Φίλε μου,
Να σου διηγηθώ από τα νιάτα μου ...
Όταν λοιπόν τον πρώτο καιρό άρχισα να μένω στην Ουκρανία ερχόμουν με τ αεροπλάνο για καμιά δουλειά (γιορτές έμενα πάντοτε πάνω). Εκεί συναντούσα διαφόρους αγαθούς συμπατριώτες μας που διηγούντο πως γάμησαν την ΄μια την άλλη κλπ. Ρε γαμώτο εγώ σταύρωνα μια γκόμενα, μουνάρα βέβαια αλλά με το ζόρι. Σκεπτόμουν που θα πάει θα περάσει ο καιρός θα μάθω καλύτερα την γλώσσα κι οι γκόμενες θα πέφτουν σύννεφο.
Πέρασε ο καιρός έμαθα να μιλώ πιο άνετα πάλι αυτοί όλο γαμούσαν , εγώ πάλι μια γκόμενα. Ρε γαμώτο τι γίνεται? Σκέφτηκα μήπως πηγαίνουν στο ΝτανΜπάς κι οι γκόμενες είναι πιο εύκολες? Πέρασε ο καιρός πήγα και στο Ντανμπάς οι ίδιες γκόμενες.
Να μην στα πολυλογώ φίλε μου αυτοί όλοι γαμούσαν την χούφτα τους και λέγανε παπαριές γιατί ήταν τόσο μαλάκες γιατί δεν ήξεραν να πάνε ούτε σε πουτάνες και ντρεπόντουσαν να πουν την αλήθεια ενώ εγώ έβγαζα γκόμενα με το σπαθί μου. Φίλε μου είμαι κάμποσο χρονών γκόμενα δεν έχω πληρώσει να κάτσω να την γαμήσω. Τώρα για πουτάνες που σας διηγούμαι τα ξέρω γιατί τα βλέπω κάθε μέρα και τα ζω στο πετσί μου,αλλά αν ήθελα να πηδήξω πουτάνες θα έμεινα σπιτάκι μου στην ελλάδα και θα μου ερχόταν φτηνότερα...Επομένως όποιος λέει ότι ήρθε Ουκραίνα και κάθε μέρα γαμούσε, οι γκόμενες τον κυνηγούσαν από πίσω κτλ λέει ΜΟΥΣΙΑ (καλά κι ειδικά αν δεν ξέρεις γρι γλώσσα) ή κάποιος τον πήρε από το χεράκι και τον πήγε στις πουτάνες.
Φιλικά
Ιωσήφ