dimitriscock
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2016
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
ριο καριμπιαν υποχρεωτικη επισκεψη δλδ εκει
ριο καριμπιαν υποχρεωτικη επισκεψη δλδ εκει
Επ ! Που χάθηκες τύπε μου; Ήσουν στα ουκρανικά εδαφη ;Γιουρο-πεουλες!!! Για κρασιβαγιες ντεβουσκες!!!
Επ ! Που χάθηκες τύπε μου; Ήσουν στα ουκρανικά εδαφη ;
Ημουν στο ιονιο και τωρα εξωτερικο μονιμα βορ.δυτικη ευρωπη!!! Τα Ουκρανικα τα ξεχασα φιλε για λιγο..επιασα τις κελτισσες ;)
Ετοιμασου να φας γερο δαγκωμα.Ολα τα θυματα εκει πανε.ριο καριμπιαν υποχρεωτικη επισκεψη δλδ εκει
Σύμφωνα με τον μέντορα του Βαλκανοπουτσισμού όποιος πάει εκεί είναι ο τεράστιος καρχαρίας και θύματα οι καημένες οι κοπέλες που υποκύπτουν στην έλξη των απαραίτητων για την επιβίωση μετρητών!Ετοιμασου να φας γερο δαγκωμα.Ολα τα θυματα εκει πανε.
Σύμφωνα με τον μέντορα του Βαλκανοπουτσισμού όποιος πάει εκεί είναι ο τεράστιος καρχαρίας και θύματα οι καημένες οι κοπέλες που υποκύπτουν στην έλξη των απαραίτητων για την επιβίωση μετρητών!
Φίλε μου, καλά να περάσεις στις διακοπές σου. Όταν βρεις χρόνο γράψε μας λίγο για το ταξίδι σουΠαιδες ειμαι κιεβο για διακοπες. Διαβασα τα περισσοτερα που γραφεται στο θρεντ κ προσωπικα εβγαλα το συμπερασμα οτι δεν αξιζει να χασω τον χρονο μου ουτε κ τα λεφτα μου για σεξοτουρισμο.
Ναι φιλε θα γραψω μολις επιστρεψω.
πηγα κ οδησσο 4 ημερες. Σημερα ηρθα κιεβο κ θα κατσω μερικες ημερες.
Παρτε κ εναν κωλο απο μαυρη θαλασσα