Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πες μου για ποιο λόγο ρε Δόκτορα να πάει μια 20άρα με κάποιον που έχει τα διπλάσια της χρόνια και δεν υπάρχει και καμία προοπτική για να δημιουργήσει μαζί του σχέση-δεσμό? Λες να μην βρίσκει πουτσες να γαμηθεί?Αναρωτήθηκες ποτέ εσύ τι της προσφέρεις για να έχεις όλα όσα θες? Αν δεν είσαι έτοιμος να κανείς κάτι για αυτήν έστω να κεράσεις ένα ποτό πως έχεις την απαίτηση να κάνει κάτι αυτή για εσένα? Μήπως έχουμε παράλογες απαιτήσεις?  
Το είχα επισημάνει παλιότερα ότι υπάρχει ολόκληρη βιομηχανία εξαπάτησης στην Ουκρανία. Θύματα οι ανέραστοι και αφελής μπακούρηδες της υφηλίου.

Ετσι είναι.Ο ντόκτορας είναι τσίπης και όλο ισχυρίζεται οτι τις καταφέρνει και τον ερωτεύονται με σανό.
Ουκρανία,Ρωσία γενικά ζητάνε να περάσεις γρήγορα στα έργα δεν παίζει σανός,υποσχέσεις κτλ.Τα θέλουν όλα μπροστά.
Εντωμεταξύ άμα κεράσεις ποτό στα κλαμπ έχεις ελεύθερα χουφτώματα όπως και στην Πολωνία.Απλά Πολωνία είναι πάμφθηνα τα ποτά και συνήθως δε ζητάνε κέρασμα εκτός από περιπτώσεις με πιπίνια τύπου Energy2000 στο Κατοβίτσε.Θυμάμαι είχαν κάνει ουρά οι πίπινες και έρχονταν να τις κεράσω διαδοχικά.Εφαγα 300 ευρώ εκείνη τη νύχτα αλλά χούφτωσα καλά.

babinos077

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Διαβάζω στο tripadvisor ότι τα ATM έχουν όριο 2,000UAH και με ξένη κάρτα αλλά δε ξέρω αν εννοούν ανα συναλλαγή ή ανα ημέρα. Γνωρίζει κάποιος?

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Πες μου για ποιο λόγο ρε Δόκτορα να πάει μια 20άρα με κάποιον που έχει τα διπλάσια της χρόνια και δεν υπάρχει και καμία προοπτική για να δημιουργήσει μαζί του σχέση-δεσμό? Λες να μην βρίσκει πουτσες να γαμηθεί?Αναρωτήθηκες ποτέ εσύ τι της προσφέρεις για να έχεις όλα όσα θες? Αν δεν είσαι έτοιμος να κανείς κάτι για αυτήν έστω να κεράσεις ένα ποτό πως έχεις την απαίτηση να κάνει κάτι αυτή για εσένα? Μήπως έχουμε παράλογες απαιτήσεις? 
Το είχα επισημάνει παλιότερα ότι υπάρχει ολόκληρη βιομηχανία εξαπάτησης στην Ουκρανία. Θύματα οι ανέραστοι και αφελής μπακούρηδες της υφηλίου.

Πρωτον ποτέ δεν πας σε μια που έχει τα μισα σου χρόνια.Εγω είμαι 36 δειχνω μικρότερος και συνήθως παίζω στα 25-28. Αν είσαι 45 παίζεις με 35+ που μια χαρά γκομενες είναι, εχει απειρες κουκλαρες..Οτι ηλικία και να εχεις πάντα υπάρχει υλικο.Απλα πας εκει που σε παίρνει ηλικιακα και θεμα στυλ.Ο kman εχει παραιτηθει απλα.Ενω ηλικιακα μια χαρα είναι βαριέται να παιξει.Απλα πληρώνει και νομιζει πως κατι κανει..Μπες στον αγωνα kman  ακομα σε παίρνει!!

Δευτέρον πάντας λες ψέματα για να πηδηξεις.Εγω τους λεω πως υπάρχει προοπτική να μείνω μονιμα στο μελλον η σε ορισμένες περιπτώσεις αφήνω υπονοούμενα για δεσμο. Οποτε θα έρθουν μαζι σου γιατί ολες οι γυναίκες στον πλανήτη ψάχνουν για δεσμο . αρκεί να εισαι καλος στο να το πουλας  αυτό.. Εξάλλου αυτό είναι που σε ξεχωρίζει ως love tourist απο sex tourist. Θελει χρόνια ραντεβού και απειρα σε αριθμο για να εκπαίδευτεις.Θα πάνε μαζι σου γιατί απλα είσαι καλύτερος απο τους Τελειωμένους Ουκρανους που φέρονται σαν ζωα.

Τρίτον εννοείται πως κερνας αλλα με τους όρους σου. Εφόσον βγει μαζι σου θα κερασεις ασφάλως αλλα δεν είμαστε και τελειωμένοι Τούρκοι η Αραβες το καθε κακομαθημενο που να σκαει στο μαγαζι να σου λέει θα μου αγόρασεις ενα ποτο οταν σε ξέρει 3 λεπτά και να του λες εννοείται!!να πίνει το ποτο και να πηγαίνει στον αλλο μαλακα του μαγαζίου.Εγω Αραβας δεν γίνομαι.το καταλαβαίνει η γκομενα πως είσαι διαφορετικος.

Υπάρχει έλλειψη ανδρων στην Ουκρανία η τουλάχιστον normal ανδρων οπότε αν δεν ηταν τοσο ακαβλες η υπήρχε τοσο μεγαλο ποσοστό πορνειας θα ήταν παράδεισος..Αλλα δυστυχώς δεν είναι.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πρωτον ποτέ δεν πας σε μια που έχει τα μισα σου χρόνια.Εγω είμαι 36 δειχνω μικρότερος και συνήθως παίζω στα 25-28. Αν είσαι 45 παίζεις με 35+ που μια χαρά γκομενες είναι, εχει απειρες κουκλαρες..Οτι ηλικία και να εχεις πάντα υπάρχει υλικο.Απλα πας εκει που σε παίρνει ηλικιακα και θεμα στυλ.Ο kman εχει παραιτηθει απλα.Ενω ηλικιακα μια χαρα είναι βαριέται να παιξει.Απλα πληρώνει και νομιζει πως κατι κανει..Μπες στον αγωνα kman  ακομα σε παίρνει!!

Ποιος έχει παραιτηθεί?Πάμε σε όποιο κλαμπ θες και θα δούμε ποιος θα γαμήσει πρώτος.
Εγώ πάω με όλες τις προυποθέσεις εναντίον μου μόνο για ΣΚ και πάλι έχω αποτελέσματα.

D

dude901123

Επισκέπτης
Πρωτον ποτέ δεν πας σε μια που έχει τα μισα σου χρόνια.Εγω είμαι 36 δειχνω μικρότερος και συνήθως παίζω στα 25-28. Αν είσαι 45 παίζεις με 35+ που μια χαρά γκομενες είναι, εχει απειρες κουκλαρες..Οτι ηλικία και να εχεις πάντα υπάρχει υλικο.Απλα πας εκει που σε παίρνει ηλικιακα και θεμα στυλ.Ο kman εχει παραιτηθει απλα.Ενω ηλικιακα μια χαρα είναι βαριέται να παιξει.Απλα πληρώνει και νομιζει πως κατι κανει..Μπες στον αγωνα kman  ακομα σε παίρνει!!

Δευτέρον πάντας λες ψέματα για να πηδηξεις.Εγω τους λεω πως υπάρχει προοπτική να μείνω μονιμα στο μελλον η σε ορισμένες περιπτώσεις αφήνω υπονοούμενα για δεσμο. Οποτε θα έρθουν μαζι σου γιατί ολες οι γυναίκες στον πλανήτη ψάχνουν για δεσμο . αρκεί να εισαι καλος στο να το πουλας  αυτό.. Εξάλλου αυτό είναι που σε ξεχωρίζει ως love tourist απο sex tourist. Θελει χρόνια ραντεβού και απειρα σε αριθμο για να εκπαίδευτεις.Θα πάνε μαζι σου γιατί απλα είσαι καλύτερος απο τους Τελειωμένους Ουκρανους που φέρονται σαν ζωα.

Τρίτον εννοείται πως κερνας αλλα με τους όρους σου. Εφόσον βγει μαζι σου θα κερασεις ασφάλως αλλα δεν είμαστε και τελειωμένοι Τούρκοι η Αραβες το καθε κακομαθημενο που να σκαει στο μαγαζι να σου λέει θα μου αγόρασεις ενα ποτο οταν σε ξέρει 3 λεπτά και να του λες εννοείται!!να πίνει το ποτο και να πηγαίνει στον αλλο μαλακα του μαγαζίου.Εγω Αραβας δεν γίνομαι.το καταλαβαίνει η γκομενα πως είσαι διαφορετικος.

Υπάρχει έλλειψη ανδρων στην Ουκρανία η τουλάχιστον normal ανδρων οπότε αν δεν ηταν τοσο ακαβλες η υπήρχε τοσο μεγαλο ποσοστό πορνειας θα ήταν παράδεισος..Αλλα δυστυχώς δεν είναι.

Ενώ συμφωνώ στα λεγόμενά σου, η σκέψη σου είναι δομημένη, αναφέρεις με λίγα λόγια τα συστατικά της επιτυχίας περί ηλικιακό target, παραμυθάκι, κεράσματα με κάνεις να αναρωτιέμαι.. πως ενώ εφαρμόζεις όσα γράφεις και είναι σωστά δεν έχεις βρει τη γη της επαγγελίας στην Ουκρανία. Εγώ και Κίεβο που το βρίζω και το θεωρώ γενικά κακή επιλογή.. αν ασχοληθείς βρίσκεις, όπως βρήκα πέρυσι. Απλά Οδησσός, Κίεβο, Λβιβ.. έχει πολλές αφίξεις από επίδοξους πορνό-love τουρίστες και τα κορίτσια που την έχουν πατήσει στο παρελθόν είναι επιφυλακτικά και ίσως για αυτό σου μοιάζουν άκαβλες. Αν μπεις λίγο πιο μέσα στη χώρα και πας επαρχία αλλάζουν τα πράγματα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Θα πάνε μαζι σου γιατί απλα είσαι καλύτερος απο τους Τελειωμένους Ουκρανους που φέρονται σαν ζωα.

Μετα απο τοσα χρονια, ηρθε η ωρα να διαφωνισω πρωτη φορα μαζι σου! Δε ξερω, αλλα και στην Ουκρανια που πηγα και σε αλλες χωρες που γνωρισα Ουκρανους, δεν μου φανηκαν ουτε τελειωμενοι ουτε ζωα. Μιλαμε για ηλικιες κατω απο 30. Ενταξει εξαρταται και τι κοινωνικη κατηγορια.
Πλεον στις λεγομενες πρωην ανατολικες χωρες η πρωτη επιλογη μακραν ειναι απο τη χωρα τους .Και με τον ξενο και η τελευταια μπουρουχα το παιζει καποια , νομιζει οτι θα του κανει χαρη αν παει.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Ενώ συμφωνώ στα λεγόμενά σου, η σκέψη σου είναι δομημένη, αναφέρεις με λίγα λόγια τα συστατικά της επιτυχίας περί ηλικιακό target, παραμυθάκι, κεράσματα με κάνεις να αναρωτιέμαι.. πως ενώ εφαρμόζεις όσα γράφεις και είναι σωστά δεν έχεις βρει τη γη της επαγγελίας στην Ουκρανία. Εγώ και Κίεβο που το βρίζω και το θεωρώ γενικά κακή επιλογή.. αν ασχοληθείς βρίσκεις, όπως βρήκα πέρυσι. Απλά Οδησσός, Κίεβο, Λβιβ.. έχει πολλές αφίξεις από επίδοξους πορνό-love τουρίστες και τα κορίτσια που την έχουν πατήσει στο παρελθόν είναι επιφυλακτικά και ίσως για αυτό σου μοιάζουν άκαβλες. Αν μπεις λίγο πιο μέσα στη χώρα και πας επαρχία αλλάζουν τα πράγματα.

Στο νήμα του Λβόφ είχα δώσει μερικά χρήσιμα tips που δεν νομίζω ότι διαφέρουν και πολύ για τα υπόλοιπα μέρη. Θέλω να πώ, ότι σε όλα τα μεγάλα μέρη, και ειδικά στα τουριστικά, που είναι, σταθερά εδώ και χρόνια, προορισμοί επίδοξων αγαπητικών, και οι νορμάλ κοπέλες, όπως σωστά λές, είναι επιφυλακτικές απέναντι στον κάθε ξένο που τις πλησιάζει, υπάρχουν απόκεντρα σημεία τα οποία δεν "τραβάνε" τους τουρίστες, και στα οποία κάποιος με τον κατάλληλο τρόπο, εφόσον πληρεί και κάποιες απαραίτητες προϋποθέσεις, μπορεί να κάνει παιχνίδι χωρίς να στοχοποιείται και να προκαλεί αυτομάτως την επιφύλαξη.
Εκεί η προσέγγιση (για όσες φυσικά προσεγγίζονται με φυσικότητα και χαλαρότητα και όχι με στυλάκι βαλκάνιου κάγκουρα
ή φορτικού σπασαρχίδα) μπορεί να γίνει εύκολη και να έχει καλά αποτελέσματα. Σίγουρα, κάποιες επαφές και γνωριμίες με ντόπιους, μπορούν να ωφελήσουν στο θέμα πληροφοριών και γνωριμίας του μέρους και των εκάστοτε συνθηκών.

Συμφωνώ με τον Σεβαλιέ, στο θέμα των ανθρώπων. Οι Ουκρανοί που έτυχε να γνωρίζω, και όσοι είδα στις φορές που έχω πάει,
ούτε τελειωμένοι ήταν ούτε τίποτα τέτοιο. Μια χαρά άνθρωποι. Σε κάποιες περιπτώσεις, μάλιστα, πολύ καλύτεροι από αντίστοιχο δείγμα μέσου Έλληνα, και από πλευράς εμφάνισης και από πλευράς συμπεριφοράς και ευγένειας.

D

dude901123

Επισκέπτης
Στο νήμα του Λβόφ είχα δώσει μερικά χρήσιμα tips που δεν νομίζω ότι διαφέρουν και πολύ για τα υπόλοιπα μέρη. Θέλω να πώ, ότι σε όλα τα μεγάλα μέρη, και ειδικά στα τουριστικά, που είναι, σταθερά εδώ και χρόνια, προορισμοί επίδοξων αγαπητικών, και οι νορμάλ κοπέλες, όπως σωστά λές, είναι επιφυλακτικές απέναντι στον κάθε ξένο που τις πλησιάζει, υπάρχουν απόκεντρα σημεία τα οποία δεν "τραβάνε" τους τουρίστες, και στα οποία κάποιος με τον κατάλληλο τρόπο, εφόσον πληρεί και κάποιες απαραίτητες προϋποθέσεις, μπορεί να κάνει παιχνίδι χωρίς να στοχοποιείται και να προκαλεί αυτομάτως την επιφύλαξη.
Εκεί η προσέγγιση (για όσες φυσικά προσεγγίζονται με φυσικότητα και χαλαρότητα και όχι με στυλάκι βαλκάνιου κάγκουρα
ή φορτικού σπασαρχίδα) μπορεί να γίνει εύκολη και να έχει καλά αποτελέσματα. Σίγουρα, κάποιες επαφές και γνωριμίες με ντόπιους, μπορούν να ωφελήσουν στο θέμα πληροφοριών και γνωριμίας του μέρους και των εκάστοτε συνθηκών.

Συμφωνώ με τον Σεβαλιέ, στο θέμα των ανθρώπων. Οι Ουκρανοί που έτυχε να γνωρίζω, και όσοι είδα στις φορές που έχω πάει,
ούτε τελειωμένοι ήταν ούτε τίποτα τέτοιο. Μια χαρά άνθρωποι. Σε κάποιες περιπτώσεις, μάλιστα, πολύ καλύτεροι από αντίστοιχο δείγμα μέσου Έλληνα, και από πλευράς εμφάνισης και από πλευράς συμπεριφοράς και ευγένειας.

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Ποιος έχει παραιτηθεί?Πάμε σε όποιο κλαμπ θες και θα δούμε ποιος θα γαμήσει πρώτος.
Εγώ πάω με όλες τις προυποθέσεις εναντίον μου μόνο για ΣΚ και πάλι έχω αποτελέσματα.

Δεν θα γαμήσεις ούτε εσύ ούτε εγώ!! Γιατί απλά 2 μέρες Ουκρανία και γνωριμία μόνο από μαγαζί δεν γαμάς..Ζητάνε χρόνο δεν έχουν στο αίμα τους τα one night stands..Οπότε 100$ και σπίτι..Και μετά παπάδες στα forums πως μας ερωτεύτηκαν ενώ απλά πήραμε πουτανίτσα..Αυτή είναι η αλήθεια δυστυχώς.

Υπερέβαλα λίγο με την έκφραση τελειωμένοι Ουκρανοί..Υπάρχουν πολλοί normal όντως αλλά πιο πολύ θέλω να εκφράσω την κατάσταση ότι γενικά υπάρχουν τόσες πολλές γυναίκες εκεί με τόσες λίγες επιλογές ή κακές επιλογές που νιώθεις πως ξεχωρίζεις.Τουλάχιστον αυτό το αίσθημα μου μένει κάθε φορά που πηγαίνω. Αντιθέτως στις άλλες Ανατολικές χώρες ο ανταγωνισμός με τους ντόπιους είναι απείρως μεγαλύτερος!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Να βγάλεις γκόμενα από κλαμπ Ουκρανία ειδικά επαρχία σε τριήμερο είναι αρκετά δύσκολο.Ο Dr. Love και ο Γκλοκ αναφέρονται κυρίως στη δυσκολία του κλάμπινγκ.
Daygame έτσι κι αλλιώς δεν κάνουν καθόλου και να έκαναν θα τους έβγαινε η Παναγία στην Ουκρανία.
Εγώ όταν ήμουν 35 γαμούσα τζάμπα μία Ουκρανέζα το τριήμερο αλλά έπαιρνα σβάρνα τους δρόμους ξενυχτούσα στα κλαμπ κάθε νύχτα είχα φοβερές φυσικές αντοχές τότε.Ηξερα και ρωσικά είχα και εμπειρία ανατολικής Ευρώπης.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Δεν θα γαμήσεις ούτε εσύ ούτε εγώ!! Γιατί απλά 2 μέρες Ουκρανία και γνωριμία μόνο από μαγαζί δεν γαμάς..Ζητάνε χρόνο δεν έχουν στο αίμα τους τα one night stands..Οπότε 100$ και σπίτι..Και μετά παπάδες στα forums πως μας ερωτεύτηκαν ενώ απλά πήραμε πουτανίτσα..Αυτή είναι η αλήθεια δυστυχώς.

Υπερέβαλα λίγο με την έκφραση τελειωμένοι Ουκρανοί..Υπάρχουν πολλοί normal όντως αλλά πιο πολύ θέλω να εκφράσω την κατάσταση ότι γενικά υπάρχουν τόσες πολλές γυναίκες εκεί με τόσες λίγες επιλογές ή κακές επιλογές που νιώθεις πως ξεχωρίζεις.Τουλάχιστον αυτό το αίσθημα μου μένει κάθε φορά που πηγαίνω. Αντιθέτως στις άλλες Ανατολικές χώρες ο ανταγωνισμός με τους ντόπιους είναι απείρως μεγαλύτερος!!

Κίεβο κάνουν one night stands ή κάθονται την επόμενη μέρα αν τους τα σκάσεις.Κανονικές γκόμενες όχι επαγγελματίες.
Επαρχία δεν κάνουν one night stands αλλά γνωρίζεις πολλές το βράδυ και μερικές γαμάς τις επόμενες μέρες.
Χρόνο δε ζητάνε Ουκρανία δεν ισχύει όπως στις άλλες χώρες οτι μπορείς να αναπληρώσεις την έλλειψη χρημάτων με αφθονία χρόνου.Είναι καθαρά γραμμικές οι γκόμενες.Μία το τριήμερο.Δέκα μέρες τρεις κτλ.
Δεν είναι δηλαδή οτι αν κάτσεις μια μέρα λιγότερη θα χάσεις έναν πούτσο.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης

Εγώ πάλι, δεν συμφωνώ καθόλου μαζί σου, φίλε μου, ότι υπάρχει καν ανταγωνισμός και μάλιστα "απείρως μεγαλύτερος".
Διότι όπως έχω ξαναπεί, δεν είναι μόνο οι Έλληνες που πηγαίνουν σε τέτοια μέρη. Οπότε, αν μιλάμε υποθετικώς για  ανωτερότητα έναντι των ντόπιων, θα πρέπει να την συνυπολογίζουμε και έναντι των λοιπών ανταγωνιστών, και να είσαι σίγουρος ότι στην μεσογειακή κατηγορία, γενικότερα, οι Ισπανοί και οι Ιταλοί μας τρώνε για ορεκτικό. Οπότε καλύτερα, ας μην μιλάμε για ανταγωνισμούς με δύο μέτρα και δύο σταθμά. Η γκόμενα που θα επιλέξει έναν σωστό τύπο ξένο για να περάσει όμορφα, το ίδιο εύκολα μπορεί να επιλέξει και τον σωστό ντόπιο τύπο για τον ίδιο λόγο. Και να είσαι βέβαιος ότι με τον ντόπιο έχει να μοιραστεί και περισσότερα κοινά πράγματα, σε σχέση με τον ξένο. Δεν είναι μόνο η κουλτούρα και η γλώσσα.
Επίσης, θεωρώ μάταιη την οποιαδήποτε συζήτηση για καμάκια και "επιτυχίες" με στόχους οκτάρια και δεκάρια. Εκεί, παίζουν άλλοι παράγοντες, και σαφώς τα υψηλά θηλυκά επίπεδα αυτά, ήδη παίζουν και στο ανάλογο ανδρικό, ντόπιο champions league. Οπότε, αν κάποιος πάει με σύνεση προσγειωμένος και κινηθεί στοχεύοντας π.χ. σε εξαράκια, θα έχει περισσότερες πιθανότητες να κάνει σοβαρό παιχνίδι. Αν έχει τα φόντα για κάτι παραπάνω, απλά δοκιμάζει τις δυνάμεις του. Μιλάμε πάντα για νορμάλ κοπέλες και όχι για επαγγελματίες. Φυσικά, και υπάρχει ο προσωπικός παράγοντας του καθενός με τον οποίο κρίνονται τα πάντα και παντού. Μιλάμε εδώ για το γενικό σύνολο.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Εγώ πάλι, δεν συμφωνώ καθόλου μαζί σου, φίλε μου, ότι υπάρχει καν ανταγωνισμός και μάλιστα "απείρως μεγαλύτερος".
Διότι όπως έχω ξαναπεί, δεν είναι μόνο οι Έλληνες που πηγαίνουν σε τέτοια μέρη. Οπότε, αν μιλάμε υποθετικώς για  ανωτερότητα έναντι των ντόπιων, θα πρέπει να την συνυπολογίζουμε και έναντι των λοιπών ανταγωνιστών, και να είσαι σίγουρος ότι στην μεσογειακή κατηγορία, γενικότερα, οι Ισπανοί και οι Ιταλοί μας τρώνε για ορεκτικό. Οπότε καλύτερα, ας μην μιλάμε για ανταγωνισμούς με δύο μέτρα και δύο σταθμά. Η γκόμενα που θα επιλέξει έναν σωστό τύπο ξένο για να περάσει όμορφα, το ίδιο εύκολα μπορεί να επιλέξει και τον σωστό ντόπιο τύπο για τον ίδιο λόγο. Και να είσαι βέβαιος ότι με τον ντόπιο έχει να μοιραστεί και περισσότερα κοινά πράγματα, σε σχέση με τον ξένο. Δεν είναι μόνο η κουλτούρα και η γλώσσα.
Επίσης, θεωρώ μάταιη την οποιαδήποτε συζήτηση για καμάκια και "επιτυχίες" με στόχους οκτάρια και δεκάρια. Εκεί, παίζουν άλλοι παράγοντες, και σαφώς τα υψηλά θηλυκά επίπεδα αυτά, ήδη παίζουν και στο ανάλογο ανδρικό, ντόπιο champions league. Οπότε, αν κάποιος πάει με σύνεση προσγειωμένος και κινηθεί στοχεύοντας π.χ. σε εξαράκια, θα έχει περισσότερες πιθανότητες να κάνει σοβαρό παιχνίδι. Αν έχει τα φόντα για κάτι παραπάνω, απλά δοκιμάζει τις δυνάμεις του. Μιλάμε πάντα για νορμάλ κοπέλες και όχι για επαγγελματίες. Φυσικά, και υπάρχει ο προσωπικός παράγοντας του καθενός με τον οποίο κρίνονται τα πάντα και παντού. Μιλάμε εδώ για το γενικό σύνολο.

Θα συμφωνήσω στο γενικό πνεύμα..Αλλα μια απλή ερώτηση..Αφού μπορούν να βρουν ευκολα ενα καλο ντόπιο οι χιλλιαδες Ουκρανεζες στα dating sites τι αναζητούν? μιλαω για αυτές που δεν είναι πληρωμένες..Αν μπεις στο badoo θα μιλήσεις με όμορφα κοριτσακια απο 22 χρόνων και ανω...Αυτό Ελλάδα είναι σενάριο επιστήμονικης φαντασίας..Απλα θέλει χρόνο Ουκρανία αυτό είναι το πρόβλημα..Τα γνωρίζεις βγαίνεις αλλα δεν κάθονται εύκολα..Εγω μιλαω για κάποιον που θα πάει δεκαήμερο..Αν εμενες αλλάζει η κατάσταση...Ελλάδα γνωρίζεις πολλες αλλα η συνηθισμένη ιστορία είναι πανω απο 37 με παιδι χωρισμενη..Γέμισε ο τόπος με δαυτες.Αλλα εντάξει μας ταιζουν τουλάχιστον οπότε δεν διαμαρτυρομαι..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Στο badoo έχει όντως πολλές ωραίες αλλά δεν κάνεις τίποτα στο τριήμερο.Τις πήγαινα για δώρα στα μαγαζιά έρχονταν στο ξενοδοχείο αλλά περιορίζονταν σε χούφτωμα ή τους έπιανα τα βυζιά.Λίγα πράγματα.
Αν μείνεις πάνω από βδομάδα χαίρω πολύ.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Θα συμφωνήσω στο γενικό πνεύμα..Αλλα μια απλή ερώτηση..Αφού μπορούν να βρουν ευκολα ενα καλο ντόπιο οι χιλλιαδες Ουκρανεζες στα dating sites τι αναζητούν? μιλαω για αυτές που δεν είναι πληρωμένες..Αν μπεις στο badoo θα μιλήσεις με όμορφα κοριτσακια απο 22 χρόνων και ανω...Αυτό Ελλάδα είναι σενάριο επιστήμονικης φαντασίας..Απλα θέλει χρόνο Ουκρανία αυτό είναι το πρόβλημα..Τα γνωρίζεις βγαίνεις αλλα δεν κάθονται εύκολα..Εγω μιλαω για κάποιον που θα πάει δεκαήμερο..Αν εμενες αλλάζει η κατάσταση...Ελλάδα γνωρίζεις πολλες αλλα η συνηθισμένη ιστορία είναι πανω απο 37 με παιδι χωρισμενη..Γέμισε ο τόπος με δαυτες.Αλλα εντάξει μας ταιζουν τουλάχιστον οπότε δεν διαμαρτυρομαι..

Δεν φαντάζομαι να νομίζεις ότι αυτές οι κοπελίτσες, παίζουν μπάλλα μόνο με ξένους ή μόνο μέσω badoo. Φυσικά και παίζουν με κόσμο και κοσμάκη, και ασφαλώς αν παίζουν δέκα με ξένους, παίζουν και εκατό με ντόπιους. Ποιός είπε το αντίθετο;
Νομίζεις όμως, ότι μέσα από εκεί γίνεται σοβαρό παιχνίδι; Με τόσο πέσιμο που γίνεται; Με τόσες κρυφές ή φανερές
επαγγελματίες, ανάμικτα, σε ένα περιβάλλον που όλοι ξέρουν κατά βάθος "για ποιό πράγμα γίνεται λόγος στο φινάλε";
Εντάξει, μπορεί κάποιοι να πετυχαίνουν και τον σκοπό. Δεν θεωρώ ότι είναι κανόνας. Το που πηγαίνει η δουλειά
στην τραγική πλειοψηφία, το περιέγραψες και μόνος σου. Είναι κάτι σαν μέρος του παιχνιδιού και μην νομίζεις
ότι μόνο σε ξένους πέφτει άρμεγμα, με μέλι μόνο και από τηγανίτα μηδέν. Και στους ντόπιους προφανώς παίζει ανάλογο
παιχνίδι σε διαφορετικά μεγέθη και κλίμακες. Το θέμα είναι ότι κάποια κοπέλα, αν αποφασίσει μια φορά να κάνει κάτι
με ξένο, μέσα από ένα τέτοιο πλαίσιο γνωριμίας, θα έχει δέκα λόγους παραπάνω για να κάνει κάτι με κάποιον ντόπιο που θα της αρέσει. Νομίζω, πάντα, ότι η πιο αυθόρμητη και ωραία προσέγγιση εκτός τέτοιων "στημένων" χώρων, μπορεί να φέρει καλύτερα αποτελέσματα, υπό συγκεκριμένες συνθήκες. Το παιχνίδι, ούτως ή άλλως, ακόμα και στο χρονικό πλαίσιο του δεκαημέρου είναι πολύ περιορισμένο, αν έχει ως κύριο και βασικό γνώρισμα την "κατάκτηση". Ακόμα και αν έχει υπάρξει
ψηστήρι και προεργασία διαδικτυακή, στην πλειοψηφία των περιπτώσεων δεν περπατάει το πράγμα πέρα από εκεί που είπες.
Δεν είναι χαζές οι κοπέλες, και έχουν μάθει τον ρόλο τους. Αυτός που είναι στην λιγούρα και στο "περίμενε" τραβάει το ζόρι και ο χρόνος, είτε πέντε, είτε δέκα μέρες δουλεύει σε βάρος του. Γι' αυτό είμαι υπέρ του να πηγαίνει κάποιος
χαλαρός σε ένα μέρος, πρώτα και κύρια για τη δική του συνολική διασκέδαση (να είναι φυσικά σε εγρήγορση και όχι να βόσκει σαν χαζοτουρίστας) και άμα λάχει, να παίζει αυθόρμητα και στο χαλαρό όπου δεί πιθανή ευκαιρία, και πάντως όχι με φάτσα λιγούρη. Αν κάτσει καλώς, αν όχι δεν χάθηκε κι ο κόσμος. Αυτή είναι η γνώμη μου. Για τις μιλφ που αναφέρεις, θα συμφωνήσω.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Δεν φαντάζομαι να νομίζεις ότι αυτές οι κοπελίτσες, παίζουν μπάλλα μόνο με ξένους ή μόνο μέσω badoo. Φυσικά και παίζουν με κόσμο και κοσμάκη, και ασφαλώς αν παίζουν δέκα με ξένους, παίζουν και εκατό με ντόπιους. Ποιός είπε το αντίθετο;
Νομίζεις όμως, ότι μέσα από εκεί γίνεται σοβαρό παιχνίδι; Με τόσο πέσιμο που γίνεται; Με τόσες κρυφές ή φανερές
επαγγελματίες, ανάμικτα, σε ένα περιβάλλον που όλοι ξέρουν κατά βάθος "για ποιό πράγμα γίνεται λόγος στο φινάλε";
Εντάξει, μπορεί κάποιοι να πετυχαίνουν και τον σκοπό. Δεν θεωρώ ότι είναι κανόνας. Το που πηγαίνει η δουλειά
στην τραγική πλειοψηφία, το περιέγραψες και μόνος σου. Είναι κάτι σαν μέρος του παιχνιδιού και μην νομίζεις
ότι μόνο σε ξένους πέφτει άρμεγμα, με μέλι μόνο και από τηγανίτα μηδέν. Και στους ντόπιους προφανώς παίζει ανάλογο
παιχνίδι σε διαφορετικά μεγέθη και κλίμακες. Το θέμα είναι ότι κάποια κοπέλα, αν αποφασίσει μια φορά να κάνει κάτι
με ξένο, μέσα από ένα τέτοιο πλαίσιο γνωριμίας, θα έχει δέκα λόγους παραπάνω για να κάνει κάτι με κάποιον ντόπιο που θα της αρέσει. Νομίζω, πάντα, ότι η πιο αυθόρμητη και ωραία προσέγγιση εκτός τέτοιων "στημένων" χώρων, μπορεί να φέρει καλύτερα αποτελέσματα, υπό συγκεκριμένες συνθήκες. Το παιχνίδι, ούτως ή άλλως, ακόμα και στο χρονικό πλαίσιο του δεκαημέρου είναι πολύ περιορισμένο, αν έχει ως κύριο και βασικό γνώρισμα την "κατάκτηση". Ακόμα και αν έχει υπάρξει
ψηστήρι και προεργασία διαδικτυακή, στην πλειοψηφία των περιπτώσεων δεν περπατάει το πράγμα πέρα από εκεί που είπες.
Δεν είναι χαζές οι κοπέλες, και έχουν μάθει τον ρόλο τους. Αυτός που είναι στην λιγούρα και στο "περίμενε" τραβάει το ζόρι και ο χρόνος, είτε πέντε, είτε δέκα μέρες δουλεύει σε βάρος του. Γι' αυτό είμαι υπέρ του να πηγαίνει κάποιος
χαλαρός σε ένα μέρος, πρώτα και κύρια για τη δική του συνολική διασκέδαση (να είναι φυσικά σε εγρήγορση και όχι να βόσκει σαν χαζοτουρίστας) και άμα λάχει, να παίζει αυθόρμητα και στο χαλαρό όπου δεί πιθανή ευκαιρία, και πάντως όχι με φάτσα λιγούρη. Αν κάτσει καλώς, αν όχι δεν χάθηκε κι ο κόσμος. Αυτή είναι η γνώμη μου. Για τις μιλφ που αναφέρεις, θα συμφωνήσω.

Ο Dr. Love κάνει ένα ονλάιν σκανάρισμα.Σου λέει παίρνω το ίδιο dating site το badoo σε 3 διαφορετικές χώρες(Ουκρανία,Πολωνία,Ελλάδα) και τι διαπιστώνω?
-Ουκρανία τοπ ποιότητα μουνιού και μέγιστη ανταπόκριση
-Πολωνία μέτρια ποιότητα,μέση ανταπόκριση
-Ελλάδα χάλια ποιότητα,χάλια ανταπόκριση
Αρα η Ουκρανία θα έπρεπε να είναι πολύ καλύτερη.Δεν είναι όμως.Γιατί?
Selection bias.
Απλά βγαίνουν πολύ περισσότερα και καλύτερα μουνάκια στα dating sites Ουκρανία γιατί θέλουν να τα αρπάξουν σε έξοδα ραντεβού,δώρα κτλ.Πολωνία που δεν υπάρχει η ίδια κουλτούρα έχουν μικρότερο κίνητρο να βγουν τα μουνάκια στα dating sites.
Η πραγματικότητα στο έδαφος είναι πολύ διαφορετική από αυτή που δείχνει το ίντερνετ.Το ίντερνετ δείχνει μόνο γενικές τάσεις.
Ενας Βαλκάνιος ψώλων πρέπει να είναι παντός καιρού να τις ικανοποιεί όλες.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216

Πολύ καλό post..Θα συμφωνήσω 100% σε όλα. Απλά αυτό που τονίζω είναι το εξής..Σου δίνεται η ευκαιρία να γνωρίσεις γυναίκες μικρές σε ηλικία!!..Δεν θα προχωρήσει στο μεγαλύτερο ποσοστό των γνωριμιών, αλλά τελικώς σου δίνεται!! Αντίθετα από Ελλάδα που δεν σου δίνεται ποτέ με μικρές ηλικίες..Αν θα κάτσει ή όχι είναι παράγοντας πολλών παραμέτρων..Αρχικά έχει να κάνει με το ποιος είσαι,πόσο χρόνο έχεις, θέμα ΤΥΧΗΣ (κυρίως), κλπ.. Το θέμα είναι αυτό που έγραψες να πηγαίνεις χαλαρός να το βλέπεις σαν ταξίδι να βγαίνεις με τις μικρές και αν κάτσει έκατσε!! Εξάλλου ο κυνηγός όταν πάει για κυνήγι ακόμα και αν δεν πιάσει μπεκάτσες χαίρετε την διαδικασία.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Πολύ καλό post..Θα συμφωνήσω 100% σε όλα. Απλά αυτό που τονίζω είναι το εξής..Σου δίνεται η ευκαιρία να γνωρίσεις γυναίκες μικρές σε ηλικία!!..Δεν θα προχωρήσει στο μεγαλύτερο ποσοστό των γνωριμιών, αλλά τελικώς σου δίνεται!! Αντίθετα από Ελλάδα που δεν σου δίνεται ποτέ με μικρές ηλικίες..Αν θα κάτσει ή όχι είναι παράγοντας πολλών παραμέτρων..Αρχικά έχει να κάνει με το ποιος είσαι,πόσο χρόνο έχεις, θέμα ΤΥΧΗΣ (κυρίως), κλπ.. Το θέμα είναι αυτό που έγραψες να πηγαίνεις χαλαρός να το βλέπεις σαν ταξίδι να βγαίνεις με τις μικρές και αν κάτσει έκατσε!! Εξάλλου ο κυνηγός όταν πάει για κυνήγι ακόμα και αν δεν πιάσει μπεκάτσες χαίρετε την διαδικασία.

Δεν θα διαφωνήσω. Σε αυτό που αναφέρεις, για την ευκαιρία που δίνεται να έρθεις διαδικτυακώς σε επικοινωνία με μικρές.
Νομίζω, έχει να κάνει με θέμα κουλτούρας και διαφοράς συνηθειών. Θεωρώ, ότι ειδικά στην ελληνική κοινωνία ακόμα και σε μικρότερες ηλικίες, θα βρείς "αγκυλώσεις" που αποτελούν κατάλοιπα επαρχιώτικης οικογενειακής νοοτροπίας (ευτυχώς, με το πέρασμα του χρόνου μάλλον βελτιώνεται κάπως το τοπίο) που δεν θα βρείς (ίσως βρείς, έστω, άλλου είδους) σε αντίστοιχες μικρές ηλικίες, στα μέρη για τα οποία συζητάμε. Άλλο πράγμα, να είναι ανοιχτή κάποια σε προσέγγιση, έστω και αν δεν δίνει δικαίωμα για παραπέρα, και άλλο κάποια (εν προκειμένω Ελληνίδα) να θεωρεί εξαρχής ότι το ψάξιμο και άνοιγμα προς γνωριμίες με άνδρες μέσω διαδικτύου, λ.χ. αποτελεί πρακτική που δεν ταιριάζει στη μεγάλη ιδέα που έχει για τον εαυτό της (έστω και αν στην πράξη και στη ζούλα, μπορεί π.χ. να αλλάζει τους κλαρινογαμπρούς σαν τα φορέματα).
Υπάρχει και κάτι άλλο που ίσως σου διαφεύγει: η ικανοποίηση της επιβεβαίωσης, ότι μια κοπελίτσα είναι αρεστή και αντικείμενο ενδιαφέροντος πολλών ανδρών (και μεγαλυτέρων) ντόπιων αλλά και ξένων, διαδικτυακώς γίνεται ανώδυνα και
κυρίως ανέξοδα εκ μέρους τους. Δεν συνδυάζεται απαραίτητα με ολόκληρο statement και με κάποια δημόσια επίδειξη θηλυκού status, όπως βλέπουμε π.χ. στα μπουζουκομάγαζα με τις παρέες των φιλενάδων, που κάνουν ολόκληρη κατάσταση εβδομάδας ετοιμασιών, με την επίφαση μιας ψευτογκλαμουριάς (που και σε αρκετές περιπτώσεις, δεν ανταποκρίνεται στο κοινωνικό-οικονομικό τους background) για να αποκτήσει νόημα και ουσία αυτή ικανοποίηση της επιβεβαίωσης, έστω για ένα Σαββατόβραδο. Πίσω από το πληκτρολόγιο και χωρίς το άγχος της διαχείρισης της έκθεσης σε δημόσιο χώρο, ανέξοδα και άκοπα, με άλφα χαρακτηριστικές εικόνες στο προφίλ, διαρκώς, γίνεται μια χαρά το ίδιο παιχνίδι. Από την προσέγγιση, αν προκύψει και κάτι παραπέρα, όπως λες, παίζουν πάρα πολλοί παράγοντες. Περισσότερο, είναι θέμα διαφοράς νοοτροπιών.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Στο badoo έχει όντως πολλές ωραίες αλλά δεν κάνεις τίποτα στο τριήμερο.Τις πήγαινα για δώρα στα μαγαζιά έρχονταν στο ξενοδοχείο αλλά περιορίζονταν σε χούφτωμα ή τους έπιανα τα βυζιά.Λίγα πράγματα.
Αν μείνεις πάνω από βδομάδα χαίρω πολύ.

Μην μένεις σε ξενοδοχεία!! Αυτά είναι για τους πρωτάρηδες!! ΠΑΝΤΑ Airbnb!! Οταν εχεις το δικό σου διαμέρισμα με καναπε τηλεόραση ψυγειο για κρασι μουσικη κλπ την βαζεις μεσα και ψήνεις την κατάσταση...Ξενοδοχείο περα απο οτι δείχνεις καθαρά σαν τουριστας την κάνεις την αλλη να νιωθει σαν πουτανα..Μπενει μεσα και βλέπει ενα κρεβάτι!!! Οταν το πρότεινεις παμε στο ξενοδοχείο μου, τις βαράει ασχημα σαν έκφραση ..Το 80% που εχω παρει σε πολλές χώρες στο εξωτερικό δεν ξερω αν τα καταφερνα επιλέγοντας ξενοδοχεία αντι για διαμερισματα..και οικονομικά συνήθως είναι φθηνότερα τα διαμερίσματα..

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Μην μένεις σε ξενοδοχεία!! Αυτά είναι για τους πρωτάρηδες!! ΠΑΝΤΑ Airbnb!! Οταν εχεις το δικό σου διαμέρισμα με καναπε τηλεόραση ψυγειο για κρασι μουσικη κλπ την βαζεις μεσα και ψήνεις την κατάσταση...Ξενοδοχείο περα απο οτι δείχνεις καθαρά σαν τουριστας την κάνεις την αλλη να νιωθει σαν πουτανα..Μπενει μεσα και βλέπει ενα κρεβάτι!!! Οταν το πρότεινεις παμε στο ξενοδοχείο μου, τις βαράει ασχημα σαν έκφραση ..Το 80% που εχω παρει σε πολλές χώρες στο εξωτερικό δεν ξερω αν τα καταφερνα επιλέγοντας ξενοδοχεία αντι για διαμερισματα..και οικονομικά συνήθως είναι φθηνότερα τα διαμερίσματα..

Aπολύτως σωστός!  :thumbsup:

Επίσης, είναι επιπλέον καλό να έχεις και νοικιασμένο αυτοκίνητο για μετακινήσεις. Μετράει αλλιώς και έχει τα θετικά του.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom