-Στην προκειμενη περιπτωση όμως δεν πρόκειται καν περί μέτριας εμφάνισης,αλλά για κάτω του μετρίου,που με τα 40+ χρόνια στην πλάτη τον αποκλειουν από ΟΛΕΣ τις φοιτήτριες εμφανισης άνω του 4.
-Εσύ έχεις άλλη στρατηγική.Το καμάκι όμως που λέει ο kman πέρα από θράσος θέλει και άλλα προσόντα,τα οποία δε διαθέτει.
-Όσο για Ουκρανέζες και Πολωνέζες,με τελείως αντικειμενικά κριτήρια,οι πρώτες τις ρίχνουν τις δέυτερες στο κεφάλι.
Δεν νομίζω να υποστήριξε κάποιος το αντίθετο.
Καλά,ο kman βάζει videoclip και λεει:"Να,έτσι είναι η Πολωνία".
Άμα είναι να βάλουμε και ένα του tus που ειναι τίγκα στις πουτάνες και να πούμε,να έτσι είναι η Ελλάδα..
Δεν καταλαβαίνεις πώς λειτουργεί το σύστημα.Εγώ βρίσκω αυτές που ενδιαφέρονται για boost,δηλαδή καλύτερα ποτά,καινούργιο κινητό,διακοπές πληρωμένες,πληρωμένο νοίκι κτλ.Και Πολωνία και Ουκρανία έχει αρκετές τέτοιες,το θέμα είναι να τις εντοπίσεις.Εμφανισιακά δεν είμαι τελειωμένος όπως άλλοι Ουκρανία.Βέβαια δεν είμαι και όπως ήμουν 10 χρόνια πριν,τότε ήταν πολύ πιο εύκολα.
Ας πούμε έστω οτι πάμε σε ένα κλαμπ σε φοιτητούπολη της Πολωνίας.Εστω οτι έχει μέσα 200 κοπέλες άρα 20 γαμήσιμες με τα πολωνικά δεδομένα.Από αυτές οι 15 έχουν γκόμενο,δεν είναι διαθέσιμες,έστω και αν χαριεντίζονται.Οι 5 είναι οι στόχοι και για αυτές συνήθως τσακώνονται μεταξύ τους οι άντρες.
Οταν μπαίνεις στον ανταγωνισμό κουβαλάς το βαρύ ρευστό σα φυσεκλίκι.Από τις πέντε η μία θα ενδιαφέρεται για το ρευστό.Συνεπώς ο στόχος σου είναι η μία στις 200 αυτή θα πρέπει να εντοπίσεις γρήγορα.Δεν είναι τόσο εύκολο είναι όμως εφικτό με εξάσκηση.Απλά εξαυλώνεις τις άλλες επιλογές.
Αν τύχαινε και πηγαίναμε στις άλλες 4,οι δύο έτσι κι αλλιώς δε θα ενδιαφέρονταν για γκόμενο λόγω κακής φάσης.Μένουν οι άλλες δύο.Για αυτές ανταγωνίζεσαι με δεκάδες άντρες.
Αν εσύ μπορούσες θεωρητικά να γαμήσεις τις δύο λόγω εμφάνισης,εμένα θα μου μιλούσανε και πιθανώς να τις χούφτωνα και να έπαιρνα τηλέφωνο.Είναι όλα αναλογικά.
Αν εμένα δε μου μιλούσαν,ούτε και εσύ θα έκανες τίποτα.Συνεπώς αν εγώ εξουδετερώσω γρήγορα τις γκόμενες που δε γουστάρουνε και βρω πρώτος αυτές που γουστάρουνε έχω το πάνω χέρι.
Για την ακρίβεια παίζει στο ίδιο κλαμπ που εμένα μου φαίνεται παράδεισος,ο άλλος να λέει τι αρχιδόκαμπος είναι εδώ χάλια πάμε να φύγουμε.
Οποιος θέλει να ανταγωνιστεί και νομίζει οτι είναι καλύτερος ας έρθει μια μέρα Πόζναν ή Βρότσλαβ να δούμε ποιος θα βγάλει περισσότερες γκόμενες με χύμα πέσιμο.
Πέραν τούτου όλα αυτά για εμένα είναι αυτοματικά γιατί τα έχω κάνει χιλιάδες φορές.Δε χρειάζεται δηλαδή να σκέφτομαι τι να πω ούτε νιώθω τίποτα για τις γκόμενες είναι καθαρά παίγνιο.
Και τώρα Πολωνία όταν είχα πάει π.χ. οι γκόμενες που απέρριπταν εμένα σχετικά ευγενικά τις είδα μετά να ρίχνουν μπουνιές και σπρωξιές σε άλλους άντρες που πλησίασαν συχνά πιο εμφανίσιμους και 15 χρόνια μικρότερους.Συνεπώς δεν είναι οτι ο άλλος θα είχε αποτέλεσμα εκεί που εσύ αποτυγχάνεις,θα είχε σχετικό αποτέλεσμα εκεί που εσύ επιτυγχάνεις.