Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Νοε 2016
Κριτικές
1
Like
140
Πόντοι
1
Γενικά για να κάνει κανείς αυτά που γράφω χρειάζεται:
1.300-500 ευρώ ημερησίως
2.Γνώση ρωσσικών
3.Φυσική αντοχή
4.Εμπειρία στην ανατολική Ευρώπη
5.Καλό ντύσιμο
6.Πρέπει να είναι πάρα πολύ γρήγορος.Είσαι στο ένα ραντεβού και σκέφτεσαι και οργανώνεις το επόμενο και το μεθεπόμενο.Γαμάς μία γκόμενα και ακονίζεις τον πούτσο σου για την επόμενη
7.Πρέπει να έχει συνέχεια τον έλεγχο,να είναι συγκεντρωμένος στο μουνί
Ο συνήθης μ.ο. δεν είναι τίποτα από αυτά.Θα πάει με 100 ευρώ ημερήσια έξοδα το πολύ,θα βγει μόνο με γκόμενες που γνώρισε από το ίντερνετ,δε μιλάει ρωσικά και δεν έχει καθόλου εμπειρία.
Είναι αργός και δεν ενδιαφέρεται να κοπιάσει ιδιαίτερα.
Σε αυτή την περίπτωση το Κίεβο θα του φανεί χάλια.
Εγώ στις Ουκρανές λέω αυτό που θέλουνε να ακούσουνε 100%.Λόγω εμπειρίας ξέρω ακριβώς ποιες λέξεις να πω σε κάθε γκόμενα.Καθόλου σχέση με τον τρόπο που μιλάνε οι Ελληνες.Είναι τελείως deadly αν η άλλη σου δώσει 10 λεπτά.Δε χρειάζεται παραπάνω.

Στην Ελλάδα αν σε ακούσει κάποιος να τα λες αυτά έρχεται και σου λέει φύγε από τη γκόμενα γιατί θα σε σπάσω στο ξύλο αλλά στην Ουκρανία δεν έχεις πρόβλημα κανείς δεν ασχολείται.

τι τους λες κμαν; στειλε Pm

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ουκρανία πρέπει να είσαι λογικός.Να περάσεις όλα τα shit tests κτλ.Εγώ δίνω τελείως προκάτ απαντήσεις σε όλα.Δεν μπορούν να διατρήσουν την πανοπλία του Βαλκάνιου ιππότη.
Οι Πολωνές είναι παρανοικές.Π.χ. μπορεί να προτιμήσουν έναν πρωτόγονο τύπο που κάνει 200 λάθη στο καμάκι από έναν που τα λέει όλα τέλεια γιατί ο πρώτος τους φαίνεται πιο φυσικός σου λέει άμα είναι τόσο αυθόρμητος και απλός θα γαμάει και καλά ενώ ο άλλος θα κουράζει.
Αντίθετα οι Ουκρανές θέλουν κυρίλα απόλυτο στήσιμο άντρες με στιβαρό χέρι που ελέγχουν το περιβάλλον.Το ίδιο και οι ίδιες δεν είναι αυτό που θα λέγαμε αυθόρμητες.Περισσότερο ποζάρουν σαν κούκλες και εκτοξεύουν τα τεστ για να σε ζυγίσουν αν είσαι αυτό που παριστάνεις.
Βασικό με τις Ουκρανές είναι να είσαι λιγομίλητος και ουσιαστικός on point.Οι σοβαροί άντρες είναι λιγομίλητοι όπως και οι γκόμενες που έχουν αξία.Αντίθετα οι Πολωνέζες μιλάνε σαν πολυβόλα δεν το κλείνουν ποτέ και θέλουν και οι άντρες να μιλάνε πολύ.
Δηλαδή με τις Πολωνέζες κάνεις αυτό που λένε plowing μιλάς με παραγράφους περί ανέμων και υδάτων κάπως καλιμπραρισμένα πάνω στη γκόμενα ενώ με τις Ουκρανέζες μιλάς στακάτο με μικρές ολοκληρωμένες προτάσεις για να καταλαβαίνουνε.Πρέπει να δείχνεις σοβαρός όχι ονειροπόλος,αιθαροβάμονας,ρομαντικός.Με τις Πολωνέζες ακριβώς το αντίθετο.
Ο παίκτουλας προσαρμόζει το παίγνιο στο περιβάλλον.Εμένα μου παίρνει δυο μέρες να καλιμπραριστώ άλλοι χρειάζονται μήνα και παραπάνω.

Ας πούμε μονόλογος σε Ουκρανέζα.
Ερχομαι συχνά Ουκρανία.Μου αρέσει να έρχομαι εδώ διακοπές γιατί έχετε ωραία αρχιτεκτονική και ωραίες κοπέλες.Επίσης μου αρέσει το μπορς.(οπότε σκέφτεται να ένας ειλικρινής άντρας που δε λέει μαλακίες οτι έρχεται για μπίζνες κτλ,λέει αληθινά πράγματα όντως εμείς οι Ουκρανές είναι ο λόγος που έρχονται τόσοι ξένοι γιατί τους καυλώνουμε κτλ).
Μονόλογος σε Πολωνέζα.
Μου αρέσει πολύ η Πολωνία.Θα ήθελα να μένω εδώ για πάντα.Εχετε τόσο ωραία δάση,ποτάμια,πόλεις.Η φύση σας είναι υπέροχη.Και τα pierogi,τα bigos φανταστικά.Δοκίμασες την ελληνική κουζίνα?Εχω πάει στο Πόζναν,Κράκοβ,Στεττίν,πολύ ωραίες πόλεις.Η Πολωνία είναι η αγαπημένη μου χώρα.Σου αρέσει πιο πολύ το κρασί ή η βότκα?Στην Ελλάδα έχουμε θαυμάσια κρασιά.Πρέπει να έρθεις Σαντορίνη ή Ρόδο.,Αν φυσικά σου αρέσει η ζέστη να κολυμπάς και να μαυρίζεις.Στην Ελλάδα θα γίνεις μαύρη από τον ήλιο.Σου αρέσει η Doda?

Υλική προσφορά σε Ουκρανέζα.Πώς βγάζεις γκόμενα σε dt.
-Σου αρέσουν τα δώρα?(μετάφραση:Θα έκανες σεξ μαζί μου αν σου έπαιρνα δώρο?)
-Τα δώρα μου αρέσουν πάρα πολύ.(μετάφραση:Ανάλογα τι δώρο θα μου κάνεις)
-Εχω δει στο Κίεβο έχετε πολύ ωραία μαγαζιά.Σου αρέσουν περισσότερο τα φορέματα ή οι φούστες?(μετάφραση:τι θα έλεγες για 100-200 ευρώ?)
-Πιο πολύ μου αρέσουν τα φορέματα.Αλλά θα προτιμούσα ένα καινούργιο κινητό.Το κινητό που έχω είναι πολύ κακό.(μετάφραση:Δε φτάνουν τα 100.Πρέπει να σκάσεις 200 μίνιμουμ).
-Εχω δει εδώ κοντά μια αντιπροσωπεία της Samsung με πολύ ωραία κινητά.Πήρα και εγώ ένα πάρα πολύ καλό.Ωραία μαγαζιά στο Κίεβο και η τιμή είναι εντάξει.(μετάφραση:είμαι διατεθειμένος να δώσω 250 ευρώ για μια καλή πίπα)
-Δεν ξέρω το κινητό μου είναι πολύ κακό.Θέλω ένα με καλή κάμερα.
-Εχουν πολύ καλές κάμερες στα 12 megapixels.Θες να πάμε?
-Θα μου αγοράσεις κινητό?(μετάφραση:μου λες αλήθεια?)
-Ναι,αν είσαι καλή.(μετάφραση:Ναι,αν με αφήσεις να σου τον χώσω)
-Είμαι πολύ καλή.(μετάφραση:όλα θα γίνουν)
-Ωραία πάμε τότε.Σου αρέσουν τα εσώρουχα,στρινγκ?(μετάφραση:γουστάρεις πρόστυχα γούστα?)
-Ναι,πολύ.(μετάφραση:Θα τα κάνω όλα αν δώσεις αρκετά)
-Σούπερ.Θα αγοράσουμε ωραία στρινγκ.Θα ήθελα πολύ να σε δω.
-Αλήθεια,θα μου πάρεις κινητό?Είσαι αληθινός άντρας,ο καλύτερος που γνώρισα.Θαυμάσιος.(μετάφραση θα κάνω πολλές πίπες αν μου πάρεις και άλλα δώρα)
-Ευχαριστώ.Και εσύ είσαι υπέροχη κοπέλα.(μετάφραση:Θα έχουμε συνέχεια αν η πίπα σου είναι καλή και κάνεις όσα υπόσχεσαι)
κτλ
Κάπως έτσι γίνονται οι διάλογοι είναι πάντα τα παράλληλα εννοούμενα πρέπει να χρησιμοποιείς τις σωστές εκφράσεις.

Αντίστοιχος διάλογος με Πολωνέζα:
-Εδώ στην πόλη σας έχω δει πολύ ωραίες Γκαλέριες.Σου αρέσουν τα ψώνια?
-Ναι,μου αρέσει να ψωνίζω.
-Σίγουρα μπορούμε να ψωνίσουμε μαζί.
-Ξέρεις,κωλύωμαι.Είμαι παντρεμένη και φοβάμαι οτι θα θυμώσει ο άντρας μου αν μου πάρεις κάτι.Καλύτερα πήγαινε με τη φίλη μου που είναι ελεύθερη.Ε Μάγδα σου αρέσουν τα ψώνια?
-Εμένα εσύ μου αρέσεις.Δε θα ψωνίσω για τον άντρα σου.
-Ναι,αλλά είναι ευαίσθητος.Θα θυμώσει.
-Σου αρέσουν οι γούνες?
-Αχ,οι γούνες είναι πολύ ωραίες.
-Μπορούμε να πάμε για γούνα.
-Είσαι τόσο καλός άντρας,κρίμα που είμαι παντρεμένη.
-Δεν πειράζει αγάπη μου ο σύζυγος δε θα μάθει τίποτα.
-Θα ζηλέψει φοβερά.Είναι πολύ ζηλιάρης.
-Σου κάνει πολλά δώρα?
-Οχι,είναι ανόητος.Δε μου κάνει δώρα.
-Είσαι τόσο ωραία κοπέλα.Φαίνεσαι εντελώς Πολωνέζα.
-Ευχαριστώ.
-Θα έδειχνες πολύ όμορφη σε μια ωραία γούνα.
-Αχ,πόσο γενναιόδωρος είσαι αλλά δεν μπορώ.Εχω μικρό παιδί.
-Πόσων χρονών είναι?
-Είναι 6 μηνών.
-Και είναι με τον άντρα σου τώρα?
-Ναι.Να σου γνωρίσω τις φίλες μου την Αγκνιέσκα και τη Μάρθα.
-Χαίρω πολύ.Κορίτσια θέλετε ποτό?
-Εγώ θέλω βότκα πορτοκάλι.Εσύ Αγκνιέσκα τι θες?Θέλουν Μαρτίνι με κόλα.
-Εντάξει.
-Είσαι πολύ καλός άντρας.Πώς και δεν έχεις κοπέλα?
-Είμαι στη Γερμανία.Χάλια οι κοπέλες εκεί όλες τετράπαχες και άσχημες.
-Χα χα.Το ξέρω.Και οι Πολωνοί το ίδιο λένε.Εχεις Πολωνέζα γκόμενα?
-Δυστυχώς όχι.
-Γιατί?
κτλ

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Γενικά για να κάνει κανείς αυτά που γράφω χρειάζεται:
1.300-500 ευρώ ημερησίως
2.Γνώση ρωσσικών
3.Φυσική αντοχή
4.Εμπειρία στην ανατολική Ευρώπη
5.Καλό ντύσιμο
6.Πρέπει να είναι πάρα πολύ γρήγορος.Είσαι στο ένα ραντεβού και σκέφτεσαι και οργανώνεις το επόμενο και το μεθεπόμενο.Γαμάς μία γκόμενα και ακονίζεις τον πούτσο σου για την επόμενη
7.Πρέπει να έχει συνέχεια τον έλεγχο,να είναι συγκεντρωμένος στο μουνί
Ο συνήθης μ.ο. δεν είναι τίποτα από αυτά.Θα πάει με 100 ευρώ ημερήσια έξοδα το πολύ,θα βγει μόνο με γκόμενες που γνώρισε από το ίντερνετ,δε μιλάει ρωσικά και δεν έχει καθόλου εμπειρία.
Είναι αργός και δεν ενδιαφέρεται να κοπιάσει ιδιαίτερα.
Σε αυτή την περίπτωση το Κίεβο θα του φανεί χάλια.
Εγώ στις Ουκρανές λέω αυτό που θέλουνε να ακούσουνε 100%.Λόγω εμπειρίας ξέρω ακριβώς ποιες λέξεις να πω σε κάθε γκόμενα.Καθόλου σχέση με τον τρόπο που μιλάνε οι Ελληνες.Είναι τελείως deadly αν η άλλη σου δώσει 10 λεπτά.Δε χρειάζεται παραπάνω.

Στην Ελλάδα αν σε ακούσει κάποιος να τα λες αυτά έρχεται και σου λέει φύγε από τη γκόμενα γιατί θα σε σπάσω στο ξύλο αλλά στην Ουκρανία δεν έχεις πρόβλημα κανείς δεν ασχολείται.

1. 500  ευρω ημερησίως
2. Γνώση Ρώσσικων

Ηδη απέκλεισες το 99,5% των ανδρών...Έτσι απλά!!..
Θα πάει κάποιος δηλαδή με γνώση Ρώσσικων να σκάσει 2000-2500 ευρώ για 5 μέρες Ουκρανία..

Εγώ πάντως πηγαίνω με 350 ευρώ ξενοδοχείο και αεροπορικό (10 μέρες) + 30 ευρώ την μέρα έξοδα max και χωρίς να ξέρω μια λέξη στα Ρώσσικα.

Οπότε αυτά που θα γράφουμε όντως θα είναι πολύ διαφορετικά γιατί με 500 ευρώ την μέρα κάνεις επίδειξη τρελού πλούτου (θυμίζω παίρνεις μπουκάλι με 15 ευρώ!!!!) που θα τραβήξει ότι πορνίδιο υπάρχει στην Ουκρανία, ενώ με 30 ευρώ την μέρα απλά θα παλέψεις να κοροιδέψεις ερωτικά απλά κοριτσάκια..

alkis34

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Πραγματικά πολύ δύσκολο.Για αυτό κάθομαι και λίγες μέρες γιατί μετά την τρίτη μέρα τα έχω φτύσει από την κούραση και συνήθως γυρνάω άρρωστος.
Βασικά για να γαμήσεις μία πρέπει να βγεις με 5 γκόμενες από το ίντερνετ,να παίρνεις 5 τηλέφωνα τη μέρα από γκόμενες στο δρόμο και να κυνηγάς τα one night stand στα κλαμπ.
Για να έχεις πιθανότητες στο κλαμπ πρέπει να έχεις φιλήσει τη γκόμενα στο στόμα και να την έχεις ήδη χουφτώσει σε μια ώρα από τη γνωριμία.Για να έχεις πιθανότητες από καμάκι στο δρόμο πρέπει να έχει δεχτεί να βγει instadate μαζί σου(αμέσως μετά το καμάκι δηλαδή) και να την έχεις φιλήσει και χουφτώσει στο τέλος του instadate(σε 2 ώρες από τη γνωριμία).Για να έχεις πιθανότητες στο ραντεβού από το ίντερνετ πρέπει να την έχεις φέρει σπίτι στο τέλος του ραντεβού(σε μια ώρα από τη γνωριμία).

Συνεπώς τις δοκιμάζεις.Αν η άλλη δεν έρθει σπίτι σου μετά το ραντεβού από ίντερνετ δεν έχει δεύτερο ραντεβού.Επειδή παίζουν και άλλες για να μη μειώσεις τις πιθανότητές σου οργανώνεις τα ραντεβού στη σειρά.Ενα στις 18.00(γιατί τότε έχουν σχολάσει από τη δουλειά),δεύτερο στις 19.30,τρίτο στις21.00 τέταρτο στις 22.30.Ολα τα ραντεβού πρέπει να είναι σε κοντινά σημεία για να μη χάνεις χρόνο από θέση σε θέση και κοντά στο σπίτι σου.
Π.χ. αν μένεις Μαιντάν,πρώτο ραντεβού στα Mc Donalds,2ο στο Oliva Restaurant 5 λεπτά με τα πόδια από τα Mc Donalds,3o στο Sushi Restaurant δίπλα στα Mc Donalds,4o στην πιτσαρία Mamamia απέναντι από το Oliva.
Στις 19.00 προσκαλείς την πρώτη γκόμενα να έρθει σπίτι σου.Αν αρνηθεί πληρώνεις το λογαριασμό και το ταξί για να φύγει και πας στο επόμενο μέρος για την επόμενη.Rinse και repeat.
Αν δε σου κάτσει καμία χτυπάς τα κλαμπ.Πας Carribean στις 22.30.Αν δεν έχεις βγάλει γκόμενα(φιλί,χούφτος) μέχρι τις 12.30 πας D Lux.Αν εκεί δεν έχεις καταφέρει τίποτα μέχρι τις 2.00 πας Decadence.
Το πρωί ξυπνάς στις 12.00 και αρχίζεις το καμάκι από Coffee House.Αν δεν κάτσει τίποτα πας Mafia.Αν και εκεί τίποτα πας στις 16.00 Czekoladnica για καμάκι.Στις 18.00 αρχίζουν τα ραντεβού.
Αυτό είναι ένα τυπικό πρόγραμμα παίκτη.

Βέβαια αν θες γεμίζεις το χρόνο με ελεύθερα γαμήσια σε σπονσορέτς,σεμιπρος κτλ και προσθέτεις άφθονη ποικιλία.Γενικά είναι παράδεισος,άπειρες κοπέλες δεν τελειώνουν ποτέ.Το υλικό ανανεώνεται συνέχεια.Καλείς και γκόμενες από επαρχία.Ολες έρχονται με 200 ευρώ και μένουν όσο θες αλλά συνήθως τις στέλνω αμέσως πίσω για να έχω τα χέρια μου ελεύθερα για το live καμάκι.

Ππεπειι να εισαι πολυ κοιμισμενος να μη πηδηξεις γκομενες στο κιεβο !!!εκτος αν εισαι τελειως χαλια εμφανισιακα !!!200 ευρω για γκομενα ; ειστε οτι να ναι μου φαινετα τοτε δενχρειαζεται να πατε κιεβο καθηστε ελλαδα !!! ακουστε μαγκακια να σας πω 2 πραγματα !!!πρωτον βγαλτε ψευτικες καρτες οτι εχετε ξενοδοχειο δικο σας!!!2 ον αν μενετε σε ξεννοδοχειο το βραδυ σκανε  μουναρες βιζιτες για 40 ευρω !!! και γενικα εξω αν εισαι ελληνας και εισαι νορμαλ και μαγκακος γαμας σε 10 λεπτα !!!απλα παιξτε  το λιγο και να εχετε αυτοπεποιθηση !!!τα υπολοιπα στο επομενο μηνυμα !!!εχω παει ηδη 8 φορες

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
300-500 ευρω την μερα διαβαζω...δωρα κινητα σαμσουνγκ ή αιφον ακουω  ..ολα αυτα για ουκρανια;;χαχα
τελικα τις χρυσοπληρωνουν καποιοι ασχετοι "επενδυτες" τις μουνιτσες και  ανεβαζουν το ΑΕΠ μιας διαλυμενης χωρας!!!

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Ππεπειι να εισαι πολυ κοιμισμενος να μη πηδηξεις γκομενες στο κιεβο !!!εκτος αν εισαι τελειως χαλια εμφανισιακα !!!200 ευρω για γκομενα ; ειστε οτι να ναι μου φαινετα τοτε δενχρειαζεται να πατε κιεβο καθηστε ελλαδα !!! ακουστε μαγκακια να σας πω 2 πραγματα !!!πρωτον βγαλτε ψευτικες καρτες οτι εχετε ξενοδοχειο δικο σας!!!2 ον αν μενετε σε ξεννοδοχειο το βραδυ σκανε  μουναρες βιζιτες για 40 ευρω !!! και γενικα εξω αν εισαι ελληνας και εισαι νορμαλ και μαγκακος γαμας σε 10 λεπτα !!!απλα παιξτε  το λιγο και να εχετε αυτοπεποιθηση !!!τα υπολοιπα στο επομενο μηνυμα !!!εχω παει ηδη 8 φορες

Μουνάρες με 40 ευρώ στο Κίεβο δεν παίζουν!! Στις τιμές αυτές είναι μόνο τα μπαζάκια. Αν και δεν ασχολούμαι με τον πληρωμένο ερωτά ξέρω κόσμο και καταστάσεις εκεί. Η Normal τιμή για μια καλή εμφανισιακά είναι 100$ την ώρα..Για μια μουνάρα 200$-300$ την ώρα. Αυτή είναι η ταρίφα και δεν την αλλάζουν για κανένα ομορφονιό!!

Όσο για την ατάκα γαμάς σε 10 λεπτά την αφήνω στην κρίση του κόσμου..Επίσης για το Έλληνας που γράφεις σαν προσόν σου στέλνω απάντηση γκόμενας 11 ωρες πρίν!!!Γελάνε μέχρι και οι Ουκρανέζες οι μπατίρισες μαζί μας με την δυσφήμηση που τρώμε!

Συνημμένα

• 111111111.jpg
    111111111.jpg
    30,3 KB · Εμφανίσεις: 29
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
:tooth:

Πάντως, με 40 ευρώ που γράφει ο τύπος, δεν πηδάς με τίποτα μουνάρες επαγγελματίες. Αυτό είναι απόλυτο.
Εκτός και αν στο 40ευρω μιλάμε για μεσοβέζικη κατάσταση, δήθεν σεμιπρό κλπ. και άλλα τέτοια κμανικά ομιχλώδη
που συνδυάζονται με πλουσιοπάροχα γεύματα, ποτά, δωρά κλπ κλπ. για να δίνουν την ψευδαίσθηση ότι δεν
παίρνει κάποιος πληρωμένη βίζιτα, αλλά ότι έβγαλε και καλά γκόμενα "με το σπαθί του". Ναί, στο χέρι ίσως και να
δώσει τελικά 40 "βοήθημα" υπέρ των ορφανών ανηψιών, και της ανάπηρης γιαγιούλας που θέλει φάρμακα, αλλά το τελικό
τίμημα με τίποτα δεν μπορεί να είναι σκέτο τόσο. Με όρους κανονικής βίζιτας, το έχουμε γράψει και αλλού, ότι
ανα ώρα, τα καλά τεμάχια παίζουν με αφετηρία από 2000 γκρίβνι, και τα πολύ καλά από 3000-3500 και άνω. Βέβαια κάποιος μπορεί να βρεί και τεμάχιο στα 500-600 γκρίβνι (ειδικά σε σαλόν), αλλά αυτό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί "μουνάρα". Μια αξιόλογη βίζιτα κυμαίνεται γύρω στα 1600-2000 γκρίβνι (δηλ. ανάμεσα 55-70 ευρώ). Αυτά προς αποφυγή παρεξηγήσεων
και δημιουργίας εντυπώσεων που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Το τι εννοει μουναρα ο καθενας διαφερει
Ενα φιλαρακι κατεβασε πολωνεζες(δυο) μια να γαμησει αλλη για παρτι μου να μου την πασαρει
Μου λεει τα φερα τα μωρα(τζαμπα φαι+σπιτι τους ειχε μονο αεροπορικα βαλανε)
Παω σπιτι του να κατσουμε και βλεπω δυο σαπιες κοντοχοντρες με φατσα σαν να τις βαρεσανε με τηγανι
και τον ρωταω..οι μουναρες που ειναι?? χαχα
Βεβαια αν ο αλλος γαμαει ελληνιδες βαρεων βαρων οι απλες βαρων μουναρες του φαινονται
Οποτε εγω μονο αν πεσει φωτο πειθομαι πλεον για τα λεγομενα του καθενος(εννοω φωτο προσωπικα γιατι εδω θα πεσουν μηνυσεις αμα γινει καμια πολλη στραβη)

alkis34

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2017
Like
0
Πόντοι
0

Πάντως, με 40 ευρώ που γράφει ο τύπος, δεν πηδάς με τίποτα μουνάρες επαγγελματίες. Αυτό είναι απόλυτο.
Εκτός και αν στο 40ευρω μιλάμε για μεσοβέζικη κατάσταση, δήθεν σεμιπρό κλπ. και άλλα τέτοια κμανικά ομιχλώδη
που συνδυάζονται με πλουσιοπάροχα γεύματα, ποτά, δωρά κλπ κλπ. για να δίνουν την ψευδαίσθηση ότι δεν
παίρνει κάποιος πληρωμένη βίζιτα, αλλά ότι έβγαλε και καλά γκόμενα "με το σπαθί του". Ναί, στο χέρι ίσως και να
δώσει τελικά 40 "βοήθημα" υπέρ των ορφανών ανηψιών, και της ανάπηρης γιαγιούλας που θέλει φάρμακα, αλλά το τελικό
τίμημα με τίποτα δεν μπορεί να είναι σκέτο τόσο. Με όρους κανονικής βίζιτας, το έχουμε γράψει και αλλού, ότι
ανα ώρα, τα καλά τεμάχια παίζουν με αφετηρία από 2000 γκρίβνι, και τα πολύ καλά από 3000-3500 και άνω. Βέβαια κάποιος μπορεί να βρεί και τεμάχιο στα 500-600 γκρίβνι (ειδικά σε σαλόν), αλλά αυτό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί "μουνάρα". Μια αξιόλογη βίζιτα κυμαίνεται γύρω στα 1600-2000 γκρίβνι (δηλ. ανάμεσα 55-70 ευρώ). Αυτά προς αποφυγή παρεξηγήσεων

Παιδια μαλλον μπερδεψατε το κιεβο με την ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ !!!απλα καλα κανετε και τα ακουμπατε στον νταβατζη !!!εγω ειπα κατι διαφορετικο ...οταν δουλευουν για 10 ευρω και 8 εσεις δωστε 250 ευρω και 350 !!!οσο για το τι φανταζονται  οι ουκρανεζες για μας !!!μας εχουν πολυ ψηλα !!!!με τετοια ποσα δεν καταλαβαινω γιατι κανετε τον κοπο και ταξιδευετε στο κιεβο 150-200 εισητηρια και 40 -50 δωματιο τη μερα !!!καλη τυχη αλανια οταν θα ψαχτειτε περισσοτερο στην πολη τα λεμε !!!προσωπικα θα μπορουσα να φερω την καλυτερη βιζιτα σστην  ελλαδα για ενα μηνα με 1500 ευρω !!! χαιρετισμους απο εναν ιδιοκτητη νυχτερινου μαγαζιου !!!καλο βολι!!!με τετοια λεφτα προτιμηστε ταυλανδη και κουβα !!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Παιδια μαλλον μπερδεψατε το κιεβο με την ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ !!!απλα καλα κανετε και τα ακουμπατε στον νταβατζη !!!εγω ειπα κατι διαφορετικο ...οταν δουλευουν για 10 ευρω και 8 εσεις δωστε 250 ευρω και 350 !!!οσο για το τι φανταζονται  οι ουκρανεζες για μας !!!μας εχουν πολυ ψηλα !!!!με τετοια ποσα δεν καταλαβαινω γιατι κανετε τον κοπο και ταξιδευετε στο κιεβο 150-200 εισητηρια και 40 -50 δωματιο τη μερα !!!καλη τυχη αλανια οταν θα ψαχτειτε περισσοτερο στην πολη τα λεμε !!!προσωπικα θα μπορουσα να φερω την καλυτερη βιζιτα σστην  ελλαδα για ενα μηνα με 1500 ευρω !!! χαιρετισμους απο εναν ιδιοκτητη νυχτερινου μαγαζιου !!!καλο βολι!!!με τετοια λεφτα προτιμηστε ταυλανδη και κουβα !!!

Βγάλε μία με φωτό που δουλεύει με 10 ευρώ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
1. 500  ευρω ημερησίως
2. Γνώση Ρώσσικων

Ηδη απέκλεισες το 99,5% των ανδρών...Έτσι απλά!!..
Θα πάει κάποιος δηλαδή με γνώση Ρώσσικων να σκάσει 2000-2500 ευρώ για 5 μέρες Ουκρανία..

Εγώ πάντως πηγαίνω με 350 ευρώ ξενοδοχείο και αεροπορικό (10 μέρες) + 30 ευρώ την μέρα έξοδα max και χωρίς να ξέρω μια λέξη στα Ρώσσικα.

Οπότε αυτά που θα γράφουμε όντως θα είναι πολύ διαφορετικά γιατί με 500 ευρώ την μέρα κάνεις επίδειξη τρελού πλούτου (θυμίζω παίρνεις μπουκάλι με 15 ευρώ!!!!) που θα τραβήξει ότι πορνίδιο υπάρχει στην Ουκρανία, ενώ με 30 ευρώ την μέρα απλά θα παλέψεις να κοροιδέψεις ερωτικά απλά κοριτσάκια..

30 ευρώ θέλουν μόνο για τα καλιάν που θα καπνίσουνε.Το ποσό είναι τελείως αστείο.
Κίεβο χωρίς 2000 ευρώ στην τσέπη απλά δεν πάω.Ποιες να κοροιδέψεις?Τις μαστόρισσες του scamming?
Επαρχία κάτι μπορεί να κάνεις που είναι πιο αφελείς,άμαθες.Κίεβο με την καμία.Σε κόβουν σε dt πόσο αξίζεις πόσα μπορείς να δώσεις.

Τυπική συνομιλία με δύστροπη Ουκρανέζα.
-Πού είναι το δώρο μου?
-Εδώ.
-Για να δω.Είπες πιο πολλά.
-Τα υπόλοιπα στο τέλος.
-Γιατί?Είπες άλλα.
-Δεν ξέρω τι θα κάνεις.
-Αλλα συμφωνήσαμε.
-Δεν είπα οτι θα στα δώσω όλα μπροστά.
-Γιατί?
-Γιατί δε σε ξέρω.
-Αλλά εγώ ήρθα.
-Μετά.
-Καλά.Αλλά τώρα πεινάω.Δεν έχω φάει τίποτα από το πρωί.
-Μπορούμε να φάμε έξω.
-Πού θα πάμε?
-Δεν ξέρω.Μόλις τώρα έφτασα στην πόλη σου.Ξέρεις κανένα καλό ρεστωράν?
-Πού θα με πας?
-Σου αρέσει η ιταλική κουζίνα?
-Οχι πολύ.
-Εχει εδώ ένα ιταλικό είδα στο δρόμο.
-Θέλω να καπνίσω πρώτα.Αγόρασέ μου τσιγάρα.
-Πόσο έχουν?Πάρε.
-Τι θα πιεις?
-Θέλω κοκταίηλ σεξ ον δε μπιτς.Εδώ δεν έχει τίποτα.
-Εχει κόκκινο κρασί αργεντίνικο.
-Να πάρω τηλέφωνο τη φίλη μου τη Μάσα να έρθει?
-Είναι όμορφη σαν εσένα?
-Πολύ όμορφη.
-Πεινάει κι αυτή?
-Τι είπες?
-Είναι ξανθιά ή μελαχρινή?
-Ξανθιά.
-Εντάξει ας έρθει.
-Η φίλη μου θέλει να καπνίσει καλιάν.
-Ο.Κ.
-Το κρέας είναι άψητο.Δε μου αρέσει καθόλου.
-Πάρε καμιά σαλάτα.
-Εχεις παιδιά?
-Οχι.Εσύ?
-Γιατί δεν έχεις παιδιά?
-Δεν έχω παντρευτεί.
-Γιατί?
-Δεν έχω βρει κάποια κατάλληλη.
-Γιατί?Δεν έχει ωραίες γυναίκες στην Ελλάδα?
-Εχει.Αλλά θέλουν μόνο λεφτά.Είναι ματεριαλίστριες.
-Και εδώ στην Ουκρανία το ίδιο είναι.Γιατί έρχεσαι?
-Μου αρέσει.Πολύ ωραία χώρα.
-Ερχεσαι για τις κοπέλες όπως όλοι.
-Οντως.Οι Ουκρανές είστε πολύ ωραίες.
-Ολοι οι ξένοι το ίδιο λένε.
-Σου αρέσει η ουκρανική μουσική?
-Δε μου αρέσει η μουσική.Μου αρέσει το σεξ.
-Στη φίλη σου αρέσει το σεξ?
-Δεν ξέρω.Ρώτα την.
κτλ

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Παιδια μαλλον μπερδεψατε το κιεβο με την ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ !!!απλα καλα κανετε και τα ακουμπατε στον νταβατζη !!!εγω ειπα κατι διαφορετικο ...οταν δουλευουν για 10 ευρω και 8 εσεις δωστε 250 ευρω και 350 !!!οσο για το τι φανταζονται  οι ουκρανεζες για μας !!!μας εχουν πολυ ψηλα !!!!με τετοια ποσα δεν καταλαβαινω γιατι κανετε τον κοπο και ταξιδευετε στο κιεβο 150-200 εισητηρια και 40 -50 δωματιο τη μερα !!!καλη τυχη αλανια οταν θα ψαχτειτε περισσοτερο στην πολη τα λεμε !!!προσωπικα θα μπορουσα να φερω την καλυτερη βιζιτα σστην  ελλαδα για ενα μηνα με 1500 ευρω !!! χαιρετισμους απο εναν ιδιοκτητη νυχτερινου μαγαζιου !!!καλο βολι!!!με τετοια λεφτα προτιμηστε ταυλανδη και κουβα !!!

Επειδή κάνεις παράθεση σε μένα απαντώντας παράλληλα και στους υπόλοιπους, θα πρέπει να ξέρεις
τι ισχύει αντικειμενικά σε μια αγορά, προτού πετάξεις την εξυπνάδα σου. Ο καθένας μπορεί να
επιβεβαιώσει-διαπιστώσει την αλήθεια των τιμών, και χωρίς να έχει πάει καν στα μέρη, κάνοντας
ένα απλό διαδικτυακό survey. Επίσης, επειδή δεν μπορείς να ξέρεις σε ποιούς απευθύνεσαι και ποιά
σχέση μπορεί να έχει ο καθένας με τα μέρη, είναι προτιμότερο
να αφήνεις τα γραφόμενά σου να μιλάνε για εσένα, παρά να περιαυτολογείς και να πουλάς πνεύμα
για το ποιός τάχα είσαι, πόσες φορές έχεις πάει που, και τι βίζιτες μπορείς να κυκλοφορείς στην Ελλάδα για ένα μήνα.
Τα γραφόμενά σου, μόνο ασχετοσύνη δείχνουν.
Αντε, χαλάρωσε λιγάκι τώρα, πάρε βαθιές ανάσες, και δώσε μας παραδείγματα των 8 και 10 ευρώ.
Δηλώνεις ιδιοκτήτης νυχτερινού μαγαζιού. Χαίρω πολύ, κι εγώ μπορώ να δηλώνω James Bond.
Σημασία έχουν αυτά που γράφεις και, δυστυχώς για σένα, είναι χαρακτηριστικά απόλυτης ασχετοσύνης.

Κατά τ' άλλα, συνέχισε να ρωτάς εδώ τους παλιούς, να σου πούν που μπορείς να βρείς σπιτάκια στη Σαλονίκη για να ακουμπήσεις 30-50 ευρώ... :jerking: :jerking: :jerking:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Εδώ λες κουφά.Δεν υπάρχει περίπτωση να σου κάτσει γκόμενα αν δώσεις 40 ευρώ συν δώρο.Με 40 ευρώ είσαι απλά τσίπης άσχετα με το δώρο.40 ευρώ είναι αριθμός που δε λες και δε γράφεις ποτέ.
Οι προσφορές ξεκινάνε από τα 100 όταν μιλάμε για μη επαγγελματίες και από τα 200 όταν μιλάμε για εφτάρια και πάνω.Κάτι λιγότερο και απλά μπαίνεις στην κατηγορία ignore.
Και στο live αν σε πάει στα μαγαζιά ένα κατοστάρι με διακοσάρι το δίνεις στο νερό αν έχεις πρόθεση να γαμήσεις.Συνήθως αγοράζουν διάφορα items ξεκινώντας με φτηνότερα για να σε δοκιμάσουνε και μετά αρχίζουν τα τακούνια,τις τσάντες κτλ.Αν πάρεις μόνο εσώρουχα και κανά άρωμα το πολύ να σε αφήσει να χουφτώσεις κανά βύζο.

Ενα βασικό είναι να διακρίνετε:
1.Proffessionals
2.Semi pros
3.Sponsorettes
4.Regulars
Κάθε κατηγορία είναι διαφορετική.Επίσης άλλα πληρώνεις την πρώτη φορά που θα γαμήσεις μία άλλα τη δεύτερη που θα γαμήσεις την ίδια(τη δεύτερη φορά ούτε 50%).1 ώρα μπορεί να είναι 100 ευρώ και μια βδομάδα με την ίδια γκόμενα 500 ευρώ.Απλά εγώ δε γαμάω ποτέ ίδιες και δεν τις θέλω πάνω από μισή μέρα να με σκοτίζουν και να με εμποδίζουν να γαμήσω άλλες.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Εδώ λες κουφά.Δεν υπάρχει περίπτωση να σου κάτσει γκόμενα αν δώσεις 40 ευρώ συν δώρο.Με 40 ευρώ είσαι απλά τσίπης άσχετα με το δώρο.40 ευρώ είναι αριθμός που δε λες και δε γράφεις ποτέ.
Οι προσφορές ξεκινάνε από τα 100 όταν μιλάμε για μη επαγγελματίες και από τα 200 όταν μιλάμε για εφτάρια και πάνω.Κάτι λιγότερο και απλά μπαίνεις στην κατηγορία ignore.
Και στο live αν σε πάει στα μαγαζιά ένα κατοστάρι με διακοσάρι το δίνεις στο νερό αν έχεις πρόθεση να γαμήσεις.Συνήθως αγοράζουν διάφορα items ξεκινώντας με φτηνότερα για να σε δοκιμάσουνε και μετά αρχίζουν τα τακούνια,τις τσάντες κτλ.Αν πάρεις μόνο εσώρουχα και κανά άρωμα το πολύ να σε αφήσει να χουφτώσεις κανά βύζο.

Έλα ρε άρχοντα, σαν σχήμα λόγου το είπα. Εννοείται, ότι το σπονσοριλίκι κλπ. πάει πάντα πιο ακριβά.
Για τον παπάρα του 40ευρου το έγραψα, γι' αυτό και έβαλα και το υποθετικό "ίσως" ως σχήμα λόγου.
Κατάλαβες τώρα; Η ουσία παραμένει, για τις φιξαρισμένες τιμές στις επαγγελματίες που ανέφερα.
Τα άλλα είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο. Άντε, πάμε παρακάτω τώρα...

marmotas

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Για κάποιον που θα πάει Κίεβο χωρίς βίζιτες και σπονσοριλικια αλλά μόνο για νορμάλ γκόμενες που θα πληρώνει μόνο τα φαγητά/ποτά κτλ χ2, πόσα χρειάζονται την ημέρα?

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
615
Πόντοι
326
Για κάποιον που θα πάει Κίεβο χωρίς βίζιτες και σπονσοριλικια αλλά μόνο για νορμάλ γκόμενες που θα πληρώνει μόνο τα φαγητά/ποτά κτλ χ2, πόσα χρειάζονται την ημέρα?

ε να μην θες κανα χιλιαρικο μες στο νερο

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

100 ευρώ.Εννοείται για να πας σε καλά εστιατόρια,καφέ κτλ και η γκόμενα να κάνει κατανάλωση για να έχεις πιθανότητες να γαμήσεις.Συν ταξί και κλάμπινγκ που είναι αναγκαίο.
Για αυτό και πολλοί παρατάνε την προσπάθεια αφού με τα ίδια γαμας δυο προ τη μέρα.Κίεβο νομίζω είναι η ιδανική πόλη για σπονσοριλικι έχει άπειρες επιλογές.Για dating θα προτιμούσα επαρχία που πληρώνεις τα μισά σε ραντεβού,διαμονή κτλ και οι γκόμενες είναι πιο απελπισμένες.Επαρχία δε θα σε βάλει η άλλη να πληρώνεις καλιαν κοκταιηλ κτλ και εκτιμάει πολυ μικρά πράγματα που η Κιεβιωτισσα ούτε καν τα βλέπει.
Γενικά το dating στο Κίεβο είναι κατά τη γνώμη μου ηλίθια ιδέα.Η γαμας με το καλημέρα η καθόλου.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Είμαι κιεβο 2 μέρες και ήδη στην τρίτη. Θα πω ακριβώς τι έχει παίξει αλλά ανεξάρτητα είτε επιτυχία ή όχι συνεχίζω να πιστεύω πως τελικά η πουτάνα η τύχη τα κάνει όλα.

Παρασκευή βράδυ φτάνω Κιεβο. Ξεμπερδευω για να βγω 10 ώρα . Πρώτη έξοδος shooters. Μαγαζί ψιλοάδειο πιθανότητες ελάχιστες είχα αράξει μπάρα και έπινα μπύρες.. Γύρω στις 1 το βράδυ σύνολο στο μαγαζί το πολύ 30 άτομα. βλέπω μια στην μπάρα γωνία μονή της να πίνει. Την μοναδική μονή στο μαγαζί εκτός από τις προφανείς επαγγελματιες. Πηγαίνω κατευθείαν μιλάω και υπήρχε τρελή χημεία μεταξύ μας.. Πίνουμε 3 ποτά και κατεβαίνουνε κάτω που είναι πιο lounge η κατάσταση..Παίζουν φιλιά και να μην τα πολυλογώ καταλήγουμε σπίτι με τρελό γαμήσι όλη την νύχτα..Το πρώτο one night stand που παίρνω από Ουκρανέζα στο Κίεβο..Το πρωί γαμήσια πάλι. Μετά σηκωνόμαστε πάμε σε ένα μαγαζί δίπλα στο σπίτι για πρωινό, μετά με βοηθάει να πάρω κάρτα κινητού και φεύγει..  Έπαιξε φάση όμως πολύ έρωτα,  στέλνει ασταμάτητα μηνύματα και τηλεφωνά. Με λίγα λόγια της πούλησα ενδεχόμενο δεσμό και εξαφάνιση μετά.

Σάββατο πλέον μεσημέρι ξεφεύγω από αυτή 2 ώρα..4 ώρα είχα ήδη κανονίσει να έρθει μια μικρή 22 χρόνων σπίτι μου για κρασί. τρέχω καθαρίζω σπίτι και αγοράζω κρασί..Μίλαγα πολύ καιρό με αυτή από badoo για να φτάσουμε να μιλήσουμε να συναντηθούμε σπίτι για κρασί και ταινία κατευθείαν..Περίπου 15 μέρες πρωί και βράδυ ομιλία πριν. Τελικά έρχεται κάθεται και παίζει τρελό γαμήσι πάλι..Με πολύ προσπάθεια την διώχνω 10 ώρα το βράδυ ...σωματικά κομμάτια τσικνοπεμπτη Ελλάδα μεθυσμένος, Παρασκευή τρελη βραδια πηδηματα και Σάββατο ολο απόγευμα πηδημα με το μικρο..τελικα πινω κατι Redbull και βγαίνω. Παω Caribbean..Μονο πληρωμενες!!μονο!! Δεν ξερω αν ετυχε..Κάθομαι 2 ώρες και φεύγω. Σκάω πάλι shoouters..Πιο λίγο κόσμο από χτες. Τελικά καταφέρνω απλά να τσιμπήσω ένα τηλέφωνο τίποτα ουσιαστικό. Και τα δύο πηδήματα τρελά τηλέφωνα και μυνήματα αλλά βάρεσα εξαφάνιση.

Λοιπόν έχουμε και λέμε..Πως να μην θεωρώ πως τελικά όλα είναι θέμα τύχης αν στο προηγούμενο ταξίδι 10 ημερών  βάρεσα 19 ραντεβού και έκατσε μόνο μια μη Ουκρανέζα (απο Καζακσταν) και σε 23 ώρες με το ρολόι πήδηξα δύο χωρίς λεφτά σε σε αυτό το ταξίδι.

Σήμερα τρίτη μέρα Κίεβο Κυριακή βάρεσα 2 ραντεβού αλλά πήγαν ακριβώς όπως παλιά φιλιά ,ποτό και δεν έκατσαν. Φοβάμαι πως τις επόμενες μέρες θα συνεχίσει έτσι πάρα την υπερβολικά ανεβασμένη ψυχολογία που έχω..

Οπότε καλύτερα ας περιμένω το τελείωμα του ταξιδιού να κρίνω..Παρόλα την επιτυχία όμως του πρώτου 24ωρου θα συνεχίζω να πιστεύω στην τύχη καθαρά...Μπορεί να βγαίνεις 10 μέρες ασταμάτητα ραντεβού και να κερνάς ποτά και φαγητά και να μην σου κάτσει τίποτα και σε ένα 24ωρο να βγεις 2 ραντεβού και να σου κάτσουν και τα δύο...Παρόλα αυτά όμως να το βλέπουμε πάντα στατιστικά.Όπως έγραψα ήδη είναι σαν Ρουλέτα...

Ένα tip:

-Ουκρανέζες δεν γουστάρουν καθόλου τους πολύ μελαχρινούς και κυρίως με μούσια. Μην ρωτάτε το γιατί απλά ισχύει..Αν είστε μαυριδεροί μην έρθετε..Δεν είναι ρατσιστικό αλλάς σας εγγυώμαι πως δεν έχετε καμία πιθανότητα..Ήδη μου το έχουν πεί πάνω απο 20 Ουκρανέζες..Είναι το 100% αντίθετο απο Πολωνία που οι μαυριδερόι είναι σαν θεοί..Οπότε αν έρθετε εδώ ξυριστείτε.Αν είστε μαυριδεροί καλύτερα Πόζναν θα παίξετε με πολύ μικρές πιθανότητες Κίεβο.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Είμαι κιεβο 2 μέρες και ήδη στην τρίτη. Θα πω ακριβώς τι έχει παίξει αλλά ανεξάρτητα είτε επιτυχία ή όχι συνεχίζω να πιστεύω πως τελικά η πουτάνα η τύχη τα κάνει όλα.

Παρασκευή βράδυ φτάνω Κιεβο. Ξεμπερδευω για να βγω 10 ώρα . Πρώτη έξοδος shooters. Μαγαζί ψιλοάδειο πιθανότητες ελάχιστες είχα αράξει μπάρα και έπινα μπύρες.. Γύρω στις 1 το βράδυ σύνολο στο μαγαζί το πολύ 30 άτομα. βλέπω μια στην μπάρα γωνία μονή της να πίνει. Την μοναδική μονή στο μαγαζί εκτός από τις προφανείς επαγγελματιες. Πηγαίνω κατευθείαν μιλάω και υπήρχε τρελή χημεία μεταξύ μας.. Πίνουμε 3 ποτά και κατεβαίνουνε κάτω που είναι πιο lounge η κατάσταση..Παίζουν φιλιά και να μην τα πολυλογώ καταλήγουμε σπίτι με τρελό γαμήσι όλη την νύχτα..Το πρώτο one night stand που παίρνω από Ουκρανέζα στο Κίεβο..Το πρωί γαμήσια πάλι. Μετά σηκωνόμαστε πάμε σε ένα μαγαζί δίπλα στο σπίτι για πρωινό, μετά με βοηθάει να πάρω κάρτα κινητού και φεύγει..  Έπαιξε φάση όμως πολύ έρωτα,  στέλνει ασταμάτητα μηνύματα και τηλεφωνά. Με λίγα λόγια της πούλησα ενδεχόμενο δεσμό και εξαφάνιση μετά.

Σάββατο πλέον μεσημέρι ξεφεύγω από αυτή 2 ώρα..4 ώρα είχα ήδη κανονίσει να έρθει μια μικρή 22 χρόνων σπίτι μου για κρασί. τρέχω καθαρίζω σπίτι και αγοράζω κρασί..Μίλαγα πολύ καιρό με αυτή από badoo για να φτάσουμε να μιλήσουμε να συναντηθούμε σπίτι για κρασί και ταινία κατευθείαν..Περίπου 15 μέρες πρωί και βράδυ ομιλία πριν. Τελικά έρχεται κάθεται και παίζει τρελό γαμήσι πάλι..Με πολύ προσπάθεια την διώχνω 10 ώρα το βράδυ ...σωματικά κομμάτια τσικνοπεμπτη Ελλάδα μεθυσμένος, Παρασκευή τρελη βραδια πηδηματα και Σάββατο ολο απόγευμα πηδημα με το μικρο..τελικα πινω κατι Redbull και βγαίνω. Παω Caribbean..Μονο πληρωμενες!!μονο!! Δεν ξερω αν ετυχε..Κάθομαι 2 ώρες και φεύγω. Σκάω πάλι shoouters..Πιο λίγο κόσμο από χτες. Τελικά καταφέρνω απλά να τσιμπήσω ένα τηλέφωνο τίποτα ουσιαστικό. Και τα δύο πηδήματα τρελά τηλέφωνα και μυνήματα αλλά βάρεσα εξαφάνιση.

Λοιπόν έχουμε και λέμε..Πως να μην θεωρώ πως τελικά όλα είναι θέμα τύχης αν στο προηγούμενο ταξίδι 10 ημερών  βάρεσα 19 ραντεβού και έκατσε μόνο μια μη Ουκρανέζα (απο Καζακσταν) και σε 23 ώρες με το ρολόι πήδηξα δύο χωρίς λεφτά σε σε αυτό το ταξίδι.

Σήμερα τρίτη μέρα Κίεβο Κυριακή βάρεσα 2 ραντεβού αλλά πήγαν ακριβώς όπως παλιά φιλιά ,ποτό και δεν έκατσαν. Φοβάμαι πως τις επόμενες μέρες θα συνεχίσει έτσι πάρα την υπερβολικά ανεβασμένη ψυχολογία που έχω..

Οπότε καλύτερα ας περιμένω το τελείωμα του ταξιδιού να κρίνω..Παρόλα την επιτυχία όμως του πρώτου 24ωρου θα συνεχίζω να πιστεύω στην τύχη καθαρά...Μπορεί να βγαίνεις 10 μέρες ασταμάτητα ραντεβού και να κερνάς ποτά και φαγητά και να μην σου κάτσει τίποτα και σε ένα 24ωρο να βγεις 2 ραντεβού και να σου κάτσουν και τα δύο...Παρόλα αυτά όμως να το βλέπουμε πάντα στατιστικά.Όπως έγραψα ήδη είναι σαν Ρουλέτα...

Ένα tip:

-Ουκρανέζες δεν γουστάρουν καθόλου τους πολύ μελαχρινούς και κυρίως με μούσια. Μην ρωτάτε το γιατί απλά ισχύει..Αν είστε μαυριδεροί μην έρθετε..Δεν είναι ρατσιστικό αλλάς σας εγγυώμαι πως δεν έχετε καμία πιθανότητα..Ήδη μου το έχουν πεί πάνω απο 20 Ουκρανέζες..Είναι το 100% αντίθετο απο Πολωνία που οι μαυριδερόι είναι σαν θεοί..Οπότε αν έρθετε εδώ ξυριστείτε.Αν είστε μαυριδεροί καλύτερα Πόζναν θα παίξετε με πολύ μικρές πιθανότητες Κίεβο.
Σωστά.Επίσης δεν γουστάρουν τους άντρες με μακρύ μαλλί και αυτούς που δεν ντύνονται καλά.Για τους μαυριδερους δεν ισχύει παντα και εξαρτάται από την περιοχή που βρίσκεσαι

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Οντως.Αυτό με τους μαυριδερούς ισχύει.Οσο πιο άσπρος τόσο το καλύτερο.Για αυτό και πάντα τα πήγαινα καλύτερα Ουκρανία από ό,τι Πολωνία.
Εχω γράψει πάρα πολλές φορές οτι τα one night stands είναι εφικτά στο Κίεβο με κλάμπινγκ και στο φόρουμ του roosh και εδώ αλλά αμφισβητήθηκα.Στο Κίεβο όλα είναι δυνατά.
Στο Κίεβο το ΠΣΚ έχω περίπου 50% one night stands τις μισές φορές που βγαίνω σε κλαμπ γαμάω κάποια.
Θα δω τώρα και το Shooters.Ομως τις μέρες της εβδομάδας κανένα κλαμπ δεν είναι ανοιχτό για αυτό πρακτικά συμφέρει το Κίεβο για ξερό ΠΣΚ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom