Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
Τους ξερουμε καλα τυπε τους ελληνες του εξωτερικου..ποσω μαλλον της πολωνιας γερμανιας κ αγγλιας κλπ...με την ελλεινιδα θα καθισουν μονιμα ή θα λιωσουν στην αγαμια...
Βαλε καμμια φωτο(χωρις ΠΡΟΣΩΠΑ) να δουμε τον μεγαλο ΔΡΛΑΒ "γητευτη" και τις πολωνεζες!! για κανα νερντ πληροφορικαριο σε κοβω -εκλαιγες εκει κ γυρισες ελλαδα!!!!
ΥΠΕΡΓΑΜΙΚΟΥΛΕΣ λεμε,εξυπνοι, πλουσιοι & μοντελα!!!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οι Βούλγαροι έχουν σοβαρούς σβέρκους και οι Ρουμάνοι είναι αξιόλογοι.Φυσικά και δύνανται να ενταχθούν στο βαλκανιοπουτσισμό.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τους ξερουμε καλα τυπε τους ελληνες του εξωτερικου..ποσω μαλλον της πολωνιας γερμανιας κ αγγλιας κλπ...με την ελλεινιδα θα καθισουν μονιμα ή θα λιωσουν στην αγαμια...
Βαλε καμμια φωτο(χωρις ΠΡΟΣΩΠΑ) να δουμε τον μεγαλο ΔΡΛΑΒ "γητευτη" και τις πολωνεζες!! για κανα νερντ πληροφορικαριο σε κοβω -εκλαιγες εκει κ γυρισες ελλαδα!!!!
ΥΠΕΡΓΑΜΙΚΟΥΛΕΣ λεμε,εξυπνοι, πλουσιοι & μοντελα!!!!

Σιγά μη βάλει φωτό.Φωτό από Πολωνία μόνο εγώ έχω βάλει εδώ μέσα.

Τώρα έχω αυτή τη σπονσορέτ Πολωνία να τιμήσω.

BXqJch.jpg

Και μία έκφυλη ΜΙΛΦ.Μπορεί όμως και να βρω κάτι καλύτερο live.

h3t3rr.jpg

Η Ουκρανέζα μου στο Βρότσλαβ.Για κάποιο λόφο είναι παντού και πραγματικές κασερορουφήχτρες.

e99ukh.jpg

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
To Balkan power που οι κυριαρχοι σε αυτο ειναι οι Σερβοι ειναι πολυ δυναμικη προσεγγιση.Οποιος παει Βελιγραδι θα δει κεφαλοκλειδωμα σε γκομενες απο κατι τυπους 2μετρα και γενικα αυτο που λενε και οι ιδιοι για το πως κινουνται u talk like u dont give a fuck and u move like ur cock is out.Ετσι προσεγγισουν για αυτο ειναι δυσκολο να φας Σερβια και σε αντιστοιχες χωρες αν δεν εχεις το στυλ αυτο η δεν μπορεις να το υιοθετησεις.Οσο πιο alpha εισαι εκει τοσο πιο πολυ σπρωχνεις.Εγω προσωπικα εσπρωξα εκει περα αλλα φιλοι μου τερμα beta πηραν τα @@ μου.Αμα πας κλαρινο εκει η hipster δεν γαμας ουτε με αιτηση.

Το θεμα ειναι για πιο balkan power μιλαμε σε Ελληνες?ΟΙ πιο πολλοι ειναι τερμα μουνοδουλοι beta και αγαπιαρηδες αυτη ειναι η πραγματικοτητα.Σε κατι νησια ξερουν μονο να κινουνται και εκει σε λιγο οπως παει η τεχνη θα χαθει.

Πολωνεζες οπου και beta να σαι γαμας αβαρτα εχουμε πεσει ολοι με τα μετρα.
Ουκρανεζες τι alpha τι αλφαβητα τα λεφτα μετραν μονο

Εγω παντως σαν θεωρια εφαρμοζω καπως alpha με μια διαφορα.Με την εξυπναδα,το χιουμορ και χαμογελο(το πιο βασικο) και το φιλοτιμο που εχουμε σαν Ελληνες..Εγγυημενη επιτυχια

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6

BXqJch.jpg

Και μία έκφυλη ΜΙΛΦ.Μπορεί όμως και να βρω κάτι καλύτερο live.
Η Ουκρανέζα μου στο Βρότσλαβ.Για κάποιο λόφο είναι παντού και πραγματικές κασερορουφήχτρες.

e99ukh.jpg

Το πρωτο πολυ δυνατο αρχοντα... :rockon:

Στον ακρατο καπιταλισμο και την παγκοσμιοποιηση τελικα μονο βαλκανιοι "ευρω"πεουλες επικρατουν τα καμακια τελειωσαν ..το καμακι κ το LOVE story θα πιασει σε ελαχιστες κ μονο απο ντοπιους...οποτε η κμαν λογικη θα ισοπεδωσει! Oταν βγαλεις "πακετα" ή προτεινεις διακοπες palawan islands ή  δειξεις 50 ft σκαφος στο πορτομασο ...το μουνι ΑΑΑ ΕΘΝΙΚΗ υποκλινεται!!!  

υ.γ. αρχηγε αιτουμαι εγγραφης!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Μπράβο τέκνο μου.Μυήθηκες στο βαλκανιοπουτσισμό.Είναι ώρα να ακούσεις τον πούτσο σου και να κάνεις τις επιλογές βάσει αυτού.Πουτσιστές όλου του κόσμου ενωθείτε.
Ελάτε ρε κορόιδα μαζί μου.Για κάθε μία που γαμάω υπάρχουν άλλες τρεις που δεν προλαβαίνω.Θα τρώγατε αβέρτα.Αλλά πού λογική?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Θεωρία και πράξη στο Κίεβο ήτοι πώς βγάζουμε γκόμενα(αλάνθαστη μέθοδος).
1.Πηγαίνουμε σε ένα ακριβό μωλ(π.χ. το Τσουμ).
2.Εντοπίζουμε τις μουνάρες.
3.Ρωτάμε τις μουνάρες αν ενδιαφέρονται για δώρο.
4.Αν πουν ναι,τις αγοράζουμε το δώρο που θέλουν επί τόπου.
5.Μετά instadate σε ρεστωράν,φιλιά και χούφτος.
Ετσι έχεις μουνάρα.
Αν θες και άλλη,την επόμενη μέρα rinse και repeat.
Σε κάθε ραντεβού αγοράζουμε ένα δώρο αξίας άνω των 100 ευρώ ώστε η γκόμενα να διατηρεί το ενδιαφέρον της.Μετά το δεύτερο ραντεβού δηλώνουν πλέον ερωτευμένες σφίγγονται πάνω μας να μη μας χάσουν.
Οταν οι άλλες γύρω μας βλέπουν με τη μουνάρα οσμίζονται τι συμβαίνει και συρρέουν για να πάρουν σειρά.Μετά δεν είναι εύκολο.Είναι πανεύκολο.
Η μουνάρα μας δίνει όλα τα hints για τις γκόμενες.
Υ.Γ.Οι Ουκρανές όπως και οι Ρωσίδες ξέρουν οτι βγαίνεις και με άλλες ως powerful άντρας και δεν τις ενοχλεί αρκεί να πετάς τα χρησιμοποιημένα προφυλακτικά(όσο και να πέταγα πάντα ανίχνευαν μερικά και μου έλεγαν να τα μαζέψω έχουν μάτι οι άτιμες).

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Στην Ευρωπη αμα παρατηρησεται το ναι εισαι beta προωθειται σαν κυρια ταση
Ειναι φυσικο να εισαι beta η θελουν να μας κανουνε??
Ας το δουμε

Βορεια-Βορεια στην Σκανδιναβια οπου ηταν καποτε οι Vikings τωρα ζουν κατι φοβισμενα ανθρωπακια οπου λαθροπιθηκοι τους βιαζουν και τους γαμανε τις γυναικες και τις κορες και οι beta Σκανδιναβοι(το συνολο) καθονται και λενε οκ ας δωσω και τον δικο μου κωλο για να ολοκληρωθει η εμπειρια
Οι γυναικες που θελανε εκει περα ισοτητα και τους αντρες κεφτεδες τωρα εχουν τρελαθει και λενε που ειναι οι αντρες?Αφου εσεις τους θελατε κυριες οπως και το συστημα παρτε τα τωρα
Το αποτελεσμα ειναι οι αντρες εκει να οργανωνονται να αγριευουν δηλαδη τινουν να γυρισουν σε alpha..Θα παρει χρονο αλλα θα γινει πιστευω

Γερμανια,Αυστρια,Γαλλια και γενικα κεντρικη Ευρωπη το ιδιο.Αγριευουν γιατι ειδαν οτι το πολυ beta οδηγει απο πουστριλικι μεχρι κτηνοβασια.
ΟΙ λαθρο εκει περα θα φανε πολλες μαπες ειδικα Γερμανια που ξυπνανε κατα χιλιαδες

Νοτια Ευρωπη δηλαδη σε εμας πανε να περασουν beta αλλα εδω ειναι πιο δυσκολα τα πραγματα γιατι ο κοσμος ειναι υποψιασμενος(τουλαχιστον οι μη Συριζαιοι και λοιποι) και εχει συναισθηση το ποσο σημαντικο ειναι να εισαι alpha

Αρκει να δειτε την ιστορια που δεν μας μαθαινουν

Όρκος Ελλήνων στις Πλαταιές
Θα μάχομαι όσο ζω, και δε θα προτιμήσω τη ζωή από την ελευθερία, και δε θα εγκαταλείψω τον ταξίαρχο ούτε τον ενωματάρχη ούτε ζωντανό ούτε νεκρό, και δε θα φύγω αν δε με οδηγούν οι ανώτεροί μου, και θα εκτελέσω ό,τι διατάξουν οι στρατηγοί, και τους πεθαμένους συμπολεμιστές μου θα τους θάψω στο πεδίο της μάχης και δε θα αφήσω κανέναν άταφο· και, αφού νικήσω πολεμώντας τους βαρβάρους, θα επιβάλω τον φόρο της δεκάτης στην πόλη των Θηβαίων και δε θα ξεσπιτώσω του πολίτες της Αθήνας ούτε της Σπάρτης ούτε των Πλαταιών ούτε καμιάς από τις άλλες πόλεις, που αγωνιστήκαμε μαζί, ούτε θα τους αφήσω να βασανίζονται από πείνα, ούτε θα τους εμποδίσω από τρεχούμενα νερά ούτε αν είναι φίλοι ούτε εχθροί. Και αν τηρώ και εφαρμόζω όσα είναι γραμμένα στον όρκο, η πόλη μου ας έχει υγεία, αν όχι, αρρώστια· και η πόλη μου ας είναι απόρθητη, αλλιώς, ας κυριευθεί· και ας είναι εύφορη, αλλιώς, άφορη· [glow=red,2,300]και οι γυναίκες ας γεννάνε παιδιά που να μοιάζουν στους γονείς τους, αλλιώς, τέρατα·[/glow] και ας γεννούν και τα ζώα όμο[/font]ια με ζώα, αλλιώς, τέρατα. Αφού ορκίστηκαν αυτά και σκέπασαν τα σφάγια με τις ασπίδες τους, έριξαν κατάρα ενώ ηχούσε η σάλπιγγα, αν παραβούν κάτι από όσα ορκίστηκαν και δεν τηρούν τα γραμμένα στον όρκο, το κρίμα να πέσει απάνω τους.

Αυτη η προταση συγκλονιστικη
Με λιγα λογια αμα μας γαμησουν τις γυναικες παει ο πολιτισμος πανε ολα

Με alpha δημιουργεις πολιτισμο και εισαι κυριαρχος με beta εισαι παθητικος και παραδιδεις τα παντα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Μάθημα δεύτερο.Πώς κάνουμε στο Κίεβο instafuck.
1.Νοικιάζουμε διαμέρισμα στο Μαιντάν.
2.Bγαίνουμε από το διαμέρισμα στις 13.00 όταν οι γκόμενες έχουν lunch break και οι δρόμοι είναι γεμάτοι.Πάμε για instafuck.
3.Εντοπίζουμε τις λαικές γκόμενες που είναι μόνες.Τις ρωτάμε πού είναι το Γκούλιβερ.
4.Τις καλούμε στο Γκούλιβερ για αγορά δώρου.
5.Τελικά αφού φτάσουμε Γκούλιβερ μετά 20 λεπτά και αφού η γκόμενα έχει αναγνωρίσει την ανωτερότητά μας τις γυρνάμε πίσω λέγοντας οτι έχουμε βότκα στο διαμέρισμα(οι λαικές Ουκρανές είναι ρουφήχτρες).
6.Τις πάμε σπίτι,ανοίγουμε τη βότκα.
7.Μετά από δυο ποτήρια την πετάμε έξω και η γκόμενα κάνει μπούκι.
8.Χύνουμε και πετάμε τη γκόμενα έξω γιατί περιμένει στο ραντεβού η μουνάρα.Τα περιθώρια για instafuck είναι εξαιρετικά στενά 13.00-15.00.Μετά ξεχάστε το δεν παίζει.

• Like
Αντιδράσεις: SKEF

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Η προταση που εχω σε κοκκινο ειναι συγκλονιστικη
Με λιγα λογια αμα μας γαμησουν τις γυναικες..μας γαμησαν το πολιτισμο και οτι εχουμε καταφερει ως τωρα

Για αυτο εγω λεω με alpha δημιουργεις με beta παραδιδεις

Και τα γραφω ολα αυτα γιατι το alpha η beta δεν ειναι μονο προσεγγισης οπως πολλοι νομιζουν

Και ειναι και ο λογος που οι Εβραιοι δεν αφηνουν μαυρο,κιτρινο,ασπρο να φαει δικια τους γκομενα

Συγγνωμη και για το  εκτος θεματος και καλα γαμησια

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πώς γαμάμε γκόμενα από τα κλαμπ Κίεβο.
1.Πάμε στο κλαμπ κατά τις 23.00 που δεν έχει γεμίσει ακόμα πούτσους αλλά έχουν αρχίσει να μαζεύονται μουνιά
2.Πάμε σε γκόμενες που είναι με άλλη μία μαζί.Προσοχή.Οσες είναι μόνες τους είναι επαγγελματίες.Τις καμακώνεις και μετά από 10 λεπτά σου λένε πάμε έξω για τσιγάρο και έξω σου ψιθυρίζουν στο αυτί 100 ευρώ και έρχομαι διαμέρισμα.
3.Η πρώτη ερώτηση είναι σου αρέσει το κλαμπ?και η δεύτερη θες ποτό?Οι Ουκρανές συνήθως είναι διψασμένες και θέλουν να μπαίνεις γρήγορα στο ψητό.Πρακτικά δεν υπάρχει καμία που δε θέλει κέρασμα ακόμα και αν πίνει κάτι.
4.Αγοράζεις τα επιθυμητά ποτά και τις πας στο τραπέζι.Εκεί μπορείς να χουφτώσεις και να φασώσεις όσο θες.Μετά από 20 λεπτά συνομιλίας βγάζεις και της δίνεις 1000 γκρίβνυα για ταξί.Μόλις δουν το χαρτονόμισμα χύνουν μαζί εκείνη και η φίλη της.Μετά βγάζεις το πορτοφόλι και φλασάρεις το κασέρι σου.
5.Δε θα κάνεις one night stand.Θα γαμήσεις την επόμενη μέρα γιατί η γκόμενα θέλει να καλλωπιστεί και να ξυρίσει το μουνί της.
6.Αν το κλαμπ δεν έχει τίποτα άλλο αξιόλογο γαμάς μια επαγγελματία με 100 ευρώ για να πάρεις δυνάμεις και την επόμενη μέρα καλείς τη γκόμενα της προηγούμενης βραδυάς για booty call.
7.Αφού τη γαμήσεις της δίνεις 100 ευρώ πουρμπουάρ για να κολλήσει.

• Like
Αντιδράσεις: SKEF

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6

στο γκιουλιβερ πηγαινα καθε μερα ,εμενα κοντα στην λεσυ ουκραινκι...πολλες μουναρες...

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Μπράβο τέκνο μου.Μυήθηκες στο βαλκανιοπουτσισμό.Είναι ώρα να ακούσεις τον πούτσο σου και να κάνεις τις επιλογές βάσει αυτού.Πουτσιστές όλου του κόσμου ενωθείτε.
Ελάτε ρε κορόιδα μαζί μου.Για κάθε μία που γαμάω υπάρχουν άλλες τρεις που δεν προλαβαίνω.Θα τρώγατε αβέρτα.Αλλά πού λογική?
Μέγα Άρχηγε τώρα που ο Βαλκανοπουτσισμός είναι πλέον η επικρατούσα θεωρία έλα να πάμε και στο next Level!
Πως γαμάει  ο Βαλκανοπουτσιστής αυτός ο μόνιμα έγκαυλος καβαλάρης σύμφωνα με το δόγμα?! ? Ποιά είναι η στάση του Βαλκάνιου? Η διάρκεια? Τι έχει σημασία κατά τη διάρκεια της πέοσης? Πρέπει να ξεμουνιάζονται οι γκόμενες? Πως θα πετύχεις μέσω του βαλκανοπουτσισμού καλύτερες τιμές στις επαναλήψεις της ίδιας μούνας?
Για δώσε γνώση στο Βαλκάνιο Λάο!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
στο γκιουλιβερ πηγαινα καθε μερα ,εμενα κοντα στην λεσυ ουκραινκι...πολλες μουναρες...

Ε,εγώ σου λέω οτι σε 2 ώρες περπάτημα στο Γκούλιβερ μπορώ να βγάλω μια από τις μουνάρες που έβλεπες.Χρειάζονται μόνο 2 μέρες παραμονής για να πάρεις το κολλάει του μέρους.Είναι πολύ πολύ εύκολα αρκεί να έχεις δοκιμασμένη μέθοδο και να σπρώχνεις ρευστό.Μιλάμε είχα κουφαθεί με την ευκολία.
Πολωνία με τα τις μούνες στις Galeria δεν είναι τόσο εύκολο πρέπει να παίξεις συστήματα.Και εκεί βέβαια αν σου κόβει τη βρίσκεις την άκρη.Απλά δεν μπορώ να τα περιγράψω όλα,είναι σα να λέμε στον άλλο πώς να κυνηγάει ενώ δεν έχει πιάσει ποτέ δίκανο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Μέγα Άρχηγε τώρα που ο Βαλκανοπουτσισμός είναι πλέον η επικρατούσα θεωρία έλα να πάμε και στο next Level!
Πως γαμάει  ο Βαλκανοπουτσιστής αυτός ο μόνιμα έγκαυλος καβαλάρης σύμφωνα με το δόγμα?! ? Ποιά είναι η στάση του Βαλκάνιου? Η διάρκεια? Τι έχει σημασία κατά τη διάρκεια της πέοσης? Πρέπει να ξεμουνιάζονται οι γκόμενες? Πως θα πετύχεις μέσω του βαλκανοπουτσισμού καλύτερες τιμές στις επαναλήψεις της ίδιας μούνας?
Για δώσε γνώση στο Βαλκάνιο Λάο!

Ο Βαλκανιοπουτσιστής πρέπει να έχει τον πούτσο συνεχώς σε ετοιμότητα.Η γρήγορη έγερση και αντοχή είναι σημαντικές.Αν για να σου σηκωθεί θες 10 λεπτά απλά έχασες το ραντεβού με την επόμενη.Χρειάζεται πειθαρχημένος πούτσος απόλυτα συνεργάσιμος με τις απαιτήσεις του άρχοντος.
Προσοχή στο ανεπαρκές oral των Ουκρανέζων.Οποιος νομίζει οτι θα δοκιμάσει πολωνικά πυραυλικά συστήματα πλανάται πλάνην οικτρά.Το ουκρανικό τρομπόνι είναι δυο επίπεδα κατώτερο και πιθανώς δε θα χύσεις χωρίς βοήθεια χειρός ή ικανοποιητικό γλυφοκώλι.
Επίσης ΠΟΤΕ χωρίς καπότα Ουκρανία εκτός αν γουστάρετε HIV φάσεις.Γαμάω χωρίς καπότα Ουκρανία σημαίνει είμαι μαλάκας από κούνια.

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
δασκαλε επειδη παιζουμε κ ιντερνετικα πες κανα τιπ για "γκομενες" που ειναι για ινσταφακς ..τι λεμε απο πριν, πως ριχνουμε το δελεαρ,το δωρο ή κασερι!!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ο Βαλκανιοπουτσιστής πρέπει να έχει τον πούτσο συνεχώς σε ετοιμότητα.Η γρήγορη έγερση και αντοχή είναι σημαντικές.Αν για να σου σηκωθεί θες 10 λεπτά απλά έχασες το ραντεβού με την επόμενη.Χρειάζεται πειθαρχημένος πούτσος απόλυτα συνεργάσιμος με τις απαιτήσεις του άρχοντος.
Προσοχή στο ανεπαρκές oral των Ουκρανέζων.Οποιος νομίζει οτι θα δοκιμάσει πολωνικά πυραυλικά συστήματα πλανάται πλάνην οικτρά.Το ουκρανικό τρομπόνι είναι δυο επίπεδα κατώτερο και πιθανώς δε θα χύσεις χωρίς βοήθεια χειρός ή ικανοποιητικό γλυφοκώλι.
Επίσης ΠΟΤΕ χωρίς καπότα Ουκρανία εκτός αν γουστάρετε HIV φάσεις.Γαμάω χωρίς καπότα Ουκρανία σημαίνει είμαι μαλάκας από κούνια.
Με τι συχνότητα οι παλινδρομήσεις? Σταθερές σαν ρομπότ? Γρήγορες σαν κουνέλια? Σκληρές? Πως γαμάει ένας σωστός Βαλκάνιος?

pussy addicted

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
519
Πόντοι
306
παει το χασε τελείως αυτός....  :think:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
δασκαλε επειδη παιζουμε κ ιντερνετικα πες κανα τιπ για "γκομενες" που ειναι για ινσταφακς ..τι λεμε απο πριν, πως ριχνουμε το δελεαρ,το δωρο ή κασερι!!

Ιντερνετικά όλοι πάνε από μάμπα.Εκεί παίζουν 3 λογιών γκόμενες:
1.Επαγγελματίες ανεξάρτητες και από πρακτορεία.Λένε μια τιμή(συνήθως φουσκωμένη σε ξένο) δεν πρέπει να δώσεις πάνω από 2000 γκρίβνυα.
2.Γκόμενες που μπορούν να πηδηχτούν με μια καλή προσφορά.Συνήθης αξία 200 ευρώ τη μέρα.Δηλαδή π.χ. ένα iphone για 3 μέρες πήδημα.Εννοείται οτι μόνο σε οχτάρια και πάνω δίνουμε αυτά τα λεφτά
3.Γκόμενες που θέλουν γνωριμία,dating,πίπες.Αυτές τις προσπερνάω.Δεν έχω χρόνο για τέτοια.
4.Γκόμενες από επαρχία.Ερχονται συχνά Κίεβο με μια προσφορά 200 ευρώ cash και 400 γκρίβνυα έξοδα ταξιδιού που τα στέλνεις μέσω ibox.Προσοχή συχνά κλέβουν.Παίρνουν την τετρακοσάρα από ibox και μετά ούτε φωνή ούτε ακρόαση.
5.Καλές κοπέλες από επαρχία συνήθως άνω των 28 με παιδί που ψάχνουν για σχέση,γαμπρό κτλ.
Εκεί απλά δεν πάω πλέον.Σιγά μην μπλέξω με επαρχία,ένας δρόμος μια πλατεία τρεις γκόμενες και το κλαρίνο.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765

BXqJch.jpg

Αρχηγε μη μας ξενερωνεις ,σε αγαπάμε σε σεβομαστε γιατι ποσταρεις αληθινες φώτο,μη κάνεις ζαβολιές τώρα :woldman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom