicole Aniston που είναι και πατριώτισσα  :grin:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Γερμανία έχεις και πολύ ισχυρό ανταγωνισμό.Αμα μπεις στα high end clubs,παίζουν πραγματικά πολλοί φραγκάτοι και πολλοί εμφανίσιμοι Γερμανοί και είναι δύσκολο να σταθεί κάποιος Ελληνας.
Υστερα οι Γερμανοί δε σε βάζουν στον κύκλο τους αν δεν έχεις κάποια υψηλά στάνταρντς ούτε κάνουν εύκολα φίλους μετανάστες οπότε ο Ελληνας είναι σχεδόν αδύνατο να φάει από κοινωνικό κύκλο.
Στο daygame οι Γερμανίδες είναι ασυνήθιστες και σε κοιτάνε σαν εξωγήινο,γενικά δεν το έχουν στο φλερτ.Καμία σχέση με σλαβικές χώρες,που έχεις άπειρες δυνατότητες καμακώματος είναι όλες ανοιχτές.
Γερμανίδα μπορεί να γαμήσει κάποιος μόνο με γνωριμία από τη δουλειά ή από το πανεπιστήμιο συμφοιτήτρια.Αλλιώς μόνο Σλάβες ή άλλες ξένες.

Για να γαμήσεις Γερμανίδα παίζει και το Tinder.
Στις "σχέσεις" αλλάζει το πράγμα και τα κριτήριά τους.

Εγώ τις μιλαγα ακόμη και μέσα στο U-Bahn.
Αιφνιδιάζονται και κολακεύονται,επειδή δεν το κάνει γενικα κανείς.
Το κάνουν δηλαδή Παρασκευή-Σάββατο οι Γερμανοί όταν ειναι μεθυσμένοι και λενε μαλακιες. :grin:

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
Δεν θα το πιστέψεις αυτό που σου λέω..
Άτομα που έχουν βρει κυριολεκτικά εκατομμύρια από τους γονείς τους και κυκλοφορανε κάτι αμάξια ανω των 100χιλ και ενώ ειναι 30+ ετων,είχαν 3 σχεσεις:την Κούλα,τη Σουλα και τη Ρούλα.

Εγώ στη θεση τους θα ερχόμουν μαζί σου και θα σε κερνούσα παρτούζα Nicole Aniston που είναι και πατριώτισσα  :grin:

:cheesy: That's a hard promise my friend.

Συνημμένα

• Screen Shot 2017-01-07 at 11.53.04 AM.png
    Screen Shot 2017-01-07 at 11.53.04 AM.png
    1 MB · Εμφανίσεις: 51
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
:cheesy: That's a hard promise my friend.

Εγώ θα είχα απλά ένα Golfάκι R32 άμα είχα τα λεφτά τους και όχι κάτι ferrari και Mustang που κυκλοφορούν αυτοί.
Και τα λεφτα θα τα παρτούζωνα στην Nicole.

Μη σου πω ότι θα άνοιγα και δικο μου FKK :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πάντως με Ουκρανή δεν αξίζει να κάνεις σχέση.Τρομερό αρχιδοπρήξιμο,είναι ακόρεστες.Προτιμώ τα instafucks.
Εδώ ας πούμε η γκόμενα κωλύεται να έρθει μαζί μου διακοπές γιατί λέει γαμάω άλλες στα κλαμπ.
Απίστευτη αχαριστία.
Φταίω μετά εγώ αν φέρω άλλη να γαμήσω στις διακοπές?

774Vzf.jpg

Η άλλη το ίδιο ζηλεύει για τα δώρα της πρώτης και θέλει τα ίδια.Διακοπές αυτή,διακοπές και εγώ.Θεοπάλαβες.
Πιο λογικές από τις Πολωνές αλλά τελικά στο ίδιο mental state είναι.Και οι Πολωνές αυτό λένε.Αφού στην άλλη γκόμενα δίνεις λεφτά,θέλω και εγώ λεφτά.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Πάντως με Ουκρανή δεν αξίζει να κάνεις σχέση.Τρομερό αρχιδοπρήξιμο,είναι ακόρεστες.Προτιμώ τα instafucks.
Εδώ ας πούμε η γκόμενα κωλύεται να έρθει μαζί μου διακοπές γιατί λέει γαμάω άλλες στα κλαμπ.
Απίστευτη αχαριστία.
Φταίω μετά εγώ αν φέρω άλλη να γαμήσω στις διακοπές?

774Vzf.jpg

Η άλλη το ίδιο ζηλεύει για τα δώρα της πρώτης και θέλει τα ίδια.Διακοπές αυτή,διακοπές και εγώ.Θεοπάλαβες.
Πιο λογικές από τις Πολωνές αλλά τελικά στο ίδιο mental state είναι.Και οι Πολωνές αυτό λένε.Αφού στην άλλη γκόμενα δίνεις λεφτά,θέλω και εγώ λεφτά.

Οι Πόλωνες δεν ζητάνε λεφτά...Οι Ουκρανές ζητάνε ή απλά τα πληρώνεις όλα εσύ ακόμα και στις normal...ΚΑΝΟΝΑΣ τελεια και πάυλα..Η ισοπέδωση και η σύγκριση των δύο φυλών είναι απλά στο μυαλό σου..

Η μικρή Πολωνέζα που γνώρισα στην Αθήνα με έχει φάει να πάω την άλλη εβδομάδα και να ταξιδέψουμε gdansk τριήμερο..Έχει πληρώσει ήδη το ξενοδοχείο λέει και θα οδηγήσει αυτή με το αμάξι της..Ακόμα το σκέφτομαι γιατί είναι πολύ πρηξαρχίδο..Αλλά μην ακούω μαλακίες για λεφτά στις Πολωνέζες..Το 70% που έχω πάει με σπίτωνε και πολλές φόρες κέρναγε αυτό. Το 50  50 ήταν δεδομένο αν δεν πλήρωνε..

Ουκρανέζα δεν με έχει κεράσει ούτε μια τσίχλα στην ζωή μου. Οι Δύο φυλές στο οικονομικό δεν υπάρχει καν σύγκριση..Πιο κοντα είναι Ελληνίδα με Ουκρανέζα πάρα Πολωνή με Ουκρανέζα..

Τι να το κάνεις όμως που είναι παρανοικες στο μυαλό και ας πληρώνουν..

• Like

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οι Πόλωνες δεν ζητάνε λεφτά...Οι Ουκρανές ζητάνε ή απλά τα πληρώνεις όλα εσύ ακόμα και στις normal...ΚΑΝΟΝΑΣ τελεια και πάυλα..Η ισοπέδωση και η σύγκριση των δύο φυλών είναι απλά στο μυαλό σου..

Ουκρανέζα δεν με έχει κεράσει ούτε μια τσίχλα στην ζωή μου. Οι Δύο φυλές στο οικονομικό δεν υπάρχει καν σύγκριση..Πιο κοντα είναι Ελληνίδα με Ουκρανέζα πάρα Πολωνή με Ουκρανέζα..

Τι να το κάνεις όμως που είναι παρανοικες στο μυαλό και ας πληρώνουν..

Ναι καλά,οι Πολωνέζες δε ζητάνε λεφτά.Δες λίγο τι έγραψα στο θρεντ της Βαρσοβίας.
Από εμένα όλες ζήτησαν λεφτά εκτός από τρεις που πίεσαν για γάμο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αλλο ένα μέλος του roosh φόρουμ που ταξίδεψε Χάρκοβο για δύο εβδομάδες και έμεινε τελικά φυσικά αγάμητο.

''To be honest, I did not have any luck with girls this time,''

Του ενός του κλέβουν το πορτοφόλι στο Κίεβο,ο άλλος πάει δυο βδομάδες Χάρκοβο και μένει αγάμητος,ο άλλος πάει Λβωφ και ψαρώνει με τους Τούρκους,χάλια μαύρα.

indianapacer11

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Κριτικές
6
Like
228
Πόντοι
1
Γιατί ρε παιδιά ? Οι Ρωσίδες είναι καλύτερες? Τα ίδια σκατά με τις Ουκρανές είναι.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Αλλο ένα μέλος του roosh φόρουμ που ταξίδεψε Χάρκοβο για δύο εβδομάδες και έμεινε τελικά φυσικά αγάμητο.

''To be honest, I did not have any luck with girls this time,''

Του ενός του κλέβουν το πορτοφόλι στο Κίεβο,ο άλλος πάει δυο βδομάδες Χάρκοβο και μένει αγάμητος,ο άλλος πάει Λβωφ και ψαρώνει με τους Τούρκους,χάλια μαύρα.

Αν πας χωρίς να πληρώσεις έτσι πάει..Όταν ο κυνηγός πάει για κυνήγι δεν πιάνει πάντα μπεκάτσες..Αλλά χαίρετε όμως την διαδικασία του κυνηγιού..Μην μπερδέυεσαι με τον πληρωμένο έρωτα που είναι πάντα σίγουρος..
Και εγω Κίεβο Νοέμβριο έφυγα αγάμητος στις 10 μέρες απο Ουκρανή.. Φεβρουάριο όμως πάλι 10 μέρες με τύχη και διαδικτυακή προετοιμασία έφαγα πέντε!

Είναι μικρό το διάστημα και όλα είναι ρευστά όταν πάς κάτω απο μήνα.

Επιπλέον όπως έχω γράψει πολλάκις και αυτό που έχω αναφέρει ως το "Παράδοξο της Ουκρανίας"..Ενω σε όλες τις χώρες πάντα πρέπει να αποφεύγεις την Πρωτεύουσα και να κινείσαι σε μεγάλες επαρχιακές πόλεις, π.χ Πόζναν στηην Πολώνια, στην  Ουκρανία ισχύει το ανάποδο..Παιχνίδι έχει ΜΟΝΟ στο Κίεβο..Έιναι μεγάλη αναλυση το γιατί αλλά ισχύει!! Έτσι την έπαθε Rooshv και χάλασε το εξάμηνο εκέι.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αν πας χωρίς να πληρώσεις έτσι πάει..Όταν ο κυνηγός πάει για κυνήγι δεν πιάνει πάντα μπεκάτσες..Αλλά χαίρετε όμως την διαδικασία του κυνηγιού..Μην μπερδέυεσαι με τον πληρωμένο έρωτα που είναι πάντα σίγουρος..
Και εγω Κίεβο Νοέμβριο έφυγα αγάμητος στις 10 μέρες απο Ουκρανή.. Φεβρουάριο όμως πάλι 10 μέρες με τύχη και διαδικτυακή προετοιμασία έφαγα πέντε!

Είναι μικρό το διάστημα και όλα είναι ρευστά όταν πάς κάτω απο μήνα.

Επιπλέον όπως έχω γράψει πολλάκις και αυτό που έχω αναφέρει ως το "Παράδοξο της Ουκρανίας"..Ενω σε όλες τις χώρες πάντα πρέπει να αποφεύγεις την Πρωτεύουσα και να κινείσαι σε μεγάλες επαρχιακές πόλεις, π.χ Πόζναν στηην Πολώνια, στην  Ουκρανία ισχύει το ανάποδο..Παιχνίδι έχει ΜΟΝΟ στο Κίεβο..Έιναι μεγάλη αναλυση το γιατί αλλά ισχύει!! Έτσι την έπαθε Rooshv και χάλασε το εξάμηνο εκέι.

Τι μεγάλη ανάλυση?Επαρχία χρειάζεσαι ρωσικά,ο roosh δεν ήταν ιδιαίτερα έξυπνος και δεν έμαθε ρωσικά παρόλο που έκανε 6 μήνες μαθήματα.
Υστερα επαρχία δεν είναι το σκηνικό στη μάπα σου,πρέπει να τρέχεις πολύ.Δεν είναι μπαίνω σε ένα κλαμπ όπως το Czekolada Poznan σε ladies night και έβγαλα γκόμενα.Είναι περίπλοκο θέλει συστήματα,και πού να τα καταλάβει αυτά ο roosh,είναι μονολιθικός.Αυτός θέλει εύκολες,απλές λύσεις όπως οι Αμερικανοί.
Τα έχω περιγράψει όλα αναλυτικά πώς πρέπει κανείς να κινηθεί επαρχία.Χάρκοβο είναι αρκετά δύσκολα,πολλά ποζεράδικα κλαμπ και καθόλου ιστορικό κέντρο.Πολύ μέτριες γκόμενες.
Εγώ σε 3 μέρες πάντα βγάζω γκόμενες Ουκρανία.Για εμένα πάνω από 3 μέρες είναι τεράστιο διάστημα,δεν εχω πάντα τέτοια άνεση.Με παραδάκι εννοείται αν είσαι πάνω από 40.Απλά Χάρκοβο είναι όλα εναντίον σου.Ο roosh πήγε σαν πρόβατο επί σφαγή τελείως άσχετος.Πολύ καλύτερα να έμενε Πολτάβα ή Λβωφ αλλά ήταν απλά άσχετος.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Τι μεγάλη ανάλυση?Επαρχία χρειάζεσαι ρωσικά,ο roosh δεν ήταν ιδιαίτερα έξυπνος και δεν έμαθε ρωσικά παρόλο που έκανε 6 μήνες μαθήματα.
Υστερα επαρχία δεν είναι το σκηνικό στη μάπα σου,πρέπει να τρέχεις πολύ.Δεν είναι μπαίνω σε ένα κλαμπ όπως το Czekolada Poznan σε ladies night και έβγαλα γκόμενα.Είναι περίπλοκο θέλει συστήματα,και πού να τα καταλάβει αυτά ο roosh,είναι μονολιθικός.Αυτός θέλει εύκολες,απλές λύσεις όπως οι Αμερικανοί.
Τα έχω περιγράψει όλα αναλυτικά πώς πρέπει κανείς να κινηθεί επαρχία.Χάρκοβο είναι αρκετά δύσκολα,πολλά ποζεράδικα κλαμπ και καθόλου ιστορικό κέντρο.Πολύ μέτριες γκόμενες.
Εγώ σε 3 μέρες πάντα βγάζω γκόμενες Ουκρανία.Για εμένα πάνω από 3 μέρες είναι τεράστιο διάστημα,δεν εχω πάντα τέτοια άνεση.Με παραδάκι εννοείται αν είσαι πάνω από 40.Απλά Χάρκοβο είναι όλα εναντίον σου.Ο roosh πήγε σαν πρόβατο επί σφαγή τελείως άσχετος.Πολύ καλύτερα να έμενε Πολτάβα ή Λβωφ αλλά ήταν απλά άσχετος.

Πάντως θα γράψω αυτό που θεωρώ κανόνα..Όπου εχει ζήσει ο καθένας σαν μόνιμος βρίζει το μερος μετα απο λιγο..Οποίος ζει Αμερική βρίζει Αμερική, όποιος ζει Πολωνία βρίζει Πολωνία, όποιος ζει Ελλάδα βρίζει Ελλάδα, οποιος ζει Γερμανία βριζει Γερμανία...ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ..Δες τε το και στα μελη του  forums..kman βρίζει Γερμανία που θεωρείται ο παράδεισος του πληρωμένου έρωτα μαζί με Άμστερνταμ...Εμείς που ζήσαμε Πολωνία βριζουμε Πολωνία..ο Roushv βρίζει Αμερική ανελλεητα..Αυτό συμβαίνει γιατί πολυ απλα ψάχνουν ολοι τον παράδεισο που θα γαμανε τσαμπα 5 γκομενες την εβδομάδα..Αυτο δεν υπάρχει απλά!!!
Ο rooshv έφυγε απο Αμερική να γαμησει Ευρώπη.
Εγω στην ζωη μου εχω γνωρίσει 7 Αμερικανιδες και πηδηξα και τις 7 το ιδιο βράδυ...Ναι και τις 7!!!! Καμια αλλη φυλή δεν μου εχει κάτσει σε τετοιο ποσοστο αμεσα σε λιγες  ωρες..Η μια μαλιστα το Γενάρη στην Αθηνα ειχα πιει τοσο πολυ που της λεω θα σε αφήσω στο ξενοδοχείο και θα βγούμε αύριο...και με πιεζε οχι θα έρθω μαζι σου! Με το ζορι σχεδον πηδημα..
Ρωτηστε ενα μονιμο κατοικο Αμερικής για τις Αμερικανιδες,,.Ολοι λενε θες να εισαι πλουσιος,θελεις,θελεις κλπ...παπαρια..

Παραδεισος δεν υπάρχει πουθενά..ψυχολογία είναι απλα που σου κάθεται μια δυο και νομίζεις πως θα σου κατσει ολη η χωρα μετά!!

• Like
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
kman βρίζει Γερμανία που θεωρείται ο παράδεισος του πληρωμένου έρωτα μαζί με Άμστερνταμ...

Παράδεισος του πληρωμένου η Γερμανία και το....Αμστερνταμ :rolleyes:
Άντε η Γερμανία με τα FKK,προσφέρει μια πρωτόγνωρη εμπειρία για τον μεσόγειο-βαλκάνιο τύπο,
όμως σε αρκετά τσουχτερό αντίτιμο.
Το Άμστερνταμ τι το θελες..
Δεν υπάρχει πιο ΑΠΑΤΗ μέρος στο πληρωμένο,πριν ένα μήνα ήμουν εκεί..
Και μπήκα και σε βιτρίνα.

Προσωπικά ούτε τη Γερμανία όπου έμενα σχεδόν 3 χρόνια βρίζω,ούτε τώρα την Τσεχία.
Μια χαρά πέρασα και συνεχίζω να περνάω.
Η γκρίνια είναι για μετανάστες που παρά το γεγονός ότι θέλουν να παίξουν μπάλα με τον γηγενή πληθυσμό,τρώνε κλάσιμο και μετά βγάζουν κόμπλεξ και τους φταίει το μέρος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom