Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Χάλασα.Είδα μόλις δύο Τούρκους χάλιες με πολύ δυνατά μουνιά.Είναι σα να τρως μαχαιριά.
Γενικά πολλοί μαυριδεροί και πολλοί φαίνονται μόνιμοι εδώ μιλούν ρωσικά.
Να βγάλεις γκόμενα είναι πανεύκολο έχει παντού.

aaa1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2015
Κριτικές
11
Like
464
Πόντοι
326
Badoo,tinder,mamba παίζουν περίπου οι ίδιες τιμές.Αύριο θα γαμησω δύο γκομενες από Badoo.
Εδώ είναι πολύ ωραία άμα σπρώχνεις παραδάκι.Συνεχεια γαμησι,φαΐ και ύπνος.
Έχω να γαμησω τρεις ακόμα σήμερα.Να δούμε πώς θα τις βολέψω με τα άτιμα τα logistics.
μας έχεις γαμησει την ψυχολογια με τις φωτο που ανεβαζεις και αυτα που γραφεις...!!

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
Χάλασα.Είδα μόλις δύο Τούρκους χάλιες με πολύ δυνατά μουνιά.Είναι σα να τρως μαχαιριά.
Γενικά πολλοί μαυριδεροί και πολλοί φαίνονται μόνιμοι εδώ μιλούν ρωσικά.
Να βγάλεις γκόμενα--->ΒΙΖΙΤΑ είναι πανεύκολο έχει παντού.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αλλο ένα γαμήσι.Εξοδο 50 ευρώ.

7mrH5j.jpg

Το πρόβλημα εδώ είναι οτι έχει τόσες επαγγελματίες που ανεβάζουν τις τιμές από τις γκόμενες.Σου λέει η γκόμενα αν η επαγγελματίας ζητάει 50-100 ευρώ εγώ που είμαι κανονική κοπέλα θέλω πενταπλά.Διότι αυτή έχει 3-5 πελάτες να της τα σκάνε κάθε μέρα ενώ εγώ έχω μόνο εσένα το μαλάκα.
Χτες τσακώθηκα με μια γκόμενα για αυτό το λόγο.Ζητούσε πενταπλά και της έδινα τριπλά.Γενικώς οι γκόμενες εδώ φιξάρουν την τιμή τους πάνω στις πουτάνες και φυσικά στην τιμή ενοικίου.Γενικώς με 350 ευρώ και άνω(κατώτατο ενοίκιο) γαμιούνται σχεδόν όλες.

Εξω στα μαγαζιά είναι όλες ανακατεμένες σεμιπρο,επαγγελματίες,hardcore,σπονσορέτς,κανονικές κοπέλες,κοπέλες που πάνε για αρπαχτή χύδην,ένα μίγμα.
Θα βγω τώρα να καμακώσω λίγο πριν τα πουτσίδια.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Αλλο ένα γαμήσι.Εξοδο 50 ευρώ.

7mrH5j.jpg

Το πρόβλημα εδώ είναι οτι έχει τόσες επαγγελματίες που ανεβάζουν τις τιμές από τις γκόμενες.Σου λέει η γκόμενα αν η επαγγελματίας ζητάει 50-100 ευρώ εγώ που είμαι κανονική κοπέλα θέλω πενταπλά.Διότι αυτή έχει 3-5 πελάτες να της τα σκάνε κάθε μέρα ενώ εγώ έχω μόνο εσένα το μαλάκα.
Χτες τσακώθηκα με μια γκόμενα για αυτό το λόγο.Ζητούσε πενταπλά και της έδινα τριπλά.Γενικώς οι γκόμενες εδώ φιξάρουν την τιμή τους πάνω στις πουτάνες και φυσικά στην τιμή ενοικίου.Γενικώς με 350 ευρώ και άνω(κατώτατο ενοίκιο) γαμιούνται σχεδόν όλες.

Εξω στα μαγαζιά είναι όλες ανακατεμένες σεμιπρο,επαγγελματίες,hardcore,σπονσορέτς,κανονικές κοπέλες,κοπέλες που πάνε για αρπαχτή χύδην,ένα μίγμα.
Θα βγω τώρα να καμακώσω λίγο πριν τα πουτσίδια.

Επειδή μας διαβάζει και κοσμος.. :rolleyes:

Κανονική κοπελα,δεν ειναι μια κοπελα που παίρνει λεφτα.
Κανονική κοπέλα είναι μια κοπελα που θα γαμηθει μαζί σου επειδη σε γουσταρει και αντε να την κέρασες κανά καφέ/ποτο/φαγητό.

Και στο Tinder που ανεφερες παραπάνω,είσαι ο πρωτος που ακούω να πλήρωσε λεφτά.

Ελπίζω πάντως να μη σε χρεώνουν παραπάνω λεφτά για να τις βγάλεις φωτογραφιες.

Απορω ρε πως είναι δυνατόν να στροφαρεις τόσο σε συγκεκριμενα πράγματα και να έχεις πέσει στη λουμπα ότι οι γυναικες ανοίγουν τα πόδια μόνο με λεφτά και να τις λες και "κανονικες κοπέλες"..

apostatiss

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2017
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
1
Ισως ο Μύστης kman εννοει κανονικες κοπελες τις μη επαγγελματιες
αλλα αυτες που δελεαζονται απο ενα ποσο για ενα γαμησι

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Το έπιασες.Εδώ σχεδόν όλες  wannabe είναι.Η μόνη που πλήρωσε το λογαριασμό και ήταν κυρία ήταν μια πρώην στριπτιζέζ!
Μου λέει πριν δουλέψω στο μάρκετινγκ έκανα στριπτίζ οπότε νου λέει ένας πελάτης είσαι πολύ έξυπνη για στριπτιζέζ πάρε πτυχίο και θα σε πάρω στο μάρκετινγκ.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356

Πουτανίδια δηλαδή :grin:

Οπότε για κοπέλες που δεν χρηματιζονται πρεπει να βρουμε άλλη λέξη,μιας το το κανονικές μας το κατήργησε ο αρχηγος :grin:

Επειδη εχω επισκεφτει τη συγκεκριμενη πολη και ειναι πολύ σκληρο τεραίν για μη πληρωμενο,
θελω να ξεκαθαρισει ο kman ότι κάτι φωτό με έναν 50άρη Ιταλό θείο και έναν πιπίνι,κατι πάκια 1.50 κ.λ.π.
αφορουν κοπέλες του μεροκάματου και δεν είναι καμακωμένες όπως αυτός αφήνει να εννοηθεί..

Επίσης καυλέουρες οταν μιλάμε για ανατολικό μπλοκ και αναφερόμαστε σε ηλικιες 18-21,
ας είμαστε λίγο προσεκτικοί.

Οποιος 35+ μιλάει για 18-21 ετών γκόμενα απο 7άρι και πάνω,τον καλώ Πράγα και του
δίνω 3 ωρες περιθώριο σε οποιο σημειο της πόλης θέλει,
να ριξει εφτάρι πιπίνι.
Να παρει τηλέφωνο,το πιπίνι να δεχτεί να βγουν και ας μη το γαμήσει στην τελικη.

Αν το καταφέρει του δίνω 1000 ευρώ,αν οχι μου δινει 100. :grin:

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Έχει τρελή πορνεία στο Κίεβο..Την περισσότερη στη Ευρωπαική ήπειρο...Για αυτό πάντα αποτελούσε παράδεισο σε αυτούς που θέλουν να τα σκάνε.. Απλά όσο περνάει ο καιρός οι τιμές και οι απαιτήσεις απο τις πουτάνες ανεβαίνουν..

Με προσπάθεια όμως υπάρχει και υλικό χωρίς λεφτά..Απλά θέλει δυνατή προτεοιμασία διαδικτυακή πριν πάς και σίγουρα χρειάζεσαι τύχη. Στην ουσία μετά την πλήρη σεξουαλική καταστροφή της Πολωνιας, την άνοδο της Τσεχίας κ.λ.π δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές για το ελεύθερο καμάκι.Οπότε συμβιβάζεσαι στα δύσκολα και παλέυεις εκει να βρείς την διαφορετική.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Έχει τρελή πορνεία στο Κίεβο..Την περισσότερη στη Ευρωπαική ήπειρο...Για αυτό πάντα αποτελούσε παράδεισο σε αυτούς που θέλουν να τα σκάνε.. Απλά όσο περνάει ο καιρός οι τιμές και οι απαιτήσεις απο τις πουτάνες ανεβαίνουν..

Με προσπάθεια όμως υπάρχει και υλικό χωρίς λεφτά..Απλά θέλει δυνατή προτεοιμασία διαδικτυακή πριν πάς και σίγουρα χρειάζεσαι τύχη. Στην ουσία μετά την πλήρη σεξουαλική καταστροφή της Πολωνιας, την άνοδο της Τσεχίας κ.λ.π δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές για το ελεύθερο καμάκι.Οπότε συμβιβάζεσαι στα δύσκολα και παλέυεις εκει να βρείς την διαφορετική.
Για τσέκαρε λίγο το νήμα της Πολωνίας να δεις τι λένε οι πιο πρόσφατοι αναζητητές σεξουαλικών παραδείσων ;)

apostatiss

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2017
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
1

Οι περισσοτερες...
Στην Ελλαδα οι περισσοτερες θα καθοταν αν τις προσφερες 2000 ευρω
Στην Ουκρανια μπορει να ειναι 100 ευρω
Αν την προσφορα την κανεις σε τυχαιες στον δρομο, κατά τον kman ειναι ενα ειδος καμακιου, αφου δεν αφορα βιομηχανοποιημενη πορνεια αλλα βιολογικο προιον, σχεδον σπιτισιο

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Οι περισσοτερες...
Στην Ελλαδα οι περισσοτερες θα καθοταν αν τις προσφερες 2000 ευρω
Στην Ουκρανια μπορει να ειναι 100 ευρω
Αν την προσφορα την κανεις σε τυχαιες στον δρομο, κατά τον kman ειναι ενα ειδος καμακιου, αφου δεν αφορα βιομηχανοποιημενη πορνεια αλλα βιολογικο προιον, σχεδον σπιτισιο

Τώρα εσύ τύπε μάλλον Banαριστηκες επειδή δεν είσαι λαθρολούγκρα ή στημένος από κανά κόμμα σαν τον Nick Plat.

Mπες με κλώνο mouzourakis ή pinwpakikaflokia να γίνεις αποδεκτός από την κοινότητα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ειδα έναν Αραβα με ένα μουνι άλλο πράγμα.Χαλάς άσχημα εδώ.
Εντωμεταξύ οι τύποι μιλάνε αγγλικά σαν καθυστερημενοι αν και οι γκόμενες δεν πάνε πίσω.
Το επίπεδο του ανταγωνισμού είναι εξαιρετικά χαμηλό από κάθε άποψη.Να σας δείξω συνδυασμούς να τραβάτε τα βυζιά σας.Μόνο Ουκρανία υπάρχουν αυτά είναι σαν Πολωνία on steroids.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Οπότε για κοπέλες που δεν χρηματιζονται πρεπει να βρουμε άλλη λέξη,μιας το το κανονικές μας το κατήργησε ο αρχηγος :grin:

Επειδη εχω επισκεφτει τη συγκεκριμενη πολη και ειναι πολύ σκληρο τεραίν για μη πληρωμενο,
θελω να ξεκαθαρισει ο kman ότι κάτι φωτό με έναν 50άρη Ιταλό θείο και έναν πιπίνι,κατι πάκια 1.50 κ.λ.π.
αφορουν κοπέλες του μεροκάματου και δεν είναι καμακωμένες όπως αυτός αφήνει να εννοηθεί..

Επίσης καυλέουρες οταν μιλάμε για ανατολικό μπλοκ και αναφερόμαστε σε ηλικιες 18-21,
ας είμαστε λίγο προσεκτικοί.

Οποιος 35+ μιλάει για 18-21 ετών γκόμενα απο 7άρι και πάνω,τον καλώ Πράγα και του
δίνω 3 ωρες περιθώριο σε οποιο σημειο της πόλης θέλει,
να ριξει εφτάρι πιπίνι.
Να παρει τηλέφωνο,το πιπίνι να δεχτεί να βγουν και ας μη το γαμήσει στην τελικη.

Αν το καταφέρει του δίνω 1000 ευρώ,αν οχι μου δινει 100. :grin:

Αν πάμε μαζί και απλά στέκεσαι σε ένα σημείο δίπλα μπορούμε να μαζέψουμε καμιά δεκαριά τηλέφωνα σε ένα απόγευμα.
Θα πάω εγώ και θα μιλαω στις γκομενες απλά πρέπει να βλέπουν εσένα δίπλα.
Εδώ είναι ακόμα πιο εύκολα.Παρατηρώ και παρακμη του smartphone πολύ λιγότερες κοιτούν συνέχεια τις οθόνες τους σε σχέση με πέρυσι.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Μόλις έβγαλα γκομενα μια μουναρα ξανθιά 185(195 με τακούνια) με day game.Απλά πανεύκολο.Εμαθα το κόλπο.

tm8UZn.jpg

Είναι πανεύκολα εδώ αν εφαρμόσεις σύστημα.Τώρα κατάλαβα τι γίνεται.

• Αγάπη
Αντιδράσεις: 968

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
240
Πόντοι
36
Για πες δασκαλε, τι σύστημα εφαρμοσες ; Με κασέρι ή χωρίς ; Με δωράκι ή χωρίς ;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Για πες δασκαλε, τι σύστημα εφαρμοσες ; Με κασέρι ή χωρίς ; Με δωράκι ή χωρίς ;

Εννοείται κασέρι.Είναι για φορτωμένους.Απλά πολύ direct.Ποτέ δε φανταζόμουνα ότι είναι τόσο εύκολα απλά χτυπάς αφρό άλφα ποιότητα όχι όμως πιπινια.
Θα δω και στα πιπινια τι παίζει.
Καλά μιλφαρες μπορείς να έχεις εδώ κάθε μέρα κι άλλη.Ολες καρφώνουνε.
Το βασικό άμα θες μουναρες είναι να μη στάζεις το χρόνο και το χρήμα σου στα πουτανακια.Εκεί είναι όλη η απόφαση η σιδηρα θέληση.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Γενικά έχει άπειρο μουνι και χιλιάδες ευκαιρίες.Αλλά οι γκομενες σου πρήζουν τα ορχιδια 100 μηνύματα τη μέρα δεν μπορείς να συγκεντρωθείς να γαμησεις τις άλλες.
Τώρα έχω ολονυχτία με μια σπονσορετ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Έχω τη γκόμενα σπίτι.Τρελοκομείο.Ολες μου λένε για τους πρώην τους Αραβες και Τούρκους.Αστείος ανταγωνισμός αλλά πολύ τρελοκομείο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
IUG3YU.jpg

Τα πόδια της γκομενας που έχω στο διαμέρισμα.175 πολύχρονη καλό σώμα.Άλλα την κόβω να θέλει και αυτή αποκλειστικότητα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom