Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αυτή είναι και η βασική διαφορά με τον Dr. Love.Εγώ για το ανατολικό μπλοκ λέω τα τελευταία 15 χρόνια ακριβώς τα ίδια πράγματα.Αμα δείτε ποστ μου του 2010 ή του 2008 ή του 2005(σε άλλα σάιτ) ακριβώς τα ίδια έγραφα.Δεν έχω μετακινηθεί εκατοστό από τις θέσεις μου.
Οι άλλοι πώς κωλοτουμπιάζουν έτσι εύκολα και υποτίθεται δίνουν συμβουλές σε άπειρους ποιος ξέρει.

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
Αυτή είναι και η βασική διαφορά με τον Dr. Love.Εγώ για το ανατολικό μπλοκ λέω τα τελευταία 15 χρόνια ακριβώς τα ίδια πράγματα.Αμα δείτε ποστ μου του 2010 ή του 2008 ή του 2005(σε άλλα σάιτ) ακριβώς τα ίδια έγραφα.Δεν έχω μετακινηθεί εκατοστό από τις θέσεις μου.
Οι άλλοι πώς κωλοτουμπιάζουν έτσι εύκολα και υποτίθεται δίνουν συμβουλές σε άπειρους ποιος ξέρει.

ρε να κωλοτουμπιαζεις για γκομενικα πουτανες κτλπ παει στο διαολο
εδω ο Τσιπρας κωλοτουμπιασε ολοκληρο εθνος και μας γαμησε για τα επομενα 100 χρονια !
οι γκομενες και οι πουτανες του love ειναι λιθαρακι

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Οσες ουκρανεζες γνωρισα ισχυε ο κανονας οτι γουσταρουν ευρωπαιους(που βεβαια τους πληρωνουν σχεδον τα παντα)
Οσον αφορα τις Πολωνεζες εχω χασει πασα ιδεα σε λιγο θα γαμιουνται και με ζωα..οσες γνωριζω εχουν γαμηθει με αραπηδες αλλα αυτο δεν ειναι τιποτα μπροστα στο οτι παιζει να ναι οι μονες ευρωπαιες που γαμιουνται με πακιδες,ινδους,μπαγκλανντεζιανους..Μια Πολωνεζα που εχωνα μου ειπε οτι τα χε με Πακιστανο στη Ροδο για αυτο πηγαινε Ροδο..Εσβησα τον αριθμο της και το fb χωρις ποτε να πω το λογο.Το μετανιωσα..(που δεν την εκραξα να την ξεφτιλησω) και απο τοτε ορκιστηκα στον εαυτο μου πριν παω σοβαρα με γκομενα να μαθω τα παντα για αυτη.
Ενω καταφερα να μαι πιστος στον ορκο μου,τελευταια σαν μαλακας εφαγα χοντρο κολλημα με κροατισα που μου πε οτι γαμιοτανε με αραπηδες..δυστυχως δεν ρωτησα καθως μου ειπε οτι ειχε 5χρονια σχεση οποτε δεν φανταστηκα οτι παλια ειχε κανει τετοια πραγματα..Μου ειπε οτι νιωθει ασχημα δεν επρεπε να μου το αναφερει ποτε κτλπ αλλα της ειπα οτι δεν γινετε να συνεχισουμε..Ηρθε Ελλαδα παλι μου πε για μενα γιατι μπορει να δουλευει απο οπου θελέι και οτι θελει να μαστε μαζι σοβαρα..Τις ειπα οτι με πιανε αηδια μονο στη σκεψη οτι πηγαινε με αυτους αλλα μου λεει να το ξεχασω οτι ειναι παρελθον και το εκανε γιατι ενιωθε ασχημα σαν φεμινιστρια!!
Το θεμα ειναι τωρα τι κανω??Οτι σεβασμο ειχα για αυτην πηγε στο πατωμα,το μονο καλο ειναι οτι ντρεπεται απιστευτα για αυτο καταλαβε τις μαλακιες τις.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
τελευταια σαν μαλακας εφαγα χοντρο κολλημα με κροατισα που μου πε οτι γαμιοτανε με αραπηδες..

πάντως φιλαράκι να ξέρεις, και ο Γερμανός ή ο Αμερικάνος και σένα τον Έλληνα σαν αράπη σε βλέπει.

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
πάντως φιλαράκι να ξέρεις, και ο Γερμανός ή ο Αμερικάνος και σένα τον Έλληνα σαν αράπη σε βλέπει.

Αυτο δεν ισχυει(απο προσωπικες εμπειριες) αλλα και να ισχυει ειναι το τελευταιο που με απασχολει.
Εμενα με νοιαζει οταν μια γυναικα διαλεγει τον πατο γιατι θελω να πιστευω οτι δεν ανηκω εκει+οτι βαζει σε κινδυνο τα γονιδια της σε περιπτωση "ατυχηματος"(οσο ρατσιστικο και να ακουγεται νομιζω οτι ειναι αληθεια)

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Εγω λέω πάντα αυτά που ζω..Το θέμα ειναι πως τα παρουσιάζεις...Το τελευταίο ταξίδι Ουκρανία (Νοέμβριο) έγραψα πως δεν πήδηξα ΚΑΜΙΑ Ουκρανέζα..Σε αυτό κατάφερα 4. Αν το θεωρείς κολοτούμπα θεωρησέ το...Απλά βάλε και την λέξη που έχω γράψει πάνω 10.0000 φορές ΤΥΧΗ ΤΥΧΗ ΤΥΧΗ, αλλά και αλλαγή στρατηγικής....Αυτό συνεχίζεις να το αγνοείς kman..

Εγω δεν ζώ σε ιδεολήψίες...Βγάζω γενικά συμπεράσματα τα οποία όμως δεν βασίζονται στην στιγμή αλλά στην γενικότερη αλήθεια..Τι εννοώ?

Συνεχίζω να πιστεύω ακράδαντα πως το Κίεβο είναι πολύ ΔΥΣΚΟΛΟ.Γιατί? Νύχτα μηδέν, μέρα μηδέν, μόνο διαδίκτυο..Διαδίκτυο σημάινει ραντεβού...Τα ραντεβού σημαίνουν ΤΥΧΗ..Δηλαδή έρχεσαι εδώ θα βγάλεις 10-15 διαδικτυακά ραντβεού αν σου τυχει να θέλουν να πηδηχτούν είσαι ΤΥΧΕΡΟΣ..Μπορεί να πετύχεις και να μην θέλουν τίποτα όμως (το πιο συνήθες).Στο προηγούμενο ταξίδι έβγαλα πάνω απο 15 ραντεβού και δεν ήθελε πήδημα καμια....Οπότε όταν μπάινουν τύποι εδώ και λένε γαμάς σε 10 λεπτά,ή θα πηδήξεις ΣΙΓΟΥΡΑ είναι παπάντζες...Εγω γράφω την αλήθεια..Παίζεις Ρουλέτα, κανονίζεις διαδίκτυο, έρχεσαι τις βγάζεις και βλέπεις..Πολλοί όμως δεν το γουστάρουν αυτό.Θέλουν να έρθουν με την σιγουρία του πηδήματος..Αυτόδ εν γίνεται Κίεβο δυστυχώς.

Πιστεύω οτι κατάφερα τις 4 έπαιξε σίγουρα το μεγαλύτερο λόγω η τύχη αλλά και η εμπειρία να μην στηριχτώ πλέον πολύ στην νύχτα που είναι χάσιμο χρόνου...Καλύτερα να κοιμηθείς νωρίς και να παλέψεις 2 ραντεβου την άλλη μέρα, παρα να πίνεις όλη νυχτα ποτά με μικρες πιθανότητες. Όσο μεγαλώνουμε μαθαίνουμε!!!!

adreasfairways

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Κριτικές
2
Like
1.293
Πόντοι
216
Σωστος φιλε και ρεαλιστης....

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εγω λέω πάντα αυτά που ζω..Το θέμα ειναι πως τα παρουσιάζεις...

Συνεχίζω να πιστεύω ακράδαντα πως το Κίεβο είναι πολύ ΔΥΣΚΟΛΟ. αλλά και η εμπειρία να μην στηριχτώ πλέον πολύ στην νύχτα που είναι χάσιμο χρόνου...Καλύτερα να κοιμηθείς νωρίς και να παλέψεις 2 ραντεβου την άλλη μέρα, παρα να πίνεις όλη νυχτα ποτά με μικρες πιθανότητες. Όσο μεγαλώνουμε μαθαίνουμε!!!!

Ναι,ρε φίλε καλά όλα αυτά αλλά την επόμενη φορά θα γαμήσεις γκόμενες από τα κλαμπ και θα πεις οτι η νύχτα είναι φοβερή στο Κίεβο.Δεν είσαι σταθερός,το καταλαβαίνεις?Για αυτό και δε δίνεις κατεύθυνση.
Εγώ είπα στον Γκλοκ άμα πας Λβωφ θα πιάσεις τα αρχίδια σου μαθηματικά γιατί στηρίζεσαι στη νύχτα.Και έτσι ακριβώς έγινε.Του το είπα πριν πάει και αυτό έγινε.
Και λέω για Κίεβο οτι είναι η μοναδική πόλη της Ουκρανίας που κάνεις one night stands από τα κλαμπ.Αυτό ήταν πάντα έτσι τα τελευταία 15 χρόνια τουλάχιστον δε χρειάζεται να ανακαλύψει κανείς την Αμερική.
Και για το ίντερνετ είναι όλα γνωστά.Το σύστημα είναι τα πολλά ραντεβού.Με όσο περισσότερες βγαίνεις τόσες περισσότερες θα γαμήσεις.Είναι καθαρά θέμα αριθμών δεν υπάρχει τύχη.
Αν βγαίνεις με τρεις τη μέρα θα γαμάς μία το διήμερο ή το τριήμερο περίπου.
Γιατί σου είπα οτι θα γαμήσεις το επόμενο ΠΣΚ?Γιατί οι γκόμενες από το ίντερνετ στο Κίεβο τις καθημερινές μπορούν για ραντεβού μόνο μετά τις 18:00-19:00 επειδή το πρωί δουλεύουν οπότε λογιστικά είναι πολύ πιθανότερο να τις γαμήσεις το ΠΣΚ.

Και γιατί εσύ πας Κίεβο και όχι επαρχία?Γιατί έχει μεγαλύτερη επιλογή από το ίντερνετ και το χρησιμοποιείς σα μπούσουλα.Γιατί ο Dirty πάει επαρχία και όχι Κίεβο?Γιατί Κίεβο δεν περνάει το παραμυθάκι που λέει.Γιατί περνάει δυνητικά Κίεβο το δικό σου παραμυθάκι?Γιατί έχεις location independant job κτλ.
Είναι όλα προσαρμοσμένα στο άτομο.
Ο μόνος που λειτουργεί σε πλήρες dissociation με το άτομό του είμαι εγώ για αυτό και είμαι ο πιο αντικειμενικός.

D

dude901123

Επισκέπτης
Ναι,ρε φίλε καλά όλα αυτά αλλά την επόμενη φορά θα γαμήσεις γκόμενες από τα κλαμπ και θα πεις οτι η νύχτα είναι φοβερή στο Κίεβο.Δεν είσαι σταθερός,το καταλαβαίνεις?Για αυτό και δε δίνεις κατεύθυνση.
Εγώ είπα στον Γκλοκ άμα πας Λβωφ θα πιάσεις τα αρχίδια σου μαθηματικά γιατί στηρίζεσαι στη νύχτα.Και έτσι ακριβώς έγινε.Του το είπα πριν πάει και αυτό έγινε.
Και λέω για Κίεβο οτι είναι η μοναδική πόλη της Ουκρανίας που κάνεις one night stands από τα κλαμπ.Αυτό ήταν πάντα έτσι τα τελευταία 15 χρόνια τουλάχιστον δε χρειάζεται να ανακαλύψει κανείς την Αμερική.
Και για το ίντερνετ είναι όλα γνωστά.Το σύστημα είναι τα πολλά ραντεβού.Με όσο περισσότερες βγαίνεις τόσες περισσότερες θα γαμήσεις.Είναι καθαρά θέμα αριθμών δεν υπάρχει τύχη.
Αν βγαίνεις με τρεις τη μέρα θα γαμάς μία το διήμερο ή το τριήμερο περίπου.
Γιατί σου είπα οτι θα γαμήσεις το επόμενο ΠΣΚ?Γιατί οι γκόμενες από το ίντερνετ στο Κίεβο τις καθημερινές μπορούν για ραντεβού μόνο μετά τις 18:00-19:00 επειδή το πρωί δουλεύουν οπότε λογιστικά είναι πολύ πιθανότερο να τις γαμήσεις το ΠΣΚ.

Και γιατί εσύ πας Κίεβο και όχι επαρχία?Γιατί έχει μεγαλύτερη επιλογή από το ίντερνετ και το χρησιμοποιείς σα μπούσουλα. Γιατί ο Dirty πάει επαρχία και όχι Κίεβο?Γιατί Κίεβο δεν περνάει το παραμυθάκι που λέει.Γιατί περνάει δυνητικά Κίεβο το δικό σου παραμυθάκι?Γιατί έχεις location independant job κτλ.
Είναι όλα προσαρμοσμένα στο άτομο.
Ο μόνος που λειτουργεί σε πλήρες dissociation με το άτομό του είμαι εγώ για αυτό και είμαι ο πιο αντικειμενικός.

Και Κίεβο περνάει το παραμύθι και Οδησσό περνάει.. και παντού περνάει. Ο λόγος που δεν πηγαίνω Κίεβο είναι γιατί εγώ βαριέμαι να περιμένω το δεύτερο και το τρίτο ραντεβού, με γκόμενες που το κινητό τους δεν σταματάει να χτυπάει από επίδοξους global αγαπούληδες και με συμπεριφορές εννίοτε αρπακτικού. Γιατί να σπαταλώ το χρόνο μου με δευτεράτζες χωριάτισσες που από την πολύ ανταπόκριση στα site νομίζουν πως είναι κάποιες και να μην πάω στην πηγή, στο μέρος από το οποίο ξεκίνησαν πριν τη δουν γκομενάρες, όταν ήταν χαρούμενες και μόνο που τις φλέρταρε και τις έδινε σημασία κάποιος? Μπορείτε να πείτε ότι θέλετε.. έχω πάει σε όλα τα μέρη για τα οποία μιλάω και συγκρίνω. Δεν γράφω θεωρίες και νομίσματα. Όταν πριν 1,5 χρόνο ήμουν Κίεβο και η Κιεβίτισσα γκόμενα που είχα εκεί έλεγε για το DLux και το Carribean πως πάνε για το χαρτζηλίκι όλες οι wannabe πουτάνες χωριάτισσες και κανένας δεν το σχολίασε. Έτσι και ο allan την πάτησε και όταν δεν με άκουσε επίσης και πήγε μετά έλεγε τα ίδια με αυτά που γράφει ο DR LOVE. Για πληρωμένο Kiev και Odessa είναι must. Για οτιδήποτε άλλο.. ψαχτείτε περισσότερο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οσες ουκρανεζες γνωρισα ισχυε ο κανονας οτι γουσταρουν ευρωπαιους(που βεβαια τους πληρωνουν σχεδον τα παντα)
Οσον αφορα τις Πολωνεζες εχω χασει πασα ιδεα σε λιγο θα γαμιουνται και με ζωα..οσες γνωριζω εχουν γαμηθει με αραπηδες αλλα αυτο δεν ειναι τιποτα μπροστα στο οτι παιζει να ναι οι μονες ευρωπαιες που γαμιουνται με πακιδες,ινδους,μπαγκλανντεζιανους..

Οι Πολωνέζες ήδη γαμιούνται με ζώα.Εχω μία παντρεμένη που έχει φαγωθεί να πάρω σκύλο για να τη γαμάει.Γενικά γουστάρουν ostry sex.Είναι οι μόνες ξένες που είδα στην Αθήνα να έχουν γκόμενους πάκηδες,Αλγερινούς,Αφγανούς κτλ.
Λένε στο UK γίνεται χαμός δεν έχουν αφήσει αράπικη και πάκικη ψωλή απείραχτη.Δεν πήγα να διαπιστώσω αλλά οι Πολωνέζες Ελλάδα και Πολωνία μου το επιβεβαίωσαν.
Γενικά εκεί που τις γαμάς σου ζητάνε εξευτελιστικά πράγματα να τις μαστιγώνεις,να τις χτυπάς ή να τις κατουράς να γαμάς στο πρόσωπο,στον κώλο κτλ.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Kman και εσύ κάνεις κωλοτούμπες όπως τις χαρακτηρίζεις..Αλλά για σένα είναι κωλοτούμπες γιατί απλά ζείς σε ένα κόσμο που για σένα είναι ΣΤΑΤΙΚΟΣ..Ο πραγματικός κόσμος όμως είναι μεταβλητός!!! Βγάζεις γενικούς κανόνες και νομίζεις πως θα παραμένουν σταθερές αξίες στον χρόνο...Παπάρια..Τα πάντα ρεί και πρέπει πάντα να ψάχνεσαι που είναι καλύτερα.

Σου θυμίζω (δεν χρειάζεται να πορστάρω τα εκατοντάδες post που έχεις κάνει), πόσο με μανία υποστήριζες την Πολωνία σε σχέση με την Ουκρανία...Όταν σου έλεγα ξέχνα POLAND ετος 2015 έγραφες μακρυνάρια να με ανεραίσεις!!! Πλέον όλοι έχουν καταλάβει πως πήρες το μάθημα σου και πλέον έρχεσαι Ουκρανία!! Είναι αυτό κωλοτούμπα? Σου θυμίζω έγω ήμουν ο μεγαλύτερος υποστηρικης poland μέχρι το 2011-201. Μετά με τους ξένους και την ανάπτυξη κάηκε ΤΕΛΕΙΩΣ..Όποτε χαμένος χρόνος.Εχω κάνει παρτούζα τις χρυσές εποχές Poland με 2 φίλες 20 χρόνων και ματσωμένες σε εξοχικό στο sopot!! Αυτά μετά το 2012 είναι απλά επιστημονική φαντασία Poland..

Για μένα δεν κατηγορώ κανέναν, αρκεί να γράφει την αλήθεια και ας πέφτει έξω..Πολλές φορές γράφουμε και με βάση το συναίσθημα..Η εμπειρία όμως είναι να διαχωρίζεις την προσωπική αποτυχία ή επιτυχία της στιγμής και να πιάνεις το γενικότερο κλίμα ώστε να βγάινουν συμπεράσματα που έχουν νόημα..Εχω 2 ταξίδια Ουκρανία τους τελευταίους 4 μήνες...Ενα αποτυχημένο και ένα επιτυχημένο...Προσπαθώ να βγάλω το μέσο όρο και να δώσω τις σωστές οδηγίες ανεξάρτητα του προσωπικού παράγοντα..

Εγω καταλήγω ότι παλέυεις δικτυακά μόνο..One night stands Κίεβο τα ξεχνάς..Συμβάινουν πολύ σπάνια οπότε η πιθανότητα είναι μικρή για να στηριχτείς σε αυτήν..Δεν θέλει πολύ εμπειρία να βλέπεις οτι στα μαγαζία απλά κανένας δεν τσιμπάει normal γκόμενα σπίτι..Είναι πασιφανές..Πέτυχα ένα αλλά δεν ήταν ακριβως one night stand..Η γκόμενα ερωτεύτηκε και ακόμα μου στέλνει μυνήματα...Δηλαδή δεν έχουν στην κουλτούρα ας άεπαξουμε ένα πέος μια βραδία για χαβαλέ όπως π.χ στην Ισλανδια..Πρέπει να μιλήσετε κανά 5ωρο και να πιστέυει πως έχει προπτική και αν την ποτίσεις λίγο μπορέι και να έρθει..Αλλά αυτο συμβαίνει παντού...

Caribbean κυρίως και σε αυτά τα μέρη που πάς δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να παίξει γκόμενα..Κυρίως Σάββατα που σκάνε όλες να κάνουν show off με είσοδο 20 ευρώ!!!! Πάιξε στα local μέρη αν θέλεις νύχτα έστω και με μικρές πιθανότητες..Διαδίκτυο όμως αν το δουλέψεις καλά και καιρό θα φάνε κάποιες σάνο και θα τις πάς κρεβάτι...Αρκεί να το δουλέψεις και να έχεις τύχη..Εγω σε αυτά κατέληξα..Και επιπλέον καλύτερα γκόμενες max μέχρι 27 χρονών..Μετά θέλουν να κερδίσεις πιο πολύ το μυαλό τους για να σου κάτσουν..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Kman και εσύ κάνεις κωλοτούμπες όπως τις χαρακτηρίζεις..Αλλά για σένα είναι κωλοτούμπες γιατί απλά ζείς σε ένα κόσμο που για σένα είναι ΣΤΑΤΙΚΟΣ..Ο πραγματικός κόσμος όμως είναι μεταβλητός!!! Βγάζεις γενικούς κανόνες και νομίζεις πως θα παραμένουν σταθερές αξίες στον χρόνο...Παπάρια..Τα πάντα ρεί και πρέπει πάντα να ψάχνεσαι που είναι καλύτερα.

Σου θυμίζω (δεν χρειάζεται να πορστάρω τα εκατοντάδες post που έχεις κάνει), πόσο με μανία υποστήριζες την Πολωνία σε σχέση με την Ουκρανία...

Μα πώς υποστήριζα την Πολωνία όταν πήγα 10 φορές πέρσι Ουκρανία και μόνο 4 φορές Πολωνία?
Απλά έλεγα πάντα αυτό που λέω και τώρα.Οτι η Ουκρανία είναι καλύτερη αν είσαι άνω των 35 και φορτωμένος,κυριλέ,μέτριας εμφάνισης ενώ η Πολωνία είναι καλύτερη αν είσαι κάτω των 35 και με μέτρια ή μέση οικονομική κατάσταση και σχετικά καλή εμφάνιση.
Ακριβώς το ίδιο ήτανε το 2008 το ίδιο είναι και τώρα.
Οι χώρες αλλάζουνε αλλά οι αναλογίες παραμένουν σχετικά σταθερές.Οι Τσέχες π.χ. μπορεί να δυτικοποιήθηκαν αλλά ο Βαλκάνιος πουτσαράς γαμάει και δέρνει όπως θα διαπιστώσεις στο θρεντ της Πράγας.Και αν πήγαινε πριν 10 χρόνια δε θα γάμαγε περισσότερες.
Η Πολωνία ήταν είναι και θα είναι η ευκολότερη χώρα στην ΕΕ.Η Ουκρανία ήταν,είναι και θα είναι η ευκολότερη χώρα στην Ευρώπη.Οι Τσέχες θα είναι πάντα οι πιο απελευθερωμένες Σλάβες κτλ.

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
Ειναι απλο για sex tourism η ουκρανια ειναι μονοδρομος, για χαβαλε μονο η πολωνια! οι μεν ειναι ψυχρες-πουτανες και οι αλλες τρελλες! οι αγαπουληδες ας καθισουν Ελλαδα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ειναι απλο για sex tourism η ουκρανια ειναι μονοδρομος, για χαβαλε μονο η πολωνια! οι μεν ειναι ψυχρες-πουτανες και οι αλλες τρελλες! οι αγαπουληδες ας καθισουν Ελλαδα

Και στο κάτω κάτω αν κάποιος θέλει να δει πώς πραγματικά είναι οι δύο χώρες ας πάει 3 μέρες Κράκωβ και μετά 3 μέρες Λβωφ που είναι 7 ώρες μακρυά και ας βγάλει τα συμπεράσματά του.
Είναι το ταξίδι που δεν κάνει κανείς Ελληνας.

MalcoLinge

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδιά, έψαξα για ενημέρωση για Κίεβο στο site, αλλά τίποτα. Μόνο κάποιες info  για Οδησσό και Ντονεσκ. Επειδή υπάρχει πλάνο για διακοπές μεταξύ Χριστουγέννων Πρωτοχρονιάς με τρελλή παρέα (φίλοι έτοιμοι για όλα), ξέρει κανείς τίποτα? Ψάχνουμε sites να κλείσουμε τίποτα καλό ίσως και από πριν, αλλά ψιλομούφα φαίνονται. Επίσης ξέρει κανείς κανένα μαγαζί καλό? Από διαμονή, έχω βρει κάποια άκρη, οπότε αυτό που μένει είναι ...η ξενάγηση στην καλή πλευρά της χώρας... :rockon:

Πιστεύω και εύχομαι οι συναγωνιστές να μπορέσουν να βοηθήσουν λίγο.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.
ΥΓ: Δεν ξέρω αν πρέπει να συγχωνευθεί με άλλο thread, γιατί δεν είδα κάτι άλλο να έχει μέσα για Κίεβο. Αν κάνω λάθος, ζητώ συγγνώμη από τους mods.
μπες στο mamba.ru κανε προφιλ και κάνε παιχνίδι απο κει δεν χρειαζεσαι τιποτε άλλο υπολόγιζε 80 ευρω το τετράωρο

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Για μετακίνηση Κίεβο μόνο με Uber. Αξιόπιστο , φθηνό, γρήγορο (1-2 ευρώ η διαδρομή).

Για σπίτι μόνο μέσω airbnb. Με 25 ευρώ την μέρα χαλάρα. Κατα προτίμηση κάπου κοντα στο metro Olympiska. Αλλα γενικά με uber δεν σε νοιάζει η απόσταση.

Πουτανίτσες μέσω mamba.ru υπάρχουν πολλές.

Καμάκι μέσω internet..Badoo για μέχρι 25 χρονων (η μόνη χώρα που αξίζει η εφαρμογή στις άλλες έχει καεί) και Tinder για 25-30 συνήθως με μια καλή δουλεια για τα δεδομένα Ουκρανίας..

Μαγαζία Shooters (150 - (5 ευρω) εισοδο) μέχρι τις 2. Μετά φέυγεις για Forsage (250 είσοδο με την κάρτα για κατανάλωση σε ποτά) για μέχρι τις 5 και κυνηγητό για μικρές μεθυσμένες φοιτήτριες εκεί..Αλλά με πολλούς ξένους μέσα..

Αν θέλετε live θέαμα και μετά μαλακία σπίτι πάς Caribbean...Το live show είναι κορυφή, γκόμενες η μπάζα ή ψωνισμένες και μετά μαλακία σπίτι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom