Ο καθένας μπορεί να θεωρει τον εαυτό του ότι θέλει.
Η πραγματικότητα όμως είναι αμείλικτη και θα τον προσγειώσει ανώμαλα με την πρώτη ευκαιρία.
Ξέρεις ποια είναι η δική μου ένσταση;
Οτι αναμεσα σε πολλά σωστά, δημιουργεις και ψευδαισθήσεις στον μέσο υποψήφιο πορνοεκδρομέα.
Όταν του λες του άλλου οτι και μόνο που είναι ξένος θα γαμήσει,βαλκανικές υπεροχες και πράσινα αλογα,τον στέλνεις άοπλο στη μάχη.
Σε βλέπει ο άλλος στις φωτο με τις 1.90 από instaκαμάκιfuck
,διαβάζει και αυτα που έχεις βγαλει όλους τους αντρες άλλων φυλων άχρηστους σε σύγκριση με εμας και λεει:"E,αμα γαμάει ακόμη κι αυτός αλόγατα,θα πάω και θα σαρώσω"
Και ανεβαίνει,ξοδευει κανά χιλιάρικο και παίρνει ΕΝΑ αρχιδι..
Επισης μην ξεχνας οτι το 99% που σε παραθέτει σε αυτα τα thread,έχει επισκεφτει τα μέρη που συζηταμε.
Οποτε αυτό:"Εγώ δε λέω,πάτε.Απλά παίζει να έρθει φυστίκι να μην είναι ακριβώς όπως το περιμένετε." μην μας το απευθύνεις.
Εγραψες να παμε μαζί Πράγα σε Club;
Αντέχεις την αλήθεια ή θεωρείς και εσύ τον εαυτό σου κελεπούρι;
Εκει που παω εγώ και σκάνε ποδοσφαιριστες,μοντέλα,παρουσιάστριες,κ.λ.π. εσύ θα φας πορτα.
Μέλος του forum στα κυβικά σου,ήρθε αεράτος και του κοπήκανε τα φτερά σε 2 μερες.
Να ναι καλα τα Privat που τελικά εριξε και κανα πούτσο πριν φύγει.
Φυσικά άλλο,καραφλό μάλιστα
, μελος του forum στην ηλικία σου,ήρθε και γάμησε ένα 7άρι και 2 8αρια κάτω των 30 και μόνο με καμάκι.
Αλλά ηταν killer,σε πολύ καλή φόρμα και διαβασμένος.
Κρίμα που δεν γράφουν ολοι αυτοι τις εμπειρίες τους..
Ισως κάποιοι που φάγανε ηττα να ντρέπονται να τα γραψουν,γιατί αμα γραψουν καμιά παπαρια θα τους επαναφερω στην πραγματικοτητα