Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Μια άλλη διαφορά είναι οτι Ουκρανία δε χρειάζεται να χορέψεις.Πολωνία μετά τη γνωριμία σε τραβάει η γκόμενα στην πίστα για χορό και αν δε χορεύεις καλά την πούτσισες κάνεις γελοία εντύπωση.
Αντίθετα Ουκρανία ο χορός θεωρείται δουλειά των γυναικών οι άντρες απλώνουν τις αρίδες τους και πίνουν στο μπαρ και τις πολυθρόνες ενώ οι γκόμενες χορεύουν στην πίστα.Ολη η δουλειά γίνεται στο μπαρ και στα τραπέζια,δε χρειάζεται να χορέψεις καθόλου.Μόνο οι ξένοι χορεύουν.
Πολωνία αντίθετα οι πιο συχνές προσεγγίσεις γίνονται στην πίστα του χορού εκεί κάνουν θραύση οι Λάτιν και οι Αράπηδες που κουνιούνται καλά.
Οι Ουκρανέζες ενδιαφέρονται για τα σταθερά στοιχεία σε ρωτάνε από πού είσαι,πού μένεις,πόσων χρονών είσαι,τι επάγγελμα κάνεις,για ποιο λόγο είσαι Ουκρανία,πόσο συχνά έρχεσαι,τι αυτοκίνητο έχεις κτλ.Οι Πολωνέζες είναι πάρ το αυγό και κούρευτο ρωτάνε ό,τι να ναι.Πολωνία και να δηλώσεις είμαι τρωγλοδύτης που βγαίνω τα βράδυα να πίνω βότκα και να γαμάω Πολωνέζες απλά θα γελάσουνε.Δε δίνουνε πεντάρα.
Ενώ Ουκρανία πρέπει να είσαι στην κυρίλα μέσα,να βρωμοκοπάς DHV(display of high value).

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αλλος ένας που πήγε Ουκρανία και έπιασε τα αρχίδια του.Ο άλλος πήγε για κλάμπινγκ αυτός πήγε για να φάει.

Ημερα 8η

Το ενδιαφερον μου εχει εστιαστει στον τουρισμο κ στις λιχουδιες
ενδεικτικα μπριζολαδικο κυριλε αγγλοφωνο χθες βραδυ: μια μοσχαρισια 200γρ με μπεικον ψητο κρεμυδι
ψητη πατατα στον φουρνο κ μια μπυρα μιτσιγκαν 500 μλ συνολο 292 γριβνα με το φιλοδωρημα 300
Σημερα σοαρμα σπεσιαλ κ ενα ποτηρι αριανι 300μλ συνολο 45 γριβνα
το ευρω  εχει πεσει λιγο
σημερα εχει 1:29
Πρωτη μερα ειχα χαλασει 1:29,80

Απο κοπελες τωρα τα ιδια παντελακη μου τα ιδια παντελη μου
απο το πρωι το τραβανε για βραδυ κ στο τελος ουτε φωνη ουτε ακροαση ...ουτε ερχοντε ουτε τηλεφωνο οτι δεν θα ερθουν....μονο αν καποια εχει αμεση αναγκη απο φραγκα
με εχει κουρασει αυτο κ δεν ξανασχολουμαι πλεον
εκπεμπουμε σε αλλο μηκος κυματος ,τελειως διαφορετικος τροπος σκεψης

Χωρίς υγιή κουλτούρα βαλκανιοπουτσισμού δύσκολα βρίσκεις την άκρη.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Η ΜΙΛΦ που είχα πιάσει γκόμενα πέρυσι στο Carribean.

avZhkf.jpg

XQWzgD.jpg

jif1xI.jpg

RK0Pm0.jpg

Ουσιαστικά αυτό το επίπεδο μπορείς να το βγάζεις κάθε νύχτα αν θες το ΠΣΚ.

Σπονσορέτ 18 χρονών που είχα πέρυσι.

zbygq1.jpg

Αυτή ήταν σεμιπρο.Ηρθε με 80 ευρώ.

6SOXMo.jpg

SehPmi.jpg

Κανονική γκόμενα 25 ετών,183.Είχε έρθει με 200 ευρώ.

3Cuapx.jpg

kQ3M9d.jpg

Κανονική γκόμενα από την επαρχία 23 ετών,186.Εδωσα 200 ευρώ για να δεχτεί να έρθει.

CeFf18.jpg

Δ

Διαγραμμένο μέλος 111231

Επισκέπτης
οδησσο πας καθολου? αξιζει?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 111231

Επισκέπτης
Η ΜΙΛΦ που είχα πιάσει γκόμενα πέρυσι στο Carribean.

avZhkf.jpg

XQWzgD.jpg

jif1xI.jpg

RK0Pm0.jpg

Ουσιαστικά αυτό το επίπεδο μπορείς να το βγάζεις κάθε νύχτα αν θες το ΠΣΚ.

Σπονσορέτ 18 χρονών που είχα πέρυσι.

zbygq1.jpg

Αυτή ήταν σεμιπρο.Ηρθε με 80 ευρώ.

6SOXMo.jpg

SehPmi.jpg

Κανονική γκόμενα 25 ετών,183.Είχε έρθει με 200 ευρώ.

3Cuapx.jpg

kQ3M9d.jpg

Κανονική γκόμενα από την επαρχία 23 ετών,186.Εδωσα 200 ευρώ για να δεχτεί να έρθει.

CeFf18.jpg

200 τη νυχτα? η για μια ωρα?

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Αυτές που ποστάρει ο kman είναι ιερόδουλες/πουτάνες!! Τα χρήματα που λέει και οτι τις πήδηξε ασφαλώς είναι αλήθεια και αποτελούν σωστές πληροφορίες για επίδοξους sex-τουρίστες. Θα το πω για εκατοστή φορά. Για πληρωμένο έρωτα είναι παράδεισος η Ουκρανία αν μπορέις και θέλεις να σκάς 100$ για μία ωρα..Θα περάσεις super.

Οι ατάκες όμως την έπιασα γκόμενα στο Caribean αποπροσανατολίζουν τελέιως τους λεγόμενους love-τουρίστες ή στα ελληνικά επίδοξα καμάκια. Δεν τις έπιασε γκόμενες της πλήρωσε.Δεν είναι κανονικές γκομενες είναι ΠΟΥΤΑΝΕΣ. Για κανονικές γκόμενες θέλει καλη διαδικτυακή προετοιμάσια ή να κάτσεις ένα μεγάλο διάστημα Και φυσικά τύχη. Αν δεν προετοιμαστείς καλά διαδικτυακά και έχεις την τύχη με το μέρος σου ή στηριχτείς αποκλειστικά στην νύχτα δύσκολα τα πράγματα..Το αντίμετρο να μην ισχύουν αυτά είναι να ζήσεις ένα μεγαλο διάστημα εκει >2-3 μηνών..

Μην έχετε προσδοκίες πως χωρίς τα παραπάνω θα πάτε 5 μέρες και θα θερίσετε..

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Αυτές που ποστάρει ο kman είναι ιερόδουλες/πουτάνες!! Τα χρήματα που λέει και οτι τις πήδηξε ασφαλώς είναι αλήθεια και αποτελούν σωστές πληροφορίες για επίδοξους sex-τουρίστες. Θα το πω για εκατοστή φορά. Για πληρωμένο έρωτα είναι παράδεισος η Ουκρανία αν μπορέις και θέλεις να σκάς 100$ για μία ωρα..Θα περάσεις super.

Οι ατάκες όμως την έπιασα γκόμενα στο Caribean αποπροσανατολίζουν τελέιως τους λεγόμενους love-τουρίστες ή στα ελληνικά επίδοξα καμάκια. Δεν τις έπιασε γκόμενες της πλήρωσε.Δεν είναι κανονικές γκομενες είναι ΠΟΥΤΑΝΕΣ. Για κανονικές γκόμενες θέλει καλη διαδικτυακή προετοιμάσια ή να κάτσεις ένα μεγάλο διάστημα Και φυσικά τύχη. Αν δεν προετοιμαστείς καλά διαδικτυακά και έχεις την τύχη με το μέρος σου ή στηριχτείς αποκλειστικά στην νύχτα δύσκολα τα πράγματα..Το αντίμετρο να μην ισχύουν αυτά είναι να ζήσεις ένα μεγαλο διάστημα εκει >2-3 μηνών..

+100

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Κάνεις λάθος γιατί μπερδεύεις τα σκηνικά.Αλλο η επαγγελματίας που έρχεται Carribean για να τρυγήσει τον καυλωμένο πελάτη πριν του κάτσει κάποια γκόμενα και του τα φάει και άλλο η γκόμενα που πάει Carribean για να βρει ξένο να του τα φάει.
Δεν καταλαβαίνεις τη διαφορά γιατί δεν έχεις παίξει κασέρι.Στις ανατολικές χώρες στις ντίσκο καιροφυλακτούν πουτάνες γιατί ξέρουν οτι το μέρος είναι γεμάτο καυλωμένους άντρες οπότε αν αυτοί αποτύχουν στο καμάκι(που συμβαίνει στο 90%) οι πουτάνες έχουν μεγάλες πιθανότητες να τους τα πάρουν αφού τα καμάκια έχουν καυλώσει.Παράλληλα όμως στα ίδια κλαμπ συχνάζουν και γκόμενες που βρίσκονται σε οικονομική ανάγκη και δεν τους χαλάει κάποιος ξένος να τις καλύψει.Αυτές δεν είναι επαγγελματίες δεν πάνε με όλους.Πάνε με έναν ή περισσότερους που πληρούν προυποθέσεις.Δεν είναι επαγγελματίες.
Το Carribean έχει όλους τους τύπους και παίζει ανταγωνισμός.Δηλαδή η γκόμενα σου λέει αν η επαγγελματίας πουτάνα σου ζήτησε τόσα εγώ θέλω τα τριπλά γιατί δεν είμαι πουτάνα.

Πριν από 15 χρόνια το σκηνικό αυτό(προ,σεμιπρο,επαγγελματίες,βίζιτες,κανονικές γκόμενες) όλες μαζί έπαιζε στις ντίσκο σε όλες τις σλαβικές χώρες και ήταν καλό γιατί αύξανε τον ανταγωνισμό στα μουνιά.Δηλαδή η σπονσορέτ και η κανονική γκόμενα ήξερε οτι αν κάνει τη δύσκολη και κάνει τσαλιμάκια θα σε αρπάξει η επαγγελματίας που δε θέλει άλλο τίποτα παρά τρέφεται από τη γυναικεία μαλακία και την αντρική εύκολη καύλα.
Τα σκηνικά αυτά μειώθηκαν σταδιακά Τσεχία,Πολωνία λόγω εξευρωπαισμού και δήθεν κυριλοποίησης των μαγαζιών(να μη βγάλουμε κακό όνομα οτι στο μαγαζί συχνάζουν πουτάνες) ενώ Ουκρανία παραμένουν ακμαία.(μάλιστα οι επαγγελματίες δίνουν και προμήθεια στην πόρτα δηλαδή πληρώνεις και στάνταρ τιπ στον security που την αφήνει να πηδηχτεί μαζί σου ενώ η πουτάνα δεν πληρώνει είσοδο κτλ).

Επίσης δεν καταλαβαίνετε γενικά τη λογική των γυναικών.Μια Σλάβα γκόμενα θεωρεί τη γυναίκα που γαμιέται για 50 ευρώ πουτάνα ενώ αυτή που γαμιέται για 3000 ευρώ θαυμάσια κοπέλα.Αυτό ισχύει γενικά στο γυναικείο τρόπο σκέψης μην μπερδεύουμε συνεπώς τα πράγματα.Η ποσοτική διαφορά δημιουργεί και ποιοτικό αποτέλεσμα.
Αμα σαν ηλίθιος άντρας,γουρουνοειδής τύπος παπάρας λες είτε γαμιέται με 50 ευρώ είτε με 3000 ευρώ είναι πουτάνα για εμένα το ίδιο είναι,δεν πάς μακριά.Είσαι απλά εκτός παιγνίου.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Εγω πιστεύω πως ζεις σε ένα ψεύτικο κόσμο. Απλά έχεις να πας χρόνια με κανονική κοπέλα και έχεις φτιάξει ενα μύθο στο μυαλό σου πως ολες είναι πουτανες..Αν παίρνει 50 είναι καθαρή πουτανα.Αν παίρνει 200 είναι πιο καλη πουτανα κλπ.. Οποία παίρνει λεφτά είναι απλα πουτανα ανεξάρτητως ποσού!! Τέλεια και παύλα. Όλα τα άλλα είναι στο μυαλό σου μια ψευδαίσθηση πως με αυτή που πήγαινεις έπαιξε και λιγο καμακι και σε σενα μονο δέχτηκε να κάτσει με χρήματα..Σε όλους θα κάτσει!!

Εγω αυτά που εχω δει στο Κιεβο είναι πως παίζει όντως παρα πολυ πορνεια σχεδόν παντού αλλα είναι εύκολα αναγνώρισημη..Αλλα επειδή δεν με ενδιαφέρει το πληρώμενο μεσα στα δύσκολα κατάφερα να γνωρίσω κοπέλες να μου κάτσουν που σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν ηταν πληρωμένες...Ειχαν την δουλειά τους, την ζωη τους, δεν πήγαιναν συχνά στα clubs, δεν απαιτούσαν σοβαρά κέρασματα κλπ..Απλα normal  κορίτσια...Θα σε απογοήτευσω αλλα υπάρχουν και αυτες..Απλα ο καθένας πρέπει να διαλέξει αν θέλει να είναι love τουριστ η sex  τουριστ..

Επειδή αυτά τα δύο τα μπερδεύεις εσκεμμενα σε διαγραψαν απο τα περισσότερα sites οπως του rooshv που έγραφες σαν greek καμακι..

Σου είχε πει στο φόρουμ δεν επιτρέπω και δεν αφορά πληρωμένες πάρα μονο τρόπους να ρίχνεις normal γυναίκες..Εσυ έλεγες κλασσικα τα δικα σου!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ο roosh με διέγραψε όταν συναντηθήκαμε στο Πόζναν ενώ ήμουν διασημότητα στο φόρουμ είχα τα περισσότερα reputation points από όλους τους ξένους.(μη αμερικανούς).
Με κατηγόρησε οτι προσέφερα δώρα σε φίλη αυτής που καμάκωσε στο Czekolada και έχασε το bang.Το οποίο φυσικά δεν έγινε καθότι η τύπισσα ήταν μέτρια.Απλά δεν του έκανα back up να πιάσω τη μέτρια να γαμήσει τη δικιά του και το πήρε βαρέως.Είναι και μεσανατολικής προέλευσης πολύ δογματικός.Τα βλέπει όλα άσπρο μαύρο όχι ρευστά.
Αλλά αυτός στο βιβλίο του bang Ukraine έγραψε όσα είχα γράψει εγώ για τις Ουκρανέζες στο φόρουμ  αφού ο ίδιος απέτυχε παταγωδώς στο Χάρκοβο(γάμησε μετά από 3 μήνες).
Με το που έκλεψε μερικά από όσα είχα αναφέρει,το βιβλίο έγινε η μεγαλύτερή του εμπορική επιτυχία.
Αυτά που γράφω εδώ είναι πολύ προχωρημένα το φόρουμ του roosh έχει μείνει πίσω από τότε που έφυγα γιατί την κοπάνησαν μαζί τα πιο αξιόλογα μέλη.

Κοίτα εδώ για παράδειγμα σε ένα ποστ του 2012 γλύφει τις Πολωνέζες.sweet,gentle,intelligent,funny,no games κτλ.

www.rooshv.com/13-personality-traits-of-polish-women]http://www.rooshv.com/13-personality-traits-of-polish-women[/url]

Εγώ αντίθετα του γράφω στα σχόλια.
I agree with the above although there are more negative sides on polish girls:
1.Very gullible easily believing fairy tales.It can be sometimes annoying they cannot dicern the fraud when it is clearly obvious.This makes them easy preys for some guys who have no luck with other nationalities.
2.Very often lying.They can lie about everything and in your face.
3.Often in a slavic blue mode.Suffering from sth describing their diseases.
4.Poor judgement of certain conditions.
5.Attempt to extract material offers from several guys.Many get sponsored but they try to hide it.

6.Giving chances to guys who tell them the most ridiculous things.I have overheard phone calls to girls when they were at my home and the stupidity of the guys talking to them was unbelievable.They did not reject them straight however.I do not understand how they put up with so low level.I also experienced blatant lying of guys talking to them and polish girls eating it up.I do not understand how they are not warned beforehand.

7.No shame.They have no morals or whatever they will do whatever they feel is good at the moment or beneficial for them.Moving between several boyfriends fast changing them like T-shirts.It is deadly mistake to fall in love with them kamaki speaking.''

Δηλαδή του λέω οτι λένε ψέμματα,μη σε εξαπατούν με τη δήθεν αθώα εμφάνιση,πάνε με πολλούς άντρες που τους αλλάζουν σαν τα πουκάμισα,επειδή λένε μούσια τρώνε και αυτές εύκολα σανό κτλ.
Τελικά μετά από 5 χρόνια ο roosh ομολογεί οτι είχα δίκιο.Με εξαπατούσαν λέει οι Πολωνέζες με την αθώα εμφάνιση και νόμιζα οτι ήμουν ο μοναδικός ενώ πηδιόνταν αβέρτα.

s/milfakias

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2017
Like
127
Πόντοι
6
Στην Ευρωπη αμα παρατηρησεται το ναι εισαι beta προωθειται σαν κυρια ταση
Ειναι φυσικο να εισαι beta η θελουν να μας κανουνε??
Ας το δουμε

Βορεια-Βορεια στην Σκανδιναβια οπου ηταν καποτε οι Vikings τωρα ζουν κατι φοβισμενα ανθρωπακια οπου λαθροπιθηκοι τους βιαζουν και τους γαμανε τις γυναικες και τις κορες και οι beta Σκανδιναβοι(το συνολο) καθονται και λενε οκ ας δωσω και τον δικο μου κωλο για να ολοκληρωθει η εμπειρια
Οι γυναικες που θελανε εκει περα ισοτητα και τους αντρες κεφτεδες τωρα εχουν τρελαθει και λενε που ειναι οι αντρες?Αφου εσεις τους θελατε κυριες οπως και το συστημα παρτε τα τωρα
Το αποτελεσμα ειναι οι αντρες εκει να οργανωνονται να αγριευουν δηλαδη τινουν να γυρισουν σε alpha..Θα παρει χρονο αλλα θα γινει πιστευω

Γερμανια,Αυστρια,Γαλλια και γενικα κεντρικη Ευρωπη το ιδιο.Αγριευουν γιατι ειδαν οτι το πολυ beta οδηγει απο πουστριλικι μεχρι κτηνοβασια.
ΟΙ λαθρο εκει περα θα φανε πολλες μαπες ειδικα Γερμανια που ξυπνανε κατα χιλιαδες

Νοτια Ευρωπη δηλαδη σε εμας πανε να περασουν beta αλλα εδω ειναι πιο δυσκολα τα πραγματα γιατι ο κοσμος ειναι υποψιασμενος(τουλαχιστον οι μη Συριζαιοι και λοιποι) και εχει συναισθηση το ποσο σημαντικο ειναι να εισαι alpha

Αρκει να δειτε την ιστορια που δεν μας μαθαινουν

Όρκος Ελλήνων στις Πλαταιές
Θα μάχομαι όσο ζω, και δε θα προτιμήσω τη ζωή από την ελευθερία, και δε θα εγκαταλείψω τον ταξίαρχο ούτε τον ενωματάρχη ούτε ζωντανό ούτε νεκρό, και δε θα φύγω αν δε με οδηγούν οι ανώτεροί μου, και θα εκτελέσω ό,τι διατάξουν οι στρατηγοί, και τους πεθαμένους συμπολεμιστές μου θα τους θάψω στο πεδίο της μάχης και δε θα αφήσω κανέναν άταφο· και, αφού νικήσω πολεμώντας τους βαρβάρους, θα επιβάλω τον φόρο της δεκάτης στην πόλη των Θηβαίων και δε θα ξεσπιτώσω του πολίτες της Αθήνας ούτε της Σπάρτης ούτε των Πλαταιών ούτε καμιάς από τις άλλες πόλεις, που αγωνιστήκαμε μαζί, ούτε θα τους αφήσω να βασανίζονται από πείνα, ούτε θα τους εμποδίσω από τρεχούμενα νερά ούτε αν είναι φίλοι ούτε εχθροί. Και αν τηρώ και εφαρμόζω όσα είναι γραμμένα στον όρκο, η πόλη μου ας έχει υγεία, αν όχι, αρρώστια· και η πόλη μου ας είναι απόρθητη, αλλιώς, ας κυριευθεί· και ας είναι εύφορη, αλλιώς, άφορη· [glow=red,2,300]και οι γυναίκες ας γεννάνε παιδιά που να μοιάζουν στους γονείς τους, αλλιώς, τέρατα·[/glow] και ας γεννούν και τα ζώα όμο[/font]ια με ζώα, αλλιώς, τέρατα. Αφού ορκίστηκαν αυτά και σκέπασαν τα σφάγια με τις ασπίδες τους, έριξαν κατάρα ενώ ηχούσε η σάλπιγγα, αν παραβούν κάτι από όσα ορκίστηκαν και δεν τηρούν τα γραμμένα στον όρκο, το κρίμα να πέσει απάνω τους.

Αυτη η προταση συγκλονιστικη
Με λιγα λογια αμα μας γαμησουν τις γυναικες παει ο πολιτισμος πανε ολα

Με alpha δημιουργεις πολιτισμο και εισαι κυριαρχος με beta εισαι παθητικος και παραδιδεις τα παντα
Πολλά like, αν και τα βλέπω πιο χλωμά τα πράγματα ως προοπτική για την γηραιά Ηπειρο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αύριο Κίεβο για ολική επαναφορά.Στόχος πέντε πούτσοι και τρία καυλιά.Κουβαλάω 1500 ευρώ για το διήμερο.Οσοι πιστοί προσέλθετε.

Εντωμεταξύ το φόρουμ του roosh τελεί σε κατάσταση απόλυτης παρακμής.Οι τύποι είναι για χέσιμο.Εμείς επελαύνουμε,γαμάμε ως Βαλκάνιοι άρχοντες με instafucks,one night stands και οι τύποι στον roosh μεθοκοπάνε,τους κλέβουν τα λεφτά και μένουν με το πουλί στο χέρι στα στριπτιζάδικα.Και οι μίνιον δίνουν likes!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εγω πιστεύω πως ζεις σε ένα ψεύτικο κόσμο. Απλά έχεις να πας χρόνια με κανονική κοπέλα και έχεις φτιάξει ενα μύθο στο μυαλό σου πως ολες είναι πουτανες..Αν παίρνει 50 είναι καθαρή πουτανα.Αν παίρνει 200 είναι πιο καλη πουτανα κλπ.. Οποία παίρνει λεφτά είναι απλα πουτανα ανεξάρτητως ποσού!! Τέλεια και παύλα.

Δηλαδή οι παντρεμένοι που τα σκάνε στις συζύγους γαμάνε πουτάνες?Εγώ διευρύνω τους ορίζοντες,λέω στα μέλη να μη σκέφτονται μονοκόμματα άσπρο μαύρο,τα παίρνει=πουτάνα,δεν τα παίρνει=κανονική κοπέλα αλλά να βλέπουν τη γκρίζα περιοχή να αντιλαμβάνονται τη σλαβική πραγματικότητα της χαλαρότητας των ηθών και της συναισθηματικής αστάθειας και θα ανταμοιφθούν.Μαύρο άσπρο μανιχαισμοί δε βοηθάνε καθόλου τους υποψήφιους πουτσαρέους,αυτή που τα παίρνει από τον έναν γαμιέται τζάμπα με τον άλλον συνεπώς είναι πουτάνα-μη πουτάνα ταυτόχρονα και πώς θα την χαρακτηρίσεις δεν έχει σημασία.Σημασία έχει να γαμήσεις.
Γενικά με τις Σλάβες πρέπει να είσαι τελείως non judgemental,τα τρώει δεν τρέχει τίποτα,σε πρήζει πάλι δεν τρέχει τίποτα.Δε γουστάρουν γκρινιάρηδες,σπάγγους κτλ θέλουν να τις παίρνεις όπως είναι.Αν είσαι γενναιόδωρος θα είναι και αυτές γενναιόδωρες.Αν είσαι λαμόγιο και αυτές λαμόγικα θα φερθούν.Με τις Ουκρανές είναι εντελώς καθαρά.
Με τις Πολωνέζες μπλέκεις και με άλλες μαλακίες λόγω της παιδείας που παίρνουν αλλά κατά βάση το ίδιο είναι.Ο Βαλκάνιος υπεράρχοντας γαμάει παντού όλες υποτάσσονται στη φυσική μας άνεση και ανωτερότητα.Τα παίρνουμε όλα σα δεδομένα δεν κάνουμε προσπάθεια να αλλάξουμε τίποτα.

thesskris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2017
Κριτικές
12
Like
477
Πόντοι
290
ωραιες γυναικες αλλα ακριβα για ουκρανια να δινεις τοσα χρηματα :think:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Το υπέροχο βαλκανικό μου χέρι χαϊδεύει το μπούτι της 187 γκομενας.Το δαχτυλίδι σε πρώτο πλάνο δώρο του τσομπάνη.

Kpnfx5.jpg

Νωρίτερα το πρωί το υπέροχο βαλκανικό μου χέρι χαϊδεύει το μπούτι της 185.

KTQkLH.jpg

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.287
Πόντοι
3.656
Το υπέροχο βαλκανικό μου χέρι χαϊδεύει το μπούτι της 187 γκομενας.Το δαχτυλίδι σε πρώτο πλάνο δώρο του τσομπάνη.

Kpnfx5.jpg

Νωρίτερα το πρωί το υπέροχο βαλκανικό μου χέρι χαϊδεύει το μπούτι της 185.

KTQkLH.jpg
δωσε πονο δασκαλε

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Κίεβο η μόνη πόλη που μπουκάρεις στο κλαμπ και σε 30 λεπτά η γκόμενα που γνώρισες σου κάνει γλυφοκώλι.Γνώρισα μία δασκάλα Carribean το Σάββατο,μου είπε οτι βγάζει 100 δολλάρια το μήνα και είχε διακοπές και οξεία ανάγκη Balkan πέους.Ζημιά 100 ευρώ,εξαιρετικό γλυφοκώλι.
Πήγε να μου προωθήσει και φίλες της για σοβαρή σχέση αλλά οι φωτό που μου έδειξε πολύ μέτριες.Μου είπε μόνο μηνύματα και whatsapp γιατί αν πάρει χαμπάρι η κόρη της και οι μαθητές τι κάνει,κάηκε.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.287
Πόντοι
3.656
Κίεβο η μόνη πόλη που μπουκάρεις στο κλαμπ και σε 30 λεπτά η γκόμενα που γνώρισες σου κάνει γλυφοκώλι.Γνώρισα μία δασκάλα Carribean το Σάββατο,μου είπε οτι βγάζει 100 δολλάρια το μήνα και είχε διακοπές και οξεία ανάγκη Balkan πέους.Ζημιά 100 ευρώ,εξαιρετικό γλυφοκώλι.
Πήγε να μου προωθήσει και φίλες της για σοβαρή σχέση αλλά οι φωτό που μου έδειξε πολύ μέτριες.Μου είπε μόνο μηνύματα και whatsapp γιατί αν πάρει χαμπάρι η κόρη της και οι μαθητές τι κάνει,κάηκε.
διορθωση

"Γνώρισα μία ( ΣΕΜΙ-ΠΡΟ ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ) δασκάλα Carribean το Σάββατο,μου είπε οτι( ΠΑΙΡΝΕΙ )βγάζει 100 δολλάρια( ΤΗ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΒΙΖΙΤΑ ) το μήνα και είχε διακοπές και οξεία ανάγκη Balkan  (ΚΛΑΡΙΝΟΓΑΜΠΡΟΥ)
πέους.Ζημιά 100 ευρώ

Πήγε να μου προωθήσει και (ΑΛΛΕς ΠΙΟ ΨΟΦΙΕς ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΔΙΑ )φίλες της για (ΞΕΠΕΤΑ ΤΩΝ 100Ε) σοβαρή σχέση

ετσι ειναι το πληρες κειμενο!!!  :respect:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εμενα με ενδιαφερει οτι καθε φορα που παω Carribean γαμαω ωραια μουνακια με 100 ευρω που τα κανουν ολα.Και παιζει και απειρος χουφτος και γουστα στο μαγαζι αν θελω πριν το φορτωμα.
Τωρα ειτε είναι προ ειτε σεμιπρο ειτε κανονικες γκομενες ποσως με ενδιαφερει.Πανω κατω το ιδιο κοστιζουν ολες το εχουμε αναλυσει 100 φορες.Οι καθαροι πουτανιαρηδες πληρωνουν τα λιγοτερα,ειναι τυχεροι,οι σχεσακηδες και οι σπονσορες τα σταζουν χοντρα.
Απο μπλα μπλα και ελλειψη ουσιας εχουν χορτασει οι γκομενες,τις εχουν φλομωσει οι Τουρκοι με bulshit και φουμαρο και ψαχνουν ουσιαστικους αντρες με πουτσο και περιεχομενο.
Πραγματικους Βαλκανιους.
Διαφημιζω πραγματικα το ελληνικο καυλι,μου λενε οτι η διαφορα σε κλαση απο Τουρκους,Αραβες ειναι αβυσαλεα.Απλα τεραστια υπεροχη.
Τωρα κανω σχεσεις μονο με γκομενες ανω του 185,τους αγοραζω κοκκινο φορεμα και δεκαποντα τακουνια και σταματαμε την κυκλοφορια στην Κρεσατικ.Ολα τα βλεμματα στον αρχοντα Βαλκανιο.Τεραστια υπεροχη.
Πλακωνουν τσουρμο οι αραβοτουρκοι και οι τριτοκοσμικοι να την πεσουν αλλα παιρνουν τον πουλο.Απλα οι γκομενες εχουν διαφθαρει με το ανωτερο επιπεδο τις έχω κανει inaccessible.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom