Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
Έχεις δίκιο αλλά δεν με αφορά! Δεν κοιτάω πίσω για να παρηγορηθώ ... Δεν είμαι ο τύπος που θα πω καλά είμαι διότι αλλού είναι χειρότερα! Κοιτάω τι γίνεται Κροατία, Ισπανία και Κανάρια όπως και Μύκονο ή Σαντορίνη και με πιάνει η απελπισία! Διότι είμασταν έτσι... Αλλά δυστυχώς κατακτηθήκαμε απο το Ελληνικό δημόσιο! Τα μικρά νησιά δεν έχουν θέσεις για να κάνει μεταστάσεις η γάγγραινα της Αθήνας και οι τοπικές κοινωνίες οργανώνουν καλύτερα τα θέματά τους όπως η Πάτμος, η Τήλος, η Πάρος η Ζάκυνθος και η Κεφαλλονιά που έχουν ποιοτικό Τουρισμό! Εδώ έχει γεμίσει ... σαπίλα στις υπηρεσίες και βιώνουμε όλη την Ελληνική αριστερή αρρώστια!Glock,εμπιστευομαι την μαρτυρία σου για την κατάσταση,αλλά φαντάσου τι λούκι τραβάνε οι Έλληνες σε επαρχιακές πολεις της ηπειρωτικης Ελλάδας που εξαιτίας έλλειψης γυναικών,το καθε εξάρι ανάγεται σε 9αρι..
Κάποτε είχα πάει να επισκεφτω την μια ξαδέρφη μου που σπούδαζε Δασοπονια στο Καρπενησι.Αντροκρατούμενη σχολή,αρχιδόκαμπος..
Βγαινουμε έξω,δυνατη η ξαδέρφη,δεν πληρωσαμε ΠΟΥΘΕΝΑ φιλε.
Ουτε καν στο κρεπατζίδικο μετά την εξοδο,για τέτοιο πυρφορισμό μιλάμε,απο φοιτητές και ντόπιους.
Την πιο καλή ατακα μου την είπε γιουβαρλάκι συμφοιτήτρια της ξαδέρφης μου:
"Aν δεν είχα περασει εδώ,θα ημουν ακόμη παρθένα"
Η χοντρή είχε γκομενο εναν ωραίο εμφανισιακά,λιγο χωριάτη αργό τύπο,που οποτε τη φιλούσε μπροστα μου τον λυπομουν και μου ερχόταν να ξερασω.. :-
Τώρα για τις γκόμενες... όταν είσαι συνηθισμένος να τρως φιλέτα και γκουρμέ είναι δύσκολο να φας μετά ...σισίτιο σε πολυτελείας τραπέζι... Όταν δηλαδή είχαμε εύκολα οχτάρια και άνω δεν μπορούμε να παρακαλάμε στη Ρόδο τα εξάρια....