Θα συμφωνήσω στο γενικό πνεύμα..Αλλα μια απλή ερώτηση..Αφού μπορούν να βρουν ευκολα ενα καλο ντόπιο οι χιλλιαδες Ουκρανεζες στα dating sites τι αναζητούν? μιλαω για αυτές που δεν είναι πληρωμένες..Αν μπεις στο badoo θα μιλήσεις με όμορφα κοριτσακια απο 22 χρόνων και ανω...Αυτό Ελλάδα είναι σενάριο επιστήμονικης φαντασίας..Απλα θέλει χρόνο Ουκρανία αυτό είναι το πρόβλημα..Τα γνωρίζεις βγαίνεις αλλα δεν κάθονται εύκολα..Εγω μιλαω για κάποιον που θα πάει δεκαήμερο..Αν εμενες αλλάζει η κατάσταση...Ελλάδα γνωρίζεις πολλες αλλα η συνηθισμένη ιστορία είναι πανω απο 37 με παιδι χωρισμενη..Γέμισε ο τόπος με δαυτες.Αλλα εντάξει μας ταιζουν τουλάχιστον οπότε δεν διαμαρτυρομαι..
Δεν φαντάζομαι να νομίζεις ότι αυτές οι κοπελίτσες, παίζουν μπάλλα μόνο με ξένους ή μόνο μέσω badoo. Φυσικά και παίζουν με κόσμο και κοσμάκη, και ασφαλώς αν παίζουν δέκα με ξένους, παίζουν και εκατό με ντόπιους. Ποιός είπε το αντίθετο;
Νομίζεις όμως, ότι μέσα από εκεί γίνεται σοβαρό παιχνίδι; Με τόσο πέσιμο που γίνεται; Με τόσες κρυφές ή φανερές
επαγγελματίες, ανάμικτα, σε ένα περιβάλλον που όλοι ξέρουν κατά βάθος "για ποιό πράγμα γίνεται λόγος στο φινάλε";
Εντάξει, μπορεί κάποιοι να πετυχαίνουν και τον σκοπό. Δεν θεωρώ ότι είναι κανόνας. Το που πηγαίνει η δουλειά
στην τραγική πλειοψηφία, το περιέγραψες και μόνος σου. Είναι κάτι σαν μέρος του παιχνιδιού και μην νομίζεις
ότι μόνο σε ξένους πέφτει άρμεγμα, με μέλι μόνο και από τηγανίτα μηδέν. Και στους ντόπιους προφανώς παίζει ανάλογο
παιχνίδι σε διαφορετικά μεγέθη και κλίμακες. Το θέμα είναι ότι κάποια κοπέλα, αν αποφασίσει μια φορά να κάνει κάτι
με ξένο, μέσα από ένα τέτοιο πλαίσιο γνωριμίας, θα έχει δέκα λόγους παραπάνω για να κάνει κάτι με κάποιον ντόπιο που θα της αρέσει. Νομίζω, πάντα, ότι η πιο αυθόρμητη και ωραία προσέγγιση εκτός τέτοιων "στημένων" χώρων, μπορεί να φέρει καλύτερα αποτελέσματα, υπό συγκεκριμένες συνθήκες. Το παιχνίδι, ούτως ή άλλως, ακόμα και στο χρονικό πλαίσιο του δεκαημέρου είναι πολύ περιορισμένο, αν έχει ως κύριο και βασικό γνώρισμα την "κατάκτηση". Ακόμα και αν έχει υπάρξει
ψηστήρι και προεργασία διαδικτυακή, στην πλειοψηφία των περιπτώσεων δεν περπατάει το πράγμα πέρα από εκεί που είπες.
Δεν είναι χαζές οι κοπέλες, και έχουν μάθει τον ρόλο τους. Αυτός που είναι στην λιγούρα και στο "περίμενε" τραβάει το ζόρι και ο χρόνος, είτε πέντε, είτε δέκα μέρες δουλεύει σε βάρος του. Γι' αυτό είμαι υπέρ του να πηγαίνει κάποιος
χαλαρός σε ένα μέρος, πρώτα και κύρια για τη δική του συνολική διασκέδαση (να είναι φυσικά σε εγρήγορση και όχι να βόσκει σαν χαζοτουρίστας) και άμα λάχει, να παίζει αυθόρμητα και στο χαλαρό όπου δεί πιθανή ευκαιρία, και πάντως όχι με φάτσα λιγούρη. Αν κάτσει καλώς, αν όχι δεν χάθηκε κι ο κόσμος. Αυτή είναι η γνώμη μου. Για τις μιλφ που αναφέρεις, θα συμφωνήσω.