Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Glock,εμπιστευομαι την μαρτυρία σου για την κατάσταση,αλλά φαντάσου τι λούκι τραβάνε οι Έλληνες σε επαρχιακές πολεις της ηπειρωτικης Ελλάδας που εξαιτίας έλλειψης γυναικών,το καθε εξάρι ανάγεται σε 9αρι..

Κάποτε είχα πάει να επισκεφτω την μια ξαδέρφη μου που σπούδαζε :2funny: Δασοπονια στο Καρπενησι.Αντροκρατούμενη σχολή,αρχιδόκαμπος..
Βγαινουμε έξω,δυνατη η ξαδέρφη,δεν πληρωσαμε ΠΟΥΘΕΝΑ φιλε.
Ουτε καν στο κρεπατζίδικο μετά την εξοδο,για τέτοιο πυρφορισμό μιλάμε,απο φοιτητές και ντόπιους.
Την πιο καλή ατακα μου την είπε γιουβαρλάκι συμφοιτήτρια της ξαδέρφης μου:
"Aν δεν είχα περασει εδώ,θα ημουν ακόμη παρθένα"
Η χοντρή είχε γκομενο εναν ωραίο εμφανισιακά,λιγο χωριάτη αργό τύπο,που οποτε τη φιλούσε μπροστα μου τον λυπομουν και μου ερχόταν να ξερασω.. :-
Έχεις δίκιο αλλά δεν με αφορά! Δεν κοιτάω πίσω για να παρηγορηθώ ... Δεν είμαι ο τύπος που θα πω καλά είμαι διότι αλλού είναι χειρότερα! Κοιτάω τι γίνεται Κροατία, Ισπανία και Κανάρια όπως και Μύκονο ή Σαντορίνη και με πιάνει η απελπισία! Διότι είμασταν έτσι... Αλλά δυστυχώς  κατακτηθήκαμε απο το Ελληνικό δημόσιο! Τα μικρά νησιά δεν έχουν θέσεις για να κάνει μεταστάσεις η γάγγραινα της Αθήνας και οι τοπικές κοινωνίες οργανώνουν καλύτερα τα θέματά τους όπως η Πάτμος, η Τήλος, η Πάρος η Ζάκυνθος και η Κεφαλλονιά που έχουν ποιοτικό Τουρισμό! Εδώ έχει γεμίσει ... σαπίλα στις υπηρεσίες και βιώνουμε όλη την Ελληνική αριστερή αρρώστια!
Τώρα για τις γκόμενες... όταν είσαι συνηθισμένος να τρως φιλέτα και γκουρμέ είναι δύσκολο να φας μετά ...σισίτιο σε πολυτελείας τραπέζι... Όταν δηλαδή είχαμε εύκολα οχτάρια και άνω δεν μπορούμε να παρακαλάμε στη Ρόδο τα εξάρια....

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Αυτά πιθανολογώ!....διότι οι Αλβανοί, οι γέροι γόηδες που πιστεύουν ακόμα πως μαγεύουν 18άχρονες, οι Μαροκάνοι ανιματέρ, οι ξεναγοί που έλουζαν λάσπη τους ντόπιους και οι κλίκες της κάθε χώρας που προσπαθούν να μπλοκάρουν τους ντόπιους άντρες υπήρχαν και θα υπάρχουν πάντα! Και πάντα τα ξεπερνούσαμε!
Οι νέες προκλήσεις όμως είναι ένα τεράστιο βουνό! Πρέπει να βάλει το χέρι του ό Άγιος Βλάντημιρ και να ρίξει το Instagramm! Οπως τα Site τζόγου και πορνό!
Πρέπει να το κατατάξει στα μέσα που υποκινούν τον χουλιγκανισμό ...

To Θέμα δεν είναι αποκλειστικά το ίνστα: και η ανασφάλεια και το γεγονός πως έρχονται με γκόμενο και φίλες δυσχαιρένει ακόμα παραπάνω την κατάσταση, στο τέλος μόνο οι ψωνισμένες βγαίνουν από τα all-inclusive ξενοδοχεία... για ν' ανεβάζουν φώτο φαγητών και σέλφις στο ίνστα...

Ζω για την ημέρα που θ' απαγορευτούν απ' τον όποιο ηγέτη τα σόσιαλ μίντια! Είναι ο διανοητικός καρκίνος της εποχής μας! Και τονίζω χειρότερο, συγγνώμη, τρισχειρότερο είναι το τάμπλερ... Η κατοχή λογαριασμού τάμπλερ θα δικαιολογούσε την εκτέλεση για λόγους ευγονικής από μόνη της!

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
245
Πόντοι
36
Οι Ελληνίδες αλλά και αρκετές ξένες είναι καμμένες, ψωνισμενες, σούπερ ανασφαλής και κομπλεξικες πριν ακόμη μπουν τα φεισμπουκ, ινστα, Τουίτερ κι άλλες τέτοιες παπαριές στη ζωή τους.
Αυτά τους έδωσαν την ευκαιρία να ποζάρουν δημοσίως όπως μέχρι τότε κάνανε τα μοντέλα, ηθοποιοι, καλλιτέχνες, αθλητές μέσω των περιοδικών.
Μία μόνο Κατηγορία γυναικών παραδέχομαι. Αυτές που λόγω της ανασφάλειας που τους πιάνει με κάποιο μικρό ελάττωμα στην εμφάνιση τους, πηδιουνται από εδώ κι από εκεί. Αυτές είναι λίγες όμως.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Να ξέρεις πως το 90% των Τουριστών της ηλικίας μας κάνουν ακριβώς αυτό που έκανες κι εσύ!!!
Δηλαδή παίρνουν την γκόμενά τους και έρχονται χαλαρωτικές διακοπές στη Ρόδο! Δυστυχώς για πολλούς και διάφορους λόγους σταμάτησαν να έρχονται μόνες κοπέλες ή κοριτσοπαρέες όπως παλιότερα!
Όπως είδες μπορείς να έχεις τέλειες διακοπές σε ένα παραμυθένιο μέρος ήσυχα σε καλό ξενοδοχείο και με ρομαντικές βόλτες!
Αν όμως μπεις στη διαδικασία του κυνηγιού την έβαψες...Σε πιάνουν ψυχολογικά! Διότι έχει μετριότητες και μάλιστα υπερεκτιμημένες που δέχονται συνεχή πεσίματα απο απελπισμένους αντρες .... Σε συνδυασμό με την οικονομική ανασφάλεια των γυναικών το all inclusive και το σταριλίκι του Istangram  βγαίνουν απίστευτα κόμπλεξ στις διακοπές τους ...

Έχεις δίκιο.Αλλά είναι γενικό πρόβλημα στα θέρετρα.Και Κριμαία θυμάμαι που είχα πάει με γκομενα πάλι δύσκολα έβγαζες άλλη.Και Sunny beach Βουλγαρία δεν είναι εύκολο γιατί θεωρείσαι μπας κλας που επισκεπτεσαι τέτοιο μέρος.Στα πιο κυριλέ πάνε φραγκατες η σπονσοραριζομενες.Εχω πάει με γκομενες(διαφορετικές) Μύκονο,Σαντορίνη,Πάρο,Σκιάθο κτλ,πουθενά δεν μπορούσες να καμακωσεις εύκολα.Κρήτη Χερσόνησο επίσης δύσκολα.
Το Βροτσλαβ ας πούμε ρίχνει στα αυτιά οποιοδήποτε θέρετρο.
Και το να φέρεις γκόμενα έχει συν και πλην αφού ξοδεύεις αβέρτα και είσαι μόνο με μία.Έχει νόημα μόνο για να κλείσεις το ντηλ ή αν φέρεις γκομενα που γνώρισες στο ίντερνετ για σεξ με αντάλλαγμα τζάμπα διακοπές.Σεξ για διακοπές δίνουν συχνά Τσεχες,Ρωσίδες,όχι τόσο Πολωνες,

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Έχεις δίκιο.Αλλά είναι γενικό πρόβλημα στα θέρετρα.Και Κριμαία θυμάμαι που είχα πάει με γκομενα πάλι δύσκολα έβγαζες άλλη.Και Sunny beach Βουλγαρία δεν είναι εύκολο γιατί θεωρείσαι μπας κλας που επισκεπτεσαι τέτοιο μέρος.Στα πιο κυριλέ πάνε φραγκατες η σπονσοραριζομενες.Εχω πάει με γκομενες(διαφορετικές) Μύκονο,Σαντορίνη,Πάρο,Σκιάθο κτλ,πουθενά δεν μπορούσες να καμακωσεις εύκολα.Κρήτη Χερσόνησο επίσης δύσκολα.
Το Βροτσλαβ ας πούμε ρίχνει στα αυτιά οποιοδήποτε θέρετρο.
Και το να φέρεις γκόμενα έχει συν και πλην αφού ξοδεύεις αβέρτα και είσαι μόνο με μία.Έχει νόημα μόνο για να κλείσεις το ντηλ ή αν φέρεις γκομενα που γνώρισες στο ίντερνετ για σεξ με αντάλλαγμα τζάμπα διακοπές.Σεξ για διακοπές δίνουν συχνά Τσεχες,Ρωσίδες,όχι τόσο Πολωνες,
Λοιπόν τη διάγνωση την κάναμε.. Η λύση ποιά είναι? Με συμβατική σκέψη είναι η πορνομετανάστευση και αυτά που προτείνεις με ακριβά deal που μου φαίνονται επίπονα και επικίνδυνα να έρθει άλλη αντι άλλης ή να κλείσεις εισητήρια και να μην έρθει ποτέ...
Η μη συμβατική αντρική και εξτρεμιστική πρόταση είναι να γίνουμε επιτέλους ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ή Τουρκία!!!!!!!!!!!
Να φύγουμε απο το Ελλεινό και τρισάθλιο Ευρώ που μας έχει παγιδεύσει σαν δόκανο και δεν μας αφήνει να προχωρήσουμε μπροστά!!!
Αν είχαμε τιμές σε εθνικό νόμισμα θα μπορούσε το κάθε ξεβράκωτο να κυκλοφορίσει εκτός ξενοδοχείων και να μην φοβάται να βγει έξω!
Εκτός του ότι με το βαρβάτο σου Ευρώ θα έτρωγες τις ψαρούκλες σου σε τιμές 3-5 φορές πιο κάτω και το εστιατόριο θα έκανε 10 φορές παραπάνω τζίρο γιατί θα ήταν προσιτό σε περισσότερο κόσμο!!!
Χρειάζεται δραστική απεμπλοκή

Επισκέπτης
θυμάμαι που είχα πάει με γκομενα .....Εχω πάει με γκομενες(διαφορετικές) Μύκονο,Σαντορίνη,Πάρο,Σκιάθο κτλ,
Και το να φέρεις γκόμενα έχει συν και πλην αφού ξοδεύεις αβέρτα και είσαι μόνο με μία.Έχει νόημα μόνο για να κλείσεις το ντηλ ή αν φέρεις γκομενα που γνώρισες στο ίντερνετ για σεξ με αντάλλαγμα τζάμπα διακοπές.

ρε συ Kman2 τα χουμε ξαναπει δεν ειναι γκομενες αυτες που βγαζεις , ειναι εταιρες.
Μην μπερδευεσαι αγορινα , και παραπλανεις και τους αλλους.
Να αρχισουμε τα βασικα λοιπον.
Εταιρα ειναι αυτη που σου παρεχει τη συντροφια της, το αιδοιο της, τον πρωκτο και την στοματικη κοιλοτητα, επι πληρωμη.
ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ Ο KMAN2.

Ολες οι αλλες ειναι γκομενες, ειτε  ευκολες ειτε δυσκολες ειναι μαζι σου γιατι γουσταρουν τη συντροφια σου.
ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΟΡΑ. ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ Ο KMAN2.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
245
Πόντοι
36
Λοιπόν τη διάγνωση την κάναμε.. Η λύση ποιά είναι? Με συμβατική σκέψη είναι η πορνομετανάστευση και αυτά που προτείνεις με ακριβά deal που μου φαίνονται επίπονα και επικίνδυνα να έρθει άλλη αντι άλλης ή να κλείσεις εισητήρια και να μην έρθει ποτέ...
Η μη συμβατική αντρική και εξτρεμιστική πρόταση είναι να γίνουμε επιτέλους ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ή Τουρκία!!!!!!!!!!!
Να φύγουμε απο το Ελλεινό και τρισάθλιο Ευρώ που μας έχει παγιδεύσει σαν δόκανο και δεν μας αφήνει να προχωρήσουμε μπροστά!!!
Αν είχαμε τιμές σε εθνικό νόμισμα θα μπορούσε το κάθε ξεβράκωτο να κυκλοφορίσει εκτός ξενοδοχείων και να μην φοβάται να βγει έξω!
Εκτός του ότι με το βαρβάτο σου Ευρώ θα έτρωγες τις ψαρούκλες σου σε τιμές 3-5 φορές πιο κάτω και το εστιατόριο θα έκανε 10 φορές παραπάνω τζίρο γιατί θα ήταν προσιτό σε περισσότερο κόσμο!!!
Αν έρθει η δραχμή εσύ πιστεύεις ότι οι τιμές θα επανέλθουν άμεσα σε αυτές πριν το ευρώ ; Χλωμό το βλέπω. Συνήθως οι τιμές σε υπηρεσίες και προϊόντα ανεβαίνουν. Δεν έχω δει να πέφτουν όσο ζω.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356

H πορνομεταναστευση Glock προαπαιτει καλή δουλειά.
Αν εγώ,ο kman και ο dimitrakis το παλευουμε καλά,είναι γιατι έχουμε κάνει ο καθένας,με διαφορετικό τροπο τα κουμάντα μας.
Κοίτα και τον paralimnio που εκπροσωπει ενα μεγαλο αριθμο μεταναστων,
που δεν έχουν καλή δουλειά=χωρίς πρόσβαση σε καλο μουνι.

Για εθνικο νομισμα θέλεις χωρα-πολιτες με αρχιδια,παραγωγή,κ.λ.π.
Ίσως για μένα να είναι καλο που θα ριχνω ένα δίευρο και θα κάνουν μακροβουτια να το πιάσουν,αλλά για την Ελλαδα όχι..
Οπότε ΟΧΙ.

Τώρα για αυτο που έγραψε ο αρχηγός ότι στο Βρότσλαβ εχει κάποιος περισσοτερες πιθανότητες να χτυπησει γκόμενα απο ότι σε ενα θέρετρο,ας μην το σχολιάσω καθολου..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Δεν έχει σχέση το ευρώ.Είναι γενικό πρόβλημα με τα θέρετρα.Βουλγαρία έχει πιο φτηνιάρες και ξέκωλες τουρίστριες αλλά αυτό δε σημαίνει οτι γαμάς πιο εύκολα.Το ίδιο πιστεύω και Τουρκία.Πιο πολύ έχει να κάνει με τα all inclusive,τα πακέτα διακοπών κτλ.
Επίσης μεγάλη ζημιά κάνουν στη Ρόδο οι ομπρελιάρηδες που ελέγχουν τις ομπρέλες στην παραλία και δε σε αφήνουν να πλησιάσεις τις γκόμενες.Επίσης οι κράχτες γιατί οι γκόμενες νομίζουν οτι είσαι ένας από αυτούς.
Χαλαρά η λύση είναι καμάκι στη βόλτα π.χ. Μανδηλαρά σε μέρος κατά προτίμηση χωρίς πολλά μαγαζιά ή σε καφέ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
H πορνομεταναστευση Glock προαπαιτει καλή δουλειά.
Αν εγώ,ο kman και ο dimitrakis το παλευουμε καλά,είναι γιατι έχουμε κάνει ο καθένας,με διαφορετικό τροπο τα κουμάντα μας.
Κοίτα και τον paralimnio που εκπροσωπει ενα μεγαλο αριθμο μεταναστων,
που δεν έχουν καλή δουλειά=χωρίς πρόσβαση σε καλο μουνι.

Για εθνικο νομισμα θέλεις χωρα-πολιτες με αρχιδια,παραγωγή,κ.λ.π.
Ίσως για μένα να είναι καλο που θα ριχνω ένα δίευρο και θα κάνουν μακροβουτια να το πιάσουν,αλλά για την Ελλαδα όχι..
Οπότε ΟΧΙ.

Τώρα για αυτο που έγραψε ο αρχηγός ότι στο Βρότσλαβ εχει κάποιος περισσοτερες πιθανότητες να χτυπησει γκόμενα απο ότι σε ενα θέρετρο,ας μην το σχολιάσω καθολου..

Βρότσλαβ είναι σαν παραλία Κατερίνης επί 10.Απλά δεν παίζεται το μέρος.Ρόδο να πάει κάποιος μια βδομάδα για να βρει γκόμενα να γαμήσει δεν το βρίσκω καλή ιδέα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αν έρθει η δραχμή εσύ πιστεύεις ότι οι τιμές θα επανέλθουν άμεσα σε αυτές πριν το ευρώ ; Χλωμό το βλέπω. Συνήθως οι τιμές σε υπηρεσίες και προϊόντα ανεβαίνουν. Δεν έχω δει να πέφτουν όσο ζω.

Στα εστιατόρια και στα κλαμπ θα πέσουν σίγουρα.Για τα ξενοδοχεία δεν ξέρω.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
o kman εχει το χαρισμα οτι ξερει να εντοπιζει μερη , καταστασεις, ανθρωπους. Εχει οξυδερκεια και αντιληψη.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
o kman εχει το χαρισμα οτι ξερει να εντοπιζει μερη , καταστασεις, ανθρωπους. Εχει οξυδερκεια και αντιληψη.

Οντως.Αν το μυαλό μου δεν ήταν τόσο κολλημένο στο μουνί θα είχα βγάλει χοντρά λεφτά τώρα.
Υπέδειξα στον Γκλοκ τις ευκολότερες γκόμενες στο κλαμπ και σε μισή ώρα είχαν φαγωθεί.Του είπα να πάει γιατί φαίνονταν οι ευκολότερες και οι μόνες διαθέσιμες με μια πρώτη ματιά.
Οταν λέω Βρότσλαβ και όχι Πόζναν ή Γκντανσκ ξέρω καλά γιατί μιλάω.Οπως όταν συγκρίνω Ρόδο με Sunny Beach  ή Κριμαία ή Σόποτ.Δεν υπάρχει περίπτωση άλλος να κάνει τέτοιες συγκρίσεις.
Βασικά έχει να κάνει με το τι προσφέρεις.Καθαρός πούτσος δεν είναι αρκετός.Είδα φοβερά εμφανίσιμους Σουηδούς να τρώνε μεγαλοπρεπείς χυλόπιττες από Σουηδές και Νορβηγίδες.Είδα πάκηδες με Ανατολικές.Για την ακρίβεια πιο πολλούς πάκηδες,Αλβανούς και αράπηδες είδα Ρόδο με γκόμενες παρά Ελληνες.
Ο Γκλοκ που μένει Ρόδο θα μπορούσε να γαμάει άπειρες Τσέχες,Ρωσίδες αρκεί να τους πλήρωνε τις διακοπές και τα αεροπορικά εισιτήρια.Αν πας και μιλάς απλά φιλικά χωρίς δόλωμα μπαίνεις στο friend zone.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Υπέδειξα στον Γκλοκ τις ευκολότερες γκόμενες στο κλαμπ και σε μισή ώρα είχαν φαγωθεί.Του είπα να πάει γιατί φαίνονταν οι ευκολότερες και οι μόνες διαθέσιμες με μια πρώτη ματιά.
Οκ..το επίπεδο όμως ήταν πάτος!Αυτή που είπε σε εμένα πως είναι απο Μόσχα η Ουκρανέζα σου μου είπε πως ήταν απο Ρωςικο χωριό!Βέβαια και εγώ κόλλησα διότι δεν περίμενα να ακούσω Μόσχα απο το μπάζο...
Και ο τύπος που έπαιρνε τηλέφωνο μια τρύπα στο νερό έκανε...Τις τελευταίες μέρες έχω γίνει συλλέκτης αριθμών...Διάθεση για συνάντηση καμία...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ελα μαζί μου μια φορά Κίεβο και σε μια βδομάδα θα έχεις φορτώσει τρεις σαν τη δικιά μου που θα θέλουν να μείνουν Ρόδο.Οπως όμως σου είπα θα πρέπει να σκας μια τρακοσάρα τη μέρα μίνιμουμ,το σπορ είναι ακριβό.
Φαληράκι πάντως και Μανδηλαρά είδα πολύ καλό υλικό.Αν παίξεις καλά τα χαρτιά σου κάτι γίνεται.Αν και εσένα σε συμφέρει τρομερά να κάνεις εισαγωγή είσαι ουσιαστικά προνομιούχος να μένεις σε τέτοιο νησί.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ο Γκλοκ που μένει Ρόδο θα μπορούσε να γαμάει άπειρες Τσέχες,Ρωσίδες αρκεί να τους πλήρωνε τις διακοπές και τα αεροπορικά εισιτήρια.Αν πας και μιλάς απλά φιλικά χωρίς δόλωμα μπαίνεις στο friend zone.
Οκ...Αλλά η γνωριμία πρέπει να γίνει χειμώνα στη πηγή !
Δηλαδή την πέφτω σε όσες πιο πολλές μπορώ και προσφέρω το πακέτο διακοπών!Και σίγουρα κάποια θα μου κάτσει μπόνους απο επάνω!Βέβαια θα πρέπει να κάνει σπέσιαλ κόλπα στο γαμήσι για να συνεχίσει να ισχύει η πρόσκληση!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οκ...Αλλά η γνωριμία πρέπει να γίνει χειμώνα στη πηγή !
Δηλαδή την πέφτω σε όσες πιο πολλές μπορώ και προσφέρω το πακέτο διακοπών!Και σίγουρα κάποια θα μου κάτσει μπόνους απο επάνω!Βέβαια θα πρέπει να κάνει σπέσιαλ κόλπα στο γαμήσι για να συνεχίσει να ισχύει η πρόσκληση!

Μπράβο.Εχεις μπει στο νόημα.Πρέπει να προσφέρεις πακέτο δισκοπών.Αν η άλλη συμφωνήσει να έρθει για διακοπές,ουσιαστικά έχει δεχτεί να τη γαμήσεις.Δε μου έχει τύχει ποτέ το αντίθετο εκτός από μία μαλακισμένη δεκαοχτάχρονη Σλοβάκα.Πρέπει να προσφέρεις added value,προσφορά που να μην μπορεί να αρνηθεί.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ελα μαζί μου μια φορά Κίεβο και σε μια βδομάδα θα έχεις φορτώσει τρεις σαν τη δικιά μου που θα θέλουν να μείνουν Ρόδο.Οπως όμως σου είπα θα πρέπει να σκας μια τρακοσάρα τη μέρα μίνιμουμ,το σπορ είναι ακριβό.
Φαληράκι πάντως και Μανδηλαρά είδα πολύ καλό υλικό.Αν παίξεις καλά τα χαρτιά σου κάτι γίνεται.Αν και εσένα σε συμφέρει τρομερά να κάνεις εισαγωγή είσαι ουσιαστικά προνομιούχος να μένεις σε τέτοιο νησί.
Στο μυαλό μου είσαι!Λεφτά υπάρχουν...Επενδυτικό πλάνο λείπει!αν πάω χωρίς σύμβουλο επενδύσεων το τρακοσάρι θα πηγαίνει άκλαυτο σε άπατο βαρέλι χωρίς καν να αγγίζω...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Στο μυαλό μου είσαι!Λεφτά υπάρχουν...Επενδυτικό πλάνο λείπει!αν πάω χωρίς σύμβουλο επενδύσεων το τρακοσάρι θα πηγαίνει άκλαυτο σε άπατο βαρέλι χωρίς καν να αγγίζω...

Ελα μαζί μου Carribean κάθε νύχτα και σε μια βδομάδα θα έχεις γερό selection.Θα έχεις υλικό για όλο το καλοκαίρι.
Κίεβο ψάχνουν όλες για bidder,είναι αστείο να τις βρεις.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Βρότσλαβ είναι σαν παραλία Κατερίνης επί 10.Απλά δεν παίζεται το μέρος.Ρόδο να πάει κάποιος μια βδομάδα για να βρει γκόμενα να γαμήσει δεν το βρίσκω καλή ιδέα.

Άμα σου κρατήσω το πορτοφόλι θα δούμε τι είναι..
Για καμάκι λέμε,αν είναι τώρα να συγκρίνουμε παραδοσιακά μέρη που σκάει ο κόσμος με τα μπικίνι,τα ξύδια του και την ανωνυμία του,με Πολωνία τι να πω..

Γιατί δεν τους λες ότι street game Βρόσλαου οι 8 στις 10 δε μιλάνε γρι Αγγλικα;
Αλλά στα αρχίδια σου,εσύ μιλάς στα Πολωνικά.
Εσύ ξέρεις ποια είναι σπονσορέτα,φλασάρεις,χώνεσαι.
Το μέσο μελος-μη σπονσορας θα παρει τα αρχίδια του τα δυό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom