Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ολοι θεωρούν εαυτούς κελεπούρια.Σου λέει γιατί να γαμάει αυτός ο μαλάκας και όχι εγώ που είμαι ωραίο παιδί,συναισθηματικός κτλ?
Εγώ δε λέω,πάτε.Απλά παίζει να έρθει φυστίκι να μην είναι ακριβώς όπως το περιμένετε.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Από αμάξια ξέρεις; Έχεις δει ποτέ σου καμμένη φλάντζα;

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Ολοι θεωρούν εαυτούς κελεπούρια.Σου λέει γιατί να γαμάει αυτός ο μαλάκας και όχι εγώ που είμαι ωραίο παιδί,συναισθηματικός κτλ?
Εγώ δε λέω,πάτε.Απλά παίζει να έρθει φυστίκι να μην είναι ακριβώς όπως το περιμένετε.

Ο καθένας μπορεί να θεωρει τον εαυτό του ότι θέλει.
Η πραγματικότητα όμως είναι αμείλικτη και θα τον προσγειώσει ανώμαλα με την πρώτη ευκαιρία.

Ξέρεις ποια είναι η δική μου ένσταση;
Οτι αναμεσα σε πολλά σωστά, δημιουργεις και ψευδαισθήσεις στον μέσο υποψήφιο πορνοεκδρομέα.
Όταν του λες του άλλου οτι και μόνο που είναι ξένος θα γαμήσει,βαλκανικές υπεροχες και πράσινα αλογα,τον στέλνεις άοπλο στη μάχη.

Σε βλέπει ο άλλος στις φωτο με τις 1.90 από instaκαμάκιfuck :rolleyes:,διαβάζει και αυτα που έχεις βγαλει όλους τους αντρες άλλων φυλων άχρηστους σε σύγκριση με εμας και λεει:"E,αμα γαμάει ακόμη κι αυτός αλόγατα,θα πάω και θα σαρώσω"
Και ανεβαίνει,ξοδευει κανά χιλιάρικο και παίρνει ΕΝΑ αρχιδι..

Επισης μην ξεχνας οτι το 99% που σε παραθέτει σε αυτα τα thread,έχει επισκεφτει τα μέρη που συζηταμε.
Οποτε αυτό:"Εγώ δε λέω,πάτε.Απλά παίζει να έρθει φυστίκι να μην είναι ακριβώς όπως το περιμένετε." μην μας το απευθύνεις.

Εγραψες να παμε μαζί Πράγα σε Club;
Αντέχεις την αλήθεια ή θεωρείς και εσύ τον εαυτό σου κελεπούρι;
Εκει που παω εγώ και σκάνε ποδοσφαιριστες,μοντέλα,παρουσιάστριες,κ.λ.π. εσύ θα φας πορτα.
Μέλος του forum στα κυβικά σου,ήρθε αεράτος και του κοπήκανε τα φτερά σε 2 μερες.
Να ναι καλα τα Privat που τελικά εριξε και κανα πούτσο πριν φύγει.

Φυσικά άλλο,καραφλό μάλιστα :grin:, μελος του forum στην ηλικία σου,ήρθε και γάμησε  ένα 7άρι και 2 8αρια κάτω των 30 και μόνο με καμάκι.
Αλλά ηταν killer,σε πολύ καλή φόρμα και διαβασμένος.

Κρίμα που δεν γράφουν ολοι αυτοι τις εμπειρίες τους..
Ισως κάποιοι που φάγανε ηττα να ντρέπονται να τα γραψουν,γιατί αμα γραψουν καμιά παπαρια θα τους επαναφερω στην πραγματικοτητα :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Η πραγματικότητα όμως είναι αμείλικτη και θα τον προσγειώσει ανώμαλα με την πρώτη ευκαιρία.

Οτι αναμεσα σε πολλά σωστά, δημιουργεις και ψευδαισθήσεις στον μέσο υποψήφιο πορνοεκδρομέα.
Όταν του λες του άλλου οτι και μόνο που είναι ξένος θα γαμήσει,βαλκανικές υπεροχες και πράσινα αλογα,τον στέλνεις άοπλο στη μάχη.

Σε βλέπει ο άλλος στις φωτο με τις 1.90 από instaκαμάκιfuck :rolleyes:,διαβάζει και αυτα που έχεις βγαλει όλους τους αντρες άλλων φυλων άχρηστους σε σύγκριση με εμας και λεει:"E,αμα γαμάει ακόμη κι αυτός αλόγατα,θα πάω και θα σαρώσω"

Επισης μην ξεχνας οτι το 99% που σε παραθέτει σε αυτα τα thread,έχει επισκεφτει τα μέρη που συζηταμε.
Οποτε αυτό:"Εγώ δε λέω,πάτε.Απλά παίζει να έρθει φυστίκι να μην είναι ακριβώς όπως το περιμένετε." μην μας το απευθύνεις.

Εκει που παω εγώ και σκάνε ποδοσφαιριστες,μοντέλα,παρουσιάστριες,κ.λ.π. εσύ θα φας πορτα.
Μέλος του forum στα κυβικά σου,ήρθε αεράτος και του κοπήκανε τα φτερά σε 2 μερες.

Φυσικά άλλο,καραφλό μάλιστα :grin:, μελος του forum στην ηλικία σου,ήρθε και γάμησε  ένα 7άρι και 2 8αρια κάτω των 30 και μόνο με καμάκι.

Ισως κάποιοι που φάγανε ηττα να ντρέπονται να τα γραψουν,γιατί αμα γραψουν καμιά παπαρια θα τους επαναφερω στην πραγματικοτητα :grin:

Δεν το απεύθυνα σε εσένα αλλά σε αυτούς που ενδιαφέρονται να πάνε και δεν έχουν πάει ακόμη.
Εφτάρια και οχτάρι σημαίνει οτι όλα είναι δυνατά ακόμη Τσεχία όπως και πιστεύω άλλωστε.Για πες πώς έβγαλε αυτός τις γκόμενες?Σε πόσες μέρες?

Δε θα γαμήσουν χωρίς καμία προυπόθεση αλλά αν κάνουν τα ίδια με εμένα.Δεν είπα οτι ο άλλος απλά θα σκάσει και θα γαμήσει σα Βαλκάνιος πέουλας απλά γιατί βρίσκεται εκεί.Πρέπει να κινηθεί.Αν δεν κινηθεί μπορεί και να πάει κατά διαβόλου το ταξίδι.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216

Φυσικά άλλο,καραφλό μάλιστα :grin:, μελος του forum στην ηλικία σου,ήρθε και γάμησε  ένα 7άρι και 2 8αρια κάτω των 30 και μόνο με καμάκι.

Ειναι ακριβώς όπως τα λές..Για αυτο εγω προσπαθώ να προσγειώσω τις απαιτήσεις αυτών που διαβάζουν εδώ..Όλοι λένε τα δικά τους εγώ ένα ξέρω..Επειδή γουστάρω το άθλημα να ταξιδεύω και να μάχομαι για το τσάμπα καμάκι έχω συμπεράνει το εξής.Στην Ελλάδα δεν τα πηγαίνω άριστα αλλα ποτέ δεν έχω μείνει αγάμητος μια δεκάρα το χρόνο καινουριες γυναίεκς την βγάζω άνετα ..Αν ισχυαν αυτά που λέει ο Kman θα έσκαγα έξω και σε αντιστοιχία θα γαμούσα κάθε μέρα άλλη!!ΠΑΠΑΡΙΑ.Ειναι πολύ καλύτερα ναι απο εδω δεν αντιλέγω, αλλά τα πράγματα δεν είναι τόσο έυκολα που τα παρουσιάζουν..Πρέπει να είσαι καλός, να μαχηθείς, να έχεις προετοιμαστεί, να έχεις την τύχη αλλιως παπάρια θα κανεις.Δεν μπορώ να καταλάβω ένας που τα πάει χάλια στην Ελλάδα πως το μαγικό ραβδάκι θα τον κάνει θεό στο εξωτερικό..Αυτές τις υπερβολές του kman κοροιδεύω..Κατά τα άλλα δίνει καλές πληροφορίες για περιοχές και μαγαζία..

Το resume το δικο μου ειναι ένα..Αυτό που σου δίνει γενικά το εξωτερικό είναι έυκολη γνωριμία με γυναίκες..Αυτό ναι..Γνωρίζεις πολλές..Αν θα τις ρίξει ή όχι δεν υπάρχει γενικός κανόνας..Το πρόβλημα της Ελλάδας είναι πως δεν γνωρίζεις έυκολα κόσμο πουθενά..Ουτε διαδίκτυο (πλέον), ούτε μαγαζία...Αν βρείς όμως την πηγη (pesronal trainer, barman) η έστω κάπου που συναναστρέφεσαι με κόσμο δεν είναι και τόσο δύσκολες οι Ελληνίδες..Η αν είστε απο τους τυχερούς που έχετε συνεχως νεα κονε λόγω δουελείας και τις βλέπετε πως δεν γαμιούνται με τίποτα θυμηθείτε τα λόγια μου ούτε έξω θα κάνετε τίποτα κάτι άλλο φταέι.

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
Αν δεν τρως Ελλαδα δεν τρως ευκολα αλλου,οκ αλλα ρε τυπε σορρυ εσυ πρεπει να εισαι μοντελο ή γνωστος φραγκατος για να τρως 10 καλα μουνια Ελληνιδες το χρονο!!ελεγες για 25-30 μουνια πολωνια και δεν ησουν ευχαριστημενος!!!! :S :S αρα ανετα θα εχεις κ καμμια 50 αρα Ουκρανια!!ε :uglystupid: εισαι με τα 350 ραντεβου σε 2 χρονια πολωνια?ποτε δουλευες τυπε?βαλε μια φωτο απο τα 350 ραντεβου που μας εγραψες ,εστω μια απο τις πολλες που γαμησες..γιατι οταν ηρθαμε παλια πολωνια κρυβοσουν!!!!

ειστε  ομορφοι και πλουσιοι!!! :happy: διαφημιζετε την χωρα σας ευχαριστουμε!!!!  :rockon:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Ζερο, εσυ ρε μαν τι σκας στην Πολωνια καθε τοσο? Κανα κατασκευαστικο project?

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
Εχει σλαβες ειναι διπλα στην ουκρανια και παει ρυαν!!
παιζει μια δουλεια CH2M κρακοβια.ειναι καλα εκει να παω αν με καλεσουν?

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Δεν το απεύθυνα σε εσένα αλλά σε αυτούς που ενδιαφέρονται να πάνε και δεν έχουν πάει ακόμη.
Εφτάρια και οχτάρι σημαίνει οτι όλα είναι δυνατά ακόμη Τσεχία όπως και πιστεύω άλλωστε.Για πες πώς έβγαλε αυτός τις γκόμενες?Σε πόσες μέρες?

Βρε και σε εμένα να το απηύθυνες δεν τρέχει..
Έχουμε ανταλλαξει και 5 pm,ξερεις ότι δε με νοιάζει να στην πω επί προσωπικού,με αυτά που γράφεις κάποιες φορές τρελαίνομαι.

5 μέρες ήρθε το καραφλό μέλος,δύο μέλη ήταν βασικα απλά ο αλλος έλιωσε στα Privat και στο Sexy Sauna.
Ο καραφλός γόης,μία που πήγαμε για φαγητό,μια που πήγαμε στο Hooters,είχε ήδη μαζέψει 5-6 τηλέφωνα.
Όποια γκομενα τον κοιτούσε έστω για ένα second,πήγαινε και της μιλούσε.

Η εμφάνισή του θυμίζει τον Mark Strong

www.google.de/search?q=mark+strong&client=firefox-b&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjKw-eK4uzTAhWlCsAKHQJlAcIQ_AUIBigB&biw=1280&bih=631]https://www.google.de/search?q=mark+strong&client=firefox-b&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjKw-eK4uzTAhWlCsAKHQJlAcIQ_AUIBigB&biw=1280&bih=631[/url]

Μην πεις οτι σε 5 μέρες,1 7άρι και 2 8άρια είναι λιγα..
Γιατί τις 3 από τις 5 μέρες είχε εξαφανιστει μαζι με το 8άρι στο Κάρλοβυ Βάρι για 72ώρες ξεκώλιασμα.
Και αλλο να πληρωνεις ενα 8άρι και αλλο να σε γουστάρει και να τα δίνει όλα.
Να τα λέμε κι αυτα..

Oποτε η απαντηση μου kman είναι ότι ειχε:εμφάνιση-τυπο-αυτοπεποιθηση
και ότι και στην Ελλαδα πηδάει αντίστοιχα...

@DRLOVE για να μην σε παραθετω,συμφωνώ τοσο σε αυτό,όσο και σε προηγουμενα post σου.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Εχει σλαβες ειναι διπλα στην ουκρανια και παει ρυαν!!
παιζει μια δουλεια CH2M κρακοβια.ειναι καλα εκει να παω αν με καλεσουν?

Mονιμα? τo CH2M , λιγο δεν επιασα . Και το καλα πως το εννοεις απο ποια αποψη?

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
Μεγαλη πολυεθνικη consulting σε construction...αν σε παρει πας και καμποτζη.
Στην κρακοβια απο αποψης κοστος-ζωης-μουνιων κλπ δεν εχω παει γι αυτο ρωταω
:offtopic:  εδω λεμε για κιεβ

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Κοροϊδεύουν ενώ ξέρουν ότι έχω δίκιο και αντιγράφουν τα πάντα όλα.
Και για τα λεφτά το ίδιο θέλει όπως με τις γκόμενες,πρέπει να είσαι εργατικός,ανθεκτικός,ανοιχτοματης κτλ.Κυρίως παίζει ρόλο η αντοχή ποσο αντέχεις την καταπονηση.
Εδώ μιλάμε για πανίσχυρη μονάδα! Όταν εμφανίζεται ο Βαλκάνιος στον χώρο κατευθείαν η ατμόσφαιρα αλλάζει! Είναι σαν μια σκιά να ζώνει όλους όσους βρίσκονται στην ακτίνα του για το ίδιο ακριβώς λόγο! Το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι να μην φέρουν αντίσταση! Θα κατατροπωθούν κατα κράτος ! Η τύχη τους είναι πως ο Βαλκάνιος Υπεράνθρωπος χτυπάει γρήγορα! Κινείται με άνεση και δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης της κυριαρχίας του στα σλαβικά μουνολίβαδα!!!
Ο Βαλκανοπουτσισμός δεν είναι πρόσωπα και εμφάνιση αλλά ιδέα!!! Και συνεχή κίνηση, έρευνα, άμεση αντίληψη του παιγνίου και ανατροπή των κανόνων! Βασικά ... ξεφτιλίζεις τους κανόνες! Όταν άλλοι προσπαθούν να λύσουν τον κόμπο εμείς τον κόβουμε με αλυσοπρίονο, όταν άλλοι ψάχνουν να βρούν έξοδο απο λαβύρινθο εμείς με μπουλντόζα τον ισοπεδώνουμε !!!!!! Είμαστε για να νικάμε !!!  Και σε αυτό συνωμοτεί το σύμπαν για να συμβεί! Όλες οι ενέργειες ενώνονται στην στήση του Βαλκάνιου Πεοφόρου και η επικρατηση είναι ήδη κατοχυρωμένη διότι απλά δεν μπορεί να γίνει αλλιώς!!!!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Εσύ που μένεις Ρόδο με τέτοιο μέρος πρόκληση θα έπρεπε να είχες ξεσκιστεί.Απλά δεν ξέρεις πώς να τις βρεις.
Αυτό το παραδέχομαι... Και ποτέ δεν είπα το αντίθετο! Πρέπει να το εξασκήσω!
Αλλά με τα ταχύρυθμα Βαλκανοπουτσισμού  εδώ μέσα ξέρω να πω τα σωστά πλέον!!!!

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
Αιτουμαι αλλαγη του ονοματος του Βαλκανο-πουτσισμου με την ονομασια ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΠΕΟΥΛΕΣ Ή παρτα ,THIS IS SPARTA ή πουτσομυρμιδονες!!!
ΒΑΛΚΑΝΙΑ ειναι και οι Αλβανοι,οι Βουλγαροι,ρουμανοι γιουγκοι και γυφτοσκοπιανοι!!TΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΟΥΓΚΑΝΑ?
Η ΕΛΛΑΔΑ και αρχαιοι γαμουσαν στα περατα της γης !
Τωρα αν ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗΣ μοιαζει με τον αυτια ή τον αιμιλιο λιατσο και οχι με τον Λεωνιδα δεν πειραζει!! :grin:

Συνημμένα

• SPARTA.jpg
    SPARTA.jpg
    12,9 KB · Εμφανίσεις: 29

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Αν δεν τρως Ελλαδα δεν τρως ευκολα αλλου,οκ αλλα ρε τυπε σορρυ εσυ πρεπει να εισαι μοντελο ή γνωστος φραγκατος για να τρως 10 καλα μουνια Ελληνιδες το χρονο!!ελεγες για 25-30 μουνια πολωνια και δεν ησουν ευχαριστημενος!!!! :S :S αρα ανετα θα εχεις κ καμμια 50 αρα Ουκρανια!!ε :uglystupid: εισαι με τα 350 ραντεβου σε 2 χρονια πολωνια?ποτε δουλευες τυπε?βαλε μια φωτο απο τα 350 ραντεβου που μας εγραψες ,εστω μια απο τις πολλες που γαμησες..γιατι οταν ηρθαμε παλια πολωνια κρυβοσουν!!!!

ειστε  ομορφοι και πλουσιοι!!! :happy: διαφημιζετε την χωρα σας ευχαριστουμε!!!!  :rockon:

Ποτε δεν έγραψα πως τρώω 10 "καλα μουνια"...Η λεπτομέρεια παιζέι ρόλο...10 γκόμενες είπα συνήθως στο 6-7 εμφανιση. Αυτό είναι εφτικτό Ελλάδα δεν χρειάζεται να είσαι ούτε λεφτάς ούτε μοντέλο..

25 Γκόμενες σε 1 χρόνο και 7 μήνες Πολωνία τις θεωρείς πολλές??? Εσεις λέτε πως πάτε και γαμάτε σε 1 εβδομαδα 5-6!!.Παραμύθια δηλαδή!!.1 χρόνος και 7 μήνες είναι 575 μέρες!!! Και όχι απλά 575 μέρες αλλά με σπίτι και ευκολια να λές μόνιμος κάτοικος..Αρα μεγάλο αβανταζ.Οπότε εσεις το παίζεται γαμιάδες εγώ απλά προσγειώνω τον κόσμο.Οπότε εσένα και τους ομοίους σου (Βαλκάνιους super ήρωες) ευχαριστούμε που μας διαφημίζεται..

Και δεν διαβάζεις αυτά που γράφω..Λέω πάω απο Πολωνια απο το 2007!! τα 350 ραντεβού δεν είναι όταν έμενα μόνιμα εκεί μονο.

Έχω συναντήσει άτομα απο το forum και με διαβαζουν εδώ δεν συναντώ τον κάθε τυχαίο γιατί δεν θέλω να εκτίθεμαι..

Ουκρανία ναι 50 βγαίνουν χαλαρά αν κάτσεις 1,5 χρονο..Πλέον το πιστέυω..Πολωνία τα ακούω και γελάω..

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
Αν παρατηρησες,εγω κραζω τους "σουπερηρωες" ,τους "ωνασηδες",τους "ρουβαδες" και αυτους που τα φουσκωνουν πολυ και παραπλανουν. Στην ελλαδα τρως πολυ λιγες καλες αν εισαι τυπας-με χρημα και με πολυ κυνηγι.Δεν ειπα ποτε 5 σε λιγες μερες.εγραψα 1 στις 5 μου καθισε κιεβ και εκανα σχεση με 3 ουκρανιδες..ενω λες σωστα πραγματα στα νουμερα σου τα χαλας και δεν θες να παραπλανεις λες εισαι λοου προφαιλ!!!10 ελληνιδες, 25 πολωνες και 350 ραντεβου...!!!
γιατι δεν πηγες δομηνικο  :huh: θα τον τσακιζες τον σπαλιαρα!! :headbaning1:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
ΒΑΛΚΑΝΙΑ ειναι και οι Αλβανοι,οι Βουλγαροι,ρουμανοι γιουγκοι και γυφτοσκοπιανοι!!TΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΟΥΓΚΑΝΑ?
Απο τις απαρχές της διατύπωσης της θεωρίας του Βαλκανοπουτσισμού είχε διευκρινιστεί αυτό! Βαλκάνιοι υπεράρχοντες είναι οι Έλληνες απο Λαμία και επάνω και οι Σέρβοι! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: Επίσης έχουν γραφτεί θετικά και για άρχοντες σλάβους βουλγάρους και Κροάτες!
Οι Αλβανοί γεωγραφικά είναι στα Βαλκάνια αλλά δεν έχουν την γαλούχηση και την έμφυτη ανωτερότητα!  Είναι γλοιώδεις και λίγοι! Έχουν την μοίρα των τριτοκοσμικών και χειρότερα! Ο Ανώτερος βαλκάνιος απλά τους λιώνει! Είναι σαν να ζητάς απο οδηγό που τρέχει με 100 χιλιόμετρα να προσέξει ένα έντομο στην άσφαλτο! Απλά δεν υφίστανται στο δρόμο του Υπερβαλκάνιου!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
ναι βαλκανιος απο τα γιαννιτσα ή τους αγιους σαραντα ή το πλοβντιβ και την τιμισοαρα !! :2funny:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Αιτουμαι αλλαγη του ονοματος του Βαλκανο-πουτσισμου με την ονομασια ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΠΕΟΥΛΕΣ Ή παρτα ,THIS IS SPARTA ή πουτσομυρμιδονες!!!

Η ΕΛΛΑΔΑ και αρχαιοι γαμουσαν στα περατα της γης !
Τωρα αν ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗΣ μοιαζει με τον αυτια ή τον αιμιλιο λιατσο και οχι με τον Λεωνιδα δεν πειραζει!! :grin:
Η αλήθεια είναι πως οι Έλληνες  με κατοχή διαθέσιμου  "κασεριού" ίσως είναι ανώτεροι απο τους υπόλοιπους που λογίζονται ως Βαλκάνοπουτσιστές! Μοιάζουμε πολύ με τις διμοιρίες Σπαρτιατών που όταν εμφανίζονταν στα χρόνια ακμής τους προκαλούσαν τρόμο και ήταν οι τέλειες πολεμικές μηχανές της εποχής! Εδώ ζητώ απο τον αρχηγό να πάρει θέση και να μας πει αν μπορεί στον Βαλκανοπουτσισμό να ταιριάξει κάπου στη διατύπωση η αρχαιοελληνική ΣΠΑΡΤΗ!!!!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
ναι βαλκανιος απο τα γιαννιτσα ή τους αγιους σαραντα ή το πλοβντιβ και την τιμισοαρα !! :2funny:
Αλβανία είπαμε δεν μετράει! Γιατί υποτιμάς την τιμισοάρα..?? Είναι πανέμορφη πόλη και πολύ καλύτερη απο μια μέση Ελληνική! Ίσως και πλουσιότερη!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom