Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Μην μένεις σε ξενοδοχεία!! Αυτά είναι για τους πρωτάρηδες!! ΠΑΝΤΑ Airbnb!! Οταν εχεις το δικό σου διαμέρισμα με καναπε τηλεόραση ψυγειο για κρασι μουσικη κλπ την βαζεις μεσα και ψήνεις την κατάσταση...Ξενοδοχείο περα απο οτι δείχνεις καθαρά σαν τουριστας την κάνεις την αλλη να νιωθει σαν πουτανα..Μπενει μεσα και βλέπει ενα κρεβάτι!!! Οταν το πρότεινεις παμε στο ξενοδοχείο μου, τις βαράει ασχημα σαν έκφραση ..Το 80% που εχω παρει σε πολλές χώρες στο εξωτερικό δεν ξερω αν τα καταφερνα επιλέγοντας ξενοδοχεία αντι για διαμερισματα..και οικονομικά συνήθως είναι φθηνότερα τα διαμερίσματα..

Κίεβο έτσι κι αλλιώς όλοι οι πορνοτουριστες σε διαμερίσματα μένουν αφού τα ξενοδοχεία ζητάνε στοιχεία από τις γκόμενες η δεν τις αφήνουν μέσα.
Θυμάμαι όταν πρωτοπήγα Κίεβο το 2003 έχασα one night stand όταν αφού λάδωσα το νυχτερινό φρουρο να αφήσει τη γκομενα που έφερα από το κλαμπ,εκείνη φρίκαρε με μια χοντρομυγα που μπήκε από το παράθυρο του ξενοδοχείου που δεν έκλεινε.Ηταν το Bratislava ένα χάλια ξενοδοχείο αλλά πολύ φτηνό (τότε κόστιζε 25 ευρώ το δωμάτιο).Μου είπε να βρω διαμέρισμα ASAP που τότε είχαν 50 ευρώ όπως τώρα.
Έκτοτε Κίεβο μένω μόνο σε διαμερίσματα,επαρχία όμως μόνο σε ξενοδοχεία γιατί εκεί τα διαμερίσματα είναι επικίνδυνα(μπορεί να μην έχει θέρμανση,να είναι μακριά από το κέντρο κτλ).

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Το παιχνίδι, ούτως ή άλλως, ακόμα και στο χρονικό πλαίσιο του δεκαημέρου είναι πολύ περιορισμένο, αν έχει ως κύριο και βασικό γνώρισμα την "κατάκτηση". Ακόμα και αν έχει υπάρξει
ψηστήρι και προεργασία διαδικτυακή, στην πλειοψηφία των περιπτώσεων δεν περπατάει το πράγμα πέρα από εκεί που είπες.
Δεν είναι χαζές οι κοπέλες, και έχουν μάθει τον ρόλο τους. Αυτός που είναι στην λιγούρα και στο "περίμενε" τραβάει το ζόρι και ο χρόνος, είτε πέντε, είτε δέκα μέρες δουλεύει σε βάρος του. Γι' αυτό είμαι υπέρ του να πηγαίνει κάποιος
χαλαρός σε ένα μέρος, πρώτα και κύρια για τη δική του συνολική διασκέδαση (να είναι φυσικά σε εγρήγορση και όχι να βόσκει σαν χαζοτουρίστας) και άμα λάχει, να παίζει αυθόρμητα και στο χαλαρό όπου δεί πιθανή ευκαιρία, και πάντως όχι με φάτσα λιγούρη. Αν κάτσει καλώς, αν όχι δεν χάθηκε κι ο κόσμος. Αυτή είναι η γνώμη μου. Για τις μιλφ που αναφέρεις, θα συμφωνήσω.

Διαφωνώ.Αν ταξιδέψεις χωρίς να γαμήσεις είναι χαμένα λεφτά.Πρέπει να το κυνηγάς παντού.
Δέκα μέρες είναι υπερβολικός χρόνος.Εγώ συνήθως έχω τριήμερο άντε μέχρι 5 μέρες και πρέπει να έχω αποτελέσματα.Μπουκάρεις σαν ανώτερος άρχοντας με όπλο τον αιφνιδιασμό και την ταχύτητα.
Χωρίς λεφτά να επιταγχύνεις θέλει φοβερή κίνηση και προσπάθεια πρέπει να είσαι μανιακός.
Πρέπει να έχεις παρουσία στο χώρο να μιλάς ρωσικά,να κινείσαι και να σκέφτεσαι γρήγορα κτλ.Οι πιο πολλοί δεν μπορούν να το κάνουν γιατί είναι τρομερά κουραστικό.Θέλουν λεωφόρους εύκολα πράγματα.
Ετοιμα prearranged contacts από το ίντερνετ,στημένα κλαμπ κτλ.Τα θέλουν όλα στο πιάτο ενώ θέλει προσπάθεια.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Διαφωνώ.Αν ταξιδέψεις χωρίς να γαμήσεις είναι χαμένα λεφτά.Πρέπει να το κυνηγάς παντού.
Δέκα μέρες είναι υπερβολικός χρόνος.Εγώ συνήθως έχω τριήμερο άντε μέχρι 5 μέρες και πρέπει να έχω αποτελέσματα.Μπουκάρεις σαν ανώτερος άρχοντας με όπλο τον αιφνιδιασμό και την ταχύτητα.
Χωρίς λεφτά να επιταγχύνεις θέλει φοβερή κίνηση και προσπάθεια πρέπει να είσαι μανιακός.

Ό,τι πείς άρχοντα, εξάλλου εσύ γνωρίζεις καλύτερα από όλους μας το παίγνιο, και ειδικά αυτό που γίνεται χωρίς λεφτά... :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ό,τι πείς άρχοντα, εξάλλου εσύ γνωρίζεις καλύτερα από όλους μας το παίγνιο, και ειδικά αυτό που γίνεται χωρίς λεφτά... :grin:

Χωρίς λεφτά θέλει τεράστια προσπάθεια.Αν σε βάλω μια μέρα να κάνεις αυτά που έκανα εγώ Λβωφ και Κίεβο για να βγάλω γκόμενες χωρίς λεφτά θα πέσεις ξερός από την κούραση.Είναι απίστευτα κοπιαστικό.
Εγώ τώρα δεν έχω ούτε το 20% της φυσικής αντοχής που είχα τότε κλάνω αμέσως.
Αν δεις ο μόνος που λέει οτι έχει βγάλει γκόμενες Ουκρανία με live καμάκι σε κλαμπ και δρόμο είμαι εγώ(και έχω και φωτό κτλ) αλλά λέω οτι είναι πολύ εξουθενωτικό και πρέπει να έχεις μεγάλο drive.Καμία σχέση με Πολωνία κτλ που είναι όλα στα πόδια σου Ουκρανία πρέπει να φτύσεις αίμα στο live.Οι πιο πολλοί εδώ δε θέλουν να ταλαιπωρηθούν θέλουν να γαμήσουν εύκολα και γρήγορα.
Είδες και ο Πουτσαράς όταν εφάρμοσε τις συμβουλές μου γάμησε αλλά είπε οτι ήταν πολύ κουραστικό οτι ίδρωσε.
Τότε δεν υπολόγιζα κούραση και είχα και μεγάλη εμπειρία σλαβικών εδαφών.Για να ανακαλύψω το Λβωφ έκανα δεκαήμερο τουρ ξεκινώντας από Τσεχία κάθε μέρα άλλη πόλη χτυπώντας εδώ και εκεί κινούμενος προς τα ανατολικά μέχρι να βρω το Ελ Ντοράντο του μουνιού.Οταν ανακάλυψα το Λβωφ μαγεύτηκα.Ηταν τότε the place to be για όσους πήγαιναν τζάμπα.

Αν συνδυάσεις live με ιντερνετικό καμάκι και τεχνικές χωρίς λεφτά με τεχνικές με λεφτά πετυχαίνεις το μέγιστο αποτέλεσμα.Δεν υπάρχει σύστημα απλά παίζω πολλά διαφορετικά συστήματα ταυτόχρονα.Οι πιο πολλοί κολλάνε απλώς σε ένα σύστημα και ένα μέρος που αποδίδει για αυτούς καλύτερα δεν παίζουν πολλά συστήματα σε πολλά μέρη.
Σκοπός είναι να ελαχιστοποιήσεις το χρόνο που χρειάζεται ο χρόνος είναι ο μεγαλύτερος εχθρός.Πρέπει να εκμηδενίσεις την επίδραση του χρόνου.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Χωρίς λεφτά θέλει τεράστια προσπάθεια.Αν σε βάλω μια μέρα να κάνεις αυτά που έκανα εγώ Λβωφ και Κίεβο για να βγάλω γκόμενες χωρίς λεφτά θα πέσεις ξερός από την κούραση.Είναι απίστευτα κοπιαστικό.
Εγώ τώρα δεν έχω ούτε το 20% της φυσικής αντοχής που είχα τότε κλάνω αμέσως.
Αν δεις ο μόνος που λέει οτι έχει βγάλει γκόμενες Ουκρανία με live καμάκι σε κλαμπ και δρόμο είμαι εγώ(και έχω και φωτό κτλ) αλλά λέω οτι είναι πολύ εξουθενωτικό και πρέπει να έχεις μεγάλο drive.Καμία σχέση με Πολωνία κτλ που είναι όλα στα πόδια σου Ουκρανία πρέπει να φτύσεις αίμα στο live.Οι πιο πολλοί εδώ δε θέλουν να ταλαιπωρηθούν θέλουν να γαμήσουν εύκολα και γρήγορα.
Είδες και ο Πουτσαράς όταν εφάρμοσε τις συμβουλές μου γάμησε αλλά είπε οτι ήταν πολύ κουραστικό οτι ίδρωσε.
Τότε δεν υπολόγιζα κούραση και είχα και μεγάλη εμπειρία σλαβικών εδαφών.Για να ανακαλύψω το Λβωφ έκανα δεκαήμερο τουρ ξεκινώντας από Τσεχία κάθε μέρα άλλη πόλη χτυπώντας εδώ και εκεί κινούμενος προς τα ανατολικά μέχρι να βρω το Ελ Ντοράντο του μουνιού.Οταν ανακάλυψα το Λβωφ μαγεύτηκα.Ηταν τότε the place to be για όσους πήγαιναν τζάμπα.

Αν συνδυάσεις live με ιντερνετικό καμάκι και τεχνικές χωρίς λεφτά με τεχνικές με λεφτά πετυχαίνεις το μέγιστο αποτέλεσμα.Δεν υπάρχει σύστημα απλά παίζω πολλά διαφορετικά συστήματα ταυτόχρονα.Οι πιο πολλοί κολλάνε απλώς σε ένα σύστημα και ένα μέρος που αποδίδει για αυτούς καλύτερα δεν παίζουν πολλά συστήματα σε πολλά μέρη.
Σκοπός είναι να ελαχιστοποιήσεις το χρόνο που χρειάζεται ο χρόνος είναι ο μεγαλύτερος εχθρός.Πρέπει να εκμηδενίσεις την επίδραση του χρόνου.

Τι κούραση και μάχη λές και μιλάμε για πόλεμο:)  Τα πράγματα είναι απλά...Προετοίμασε 4-5 κομμάτια κανα 10ημερο πριν πας απο Διαδίκτυο, γνωρισε και 5-6 απο το βραδυ, απο όλες αυτές βγάζεις τελικά 7-8 ραντεβού και αν είσαι ΤΥΧΕΡΟΣ θα κάτσει...Τύχη θέλει κυρίως και να διάλεξεις τις σωστές..Ούτως η άλλως με μικρες πιθανότητες πάιζεις λόγω περιορισμένου χρόνου και δυσκολίας των Ουκρανέζων που ζητάνε χρόνο για να κάτσουν.Και το βράδυ κυριαρχεί η πορνεία οπότε ψαχνεις το καλό μέσα στον ωκεανό με τις Πόρνες στα clubs..

Δεν χρειάζεται να κανεις σαν μανιακός στην Ουκρανία γιατί πάντα έχεις υλικό να βγάζεις..Οι γνωριμίες είναι εύκολες εκεί..Να πετύχεις την σωστή και να κατσει είναι το θέμα!!!

Εγω στο τελευταίο ταξίδι κατάφερα μόνο μια απο το Καζακσταν που δουλέυει εκεί...Η τύχη που λέμε!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τι κούραση και μάχη λές και μιλάμε για πόλεμο:)  Τα πράγματα είναι απλά...Προετοίμασε 4-5 κομμάτια κανα 10ημερο πριν πας απο Διαδίκτυο, γνωρισε και 5-6 απο το βραδυ, απο όλες αυτές βγάζεις τελικά 7-8 ραντεβού και αν είσαι ΤΥΧΕΡΟΣ θα κάτσει...Τύχη θέλει κυρίως και να διάλεξεις τις σωστές..Ούτως η άλλως με μικρες πιθανότητες πάιζεις λόγω περιορισμένου χρόνου και δυσκολίας των Ουκρανέζων που ζητάνε χρόνο για να κάτσουν.Και το βράδυ κυριαρχεί η πορνεία οπότε ψαχνεις το καλό μέσα στον ωκεανό με τις Πόρνες στα clubs..

Δεν χρειάζεται να κανεις σαν μανιακός στην Ουκρανία γιατί πάντα έχεις υλικό να βγάζεις..Οι γνωριμίες είναι εύκολες εκεί..Να πετύχεις την σωστή και να κατσει είναι το θέμα!!!

Εγω στο τελευταίο ταξίδι κατάφερα μόνο μια απο το Καζακσταν που δουλέυει εκεί...Η τύχη που λέμε!!

Πιο ρεαλιστικό είναι να έχεις 30 κοννέ από το ίντερνετ,να τσιμπάς 5 τηλέφωνα κάθε βράδυ και άλλα 5 το πρωί και να βγαίνεις 3-5 ραντεβού μίνιμουμ τη μέρα με διαφορετικές.Είναι καθαρά θέμα αριθμών.
Απλά ο άλλος μετά το ένα ραντεβού δύσκολα θα ξεχυθεί στο δρόμο για καμάκι για μεσάωρο μέχρι το επόμενο ραντεβού και μετά δύσκολα θα έχει όρεξη να κάτσει στο κλαμπ ως τις 5.
Για επαρχία το πιο πιθανό είναι να του στραβώσουν όλα τα κοννέ η μια να είναι άρρωστη η άλλη να λείπει από την πόλη κτλ.Πρέπει να κινηθεί πολύ γρήγορα να αυτοσχεδιάσει.
Και μιλάμε για λασπουριές επαρχία,κλαμπ άγρια με ντόπιο κοντρόλ κτλ.Οι περισσότεροι θα αποθαρρυνθούν.
Υστερα πρέπει να υπολογίζεις πόσο θα κρατήσει το ραντεβού μπορεί η γκόμενα να αργήσει γιατί έχει κίνηση και να βρεθείς προ εκπλήξεων.Π.χ. έχεις κανονίσει τη μία στις 18:00,την επόμενη στις 19.30 την τρίτη στις 21.00 και την τελευταία στις 22.30.
Αν αργήσει να έρθει η πρώτη(π.χ. λόγω κίνησης που είναι συχνή στο Κίεβο) πάει το πρόγραμμα κατά διαβόλου θέλει κατάσταση υπερέντασης να τις ρυθμίζεις όλες.Συχνά τρέχεις από τη μία στην άλλη καθυστερημένος ενώ αυτή τηλεφωνά μανιωδώς ή πρέπει να απαντάς σε μηνύματα στο κινητό στη διάρκεια ραντεβού και πρέπει να στροφάρεις για να τα καλύψεις.Οι χρόνοι,τα logistics παίζουν τεράστιο ρόλο οι γκόμενες σε τεστάρουν διαρκώς.
Αν το ραντεβού έχει ευτυχή κατάληξη και γαμήσεις συχνά πρέπει να ακυρώσεις το επόμενο δηλαδή χάνεις άλλη μια ευκαιρία για πουτσίδι.Κάθε λεπτό στο Κίεβο μετράει το κόστος ευκαιρίας είναι τεράστιο.Ενα άχρηστο ραντεβού ακυρώνει συχνά βέβαιους πούτσους το ονλάιν καμάκι καταστρέφει το χρόνο για το live και το κλάμπινγκ στα λάθος μαγαζιά πληρώνεται.
Εντωμεταξύ οι γκόμενες ξέρουν οτι βγαίνεις με άλλες και σου πρήζουν τα αρχίδια για να μειώσουν τον ανταγωνισμό θέλουν κάπως αποκλειστικότητα ενώ ξέρουν τι συμβαίνει.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
.Π.χ. έχεις κανονίσει τη μία στις 18:00,την επόμενη στις 19.30 την τρίτη στις 21.00 και την τελευταία στις 22.30.

Αυτό τι νόημα έχει? Είναι σαν να λές εκ των προτέρων καμία απο αυτές δεν θα μου κάτσει οποτε πάω απλά για καφέ και στην επόμενη..Δεν οδηγεί πουθενά..Ένα πρωινό κανονίζεις ραντεβού και ένα βραδυνό...Αν το πρωινό πάει καλά ακυρωνεις το βραδυνο και βγαίνεις με την ιδια για μπαράκι μήπως κάτσει..Αν αποτύχει το πρώι πάς στην βραδινη την ξεκινάς χαλαρά και την πάς για ποτα μήπως και κάτσει αυτή..Αν δεν κάτσει ούτε αυτή πάς στα clubs και παλέυεις εκεί..Αυτη είναι η λογική...Τα άλλα είνα μανιακές κινήσεις χωρίς νόημα..

el gato volador

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
1
Μηπως η ουκρανια τελικα είναι το καλλυτερο μερος να χασεις βαρος από το πολύ περπατημα και όχι για να γαμησεις? παρτο αλλοιως μπαρμπα κμαν, εχεις βρει εδώ και καιρο τοιχο!!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αυτό τι νόημα έχει? Είναι σαν να λές εκ των προτέρων καμία απο αυτές δεν θα μου κάτσει οποτε πάω απλά για καφέ και στην επόμενη..Δεν οδηγεί πουθενά..Ένα πρωινό κανονίζεις ραντεβού και ένα βραδυνό...Αν το πρωινό πάει καλά ακυρωνεις το βραδυνο και βγαίνεις με την ιδια για μπαράκι μήπως κάτσει..Αν αποτύχει το πρώι πάς στην βραδινη την ξεκινάς χαλαρά και την πάς για ποτα μήπως και κάτσει αυτή..Αν δεν κάτσει ούτε αυτή πάς στα clubs και παλέυεις εκεί..Αυτη είναι η λογική...Τα άλλα είνα μανιακές κινήσεις χωρίς νόημα..

Με 2 ραντεβού περιμένεις να γαμησεις?Στο Κίεβο?Καλά κρασιά.Αυτές οι γκόμενες είναι serial daters όπως εμείς είμαστε sport fuckers.
Για τζάμπα Κίεβο(αρχιδια τζάμπα αφού πληρώνεις τα έξοδα ραντεβού) μίνιμουμ 4 ραντεβού τη μέρα απο το ίντερνετ,συν 5 ώρες καμάκι δρόμο και καφέ συν 5 ώρες κλαμπινγκ.Χρειάζεται στρατιωτική πειθαρχία συχνά λιώνεις από την κούραση.
Μιλάμε τι έκανα μέχρι τα 35 που είχα φυσική αντοχή και γαμουσα τζάμπα.
Για επαρχία θέλει 2 ραντεβού από ίντερνετ συν 10 ώρες καμάκι στο δρόμο και στα καφέ.
Αυτά είναι για να γαμας μια το τριήμερο.Μιλάμε για γκόμενες κάτω των 23 άνω του 175 εμφανίσιμες.
Επειδή εδώ δεν τα κάνει κανείς δεν έχει κανείς επιτυχία.
Απλά όλοι οι πόρνοι σκέφτονται γιατί να σκάω 150 ευρώ τη μέρα σε έξοδα ραντεβού,κλάμπινγκ,ταξί κτλ με αβέβαιο αποτέλεσμα όταν με τα ίδια λεφτά μπορώ να γαμήσω 3 σεμιπρο?Οπότε το ιδανικό σύστημα του σεξοτουρίστα είναι πριν τα ραντεβού να μοιράζει μερικούς πούτσους σε σεμιπρο για να ανεβάζει το ηθικό του και να έχει άλλον αέρα με τη γκόμενα να πάει χορτασμένος.
Βέβαια αυτό ανεβάζει το έξοδο για αυτό μιλάμε για μίνιμουμ τρακοσάρα έως πεντακοσάρα τη μέρα Κίεβο για ολοκληρωμένη βαλκανιοπουτσική εμπειρία.Εμπειρία βασιλέως δηλαδή.

mpampinosflou

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2015
Κριτικές
3
Like
11
Πόντοι
0
συνάδελφοι παρακαλώ ακουλουθηστε το παρακάτω .............ΠΡΩΤΑ ΓΑΜΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ.   

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Για τζάμπα Κίεβο(αρχιδια τζάμπα αφού πληρώνεις τα έξοδα ραντεβού) μίνιμουμ 4 ραντεβού τη μέρα απο το ίντερνετ,συν 5 ώρες καμάκι δρόμο και καφέ συν 5 ώρες κλαμπινγκ.Χρειάζεται στρατιωτική πειθαρχία συχνά λιώνεις από την κούραση
Για επαρχία θέλει 2 ραντεβού από ίντερνετ συν 10 ώρες καμάκι στο δρόμο και στα καφέ.
τύπε δωσε αναλυτικα ανα πόλη τοσες ωρες ραντεβου,τοσες ωρες καμακι,τόσες κλάμπιγκ,θα βοηθουσε πολλους που θέλουν να ανεβουν να εχουν ενα μπουσουλα

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Οι Βαλτικες χωρες τι λενε?Απο οτι διαβασα για λετονια,λιθουανια,εσθονια απο roosh,ειδικα για εσθονια-λιθουανια γραφει οτι πηδας για πλακα one night stand και οτι τρελαινονται για τουριστες.
Εγω παντως απο γνωστο που πηγε βαλτικες χωρες μου ειπε ουτε καν αγγλικα δεν μιλανε..
Απορω αν ο τυπος ειναι παραμυθας ωστε να πουλαει βιβλια??
Αμα κανεις εχει παει θα ταν ενδιαφερον να γραψει εδω..Εγω παντως σαν γυναικες τις θεωρω τοπ ολες αυτες

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Πιο ρεαλιστικό είναι να έχεις 30 κοννέ από το ίντερνετ,να τσιμπάς 5 τηλέφωνα κάθε βράδυ και άλλα 5 το πρωί και να βγαίνεις 3-5 ραντεβού μίνιμουμ τη μέρα με διαφορετικές.Είναι καθαρά θέμα αριθμών.
Απλά ο άλλος μετά το ένα ραντεβού δύσκολα θα ξεχυθεί στο δρόμο για καμάκι για μεσάωρο μέχρι το επόμενο ραντεβού και μετά δύσκολα θα έχει όρεξη να κάτσει στο κλαμπ ως τις 5.
Για επαρχία το πιο πιθανό είναι να του στραβώσουν όλα τα κοννέ η μια να είναι άρρωστη η άλλη να λείπει από την πόλη κτλ.Πρέπει να κινηθεί πολύ γρήγορα να αυτοσχεδιάσει.
Και μιλάμε για λασπουριές επαρχία,κλαμπ άγρια με ντόπιο κοντρόλ κτλ.Οι περισσότεροι θα αποθαρρυνθούν.
Υστερα πρέπει να υπολογίζεις πόσο θα κρατήσει το ραντεβού μπορεί η γκόμενα να αργήσει γιατί έχει κίνηση και να βρεθείς προ εκπλήξεων.Π.χ. έχεις κανονίσει τη μία στις 18:00,την επόμενη στις 19.30 την τρίτη στις 21.00 και την τελευταία στις 22.30.
Αν αργήσει να έρθει η πρώτη(π.χ. λόγω κίνησης που είναι συχνή στο Κίεβο) πάει το πρόγραμμα κατά διαβόλου θέλει κατάσταση υπερέντασης να τις ρυθμίζεις όλες.Συχνά τρέχεις από τη μία στην άλλη καθυστερημένος ενώ αυτή τηλεφωνά μανιωδώς ή πρέπει να απαντάς σε μηνύματα στο κινητό στη διάρκεια ραντεβού και πρέπει να στροφάρεις για να τα καλύψεις.Οι χρόνοι,τα logistics παίζουν τεράστιο ρόλο οι γκόμενες σε τεστάρουν διαρκώς.
Αν το ραντεβού έχει ευτυχή κατάληξη και γαμήσεις συχνά πρέπει να ακυρώσεις το επόμενο δηλαδή χάνεις άλλη μια ευκαιρία για πουτσίδι.Κάθε λεπτό στο Κίεβο μετράει το κόστος ευκαιρίας είναι τεράστιο.Ενα άχρηστο ραντεβού ακυρώνει συχνά βέβαιους πούτσους το online καμάκι καταστρέφει το χρόνο για το live και το κλάμπινγκ στα λάθος μαγαζιά πληρώνεται.
Εντωμεταξύ οι γκόμενες ξέρουν ότι βγαίνεις με άλλες και σου πρήζουν τα αρχίδια για να μειώσουν τον ανταγωνισμό θέλουν κάπως αποκλειστικότητα ενώ ξέρουν τι συμβαίνει.

Αγχώθηκα μόνο που τα διάβασα όλα αυτά που γράφεις!! Άμα είναι να πηγαίνεις μέσα σε τέτοιο άγχος ταξίδια χάνει την μαγεία του..Είπαμε για κυνήγι πάμε αλλά σε κάποια όρια.Να μην είσαι φλώρος, να κυνηγάς αλλά όχι σαν μανιακός.Το θέμα είναι να περάσεις καλά διακοπές είναι!!

Εγώ το νούμερο ένα παράγοντα πάντως θεωρώ την τύχη..Μπορείς να γνωρίσεις 5 γκόμενες και να μην κάθεται καμία.Και να πετύχεις μία που θα αλλάξει όλη την πορεία του ταξιδιού. Παίζει ρόλο η στρατηγική και η προσπάθεια αλλά χρόνια το φωνάζω και μετά από άπειρα ταξίδια αυτό που δεν μπορείς να αλλάξεις και αυτό που πάντα παίζει σημαντικό ρόλο είναι η γαμημένη η τύχη!!!

Η επιλογή της χώρας έχει να κάνει πάρα πολύ με την κουλτούρα των γυναικών (αν κάνουν one stands ή οχι, αν ασχολούνται με ξένους κλπ) ώστε να αυξήσεις τις ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ. Αυτό διαφοροποιεί την μία χωρά με την άλλη οι ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ. Αν τελικά θα πηδήξεις όμως θα παίξει ρόλο η τύχη.

Είναι σαν το καζίνο Ρουλέτα. Μπορεί να παίξεις 20 μάρκες σε αριθμούς ταυτόχρονα και να κερδίσει ο άλλος με την μια μόνο μάρκα σε αριθμο!! Αρα τι κάνουμε τελικά ? Πηγαίνουμε σε μια χωρα να παίξουμε ρουλέτα με τις περισσότερες πιθανότητες...Αν τελικά κερδίσουμε ή όχι θα δείξει!!! Δεν έχουμε εξάλλου άλλη επιλογή έτσι είναι η ζωή μαθηματικά..

Κάνεις μια προετοιμασία ιντερνετική καλή, την πέφτεις στα μαγαζιά (ρίχνεις τις μάρκες σου στο τραπέζι δηλαδή) και περιμένεις να δεις αν σου έκατσε καλά ή όχι..Δεν προκαθορίζονται αυτά..Αλλά στην τελική αυτή είναι και η μαγεία, το απρόβλεπτο!!!

Η συζήτηση δηλαδή έχει να κάνει πιο πολυ με το βασικό ερωτημα...Η Ουκρανία έχει καλές πιθανότητες (σε σχέση με άλλες χώρες)? Αξίζει να τζογάρω?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
τύπε δωσε αναλυτικα ανα πόλη τοσες ωρες ραντεβου,τοσες ωρες καμακι,τόσες κλάμπιγκ,θα βοηθουσε πολλους που θέλουν να ανεβουν να εχουν ενα μπουσουλα

Χοντρικά για Κίεβο 6 ώρες ραντεβού,5 ώρες καμάκι,4 ώρες κλάμπινγκ.Συν 3 ώρες γαμήσι.Δηλαδή έχεις μόνο 6 ώρες για να φας,να χέσεις και να κοιμηθείς.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Χοντρικά για Κίεβο 6 ώρες ραντεβού,5 ώρες καμάκι,4 ώρες κλάμπινγκ.Συν 3 ώρες γαμήσι.Δηλαδή έχεις μόνο 6 ώρες για να φας,να χέσεις και να κοιμηθείς.
σφιχτο πρόγραμμα που απαιτει καλοκαιρινη προετοιμασία,μάλλον για πολύ λίγους

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αγχώθηκα μόνο που τα διάβασα όλα αυτά που γράφεις!! Άμα είναι να πηγαίνεις μέσα σε τέτοιο άγχος ταξίδια χάνει την μαγεία του..Είπαμε για κυνήγι πάμε αλλά σε κάποια όρια.Να μην είσαι φλώρος, να κυνηγάς αλλά όχι σαν μανιακός.Το θέμα είναι να περάσεις καλά διακοπές είναι!!

Εγώ το νούμερο ένα παράγοντα πάντως θεωρώ την τύχη..Μπορείς να γνωρίσεις 5 γκόμενες και να μην κάθεται καμία.Και να πετύχεις μία που θα αλλάξει όλη την πορεία του ταξιδιού. Παίζει ρόλο η στρατηγική και η προσπάθεια αλλά χρόνια το φωνάζω και μετά από άπειρα ταξίδια αυτό που δεν μπορείς να αλλάξεις και αυτό που πάντα παίζει σημαντικό ρόλο είναι η γαμημένη η τύχη!!!

Η επιλογή της χώρας έχει να κάνει πάρα πολύ με την κουλτούρα των γυναικών (αν κάνουν one stands ή οχι, αν ασχολούνται με ξένους κλπ) ώστε να αυξήσεις τις ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ. Αυτό διαφοροποιεί την μία χωρά με την άλλη οι ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ. Αν τελικά θα πηδήξεις όμως θα παίξει ρόλο η τύχη.

Είναι σαν το καζίνο Ρουλέτα. Μπορεί να παίξεις 20 μάρκες σε αριθμούς ταυτόχρονα και να κερδίσει ο άλλος με την μια μόνο μάρκα σε αριθμο!! Αρα τι κάνουμε τελικά ? Πηγαίνουμε σε μια χωρα να παίξουμε ρουλέτα με τις περισσότερες πιθανότητες...Αν τελικά κερδίσουμε ή όχι θα δείξει!!! Δεν έχουμε εξάλλου άλλη επιλογή έτσι είναι η ζωή μαθηματικά..

Κάνεις μια προετοιμασία ιντερνετική καλή, την πέφτεις στα μαγαζιά (ρίχνεις τις μάρκες σου στο τραπέζι δηλαδή) και περιμένεις να δεις αν σου έκατσε καλά ή όχι..Δεν προκαθορίζονται αυτά..Αλλά στην τελική αυτή είναι και η μαγεία, το απρόβλεπτο!!!

Η συζήτηση δηλαδή έχει να κάνει πιο πολυ με το βασικό ερωτημα...Η Ουκρανία έχει καλές πιθανότητες (σε σχέση με άλλες χώρες)? Αξίζει να τζογάρω?

Αυτό σου λέω.Εχει καλές πιθανότητες αν σπρώχνεις χοντρά και κοπιάζεις αν ιδρώνεις τη φανέλλα.
Οι πιο πολλοί τα θέλουν έτοιμα στο πιάτο.Δε θέλουν ούτε να ξοδεύουν πολύ ούτε να κουράζονται.
Αν δε θες να σπρώχνεις χοντρά και να τρέχεις η Πολωνία είναι καλύτερη.
Είναι και θέμα ηλικίας ένας άνω των 40 είναι βασικά off σε ολόκληρη την Ευρώπη όσο και να τρέξει πλην Ουκρανίας,Λευκορρωσίας,Ρωσίας.
Ενας 35 ετών γαμάει τζάμπα ευκολότερα Πολωνία εκτός αν τρέχει Ουκρανία και κοπιάζει όπως περιέγραψα.Δηλαδή τύπος κλαμπόβιος free style,αλητεία,άνεργος ή χαμηλόμισθος κάτω των 35 με τα χίλια Πολωνία.Businessman,τυπικός,ευκατάστατος,σοβαρός,άνω των 35 καλύτερα Ουκρανία.Και στο πληρωμένο και στο μη πληρωμένο.Businessman,τυπικός,ευκατάστατος,σοβαρός,κάτω των 35 επίσης καλύτερα Ουκρανία.Αλάνι,αλήτρας άνω των 35 θα πιάσει τα αρχίδια του παντού.
Ο μαγικός αριθμός είναι τα 35.Μετά σφίγγουν οι κώλοι,πριν νομίζεις οτι είσαι παντοδύναμος.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
σφιχτο πρόγραμμα που απαιτει καλοκαιρινη προετοιμασία,μάλλον για πολύ λίγους

Πραγματικά πολύ δύσκολο.Για αυτό κάθομαι και λίγες μέρες γιατί μετά την τρίτη μέρα τα έχω φτύσει από την κούραση και συνήθως γυρνάω άρρωστος.
Βασικά για να γαμήσεις μία πρέπει να βγεις με 5 γκόμενες από το ίντερνετ,να παίρνεις 5 τηλέφωνα τη μέρα από γκόμενες στο δρόμο και να κυνηγάς τα one night stand στα κλαμπ.
Για να έχεις πιθανότητες στο κλαμπ πρέπει να έχεις φιλήσει τη γκόμενα στο στόμα και να την έχεις ήδη χουφτώσει σε μια ώρα από τη γνωριμία.Για να έχεις πιθανότητες από καμάκι στο δρόμο πρέπει να έχει δεχτεί να βγει instadate μαζί σου(αμέσως μετά το καμάκι δηλαδή) και να την έχεις φιλήσει και χουφτώσει στο τέλος του instadate(σε 2 ώρες από τη γνωριμία).Για να έχεις πιθανότητες στο ραντεβού από το ίντερνετ πρέπει να την έχεις φέρει σπίτι στο τέλος του ραντεβού(σε μια ώρα από τη γνωριμία).

Συνεπώς τις δοκιμάζεις.Αν η άλλη δεν έρθει σπίτι σου μετά το ραντεβού από ίντερνετ δεν έχει δεύτερο ραντεβού.Επειδή παίζουν και άλλες για να μη μειώσεις τις πιθανότητές σου οργανώνεις τα ραντεβού στη σειρά.Ενα στις 18.00(γιατί τότε έχουν σχολάσει από τη δουλειά),δεύτερο στις 19.30,τρίτο στις21.00 τέταρτο στις 22.30.Ολα τα ραντεβού πρέπει να είναι σε κοντινά σημεία για να μη χάνεις χρόνο από θέση σε θέση και κοντά στο σπίτι σου.
Π.χ. αν μένεις Μαιντάν,πρώτο ραντεβού στα Mc Donalds,2ο στο Oliva Restaurant 5 λεπτά με τα πόδια από τα Mc Donalds,3o στο Sushi Restaurant δίπλα στα Mc Donalds,4o στην πιτσαρία Mamamia απέναντι από το Oliva.
Στις 19.00 προσκαλείς την πρώτη γκόμενα να έρθει σπίτι σου.Αν αρνηθεί πληρώνεις το λογαριασμό και το ταξί για να φύγει και πας στο επόμενο μέρος για την επόμενη.Rinse και repeat.
Αν δε σου κάτσει καμία χτυπάς τα κλαμπ.Πας Carribean στις 22.30.Αν δεν έχεις βγάλει γκόμενα(φιλί,χούφτος) μέχρι τις 12.30 πας D Lux.Αν εκεί δεν έχεις καταφέρει τίποτα μέχρι τις 2.00 πας Decadence.
Το πρωί ξυπνάς στις 12.00 και αρχίζεις το καμάκι από Coffee House.Αν δεν κάτσει τίποτα πας Mafia.Αν και εκεί τίποτα πας στις 16.00 Czekoladnica για καμάκι.Στις 18.00 αρχίζουν τα ραντεβού.
Αυτό είναι ένα τυπικό πρόγραμμα παίκτη.

Βέβαια αν θες γεμίζεις το χρόνο με ελεύθερα γαμήσια σε σπονσορέτς,σεμιπρος κτλ και προσθέτεις άφθονη ποικιλία.Γενικά είναι παράδεισος,άπειρες κοπέλες δεν τελειώνουν ποτέ.Το υλικό ανανεώνεται συνέχεια.Καλείς και γκόμενες από επαρχία.Ολες έρχονται με 200 ευρώ και μένουν όσο θες αλλά συνήθως τις στέλνω αμέσως πίσω για να έχω τα χέρια μου ελεύθερα για το live καμάκι.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Πραγματικά πολύ δύσκολο.Για αυτό κάθομαι και λίγες μέρες γιατί μετά την τρίτη μέρα τα έχω φτύσει από την κούραση και συνήθως γυρνάω άρρωστος.
Βασικά για να γαμήσεις μία πρέπει να βγεις με 5 γκόμενες από το ίντερνετ,να παίρνεις 5 τηλέφωνα τη μέρα από γκόμενες στο δρόμο και να κυνηγάς τα one night stand στα κλαμπ.
Για να έχεις πιθανότητες στο κλαμπ πρέπει να έχεις φιλήσει τη γκόμενα στο στόμα και να την έχεις ήδη χουφτώσει σε μια ώρα από τη γνωριμία.Για να έχεις πιθανότητες από καμάκι στο δρόμο πρέπει να έχει δεχτεί να βγει instadate μαζί σου(αμέσως μετά το καμάκι δηλαδή) και να την έχεις φιλήσει και χουφτώσει στο τέλος του instadate(σε 2 ώρες από τη γνωριμία).Για να έχεις πιθανότητες στο ραντεβού από το ίντερνετ πρέπει να την έχεις φέρει σπίτι στο τέλος του ραντεβού(σε μια ώρα από τη γνωριμία).

Συνεπώς τις δοκιμάζεις.Αν η άλλη δεν έρθει σπίτι σου μετά το ραντεβού από ίντερνετ δεν έχει δεύτερο ραντεβού.Επειδή παίζουν και άλλες για να μη μειώσεις τις πιθανότητές σου οργανώνεις τα ραντεβού στη σειρά.Ενα στις 18.00(γιατί τότε έχουν σχολάσει από τη δουλειά),δεύτερο στις 19.30,τρίτο στις21.00 τέταρτο στις 22.30.Ολα τα ραντεβού πρέπει να είναι σε κοντινά σημεία για να μη χάνεις χρόνο από θέση σε θέση και κοντά στο σπίτι σου.
Π.χ. αν μένεις Μαιντάν,πρώτο ραντεβού στα Mc Donalds,2ο στο Oliva Restaurant 5 λεπτά με τα πόδια από τα Mc Donalds,3o στο Sushi Restaurant δίπλα στα Mc Donalds,4o στην πιτσαρία Mamamia απέναντι από το Oliva.
Στις 19.00 προσκαλείς την πρώτη γκόμενα να έρθει σπίτι σου.Αν αρνηθεί πληρώνεις το λογαριασμό και το ταξί για να φύγει και πας στο επόμενο μέρος για την επόμενη.Rinse και repeat.
Αν δε σου κάτσει καμία χτυπάς τα κλαμπ.Πας Carribean στις 22.30.Αν δεν έχεις βγάλει γκόμενα(φιλί,χούφτος) μέχρι τις 12.30 πας D Lux.Αν εκεί δεν έχεις καταφέρει τίποτα μέχρι τις 2.00 πας Decadence.
Το πρωί ξυπνάς στις 12.00 και αρχίζεις το καμάκι από Coffee House.Αν δεν κάτσει τίποτα πας Mafia.Αν και εκεί τίποτα πας στις 16.00 Czekoladnica για καμάκι.Στις 18.00 αρχίζουν τα ραντεβού.
Αυτό είναι ένα τυπικό πρόγραμμα παίκτη.

Βέβαια αν θες γεμίζεις το χρόνο με ελεύθερα γαμήσια σε σπονσορέτς,σεμιπρος κτλ και προσθέτεις άφθονη ποικιλία.Γενικά είναι παράδεισος,άπειρες κοπέλες δεν τελειώνουν ποτέ.Το υλικό ανανεώνεται συνέχεια.Καλείς και γκόμενες από επαρχία.Ολες έρχονται με 200 ευρώ και μένουν όσο θες αλλά συνήθως τις στέλνω αμέσως πίσω για να έχω τα χέρια μου ελεύθερα για το live καμάκι.

Με το shooters πως και δεν το κυνήγας? Απο τα αλλα τα πολυ κυριλε που πρότεινεις στα οποία είναι 90% πληρώμενες αυτό είναι στο 60% πληρωμένες. Υπάρχει μια φήμη στις ντοπιες πως στο shooters και καλα πανε οσες θέλουν one night stand..Αλλα φυσικά αυτα κλασικά τα λενε οι γκομενες..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Με το shooters πως και δεν το κυνήγας? Απο τα αλλα τα πολυ κυριλε που πρότεινεις στα οποία είναι 90% πληρώμενες αυτό είναι στο 60% πληρωμένες. Υπάρχει μια φήμη στις ντοπιες πως στο shooters και καλα πανε οσες θέλουν one night stand..Αλλα φυσικά αυτα κλασικά τα λενε οι γκομενες..

Το αντίθετο.Αν πας Carribean ή D Lux θα νομίσεις οτι είναι όλες κανονικές γκόμενες.Για την ακρίβεια δε θα πάρεις πρέφα τίποτα.
Shooters,Vodka bar είναι γνωστό οτι έχουν επαγγελματίες.
Στα κλαμπ τύπου Carribean,D Lux βγάζει κανείς και κανονικές γκόμενες αρκετά άνετα.Πλέον φυσικά σπρώχνω αμέσως χρήμα.Δηλαδή κοπέλες που έχουν έρθει κανονικά σε παρέες με κανονικές δουλειές κτλ.

Κοίτα ας πούμε τι γράφουν οι ξένοι για το Carribean.

Κοίτα εδώ τι γράφει ο άλλος για το D Lux και το Shooters στο ISG.

''D*Lux was occupied mostly by normal (and wealthier) citizens or tourists. Healthy, sound, and boring atmosphere.
Shooters was the smallest but comfortable. There are abundant professionals, most of whom are big nice old mothers.''

Δηλαδή το D Lux είναι γεμάτο κανονικές και πλούσιες γκόμενες ενώ το Shooters γεμάτο επαγγελματίες.
Για αυτό σου λέω οτι οι περισσότεροι δεν καταλαβαίνουν τίποτα γιατί βλέπουν μόνο το οφθαλμοφανές.

Εδώ ο άλλος λέει αυτό που λέω εγώ οτι το Κίεβο χρειάζεται σκληρή προσπάθεια ενώ οι περισσότεροι(όπως και ο ίδιος) θέλουν άνεση ευκολία.

''Kiev is hard work for sure, I have been to Ukraine twice and would never return. Its just not worth the effort in my opinion for a mongering destination. When you have Spain, Brazil, Thailand and Germany's FKK clubs why work so hard unless you are secretly looking for a wife. I myself have just managed to remove my wife of 10 years from my life, so I just want a fun, easy time scam free sex with attractive young women from many different countries in a safe and relaxing environment.

Best of luck.''

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Γενικά για να κάνει κανείς αυτά που γράφω χρειάζεται:
1.300-500 ευρώ ημερησίως
2.Γνώση ρωσσικών
3.Φυσική αντοχή
4.Εμπειρία στην ανατολική Ευρώπη
5.Καλό ντύσιμο
6.Πρέπει να είναι πάρα πολύ γρήγορος.Είσαι στο ένα ραντεβού και σκέφτεσαι και οργανώνεις το επόμενο και το μεθεπόμενο.Γαμάς μία γκόμενα και ακονίζεις τον πούτσο σου για την επόμενη
7.Πρέπει να έχει συνέχεια τον έλεγχο,να είναι συγκεντρωμένος στο μουνί
Ο συνήθης μ.ο. δεν είναι τίποτα από αυτά.Θα πάει με 100 ευρώ ημερήσια έξοδα το πολύ,θα βγει μόνο με γκόμενες που γνώρισε από το ίντερνετ,δε μιλάει ρωσικά και δεν έχει καθόλου εμπειρία.
Είναι αργός και δεν ενδιαφέρεται να κοπιάσει ιδιαίτερα.
Σε αυτή την περίπτωση το Κίεβο θα του φανεί χάλια.
Εγώ στις Ουκρανές λέω αυτό που θέλουνε να ακούσουνε 100%.Λόγω εμπειρίας ξέρω ακριβώς ποιες λέξεις να πω σε κάθε γκόμενα.Καθόλου σχέση με τον τρόπο που μιλάνε οι Ελληνες.Είναι τελείως deadly αν η άλλη σου δώσει 10 λεπτά.Δε χρειάζεται παραπάνω.

Στην Ελλάδα αν σε ακούσει κάποιος να τα λες αυτά έρχεται και σου λέει φύγε από τη γκόμενα γιατί θα σε σπάσω στο ξύλο αλλά στην Ουκρανία δεν έχεις πρόβλημα κανείς δεν ασχολείται.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom