Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Προσέθεσες την "added value" στα 300 την ημέρα?Γιατί αν ζητήσουν  τόσα εμείς δίνουμε παραπάνω !

Με 300 τη μέρα είσαι άρχοντας.Με 500 μπορείς να έχεις δύο καλλονές κάθε μέρα.
Απλά γενικά πρέπει να είσαι χαλαρός.Με τις Σλάβες πρέπει να κρατάς χαλαρά τα γκέμια να μην τις ζορίζεις και περιορίζεις.Είναι ελεύθερα πουλιά θέλουν ελευθερία κινήσεων.Ετσι δείχνεις και απόλυτη ανωτερότητα.
Γενικά πρέπει να έχεις νοοτροπία άρχοντος.Ας πούμε αυτός που της γνώρισες νόμιζε οτι είναι καλύτερος από εμένα και πήγε να μου τη φάει και καλά ενώ την αξία του την έδωσα εγώ αφού τη γνώρισε μέσω εσού δηλαδή από εμένα.Συνεπώς social circle game.Γενικά δυσκολεύομαι να κοντρολάρω τους άντρες οπότε δεν ασχολούμαι με social circle game.
Αν έρθεις και κάνεις αυτά που σου λέω και δεν αρχίσεις τις πουστιές(όπως κάνουν όλοι) θα φας του κόσμου τις γκόμενες.Αν αρχίσεις να κολλάς με τη μία και την άλλη και δεν κάνεις τζόγο για τις επόμενες θα πιάσεις τα αρχίδια σου.Πρέπει να καταλάβεις την τακτική και τη στρατηγική.
Για να έχει αποτέλεσμα η added value πρέπει να έχεις στυλ άρχοντος τσομπαναραίου.Δεν αρκούν τα λεφτά.Πρέπει να δείχνεις άτομο υψηλής κλάσεως.Με το ροδίτικο στυλ δε δείχνεις ακριβώς έτσι.Χρειάζεται κάπως πιο βόρειο στυλ.Γενικά πρέπει να είσαι πιο βαρύς,πιο απότομος,πιο κυριλέ,όχι ανάλαφρος.Οπως είναι οι βορειοελλαδίτες,οι Σέρβοι κτλ.Αυτό το στυλ περνάει στις Σλάβες.Οχι ρομαντισμοί κτλ.
Πάντα πρέπει να δείχνεις κασέρι,ακριβά γούστα και οτι άγεσαι από τον πούτσο σου οτι είσαι άντρας με πάθη που κάνει τη διαφορά,όχι συμβατικός πέουλας.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εγώ μιλάω για γυναίκες που πληρώνουν το εισιτήριο τους να έρθουν στην Ελλάδα να τις φιλοξενήσω και εσύ για γυναίκες που πληρώνεις για να σου κάνουν παρέα. Πως μπορούν αυτά τα 2 να μπουν στην ίδια ζυγαριά?

Ποια Ουκρανή από αυτές πλήρωσε το εισιτήριο για να έρθει Ελλάδα?Τι κουφά γράφεις τώρα?

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Με 300 τη μέρα είσαι άρχοντας.Με 500 μπορείς να έχεις δύο καλλονές κάθε μέρα.
Απλά γενικά πρέπει να είσαι χαλαρός.Με τις Σλάβες πρέπει να κρατάς χαλαρά τα γκέμια να μην τις ζορίζεις και περιορίζεις.Είναι ελεύθερα πουλιά θέλουν ελευθερία κινήσεων.Ετσι δείχνεις και απόλυτη ανωτερότητα.
Γενικά πρέπει να έχεις νοοτροπία άρχοντος.Ας πούμε αυτός που της γνώρισες νόμιζε οτι είναι καλύτερος από εμένα και πήγε να μου τη φάει και καλά ενώ την αξία του την έδωσα εγώ αφού τη γνώρισε μέσω εσού δηλαδή από εμένα.Συνεπώς social circle game.Γενικά δυσκολεύομαι να κοντρολάρω τους άντρες οπότε δεν ασχολούμαι με social circle game.
Αν έρθεις και κάνεις αυτά που σου λέω και δεν αρχίσεις τις πουστιές(όπως κάνουν όλοι) θα φας του κόσμου τις γκόμενες.Αν αρχίσεις να κολλάς με τη μία και την άλλη και δεν κάνεις τζόγο για τις επόμενες θα πιάσεις τα αρχίδια σου.Πρέπει να καταλάβεις την τακτική και τη στρατηγική.
Τη στρατηγική του τζόγου την έχεις αναλύσει λιγότερο...
Κάποτε είχες πει οτι στέλνεις κάποια ποσά εξ αποςτάςεως έτσι με το "γεια σας" για να δημιουργηθούν σχέσεις εμπιστοσύνης-εξάρτησης...και να τις κρεμάσεις...
Αυτά για εσένα είναι απλά διότι έχεις τον αέρα...Για εμένα είναι σαν να παίζω στοίχημα χωρίς να έχω ιδέα απο ποδόσφαιρο....

D

dude901123

Επισκέπτης
Ποια Ουκρανή από αυτές πλήρωσε το εισιτήριο για να έρθει Ελλάδα?Τι κουφά γράφεις τώρα?

Είπαμε.. ζούμε σε παράλληλο σύμπαν.. Όλες έχουν να πληρώσουν το εισιτήριο τους για μια βδομάδα στην Ελλάδα. Όπως παλιότερα είχαν και οι Μολδαβές. Απλά για να το κάνουν πρέπει να αξίζεις και να σε γουστάρουν. Πάνω από 15 έχουν έρθει τα τελευταία 2 χρόνια από Ουκρανία. Και έχω πληρώσει εισιτήριο επιστροφής σε 2 από αυτές που τις γούσταρα και τις εκτιμούσα.
Και να μην ξεχάσω μια μαλακισμένη από Οδησσό που είχα πάει, είχε έρθει με δικά της εισιτήρια και συζητούσαμε να ξανάρθει.. της έβγαλα εισιτήριο και δεν εμφανίστηκε ποτέ.. Αυτό ήταν το μάθημα της Ουκρανίας και της βλάκειας για να μην την ξαναπατήσω.. Όποια θέλει να έρθει.. θα βρει τον τρόπο. Αν σου λέει πως δεν έχει χρήματα και άλλες δικαιολογίες.. μάλλον σε έχει για χαζό.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τη στρατηγική του τζόγου την έχεις αναλύσει λιγότερο...
Κάποτε είχες πει οτι στέλνεις κάποια ποσά εξ αποςτάςεως έτσι με το "γεια σας" για να δημιουργηθούν σχέσεις εμπιστοσύνης-εξάρτησης...και να τις κρεμάσεις...
Αυτά για εσένα είναι απλά διότι έχεις τον αέρα...Για εμένα είναι σαν να παίζω στοίχημα χωρίς να έχω ιδέα απο ποδόσφαιρο....

Είναι το παίγνιο.Δηλαδή αυτή θα πηδηχτεί μαζί σου αν είναι σίγουρη οτι θα σκάσεις π.χ. 10000 ευρώ σε δώρα,σπόνσορινγκ τους επόμενους μήνες.Πώς όμως δημιουργείς αυτή την εντύπωση?
Αν σκάσεις 5000 με το καλημέρα,θα τα πάρει θα γελάσει και θα φύγει.Αυτό γιατί είναι σίγουρη οτι θα σκάσεις άλλα τόσα για να ''σώσεις την επένδυσή σου.''Αν δώσεις 100 ευρώ θα υποθέσει οτι είσαι τσίπης και κοροιδεύεις όπως οι Τούρκοι.Συνεπώς πρέπει να βρεις το κατάλληλο πρώτο ποσό και τις δόσεις.Αυτό το αποφασίζεις ανάλογα με το market value της γκόμενας πόσο υπολογίζεις οτι αξίζει.Αυτή θα προσπαθήσει να ανεβάσει το market value της,θα σε πείσει οτι είναι high class,high maintenance,μέσα στη χλιδή με άπειρες επιλογές από γκόμενους,σπόνσορες.Στο χέρι σου είναι πώς θα την τιθασεύσεις.
Γενικά παίζουν πολλά mental games και πάντα σε τσιγκλάνε με shit tests.Σκοπός τους είναι να φάνε όσο το δυνατό περισσότερα.Σκοπός σου είναι να γαμήσεις όσο το δυνατό περισσότερες μουνάρες με τα λιγότερα δυνατά λεφτά.Οπότε αναπτύσσεις μια στρατηγική.Πρέπει πάντα να είσαι δυο βήματα μπροστά από τη στρατηγική της γκόμενας.Το περιβάλλον παίζει τεράστιο ρόλο,άλλες επιλογές σε άντρες έχει μια γκόμενα στο Κίεβο,άλλες στην Αθήνα άλλες στο Μόναχο ή στη Νέα Υόρκη.Οι αξίες είναι συγκριτικές.
Στο σπόνσορινγκ έχεις πάντα το πάνω χέρι.Η γκόμενα ξέρει οτι αν αρχίσει τις μαλακίες,βάζεις την επόμενη στο ρόστερ,υπάρχουν χιλιάδες ίδιας ή καλύτερης εμφάνισης που περιμένουν στη σειρά να πάρουν τη θέση της.Και αν δεν είναι Ουκρανή θα είναι Ρωσίδα και αν όχι Πολωνέζα ή Τσέχα ή Λευκορρωσίδα.Δεν ψαρώνεις,κρατάς όλες τις πλευρές ανοιχτές όπως αυτές παίζουν με Ιταλούς,Ισπανούς,Ελληνες,Πορτογάλους ή Αραβες ταυτόχρονα.
Αυτοί που είναι εξπέρ σκαμάρουν τις σκάμερς κανονικά.Δηλαδή τις γαμάνε και τις παρατάνε πριν προλάβουν αυτές να πάρουν δεκάρα.Αν και Ουκρανία δεν το συνιστώ αφού θα σε κάνουν μαύρο στο ξύλο οι αρκούδες που έχει για αυτές τις δουλειές.Οπότε καλύτερα να παίζεις το παιχνίδι με τους κανόνες.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Είναι το παίγνιο.Δηλαδή αυτή θα πηδηχτεί μαζί σου αν είναι σίγουρη οτι θα σκάσεις π.χ. 10000 ευρώ σε δώρα,σπόνσορινγκ τους επόμενους μήνες.Πώς όμως δημιουργείς αυτή την εντύπωση?
Αν σκάσεις 5000 με το καλημέρα,θα τα πάρει θα γελάσει και θα φύγει.Αυτό γιατί είναι σίγουρη οτι θα σκάσεις άλλα τόσα για να ''σώσεις την επένδυσή σου.''Αν δώσεις 100 ευρώ θα υποθέσει οτι είσαι τσίπης και κοροιδεύεις όπως οι Τούρκοι.Συνεπώς πρέπει να βρεις το κατάλληλο πρώτο ποσό και τις δόσεις.Αυτό το αποφασίζεις ανάλογα με το market value της γκόμενας πόσο υπολογίζεις οτι αξίζει.Αυτή θα προσπαθήσει να ανεβάσει το market value της,θα σε πείσει οτι είναι high class,high maintenance,μέσα στη χλιδή με άπειρες επιλογές από γκόμενους,σπόνσορες.Στο χέρι σου είναι πώς θα την τιθασεύσεις.
Γενικά παίζουν πολλά mental games και πάντα σε τσιγκλάνε με shit tests.Σκοπός τους είναι να φάνε όσο το δυνατό περισσότερα.Σκοπός σου είναι να γαμήσεις όσο το δυνατό περισσότερες μουνάρες με τα λιγότερα δυνατά λεφτά.Οπότε αναπτύσσεις μια στρατηγική.Πρέπει πάντα να είσαι δυο βήματα μπροστά από τη στρατηγική της γκόμενας.Το περιβάλλον παίζει τεράστιο ρόλο,άλλες επιλογές σε άντρες έχει μια γκόμενα στο Κίεβο,άλλες στην Αθήνα άλλες στο Μόναχο ή στη Νέα Υόρκη.Οι αξίες είναι συγκριτικές.
Στο σπόνσορινγκ έχεις πάντα το πάνω χέρι.Η γκόμενα ξέρει οτι αν αρχίσει τις μαλακίες,βάζεις την επόμενη στο ρόστερ,υπάρχουν χιλιάδες ίδιας ή καλύτερης εμφάνισης που περιμένουν στη σειρά να πάρουν τη θέση της.Και αν δεν είναι Ουκρανή θα είναι Ρωσίδα και αν όχι Πολωνέζα ή Τσέχα ή Λευκορρωσίδα.Δεν ψαρώνεις,κρατάς όλες τις πλευρές ανοιχτές όπως αυτές παίζουν με Ιταλούς,Ισπανούς,Ελληνες,Πορτογάλους ή Αραβες ταυτόχρονα.
Αυτοί που είναι εξπέρ σκαμάρουν τις σκάμερς κανονικά.Δηλαδή τις γαμάνε και τις παρατάνε πριν προλάβουν αυτές να πάρουν δεκάρα.Αν και Ουκρανία δεν το συνιστώ αφού θα σε κάνουν μαύρο στο ξύλο οι αρκούδες που έχει για αυτές τις δουλειές.Οπότε καλύτερα να παίζεις το παιχνίδι με τους κανόνες.
Πολύ ψυχοφθόρο όλο το σκηνικό....
Ίσως προτιμήσω το χειμώνα να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου σε κάποια παραλία στη Ταϊλάνδη εκεί που πηγαίνουν οι Ρωσίδες και Ουκρανίδες σπονσορέτ και μη να χαρούν τα λεφτά που έχουν μπαζώσει!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πολύ ψυχοφθόρο όλο το σκηνικό....
Ίσως προτιμήσω το χειμώνα να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου σε κάποια παραλία στη Ταϊλάνδη εκεί που πηγαίνουν οι Ρωσίδες και Ουκρανίδες σπονσορέτ και μη να χαρούν τα λεφτά που έχουν μπαζώσει!

Αμάν ρε συ.Γράφω 100 φορές οτι τα θέρετρα είναι άχρηστα για να βγάλεις γκόμενα και εσύ πάλι σε θέρετρο πας?Πήγαινε καλύτερα στο μαγευτικό Λουτσκ ή στο εξωτικό Μαγκιλιέφ που λέει ο λόγος,χέσε τα θέρετρα.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Αμάν ρε συ.Γράφω 100 φορές οτι τα θέρετρα είναι άχρηστα για να βγάλεις γκόμενα και εσύ πάλι σε θέρετρο πας?Πήγαινε καλύτερα στο μαγευτικό Λουτσκ ή στο εξωτικό Μαγκιλιέφ που λέει ο λόγος,χέσε τα θέρετρα.
Πρέπει να βρω άτομο! Μόνος δεν πάω! Όπου πήγα ακόμα και Μουκάτσεβο ήταν ο Speed! Μόνος δεν πάω πουθενά! Αν βρω όμως εννοείται πως είναι καλύτερα τα μέρη που λες!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πρέπει να βρω άτομο! Μόνος δεν πάω! Όπου πήγα ακόμα και Μουκάτσεβο ήταν ο Speed! Μόνος δεν πάω πουθενά! Αν βρω όμως εννοείται πως είναι καλύτερα τα μέρη που λες!

Μόνος έχεις τρομερή ευελιξία και δεν κινδυνεύεις να σε κάνει ρεζίλι ο άλλος.Συχνά άμα είσαι με άλλους έχεις ψευδή αυτοπεποίθηση.
Μουκάτσεβο είναι τελείως παπαριά.Τελείως άκυρο μέρος.
Στο θέρετρο το πρόβλημα είναι οτι δεν έχεις τι να προσφέρεις.Η γκόμενα ήδη κάνει διακοπές γιατί να σε έχει ανάγκη?Εκτός αν είναι καυλωμένη που είναι σπάνιο.Υστερα στα θέρετρα οι γκόμενες έχουν πρόγραμμα δεν έχουν τόσο ελεύθερο χρόνο και είναι πάντα με φίλες.

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
65
Like
3.281
Πόντοι
7.216
Ξαναθέτω το μοναδικό ουσιαστικό ερώτημα των τελευταίων 100 περιπου σελίδων που είχα θέσει προ ημερών το οποίο συνεχίζει να είναι αναπάντητο...

Τι παίζει με τον πληρωμένο έρωτα στην ουκρανία, εκτός των επαγγελματιών που ψαρευουν πελάτες σε κλάμπ?

-Υπάρχουν μπουρδέλα/στούντιο?
-Υπάρχουν μασατζίδικα με happy ending?
-Υπάρχει κάποια δοκιμασμένη σελίδα με call girls?
-Ποιες οι υπηρεσίες των παραπάνω Ιδρυμάτων/κορασίδων?
-Ποιές οι τιμές τους?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ξαναθέτω το μοναδικό ουσιαστικό ερώτημα των τελευταίων 100 περιπου σελίδων που είχα θέσει προ ημερών το οποίο συνεχίζει να είναι αναπάντητο...

Τι παίζει με τον πληρωμένο έρωτα στην ουκρανία, εκτός των επαγγελματιών που ψαρευουν πελάτες σε κλάμπ?

-Υπάρχουν μπουρδέλα/στούντιο?
-Υπάρχουν μασατζίδικα με happy ending?
-Υπάρχει κάποια δοκιμασμένη σελίδα με call girls?
-Ποιες οι υπηρεσίες των παραπάνω Ιδρυμάτων/κορασίδων?
-Ποιές οι τιμές τους?

Τα έχουμε γράψει πολλές φορές.
1.Υπάρχουν διαμερίσματα που σε πάνε τα ταξί όταν το ζητήσεις.
2.Μασατζίδικα δεν ξέρω
3.Η πιο έγκυρη σελίδα είναι η GIA
4.Στα διαμερίσματα 1500-2000 γκρίβνυα.
Οι πιο πολλοί βρίσκουν σεμιπρο ή προ από το μάμπα.Επίσης έχει και το tinder και το badoo.

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
65
Like
3.281
Πόντοι
7.216
Kman ευχαριστώ για τις πληροφορίες.

Σε ότι αφορά τις τιμές τώρα, σύμφωνα με τα λεγόμενά σου τουλάχιστον, κατά την αποψη μου είναι εξωφρενικές, συσχετιζόμενες πάντα με το κόστος ζωής της χώρας.
Στο gia παραδείγματος χαρην οι τιμές που ζητάνε τα cg για μια ώρα ξεπερνάν πολλές φορές το μέσο μισθο!
Φαντάζεσαι να υπήρχαν cg στην Ελλάδα που να ζητούσαν 600€???

Ειμαι σίγουρος ότι απλά σε πιάνουν κοροϊδο ή τεσπα βαριέσαι να ψάξεις.
Δεν μπορεί να έρχονται οι Ουκρανίδες μουνάρες στην Ελλάδα (βλ. Adelina, marina κλπ) και να χρεώνουν 100€/hr και στο χωριό τους να χρεώνουν 150-200$...

Kontopodis

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2016
Like
111
Πόντοι
0
2.Μασατζίδικα δεν ξέρω
Οι πιο πολλοί βρίσκουν σεμιπρο ή προ από το μάμπα.Επίσης έχει και το tinder και το badoo.
[
/quote] Πια σελιδα ειναι η GIA?

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Μόνος έχεις τρομερή ευελιξία και δεν κινδυνεύεις να σε κάνει ρεζίλι ο άλλος.Συχνά άμα είσαι με άλλους έχεις ψευδή αυτοπεποίθηση.
Μουκάτσεβο είναι τελείως παπαριά.Τελείως άκυρο μέρος.
Στο θέρετρο το πρόβλημα είναι οτι δεν έχεις τι να προσφέρεις.Η γκόμενα ήδη κάνει διακοπές γιατί να σε έχει ανάγκη?Εκτός αν είναι καυλωμένη που είναι σπάνιο.Υστερα στα θέρετρα οι γκόμενες έχουν πρόγραμμα δεν έχουν τόσο ελεύθερο χρόνο και είναι πάντα με φίλες.

Εγω σε ταξίδι με φίλο δεν έχω πηδήξει τόσα χρόνια ΠΟΤΕ!!!Πάντα τα πηδήματα γίνονται όταν είσαι μόνος..Ο λόγος είναι απλός..Κάνεις ότι γουστάρεις χωρίς να σκέφτεσαι τον άλλον.Βγαίνεις με όποια θές, όπου θές και οτι ώρα θες...Αν έχεις φίλο μαζί θα πρέπει να βγαίνεται μαζί (τυλάχιστον κάποιες φορές), θα πρέπει να τρωτε μαζι κλπ...Με φίλο δέχομαι πως περνάς γενικά καλύτερα σαν χαβαλέ αλλά αν έχεις κύριο σκοπό το να πηδήξεις γκόμενες ο φίλος θα σε αφήσει πολύ πίσω δυστυχώς.
Επιπλέον με φίλο δεν μπορείς να πουλήσεις το παραμύθι και πως καλά πηγαίνεις για δουλείες εκέι συχνα κλπ...Είναι πιο έυκολο να σε περάσουν για καθαρά τουρίστα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Kman ευχαριστώ για τις πληροφορίες.

Σε ότι αφορά τις τιμές τώρα, σύμφωνα με τα λεγόμενά σου τουλάχιστον, κατά την αποψη μου είναι εξωφρενικές, συσχετιζόμενες πάντα με το κόστος ζωής της χώρας.
Στο gia παραδείγματος χαρην οι τιμές που ζητάνε τα cg για μια ώρα ξεπερνάν πολλές φορές το μέσο μισθο!
Φαντάζεσαι να υπήρχαν cg στην Ελλάδα που να ζητούσαν 600€???

Ειμαι σίγουρος ότι απλά σε πιάνουν κοροϊδο ή τεσπα βαριέσαι να ψάξεις.
Δεν μπορεί να έρχονται οι Ουκρανίδες μουνάρες στην Ελλάδα (βλ. Adelina, marina κλπ) και να χρεώνουν 100€/hr και στο χωριό τους να χρεώνουν 150-200$...

Οι τιμές για τις πουτάνες δεν καθορίζονται με βάση το μέσο μισθό.Αν ήταν έτσι γιατί είναι ακριβότερες στην Πολωνία σε σχέση με τη Γερμανία?
Οι πεπειραμένοι punters λένε οτι το γαμήσι κοστίζει 5 φορές όσο ένα κούρεμα ή το ένα τρίτο από το ενοίκιο στην ίδια πόλη.

varge

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2012
Like
12
Πόντοι
6
2.Μασατζίδικα δεν ξέρω
Πια σελιδα ειναι η GIA?

αλλα αυτα ειναι για backup μονο η για καμια καταδρομικη 24ωρη επισκεψη που δεν εχεις χρονο για tinder, mamba κλπ. Αλλιως το να πας Κιεβο να ψαχνεις call girl ειναι σα να πας σε χασαποταβερνα και να ζητας χρεωση Nobu.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εχω πει πολλές φορές οτι το Κίεβο δεν είναι ο καλύτερος προορισμός για κάποιους που κυνηγούν μόνο το πληρωμένο.Το Κίεβο αξίζει για σπόνσορες και για όσους κυνηγούν υψηλή ποιότητα.Παράλληλα γαμάς και επαγγελματίες βέβαια αλλά ο κυριότερος λόγος να επισκεφτεί κανείς Κίεβο είναι οι ελευθέρας βοσκής και οι σεμιπρο.
Στο mamba και στο tinder,badoo βρίσκεις πολλές με 50 ευρώ την ώρα ή 100 ευρώ όλη τη νύχτα.Με 100 ευρώ είναι οι κορυφαίες μέχρι εφτάρια.Για οχτάρια σκας 200-300 και πάνω από οχτάρια έχει μόνο στα high end clubs και έξω στο δρόμο.
Το θέμα είναι οτι αν χάνεις χρόνο με τα αλλεπάλληλα γαμήσια στα εφταράκια μετά δεν έχεις χρόνο και ρευστό να ασχοληθείς με οχτάρια εννιάρια που είναι αυτό που πραγματικά έχει το Κίεβο σε σχέση με άλλες πόλεις.

varge

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2012
Like
12
Πόντοι
6
Εχω πει πολλές φορές οτι το Κίεβο δεν είναι ο καλύτερος προορισμός για κάποιους που κυνηγούν μόνο το πληρωμένο.Το Κίεβο αξίζει για σπόνσορες και για όσους κυνηγούν υψηλή ποιότητα.Παράλληλα γαμάς και επαγγελματίες βέβαια αλλά ο κυριότερος λόγος να επισκεφτεί κανείς Κίεβο είναι οι ελευθέρας βοσκής και οι σεμιπρο.
Στο mamba και στο tinder,badoo βρίσκεις πολλές με 50 ευρώ την ώρα ή 100 ευρώ όλη τη νύχτα.Με 100 ευρώ είναι οι κορυφαίες μέχρι εφτάρια.Για οχτάρια σκας 200-300 και πάνω από οχτάρια έχει μόνο στα high end clubs και έξω στο δρόμο.
Το θέμα είναι οτι αν χάνεις χρόνο με τα αλλεπάλληλα γαμήσια στα εφταράκια μετά δεν έχεις χρόνο και ρευστό να ασχοληθείς με οχτάρια εννιάρια που είναι αυτό που πραγματικά έχει το Κίεβο σε σχέση με άλλες πόλεις.

δε θελω να σου χαλασω τη φαντασιωση αλλα το 9ρι το τρωει ο ολιγαρχης, ρωσος η ουκρανος. Δε κυνηγαει τον σεξοτουριστα με το 2-3-400ευρω. Εκτος αν ορισμος σου για 9ρι ειναι λαστιχο. Ως ξενος 7ρια-8ρια θα φας. 8ρια βρισκεις παντου, αν εισαι mid thirties και κατω, tinder, mamba,clubs κλπ κλπ. ε και φυσικα, οσο πιο ωριμος/ασχημος, τοσο μεγαλυτερο το αντιτιμο, ειτε αμεσο ειτε εμμεσο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
δε θελω να σου χαλασω τη φαντασιωση αλλα το 9ρι το τρωει ο ολιγαρχης, ρωσος η ουκρανος. Δε κυνηγαει τον σεξοτουριστα με το 2-3-400ευρω. Εκτος αν ορισμος σου για 9ρι ειναι λαστιχο. Ως ξενος 7ρια-8ρια θα φας. 8ρια βρισκεις παντου, αν εισαι mid thirties και κατω, tinder, mamba,clubs κλπ κλπ. ε και φυσικα, οσο πιο οριμος/ασχημος, τοσο μεγαλυτερο το αντιτιμο, ειτε αμεσο ειτε εμμεσο.

Τα εννιάρια πάνε για μόνιμο σπόνσορινγκ.Δεν μπορείς να τις γαμήσεις με αρπαχτή.Δηλαδή τα 400-500 ευρώ εφάπαξ που λες δεν είναι αρκετά.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Μέλη του φόρουμ του roosh μένουν αγάμητα στο Λβωφ και επιδίδονται σε γαστριμαργικές απολαύσεις.

Αλλο μέλος βρετανικός πάκης μένει αγάμητος μετά από 10 μέρες Κίεβο και λέει ενώ το μέρος είναι εκπληκτικό θα ταξιδέψει Κράκωβ την επόμενη φορά για να γαμήσει σίγουρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom