Μην μένεις σε ξενοδοχεία!! Αυτά είναι για τους πρωτάρηδες!! ΠΑΝΤΑ Airbnb!! Οταν εχεις το δικό σου διαμέρισμα με καναπε τηλεόραση ψυγειο για κρασι μουσικη κλπ την βαζεις μεσα και ψήνεις την κατάσταση...Ξενοδοχείο περα απο οτι δείχνεις καθαρά σαν τουριστας την κάνεις την αλλη να νιωθει σαν πουτανα..Μπενει μεσα και βλέπει ενα κρεβάτι!!! Οταν το πρότεινεις παμε στο ξενοδοχείο μου, τις βαράει ασχημα σαν έκφραση ..Το 80% που εχω παρει σε πολλές χώρες στο εξωτερικό δεν ξερω αν τα καταφερνα επιλέγοντας ξενοδοχεία αντι για διαμερισματα..και οικονομικά συνήθως είναι φθηνότερα τα διαμερίσματα..
Κίεβο έτσι κι αλλιώς όλοι οι πορνοτουριστες σε διαμερίσματα μένουν αφού τα ξενοδοχεία ζητάνε στοιχεία από τις γκόμενες η δεν τις αφήνουν μέσα.
Θυμάμαι όταν πρωτοπήγα Κίεβο το 2003 έχασα one night stand όταν αφού λάδωσα το νυχτερινό φρουρο να αφήσει τη γκομενα που έφερα από το κλαμπ,εκείνη φρίκαρε με μια χοντρομυγα που μπήκε από το παράθυρο του ξενοδοχείου που δεν έκλεινε.Ηταν το Bratislava ένα χάλια ξενοδοχείο αλλά πολύ φτηνό (τότε κόστιζε 25 ευρώ το δωμάτιο).Μου είπε να βρω διαμέρισμα ASAP που τότε είχαν 50 ευρώ όπως τώρα.
Έκτοτε Κίεβο μένω μόνο σε διαμερίσματα,επαρχία όμως μόνο σε ξενοδοχεία γιατί εκεί τα διαμερίσματα είναι επικίνδυνα(μπορεί να μην έχει θέρμανση,να είναι μακριά από το κέντρο κτλ).