Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
εχεις μπερδεψει την βουρτσα με την πουτσα τυπε  :S αλλο "πουτανα" αλλο "κανονικη γκομενα" , αλλο "καμακι" κι αλλο "deal με βιζιτες"  :idiot:..

Ξέρεις πόσες έχω παρτουζώσει που βγάζουν φωτό στο facebook δίπλα στον τρισευτυχισμένο σύζυγο ή γκόμενο?Αν ήξεραν οι τύποι τι κάνουν οι γυναίκες τους...
Αν και στο σλαβικό κόσμο όλα είναι επιτρεπτά και πάντα οι άντρες το παίρνουν κάπως σα δεδομένο οτι οι γκόμενες το δίνουν εδώ και εκεί δεν υπάρχει ακριβώς αποκλειστικότητα.
Θα καεί το πελεκούδι Κίεβο.Αναμένετε ζωντανές ανταποκρίσεις από το μέτωπο με φωτορεπορτάζ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εχω διαβασει 100 σελιδες και.δεν εχω βγαλει βασικα συμπερασματα. Ας με βοηθησει καποιος που ταξιδευει κιεβο να μπω στο κλιμα. Δεν με ενδιαφερει να ξοδευω χρονο σε πιτσιρικες στο τιντερ κτλ. Θελω ενα ταξιδι αναψυχης. Φοραω κουλουρα και θελω τα πραγματα να ειναι απλα.
1) το relaxportal ειναι μουφα η οχι ;
2) πως βρισκω ονλαιν κατι αξιολογο οικονομικο επι πληρωμη;
3) Κανα πριβε χαμαμ( πισινα ) για καμια επι πληρωμη κατασταση παιζει;;; αν ναι που και ποσο κοστος περιπου.
Γενικα εναν μπουσουλα για ενα ταξιδι αναψυξης τετραημερου με.οσο το δυνατον λογικο κοστος....

1.Τι είναι το relaxportal?
2.Με το mamba.
3.Οχι.
Κίεβο δεν υπάρχει λογικό κόστος.Εξαρτάται από πόσες θες να γαμήσεις και την ποιότητα.
Το 99% απλώς κάνουν κοννέ μέσω ίντερνετ και προτείνουν κάποιες τιμές.

Catman25

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2017
Like
336
Πόντοι
21
Εθεαθησαν σημερα το πρωι στα Πατησια δυο Γερμανιδουλες ψηλες,φοβερο σωμα λαμπαδα.Ρουχα παντελονι, μπλουζες χοντρες φαρδιες  σαν δεκαετιας 80,αβαφες,η μια φοραγε χοντροπαπουτσα και αλλη κοκκινες μπαλαρινες.Και σ αυτο μεσα επεσες,οπως περιεγραφες τις Γερμανιδες.

Καμία σχέση φίλε οι Γερμανίδες στο ντύσιμο. Προφανώς έπεσες σε χύμα γκόμενες. Αν δεις Γερμανίδα στη τρίχα ντυμένη και λέει σαν γκομενα, μένεις μακακας από το στυλ τους.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Καμία σχέση φίλε οι Γερμανίδες στο ντύσιμο. Προφανώς έπεσες σε χύμα γκόμενες. Αν δεις Γερμανίδα στη τρίχα ντυμένη και λέει σαν γκομενα, μένεις μακακας από το στυλ τους.

Γερμανίδες στην τρίχα παίζουν μόνο Μόναχο,Αμβούργο.Βερολίνο πανάθεμα κι αν συναντήσεις καμιά.

Catman25

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2017
Like
336
Πόντοι
21
Βάλε και Φρανκφούρτη μέσα σε συγκεκριμένα μέρη που κρατούν καλό κόσμο.

apostatiss

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2017
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
1
Τι λες ρε φίλε?Φέρνουν τις φίλες τους να φάνε και μετά κάνεις τριολέ.Βασικά όλες οι σχέσεις με Ουκρανές καταλήγουν σε τριολέ ή κουαρτέτο είναι αναπόφευκτο.Σου λέει αφού έτσι κι αλλιώς τα τρώει και σε άλλες ας φάει και η φίλη μου.

Mε έψησες
Σεπτεμβριο που θα εχω μεγάλη άδεια θα ανεβω Ουκρανια

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
οπως τα έγραφε ο δάσκαλος ...για να μην τρωτε σανό

Φίλε μου,

Να σου διηγηθώ από τα νιάτα μου ...
Όταν λοιπόν τον πρώτο καιρό άρχισα να μένω στην Ουκρανία ερχόμουν με τ αεροπλάνο για καμιά δουλειά (γιορτές  έμενα πάντοτε πάνω). Εκεί συναντούσα διαφόρους αγαθούς συμπατριώτες μας που διηγούντο πως γάμησαν την ΄μια την άλλη κλπ. Ρε γαμώτο εγώ σταύρωνα μια γκόμενα, μουνάρα βέβαια αλλά με το ζόρι.  Σκεπτόμουν που θα πάει θα περάσει ο καιρός θα μάθω καλύτερα την γλώσσα κι οι γκόμενες θα πέφτουν σύννεφο.
Πέρασε ο καιρός έμαθα να μιλώ πιο άνετα πάλι αυτοί όλο γαμούσαν , εγώ πάλι μια γκόμενα. Ρε γαμώτο τι γίνεται? Σκέφτηκα μήπως πηγαίνουν στο ΝτανΜπάς κι οι γκόμενες είναι πιο εύκολες? Πέρασε ο καιρός πήγα και στο Ντανμπάς οι ίδιες γκόμενες.
Να μην στα πολυλογώ φίλε μου αυτοί όλοι γαμούσαν την χούφτα τους και λέγανε παπαριές γιατί ήταν τόσο μαλάκες γιατί δεν ήξεραν να πάνε ούτε σε πουτάνες και ντρεπόντουσαν να πουν την αλήθεια ενώ εγώ έβγαζα γκόμενα με το σπαθί μου. Φίλε μου είμαι κάμποσο χρονών γκόμενα δεν έχω πληρώσει να κάτσω να την γαμήσω.   Τώρα για πουτάνες που σας διηγούμαι τα ξέρω γιατί τα βλέπω κάθε μέρα και τα ζω στο πετσί μου,αλλά αν ήθελα να πηδήξω πουτάνες θα έμεινα σπιτάκι μου στην ελλάδα και θα μου ερχόταν φτηνότερα...Επομένως όποιος λέει ότι ήρθε Ουκραίνα και κάθε μέρα γαμούσε, οι γκόμενες τον κυνηγούσαν από πίσω κτλ λέει ΜΟΥΣΙΑ (καλά κι ειδικά αν δεν ξέρεις γρι γλώσσα) ή κάποιος τον πήρε από το χεράκι και τον πήγε στις πουτάνες.
Φιλικά

Ιωσήφ

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ποιος δάσκαλος?Εγώ μιλάω με αποδείξεις με φωτοντοκουμέντα.
Εβγαλα γκόμενα με το σπαθί μου δεν υπάρχει αυτό.Πουθενά δε βγάζεις γκόμενα με σπαθί.
Κίεβο είναι η χαρά του σπόνσορα.Μιλάμε για την απόλυτη πόλη,άπειρη ζήτηση για σπόνσορες και βαλκανικά καμάκια.
Επειδή οι Βαλκάνιοι είναι ελάχιστοι ο ανταγωνισμός είναι αμελητέος.Μπαίνεις με οπλοπολυβόλο σε λαό ιθαγενών με τόξα και ακόντια.Κάπως έτσι είναι το περιβάλλον.

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
ναι ,αποδειξεις απο εσκορτς που "καμακωσες" πετωντας ευρα?  :2funny:
Α, μην πας να φας στο mafia ,η ουκρανιδα μου ειπε οτι προχτες πεθανε μια κοπελα κ αλλη μια ειναι νοσοκομειο..απο δηλητηριασεις!  :S προσεχε αντι για τριολε μην σε πανε 4 στο φοβερο νοσοκομειο τους!! :zombie:
Δεν αξιζει να χασουμε απο χαλασμενο σουσι τον "βαλκανιο τσολια" :priest: :priest:

apostatiss

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2017
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
1
Ποιος δάσκαλος?Εγώ μιλάω με αποδείξεις με φωτοντοκουμέντα.
Εβγαλα γκόμενα με το σπαθί μου δεν υπάρχει αυτό.Πουθενά δε βγάζεις γκόμενα με σπαθί.
Κίεβο είναι η χαρά του σπόνσορα.Μιλάμε για την απόλυτη πόλη,άπειρη ζήτηση για σπόνσορες και βαλκανικά καμάκια.
Επειδή οι Βαλκάνιοι είναι ελάχιστοι ο ανταγωνισμός είναι αμελητέος.Μπαίνεις με οπλοπολυβόλο σε λαό ιθαγενών με τόξα και ακόντια.Κάπως έτσι είναι το περιβάλλον.

Ριξε καμμιά φωτο να φτιαχτούμε :rockon:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Η γκόμενα που ψάρεψα τον Οκτώβριο στο κλαμπ Carribean.

BQSNXR.jpg

stKxfM.jpg

d21Eou.jpg

9w1E6r.jpg

Μία στις δύο φορές που πάω στα κλαμπ Κίεβο κάνω one night stands.

• Αγάπη
Αντιδράσεις: 968

apostatiss

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2017
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
1
Αυτά ειναι..
Το Πολωνεζακι ειχε και κορυφαια φατσούλα
Τρως ποιοτικά :grin:

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
Φιλε γινεσαι μιζερος

γιατι επειδη λεμε ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ τυπε?
λες να μην ξερουμε ? (εχω ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΟΥΚΡΑΝΕΣ Κ ΠΗΓΑΙΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΓΙΟΥΡΟΜΑΙΝΤΑΝ ,ΠΗΓΑΙΝΑ ΑΚΟΜΗ Κ ΤΟΤΕ ΠΟΥ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!οταν εδω ΚΛΑΝΑΝΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΠΟΥ ΠΑΣ.. :o )
Στο θεμα ,αν θες να μαθεις για ουκρανια πηγαινε..διαβασε το φορουμ"ουκρανιδες"  απο την αρχη κ μην ακους "παραληρηματικους" ιδεασμους...ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ που σας προτεινουν ακυρα μερη κ τιμες αλλα ντι αλλων...σας στελνουν σαν τσουβαλι στις ντεβουσκες κ χαλανε την πιατσα (σε οσους ασχολουνται) μαζι με τουρκους...τυπε αν χαλας τοσα κατσε ελλαδα καλυτερα...

Βασικο: αλλο πουτανα αλλο γκομενα ..

ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΓΑΜΗΤΟ Ή ΡΑΜΟΛΙ ΚΑΛΟ το φωτο-στορυ για παχια!!! :jerking:
Αυτα..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Περιπετειώδη σκηνικά χτες.Φόρτωσα δυο γκόμενες από Carribean.Εβγαλα και μία άλλη για τζόγο για σήμερα.
Γενικώς του μουνιού το πανηγύρι.Εγιναν όμως απρόοπτα.

zRcglq.jpg

Zcpr8f.jpg

36LQO3.jpg

QwWfkV.jpg

pTPsQu.jpg

qvoIuO.jpg

wIHXLg.jpg

Φανταστείτε το μαγαζί να έχει δεκάδες γκόμενες μια δυο μονάδες πάνω από τις παραπάνω.Κόλαση.

• Αγάπη
Αντιδράσεις: 968

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ ένα συμπαθητικό σπονσοράκι που γάμησα πριν το κλαμπ για ενδυνάμωση.

IM199Y.jpg

WzIzd3.jpg

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
671
(εχω ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΟΥΚΡΑΝΕΣ Κ ΠΗΓΑΙΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΓΙΟΥΡΟΜΑΙΝΤΑΝ ,ΠΗΓΑΙΝΑ ΑΚΟΜΗ Κ ΤΟΤΕ ΠΟΥ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!οταν εδω ΚΛΑΝΑΝΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΠΟΥ ΠΑΣ.. :o )
αδελφε εισαι νεοκοπος υπαρχουν μελη που πηγαιναν πολυ παλιοτερα και σε πιο μπρουταλ τε α τετ καταστασεις και προσβλητικος μερικες φορες
το οτι πηγες οταν ηταν το μαινταν νομιζεις οτι εγινε κατι σπουδαιο? ε και κι εγω εκει ημουν τοτε και μαλιστα την ημερα που αποφυλακισαν την τιμοσενκο κι εδινε τον λογο στην πλατεια εγω ετρωγα γυρο σε ελληνο αρμενιο 300-400 μετρα μακρυα
Σιγα το κατορθωμα δηλαδη το λες σαν να πηγες στα επισοδεια μεσα και ησουν και μερος των επισοδειων
χαλαρωσε κανε τον χαβαλε σου κι ολα οκ
τον κμαν τον ξερουμε τι κανει

Συνημμένα

• κιεβο14.jpg
    κιεβο14.jpg
    38,2 KB · Εμφανίσεις: 58
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης

Λύσε μου μια απορία ρε άρχοντα. Αυτά που διακρίνονται μέσα στα παπούτσια σου να προεξέχουν, είναι
δολλάρια στην καβάτζα; Ερωτικά ραβασάκια; Τι μυστήρια κόλπα τους κάνεις, τελοσπάντων, εκεί πέρα που πας;...  :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom