Στην Ευρωπη αμα παρατηρησεται το ναι εισαι beta προωθειται σαν κυρια ταση
Ειναι φυσικο να εισαι beta η θελουν να μας κανουνε??
Ας το δουμε
Βορεια-Βορεια στην Σκανδιναβια οπου ηταν καποτε οι Vikings τωρα ζουν κατι φοβισμενα ανθρωπακια οπου λαθροπιθηκοι τους βιαζουν και τους γαμανε τις γυναικες και τις κορες και οι beta Σκανδιναβοι(το συνολο) καθονται και λενε οκ ας δωσω και τον δικο μου κωλο για να ολοκληρωθει η εμπειρια
Οι γυναικες που θελανε εκει περα ισοτητα και τους αντρες κεφτεδες τωρα εχουν τρελαθει και λενε που ειναι οι αντρες?Αφου εσεις τους θελατε κυριες οπως και το συστημα παρτε τα τωρα
Το αποτελεσμα ειναι οι αντρες εκει να οργανωνονται να αγριευουν δηλαδη τινουν να γυρισουν σε alpha..Θα παρει χρονο αλλα θα γινει πιστευω
Γερμανια,Αυστρια,Γαλλια και γενικα κεντρικη Ευρωπη το ιδιο.Αγριευουν γιατι ειδαν οτι το πολυ beta οδηγει απο πουστριλικι μεχρι κτηνοβασια.
ΟΙ λαθρο εκει περα θα φανε πολλες μαπες ειδικα Γερμανια που ξυπνανε κατα χιλιαδες
Νοτια Ευρωπη δηλαδη σε εμας πανε να περασουν beta αλλα εδω ειναι πιο δυσκολα τα πραγματα γιατι ο κοσμος ειναι υποψιασμενος(τουλαχιστον οι μη Συριζαιοι και λοιποι) και εχει συναισθηση το ποσο σημαντικο ειναι να εισαι alpha
Αρκει να δειτε την ιστορια που δεν μας μαθαινουν
Όρκος Ελλήνων στις Πλαταιές
Θα μάχομαι όσο ζω, και δε θα προτιμήσω τη ζωή από την ελευθερία, και δε θα εγκαταλείψω τον ταξίαρχο ούτε τον ενωματάρχη ούτε ζωντανό ούτε νεκρό, και δε θα φύγω αν δε με οδηγούν οι ανώτεροί μου, και θα εκτελέσω ό,τι διατάξουν οι στρατηγοί, και τους πεθαμένους συμπολεμιστές μου θα τους θάψω στο πεδίο της μάχης και δε θα αφήσω κανέναν άταφο· και, αφού νικήσω πολεμώντας τους βαρβάρους, θα επιβάλω τον φόρο της δεκάτης στην πόλη των Θηβαίων και δε θα ξεσπιτώσω του πολίτες της Αθήνας ούτε της Σπάρτης ούτε των Πλαταιών ούτε καμιάς από τις άλλες πόλεις, που αγωνιστήκαμε μαζί, ούτε θα τους αφήσω να βασανίζονται από πείνα, ούτε θα τους εμποδίσω από τρεχούμενα νερά ούτε αν είναι φίλοι ούτε εχθροί. Και αν τηρώ και εφαρμόζω όσα είναι γραμμένα στον όρκο, η πόλη μου ας έχει υγεία, αν όχι, αρρώστια· και η πόλη μου ας είναι απόρθητη, αλλιώς, ας κυριευθεί· και ας είναι εύφορη, αλλιώς, άφορη· [glow=red,2,300]και οι γυναίκες ας γεννάνε παιδιά που να μοιάζουν στους γονείς τους, αλλιώς, τέρατα·[/glow] και ας γεννούν και τα ζώα όμο[/font]ια με ζώα, αλλιώς, τέρατα. Αφού ορκίστηκαν αυτά και σκέπασαν τα σφάγια με τις ασπίδες τους, έριξαν κατάρα ενώ ηχούσε η σάλπιγγα, αν παραβούν κάτι από όσα ορκίστηκαν και δεν τηρούν τα γραμμένα στον όρκο, το κρίμα να πέσει απάνω τους.
Αυτη η προταση συγκλονιστικη
Με λιγα λογια αμα μας γαμησουν τις γυναικες παει ο πολιτισμος πανε ολα
Με alpha δημιουργεις πολιτισμο και εισαι κυριαρχος με beta εισαι παθητικος και παραδιδεις τα παντα