Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
65
Like
3.281
Πόντοι
7.216
Εχω πει πολλές φορές οτι το Κίεβο δεν είναι ο καλύτερος προορισμός για κάποιους που κυνηγούν μόνο το πληρωμένο.Το Κίεβο αξίζει για σπόνσορες και για όσους κυνηγούν υψηλή ποιότητα.Παράλληλα γαμάς και επαγγελματίες βέβαια αλλά ο κυριότερος λόγος να επισκεφτεί κανείς Κίεβο είναι οι ελευθέρας βοσκής και οι σεμιπρο.
Στο mamba και στο tinder,badoo βρίσκεις πολλές με 50 ευρώ την ώρα ή 100 ευρώ όλη τη νύχτα.Με 100 ευρώ είναι οι κορυφαίες μέχρι εφτάρια.Για οχτάρια σκας 200-300 και πάνω από οχτάρια έχει μόνο στα high end clubs και έξω στο δρόμο.
Το θέμα είναι οτι αν χάνεις χρόνο με τα αλλεπάλληλα γαμήσια στα εφταράκια μετά δεν έχεις χρόνο και ρευστό να ασχοληθείς με οχτάρια εννιάρια που είναι αυτό που πραγματικά έχει το Κίεβο σε σχέση με άλλες πόλεις.

Καλά κάνεις και τα λές, αλλά το site λέγεται bourdela και οχι cosmopolitan, αρα θεωρώ οτι πρέπει να συζητάμε κατα κύριο λόγο για τον πληρωμένο.

Αδερφέ ακόμα και στις ελευθέρας βοσκής νομίζω οτι τα πράγματα είναι πολύ υπερτιμημένα απο την στιγμή που μιλάμε για ουκρανία, οπου ο μέσος μισθος είναι 200 ευρώ το μήνα.
Τι θέλει δλδ το ντόπιο κοράσιο? Εντός 1 ώρας να βγάλει μισό μηνιάτικο? που τα έχει δεί αυτά? :idiot:

Υπο αυτές τις συνθήκες, και εάν δεν υπάρχουν χαμηλότερες τιμολογιακά επιλογές, νομίζω οτι η ουκρανία συγκαταλέγεται στους Μη προσιτούς πονοπροορισμούς.
π.χ. στην Τσεχία έχει σοβαρή σεξοσκηνή η οποία ξεκινά από τα 45€/h. Και κατα κανόνα οι τιμές κυμαινονται εκει κοντά.
Σε άλλες δε περιοχές ανα τον κόσμο που είναι τις πάση γνωστές ώς πορνοπροορισμοι οι τιμές ξεκινάν πολύ χαμηλότερα (20-30 €).
Υπο αυτή την έννοια τα 100άρικα της ουκρανίας χαρακτηρίζοντε τουλάχιστον αστεία...

Και στην τελική γιατί δεν έρχεσαι ελλάδα να γαμείς με τα ιδια λεφτά ουκρανέζικα μουνιά να σε δεί και λίγο ο ήλιος και να βγείς στο ρεπό σου με κανένα φιλαράκι?
Τραβιέσαι στον βορρά και δαγκώνεις το καβλί σου...

Edit:
Πιο mamba και πιο tinder ρε ψηλέ? Εγώ βαριέμαι να στείλω μνμ στην γκομενά μου θα κάτσω να πιάσω την κουβέντα στην πουτάνα για να την πύσω οτι είμαι αξιος να την πληρώσω για να την γαμησω?
Πάς καλά? Ο πορνοτουρίστας πάει 5 μέρες να χαλαρώσει, να κάνει τα σπά του και τα μασαζάκια του και χωρις κούραση και κόπο να ριξει και δυο μανικια και να γυρίσει στην ρουτίνα αναζωογονημένος.
Εσύ δεν θες πορνοτουρίστα, κασκαντέρ θες! :2funny:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Καλά κάνεις και τα λές, αλλά το site λέγεται bourdela και οχι cosmopolitan, αρα θεωρώ οτι πρέπει να συζητάμε κατα κύριο λόγο για τον πληρωμένο.

Αδερφέ ακόμα και στις ελευθέρας βοσκής νομίζω οτι τα πράγματα είναι πολύ υπερτιμημένα απο την στιγμή που μιλάμε για ουκρανία, οπου ο μέσος μισθος είναι 200 ευρώ το μήνα.
Τι θέλει δλδ το ντόπιο κοράσιο? Εντός 1 ώρας να βγάλει μισό μηνιάτικο? που τα έχει δεί αυτά? :idiot:

Υπο αυτές τις συνθήκες, και εάν δεν υπάρχουν χαμηλότερες τιμολογιακά επιλογές, νομίζω οτι η ουκρανία συγκαταλέγεται στους Μη προσιτούς πονοπροορισμούς.
π.χ. στην Τσεχία έχει σοβαρή σεξοσκηνή η οποία ξεκινά από τα 45€/h. Και κατα κανόνα οι τιμές κυμαινονται εκει κοντά.
Σε άλλες δε περιοχές ανα τον κόσμο που είναι τις πάση γνωστές ώς πορνοπροορισμοι οι τιμές ξεκινάν πολύ χαμηλότερα (20-30 €).
Υπο αυτή την έννοια τα 100άρικα της ουκρανίας χαρακτηρίζοντε τουλάχιστον αστεία...

Και στην τελική γιατί δεν έρχεσαι ελλάδα να γαμείς με τα ιδια λεφτά ουκρανέζικα μουνιά να σε δεί και λίγο ο ήλιος και να βγείς στο ρεπό σου με κανένα φιλαράκι?

Edit:
Πιο mamba και πιο tinder ρε ψηλέ? Εγώ βαριέμαι να στείλω μνμ στην γκομενά μου θα κάτσω να πιάσω την κουβέντα στην πουτάνα για να την πύσω οτι είμαι αξιος να την πληρώσω για να την γαμησω?
Πάς καλά? Ο πορνοτουρίστας πάει 5 μέρες να χαλαρώσει, να κάνει τα σπά του και τα μασαζάκια του και χωρις κούραση και κόπο να ριξει και δυο μανικια και να γυρίσει στην ρουτίνα αναζωογονημένος.

Τύπε αν σε ενδιαφέρει μόνο το πληρωμένο, τότε δεν υπάρχει καλύτερος σεξοπροορισμός από την Αθήνα αυτήν τη στιγμή στην Ευρώπη.-

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
65
Like
3.281
Πόντοι
7.216
Τύπε αν σε ενδιαφέρει μόνο το πληρωμένο, τότε δεν υπάρχει καλύτερος σεξοπροορισμός από την Αθήνα αυτήν τη στιγμή στην Ευρώπη.-

Νομιζω οτι υπερβάλεις. Είναι αρκετά ψηλά η θέση μας αλλά οχι Νο1.
Τσεχία ας πούμε είναι αρκετά πιο φθηνά με εξησου καλή ποιότητα.

Και επίσης δεν εχω άποψη για χώρες της πρωην σοβιετικής ένωσης οπου το πιο πιθανό είναι να είναι καλύτερα απο ελλάδα.
π.χ. Λετονια, λευκορωσία μολδαβία κλπ....

και προφανώς σε αυτό εδώ το site μονο το πληρωμένο με ενδιαφέρει. Γιατι μπαίνω νομίζεις? Για να διαβάσω πολιτική επικαιρότητα? :P

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Edit:

Τα έχουμε πει πολλές φορές.Ουκρανία πας κλαμπ και φορτώνεις.Τσεχία δε γίνεται αυτό.Ούτε Ελλάδα γίνεται αυτό.Ούτε κάνεις πουθενά αλλού instafuck από το δρόμο ούτε μπορείς να έχεις χαρέμια ούτε είναι πρόθυμες τόσες πολλές από το ίντερνετ.Αυτά μόνο Ουκρανία γίνονται.
Το 99% των τουριστών Ουκρανία πάει λόγω mamba και οι υπόλοιποι για τα κλαμπ και το free style.
Σε ποιο dating site μπαίνεις Τσεχία ή Ελλάδα και έχεις γκόμενες να γαμιούνται για 50 ευρώ?Παίζει να γαμήσεις από τίντερ,badoo Ελλάδα με λίγα χρήματα?Ουκρανία έχει άπειρες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Νομιζω οτι υπερβάλεις. Είναι αρκετά ψηλά η θέση μας αλλά οχι Νο1.
Τσεχία ας πούμε είναι αρκετά πιο φθηνά με εξησου καλή ποιότητα.

Και επίσης δεν εχω άποψη για χώρες της πρωην σοβιετικής ένωσης οπου το πιο πιθανό είναι να είναι καλύτερα απο ελλάδα.
π.χ. Λετονια, λευκορωσία μολδαβία κλπ....

και προφανώς σε αυτό εδώ το site μονο το πληρωμένο με ενδιαφέρει. Γιατι μπαίνω νομίζεις? Για να διαβάσω πολιτική επικαιρότητα? :P

Λευκορρωσία η πορνεία είναι απαγορευμένη.Δεν έχει σχεδόν τίποτα.

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
65
Like
3.281
Πόντοι
7.216
Τα έχουμε πει πολλές φορές.Ουκρανία πας κλαμπ και φορτώνεις.Τσεχία δε γίνεται αυτό.Ούτε Ελλάδα γίνεται αυτό.Ούτε κάνεις πουθενά αλλού instafuck από το δρόμο ούτε μπορείς να έχεις χαρέμια ούτε είναι πρόθυμες τόσες πολλές από το ίντερνετ.Αυτά μόνο Ουκρανία γίνονται.
Το 99% των τουριστών Ουκρανία πάει λόγω mamba και οι υπόλοιποι για τα κλαμπ και το free style.
Σε ποιο dating site μπαίνεις Τσεχία ή Ελλάδα και έχεις γκόμενες να γαμιούνται για 50 ευρώ?Παίζει να γαμήσεις από τίντερ,badoo Ελλάδα με λίγα χρήματα?Ουκρανία έχει άπειρες.
Οκ για τα κλαμπ. Εχει αναφερθεί. Τώρα τα υπολοιπα νομίζω οτι είναι λίγο άκυρα.
Σιγά μην πάει ο τουρίστας σε μια ξένη χώρα να βγάλει την ψωλή του έξω και να αρχίζει να γαμεί περαστικές.
Ακομα και αν γίνεται με τόση ευκολία όσο λές, κάτι για το οποίο έχω αρκετες επιφυλλάξεις, δεν νομίζω o μέσος ανδρας έχει το θράσσος να το κάνει.
Αρχικά - αρχικά γιατί δεν ξέρει την γλώσσα...
Για τα site σου είπα. Προσωπικά δεν έχω καμια όρεξη να ασχοληθώ με πουτάνα για οτιδηποτε αλλο εκτος του σεξ πάνω απο 5''. Οσο δλδ σου πέρνει να διαβάσεις σε ενα site τιμή και υπηρεσίες.
Γκομενα έχω, δεν θα κάτσω να κάνω τον ψυχιατρο και στην πουτάνα... Ας βρει άλλο κοροϊδο!

Τελος για τις τιμές βλέπω το έκανες γαργάρα...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Οκ για τα κλαμπ. Εχει αναφερθεί. Τώρα τα υπολοιπα νομίζω οτι είναι λίγο άκυρα.
Σιγά μην πάει ο τουρίστας σε μια ξένη χώρα να βγάλει την ψωλή του έξω και να αρχίζει να γαμεί περαστικές.
Ακομα και αν γίνεται με τόση ευκολία όσο λές, κάτι για το οποίο έχω αρκετες επιφυλλάξεις, δεν νομίζω o μέσος ανδρας έχει το θράσσος να το κάνει.
Αρχικά - αρχικά γιατί δεν ξέρει την γλώσσα...
Για τα site σου είπα. Προσωπικά δεν έχω καμια όρεξη να ασχοληθώ με πουτάνα για οτιδηποτε αλλο εκτος του σεξ πάνω απο 5''. Οσο δλδ σου πέρνει να διαβάσεις σε ενα site τιμή και υπηρεσίες.
Γκομενα έχω, δεν θα κάτσω να κάνω τον ψυχιατρο και στην πουτάνα... Ας βρει άλλο κοροϊδο!

Τελος για τις τιμές βλέπω το έκανες γαργάρα...

Οι τιμές είναι ελεύθερες στη διαπραγμάτευση.Δεν υπάρχουν φιξ τιμές όπως Τσεχία κτλ.
Πάνω κάτω με 50 ευρώ βρίσκεις πάρα πολλές αν ψάξεις λίγο μέχρι εφτάρια.Απλά στα FKK δε χρειάζεται καν να ψάξεις για την ίδια ποιότητα.
Ουκρανία μπορείς να τις κλείσεις και για μεγάλο διάστημα πολλές μέρες.Απλά εμένα δε με ενδιαφέρει για να έχω τα χέρια μου ελεύθερα.

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
65
Like
3.281
Πόντοι
7.216
Που τις βρίσκεις αυτές του 50άρικου?

Στο δρόμο θα μου πείς τώρα....και θα  :headbang:

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
65
Like
3.281
Πόντοι
7.216
Οι τιμές είναι ελεύθερες στη διαπραγμάτευση.Δεν υπάρχουν φιξ τιμές όπως Τσεχία κτλ.

Η ελευθερη διαπραγματευση, η μη υπαρξη κανονων, προκαθορισμένων υπηρεσιών και τιμών σε συνδιασμό με την μην γνώση της τοπικής γλώσσας απο τον μέσο πορνοτουρίστα οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε γαμησι φαρσοκομωδία 10 φορές χειρότερο από κατηγορία δελο φυλής.... 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Που τις βρίσκεις αυτές του 50άρικου?

Στο δρόμο θα μου πείς τώρα....και θα  :headbang:

Στο μάμπα έχει πολλές.Για μερικές από αυτές που πόσταρα πλήρωσα 50 ευρώ.
Βασικά αν μείνεις εκεί πάνω από 2 μέρες μαθαίνεις τις αληθινές τιμές και τις φέρνεις εκεί.Γιατί έχεις την πολυτέλεια του χρόνου οπότε επιλέγεις.
Απλά μετά τις δύο μέρες συνήθως έχω βρει μια μουνάρα της αρεσκείας μου που περνάω τον περισσότερο χρόνο μαζί της οπότε ρίχνω σποραδικούς πούτσους σε επαγγελματίες.

Περίπου αυτό το επίπεδο γαμάς με 50 ευρώ.

aI3JlJ.jpg

Bri6CO.jpg

ya6rCF.jpg

Αυτό το επίπεδο πάει στα 100 ευρώ.(και για όλο το βράδυ αν θες).

fJp5mF.jpg

mK3I2z.jpg

y1lmRW.jpg

kMuW3H.jpg

Εχει άπειρες τέτοιες.Ανεβάζουν τα έξοδα για τις κανονικές γκόμενες.Σου λένε αν δίνεις για την πουτάνα 100 ευρώ για εμένα θα πρέπει να ξοδεύεις 200 ευρώ μίνιμουμ σε κάθε συνάντηση γιατί εγώ δεν είμαι πουτάνα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εδώ είμαι πέρυσι τον Οκτώβριο με Ρωσίδα 190 επαρχία που την έβαζα να φοράει δεκαπεντάποντα τακούνια.Τέτοιες βγάζεις και Κίεβο άνετα αν ξέρεις το παίγνιο.

Bd9mY4.jpg

NWu4EI.jpg

Γενικά πρέπει να είσαι άρχοντας.Ανώτερη μορφή τσομπάνη.

dimitriscock

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
4
Πόντοι
1
βρηκα μερικα strip club στο κιεβο?
κανεις παιχνιδι μεσα ξερει κανεις εμπειρος η να φορτωσεις?

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
65
Like
3.281
Πόντοι
7.216
Γενικά πρέπει να είσαι άρχοντας.Ανώτερη μορφή τσομπάνη.

Φανταζομαι οτι ο τραμπάκουλας γαμεί και σπέρνει στην ουκρανία...
:idiot: :jerking:

Συνημμένα

• ΤΡΑΜΠΑΚΟΥΛΑΣ.jpg
    ΤΡΑΜΠΑΚΟΥΛΑΣ.jpg
    22,1 KB · Εμφανίσεις: 30

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
βρηκα μερικα strip club στο κιεβο?
κανεις παιχνιδι μεσα ξερει κανεις εμπειρος η να φορτωσεις?

Το Rio έχει μερικά πολύ δυνατά μουνιά.Πάνε στα 250-300 ευρώ αλλά είναι αφρός.Μερικές από το Rio έρχονται Carribean.

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
65
Like
3.281
Πόντοι
7.216
250-300 μιλας για 1 ωρα ???

Ασε φιλαράκι, ή ο τυπος δεν ξερει τι λέει (που είναι το πιθανότερο) ή οι ουκρανοι τρελάθηκαν.
Ειναι σαν να πάς να πάρεις κινεζικη μπλούζα από το πεκινο 3 φορές ακριβότερα απο οτι τις πουλάν στην ελλάδα....

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
250-300 μιλας για 1 ωρα ???

2-3 ώρες.Αλλά είναι τοπ μουνιά.Το Ρίο είναι για χοντρά βαλάντια.
Αυτή τη φορά λέω να πάω Chi εκεί έχει τις δυνατότερες σπονσορέτς του Κιέβου χάνεις τη μπάλλα με αυτά που βλέπεις.
Γενικά για τις γκόμενες αυτές ανταγωνίζεσαι με τους φραγκάτους Ουκρανούς,ο μέσος όρος δεν έχει καμία σχέση.

dimitriscock

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
4
Πόντοι
1
2-3 ωρες ειναι καλα για 250 αν το κλεισεις ενταξει σε συνδιασμο με ποιοτητα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
2-3 ωρες ειναι καλα για 250 αν το κλεισεις ενταξει σε συνδιασμο με ποιοτητα

Οι τιμές που γράφω είναι ελαστικές.Η γκόμενα από το μάμπα που ζητάει 100 ευρώ σου κάθεται όλη τη νύχτα με 150 ευρώ αν θες.Απλά θέλω να τις ξεφορτώνομαι.Δε μου αρέσει να κοιμάμαι με προ, σεμιπρο κτλ.
Στο Ρίο,Carribean έχει το καλό οτι το γκομενάκι το βλέπεις live και όχι σε φωτό.Μιλάς μαζί της την κερνάς,τη χουφτώνεις και αν σου αρέσει προχωράς.Δαχτύλιασα και χούφτωσα πολλές στο Carribean,δεν τις φόρτωσα όλες.Συνήθως βέβαια καυλώνεις τόσο με τα προκαταρκτικά που τελικά θα ρίξεις έναν πούτσο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom