Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.287
Πόντοι
3.656
.Οι καθαροι πουτανιαρηδες πληρωνουν τα λιγοτερα,ειναι τυχεροι,οι σχεσακηδες και οι σπονσορες τα σταζουν χοντρα.
Απο μπλα μπλα και ελλειψη ουσιας εχουν χορτασει οι γκομενες,τις εχουν φλομωσει οι Τουρκοι με bulshit και φουμαρο και ψαχνουν ουσιαστικους αντρες με πουτσο και περιεχομενο.
Πραγματικους Βαλκανιους.
Διαφημιζω πραγματικα το ελληνικο καυλι,μου λενε οτι η διαφορα σε κλαση απο Τουρκους,Αραβες ειναι αβυσαλεα.Απλα τεραστια υπεροχη.
δωσε!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Ε ναι,μια ώρα θέλω να τη γαμήσω για να έχω χρόνο να γαμήσω μετά την επόμενη.Δηλαδή η άλλη που σου κατσικώνεται για 5 ώρες και θέλει και τα εστιατόρια,τα shopping κτλ πόσο νομίζεις οτι έρχεται?
Αν έχεις λίγο χρόνο,πληρώνεις λίγο παραπάνω.Αν έχεις πολύ χρόνο πληρώνεις επίσης παραπάνω σε accomodation και dating,Αν μετράτε κάθε δεκάρα και είστε μίζεροι,μην έρθετε Κίεβο.Δεν αξίζει.Το Κίεβο αξίζει για χουβαρντάδες,άρχοντες γενικώς unlimited τύπους.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.287
Πόντοι
3.656
Αν μετράτε κάθε δεκάρα και είστε μίζεροι,μην έρθετε Κίεβο.Δεν αξίζει.Το Κίεβο αξίζει για χουβαρντάδες,άρχοντες γενικώς unlimited τύπους.
προσεχε την καρτα  σου ομως γιατι εχει λιμιτ!!!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αυτο ειναι το μειζον προβλημα.Φυσικα δε θα ακουσετε τους cheapos να μιλανε για αυτο.Η πιστωτικη εχει οριο 3000 ευρω και οι EC καρτες δεν περνανε Ουκρανια οποτε πρεπει να φερεις υποχρεωτικα μετρητο.Συνηθως φερνω 3000 ευρω μετρητο και παλι ειναι επικινδυνο να σε ψειρισουνε.Συνεπως μπορει να εισαι αρχοντας αλλα σε καμια περιπτωση ολιγαρχης.
Με limit up 6000 ευρω απλα ξεχνας τα δεκαρια.
Είναι εκεί τις βλέπεις απλά δεν τις φτάνεις.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Εμενα με ενδιαφερει οτι καθε φορα που παω Carribean γαμαω ωραια μουνακια με 100 ευρω που τα κανουν ολα.Και παιζει και απειρος χουφτος και γουστα στο μαγαζι αν θελω πριν το φορτωμα.
Τωρα ειτε είναι προ ειτε σεμιπρο ειτε κανονικες γκομενες ποσως με ενδιαφερει.Πανω κατω το ιδιο κοστιζουν ολες το εχουμε αναλυσει 100 φορες.Οι καθαροι πουτανιαρηδες πληρωνουν τα λιγοτερα,ειναι τυχεροι,οι σχεσακηδες και οι σπονσορες τα σταζουν χοντρα.
Απο μπλα μπλα και ελλειψη ουσιας εχουν χορτασει οι γκομενες,τις εχουν φλομωσει οι Τουρκοι με bulshit και φουμαρο και ψαχνουν ουσιαστικους αντρες με πουτσο και περιεχομενο.
Πραγματικους Βαλκανιους.
Διαφημιζω πραγματικα το ελληνικο καυλι,μου λενε οτι η διαφορα σε κλαση απο Τουρκους,Αραβες ειναι αβυσαλεα.Απλα τεραστια υπεροχη.
Τωρα κανω σχεσεις μονο με γκομενες ανω του 185,τους αγοραζω κοκκινο φορεμα και δεκαποντα τακουνια και σταματαμε την κυκλοφορια στην Κρεσατικ.Ολα τα βλεμματα στον αρχοντα Βαλκανιο.Τεραστια υπεροχη.
Πλακωνουν τσουρμο οι αραβοτουρκοι και οι τριτοκοσμικοι να την πεσουν αλλα παιρνουν τον πουλο.Απλα οι γκομενες εχουν διαφθαρει με το ανωτερο επιπεδο τις έχω κανει inaccessible.

Μπα...
Με δυτικες γυναίκες δεν πληρώνεις τιποτα.
Ούτε με τις Γερμανίδες,ουτε με την Ολλανδέζα,ούτε τώρα με τη Σλοβάκα πληρωσα πλην των προβλεπόμενων.

Εσύ προκειμένου να δικαιολογήσεις τις αδυναμίες σου,έχεις πείσει τον ίδιο σου τον εαυτό με παραμυθια τύπου:
"Οι Γερμανίδες αν δε βγάζεις 4000 ευρω/μηνα,δεν ασχολουνται με Έλληνες","Η εκμεταλλευτική :grin: φυση των γυναικων",κ.λ.π.

Αυθυποβολή 100%

Απλά μη γενικεύεις.
Εννοείται πως όποιος πάει σε οποιαδήποτε δυτική με το προφιλ που λανσάρεις εσύ,αυτή θα στρίψει με χίλια.
Κλαρινογαμπρούς,βαλκανο-υπεροχές και λοιπές πίπες,μόνο οι πεινασμένες του ανατολικού μπλοκ μπορει να ανεχθούν.

Κατά τα άλλα,συνεχισε την επέλαση :rockon:

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Απλά στο sorry babuska που πήγε ο kman όπως σας έγραψα δεν ΕΧΕΙ Πόρνες!! Είναι local μαγαζί με μέτριες γκόμενες εξαράκια ΔΕΝ έχει πληρωμένο έρωτα..Οπότε τι κάνουμε?Απλά φεύγουμε κλασσικά και πάμε στο caribbean που είναι το βασίλειο του πληρωμένου έρωτα..Οπότε η μετάφραση όλων αυτών που έγραψε ο kman..
Πήγα σε φυσιολογικό μαγαζί έστω και παρακμιακό χωρίς πουτανες και όταν το κατάλαβα έφυγα τρέχοντας στο πορνο-μάγαζο να πληρώσω...Αυτά περί δασκάλες είναι παραμύθια...Δεν τα λένε καν..Δώσε μου 100 δολάρια σου λένε την ώρα στην ψύχρα..Έχω βρεθεί πολλές φορές caribbean και τα έχω ζήσει..Δεν φτιάχνουν πλέον ιστορίες οι Πουτάνες στο Κίεβο και κυρίως στο caribbean..Επαγγελματίες είναι μεροκάματο θέλουν..Sorry Babuska έχω δεί πολλάκις να ρίχνουν πόρτες σε ξένους και μου έκανε μεγάλη εντύπωση δεν το έχω δεί πουθενά αλλού στο Κίεβο.
To caribean όπως σας έχω αναλύσει στο παρελθόν είναι το χειρότερο μαγαζί για κυνήγι..Το μόνο που συνδυάζει Πόρνες αλλά και κανονικές με μια πιθανοτητα να πετύχεις έυκολες ειναι το shooters.. Μου λέγαν οι Ουκρανέζες (και όχι μία οπότε ισχυει) πως έχει βγάλει την φήμη όποια θέλει να ψαχτεί με ξενους πηγαίνει στο shooters..Δεν έχει πολύ κοσμό γενικά αλλά είναι το μόνο που σε live επιθέσεις κατάφερα ενα one night stand (σπάνιο Κίεβο) αλλά γωρισα και κάποιες γκόμενες..Την τελευταία φορα είχα γνωρίσει ένα Ισραηλινό φοβερό άτομο που παέι κάθε μήνα Κίεβο για δουλεία με καλά φράγκα..Μου έλεγε έχω γυρίσει τα πάντα τα τελευταια 7 χρόνια εδώ Κίεβο..Μόνο shooters έλα τα άλλα δεν λένε.Μόνο πουτάνες ή ψωνισμένες..Τελικά απο προσωπιη εμπειρία όταν πηγαίνω Κίεβο κυρίως εκέι σκάω και ότι γίνει..Εξάλλου νύχτα δεν έχω και πολλές προσδοκίες..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Απλά στο sorry babuska που πήγε ο kman όπως σας έγραψα δεν ΕΧΕΙ Πόρνες!! Είναι local μαγαζί με μέτριες γκόμενες εξαράκια ΔΕΝ έχει πληρωμένο έρωτα..Οπότε τι κάνουμε?Απλά φεύγουμε κλασσικά και πάμε στο caribbean που είναι το βασίλειο του πληρωμένου έρωτα..Οπότε η μετάφραση όλων αυτών που έγραψε ο kman..
Πήγα σε φυσιολογικό μαγαζί έστω και παρακμιακό χωρίς πουτανες και όταν το κατάλαβα έφυγα τρέχοντας στο πορνο-μάγαζο να πληρώσω...Αυτά περί δασκάλες είναι παραμύθια...Δεν τα λένε καν..Δώσε μου 100 δολάρια σου λένε την ώρα στην ψύχρα..Έχω βρεθεί πολλές φορές caribbean και τα έχω ζήσει..Δεν φτιάχνουν πλέον ιστορίες οι Πουτάνες στο Κίεβο και κυρίως στο caribbean..Επαγγελματίες είναι μεροκάματο θέλουν..Sorry Babuska έχω δεί πολλάκις να ρίχνουν πόρτες σε ξένους και μου έκανε μεγάλη εντύπωση δεν το έχω δεί πουθενά αλλού στο Κίεβο.
To caribean όπως σας έχω αναλύσει στο παρελθόν είναι το χειρότερο μαγαζί για κυνήγι..Το μόνο που συνδυάζει Πόρνες αλλά και κανονικές με μια πιθανοτητα να πετύχεις έυκολες ειναι το shooters.. Μου λέγαν οι Ουκρανέζες (και όχι μία οπότε ισχυει) πως έχει βγάλει την φήμη όποια θέλει να ψαχτεί με ξενους πηγαίνει στο shooters..Δεν έχει πολύ κοσμό γενικά αλλά είναι το μόνο που σε live επιθέσεις κατάφερα ενα one night stand (σπάνιο Κίεβο) αλλά γωρισα και κάποιες γκόμενες..Την τελευταία φορα είχα γνωρίσει ένα Ισραηλινό φοβερό άτομο που παέι κάθε μήνα Κίεβο για δουλεία με καλά φράγκα..Μου έλεγε έχω γυρίσει τα πάντα τα τελευταια 7 χρόνια εδώ Κίεβο..Μόνο shooters έλα τα άλλα δεν λένε.Μόνο πουτάνες ή ψωνισμένες..Τελικά απο προσωπιη εμπειρία όταν πηγαίνω Κίεβο κυρίως εκέι σκάω και ότι γίνει..Εξάλλου νύχτα δεν έχω και πολλές προσδοκίες..

Γιατί παραπλανεις το κοινό?Όλο ανακριβειες.Μια φορά το πολύ να πηγες Carribean,μπορεί και καμία.Μην κοιτάς που εδώ δεν ξέρουν.Εγώ πάω άπειρες φορές σε όλα και ξεχωρίζω ποτε κάποιος λέει αληθινά πράγματα.Το Κίεβο και γενικά η Ουκρανία δεν έχει νύχτα και κλαμπ όπως η Πολωνία.Το έχουμε γράψει 100 φορές.Αυτός δεν είναι λόγος να προτιμήσει κανείςτην Πολωνία.(εσύομως για αυτό την προτίμησες).Απο την άλλη η Πολωνία δεν έχει ίντερνετ όπως η Ουκρανία.Αυτός ομως δεν είναι λόγος να προτιμήσει κανείς την Ουκρανία(εσύ όμως για αυτό την προτίμησες).
Το Sorry Babuska είναι φτηνο και οι γκομενες είναι αθώες δεν πάνε για πουτσο αλλα για διασκέδαση(για αυτό το προτίμησες).Το Carribean είναι ακριβό και οι γκομενες πάνε για γνωριμία και πουτσο και λιγότερο για διασκέδαση είναι πιο επαγγελματικό και για καρχαρίες(και για αυτό δεν το προτίμησες).
Εξαλλου το Carribean έχει δεκαπλασιες γκομενες από το Sorry Babuska και πιο σοβαρές ηλικίες,καμία σχέση.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Γιατί παραπλανεις το κοινό?Όλο ανακριβειες.Μια φορά το πολύ να πηγες Carribean,μπορεί και καμία.Μην κοιτάς που εδώ δεν ξέρουν.Εγώ πάω άπειρες φορές σε όλα και ξεχωρίζω ποτε κάποιος λέει αληθινά πράγματα.Το Κίεβο και γενικά η Ουκρανία δεν έχει νύχτα και κλαμπ όπως η Πολωνία.Το έχουμε γράψει 100 φορές.Αυτός δεν είναι λόγος να προτιμήσει κανείςτην Πολωνία.(εσύομως για αυτό την προτίμησες).Απο την άλλη η Πολωνία δεν έχει ίντερνετ όπως η Ουκρανία.Αυτός ομως δεν είναι λόγος να προτιμήσει κανείς την Ουκρανία(εσύ όμως για αυτό την προτίμησες).
Το Sorry Babuska είναι φτηνο και οι γκομενες είναι αθώες δεν πάνε για πουτσο αλλα για διασκέδαση(για αυτό το προτίμησες).Το Carribean είναι ακριβ και οι γκομενες πάνε για γνωριμία και πουτσο και λιγότερο για διασκέδαση είναι πιο επαγγελματικό και για καρχαρίες(και για αυτό δεν το προτίμησες).
Παρένθεση ...

Δεν εννόησα σαφώς ...ποιος ο καρχαρίας και ποιό το θήραμα ....

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Παρένθεση ...

Δεν εννόησα σαφώς ...ποιος ο καρχαρίας και ποιό το θήραμα ....

Παίζουνε πάντα καμιά δεκαριά διαθέσιμες και κάπου 20-30 αξιολογοι κυνηγοί.Ολη η δουλειά είναι να πυροβολησεις πρώτος και να φύγεις με το θήραμα.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Παίζουνε πάντα καμιά δεκαριά διαθέσιμες και κάπου 20-30 αξιολογοι κυνηγοί.Ολη η δουλειά είναι να πυροβολησεις πρώτος και να φύγεις με το θήραμα.
Μήπως είσαι εσύ το θήραμα για αυτές?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Για παράδειγμα αυτό το πολωνικό καμάκι μου έφαγε την ξανθιά στο παρά πέντε.Η γκόμενα έχυνε όταν της μίλαγε για Βαρσοβία,λες και της έλεγε για Μιλάνο ή για Νέα Υόρκη.

eTmo1u.jpg

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Για παράδειγμα αυτό το πολωνικό καμάκι μου έφαγε την ξανθιά στο παρά πέντε.Η γκόμενα έχυνε όταν της μίλαγε για Βαρσοβία,λες και της έλεγε για Μιλάνο ή για Νέα Υόρκη.

eTmo1u.jpg

Αρχηγέ,η γκόμενα μάλλον έχυνε γιατί ο τύπος είναι νεότερος,ψηλοτερος και καλοντυμένος.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αρχηγέ,η γκόμενα μάλλον έχυνε γιατί ο τύπος είναι νεότερος,ψηλοτερος και καλοντυμένος.

Με τέτοιους κυρίως χτυπιέσαι στο Carribean.Αυτό είναι το επίπεδο του ανταγωνισμού.Αραβες,Τούρκοι δε μετράνε,κυρίως οι μονομαχίες γίνονται μεταξύ Δυτικών και Αμερικανών.
Μία στις δύο φορές φορτώνω κανονική γκόμενα,αλλιώς γαμάω μια από τις θαμώνες σεμιπρο.
Εδώ αμερικανικό καμάκι μεσήλικας με ξανθιά.

fvPedc.jpg

Την πάτησα αυτή τη φορά γιατί έχασα χρόνο στο Sorry Babuska που δεν είναι σοβαρό μαγαζί αλλιώς θα έβγαζα σίγουρα γκόμενα Carribean εκτός από τη δασκάλα σεμι προ.Οταν όμως πήγα στις 0.30 ήταν όλες πιασμένες.
Προσπάθησα με αυτή με το άσπρο φόρεμα και τρεις ακόμα γκόμενες ακόμα καλύτερες αλλά ήταν αδύνατο το extraction.

JD5V1b.jpg

GzHtPO.jpg

Εδώ το μπούτι μιας γκόμενας που φασωνόταν στην πίστα με ευρωκαμάκι.

By53Wp.jpg

Η 185 που είχα βγάλει γκόμενα το Μάιο Carribean.Της αγόρασα κόκκινο φόρεμα και δεκάποντα παπούτσια.Αβέρτα τα κορναρίσματα όπως ερχότανε.Περιφορά τροπαίου στην Κρεσάτικ.

5LLGGB.jpg

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Γενικά Κίεβο είναι πανεύκολο να βγάλεις γκόμενα.Μια βόλτα στην Κρεσάτικ ή στα κλαμπ το ΠΣΚ και έχεις γκόμενα σε dt.Ετσι κι αλλιώς όλες τρώνε οπότε άμα τις βαρεθείς ή αρχίσουν τις μαλακίες,βρίσκεις αμέσως πρόθυμες αντικαταστάτριες.Αν δεν ήμουν όλη την ώρα με τις δύο,θα έβγαζα άλλη σίγουρα χτες.Κοίταζαν όλες σα λιμασμένες.Και μερικές πολύ καλά ψωλάκια.Στο ποτάμι γινόταν χαμός,τρελές θερμοκρασίες οι γκόμενες τα έχουν πετάξει.
Carribean όλο το παιχνίδι είναι μεταξύ 11.00 και 0:30.Μετά γεμίζει ψωλαρία,δεν μπορείς να κουνηθείς και όλες οι γκόμενες είναι χτυπημένες.Οσο ανώτερη αξία έχεις,τόσο μεγαλύτερες πιθανότητες να γειώσεις γκομενάκι.Το Σάββατο πλακώσαν πολλοί Σκανδιναυοί,Αμερικανοί,Ιταλοί και Πολωνοί και σήκωσαν τον ανταγωνισμό.Βρέθηκα ανάμεσα σε κουστουμάτους.Επρεπε να δράσω γρήγορα και να αποφύγω τις σεμιπρο που σε καθυστερούνε.
Είχε πολύ καλό μουνάκι όμως,αν δεν καθυστερούσα στο Sorry Babushka,σίγουρα θα άρδευα μια από αυτές που γείωσαν τα ευρωκαμάκια.
Γενικά η διαφορά με Πολωνία είναι οτι οι γκόμενες είναι πιο σοβαρές,αυτή που θα σου μιλήσει θέλει κέρασμα και συνέχεια,δεν κάνουν κουλά όπως οι Πολωνές.Γενικά πολύ φιλικές και ανοιχτές αν γουστάρουνε.Αν δε γουστάρουνε,το καταλαβαίνεις αμέσως και κόβεις.Στην πίστα 50 γκόμενες και 3 άντρες(όλοι φάσωναν γκόμενες) όπως είθισται σε Ουκρανία,Ρωσία,Λευκορρωσία.Στα τραπέζια είχαν όλοι γκόμενες γύρω.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.287
Πόντοι
3.656
κυνηγος οπως αυτοι που αγοραζουν τα αγριογουρουνα απο το χασαπικο κ μετα πριν τα βαλουν στο τζιπ τα σκαγιαζουν???  :grin:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
κυνηγος οπως αυτοι που αγοραζουν τα αγριογουρουνα απο το χασαπικο κ μετα πριν τα βαλουν στο τζιπ τα σκαγιαζουν???  :grin:
Το φχαριστιουνται ομως το χοιρινο κι αυτοι;Αλιμονο απο τους πεινασμενους.Τι να πουν στους χορτασμενους;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
κυνηγος οπως αυτοι που αγοραζουν τα αγριογουρουνα απο το χασαπικο κ μετα πριν τα βαλουν στο τζιπ τα σκαγιαζουν???  :grin:

Αν μπουκάρεις στα μαγαζιά στις 23:00 βλέπεις πολύ θήραμα και πρέπει να βιαστείς να φορτώσεις πριν πλακώσει η ψωλαρία,οι Τούρκοι κτλ.Κόβεις τις γκόμενες ποιες φαίνονται προσεγγίσιμες και χτυπάς την κατάλληλη στιγμή.Αν παίζουν δυνατά καμάκια,πρέπει να βιαστείς ακόμα περισσότερο γιατί οι γκόμενες θα πέσουν στα δίχτυα τους.Το παράθυρο ευκαιρίας είναι μικρό.Πρέπει να κόψεις τον ανταγωνισμό σε dt και να χτυπήσεις σαν αίλουρος.Μερικές φορές χάνεις γκόμενα για δευτερόλεπτα γιατί προλαβαίνει άλλος που σε παρακολουθεί.Αλλες φορές έχει τόσους στόχους που χάνεις την μπάλλα δεν ξέρεις ποιον να πρωτοχτυπήσεις και παραλύεις.Θέλει στρατηγική και σχέδιο.
Γενικά χρειάζεται εμπειρία.Πρέπει με το που μπαίνεις να χαρτογραφήσεις το μέρος,τις γκόμενες,τις γωνίες προσέγγισης,τον ανταγωνισμό,τα καμάκια,τους σεκιούριτυ πρέπει να τους κοντρολάρεις όλους.
Υπάρχουν καμακομάγαζα που έχουν γίνει για να διευκολύνουν το καμάκι και το αντίθετο.Αν κόψεις σωστά το μέρος και έχει υλικό,έχεις σοβαρές πιθανότητες να βγάλεις γκόμενα αν διαθέτεις αρκετό ρευστό για κεράσματα,τραπέζι κτλ.Χρειάζεσαι push,extra value.Πρακτικά μίνιμουμ μια τρακοσάρα ευρώ άμεσα διαθέσιμα και μια κάρτα.

Γενικά οι Σλάβες έχουν αυτό το καλό,δε λένε ποτέ όχι σε λίγο κασεράκι.Γουστάρουν κέρασμα,περιποίηση,χουβαρντάδες και τα ανοίγουν τα ποδαράκια,δεν έχουν ταμπού.Οπότε καλά περνάς σίγουρα,αυτό είναι δεδομένο.Με λίγη τύχη κάθονται και οχτάρια.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216

Caribean έχω πάει πάνω απο 10 φορές. Γκόμενα δεν έβγαλα ποτέ εκεί..Ο λόγος? Έχει τις πιο ψωνισμένες γκόμενες του Κίεβου (και καλά καλή κοινωνία) που σε κοιτάζουν με ύφος χειρότερο απο ψωνισμένη Ελληνίδα της παραλιακής ή πληρωμένες πουτάνες..Οι λίγες μόνες normal είναι κάτι χοντρες που σκάνε για να τους την πέσουν οι άπειροι Τούρκοι που είναι μέσα.Δεν θεωρώ μάλιστα πως καν τις γαμάνε απλά κάθονται τραπέζι και πίνουν τσάμπα.
Λές πολλά ψέματα και παραπλανείς τον κόσμο..Τους στέλνεις στα χειρότερα μέρη.Γιατί δεν λές την αλήθεια?Πάω caribean απλά να βρω μια πληρωμενη και πάω σπίι μετά..Γιατί πουλάς παππα πως βρίσκεις και καλά γκόμενες εκεί?
Εγώ έγραψα μέρη που έχουν πιθανότητες, έστω και μικρες γιατι Κίεβο είπαμε είναι internet όχι νύχτα, να πάνε να μαχηθούν όπως το shooters..Θα συμφωνησω μόνο σε αυτό που έγραψες πως στο sorry babuska έχει αθώες όπως λές normal οπως λέω εγω..Για έναν που πάει εκεί να κυνηγήσει normal γκόμενες σε τέτοια δεν θα παέι? Τι να πάει να κάνει στο caribean?
Απλά γράψε πως κυνηγας ΙΕΡΟΔΟΥΛΕΣ και αυτά που προτείνεις είναι μόνο για αυτες!!! Τότε θα σε σεβαστώ και θα δεχτω τις πληροφορίες που δίνεις..Οταν λές όμως πως τις βγάζεις γκόμενες τις πουτάνες και λές τραβάτε εκεί απλά θα αντιλέγω γιατί δεν ισχύει.

Υ.Γ.
Caribean αν και σκατά πάντα πηγαίνω γιατί γουστάρω την live μουσική που έχει.Κάθομαι καμιά ωρα και μέτα πηγαίνω για κυνήγι σε κάτι σοβαρό. Απλά άν τύχει να έχει γνωστό τραγουδιστή η είσοδος απο 300 πάει 600. Για show και μουσική ειναι γαμάτο για κανονικες γκόμενες ΣΚΑΤΑ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom