You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί γίνεται με Κίεβο;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 28K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.935
- Πόντοι
- 2.356
150 ευρώ πιάνει περίπου.Τοσα πρόσφερε.
150 ευρω για αυτή τη θεία ρε συ; :S
Κοιτα τη μούρη της,καβαλημένα 35 χρονών είναι,τι 150..
Ρε σεις,άμα είναι να τραβιέται καποιος μεχρι Κίεβο,για να πληρωνει 150 για τέτοιες ή για την Ουκρανέζα θείτσα που postαρε πριν ο kman,εντάξει...Τζάμπα γράφουμε..
el gato volador
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
3500 ευρω για 8 ημερες εδωσε, να μην δωσει ένα 150αρι γι αυτό το κοριτσακι?
Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
Ο Βαλκανιοπουτσιστής πρέπει να έχει τον πούτσο συνεχώς σε ετοιμότητα.Η γρήγορη έγερση και αντοχή είναι σημαντικές.Αν για να σου σηκωθεί θες 10 λεπτά απλά έχασες το ραντεβού με την επόμενη.Χρειάζεται πειθαρχημένος πούτσος απόλυτα συνεργάσιμος με τις απαιτήσεις του άρχοντος.
Προσοχή στο ανεπαρκές oral των Ουκρανέζων.Οποιος νομίζει οτι θα δοκιμάσει πολωνικά πυραυλικά συστήματα πλανάται πλάνην οικτρά.Το ουκρανικό τρομπόνι είναι δυο επίπεδα κατώτερο και πιθανώς δε θα χύσεις χωρίς βοήθεια χειρός ή ικανοποιητικό γλυφοκώλι.
Επίσης ΠΟΤΕ χωρίς καπότα Ουκρανία εκτός αν γουστάρετε HIV φάσεις.Γαμάω χωρίς καπότα Ουκρανία σημαίνει είμαι μαλάκας από κούνια.
ZeroHedge
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2017
- Like
- 41
- Πόντοι
- 6
kiev λεει ...απο χαρκοβο καταγωγη, σκυλι του πολεμου μιλφακι ομως δηλ. καριμπεαν ντεκα παει.σπονσοριζε στανταρτ!εχει κι αλλες πιο μικρες κ γλυκουλες...ενδεικτικα την εβαλα (απο μαμπα που μιλησα πριν λιγο) να ακουσω γνωμες ,δεν το ξερω το σπονσοριζε γκειμ κ την βαλκανια υπεροχη!!Αλλα βαρεθηκα τα λαβ στορυ κ τα καμακια!!!σταθερη ουκρανιδα εχω αλλωστε!
δασκαλε ιονιο ερχονται σλαβιδια βλεπω πολωνες τσεχες κυριως κ βαλκανιες κατεβα να ριξουμε τα εβρα,στο σκαφος δεν θα κουναει πολυ κ θα πεφτουν οι νιτσες για βαθυ πολωνικο τσιμπουκι στην πλωρη..ή μηπως να ανεβουμε οντεσσα να φορτω ιτακα? θα παιξει μισματς με τουρκ λαβερς αλλα τα εβροπεη θα νικησουν ή να παμε να απελευθερωσουμε το νησι των ιπποτων ,τρομος στον αλβανο λαβερ κ τυνησιο ανιματερ..!
φιλε βαλκανιε πουτσαρα μιλφ ειναι κ αυτη που εχω σταθερα κανει κατι γαμησια θειικα!κ τσαμπα!
δασκαλε ιονιο ερχονται σλαβιδια βλεπω πολωνες τσεχες κυριως κ βαλκανιες κατεβα να ριξουμε τα εβρα,στο σκαφος δεν θα κουναει πολυ κ θα πεφτουν οι νιτσες για βαθυ πολωνικο τσιμπουκι στην πλωρη..ή μηπως να ανεβουμε οντεσσα να φορτω ιτακα? θα παιξει μισματς με τουρκ λαβερς αλλα τα εβροπεη θα νικησουν ή να παμε να απελευθερωσουμε το νησι των ιπποτων ,τρομος στον αλβανο λαβερ κ τυνησιο ανιματερ..!
φιλε βαλκανιε πουτσαρα μιλφ ειναι κ αυτη που εχω σταθερα κανει κατι γαμησια θειικα!κ τσαμπα!
kiev λεει ...απο χαρκοβο καταγωγη, σκυλι του πολεμου μιλφακι ομως δηλ. καριμπεαν ντεκα παει.σπονσοριζε στανταρτ!εχει κι αλλες πιο μικρες κ γλυκουλες...ενδεικτικα την εβαλα (απο μαμπα που μιλησα πριν λιγο) να ακουσω γνωμες ,δεν το ξερω το σπονσοριζε γκειμ κ την βαλκανια υπεροχη!!Αλλα βαρεθηκα τα λαβ στορυ κ τα καμακια!!!σταθερη ουκρανιδα εχω αλλωστε!
δασκαλε ιονιο ερχονται σλαβιδια βλεπω πολωνες τσεχες κυριως κ βαλκανιες κατεβα να ριξουμε τα εβρα,στο σκαφος δεν θα κουναει πολυ κ θα πεφτουν οι νιτσες για βαθυ πολωνικο τσιμπουκι στην πλωρη..ή μηπως να ανεβουμε οντεσσα να φορτω ιτακα? θα παιξει μισματς με τουρκ λαβερς αλλα τα εβροπεη θα νικησουν ή να παμε να απελευθερωσουμε το νησι των ιπποτων ,τρομος στον αλβανο λαβερ κ τυνησιο ανιματερ..αν κ μια πολωνικη επαρχια θα ηταν must!
βαλκανιε πουτσαρα μιλφ ειναι κ αυτη που εχω σταθερα κανει κατι γαμησια θειικα!!! τσαμπα!
Κοίτα αν λέει οτι ψάχνει σπόνσορα γαμιέται σίγουρα με 150 να μην πω και με 100.Το θέμα είναι να ξεχωρίσεις τις επαγγελματίες οι οποίες είναι πολύ φτηνότερες στα 40-60 ευρώ.Είναι κοροιδία να φας παπά οτι η επαγγελματίας είναι αματέρ.
Αν δε λέει οτι ψάχνει σπόνσορα τότε ίσως να χρειαστείς και πάνω από 200 συνολικά γιατί θα θέλει και να φάει σε ρεστωράν,να καπνίσει καλιάν κτλ.
Αλλά σου λέω δεν αξίζει.Εχει πολύ καλύτερες ακόμα και στο ίντερνετ.Εχει οχτάρια κανονικές κοπέλες κάτω των 25,με νορμάλ δουλειές,κανονική ζωή,facebook κτλ που για 200 ευρώ κάνουν χαλαρά αρπαχτή.
Είναι όλα θέμα προσφοράς πόσο κόβεις την αξία της γκόμενας.
Η βασική ερώτηση που κάνουν οι γκόμενες στο Κίεβο είναι skolka?(πόσα?).
Στο Carribean οι επαγγελματίες ζητάνε 100-150 ευρώ,αλλά είναι συχνά οχτάρια καμία σχέση με τις επαγγελματίες του μάμπα.(γάμησα με 100 ευρώ γκόμενα πάνω από 185 με φοβερό κώλο,τρομερά βυζιά,εννιάρι στο σώμα,εφτάρι στο πρόσωπο από Carribean).
Γάμησα και γκόμενες εφτάρια που τις βλέπεις στο κέντρο(πωλήτριες στα Γκούλιβερ,υπάλληλοι στην Kyivstar κτλ) και κάνουν αρπαχτές για 100-200 ευρώ.
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.935
- Πόντοι
- 2.356
βαλκανιε πουτσαρα μιλφ ειναι κ αυτη που εχω σταθερα κανει κατι γαμησια θειικα!!! τσαμπα!
Γούστα είναι αυτά,εγώ γυναίκα πιο μεγάλη απο μενα δεν πηδάω.
Όσο χρόνια θα με παίρνει ακομη,θα παίζω στις 20-27 ετών που είναι και το φίλτρο που εχω βάλει και στο Tinder.
Γενικά όμως μιλώντας θα κανω μια σύγκριση με την Πράγα.
Οι περισσότεροι ξέρετε ότι με 1300-1500 κορώνες αραζουμε μια ώρα στο Privat.
Για ποιο γαμημενο λόγο να πάω να σκάω 100άρες στο Κίεβο,δώρα,ταξί,λεφτά σε αγνωστα inbox,
για να να γαμήσω παλι καμιά ωρα μια σπονσορέτα=πουτάνα,με τα πολλαπλασια λεφτά;
Για την ψευδαίσθηση της κατάκτησης;
Για μένα Κίεβο είναι ή για πολύ γερά καμάκια ή για να έχεις προετοιμαστει πιο πριν από internet.
Με 150 ευρώ,ερχεσαι σε 3 Privat στην Πράγα,γαμάς τρια 20χρονα απο μία ωρα το καθένα και σου μένουν και ρέστα για μπύρες..
ας παμε στο παρακατω ... γι αυτο τι λεει ο δασκαλος? συχναζει καριμπιαν
Η φωτό είναι από Carribean.Δεν είμαι σίγουρος αν την είδα στις επαγγελματίες.Θα έδινα 100 ευρώ στη θέση σου.(Εγώ προσωπικά δε θα τα έδινα γιατί δε μου αρέσει αλλά αν σου αρέσει τόσα πρέπει να δώσεις),μάλλον όμως θα σου ζητήσει 150.
Γούστα είναι αυτά,εγώ γυναίκα πιο μεγάλη απο μενα δεν πηδάω.
Όσο χρόνια θα με παίρνει ακομη,θα παίζω στις 20-27 ετών που είναι και το φίλτρο που εχω βάλει και στο Tinder.
Για ποιο γαμημενο λόγο να πάω να σκάω 100άρες στο Κίεβο,δώρα,ταξί,λεφτά σε αγνωστα inbox,
Για την ψευδαίσθηση της κατάκτησης;
Για μένα Κίεβο είναι ή για πολύ γερά καμάκια ή για να έχεις προετοιμαστει πιο πριν από internet.
Με 150 ευρώ,ερχεσαι σε 3 Privat στην Πράγα,γαμάς τρια 20χρονα απο μία ωρα το καθένα και σου μένουν και ρέστα για μπύρες..
Μα και στο Κίεβο αν πας στα διαμερίσματα που έχουν μια χαρά γκόμενες,οι τιμές είναι από 1200-1500 γκρίβνυα με 2000 γκρίβνυα για τις φοιτήτριες(studentkas).
Με τα Privat συγκρίνονται τα διαμερίσματα του Κιέβου όχι οι σπονσορέτς,οι γκόμενες που κάνουν αρπαχτές και οι κανονικές γκόμενες.
Υπάρχει ντίσκο στην Πράγα(κανονική ντίσκο) όπου να διαλέξεις μια γκόμενα της αρεσκείας σου και να τη γαμήσεις με 100 ευρώ?Ετσι είναι όλες στο Κίεβο.
Μπορείς Πράγα να γαμήσεις πωλήτρια σε κεντρικό πολυκατάστημα με 100 ευρώ?Χλωμό.Η να βγεις έξω στο δρόμο να φορτώσεις μία τζάμπα και να τη φέρεις σπίτι?Η να κάνεις one night stand κάθε νύχτα?Η να βγαίνεις 5 ραντεβού με διαφορετικές γκόμενες στη σειρά?Αυτά μόνο Κίεβο γίνονται.
ZeroHedge
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2017
- Like
- 41
- Πόντοι
- 6
γερο καμακι κιεβ δυσκολο οχι ακατορθωτο, το ιντερνετ θελει πολυ υπομονη και χρονο....θα μιλας με 50 θα βγεις με 5 θα κατσει μια...αν εισαι μονιμος ή εχεις κονε αλλαζει,κανονικες γκομενες αν σε γουσταρουν για σχεση κλπ ισως κατσουν μετα απο πολυ μπλα μπλα φαγητα ποτα κλπ θα πανε αυτες που ειτε θελουν να φυγουν απο την χωρα ή μιλφ που δεν τις νοιαζει. κιεβ για κμαν ειναι παραδεισος..εγω δεν ξερω καμμια χωρα κοντα μας να πας σε κλαμπ κ να ντηλαρεις μουνια ολων των ειδων με κασερι! ξερω μια..μακρυα ειναι, η κουβα!Γούστα είναι αυτά,εγώ γυναίκα πιο μεγάλη απο μενα δεν πηδάω.
πηγα βουδαπεστη σκατα πριβατ χαλια γκομενες υπερτιμημενες χαλια υπηρεσιες,πηγα πραγα μηδενικο παιχνιδι κλαμπς και στουντια ακριβα αν και δεν το εψαξα περαιτερω εκει ..ενω ακουγα αλλα
εγω δεν ξερω καμμια χωρα κοντα μας να πας σε κλαμπ κ να ντηλαρεις μουνια ολων των ειδων με κασερι! ξερω μια..μακρυα ειναι, η κουβα!
Παραπλήσιο σκηνικό παίζει Λευκορρωσία και στο πιο διακριτικό Πολωνία.Αυτές οι τρεις χώρες είναι ο παράδεισος το τρίγωνο της ακολασίας.
Για καμάκι Κίεβο είναι όντως πολύ πιο δύσκολο από ό,τι Πολωνία κυρίως γιατί πρέπει να τα πεις όλα σωστά οι γκόμενες δε συγχωρούν ούτε ένα λάθος.Μια λάθος απάντηση και την έκατσες.Δεν είναι Πολωνία που ό,τι μαλακία και να πεις είσαι μέσα και οι γκόμενες είναι ομιλιτικές.
Αν όμως τα λες σωστά στο Κίεβο έχεις εντυπωσιακό αποτέλεσμα τέτοια αποτελέσματα στο daygame είχα χρόνια να δω.
Αν όμως τα λες σωστά στο Κίεβο έχεις εντυπωσιακό αποτέλεσμα τέτοια αποτελέσματα στο daygame είχα χρόνια να δω.
Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.092
- Πόντοι
- 1.496
Οντως,απο τη μικρη συναναστροφη μου με Ουκρανες,μπορω να πω οτι ειναι πολυ επιφυλακτικες,λιγομιλητες,αινιγματικες,δε μπορεις να ψυχολογησεις τις προθεσεις τους,λες και σε εξεταζουν και πρεπει να περασεις το τεστ για να προχωρησουν.Καμια σχεση με αλλες ανατολικες που ειναι πιο εξω καρδια.Με αδυναμια μου τις Ρουμανες που αν βρεις το κουμπι τους και σε γουσταρουν,δινονται ολοκληρωτικα.Για καμάκι Κίεβο είναι όντως πολύ πιο δύσκολο από ό,τι Πολωνία κυρίως γιατί πρέπει να τα πεις όλα σωστά οι γκόμενες δε συγχωρούν ούτε ένα λάθος.Μια λάθος απάντηση και την έκατσες.Δεν είναι Πολωνία που ό,τι μαλακία και να πεις είσαι μέσα και οι γκόμενες είναι ομιλιτικές.
Για καμάκι Κίεβο είναι όντως πολύ πιο δύσκολο από ό,τι Πολωνία κυρίως γιατί πρέπει να τα πεις όλα σωστά οι γκόμενες δε συγχωρούν ούτε ένα λάθος.Μια λάθος απάντηση και την έκατσες.Δεν είναι Πολωνία που ό,τι μαλακία και να πεις είσαι μέσα και οι γκόμενες είναι ομιλιτικές.
Ότι είναι ομιλιτικές δεν σημαίνει πως θα πηδηχτούν κίολλας..Έχω δει Πολωνία πόλλους βλάκες ξένους να μιλάνε με μια γκόμενα και οταν γυρναέι αυτός να μιλήσει και στην φίλη της να κάνει η αλλη το σήμα του εμέτου!! και μετα η αλλη να του κάνει κερατάκια απο πίσω...Δεν μπορέιτε να καταλάβετε την μαλακία που δέρνει τις Πολωνέζες και την τρέλα που έχουν..Σας κοροιδεύουν τα βράδυα στα μαγαζιά...Αν πηδήξεις τελικά θα είναι θέμα μεγάλης ποσότητας αλκοολ και στιγμών..Το συνήθες να μιλάς να χορευεις και στο τέλος μα μένεις με το πουλι στο χέρι..
Οι Ουκρανές αν καταφέρεις να πετύχεις μία που δεν πληρώνετε είναι απείρως πιο λογική και αν ασχοληθεί αμζί σου το εννοεί..Δεν μαλακίζεται ούτε κάνει σαν 12χρονο..Οπότε απλά θέλει εμπειρία να ξεχωρίζεις αυτή που δεν έχει έρθει να στα φάει.
Αν δεν ήταν συμφεροντολόγες και δεν πληρωνόντουσαν οι Ουκρανέζες δεν θα υπήρχε και καλύτερο..Ακόμα και έτσι όμως αξίζει να ψάξεις την εξάιρεση απο το να μαλακίζεσαι με τις Πολωνέζες..Είναι και θέμα ηλικιας όμως..Ενας 27 έχει ακόμα κουράγιο να χορεύει στα clubs κάθε μέρα μήπως και πηδήξει μία..Αν είσαι όμως 35 θές λογική..Με γουστάρει η άλλη και το εννοει, ωστε να κάνεις το παιχνίδι σου και να την πας κρεβατι...Τρέλα, παράννοια Πολωνέζων για μένα έχει τελείωσει
Και οι Πολωνέζες πληρώνονται απλά είναι πιο ηλίθιες από τις Ουκρανές.Τις ενδιαφέρουν περισσότερο τα κεράσματα της στιγμής και όχι το μόνιμο σπονσοριλίκι.
Οι ξένοι γενικά είναι τραγικοί λένε απίστευτες μαλακίες και μερικοί μιλάνε άθλια αγγλικά χειρότερα από τις γκόμενες.Παρόλα αυτά οι γκόμενες τους δίνουν ευκαιρίες.
Καμία σχέση με τα βαλκανικά πιστόλια όταν πάμε εκεί δεν έχουμε ανταγωνισμό.
Μια βασική διαφορά Ουκρανίας Πολωνίας είναι οτι Πολωνία παίζουν πολλοί σβέρκοι στα κλαμπ και κινδυνεύεις να τις φας.Ο λόγος είναι οτι έχει πολύ φτηνή είσοδο.Αντίθετα Ουκρανία η είσοδος είναι ακριβή και οι Ουκρανοί που μπαίνουν κυριλέ δεν έχει σβέρκους.Οπότε είναι πιο πολιτισμένο το επίπεδο.
Οι Πολωνοί δηλαδή έχουν αγανακτίσει που οι δικές τους τραβιούνται με ξένους και ξηγιούνται κλωτσιά,μπουνιά και φτύσιμο άμα δουν επικίνδυνο ξένο.Αντίθετα οι Ουκρανοί δεν προβληματίζονται σκέφτονται οτι οι δικές τους τα τρώνε καλά από τους ξένους και μακαρίζουν την τύχη τους.
Οι ξένοι γενικά είναι τραγικοί λένε απίστευτες μαλακίες και μερικοί μιλάνε άθλια αγγλικά χειρότερα από τις γκόμενες.Παρόλα αυτά οι γκόμενες τους δίνουν ευκαιρίες.
Καμία σχέση με τα βαλκανικά πιστόλια όταν πάμε εκεί δεν έχουμε ανταγωνισμό.
Μια βασική διαφορά Ουκρανίας Πολωνίας είναι οτι Πολωνία παίζουν πολλοί σβέρκοι στα κλαμπ και κινδυνεύεις να τις φας.Ο λόγος είναι οτι έχει πολύ φτηνή είσοδο.Αντίθετα Ουκρανία η είσοδος είναι ακριβή και οι Ουκρανοί που μπαίνουν κυριλέ δεν έχει σβέρκους.Οπότε είναι πιο πολιτισμένο το επίπεδο.
Οι Πολωνοί δηλαδή έχουν αγανακτίσει που οι δικές τους τραβιούνται με ξένους και ξηγιούνται κλωτσιά,μπουνιά και φτύσιμο άμα δουν επικίνδυνο ξένο.Αντίθετα οι Ουκρανοί δεν προβληματίζονται σκέφτονται οτι οι δικές τους τα τρώνε καλά από τους ξένους και μακαρίζουν την τύχη τους.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις
- 3K
?
- Απαντήσεις
- 41