Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
240
Πόντοι
36
Δάσκαλε, μιας και έχεις χρόνο βλέπω, καμάκι χωρίς κασέρι θα κάνεις καθόλου;
Αν ναι, δώσε μας ριπορτ για το αν ανταποκρίνονται εκτός από τα κλαμπ, στα καφέ και στο πανεπιστήμιο αν πας. Τώρα που φτιάχνει ο καιρός είναι κατάλληλος και για στριτ γκειμ. Και χαλάρωσε λίγο με τα νούμερα. Δεν το πολύ ευχαριστιεται κάνεις αν κοιτάει να σκοράρει σε όσες περισσότερες γίνεται.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Δάσκαλε, μιας και έχεις χρόνο βλέπω, καμάκι χωρίς κασέρι θα κάνεις καθόλου;
Αν ναι, δώσε μας ριπορτ για το αν ανταποκρίνονται εκτός από τα κλαμπ, στα καφέ και στο πανεπιστήμιο αν πας. Τώρα που φτιάχνει ο καιρός είναι κατάλληλος και για στριτ γκειμ. Και χαλάρωσε λίγο με τα νούμερα. Δεν το πολύ ευχαριστιεται κάνεις αν κοιτάει να σκοράρει σε όσες περισσότερες γίνεται.

Εννοείται οτι θα παίξει καμάκι.Στα κλαμπ στο Κίεβο κάνω one night stands τις μισές φορές που πάω.Βέβαια όλες οι γκόμενες ζητάνε δώρο ή κασέρι πριν ή μετά.
Τα κορυφαία μέρη για καμάκι είναι ο σταθμός μετρό στο Maidan,η Κρεσάτικ και καφέ όπως η Czekoladnica.Για Λβωφ φυσικά τα πεζοδρόμια γύρω από την κεντρική πλατεία,οι στάσεις της μαρσούτκα και το πανεπιστήμιο.
Είμαι σίγουρος οτι το Σάββατο άμα τη αφίξει θα βγάλω γκόμενα από τα κλαμπ.Να δούμε τι θα γίνει.
Από το ίντερνετ έχω άπειρες δεν ξέρω πόσες θα προφτάσω να γαμήσω.Για ένα επιτυχημένο ταξίδι 3 γκόμενες τη μέρα είναι το μίνιμουμ.

Θα τραβήξω και φωτός από τα κλαμπ και το δρόμο για να πάρετε ιδέα από το πραγματικό επίπεδο.

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
ΚΑΜΑΚΙ ΣΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΜΕ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΓΟΗΤΕΙΑ ομως ..πληρωνοντας τριδιπλα απο την αγορα  :rockon:
by the way σε αυτα τα εσκορτο-μαγαζα  παει κ ο μεσος λαβ τουριστ της δυσης να "χρυσωσει" τις μουνιτσες !

apostatiss

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2017
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
1
ΚΑΜΑΚΙ ΣΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΜΕ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΓΟΗΤΕΙΑ ομως ..πληρωνοντας τριδιπλα απο την αγορα  :rockon:
by the way σε αυτα τα εσκορτο-μαγαζα  παει κ ο μεσος λαβ τουριστ της δυσης να "χρυσωσει" τις μουνιτσες !

Πληροφοριες για ΓΡΗΓΟΡΟ γαμησι θελουμε
Αν παμε Ουκρανια ποσο θα μεινουμε :uglystupid:

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
Ναι περιμενετε τον κυρ" τακη "τον υδραυλικο ή τον "θυμιο "και τον καθε "αγγαρειομαχο" που τον φτυνουν οι δυτικο ευρωπαιες (οπως βλεπαμε εδω τους Αλβανους τον εχουν οι γερμανιδες)..
Θα παει ουκρανια και  θα σας πουλησει μουρη με το χρημα που χαλα. :grin: θα σας στειλει υλικο απο εσκορτς που κοστιζουν 60 ευρω κ τις δινει 200-300ευρα  :headbang:! θα σας βαλει κ φωτο απο clubs οπως DLUX που πανε μονο βιζιτες για ξενους..κανονικη ουκρανη δεν παει αν δεν ψωνιζεται.θα σας βαλει καμια φωτο απο ρεστωραν που πανε τους ξενους να ντιρλικωσουν!  :S θα σας βαλει κ αλλους σπονσορες με μουνιτσες σε φωτο στην κερσατικ κ λεσυ ουκραινκι....!και τελος θα βαλει κ την πεινασμενη πουτανα στα 4 να κωλοβαρεσετε ομαδικως ,αυτη θα παρει κ εξτραδακι για την φωτο!!!! φοβερα ινπουτ!! :jerking:

Πηγαιντε εκει να δειτε τι παιζει...θελετε πουτανες? ενα καρο εχει και για ολα τα βαλαντια...εγω για εσκορτς δεν γνωριζω γιατι δεν ασχολουμαι! γενικα  αν δεν μιλας την γλωσσα ,δεν εισαι εκει συχνα και δεν εχεις ακρες με ντοπιους/ντοπιες, εχεις μικρες ελπιδες να γνωρισεις κανονικη γυναικα που να μετραει..τα εγραφε κι ο δασκαλος. Μπειτε στο αναλογο θρεντ ουκρανιδες κ διαβαστε το!!

apostatiss

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2017
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
1
τοτε μη μιλατε για καμακι... :grin:
μιληστε για σαλον,βιζιτες, εσκορτς,σπονσοραιζντ,αγκνεστβες κλπ και αποθεωστε αυτον που πληρωνει τα διπλα  :happy:!

Eικονα σχηματιζουμε
καθε πληροφορια χρησιμη και ειμαστε ενηλικες, μπορουμε να φιλτραρουμε

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
ναι περιμενετε τον κυρ" τακη "τον υδραυλικο ή τον "θυμιο "και τον καθε "αγγαρειομαχο" που τον φτυνουν οι δυτικο ευρωπαιες κ οι γερμανιδες οπως βλεπαμε εδω τους Αλβανους.Θα παει ουκρανια και  θα σας πουλησει μουρη με το χρημα που χαλα. :grin: θα σας στειλει υλικο απο εσκορτς που κοστιζουν 60 ευρω κ τις δινει 200-300ευρα  :headbang:! θα σας βαλει κ φωτο απο clubs οπως DLUX που πανε μονο βιζιτες για ξενους..κανονικη ουκρανη δεν παει αν δεν ψωνιζεται.θα σας βαλει καμια φωτο απο ρεστωραν που πανε τους ξενους να ντιρλικωσουν!  :S θα σας βαλει κ αλλους σπονσορες με μουνιτσες σε φωτο στην κερσατικ κ λεσυ ουκραινκι....!και τελος θα βαλει κ την πεινασμενη πουτανα στα 4 να κωλοβαρεσετε ομαδικως ,αυτη θα παρει κ εξετραδακι για την φωτο!!!! φοβερα ινπουτ!! :jerking:

Πηγαιντε εκει να δειτε τι παιζει...θελετε πουτανες ενα καρο εχει και για ολα τα βαλαντια...εγω με εσκορτς δεν γνωριζω γιατι δεν ασχολουμαι!!!γενικα  αν δεν μιλας την γλωσσα ,δεν εισαι εκει συχνα και δεν εχεις ακρες με ντοπιους/ντοπιες, εχεις μικρες ελπιδες να γνωρισεις κανονικη γυναικα που να μετραει..τα εγραφε κι ο δασκαλος. Μπειτε στο αναλογο θρεντ ουκρανιδες κ διαβαστε το!!

Στο κινητό έχω πάνω από χίλια τηλέφωνα από Ουκρανές.
Είναι όλων των κατηγοριών από σπονσορέτς μέχρι ελεύθερης βοσκής,πιπίνια μέχρι ΜΙΛΦς.Οι επιλογές είναι άπειρες.
Ακριβώς το αντίθετο συμβαίνει.Λόγω υπερπληθώρας επιλογών αυτά που προσφέρω είναι λιγότερα από τα μισά από αυτά που ζητάνε από άλλους.Για την ακρίβεια σε κάποιους ατυχείς που πήγαν από εδώ ζητήσαν στην ψύχρα πεντακοσάρες και οι τύποι κουφάθηκαν.
Οι κανονικές γκόμενες είναι ακριβότερες από τις σπονσορέτς και οι σπονσορέτς ακριβότερες από τις πουτάνες.Η πουτάνα πάει μάξιμουμ στα 50 ευρώ,η σπονσορέτ στα 200 και η κανονική γκόμενα ζητάει από 300 μέχρι 500.
Τώρα να γαμάει κάποιος κανονική γκόμενα με 200 ευρώ και να του λέει ο άλλος κορόιδο η πουτάνα που γάμησα κόστισε 50 είναι άκυρο.

Στο Κίεβο όλες τα παίρνουνε.Αν θέλει κάποιος να γαμήσει τζάμπα πρέπει να κάτσει πάνω από δυο βδομάδες πράγμα αδύνατο.

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
Εμενα κανονικη γυναικα δεν μου ζητησε λεφτα ακομη...ειτε στην Ουκρανια ειτε στην Δυση ειτε στην Ελλαδα...
Εξοδα θα κανεις σε μια σχεση ή σε ενα one night stand τα ποτα .. αλλα στο Κιεβ one night σημαινει cash ή δωρο ακριβο!!!
Σιγα μην εχεις και 4000 σπαλιαρα της ουκρανιας  :2funny: και ο Ρεβης 1000 τηλ ειχε στην ατζεντα του ,τουλαχιστον αυτος τα κονομαει απο αυτο.. :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εμενα κανονικη γυναικα δεν μου ζητησε λεφτα ακομη...ειτε στην Ουκρανια ειτε στην Δυση ειτε στην Ελλαδα...
ΠΧ εξοδα κανεις σε μια σχεση ή σε ενα one night stand τα ποτα .. αλλα στο κιεβ one night σημαινει cash ή δωρο ακριβο!!!
Σιγα μην εχεις και 4000 σπαλιαρα της ουκρανιας και Ο Ρεβης 1000 τηλ ειχε στην ατζεντα του ,τουλαχιστον αυτος τα κονομαει απο αυτο..χαχα

Αλήθεια.Απλά δε φτάνουν τα λεφτά.Πώς να τις κορέσεις όλες?
Πέρυσι γάμησα 40 Ουκρανές κάποια στιγμή βαρέθηκα τα ίδια και τα ίδια γαμήσι μόνο,αλλά τώρα επανέρχομαι.
Οι γκόμενες στα κλαμπ ζητάνε πάντα λεφτά ή δώρα,έτσι κι αλλιώς τα έξοδα ραντεβού ξεκινούν από 50 ευρώ με αυτά που παραγγέλνουν(και για τις φίλες τους) οπότε γιατί να μη σκάσεις μια κατοστάρα να ξεμπερδεύεις αμέσως?
Τώρα θα αφιερώσω περισσότερο χρόνο στο live καμάκι με μάξιμουμ 3-4 γαμήσια τη μέρα από το ίντερνετ.Θέλει σκληρό πρόγραμμα αλλά δε θα το έχω φιξ.
Θα κάνω και ένα πέρασμα από δυτική Ουκρανία αρκετά ψωλάκια εκεί.

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
Αλήθεια.Απλά δε φτάνουν τα λεφτά.Πώς να τις κορέσεις όλες?
Πέρυσι γάμησα 40 Ουκρανές κάποια στιγμή βαρέθηκα τα ίδια και τα ίδια γαμήσι μόνο,αλλά τώρα επανέρχομαι.
Οι γκόμενες στα κλαμπ ζητάνε πάντα λεφτά ή δώρα,έτσι κι αλλιώς τα έξοδα ραντεβού ξεκινούν από 50 ευρώ με αυτά που παραγγέλνουν(και για τις φίλες τους) οπότε γιατί να μη σκάσεις μια κατοστάρα να ξεμπερδεύεις αμέσως?
Τώρα θα αφιερώσω περισσότερο χρόνο στο live καμάκι με μάξιμουμ 3-4 γαμήσια τη μέρα από το ίντερνετ.Θέλει σκληρό πρόγραμμα αλλά δε θα το έχω φιξ.

Κατσε εδω μας τα χαλας ,εσυ ταιζεις και τις φιλες μαζι..? :2funny: μα καλα ποσο "μακακας" εισαι? Εγω δεν γουσταρω να με πιανουν "κωτσο", οπως ολους τους ξενους εκει.. και ΔΕΝ ασχολουμαι με εσκορτς..ουτε ΛΙΓΟΥΡΙ ειμαι να θελω να γαμησω 10 σε 2 μερες..ΤΡΩΩ και στην χωρα μου τυπε ,δεν μου πεφτουν τα σαλια απο την αγαμια της ξενιτιας. Θελω να εχω ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΓΚΟΜΕΝΑ ,γουστα ειναι αυτα..Αν ηθελα σπεσιαλ σεξοτουρισμο ντουπλες-ΤΡΙΠΛΕΣ κ εσκορτς θα πηγαινα κουβα ή ταυλανδη κλπ ή θα καθομουν αθηνα...δεν θα πληρωνα "χρυσο" το κιεβ!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Κατσε μας τα χαλας ,εσυ ταιζεις και τις φιλες μαζι..μα καλα ποσο "μακακας" εισαι? Εγω δεν γουσταρω να με πιανουν κωτσο, οπως ολους τους ξενους εκει.. και ΔΕΝ ασχολουμαι με εσκορτς..ουτε ΛΙΓΟΥΡΙ ειμαι να θελω να γαμησω 10 σε 2 μερες..ΤΡΩΩ και στην χωρα μου τυπε ,δεν μου πεφτουν τα σαλια απο την αγαμια της ξενιτιας. ΘΕΛΩ εχω ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΓΚΟΜΕΝΑ γουστα ειναι αυτα..αν ηθελα σπεσιαλ σεξοτουρισμο ντουπλες-ΤΡΙΠΛΕΣ κ εσκορτς θα πηγαινα κουβα ή ταυλανδη κλπ ή θα καθομουν αθηνα...δεν θα πληρωνα χρυσο το κιεβ!

Αυτές φέρνουν τις φίλες για να τις γαμήσεις και να φάνε και αυτές.Πώς μπορείς να το αποφύγεις?Να πας για μία γκόμενα μόνο Ουκρανία είναι τρελό.Ουκρανία πας για το σπορ φάκινγκ 3 γκόμενες μίνιμουμ τη μέρα και το θρυλικό καμάκι.Γαμάς γκόμενες 20 χρόνια μικρότερες,κάνεις παρτούζες κτλ.
Αν θέλω απλή γκόμενα πάω Πολωνία δίπλα δεν είναι ανάγκη να τρέχω Ουκρανία.Ουκρανία πας για το maximalization.

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
συνηθως οταν φερνουν φιλες βρε τυπε για φαι..μενεις με το πουλι στο χερι...εκτος αν κανεις κ το τραπεζι σε προ-κανονισμενα διδυμα με βιζιτες!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
συνηθως οταν φερνουν φιλες βρε τυπε για φαι..μενεις με το πουλι στο χερι...εκτος αν κανεις κ το τραπεζι σε προ-κανονισμενα διδυμα με βιζιτες!

Τι λες ρε φίλε?Φέρνουν τις φίλες τους να φάνε και μετά κάνεις τριολέ.Βασικά όλες οι σχέσεις με Ουκρανές καταλήγουν σε τριολέ ή κουαρτέτο είναι αναπόφευκτο.Σου λέει αφού έτσι κι αλλιώς τα τρώει και σε άλλες ας φάει και η φίλη μου.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Αυτές φέρνουν τις φίλες για να τις γαμήσεις και να φάνε και αυτές.Πώς μπορείς να το αποφύγεις?Να πας για μία γκόμενα μόνο Ουκρανία είναι τρελό.Ουκρανία πας για το σπορ φάκινγκ 3 γκόμενες μίνιμουμ τη μέρα και το θρυλικό καμάκι.Γαμάς γκόμενες 20 χρόνια μικρότερες,κάνεις παρτούζες κτλ.
Αν θέλω απλή γκόμενα πάω Πολωνία δίπλα δεν είναι ανάγκη να τρέχω Ουκρανία.Ουκρανία πας για το maximalization.
Εθεαθησαν σημερα το πρωι στα Πατησια δυο Γερμανιδουλες ψηλες,φοβερο σωμα λαμπαδα.Ρουχα παντελονι, μπλουζες χοντρες φαρδιες  σαν δεκαετιας 80,αβαφες,η μια φοραγε χοντροπαπουτσα και αλλη κοκκινες μπαλαρινες.Και σ αυτο μεσα επεσες,οπως περιεγραφες τις Γερμανιδες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εθεαθησαν σημερα το πρωι στα Πατησια δυο Γερμανιδουλες ψηλες,φοβερο σωμα λαμπαδα.Ρουχα παντελονι, μπλουζες χοντρες φαρδιες  σαν δεκαετιας 80,αβαφες,η μια φοραγε χοντροπαπουτσα και αλλη κοκκινες μπαλαρινες.Και σ αυτο μεσα επεσες,οπως περιεγραφες τις Γερμανιδες.

Εγώ τις ξεχωρίζω τις εθνικότητες αμέσως.Ο μέσος Ελληνας δεν μπορεί να διακρίνει Ουκρανέζα από Πολωνέζα,Ρωσίδα ή Τσέχα.Ούτε καν από Γερμανίδα συχνά.
Δε μιλάμε για τον Αμερικανό που το μόνο που μπορεί να ξεχωρίσει είναι Κινέζα από μαύρη.

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
Τι λες ρε φίλε?Φέρνουν τις φίλες τους να φάνε και μετά κάνεις τριολέ.Βασικά όλες οι σχέσεις με Ουκρανές καταλήγουν σε τριολέ ή κουαρτέτο είναι αναπόφευκτο.Σου λέει αφού έτσι κι αλλιώς τα τρώει και σε άλλες ας φάει και η φίλη μου.
ποιες σχεσεις ρε  :uglystupid:? για πουτανες μιλας...καλα κρασια τυπε !!!!

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
εχεις μπερδεψει την βουρτσα με την πουτσα τυπε  :S αλλο "πουτανα" αλλο "κανονικη γκομενα" , αλλο "καμακι" κι αλλο "deal με βιζιτες"  :idiot:..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom