Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Η βαλκανική υπεροχή είναι τεράστια.Βασικά το πλεονέκτημα είναι οτι δε μας ξέρουνε καθόλου έχουνε συνηθίσει στο χαμηλό επίπεδο Τούρκου,Αραβος,Δυτικού και όταν σκάει ο Balkan γαμιάς παθαίνουν κοκομπλόκο.Είμαστε uncharted territory για αυτές.Δεν ξέρουν τι να περιμένουν.Π.χ. Τούρκοι=ψεύτες womanizers,Αραβες=μόνιμοι καμηλογαμιάδες φραγκάτοι,Δυτικοί=λέτσοι καμιά φορά με λεφτά,για τους Βαλκάνιους πέουλες δεν ξέρουν τι να υποθέσουν.Είμαστε το άγνωστο ο απαγορευμένος καρπός,απλά γαμάμε.
:kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αν ο στόχος είναι μία στις 200,δηλαδή το πουτανακι που θα πηδηχτεί για κανένα καινούργιο ζευγάρι μπότες,τι κάθεσαι και γράφεις

"Πολωνία είναι όντως γελοιωδώς εύκολα"

"Είναι σχεδόν σουρρεαλιστικό ξέρεις οτι θα γαμήσεις 100% μόνο και μόνο γιατί είσαι ξένος."

"Το Balkan πέος κάνει θραύση οι υπόλοιποι ξένοι είναι για τα μπάζα εντελώς δε στέκονται με τίποτα."

Θραύση είναι δηλαδή 1 στις 200;

Έρχεσαι Πράγα όποτε θες.
Σου δινω 3 ώρες περιθώριο σε οποιοδηποτε μέρος διαλέξεις.
Αν καταφερεις με καμάκι να πάρεις τηλέφωνο απο φοιτητρια εμφάνισης άνω του 4,να κανονισεις ραντεβού και αυτή να εμφανιστεί σε αυτό,σου δίνω 1000ευρω στο χερι.

Εγώ σου προτείνω ένα άλλο στοίχημα.
Διάλεξε όποιο κλαμπ θες της αρεσκείας σου Πράγα.
Πάμε και οι δύο.
Αν πάρεις τηλέφωνο από γκόμενα στο κλαμπ σου δίνω 300 ευρώ.
Αν πάρω τηλέφωνο στο κλαμπ μου δίνεις 100 ευρώ.
Πάμε επαρχία.
Αν πάρεις τηλέφωνο σε μία ώρα στο σιδηροδρομικό σταθμό σου δίνω 200 ευρώ.
Αν πάρω τηλέφωνο σε μία ώρα μου δίνεις 50 ευρώ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Ετσι ακριβώς είναι.Δεν ξέρουν πού να μας κατατάξουνε.Ανατολικοί?Δυτικοί?Σλάβοι?Αραβοειδείς,τουρκόγυφτοι?Κυριλέ?Εκεί στην αναμπουμπούλα ρίχνεις κι έναν πούτσο.Απλά οι γκόμενες μπερδεύονται.
Δεν ξέρουν και... μαθαίνουν το μάθημά τους.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Καλησπέρα σε όλους!

Δεν ξέρω αν ειμαι στο σωστό νήμα, αλλά γραφω εδώ γιατί εχω την αίσθηση ότι το παρακολουθούν όλοι οι γνωστές...
Τις 2 πρώτες εβδομάδες θα βρίσκομαι Κιέβο για πρώτη φορά.
Θα ειμαι με την κοπέλα μου , η οποία ειναι Ουκρανή αλλά ζει
/εργάζεται στην Ελβετία.
Επισκέπτεται την οικογενεια της.

Στο χρονικό διάστημα της παραμονής μου, αυτή θα μείνει στο σπιτι της οικογένειας της και εγώ θα πρέπει να νοίκιασω ένα διαμέρισμα.

Θα εχω άπλετο χρόνο μόνος μου να γυρίζω την πόλη καθημερινά....
Επίσης δε εχω πρόβλημα να κάνω day game....
Προσεγγίζω μόνο " κανονικές" γυναίκες, δεν ενδιαφέρομαι για πληρωμένο.

Επειδή δεν γνωρίζω την πόλη , οποιοδήποτε μορφή πληροφορίας
για το τι επιλογές πρέπει να κάνω όσον αφορά
-τοποθεσίας διαμερίσματος
-εστιατόρια οικονομικά που να αξιζουν
-καφέ/ μπαρ
-μέρη που έχει νοήματα κανεις περιπάτους
και γενικότερα ότι μπορεί να βοηθήσει

ειναι ευπρόσδεκτα...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...!

Τυπε λιγο παρακινδυνευμενο αυτο που πας να κανεις, να παιξεις δηλαδη μπαλα μεσα στην εδρα της δικιας σου και στα ταιμ αουτ. Δεν ειναι και τοσο μεγαλο το Κιεβο. Ειναι και λιγο περιεργο βεβαια που θα μεινετε ξεχωριστα με την κοπελα σου, τεσπα... Τσεκαρε ενημερωση μου απο Κιεβο, ισως σου φανει χρησιμη, ειναι απο περυσι αλλα ακομη επικαιρη, πιστεψε με.

Λοιπόν λίγα λόγια για το Κίεβο όπως το έζησα εγώ.

Καταρχήν να καταρρίψω έναν μύθο: Το Κίεβο είναι μια ασφαλής πόλη. Διάβαζα εδώ πριν πάω για ξύλο, μαχαιρώματα, ληστείες, κι εγώ δεν ξέρω τι. Γενικά έχω παρατηρήσει οτι στον υπόλοιπο κόσμο επικρατεί κάποιος φόβος για τα πρώην κομμουνιστικά κράτη, τα ίδια μου έλεγαν κάποιοι και πριν πάω Μόσχα. Η αληθεια είναι πως η ανατολική Ευρώπη ΔΕΝ είναι πιο επικίνδυνη από τη δυτική. Προφανώς και θα πρέπει να υπάρχει κοινός νους και να μην πηγαίνει κανείς στις χειρότερες περιοχές της πόλης, είναι σα να έρθουν τουρίστες στην Αθήνα και να τους στείλεις στο Μεταξουργείο, στον Άγιο Παντελεήμονα και το Ζεφύρι...

Μετά λίγα λόγια για την πόλη. Η πόλη δε λέει και πολλά τύποι μου. Τα κυριότερα αξιοθέατα είναι κάτι εκκλησίες, ένα μοναστήρι με κάτι σπηλιές, την πλατεία της ανεξαρτησίας /μαρτύρων (πως στον πούτσο λέγεται) και ότι έχει να κάνει με Τσερνομπιλ. Είναι που είναι ελάχιστα τα αξιοθέατα, δεν τα έχουνε και καθόλου φροντισμένα, και αυτές οι εκκλησίες που έχουν τίποτα ιδιαίτερο επίσης. Το κέντρο της πόλης περιστρέφεται γύρω από μια κεντρική οδό την Κρεσχάτικ (αν το προφέρω σωστά), όλα εκεί γίνονται και ο τουρίστας εκεί κοντά πρέπει να μείνει. Ο συγκεκριμένος δρόμος είναι όμορφος και τα περισσότερα αξιοθέατα είναι εκεί τριγύρω. Κατά τα άλλα, η πόλη είναι κλασσική κομμουνιστική πόλη, απλωμένη όσο δεν παει, με μεγάλους δρόμους,  ένα όμορφο κέντρο και όσο πας παραέξω το χάος, με αυτές τις τεράστιες πολυκατοικίες για να κοιμάται ο λαός...

Λίγα λόγια για μετακινήσεις, χρήματα και κόστος ζωής. Εγώ προσγειώθηκα στο Μπορισπόλ (έχει κι άλλο αεροδρόμιο). Στο αεροδρόμιο αυτό, με το που βγαίνεις από τις αποσκευές στα αριστερά σου έχει ανταλλακτήριο (ο σλαβιάνι νομίζω μου είχε πει να ανέβω στον πανω όροφο, εγώ το γύρισα το αεροδρόμιο και άλλο ανταλλακτήριο δε βρήκα). ΝΟΜΟΣ στις ανατολικοευρωπαικες χώρες από τη μέχρι στιγμής εμπειρία μου: την καλύτερη ισοτιμία τη βρίσκει κανείς στα ανταλλακτήρια, ΟΧΙ στις τράπεζες. Ε λοιπόν στο Κίεβο, όσο περίεργο και να ακουστεί την καλύτερη ισοτιμία την πέτυχα στο αεροδρόμιο (1 προς 29, με την επίσημη ισοτιμία να είναι 29.05). Στην πόλη την ίδια μέρα άλλαζαν στο 28.9.

Για να πας από το αεροδρόμιο στην πόλη έχει ταξί, αλλά εγώ το έχω νόμο να μην παίρνω ταξί σε ανατολικές χώρες (είναι απίστευτοι κλέφτες, οι δικοί μας μπροστά τους είναι άγιοι), εκτός της Μόσχας που έχω δικό μου πλέον ταρίφα. Αυτό που σας προτείνω είναι να πάρετε λεωφορείο (60 γρίβνα) για τον κεντρικό σταθμό και μετά από εκεί μετρό (4 γρἰβνα η διαδρομή). Τις μετακινήσεις μέσα στην πόλη τις έκανα με μετρό (κλασσικό κομουνιστικό μετρό σε μεγάλο βάθος και με αραιές στάσεις) και μόνο το βράδυ έπαιρνα ταξί, και αυτό με τη βοήθεια μιας εφαρμογής (σαν το uber η το yandex taxi) που χρησιμοποιούσε η κοπέλα που ήταν μαζί μου. Παρένθεση εδώ, το μετρό και η πόλη ολοκληρη μου θύμισε μια υποβαθμισμένη Αγία Πετρούπολη.

Όσον αφορά τώρα το κόστος ζωής ότι και να πω είναι λίγο... Πρέπει να είναι με διαφορά η φτηνότερη πόλη που έχω επισκεπτεί. Απορώ με τον κμαν που λέει οτι χαλάει εκεί διχιλιαρα σε ένα ΣΚ, εγώ σε 2,5 μέρες μέσα έφαγα 200 ευρώ και 150 δολλάρια (ναι καλά διαβάσατε, δολλάρια, μιας και η πουτάνα στο κλάμπ επέμενε να πληρωθεί σε δολλάρια  :headbang:  πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό). Πολύ καλό διαμέρισμα στο κέντρο μου στοίχισε για 3 βράδια 60 ευρώ (1800 γρίβνα), σε εστιατόριο τρώγατε με κάτω από 10 ευρώ δυο άτομα, πήγα σε μπαρἀκια pub φάση όπου πλήρωσα 1 ευρώ την μπύρα!! Από την άλλη βέβαια υπάρχουν κάποια μέρη που για τα δεδομένα του Κιέβου είναι πανάκριβα, πχ σε ένα κλάμπ (νομίζω skybar λέγεται) το ποτό ήταν στα 150 γρίβνα (5 ευρώ), ενώ στο Carribean Club που είναι η χαρά της βίζιτας η είσοδος μόνο ήταν στα 250 γρίβνα  :headbang: (9 ευρώ).

Πάμε τώρα στους ανθρώπους (γενικά). Λοιπόν οι Ουκρανοί δε μου φάνηκαν τόσο κακοί... Σιγουρά η πλειοψηφία δε μιλαει αγγλικά, αλλά σιγουρα με αγγλικά συννενοησε στο Κίεβο, σε αντίθεση με Μόσχα πχ που χωρίς ρωσικά την έχεις πουτσίσει. Δεν είναι μόνο οτι κάποιοι μιλάνε τα αγγλικά, αλλά ακόμα και αυτοί που δε μιλάνε το παλεύουν να σε βοηθήσουν. Να πω εδω πως μου φάνηκαν αρκετα καθαρός λαός, καμία σχέση με Μόσχα πχ που είναι γεμάτοι στους -σταν. Οι άνδρες μου έδωσαν την αίσθηση πως καμακώνουν, και σε καμία περίπτωση αδιάφοροι προς τις γκόμενες όπως γράφεται πολλές φορές για τους ανατολικούς.

Ας μιλήσουμε τώρα για τις γυναίκες  :grin:  Λοιπόν τύποι οι Ουκρανίδες είναι ωραίες. Πολύ ωραίες. Νομίζω πιο ωραίες από τις Ρωσίδες, και ίσως οι ωραιότερες της Ευρώπης (δεν ξέρω τι παίζει με Σέρβες, μιας και δεν έχω παέι Βελιγράδι). Φαίνεται να παίζει το ματάκι τους, ενὠ σχημάτισα επίσης και την εντύπωση πως αμα συνοδεύεσαι αποκτάς αξία για κάποιο λόγο. Πχ όταν περπατούσα μόνος δε μου έδινε καμία σημασία, όταν ήμουν με την πιτσιρίκα που γνώρισα, έβλεπα πως με κοζάρανε τριγύρω  :think:  Τρελαίνονται οι Ουκρανίδες για ξένους που θα τις βγάλουν απο τη μιζέρια τους, όπου οι άνδρες είναι άσχημοι, μεθοκοπάνε και τις κακομεταχειρίζονται; Δε νομίζω, και γενικότερα πιστεύω πως το προηγούμενο αποτελεί το μεγαλύτερο μύθο όσον αφορά το ανατολικό μπλοκ, άσχημοι ξε-΄ασχημοι, οι κοπέλες τους γουστάρουν τους ντόπιους.

Πάμε τώρα στα του αθλήματος μας. Έγραψα χθες πως όλοι έχουν δίκιο, μέχρι και ο κμαν  :grin:  λοιπόν εγώ τους διάβασα όλους και εφάρμοσα υβριδική μέθοδο. Εξηγούμαι: 2-3 βδομάδες πριν το ταξίδι άνοιξα μάμπα και άρχισα να πάιζω μπάλα. Επικεντρώθηκα σε αυτές που έγραφαν στο προφιλ τους πως μιλανε γλώσσες που γνωρίζω. Οι μικρές 9/10, για να μην πω 10/10, είναι πουτάνες. και δεν το πάνε και λάου λάου αλλά σου λένε με τη μια τιμή, οι περισσότερες το γράφουν κιολας πως ψάχνουν για σπόνσορα και θέλουν σεξ. Στις μεγαλύτερες ηλικίες (32-40) δεν είναι όλες πουτάνες, θα βρεις και κάποιες που δεν το δίνουν για φράγκα, οπότε εκεί θα παίξεις με μέθοδο ντέρτι: συζήτηση για το τι ψάχνουν, τι θέλουν από τη ζωή, και σκας άμεσα το παραμύθι πως έρχεσαι Κίεβο για να τη γνωρίσεις.

Στις μικρές ηλικίες όπως ανέφερα, δε θέλει παραμύθι, θέλει απλά διαπραγματευση. Οι τιμές ποικίλουν και μπορείς να ακούσεις οτι θες (ακόμα και το νόμισμα αλλάζει, άλλες ζητάνε γρίβνα, άλλες ευρώ, άλλες δολλάρια). Συνήθως ξεκινάνε με πρόταση για 100-200 δολλάρια για 2-3 ώρες αλλά με διαπραγμάτευση ρίχνεις την τιμή αρκετά, θα έλεγα φτάνεις στη μισή τιμή πολύ γρήγορα και μετά διαπραγματεύεσαι υπηρεσίες. Επίσης, μπορεί να δεις το οτιδήποτε, είχα παραγγείλει πουτάνα και με έστησε, άλλη στο προφιλ της έλεγε πως είναι 21 και τελικά μου είπε πως είναι 28, γενικά είναι ρίσκο. Οι υπηρεσίες πάντως που προσφέρουν δεν είναι κακές.

Ξεχωριστή κατηγορία είναι ένα κλαμπ που ανέφερα παραπάνω, το Caribbean. Η χαρά της βίζιτας και η χαρά του ξένου καμακέρο που θα έλεγε και ο κμαν. Ωραίες γκόμενες, κάποιες πολύ δυνατές έως παρα πολύ δυνατές και διάφορα λιγούρια από όλο τον πλανήτη. Ωραίο μωσαικό ανθρώπων  :grin:  Θεωρώ πως είναι δύσκολος χώρος, πέφτουν κορμιά, οι γκόμενες δεν είναι και οι ευκολότερες, μοιράζουν αδιαφορία και χυλόπιτες αβέρτα και στο τέλος της βραδιάς οι πόρνες μαζευουν το χαρτί.

Αναφέρω τιμές που πλήρωσα για να έχουν μια εικόνα οι συναγωνιστές:
- Μάμπα: εμφάνιση 7/10, τσιμπούκι ανευ, μασαζ, 1 χύσιμο μουνί, ένα χύσιμο κώλο, 1200 γριβνα (41 ευρω)
- Μᾶμπα: 7/0, τσιμπούκι με καπότα, 2 χυσίματα σε μουνί, 800 γρίβνα (28 ευρω)
- Caribbean: 9/10, τσιμπούκι άνευ, 2 χυσίματα σε μουνί, ψιλοσόου, 150 δολλάρια (135 ευρώ)

Για να κλείσω, θεωρώ πως το Κίεβο είναι αυτήν τη στιγμή ο νο1 σεξοπροορισμός στην Ευρώπη, κυρίως λόγω της χαμηλής τιμής, αλλά και της μεγάλης προσφοράς. Εγώ προσωπικά θα ξαναπάω, α) για να περάσω το ΠΣΚ με το μιλφ, β) να δω τι παίζει με 2-3 warm leads, επίσης μιλφς που δεν μπορεσα να συναντήσω τώρα, και γ) να πάρω και καμια πουτάνα στα διαλειματα.

ΥΓ. Ξέχασα να αναφερω πως άνοιξα και τιντερ αλλα δεν έβγαλα τίποτα άμεσο, αν και το ένα από τα warm leads είναι απο εκεί.
ΥΓ2. Συγγνώμη για το κείμενο αν είναι σαν κατεβατό χωρίς αρχή και τελος, αλλά τα έγραφα όπως μου ἐρχονταν.

Mιας και ο kman επέλεξε απο μονος του να εκτεθεί μέσω των φωτογραφιών,
καλώς ή κακώς θα υποστεί και την αναλογη κριτικη.

Θεωρω οτι προκειται για ατομο που σε συγκεκριμενους τομεις στροφάρει πολύ
και πως με την ηλικια/εμφάνιση/εισόδημα που έχει,
δεν υπάρχει άλλος τροπος να γαμήσει τις γκομενες που postάρει,
πέραν του sponsoring.
Αυτό που του πιστώνω είναι ότι παρά την μεγάλη υστεριση σε εμφανιση,το παλευει και γαμάει,επί πληρωμη πάντα, μουνιά
που το 90% του μεσου Έλληνα 40αρη νοικοκυραίου,δεν εχει δει ουτε στον ύπνο του.

Εμφανισιακα εμένα μου θυμίζει κατι αναμεσα σε Δρυμουση και Βερύκιο.
Αδυνατώ να πιστεψω οτι έστω και πριν δέκα χρονια καμάκωνε χωρις λεφτά,
ειδικά τις μουναρες που ισχυρίζεται.
Εμφάνιση nerd,κοντούλης,γυαλάκια,κ.λ.π. είναι απλά ότι πιο αδύναμο ειδικά σε Σλαβικές χωρες.
Αυτο δεν το γραφω για να τον μειώσω,αλλά για να εχουν γνώση όσοι διαβαζουν.

Επισης άτομο τετοιας εμφάνισης,ούτε στα 40+,ούτε στα 30+,αλλα ούτε και στα 20+,θα μπορούσε να γαμούσε Τσέχες φοιτητριες.

Ναι,έχει φέρει Τσέχες στην Ελλάδα,κ.λ.π.,αλλά όλες ήταν με υλικό αντιτιμο.
Και επειδη μια ζωή ξηγιεται υλικό αντιτιμο,δεν μπορεί να ξεχωρίσει πουτάνες,από κανονικες κοπελες,κ.λ.π.

Γι΄αυτο τον έχω πει και μισογύνη πολλές φορές.
Ολο αυτο με τα logistics και "θέλω να τις ξεφορτωνομαι αμεσα" δεν είναι παρά αδυναμία να τις κρατήσει χωρίς λεφτά.
Λες και θα τον χαλούσε να γαμούσε κανα 3ήμερο σερι μια μουναρα που θα τον γούσταρε κι αυτή.

Τεσπα,ιδιαίτερη η περίπτωση του..

Τυπε μου ο κμαν ποτε δεν το επαιξε Ρουβας, και ουδεποτε εκρυψε πως γαμαει επι πληρωμη, ασχετα αν αυτο το ονομαζει καμακι  :grin:
Ο καθενας με τα οπλα που του εδωσε η φυση.

Eγω δεν πληρωνω πουτανες εκει που μπορω να βρω κανονικες γυναικες καλυτερες!
πχ πουτανες πληρωσα στην κουβα ,στην ταυλανδη κ στα termas της μπραζιλ...το γιατι το καταλαβαινεις!

Μα και στην Ταιλανδη οι ωραιοτερες γκομενες ειναι οι "κανονικες" γυναικες, οπως τις αποκαλεις.

Βασικα δε νομιζω να υπαρχει χωρα οπου ο μεσος ορος των ιεροδουλων ειναι ανωτερος απο τον μεσο ορο των νεαρων "κανονικων" γυναικων. Πανε καμια βολτα Φυλης και μετα στο καπακι βολτα σε μπαροκλαμπακια και θα καταλαβεις...

Νομίζω πως αυτό θα ήταν καλή ιδέα για Ρωσίδα που υπάρχουν περιορισμοί σε τριτοκοσμικούς αλλά όχι για Ουκρανέζα! Διότι σε αυτό το διαμέρισμα θα κάνει πάρτυ ο κάθε Τούρκος, άραβας, ινδός και υπόλοιπος κόσμος!  

Τυπε σημερα το πρωι εμαθα για κοινη φιλη Ρωσιδα που πηδιεται με Πακιστανο  :S  και λεει ειναι διατεθημενη να φορεσει και μαντιλα για χαρη του  :S :S

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Εγώ σου προτείνω ένα άλλο στοίχημα.
Διάλεψε όποιο κλαμπ θες της αρεσκείας σου Πράγα.
Πάμε και οι δύο.
Αν πάρεις τηλέφωνο από γκόμενα στο κλαμπ σου δίνω 300 ευρώ.
Αν πάρω τηλέφωνο στο κλαμπ μου δίνεις 100 ευρώ.
Πάμε επαρχία.
Αν πάρεις τηλέφωνο σε μία ώρα στο σιδηροδρομικό σταθμό σου δίνω 200 ευρώ.
Αν πάρω τηλέφωνο σε μία ώρα μου δίνεις 50 ευρώ.
Πάω Φαλιράκι μπας και βρώ καμιά Τσέχα μαθήτρια...Τουρίστρια δεν πιστεύω να κυκλοφοράει εκτός των ξενοδοχείων...
Να συλλέξω κι εγώ κανένα τηλέφωνο... :rockon:
Έχουν και δωρεάν διαμέρισμα...Ούτε να πληρώσω το ενοίκιο δεν μπορώ να προσφέρω... :2funny:
Δυσκολοί καιροί για Βαλκανοπουτσισμό στον φυσικό χώρο των Βαλκανίων...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Καλησπέρα σε όλους!

Δεν ξέρω αν ειμαι στο σωστό νήμα, αλλά γραφω εδώ γιατί εχω την αίσθηση ότι το παρακολουθούν όλοι οι γνωστές...
Τις 2 πρώτες εβδομάδες θα βρίσκομαι Κιέβο για πρώτη φορά.
Θα ειμαι με την κοπέλα μου , η οποία ειναι Ουκρανή αλλά ζει
/εργάζεται στην Ελβετία.
Επισκέπτεται την οικογενεια της.

Στο χρονικό διάστημα της παραμονής μου, αυτή θα μείνει στο σπιτι της οικογένειας της και εγώ θα πρέπει να νοίκιασω ένα διαμέρισμα.

Θα εχω άπλετο χρόνο μόνος μου να γυρίζω την πόλη καθημερινά....
Επίσης δε εχω πρόβλημα να κάνω day game....
Προσεγγίζω μόνο " κανονικές" γυναίκες, δεν ενδιαφέρομαι για πληρωμένο.

Επειδή δεν γνωρίζω την πόλη , οποιοδήποτε μορφή πληροφορίας
για το τι επιλογές πρέπει να κάνω όσον αφορά
-τοποθεσίας διαμερίσματος
-εστιατόρια οικονομικά που να αξιζουν
-καφέ/ μπαρ
-μέρη που έχει νοήματα κανεις περιπάτους
και γενικότερα ότι μπορεί να βοηθήσει

ειναι ευπρόσδεκτα...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...!

1.Διαμέρισμα μόνο Maidan και Κρεσάτικ.Μόνο 3 διαμερίσματα αξίζουνε,τα άλλα είναι πίπες.Δυστυχώς αυτά που αξίζουνε πρέπει να τα κλείσεις 3 μήνες πριν γιατί είναι συνεχώς κατειλημμένα.
2.Εστιατόρια Oliva και sushi Bar άντε και Manette πώς λένε το ιταλικό?Τα άλλα δεν αξίζουνε.
3.Καφέ σκατά όλα χάλια είναι τώρα στην εξυπηρέτηση.
4.Για περίπατο Κρεσάτικ,Golden Gate(πώς λένε το σταθμό),Andreizky και λιμάνι δίπλα στο ποτάμι.Εκεί μαζεύεται όλο το μουνί.
Γενικά για daygame θέλει λίγο τεχνική δεν είναι τόσο εύκολο.Αν συνοδεύεσαι καρφώνουν όλες βέβαια.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πάω Φαλιράκι μπας και βρώ καμιά Τσέχα μαθήτρια...Τουρίστρια δεν πιστεύω να κυκλοφοράει εκτός των ξενοδοχείων...
Να συλλέξω κι εγώ κανένα τηλέφωνο... :rockon:
Έχουν και δωρεάν διαμέρισμα...Ούτε να πληρώσω το ενοίκιο δεν μπορώ να προσφέρω... :2funny:
Δυσκολοί καιροί για Βαλκανοπουτσισμό στον φυσικό χώρο των Βαλκανίων...

Οι Τσέχες είναι πανεύκολες ρε φίλε.Εγώ είχα καμιά δεκαριά όλες πάνω από 185 που έρχονταν να μείνουν το καλοκαίρι.Εφευγε η μία ερχόταν η άλλη.Μετά γύριζαν στο γκόμενο ή στο σύζυγο Τσεχία ευτυχισμένες τι με νοιάζει εμένα τι έκαναν μετά?
Εσύ που μένεις Ρόδο με τέτοιο μέρος πρόκληση θα έπρεπε να είχες ξεσκιστεί.Απλά δεν ξέρεις πώς να τις βρεις.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τυπε λιγο παρακινδυνευμενο αυτο που πας να κανεις, να παιξεις δηλαδη μπαλα μεσα στην εδρα της δικιας σου και στα ταιμ αουτ. Δεν ειναι και τοσο μεγαλο το Κιεβο. Ειναι και λιγο περιεργο βεβαια που θα μεινετε ξεχωριστα με την κοπελα σου, τεσπα... Τσεκαρε ενημερωση μου απο Κιεβο, ισως σου φανει χρησιμη, ειναι απο περυσι αλλα ακομη επικαιρη, πιστεψε με.

Τυπε μου ο κμαν ποτε δεν το επαιξε Ρουβας, και ουδεποτε εκρυψε πως γαμαει επι πληρωμη, ασχετα αν αυτο το ονομαζει καμακι  :grin:
Ο καθενας με τα οπλα που του εδωσε η φυση.

Πες τα ρε συ,εγώ ποτέ δεν είπα οτι γαμάω και δέρνω εμφανισιακά.Αν κάποιος έχει πολύ καλύτερη εμφάνιση και κάνει τα ίδια με εμένα θα πετύχει και πολύ καλύτερο αποτέλεσμα,το έχω γράψει πολλές φορές.Αν σκάσει περισσότερα επίσης θα πετύχει πολύ καλύτερα αποτελέσματα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
τύπε εχεις το σπάνιο φετιχ να γουσταρεις να σου ριχνει 2 κεφάλια η γκομενα

Ισως.Η πιο κοντή Τσέχα που γάμησα ήταν 180.3 γκόμενες ήταν 190 και πάνω.Μέσος όρος 187.Γενικά οι Τσέχες είναι πανύψηλες οπότε δεν είναι περίεργο.Μιλάμε για 10 γκόμενες μίνιμουμ.
Ρωσίδες έχω γαμήσει δύο 188.Εχω ποστάρει μάλιστα και φωτό από τη μία το Σεπτέμβριο.
Τώρα Ουκρανία είχα δύο γκόμενες μία 185 και μία 187 και τις έχω ακόμα.Εχω ποστάρει φωτό.Βέβαια όλες τα τρώνε.
Πολωνία είχα μία 186 και μία παντρεμένη 190.Γενικά φοβερή πίπα.
Ελλάδα όταν τις έφερνα κορόιδευαν πολύ οι Ελληνίδες και σε μερικές περιπτώσεις είχαν επιτεθεί Ελληνες τρελαμένοι.

Γενικά άμα σε δουν Ουκρανία με γκόμενα μοντέλο,καρφώνουν όλες.Είναι πολύ μεγάλο DHV(display of high value).Υποθέτουν οτι τα σκας οπότε γίνονται αυτομάτως διαθέσιμες.Τσεχία όχι τόσο πολύ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
τους εξουδετερωσες τους μαλάκες?

Ηρθε αστυνομία.Ελλάδα είναι πολύ τρελαμένοι στερημένοι οι άντρες.Δεν μπορείς να κυκλοφοράς τη δίμετρη μούνα έτσι εύκολα.
Και οι καριόλες οι Ελληνίδες λένε στη μάπα της γκόμενας είσαι πουτάνα κτλ.Ευτυχώς δεν καταλάβαιναν Χριστό οι Σλάβες ζήταγαν να μεταφράσω τι έλεγαν οι πατριώτισσες.
Εγώ αυτό που τους λέω εδώ είναι οτι όλες οι Σλάβες ίδιες είναι.Η Τσέχα θα γαμηθεί για διακοπές,η Ουκρανέζα για κινητό η Πολωνέζα για το νοίκι και η Ρωσίδα για γούνα.Ρωτάς τι διαφορά έχει αν θα ξοδέψεις 1000 ευρώ για διακοπές,για νοίκι,ή κινητό ή γούνα αφού το ίδιο κοστίζουν και ο άλλος σου λέει όχι ρε φίλε άλλο να πάω διακοπές όπου θα περάσω καλά και εγώ,άλλο να πληρώσω νοίκι όπου η κοπέλα θα μένει σε ζεστό ωραίο σπίτι που θα τη γαμάω,άλλο κινητό για να μου στέλνει σέξυ φωτό και άλλο γούνα που θα κυκλοφορεί μαζί μου high class.Καμία σχέση.
Και εγώ λέω ρε φίλε,1000 ευρώ πληρώνεις για όλα τα άλλα είναι γυναικείες θεωρίες.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Ηρθε αστυνομία.Ελλάδα είναι πολύ τρελαμένοι στερημένοι οι άντρες.Δεν μπορείς να κυκλοφοράς τη δίμετρη μούνα έτσι εύκολα.
Και οι καριόλες οι Ελληνίδες λένε στη μάπα της γκόμενας είσαι πουτάνα κτλ.Ευτυχώς δεν καταλάβαιναν Χριστό οι Σλάβες ζήταγαν να μεταφράσω τι έλεγαν οι πατριώτισσες.
Χολεριασμενοι πασοκανθρωποι,τυπε εσενα σε βλεπανε και κοντο και αποθρασυνοντουσαν,αν ησουν πιο γεροδεμενος μπορει να μαζευοντουσαν, θα καταντησουν οι γυφτοέλληνες σα τους τουρκαλαδες  σε λιγο που αμα κυκλοφορεις με γκομενα στο δρομο πέφτουν να τη χουφτώσουν

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Το βλέπεις και εδώ.Τους δίνω τζάμπα γνώση πώς θα γαμήσετε ανατολικές μουνάρες,τα λέω όλα τα μέρη,πώς χτυπάς,πόσα χρειάζονται τι ακριβώς παίζει και παρόλα αυτά χολέρα και μίσος από μερικούς.Μιλάμε για γνώσεις που κανονικά για να αποκτήσεις πρέπει να σκάσεις ένα σωρό λεφτά πρέπει πρώτα να σπάσεις τα μούτρα σου για να τα μάθεις.
Οι άλλοι τι λένε,μπες στο badoo,μπες στο τίντερ,πούλα έρωτα?Γενικολογίες και θυμοσοφίες.Λες και θα αποκομίσει ο άλλος τίποτα.Ας μπει στο badoo και στο τίντερ,ποιος τον εμποδίζει?
Εμείς για να μάθουμε αυτά που παίρνετε σα μασημένη τροφή μας βγήκε ο κώλος,φτύσαμε αίμα να γυρνάμε εδώ και εκεί.

pussy addicted

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
519
Πόντοι
306
Το βλέπεις και εδώ.Τους δίνω τζάμπα γνώση πώς θα γαμήσετε ανατολικές μουνάρες,τα λέω όλα τα μέρη,πώς χτυπάς,πόσα χρειάζονται τι ακριβώς παίζει και παρόλα αυτά χολέρα και μίσος από μερικούς.Μιλάμε για γνώσεις που κανονικά για να αποκτήσεις πρέπει να σκάσεις ένα σωρό λεφτά πρέπει πρώτα να σπάσεις τα μούτρα σου για να τα μάθεις.
Οι άλλοι τι λένε,μπες στο badoo,μπες στο τίντερ,πούλα έρωτα?Γενικολογίες και θυμοσοφίες.Λες και θα αποκομίσει ο άλλος τίποτα.Ας μπει στο badoo και στο τίντερ,ποιος τον εμποδίζει?
Εμείς για να μάθουμε αυτά που παίρνετε σα μασημένη τροφή μας βγήκε ο κώλος,φτύσαμε αίμα να γυρνάμε εδώ και εκεί.

μαν συγνώμη αλλά ποιό είναι το μίσος κ η χολέρα που αναφέρεσαι? προσωπικά σου είπα οτι σέβομαι αυτό που κάνεις αλλα δεν κάνεις κάτι σπουδαίο. Πας φορτωμένος μαρούλι κ γαμάς.Δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο βαθμό δυσκολίας αυτό εκτός αν αναφέρεσαι στην απόκτηση του χρήματος

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Κοροϊδεύουν ενώ ξέρουν ότι έχω δίκιο και αντιγράφουν τα πάντα όλα.
Και για τα λεφτά το ίδιο θέλει όπως με τις γκόμενες,πρέπει να είσαι εργατικός,ανθεκτικός,ανοιχτοματης κτλ.Κυρίως παίζει ρόλο η αντοχή ποσο αντέχεις την καταπονηση.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Αντε πάλι τα ίδια.Στην Ουκρανία όλες οι γκόμενες θέλουν να τα πάρουν,άλλο αν βρίσκουν ή δε βρίσκουν τον κατάλληλο.Η διαφορά μεταξύ γκόμενας πουτάνας είναι οτι οι γκόμενες κοστίζουν πολύ περισσότερο.Δηλαδή λένε αν για πουτάνα πληρώνεις τόσα για εμένα που είμαι γκόμενα θα πληρώνεις τα τριπλά.Αλλιώς βρες πουτάνα.

ρε τυπε αν η κανονικη γκομενα ειναι αυτη που παιρνει λεφτα για να γαμηθει τοτε η πουτανα ποια ειναι?

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
Κανονικη γκομενα δεν υπαρχει για τον βαλκανιο εραστη μας ,πληρωνει μεγαλα ποσα σε πουτανες εσκορτς βιζιτουδες σεμι προ και νομιζει οτι εβγαλε γκομενα  :grin:, ωραια ντιλ εκανε ο σινοχαρας λονκταιμ κ τσαμπε, οταν καποιος σκαει 3800Ε για μια βδομαδα στην φτωχη Ουκρανια δεν θελει περισσοτερη αναλυση   :idiot:
Κοροϊδεύουν ενώ ξέρουν ότι έχω δίκιο και αντιγράφουν τα πάντα όλα.ποιος μαλακας θα σκασει τοσα κιεβ? :S
Και για τα λεφτά το ίδιο θέλει όπως με τις γκόμενες,πρέπει να είσαι εργατικός,ανθεκτικός,ανοιχτοματης κτλ.Κυρίως παίζει ρόλο η αντοχή ποσο αντέχεις την καταπονηση.
μαστορας εισαι?σκαρφαλωνεις ακομη σε κολωνες?βαρεα κ ανθυγιεινα? κ τα πετας ετσι ρε φιλε τα λεφτα που με κοπο βγαζεις σε πουτανιδια της ωρας? κριμα..τελικα η απορριψη δημιουργει θεματα!

υ.γ. βαλκανιος ειναι κι ο αλβανος ,ο βουλγαρος,ο ρουμανος κ ο σκοπιανος!  :happy:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
κανονικη γκομενα δεν υπαρχει για τον βαλκανιο εραστη μας ,πληρωνει πουτανες εσκορτς βιζιτουδες σεμι προ αματερουδια...νομιζει οτι καμακωνει γκομενα ενω κανει ατυχη deal, ωραια ντιλ εκανε ο σινοχαρας λονκταιμ κ τσαμπε, οταν ο βαλκανιος  σκαει 3800 για μια βδομαδα στην φτωχοτερη χωρα της ευρωπης σκαρφαλωνεις ακομη σε κολωνες>

Να σου πω την αληθεια τα νουμερα και τα ποσα τα βρισκω καπως υπερβολικα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom