Mounokwlaraki
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 65
- Like
- 3.281
- Πόντοι
- 7.216
Εχω πει πολλές φορές οτι το Κίεβο δεν είναι ο καλύτερος προορισμός για κάποιους που κυνηγούν μόνο το πληρωμένο.Το Κίεβο αξίζει για σπόνσορες και για όσους κυνηγούν υψηλή ποιότητα.Παράλληλα γαμάς και επαγγελματίες βέβαια αλλά ο κυριότερος λόγος να επισκεφτεί κανείς Κίεβο είναι οι ελευθέρας βοσκής και οι σεμιπρο.
Στο mamba και στο tinder,badoo βρίσκεις πολλές με 50 ευρώ την ώρα ή 100 ευρώ όλη τη νύχτα.Με 100 ευρώ είναι οι κορυφαίες μέχρι εφτάρια.Για οχτάρια σκας 200-300 και πάνω από οχτάρια έχει μόνο στα high end clubs και έξω στο δρόμο.
Το θέμα είναι οτι αν χάνεις χρόνο με τα αλλεπάλληλα γαμήσια στα εφταράκια μετά δεν έχεις χρόνο και ρευστό να ασχοληθείς με οχτάρια εννιάρια που είναι αυτό που πραγματικά έχει το Κίεβο σε σχέση με άλλες πόλεις.
Καλά κάνεις και τα λές, αλλά το site λέγεται bourdela και οχι cosmopolitan, αρα θεωρώ οτι πρέπει να συζητάμε κατα κύριο λόγο για τον πληρωμένο.
Αδερφέ ακόμα και στις ελευθέρας βοσκής νομίζω οτι τα πράγματα είναι πολύ υπερτιμημένα απο την στιγμή που μιλάμε για ουκρανία, οπου ο μέσος μισθος είναι 200 ευρώ το μήνα.
Τι θέλει δλδ το ντόπιο κοράσιο? Εντός 1 ώρας να βγάλει μισό μηνιάτικο? που τα έχει δεί αυτά?
Υπο αυτές τις συνθήκες, και εάν δεν υπάρχουν χαμηλότερες τιμολογιακά επιλογές, νομίζω οτι η ουκρανία συγκαταλέγεται στους Μη προσιτούς πονοπροορισμούς.
π.χ. στην Τσεχία έχει σοβαρή σεξοσκηνή η οποία ξεκινά από τα 45€/h. Και κατα κανόνα οι τιμές κυμαινονται εκει κοντά.
Σε άλλες δε περιοχές ανα τον κόσμο που είναι τις πάση γνωστές ώς πορνοπροορισμοι οι τιμές ξεκινάν πολύ χαμηλότερα (20-30 €).
Υπο αυτή την έννοια τα 100άρικα της ουκρανίας χαρακτηρίζοντε τουλάχιστον αστεία...
Και στην τελική γιατί δεν έρχεσαι ελλάδα να γαμείς με τα ιδια λεφτά ουκρανέζικα μουνιά να σε δεί και λίγο ο ήλιος και να βγείς στο ρεπό σου με κανένα φιλαράκι?
Τραβιέσαι στον βορρά και δαγκώνεις το καβλί σου...
Edit:
Πιο mamba και πιο tinder ρε ψηλέ? Εγώ βαριέμαι να στείλω μνμ στην γκομενά μου θα κάτσω να πιάσω την κουβέντα στην πουτάνα για να την πύσω οτι είμαι αξιος να την πληρώσω για να την γαμησω?
Πάς καλά? Ο πορνοτουρίστας πάει 5 μέρες να χαλαρώσει, να κάνει τα σπά του και τα μασαζάκια του και χωρις κούραση και κόπο να ριξει και δυο μανικια και να γυρίσει στην ρουτίνα αναζωογονημένος.
Εσύ δεν θες πορνοτουρίστα, κασκαντέρ θες!