Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Στο μυαλό μου είσαι!Λεφτά υπάρχουν...Επενδυτικό πλάνο λείπει!αν πάω χωρίς σύμβουλο επενδύσεων το τρακοσάρι θα πηγαίνει άκλαυτο σε άπατο βαρέλι χωρίς καν να αγγίζω...

Ρε μακάκα,δεν είσαι 50άρης ζουμπας σαπιοκοιλιάς να χρειαζεται να φλασαρεις για να δεις μουνοτρυπα.
Μην μπαίνεις σε τετοια τρυπακια

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ρε μακάκα,δεν είσαι 50άρης ζουμπας σαπιοκοιλιάς να χρειαζεται να φλασαρεις για να δεις μουνοτρυπα.
Μην μπαίνεις σε τετοια τρυπακια
Με τις απορρίψεις που τρώω απο τις all inclusive Τουρίστριες της Ρόδου... έτσι αισθάνομαι +κουτσός, στραβός και ...αριστερός

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ίσως για μένα να είναι καλο που θα ριχνω ένα δίευρο και θα κάνουν μακροβουτια να το πιάσουν,αλλά για την Ελλαδα όχι..
Οπότε ΟΧΙ. ΝΑΙ
Μην ξεχνάς την καργιόλα τη Χριστίνα που σε εξόρισε!!!! Θα της δίνεις το κωλάντερο στο χέρι για 5 Ευρώ! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Για τους ικανούς εδώ μην φοβάσαι! Θα βρούμε τον τρόπο να κολυμπήσουμε!!!

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Με τις απορρίψεις που τρώω απο τις all inclusive Τουρίστριες της Ρόδου... έτσι αισθάνομαι +κουτσός, στραβός και ...αριστερός

Σκέψου ότι όλο αυτό γίνεται γιατί αποφάσισαν οι κυβερνώντες μας να φέρουν σε 'μας όλες τις σαβούρες του κόσμου σε μορφή τουριστριών και βγάζουν κόμπλεξ!

Αυτό έχει γίνει κι απ' αυτό υποφέρεις!

Διάβασε κανά βιβλίο να ξεσκάσεις προς το παρόν... Μέχρι να 'ρθουν καλύτερα γκρουπάκια!   :fuck1: :tits: :fuck2:  :knockinb:

Carlos Romero

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2017
Like
6
Πόντοι
1
Με τις απορρίψεις που τρώω απο τις all inclusive Τουρίστριες της Ρόδου... έτσι αισθάνομαι +κουτσός, στραβός και ...[size=10pt]αριστερός[/size]

Αυτό που λές για αριστερός - είναι ακραίο. Κανείς δεν πρέπει να πέφτει τόσο χαμηλά.
Μη χάνεις το κουράγιο σου.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Μην ξεχνάς την καργιόλα τη Χριστίνα που σε εξόρισε!!!! Θα της δίνεις το κωλάντερο στο χέρι για 5 Ευρώ! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Για τους ικανούς εδώ μην φοβάσαι! Θα βρούμε τον τρόπο να κολυμπήσουμε!!!

Η Ελλάδα με νοιαζει,οι Χριστινες έρχονται δεύτερες..

Να κολυμπήσετε;
Με πρωθυπουργο που λέει πως δεν υπάρχουν θαλασσια συνορα και επόμενο πρωθυπουργό που βγαίνει selfie με λάθρο,σου έχω άσχημα νεα,δυστυχώς..

Τέσπα ξεφύγαμε απο το θέμα..

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Αυτό που λές για αριστερός - είναι ακραίο. Κανείς δεν πρέπει να πέφτει τόσο χαμηλά.
Μη χάνεις το κουράγιο σου.
Χαχα!! Το είπα σαν παρομοίωση και βλέπω πως αυτή η λέξη περιγράφει πλήρως την αποτυχία και την ξεφτίλα!
Θα έρθουν και καλύτερες μέρες! Μια Ρωσίδα μου είχε πει κάποτε πως οι φάσεις της ζωής είναι μια πορεία σαν το τρίχωμα της ΖΕΜΠΡΑΣ! Τώρα διανύουμε τη μαυρη λωρίδα μέχρι να έρθει πάλι η άσπρη...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Μπα μη νομίζεις.Χλωμό.Δε θα ανέβει η Ελλάδα ξανά τα επόμενα 30 χρόνια.Η κατάσταση είναι μπλοκαρισμένη μέσα έξω.
Βέβαια Ρόδο είστε τυχεροί.Παπάρια κρίση έχετε.Και όλα μαύρα είναι,αν ήταν η υπόλοιπη Ελλάδα σαν τη Ρόδο θα συγκεντρώναμε όλα τα θεόμουνα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Άμα σου κρατήσω το πορτοφόλι θα δούμε τι είναι..
Για καμάκι λέμε,αν είναι τώρα να συγκρίνουμε παραδοσιακά μέρη που σκάει ο κόσμος με τα μπικίνι,τα ξύδια του και την ανωνυμία του,με Πολωνία τι να πω..

Γιατί δεν τους λες ότι street game Βρόσλαου οι 8 στις 10 δε μιλάνε γρι Αγγλικα;
Αλλά στα αρχίδια σου,εσύ μιλάς στα Πολωνικά.
Εσύ ξέρεις ποια είναι σπονσορέτα,φλασάρεις,χώνεσαι.
Το μέσο μελος-μη σπονσορας θα παρει τα αρχίδια του τα δυό.

Το Βρότσλαβ είναι για κλάμπινγκ όχι για daygame.Ρόδο,Παραλία ψάχνεις τις Πολωνέζες με το κυάλι,Βρότσλαβ έχει μόνο Πολωνέζες και τις πιο εύκολες.Γιατί να πάω σε θέρετρο να κυνηγάω τις 100 Σλάβςς που παραθερίζουν όταν σε σλαβική πόλη έχω δεκάδες χιλιάδες διαθέσιμες?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Η Ελλάδα με νοιαζει,οι Χριστινες έρχονται δεύτερες..

Να κολυμπήσετε;
Με πρωθυπουργο που λέει πως δεν υπάρχουν θαλασσια συνορα και επόμενο πρωθυπουργό που βγαίνει selfie με λάθρο,σου έχω άσχημα νεα,δυστυχώς..

Τέσπα ξεφύγαμε απο το θέμα..

Οντως Ελλάδα έμειναν οι ψωλάδες.Οι ξύπνιοι την έχουν κάνει προ πολλού.
Πιστεύω σε 5 χρόνια τα πράγματα θα είναι ακόμα χειρότερα εκτός αν γίνει καμιά επανάσταση ή συνταρακτικό γεγονός που δεν πρόκειται να γίνει.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Μπα μη νομίζεις.Χλωμό.Δε θα ανέβει η Ελλάδα ξανά τα επόμενα 30 χρόνια.Η κατάσταση είναι μπλοκαρισμένη μέσα έξω.
Βέβαια Ρόδο είστε τυχεροί.Παπάρια κρίση έχετε.Και όλα μαύρα είναι,αν ήταν η υπόλοιπη Ελλάδα σαν τη Ρόδο θα συγκεντρώναμε όλα τα θεόμουνα.
Σου επαναλαμβάνω πως δεν μπορείς να κάνεις σύγκριση διότι παλιώτερα ήταν πολύ καλύτερα!
Σκέψου μόνο πως στο Κράτος προσφέρει τεράστια ποσά στα κρατικά ταμεία απο έσοδα! Κάπου το 12% πανελλαδικά που είναι το μεγαλύτερο ποσό που παίρνει απο περιφέρεια και αυτό που παίρνει πίσω με βάση τον πλυθισμό είναι λιγότερο απο την Ηπειρο για παράδειγμα! Αλλά οι ανάγκες εδώ είναι για την υποδοχή 2 εκ. επισκεπτών! Απο ένα σημείο και μετά το κράτος των Αθηνών μας οπισθοδρομεί...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.102
Πόντοι
3.656
Οντως Ελλάδα έμειναν οι ψωλάδες.Οι ξύπνιοι την έχουν κάνει προ πολλού.
Πιστεύω σε 5 χρόνια τα πράγματα θα είναι ακόμα χειρότερα εκτός αν γίνει καμιά επανάσταση ή συνταρακτικό γεγονός που δεν πρόκειται να γίνει.
σε δυο το πολυ

D

dude901123

Επισκέπτης
Ενδιαφέρουσα η συζήτηση.. Από το μέτωπο τα νέα λένε πως καλοκαιριάτικα το Hryvnia έχει πάρει την Katiusa. 29.45 το άλλαξα σήμερα. Και μακριά από περίεργους εξυπνάκηδες σε ανοιχτές αγορές που το αλλάζουν με 28.7-29.1 ενώ η τράπεζα το αλλάζει με σαφώς καλύτερη τιμή σε ένα περιβάλλον ασφαλέστερο του δρόμου και χωρίς προμήθεια, διαβατήριο κτλ.
Όσο για τα 300 ευρώ τη μέρα και τις πληρωμένες διακοπές που ακούω.. ας μη τα σχολιάσω καλύτερα.
Χαιρετίσματα από Khmelniskiy.

Συνημμένα

• Hryvnia10.7.2017.jpg
    Hryvnia10.7.2017.jpg
    2,5 MB · Εμφανίσεις: 63
D

dude901123

Επισκέπτης
Και η απάντηση στην Ουκρανική απαιτητικότητα..

Συνημμένα

• Dynamotiko.jpg
    Dynamotiko.jpg
    3,1 MB · Εμφανίσεις: 44

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ενδιαφέρουσα η συζήτηση..
Όσο για τα 300 ευρώ τη μέρα και τις πληρωμένες διακοπές που ακούω.. ας μη τα σχολιάσω καλύτερα.
Χαιρετίσματα από Khmelniskiy.

Μιλάμε για εμφανίσιμες γκόμενες.Πήγαινε την καλύτερη που έχεις Ρόδο να δει ο Γκλοκ πώς είναι οι δικές σου.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Μιλάμε για εμφανίσιμες γκόμενες.Πήγαινε την καλύτερη που έχεις Ρόδο να δει ο Γκλοκ πώς είναι οι δικές σου.
Χωρίς να μειώσω την προσπάθεια του Dirty , απο όλες όσες μου έχει δείξει σε φώτο , καμιά δεν φτάνει σε ομορφιά την δική σου!
Βέβαια εσείς στη Ρόδο δεν φαίνόσασταν σαν ζευγάρι!Ουσιαστικά η μοναδική αγκαλιά που είδα ήταν στο αυτοκίνητο εκ των πραγμάτων !
Ο Dirty με όλες είναι αγκαλιασμένος μέσα στα ...μέλια  :2funny:

Πες περισσότερα για το επενδυτικό πλάνο στο Κίεβο..Φέτος θα μου περισσέψει ένα σοβαρό κομπόδεμα απο όλες αυτές που δεν καταδέχονται να κυκλοφορήσουν μαζί μου  :headbang: :rockon:

D

dude901123

Επισκέπτης

Μπερδεύεσαι.. εγώ μιλάω για γκόμενες και εσύ για πουτάνες. Και η ίδια πουτάνα στον γκόμενο της επειδή τον γουστάρει τα δίνει όλα.. και μαζί σου κάνει ψιλοαγγαρεία και μετράει τα λεπτά για να χύσεις και να φύγει. Εγώ μιλάω για γυναίκες που πληρώνουν το εισιτήριο τους να έρθουν στην Ελλάδα να τις φιλοξενήσω και εσύ για γυναίκες που πληρώνεις για να σου κάνουν παρέα. Πως μπορούν αυτά τα 2 να μπουν στην ίδια ζυγαριά? Δεν σε προσβάλω αλλά μη μπερδεύεσαι. Άλλο πράγμα κάνεις εσύ και άλλο εγώ. Και επειδή και εγώ έχω κάνει μια φορά τη μαλακία να πληρώσω στην ουκρανία.. καμία σύγκριση το γαμήσι κονσέρβα από το 18χρονο που βαράει το τηλέφωνό του από διάφορους μαλάκες με το σεξ με τη γκόμενα που σε γουστάρει, σε βάζει στο σπίτι της, σε γνωρίζει στους φίλους της, σου δίνεται και ελπίζει αύριο να είναι πάλι μαζί σου. Σέβομαι απόλυτα αυτό που κάνεις, απλά δεν μπαίνουν στην ίδια κατηγορία.

• Like
Αντιδράσεις: flynow

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Προσέθεσες την "added value" στα 300 την ημέρα?Γιατί αν ζητήσουν  τόσα εμείς δίνουμε παραπάνω !

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Χωρίς να μειώσω την προσπάθεια του Dirty , απο όλες όσες μου έχει δείξει σε φώτο , καμιά δεν φτάνει σε ομορφιά την δική σου!
Βέβαια εσείς στη Ρόδο δεν φαίνόσασταν σαν ζευγάρι!Ουσιαστικά η μοναδική αγκαλιά που είδα ήταν στο αυτοκίνητο εκ των πραγμάτων !
Ο Dirty με όλες είναι αγκαλιασμένος μέσα στα ...μέλια  :2funny:

Πες περισσότερα για το επενδυτικό πλάνο στο Κίεβο..Φέτος θα μου περισσέψει ένα σοβαρό κομπόδεμα απο όλες αυτές που δεν καταδέχονται να κυκλοφορήσουν μαζί μου  :headbang: :rockon:

Συνήθως με αγκάλιαζε όταν περπατούσαμε έξω στη βόλτα.Ετσι κι αλλιώς μαζί κοιμόμασταν,έχυνα στη μάπα της κτλ.Δεν ξέρω τι εννοείς.
Στα κλαμπ σιγά μην ανεβάσω την αξία της γκόμενας με φιλιά κτλ.Γενικά τις έχω χαλαρές.
Δε με νοιάζει αν πάει να τους μιλήσει άλλος αφού θα πιάσει τα αρχίδια του.
Βασικά για να με σταματήσουν,πρέπει να γίνουν physical,δηλαδή να με αρπάξουν.Αλλιώς δε γίνεται.
Κίεβο σου είπα σκέφτομαι να πάω Σεπτέμβριο για μια βδομάδα.Εχω έτοιμες αλλά σίγουρα καιρού επιτρέποντος και με βάση Carribean το βράδυ θα βγάλουμε πολύ πράμα.Με ένα καλό budget δεν μπορώ να σκεφτώ πώς κάποιος μπορεί να αποτύχει Κίεβο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom