Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
τύπε η τύπισσα είναι τύπος η ήταν τουλάχιστον σορρυ που στο λέω.

Μπα όχι.Η τύπισσα ήταν αυτή.Εχει και παιδί.

N4Z3zw.jpg

Γενικά πολλές Σλάβες ιδίως ψηλές έχουν τέτοια χαρακτηριστικά που λόγω έλλειψης φαρδιάς λεκάνης,μεγάλης μύτης κτλ θυμίζουν τράβελους με τα ελληνικά δεδομένα.
Γενικά Ουκρανία οι γκόμενες άνω του 180 έχουν άγριες φάτσες,δεν είναι όπως Τσεχία που διατηρούν τις θηλυκές φάτσες και τις βυζάρες ενώ είναι ψηλές.Αυτή βέβαια ήταν 175 απλά τη βρήκα στην Κρεσάτικ και την έφερα διαμέρισμα για πούτσο.Ηπιε λίγο βότκα και μετά την έδιωξα.Εχει άπειρες σαν αυτή μόνες ή σε δυάδες στους δρόμους.
Παλιά και Πολωνία,Τσεχία έτσι ήτανε άπειρες άπορες γκόμενες στους δρόμους έτοιμες για όλα,γυναίκες για μια νύχτα.Μετά το 2005 όμως δεν τις βλέπεις σχεδόν καθόλου στις παραπάνω χώρες.

• Χαχα
Αντιδράσεις: 968

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ετοιμάζω το mini gun για το χειμώνα για την εκστρατεία ανατολικά του Όντερ! Στα Βαλκανικά μεταφράζεται ως... μαζεύω χρήμα!

Ελα να οργώσουμε τα μουνολίβαδα με το βαλκανικό φλογοβόλο.Φέτος οι Πολωνές είναι πιο διψασμένες από ποτέ.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ελα να οργώσουμε τα μουνολίβαδα με το βαλκανικό φλογοβόλο.Φέτος οι Πολωνές είναι πιο διψασμένες από ποτέ.
Προς το παρόν δουλειά με σκυμμένο το κεφάλι...
Τα πρώτα γαμηστικά δείγματα γραφής είναι άσχημα! Οι φετινές μούνες είναι τελείως στον κόσμο τους! Ούτε βγαίνουν ούτε ψάχνονται..Κάθε χρόνο γκρινιάζω αλλά φέτος παραείναι περίεργες... 

Η προοπτική εξόρμησης στα Σλαβικά μουνολίβαδα με εκστασιάζει και μου δίνει ενέργεια για να δεχτώ το σπάσιμο νευρων του φετινού τουρισμού!!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Αμφισβητείς πως ο Βαλκάνιος έχει το οπλοπολυβόλο και βάλει κατα ριπάς εκεί που άλλοι πάνε με σφεντόνες και τόξα?

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
Αμφισβητείς πως ο Βαλκάνιος έχει το οπλοπολυβόλο και βάλει κατα ριπάς εκεί που άλλοι πάνε με σφεντόνες και τόξα?
με τετοια φατσα ,υψος κ ομιλια μονο με ευρω γαμει ο κακομοιρος!!!!!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
αυτην την πληρωσες κιολας ή σε πληρωσε??? :S
Τον πλήρωσε!Η απόδειξη είναι στο πάτωμα)))

Καλή είναι για instafuck ή την πήρε η μπάλα στο Clusterfuck!
Είπαμε Balkan Deathsquad!Όλα εκτελούνται !
Μην κρίνεις τόσο αυστηρά τον Μέγα Βαλκάνιο Στρατηλάτη!

pussy addicted

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
519
Πόντοι
306

μαν μεγάλο ρισπέκτ στα ποσταρίσματα σου εδώ. κλαίω....  :respect:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αυτές είναι τζάμπα.Τις τραβάς από το δρόμο στο διαμέρισμα,τις γαμάς και τις στέλνεις πίσω στο δρόμο.Αλλά έχει πολλές γκόμενες.
Απλά τα άτομα δεν καταλαβαίνουν εδώ τι παίζει.Υπάρχει η λογική προσέγγιση,ανοίγεις το μάμπα,μιλάς με 20 συναντάς τις 10,γαμάς τις 5.Χαίρω πολύ.Αυτό κάνει το 99%.
Εγώ μιλάω για χύμα φάσεις.Αλλά δεν έχει σημασία.Οποιος είναι λογικός ας πάει λογικά ή ας μείνει να γαμάει Ελλάδα στα μπορδέλα και στα στούντιο που είναι οικονομικότερα.

Απλά πολλοί νομίζουν οτι είναι κάτι ιδιαίτερο επειδή γαμάνε Ουκρανέζες και το χειρότερο σέβονται τις γκόμενες.Δεν πάνε σαν ανώνυμοι βαλκανιοπουτσιστές που είναι η δυναμική μέθοδος.

Εδώ μία από αυτές που γάμησα.

1AyNGG.jpg

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
Τον πλήρωσε!Η απόδειξη είναι στο πάτωμα)))

Καλή είναι για instafuck ή την πήρε η μπάλα στο Clusterfuck!
Είπαμε Balkan Deathsquad!Όλα εκτελούνται !
Μην κρίνεις τόσο αυστηρά τον Μέγα Βαλκάνιο Στρατηλάτη!
Ο Βαλκανιος τυπος μαλλον δεν εχει καμμια σχεση με ενα γελοιο φλωρο που γελανε ολοι,που ειναι σαν νερντ μεσηλιξ με πατομπουκαλα ,με βαλκανιο υψος 165 μαξ και το γλοιωδες υφος και ΣΗΜΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ το νυχι,που δεν μπορει να αρθωσει κουβεντα κ οι γκομενες γελανε οταν τον βλεπουν να πλησιαζει...Ενας τοσος "σοφτ" βαλκανιος ,που οχι σπρωξιδια σε τυπους κλαμπ που μας λεει μεχρι κ ξυλο κ απο γκομενες θα ετρωγε !!οποιος τον ειδε παλια απο κοντα γελαγε μεχρι αηδιας!!!
οκ , μπουρδελα ειναι ΠΟΥΤΑΝΟ-κριτικη κανει βαζοντας πολλες σαλτσες!!

Υ.Γ.
Στο ασθενη ναι λενε στην ψυχιατρικη!
Ενας φιλος του πατερα μου αποστρατευθηκε απο πυροσβεστικη σαν χαμηλοβαθμος, εξω ολοι θελουν να τον φωναζουν Στρατηγο!!!τρελλα καθαρη!!! :rockon:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Καλά άμα ήταν έτσι καλά κρασιά.Ας πάει όποιος θέλει για μία εβδομάδα και μετά ας ποσταρει φωτο για να δείξει τα καλύτερα αποτελέσματα.
Αφού Κίεβο είναι καθαρά θέμα χρημάτων αλλά τι να λέμε τώρα?Εδώ αντιγραφετε όσα έγραφα 10 χρόνια πριν.
Γίνετε λογικοί.Μην πάτε Κίεβο φυλαξτε τα λεφτά σας μη σας τα φάνε οι καπατσες οι Ουκρανες όπως έλεγε ο δάσκαλος η πάτε αλλά με γερή διαδικτυακή προετοιμασία,πουληστε έρωτα και θα γαμησετε τζάμπα.Αλανθαστες μέθοδοι.
Αυτή που εγώ γαμαω με 200 ευρώ ένας με ταλέντο στη διαπραγμάτευση θα τη γαμησει με 30.Ενας με καλό λέγειν και εμφάνιση θα πηδάει αβέρτα και τζάμπα.Ετσι ακριβώς είναι αν αυτό πιστεύετε.

pussy addicted

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
519
Πόντοι
306
Καλά άμα ήταν έτσι καλά κρασιά.Ας πάει όποιος θέλει για μία εβδομάδα και μετά ας ποσταρει φωτο για να δείξει τα καλύτερα αποτελέσματα.
Αφού Κίεβο είναι καθαρά θέμα χρημάτων αλλά τι να λέμε τώρα?Εδώ αντιγραφετε όσα έγραφα 10 χρόνια πριν.
Γίνετε λογικοί.Μην πάτε Κίεβο φυλαξτε τα λεφτά σας μη σας τα φάνε οι καπατσες οι Ουκρανες όπως έλεγε ο δάσκαλος η πάτε αλλά με γερή διαδικτυακή προετοιμασία,πουληστε έρωτα και θα γαμησετε τζάμπα.Αλανθαστες μέθοδοι.
Αυτή που εγώ γαμαω με 200 ευρώ ένας με ταλέντο στη διαπραγμάτευση θα τη γαμησει με 30.Ενας με καλό λέγειν και εμφάνιση θα πηδάει αβέρτα και τζάμπα.Ετσι ακριβώς είναι αν αυτό πιστεύετε.

μαν ειλικρινά σέβομαι αυτό που κάνεις αλλά ο zero έχει δίκιο και δεν μπορώ να καταλάβω οτι υπάρχει άλλη γωνία θέασης....γκόμενα που πληρώνεται με τον α ή β τρόπο είναι πουτάνα.Συμμερίζομαι το τρόπο δράσης σου (αρκετά χρόνια παραμονής στο ανατολικό μπλόκ) αλλά δεν καταλαβαίνω τη διαφωνία σου σ αυτά που σου λέει

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ο Βαλκανιος τυπος μαλλον δεν εχει καμμια σχεση με ενα γελοιο φλωρο που γελανε ολοι,που ειναι σαν νερντ μεσηλιξ με πατομπουκαλα ,με βαλκανιο υψος 165 μαξ και το γλοιωδες υφος και ΣΗΜΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ το νυχι,που δεν μπορει να αρθωσει κουβεντα κ οι γκομενες γελανε οταν τον βλεπουν να πλησιαζει...Ενας τοσος "σοφτ" βαλκανιος ,που οχι σπρωξιδια σε τυπους κλαμπ που μας λεει μεχρι κ ξυλο κ απο γκομενες θα ετρωγε !!οποιος τον ειδε παλια απο κοντα γελαγε μεχρι αηδιας!!!

Υ.Γ.
Ενας φιλος του πατερα μου αποστρατευθηκε απο πυροσβεστικη σαν χαμηλοβαθμος, εξω ολοι θελουν να τον φωναζουν Στρατηγο!!!τρελλα καθαρη!!! :rockon:

Mιλας σα να τον ξερεις τυπε...

lkjhgfdsazxcvbytre

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2007
Κριτικές
4
Like
78
Πόντοι
1
Που να τραβιέσαι στο Κίεβο  :thubsdown: αν είναι να πληρώνεις παίρνεις ένα τηλέφωνο στο glamour και με πολύ λιγότερα γαμάς καλύτερες. 

lkjhgfdsazxcvbytre

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2007
Κριτικές
4
Like
78
Πόντοι
1

Υ.Γ.
Έγραψες  :respect:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Mιας και ο kman επέλεξε απο μονος του να εκτεθεί μέσω των φωτογραφιών,
καλώς ή κακώς θα υποστεί και την αναλογη κριτικη.

Θεωρω οτι προκειται για ατομο που σε συγκεκριμενους τομεις στροφάρει πολύ
και πως με την ηλικια/εμφάνιση/εισόδημα που έχει,
δεν υπάρχει άλλος τροπος να γαμήσει τις γκομενες που postάρει,
πέραν του sponsoring.
Αυτό που του πιστώνω είναι ότι παρά την μεγάλη υστεριση σε εμφανιση,το παλευει και γαμάει,επί πληρωμη πάντα, μουνιά
που το 90% του μεσου Έλληνα 40αρη νοικοκυραίου,δεν εχει δει ουτε στον ύπνο του.

Εμφανισιακα εμένα μου θυμίζει κατι αναμεσα σε Δρυμουση και Βερύκιο.
Αδυνατώ να πιστεψω οτι έστω και πριν δέκα χρονια καμάκωνε χωρις λεφτά,
ειδικά τις μουναρες που ισχυρίζεται.
Εμφάνιση nerd,κοντούλης,γυαλάκια,κ.λ.π. είναι απλά ότι πιο αδύναμο ειδικά σε Σλαβικές χωρες.
Αυτο δεν το γραφω για να τον μειώσω,αλλά για να εχουν γνώση όσοι διαβαζουν.

Επισης άτομο τετοιας εμφάνισης,ούτε στα 40+,ούτε στα 30+,αλλα ούτε και στα 20+,θα μπορούσε να γαμούσε Τσέχες φοιτητριες.

Ναι,έχει φέρει Τσέχες στην Ελλάδα,κ.λ.π.,αλλά όλες ήταν με υλικό αντιτιμο.
Και επειδη μια ζωή ξηγιεται υλικό αντιτιμο,δεν μπορεί να ξεχωρίσει πουτάνες,από κανονικες κοπελες,κ.λ.π.

Γι΄αυτο τον έχω πει και μισογύνη πολλές φορές.
Ολο αυτο με τα logistics και "θέλω να τις ξεφορτωνομαι αμεσα" δεν είναι παρά αδυναμία να τις κρατήσει χωρίς λεφτά.
Λες και θα τον χαλούσε να γαμούσε κανα 3ήμερο σερι μια μουναρα που θα τον γούσταρε κι αυτή.

Τεσπα,ιδιαίτερη η περίπτωση του..

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Mιας και ο kman επέλεξε απο μονος του να εκτεθεί μέσω των φωτογραφιών,
καλώς ή κακώς θα υποστεί και την αναλογη κριτικη.

Θεωρω οτι προκειται για ατομο που σε συγκεκριμενους τομεις στροφάρει πολύ
και πως με την ηλικια/εμφάνιση/εισόδημα που έχει,
δεν υπάρχει άλλος τροπος να γαμήσει τις γκομενες που postάρει,
πέραν του sponsoring.
Αυτό που του πιστώνω είναι ότι παρά την μεγάλη υστεριση σε εμφανιση,το παλευει και γαμάει,επί πληρωμη πάντα, μουνιά
που το 90% του μεσου Έλληνα 40αρη νοικοκυραίου,δεν εχει δει ουτε στον ύπνο του.

Εμφανισιακα εμένα μου θυμίζει κατι αναμεσα σε Δρυμουση και Βερύκιο.
Αδυνατώ να πιστεψω οτι έστω και πριν δέκα χρονια καμάκωνε χωρις λεφτά,
ειδικά τις μουναρες που ισχυρίζεται.
Εμφάνιση nerd,κοντούλης,γυαλάκια,κ.λ.π. είναι απλά ότι πιο αδύναμο ειδικά σε Σλαβικές χωρες.
Αυτο δεν το γραφω για να τον μειώσω,αλλά για να εχουν γνώση όσοι διαβαζουν.

Επισης άτομο τετοιας εμφάνισης,ούτε στα 40+,ούτε στα 30+,αλλα ούτε και στα 20+,θα μπορούσε να γαμούσε Τσέχες φοιτητριες.

Ναι,έχει φέρει Τσέχες στην Ελλάδα,κ.λ.π.,αλλά όλες ήταν με υλικό αντιτιμο.
Και επειδη μια ζωή ξηγιεται υλικό αντιτιμο,δεν μπορεί να ξεχωρίσει πουτάνες,από κανονικες κοπελες,κ.λ.π.

Γι΄αυτο τον έχω πει και μισογύνη πολλές φορές.
Ολο αυτο με τα logistics και "θέλω να τις ξεφορτωνομαι αμεσα" δεν είναι παρά αδυναμία να τις κρατήσει χωρίς λεφτά.
Λες και θα τον χαλούσε να γαμούσε κανα 3ήμερο σερι μια μουναρα που θα τον γούσταρε κι αυτή.

Τεσπα,ιδιαίτερη η περίπτωση του..

Τα πράγματα αλλάζουν γενικά γρήγορα..Με μια μέτρια εμφάνιση και καλή στρατηγική κάτι τρώς Ανατολική Ευρώπη...Το θέμα είναι να δεχτείς την αλλαγή να μην κολλάς στο παρελθόν και να είσαι έτοιμος να παλέψεις και να προχωρήσεις..Μέχρι το 2011 ήταν καλά Πολωνία.Σχεδόν μόνο εκεί την έβγαζα.Πλέον έτος 2017 όποιος παλεύει ακόμα εκει απλά πιστεύω δεν έχει πάιξει σε άλλες χώρες..Ακόμα και στο πουτανο-Κίεβο είναι απείρως πιο έυκολο να βρίσκεις κοπέλες σε σχέση με την Βαρσοβία..Και το να βρίσκεις εννοω να της πηγαίνεις ΚΡΕΒΑΤΙ..Όχι να κάνεις κονε και να χορευείς..Σε αυτά Poland είναι κορυφή..Πέρνεις άπειρα τηλεφώνα, μιλάς με όλες,χορεύεις τρελά και καταφέρνεις λίγα.

Πιο απλά..Αποκλείετε να πάω 10 μέρες Poland και να φάω 5 γυναίκες έτος 2017, κάτι που κατάφερα με σωστη προετοιμασία στο Κίεβο..Αυτό το δηλώνω με απόλυτη σιγουριά..Μία με tinder θα κάτσει αν έιμαι τυχερός.

Το άλλο που δεν λέει κανεις είναι το επίπεδο ομορφιας..Για μένα Ουκρανεζες είναι πολύ πιο όμορφες απο τις Πολωνέζες..Δεν υπάρχει καν σύγκριση..Και μιλάμε για τον κανονικό κόσμο.Όχι τα videoclips που ποστάρει ο Kman.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Τα πράγματα αλλάζουν γενικά γρήγορα..Με μια μέτρια εμφάνιση και καλή στρατηγική κάτι τρώς Ανατολική Ευρώπη...Το θέμα είναι να δεχτείς την αλλαγή να μην κολλάς στο παρελθόν και να είσαι έτοιμος να παλέψεις και να προχωρήσεις..Μέχρι το 2011 ήταν καλά Πολωνία.Σχεδόν μόνο εκεί την έβγαζα.Πλέον έτος 2017 όποιος παλεύει ακόμα εκει απλά πιστεύω δεν έχει πάιξει σε άλλες χώρες..Ακόμα και στο πουτανο-Κίεβο είναι απείρως πιο έυκολο να βρίσκεις κοπέλες σε σχέση με την Βαρσοβία..Και το να βρίσκεις εννοω να της πηγαίνεις ΚΡΕΒΑΤΙ..Όχι να κάνεις κονε και να χορευείς..Σε αυτά Poland είναι κορυφή..Πέρνεις άπειρα τηλεφώνα, μιλάς με όλες,χορεύεις τρελά και καταφέρνεις λίγα.

Πιο απλά..Αποκλείετε να πάω 10 μέρες Poland και να φάω 5 γυναίκες έτος 2017, κάτι που κατάφερα με σωστη προετοιμασία στο Κίεβο..Αυτό το δηλώνω με απόλυτη σιγουριά..Μία με tinder θα κάτσει αν έιμαι τυχερός.

Το άλλο που δεν λέει κανεις είναι το επίπεδο ομορφιας..Για μένα Ουκρανεζες είναι πολύ πιο όμορφες απο τις Πολωνέζες..Δεν υπάρχει καν σύγκριση..Και μιλάμε για τον κανονικό κόσμο.Όχι τα videoclips που ποστάρει ο Kman.

-Στην προκειμενη περιπτωση όμως δεν πρόκειται καν περί μέτριας εμφάνισης,αλλά για κάτω του μετρίου,που με τα 40+ χρόνια στην πλάτη τον αποκλειουν από ΟΛΕΣ τις φοιτήτριες εμφανισης άνω του 4.

-Εσύ έχεις άλλη στρατηγική.Το καμάκι όμως που λέει ο kman πέρα από θράσος θέλει και άλλα προσόντα,τα οποία δε διαθέτει.

-Όσο για Ουκρανέζες και Πολωνέζες,με τελείως αντικειμενικά κριτήρια,οι πρώτες τις ρίχνουν τις δέυτερες στο κεφάλι.
Δεν νομίζω να υποστήριξε κάποιος το αντίθετο.
Καλά,ο kman βάζει videoclip και λεει:"Να,έτσι είναι η Πολωνία".
Άμα είναι να βάλουμε και ένα του tus που ειναι τίγκα στις πουτάνες και να πούμε,να έτσι είναι η Ελλάδα..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
-Στην προκειμενη περιπτωση όμως δεν πρόκειται καν περί μέτριας εμφάνισης,αλλά για κάτω του μετρίου,που με τα 40+ χρόνια στην πλάτη τον αποκλειουν από ΟΛΕΣ τις φοιτήτριες εμφανισης άνω του 4.

-Εσύ έχεις άλλη στρατηγική.Το καμάκι όμως που λέει ο kman πέρα από θράσος θέλει και άλλα προσόντα,τα οποία δε διαθέτει.

-Όσο για Ουκρανέζες και Πολωνέζες,με τελείως αντικειμενικά κριτήρια,οι πρώτες τις ρίχνουν τις δέυτερες στο κεφάλι.
Δεν νομίζω να υποστήριξε κάποιος το αντίθετο.
Καλά,ο kman βάζει videoclip και λεει:"Να,έτσι είναι η Πολωνία".
Άμα είναι να βάλουμε και ένα του tus που ειναι τίγκα στις πουτάνες και να πούμε,να έτσι είναι η Ελλάδα..

Δεν καταλαβαίνεις πώς λειτουργεί το σύστημα.Εγώ βρίσκω αυτές που ενδιαφέρονται για boost,δηλαδή καλύτερα ποτά,καινούργιο κινητό,διακοπές πληρωμένες,πληρωμένο νοίκι κτλ.Και Πολωνία και Ουκρανία έχει αρκετές τέτοιες,το θέμα είναι να τις εντοπίσεις.Εμφανισιακά δεν είμαι τελειωμένος όπως άλλοι Ουκρανία.Βέβαια δεν είμαι και όπως ήμουν 10 χρόνια πριν,τότε ήταν πολύ πιο εύκολα.
Ας πούμε έστω οτι πάμε σε ένα κλαμπ σε φοιτητούπολη της Πολωνίας.Εστω οτι έχει μέσα 200 κοπέλες άρα 20 γαμήσιμες με τα πολωνικά δεδομένα.Από αυτές οι 15 έχουν γκόμενο,δεν είναι διαθέσιμες,έστω και αν χαριεντίζονται.Οι 5 είναι οι στόχοι και για αυτές συνήθως τσακώνονται μεταξύ τους οι άντρες.
Οταν μπαίνεις στον ανταγωνισμό κουβαλάς το βαρύ ρευστό σα φυσεκλίκι.Από τις πέντε η μία θα ενδιαφέρεται για το ρευστό.Συνεπώς ο στόχος σου είναι η μία στις 200 αυτή θα πρέπει να εντοπίσεις γρήγορα.Δεν είναι τόσο εύκολο είναι όμως εφικτό με εξάσκηση.Απλά εξαυλώνεις τις άλλες επιλογές.
Αν τύχαινε και πηγαίναμε στις άλλες 4,οι δύο έτσι κι αλλιώς δε θα ενδιαφέρονταν για γκόμενο λόγω κακής φάσης.Μένουν οι άλλες δύο.Για αυτές ανταγωνίζεσαι με δεκάδες άντρες.
Αν εσύ μπορούσες θεωρητικά να γαμήσεις τις δύο λόγω εμφάνισης,εμένα θα μου μιλούσανε και πιθανώς να τις χούφτωνα και να έπαιρνα τηλέφωνο.Είναι όλα αναλογικά.
Αν εμένα δε μου μιλούσαν,ούτε και εσύ θα έκανες τίποτα.Συνεπώς αν εγώ εξουδετερώσω γρήγορα τις γκόμενες που δε γουστάρουνε και βρω πρώτος αυτές που γουστάρουνε έχω το πάνω χέρι.
Για την ακρίβεια παίζει στο ίδιο κλαμπ που εμένα μου φαίνεται παράδεισος,ο άλλος να λέει τι αρχιδόκαμπος είναι εδώ χάλια πάμε να φύγουμε.
Οποιος θέλει να ανταγωνιστεί και νομίζει οτι είναι καλύτερος ας έρθει μια μέρα Πόζναν ή Βρότσλαβ να δούμε ποιος θα βγάλει περισσότερες γκόμενες με χύμα πέσιμο.

Πέραν τούτου όλα αυτά για εμένα είναι αυτοματικά γιατί τα έχω κάνει χιλιάδες φορές.Δε χρειάζεται δηλαδή να σκέφτομαι τι να πω ούτε νιώθω τίποτα για τις γκόμενες είναι καθαρά παίγνιο.

Και τώρα Πολωνία όταν είχα πάει π.χ. οι γκόμενες που απέρριπταν εμένα σχετικά ευγενικά τις είδα μετά να ρίχνουν μπουνιές και σπρωξιές σε άλλους άντρες που πλησίασαν συχνά πιο εμφανίσιμους και 15 χρόνια μικρότερους.Συνεπώς δεν είναι οτι ο άλλος θα είχε αποτέλεσμα εκεί που εσύ αποτυγχάνεις,θα είχε σχετικό αποτέλεσμα εκεί που εσύ επιτυγχάνεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom