Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Απίστευτο δίμετρο  η Ουκρανίδα  που έφερε  ο Βαλκάνιος υπεράρχοντας στη Ρόδο !!!Πολύ στυλάτη και ευχάριστη !!Έκανε εντύπωση και κέρδιζε τα Βλέματα όπου πήγαμε!Σοκ και δέος!!!
Και σύμφωνα με αυτό που μου είπε είναι πολύ ευκολο να χτυπήσεις τέτοιες στο Κίεβο!Δευτερη μέρα στο δρόμο είπε τη βρήκε ενώ είχε λεει επιλογή να φέρει και άλλη τέτοια!!!
Και άλλο στις φώτο και άλλο στη πραγματικότητα!Ήταν εντυπωσιακότατη!!!
Εδώ στα κλάμπ οι τουρίςτριες ούτε καν πλησιάζουν σε εμφάνιση την εισαγωγή του τεράστιου Βαλκάνιου Υπεράρχοντα  :heavymetalbig:

:rockon: :rockon: :rockon:

Διευκρίνησε σε παρακαλω το "Δευτερη μέρα στο δρόμο είπε τη βρήκε"
γιατί θα αρχισουν πάλι οι γνωστοι κακοπροαίρετοι να λενε ότι ειναι του δρόμου,
πουτανα και τέτοια. :tickedoff:

Τον Αρχηγό πως τον κοβεις;
Άμα γίνει καμιά μανουρα και την πεσουν τιποτα Ροδίτες στο Ουκρανιδι μεχρι πόσους μπορεί να φαπάρει ταυτόχρονα;

Ζεις ιστορικες στιγμες :kneel:

:rockon: ΒΑΛΚΑΝΙΟΠΟΥΤΣΙΣΜΟΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΝΤΟΥ ΣΤΑ ΑΙΔΟΙΑ :rockon:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
:rockon: :rockon: :rockon:

Διευκρίνησε σε παρακαλω το "Δευτερη μέρα στο δρόμο είπε τη βρήκε"
γιατί θα αρχισουν πάλι οι γνωστοι κακοπροαίρετοι να λενε ότι ειναι του δρόμου,
πουτανα και τέτοια. :tickedoff:

Τον Αρχηγό πως τον κοβεις;
Άμα γίνει καμιά μανουρα και την πεσουν τιποτα Ροδίτες στο Ουκρανιδι μεχρι πόσους μπορεί να φαπάρει ταυτόχρονα;

Ζεις ιστορικες στιγμες :kneel:

:rockon: ΒΑΛΚΑΝΙΟΠΟΥΤΣΙΣΜΟΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΝΤΟΥ ΣΤΑ ΑΙΔΟΙΑ :rockon:
Οι στιγμές πράγματι χτες ήταν συγκλονιστικές με τον Μέγα Βαλκάνιο Στρατηλάτη!
Όσο ήμασταν μαζί δεν ενόχλησε κανένας και δεν χρειάζεται κανένας τσαμπουκάς! 

Λίγα πράγματα για τον αρχηγό:
-Πίνει μόνο μπύρα
-Του αρέσουν τα φρέσκα ψάρια τα οποία τα πληρώνει αναλόγως
-Έχει χορευτικές ικανότητες
-Μιλάει αργά (σαν τον Δημητράκη περίπου)
-Είναι κομψός

Τη κοπέλα όπως μου είπε την γνώρισε στο δρόμο που περπατούσε αυτός αλλά και αυτή!
Επειδή είμασταν παρέα έξω και μίλησα και μαζί της, ήταν πολύ ευχάριστη και σε καμιά περίπτωση δεν είχε παρουσιαστικό μπαρόβιας ή εκδιδόμενης ή οτιδήποτε τέτοιο! Ήταν μια κανονική πανέμορφη και ψηλή Ούκρανίδα που έκανε την διαφορά στη πόλη!!!!Μου είπε πως είναι πανεύκολο να βγάλεις μια τέτοια στο Κίεβο και πως είχε και άλλη μια παρόμοια διαθέσιμη για να φέρει!!!
Την είδα βέβαια να ασχολείται πολύ με το τηλέφωνο που όπως μου είπε ο αρχηγός ήταν δωράκι! Αλλά χαλάλι της!!
Τον περιμένω μετά στη δουλειά μου να μιλήσουμε πολιτικά, για λάθρο, κρίση, γόνους,ψωλάδες και όλα τα γνωστά απο κοντά!!!

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Οι στιγμές πράγματι χτες ήταν συγκλονιστικές με τον Μέγα Βαλκάνιο Στρατηλάτη!
Όσο ήμασταν μαζί δεν ενόχλησε κανένας και δεν χρειάζεται κανένας τσαμπουκάς!  

Λίγα πράγματα για τον αρχηγό:
-Πίνει μόνο μπύρα
-Του αρέσουν τα φρέσκα ψάρια τα οποία τα πληρώνει αναλόγως
-Έχει χορευτικές ικανότητες
-Μιλάει αργά (σαν τον Δημητράκη περίπου)
-Είναι κομψός

Τη κοπέλα όπως μου είπε την γνώρισε στο δρόμο που περπατούσε αυτός αλλά και αυτή!
Επειδή είμασταν παρέα έξω και μίλησα και μαζί της, ήταν πολύ ευχάριστη και σε καμιά περίπτωση δεν είχε παρουσιαστικό μπαρόβιας ή εκδιδόμενης ή οτιδήποτε τέτοιο! Ήταν μια κανονική πανέμορφη και ψηλή Ούκρανίδα που έκανε την διαφορά στη πόλη!!!!Μου είπε πως είναι πανεύκολο να βγάλεις μια τέτοια στο Κίεβο και πως είχε και άλλη μια παρόμοια διαθέσιμη για να φέρει!!!
Την είδα βέβαια να ασχολείται πολύ με το τηλέφωνο που όπως μου είπε ο αρχηγός ήταν δωράκι! Αλλά χαλάλι της!!
Τον περιμένω μετά στη δουλειά μου να μιλήσουμε πολιτικά, για λάθρο, κρίση, γόνους,ψωλάδες και όλα τα γνωστά απο κοντά!!!

Θα πλήρωνα πολλα για ένα βίντεο με τις χορευτικες κινήσεις του αρχηγού  :grin:

Όλοι οι μεγαλοι ηγετες μιλάνε αργα,για να κατανοούμε καλύτερα την σοφια των λόγων τους :rockon:

Χθες στη γέφυρα του Καρόλου,ήταν Ρωσος 50άρης ολιγάρχης max 1.70 με 20+ χρονων Ρωσίδα αλόγα 1.80+8-10 πόντους τακουνι και κοντό ελαφρύ φορεματάκι που το σηκωνε συνέχεια ο αέρας.
Το τι δούλεμα και σφυριγματα έπεφταν από διαφορους κακοπροαίρετους :tickedoff: δε λεγεται.
Φαντάζομαι ο Αρχηγός θα έχει προβλεψει τέτοια σενάρια :knuppel:

Συνέχισε να μας ενημερωνεις για τα τεκτενόμενα :rockon:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Θα πλήρωνα πολλα για ένα βίντεο με τις χορευτικες κινήσεις του αρχηγού  :grin:

Όλοι οι μεγαλοι ηγετες μιλάνε αργα,για να κατανοούμε καλύτερα την σοφια των λόγων τους :rockon:

Χθες στη γέφυρα του Καρόλου,ήταν Ρωσος ολιγάρχης max 1.70 με Ρωσίδα αλόγα 1.80+8-10 πόντους τακουνι και κοντό ελαφρύ φορεματάκι που το σηκωνε συνέχεια ο αέρας.
Το τι δούλεμα και σφυριγματα έπεφταν από διαφορους κακοπροαίρετους :tickedoff: δε λεγεται.
Φαντάζομαι ο Αρχηγός θα έχει προβλεψει τέτοια σενάρια :knuppel:

Συνέχισε να μας ενημερωνεις για τα τεκτενόμενα :rockon:
Όχι δεν έκανε πολλά αλλά μιλούσε η πολυετής εμπειρία μόνη της!Είχε τη κίνηση του έμπειρου  στα κλαμπ!!!
Εδώ δεν υπάρχει θέμα με το ζευγος! Υπάρχει απόλυτος σεβασμός στον Βαλκάνιο Αρχηγό!
Και νομίζω και ο αρχηγός γουστάρει Ρόδο και θα την εντάξει στη σφαίρα των Βαλκανίων σε αντίθεση με Κρητη και Κύπρο!!

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Όχι δεν έκανε πολλά αλλά μιλούσε η πολυετής εμπειρία μόνη της!Είχε τη κίνηση του έμπειρου  στα κλαμπ!!!
Εδώ δεν υπάρχει θέμα με το ζευγος! Υπάρχει απόλυτος σεβασμός στον Βαλκάνιο Αρχηγό!
Και νομίζω και ο αρχηγός γουστάρει Ρόδο και θα την εντάξει στη σφαίρα των Βαλκανίων σε αντίθεση με Κρητη και Κύπρο!!

Το μεγαλυτερο ατού του Αρχηγού είναι ότι είναι άνιωθος και αντιμετωπιζει τις γκόμενες τελείως λογιστικά.
Έχω μελετήσει διαλόγους του με γκόμενες και εγώ δεν το χω να απανταω έτσι.

Π.χ.Του λέει η γκομενα

-"Νόμιζα ότι ήρθες Κίεβο μόνο για μενα,αλλά εσένα σε νοιάζει μονο να γυρνάς στα Club για να γνωρισεις και άλλες.Σε νοιάζει μόνο το sex."

Και τι απαντάει αυτός
-"Έχεις δικιο γλυκιά μου,μπλα..μπλα.."

Ούτε να απολογηθεί,ουτε να πάει να το σώσει με επιχειρήματα του κώλου.
Της δίνει το δίκιο που τόσο αυτή ποθει,ρίχνει την ευθύνη στην αντρική του φυση και προκαλεί υποσυνείδητα την γκόμενα να προσπαθήσει να τον βγάλει από την ματαιότητα του περιστασιακού sex :grin:.Nα θεωρήσει δηλαδή ότι η ίδια αν προσπαθήσει πολυ :fuck1: ίσως φανεί στα μάτια του η πριγκήπισσα του παραμυθού :grin: και της χαρίσει αποκλειστικοτητα.
Οικονομικη και συναισθηματική.

Μιλαμε για γκουρού της χειραγώγησης,με κρύο αιμα που τις στέλνει συστημενες στο τρελοκομείο. :rockon:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Στα βήματα του μέγα Βαλκάνιου Υπεράρχοντα

Χτες δεν υπήρξε συνάντηση λόγω φόρτου εργασίας μου αλλά τηλεφωνική επικοινωνία

Ο αρχηγός περπάτησε στα δρομάκια των Ιπποτών και του μεγάλου Μαγίστρου και μετά δείπνησε σε ακριβό εστιατόριο με πιατέλες Ψαρικών για αυτόν και την συνοδεία του στις τελευταίες του ώρες στο νησί!

Η συνολική του παρουσία ήταν μη δυναμική ως προς την ενέργεια και χωρίς εξτρεμισμούς ΑΛΛΑ εμέσως ασκήθηκε η βια στο περιβάλλον και υπήρξε έμμεση αλληλεπίδραση με τη ψηλή!!!Μιλάμε για μεγάλη διαφορά ύψους και κοπέλα που έκανε και τη διαφορά σε σχέση με τις ωραίες και καλοβαλμένες τουρίστριες!!
ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΣΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΔΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ,ΕΨΑΧΝΑΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ!!!!!
ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟΥ ΜΠΟΥ...ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ   :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

D

dude901123

Επισκέπτης
Δηλώνω ζήλια που δεν ήμουν κάπου εκεί κοντά να δω όσα γράφεις και να σπαταλήσω ώρες σκέψης και ανάλυσης για την υπεροχή του ελληνικού στοιχείου. Εγώ ο κακόμοιρος 2 βδομάδες Ουκρανία.. Μόνος μου.. Ευτυχώς είχα ένα συναγωνιστή μαζί που έκανε τα μαγικά του και υπερισχύσαμε σε Βίννιτσα και Κχμελνίσκι  :happy: :happy: :happy: :happy:.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Δηλώνω ζήλια που δεν ήμουν κάπου εκεί κοντά να δω όσα γράφεις και να σπαταλήσω ώρες σκέψης και ανάλυσης για την υπεροχή του ελληνικού στοιχείου. Εγώ ο κακόμοιρος 2 βδομάδες Ουκρανία.. Μόνος μου.. Ευτυχώς είχα ένα συναγωνιστή μαζί που έκανε τα μαγικά του και υπερισχύσαμε σε Βίννιτσα και Κχμελνίσκι  :happy: :happy: :happy: :happy:.
Δυστηχώς στις 3 μέρες παρουσίας του Ηγέτη του Βαλκανιοπουτσισμού στη πόλη κατάφερα να τον δώ μόνο μισό βράδι ενώ η δουλειά και το σπίτι μου ήταν μόλις 5 λεπτά περπάτημα απο το ξενοδοχείο του!
Η Άυρα του όμως ήταν διάχυτη στην ατμόσφαιρα!!!! :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΣΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΔΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ,ΕΨΑΧΝΑΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ!!!!!

1462395923801.jpg

:grin: :grin: :grin:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Δεν αντελήφθην κάτι τέτοιο... Στο πορτοφόλι του που έβγαλε στο ξενοδοχείο να πληρώσει 2 ποτά  είχε τα νορμάλ λεφτά που έχει ο καθένας...
Κάτι άλλο παίζει!
Ο ίδιος λέει πως υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος στο Κίεβο! Παίζει ρόλο και το χρήμα αλλά όχι μόνο!
Το βασικότερο όπως καλά ξέρουμε είναι το "Άστρο" του Βαλκάνιου που τα σαρώνει όλα :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πολύ μουνι στη Ρόδο αλλά δε με άφησε η δικιά μου να ασχοληθώ.Με κατηγορούσε ότι συνέχεια κοιτούσα άλλες.Γενικώς υπάρχουν δυνατότητες με Ρωσίδες,Πολωνες αλλά πρέπει να προσφέρεις added value.
Ο Glock καλός αλλά δεν έχει το στυλ του killer,έχει ανάλαφρο νησιώτικο στύλ πιο καλο για business.Και Αθήνα τώρα καλό μουνι σχετικά αλλά όχι σα Ρόδο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Η Ρόδος καλή να φέρεις γκόμενα αλλά βαλκανιοπουτσιστες δεν έχει.Στο Colorado σου εντόπισα δυο στόχους,αλλα στη μια πηγες στη φίλη της και από μπροστά οποτε θύμωσε και σε μπλόκαρε,και η άλλη φαγώθηκε πριν προλάβεις να πας.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Η Ρόδος καλή να φέρεις γκόμενα αλλά βαλκανιοπουτσιστες δεν έχει.Στο Colorado σου εντόπισα δυο στόχους,αλλα στη μια πηγες στη φίλη της και από μπροστά οποτε θύμωσε και σε μπλόκαρε,και η άλλη φαγώθηκε πριν προλάβεις να πας.

Έλα Πράγα να μου δινεις στοχο να χυμάω σαν καμικάζι.
Θα κοτσάρω και την GoPro να διασκεδάσουμε το bou.
Εχω και Τσέχο συνεργό μυημενο στην ιδέα μας  :rockon:

Οn topic,τι ακριβώς εχει παίξει με Ουκρανια;
Θα ερθουν ομαδικως προς Γερμανία;
Τσεχία εχουμε αρκετους/ες αλλά οι ντοπιοι τους συμπεριφέρονται όπως εμείς του αλβανούς..
Εν τω μεταξύ οι Ουκρανοι εδώ ούτε μπραβιλικια,εγκληματικότητα,κ.λ.π. και πάλι οι Τσέχοι δεν τους θελουν.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Δεν αντελήφθην κάτι τέτοιο... Στο πορτοφόλι του που έβγαλε στο ξενοδοχείο να πληρώσει 2 ποτά  είχε τα νορμάλ λεφτά που έχει ο καθένας...
Κάτι άλλο παίζει!
Ο ίδιος λέει πως υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος στο Κίεβο! Παίζει ρόλο και το χρήμα αλλά όχι μόνο!
Το βασικότερο όπως καλά ξέρουμε είναι το "Άστρο" του Βαλκάνιου που τα σαρώνει όλα :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Τα λεφτά τα είχα βασικά στο χρηματοκιβώτιο για ευνόητους λόγους.Στο Κίεβο έχω περιγραψει τα συστήματα για day game,night game και κανονικές γκομενες.Οπως έχω γράψει οι κανονικές γκομενες είναι οι πιο ακριβές αλλα αξίζει να ασχοληθείς αν σε ενδιαφέρει το επίπεδο.
Έχω γαμησει καμια δεκαπενταριά Τσεχες ψηλοτερες και πιο ωραίες από την Ουκρανη που έφερα τώρα όπως και δυο Ρωσίδες σαφώς ωραιότερες και στο ίδιο ύψος.Απλα Ουκρανία είναι πολύ εύκολο αν έχεις το κασέ.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Πολύ μουνι στη Ρόδο αλλά δε με άφησε η δικιά μου να ασχοληθώ.Με κατηγορούσε ότι συνέχεια κοιτούσα άλλες.Γενικώς υπάρχουν δυνατότητες με Ρωσίδες,Πολωνες αλλά πρέπει να προσφέρεις added value.
Ο Glock καλός αλλά δεν έχει το στυλ του killer,έχει ανάλαφρο νησιώτικο στύλ πιο καλο για business.Και Αθήνα τώρα καλό μουνι σχετικά αλλά όχι σα Ρόδο.
Δεν καταλαβαίνεις τα χάλια της κατάστασης! Και λογικό είναι διότι δεν είσαι σε θέση να κάνεις σύγκριση..
Πριν κάτι χρόνια το Κολοράντο είχε περισσότερες γκόμενες επιπέδου της δικιάς σου και το καλύτερο είναι πως ήταν θετικές σε πεσίματα όπως και πολύ ευδιάθετες! Αν παρατήρησες ο κόσμος γενικά δεν ήταν ευδιάθετος και ήταν πολύ κλειστός! Η διασκέδαση του ήταν "μηχανική" και όχι αυθόρμητη!
Πριν ένα δυο χρόνια δεν υπήρχε περίπτωση να πήγαινα να έλεγα τίποτα σε αυτές τις μετριότητες που με έστειλες!Αλλά δεν είχε τίποτα άλλο!!! Και απο πίσω να πήγαινα πάλι δεν το πίστευα διότι δεν παίρνω τέτοιες εκτός αν με τραβήξουν που παλιότερα μας τραβούσαν εκεί μέσα πολύ καλύτερες!
Για το χαβαλέ της υπόθεσης πήγα! Δυστηχώς φέτος υπάρχει πρόβλημα..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Γενικά Ρόδο κατά τη γνώμη μου πρέπει να εντοπιζεις τις Σλαβες που είναι με τις μαναδες τους και να την πέφτεις στη βολτα.Δεν είναι όμως εύκολο.Εχω γράψει ότι οι χώρες προέλευσης είναι καλύτερες από τα θέρετρα.
Για να φέρεις όμως γκομενα η Ρόδος είναι καλή.Τωρα η Ουκρανή εθιστηκε θέλει συνέχεια με Μύκονο,Σαντορίνη.
Είχα πει σε άλλη δίμετρη να έρθει στα καπάκια Ρόδο αλλα δεν μπόρεσε.
Έριξα σήμερα ένα δυναμωτικο πουτσο σε παντρεμένη Πολωνέζα Αθήνα,για άλλη μια φορά το πολωνικό τσιμπουκι διέλυσε τον ανταγωνισμό.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Γενικά Ρόδο κατά τη γνώμη μου πρέπει να εντοπιζεις τις Σλαβες που είναι με τις μαναδες τους και να την πέφτεις στη βολτα.Δεν είναι όμως εύκολο.Εχω γράψει ότι οι χώρες προέλευσης είναι καλύτερες από τα θέρετρα.
Για να φέρεις όμως γκομενα η Ρόδος είναι καλή.Τωρα η Ουκρανή εθιστηκε θέλει συνέχεια με Μύκονο,Σαντορίνη.
Είχα πει σε άλλη δίμετρη να έρθει στα καπάκια Ρόδο αλλα δεν μπόρεσε.
Έριξα σήμερα ένα δυναμωτικο πουτσο σε παντρεμένη Πολωνέζα Αθήνα,για άλλη μια φορά το πολωνικό τσιμπουκι διέλυσε τον ανταγωνισμό.
Να ξέρεις πως το 90% των Τουριστών της ηλικίας μας κάνουν ακριβώς αυτό που έκανες κι εσύ!!!
Δηλαδή παίρνουν την γκόμενά τους και έρχονται χαλαρωτικές διακοπές στη Ρόδο! Δυστυχώς για πολλούς και διάφορους λόγους σταμάτησαν να έρχονται μόνες κοπέλες ή κοριτσοπαρέες όπως παλιότερα!
Όπως είδες μπορείς να έχεις τέλειες διακοπές σε ένα παραμυθένιο μέρος ήσυχα σε καλό ξενοδοχείο και με ρομαντικές βόλτες!
Αν όμως μπεις στη διαδικασία του κυνηγιού την έβαψες...Σε πιάνουν ψυχολογικά! Διότι έχει μετριότητες και μάλιστα υπερεκτιμημένες που δέχονται συνεχή πεσίματα απο απελπισμένους αντρες .... Σε συνδυασμό με την οικονομική ανασφάλεια των γυναικών το all inclusive και το σταριλίκι του Istangram  βγαίνουν απίστευτα κόμπλεξ στις διακοπές τους ...

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Να ξέρεις πως το 90% των Τουριστών της ηλικίας μας κάνουν ακριβώς αυτό που έκανες κι εσύ!!!
Δηλαδή παίρνουν την γκόμενά τους και έρχονται χαλαρωτικές διακοπές στη Ρόδο! Δυστυχώς για πολλούς και διάφορους λόγους σταμάτησαν να έρχονται μόνες κοπέλες ή κοριτσοπαρέες όπως παλιότερα!
Όπως είδες μπορείς να έχεις τέλειες διακοπές σε ένα παραμυθένιο μέρος ήσυχα σε καλό ξενοδοχείο και με ρομαντικές βόλτες!
Αν όμως μπεις στη διαδικασία του κυνηγιού την έβαψες...Σε πιάνουν ψυχολογικά! Διότι έχει μετριότητες και μάλιστα υπερεκτιμημένες που δέχονται συνεχή πεσίματα απο απελπισμένους αντρες .... Σε συνδυασμό με την οικονομική ανασφάλεια των γυναικών το all inclusive και το σταριλίκι του Istangram  βγαίνουν απίστευτα κόμπλεξ στις διακοπές τους ...

Αυτά έχουν χαλάσει την πιάτσα...

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Αυτά έχουν χαλάσει την πιάτσα...
Αυτά πιθανολογώ!....διότι οι Αλβανοί, οι γέροι γόηδες που πιστεύουν ακόμα πως μαγεύουν 18άχρονες, οι Μαροκάνοι ανιματέρ, οι ξεναγοί που έλουζαν λάσπη τους ντόπιους και οι κλίκες της κάθε χώρας που προσπαθούν να μπλοκάρουν τους ντόπιους άντρες υπήρχαν και θα υπάρχουν πάντα! Και πάντα τα ξεπερνούσαμε!
Οι νέες προκλήσεις όμως είναι ένα τεράστιο βουνό! Πρέπει να βάλει το χέρι του ό Άγιος Βλάντημιρ και να ρίξει το Instagramm! Οπως τα Site τζόγου και πορνό!
Πρέπει να το κατατάξει στα μέσα που υποκινούν τον χουλιγκανισμό ...

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Αν όμως μπεις στη διαδικασία του κυνηγιού την έβαψες...Σε πιάνουν ψυχολογικά! Διότι έχει μετριότητες και μάλιστα υπερεκτιμημένες που δέχονται συνεχή πεσίματα απο απελπισμένους αντρες .... Σε συνδυασμό με την οικονομική ανασφάλεια των γυναικών το all inclusive και το σταριλίκι του Istangram  βγαίνουν απίστευτα κόμπλεξ στις διακοπές τους ...

Glock,εμπιστευομαι την μαρτυρία σου για την κατάσταση,αλλά φαντάσου τι λούκι τραβάνε οι Έλληνες σε επαρχιακές πολεις της ηπειρωτικης Ελλάδας που εξαιτίας έλλειψης γυναικών,το καθε εξάρι ανάγεται σε 9αρι..

Κάποτε είχα πάει να επισκεφτω την μια ξαδέρφη μου που σπούδαζε :2funny: Δασοπονια στο Καρπενησι.Αντροκρατούμενη σχολή,αρχιδόκαμπος..
Βγαινουμε έξω,δυνατη η ξαδέρφη,δεν πληρωσαμε ΠΟΥΘΕΝΑ φιλε.
Ουτε καν στο κρεπατζίδικο μετά την εξοδο,για τέτοιο πυρφορισμό μιλάμε,απο φοιτητές και ντόπιους.
Την πιο καλή ατακα μου την είπε γιουβαρλάκι συμφοιτήτρια της ξαδέρφης μου:
"Aν δεν είχα περασει εδώ,θα ημουν ακόμη παρθένα"
Η χοντρή είχε γκομενο εναν ωραίο εμφανισιακά,λιγο χωριάτη αργό τύπο,που οποτε τη φιλούσε μπροστα μου τον λυπομουν και μου ερχόταν να ξερασω.. :-

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom