Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
IUG3YU.jpg

Τα πόδια της γκομενας που έχω στο διαμέρισμα.175 πολύχρονη καλό σώμα.Άλλα την κόβω να θέλει και αυτή αποκλειστικότητα.

Άρχοντα, πίνουμε και Shabo "Шабские"; Ωραίος ο παίχτης!  :thumbsup:

Αν και με τα αρμένικα, κάνεις καλύτερη εντύπωση, να ξέρεις!  ;)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ξέρω εγώ?Αυτή τα αγόρασε.Τώρα έχω τρεις μονιμες γκομενες και ένα πλήθος σπονσορετς.Καταρρεω λίγο σωματικά είναι μεγάλη καταπόνηση.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ελπίζω να μην κατσικωθει διαμέρισμα γιατί αύριο πρωί έρχεται η 185 από Carribean για γαμησι.Και μετά έχω ραντεβού με τη μουναρα από σήμερα.
Πρέπει να βρω και χρόνο για καμακι τρελος πιπινος έξω.Εδώ βγάζεις γκομενες που ούτε στον ύπνο σου δε βλέπεις και τα εφταρακια είναι ψωμοτύρι.
Απλά δεν είχα μείνει έως τώρα πάνω από τριήμερο.Αν κάτσεις πολύ καιρό δηλαδή μια βδομάδα βλέπεις τη διαφορά.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ελπίζω να μην κατσικωθει διαμέρισμα γιατί αύριο πρωί έρχεται η 185 από Carribean για γαμησι.Και μετά έχω ραντεβού με τη μουναρα από σήμερα.
Πρέπει να βρω και χρόνο για καμακι τρελος πιπινος έξω.Εδώ βγάζεις γκομενες που ούτε στον ύπνο σου δε βλέπεις και τα εφταρακια είναι ψωμοτύρι.
Απλά δεν είχα μείνει έως τώρα πάνω από τριήμερο.Αν κάτσεις πολύ καιρό δηλαδή μια βδομάδα βλέπεις τη διαφορά.

Δεν ειναι λιγο mismatch να πηγαινεις με 185? :o Αλλα θα μου πεις αν πεφτει το κασερι  :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
h86gBS.jpg

Ουκρανία μια χώρα που ξυπνάς το πρωί και βλέπεις μπροστά σου αυτό.

• Like
Αντιδράσεις: poppop

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
242
Πόντοι
36
Αυτό που με χαλάει στις Ουκρανες είναι ότι οι περισσότερες έχουν φυσικο βυζί μικρό. Πρέπει να ψάξει αρκετά κάνεις για να βρει τυπισσες αδύνατες ή κανονικού βάρους με βυζια 2,3 άρια και άνω.
Kman2 , κάνε και μια βόλτα στο πανεπιστήμιο να μας δώσεις και από εκεί κανένα φωτορεπορτάζ, να δούμε τι παίζει.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Έχει πολύ μουνι εδώ.Βέβαια είμαι συνέχεια με τη δίμετρη αλλά πέφτει απίστευτο κάρφωμα.Τρελλες ευκαιρίες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Έχω τώρα σχέση με δύο γκομενες μία 185 και μία 187.Η μια από club η άλλη από daygame.Τα τρώνε και οι δύο κανονικά σε δώρα.(περιπου 100 ευρω τη μερα).Η 187 είναι στη φωτο δίπλα στην υπάλληλο.

JVwHzg.jpg
.

Με τακούνια 192.Θεωρούν αυτονόητο ότι πας με άλλες.Γενικά απλά παράδεισος.
Το μόνο πρόβλημα είναι να καμακώνεις άλλες ενώ σου τρώνε το χρόνο οι γκομενες.

Άμα ποσταρα τι έβλεπα σήμερα Globus,Kreshatik θα τραβάγατε 10 χρόνια μαλακια.Γενικά πολύ υψηλό επίπεδο και low hanging fruit.Με παραδάκι καθαρίζεις.
Αν δείξω με ποιους πάνε θα αυτοκτονήσετε.

Τούρκος με ξανθιά πολύ εμφανίσιμη στα Mc Donald's.

MDfm0W.jpg

• Like
Αντιδράσεις: 968

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
dyvUd2.jpg

Τυπικός διάλογος με Ουκρανή πριν 5 λεπτά στο tinder. Είναι πολύ γρήγορες στο καμάκι.
Στο κλαμπ και στο day game οι διαλογοι κρατάνε λίγο περισσότερο.Αλλά γενικά όσο γρηγορότερα περάσεις στο ψητό τόσο καλύτερα Ουκρανία δε θέλει πρόλογο.

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
νεοι οροι  :idiot:  ..."day game" με βιζιτα, "καμακι" σε εσκορτς, "διαλογος" με πουτανα, "σχεση"(της ωρας) με πορνες...δεν υπαρχεις ρε τυπε! :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Μα αυτό είναι το θέμα ότι Ουκρανία ο,τι και να χτυπήσεις είτε ηλεκτρονικό είτε σε κλαμπ είτε ελευθέρας βοσκής θα καταλήξει στο ίδιο πράγμα.
Εδώ στο τιντερ τη ρωτάς ας πούμε σου αρέσει το σουσι και απαντά μου αρέσουν τα λεφτά.
Για αυτό και περιόρισα το ηλεκτρονικό καμακι.Πολύ καλύτερα μουνια χτυπάς έξω και στα κλαμπ.Στο ίντερνετ απλώς είναι πιο γρήγορα και πιο μαζικά.
Απλά μερικά agencies έχουν παγιδέψει πολλά προφίλ οπότε αν θες γνήσια εμπειρία με γκόμενα στα σίγουρα μένουν τα κλαμπ και το day game.Και πάλι όχι στα σίγουρα εδώ ποτέ δεν ξέρεις τι ακριβώς παίζει με τις γκομενες.

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
καλα τα λες, αλλα κανονικη γυναικα δεν εχει ποτε το μενου σου?
τι βαλκανιο καμακι εισαι? που ειναι το μουνολιβαδο?πανε με τον ταρας μπουλμπα για ενα πιροσκι κ εσενα σου τρωνε 200αρες?  :grin:
τωρα αν θεωρεις την πουτανα =γκομενα κ το ντηλ =καμακι ,παω πασο...μεινε στο"ονειρο" σου..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ οι ξένοι θερίζουνε.Αμα βάλω τι κυκλοφοράνε κάτι παππούδες Αμερικανοί και κάτι άθλιοι Αραβες θα κουφαθείτε.
Αλλά έχω εντοπίσει και γκομενες serial daters.Νια μέρα στο καφέ με τον Αραβα,την επόμενη η ίδια γκόμενα με πακη.Μπορεί να κάνω φωτορεπορταζ και από αυτό.
Το ίντερνετ τα έχει γαμησει όλα.Χτες η άλλη μου έλεγε να σωπάσω ενώ ήταν γυμνή στο διαμέρισμα για να της κάνει ένας Εβραίος με κληση απο Ισραηλ ερωτική εξομολόγηση.Έρχεται ο μαλακας κάθε σαββατοκύριακο από Ισραήλ και τη χρυσώνει για να τον παντρευτεί.
Να τον δουλεύει ψιλό γαζί η τύπισσα.Άβυσσος.
Γενικά εδώ είναι μαστερκλας στην απάτη αλλα όχι τόσο σιχαμερες όσο οι Πολωνες.
Αλλα τρελοκομείο μου έτυχαν τρελα σκηνικά.Έχει πολύ ενδιαφέρον.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Μα αυτό είναι το θέμα ότι Ουκρανία ο,τι και να χτυπήσεις είτε ηλεκτρονικό είτε σε κλαμπ είτε ελευθέρας βοσκής θα καταλήξει στο ίδιο πράγμα.
Εδώ στο τιντερ τη ρωτάς ας πούμε σου αρέσει το σουσι και απαντά μου αρέσουν τα λεφτά.
Για αυτό και περιόρισα το ηλεκτρονικό καμακι.Πολύ καλύτερα μουνια χτυπάς έξω και στα κλαμπ.Στο ίντερνετ απλώς είναι πιο γρήγορα και πιο μαζικά.
Απλά μερικά agencies έχουν παγιδέψει πολλά προφίλ οπότε αν θες γνήσια εμπειρία με γκόμενα στα σίγουρα μένουν τα κλαμπ και το day game.Και πάλι όχι στα σίγουρα εδώ ποτέ δεν ξέρεις τι ακριβώς παίζει με τις γκομενες.

Περί Tinder...
Το 99% των  γυναικών στο Tinder,το έχουν συνδεδεμένο με το επίσημο fb τους,
οπότε στο Tinder φαίνεται το κανονικό, μικρό όνομά τους.

Εσύ κανεις διάλογο με μία Diana...
Ουκρανέζα,που την λένε Diana  :rolleyes:
Μεροκαματιάρα είναι η τύπισσα αρχηγέ και ψαρώνει πελάτες μέσω Tinder.

Και στη Βουλγαρία στo Tinder, πετυχα μερικά προφιλ με μεροκαματιαρες.

Κατά τα άλλα συγχαρητηρια για τα μουνέτα.
Αντί να τρως λουκάνικα στη Γερμανία και να παιζεις τάβλι με κάναν πατριώτη,
τρως καλα μουνάκια.

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
ενω ο γερμανος στην χωρα του, γαμει μουνες με μια μπουρα ,λουκανικο κ ξυνισμενο λαχανο...!  :Sο ουκρανος ταρας με μια βοτκα απο μαρκετ..κι ο βαλκανιος με 500ευρα!!! :rockon:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
ενω ο γερμανος στην χωρα του, γαμει μουνες με μια μπουρα ,λουκανικο κ ξυνισμενο λαχανο...!  :Sο ουκρανος ταρας με μια βοτκα απο μαρκετ..κι ο βαλκανιος με 500ευρα!!! :rockon:

Ο kman τηρουμένων των συνθηκών:ηλικία,χώρα διαμονής,εμφάνιση,κ.λ.π. πετυχαίνει το μεγιστο δυνατό αποτέλεσμα με τον τρόπο δράσης του.

Αν κρίνω από τις φωτο,τα μουνιά που δίνει 100 ευρώ,αν ήταν Γερμανιδες βίζιτες ίδιας εμφάνισης θα έπρεπε να τις πληρώσει 300 ευρω.
Αν δε,ηταν απλές κοπέλες τετοιας εμφάνισης και ο ίδιος ξερει ότι δεν έχει ΚΑΜΙΑ ελπίδα να χτυπήσει π.χ.8άρι 25χρονη Γερμανίδα.

Οπότε,εργάζεται πολύ,έχει απολαβες και καταθέτει εκει που θα γαμήσει  φθηνα για τα δυτικά στάνταρ,πολύ και ποιοτικό μουνί.

Καλά δεν του εξηγω το ΠΑΙΓΝΙΟ αρχηγέ;

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
ΤΙ ΜΕΓΙΣΤΟ βρε τυπε... που τα σκαει αβερτα σε ουκρανες πορνες,ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΑΚΙ Κ ΒΓΑΖΕΙ ΓΚΟΜΕΝΑ ? :S ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΒΛΕΠΕΙς...

οχι γερμανιδα ...ουτε συρια μεταναστρια δεν του καθεται πλεον στο ντοιτσλαντ που ειναι τιγκα στο μουνι..και δινει τα τριδιπλα σε ουκρανες πορνες..θεος!!! :rockon:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ο kman τηρουμένων των συνθηκών:ηλικία,χώρα διαμονής,εμφάνιση,κ.λ.π. πετυχαίνει το μεγιστο δυνατό αποτέλεσμα με τον τρόπο δράσης του.

Αν κρίνω από τις φωτο,τα μουνιά που δίνει 100 ευρώ,αν ήταν Γερμανιδες βίζιτες ίδιας εμφάνισης θα έπρεπε να τις πληρώσει 300 ευρω.
Αν δε,ηταν απλές κοπέλες τετοιας εμφάνισης και ο ίδιος ξερει ότι δεν έχει ΚΑΜΙΑ ελπίδα να χτυπήσει π.χ.8άρι 25χρονη Γερμανίδα.

Οπότε,εργάζεται πολύ,έχει απολαβες και καταθέτει εκει που θα γαμήσει  φθηνα για τα δυτικά στάνταρ,πολύ και ποιοτικό μουνί.

Καλά δεν του εξηγω το ΠΑΙΓΝΙΟ αρχηγέ;

Ναι,όντως.Είμαι τώρα πέμπτη μέρα Κίεβο και έχω ήδη δύο μόνιμες γκόμενες που γνώρισα από κλαμπ και daygame.Εμφάνιση εντυπωσιακή.Τέτοιες ούτε κατά διάννοια δεν κάθονται Γερμανία.
Επίσης αν έχεις χρόνο μπορείς να διαλέξεις τον αφρό από σπονσορέτς κτλ γίνεσαι επιλεκτικός.
Το βασικό είναι επειδή οι γκόμενες κοστίζουν να μην το παρακάνεις με πουτάνες και έσκορτς.Καλό είναι να γαμάς μια δυο έσκορτς τη μέρα αλλά όχι παραπάνω.
Οι γκόμενες κοστίζουν πολύ περισσότερο.Χτες μου έφυγαν 300 ευρώ στη μία σε δώρα και 100 ευρώ στην άλλη.
Εχεις όμως απεριόριστες επιλογές.Αν βγω τώρα Κρεσάτικ και κυκλοφορήσω ένα τρίωρο θα βγάλω σίγουρα μια γκόμενα της αρεσκείας μου.Το Σάββατο γάμησα τρεις από το ίδιο κλαμπ.Γυρνούσα και φόρτωνα ξανά.
Παίζει δηλαδή το ΠΣΚ να γαμήσω 5 γκόμενες που θα γνωρίσω στα κλαμπ.
Τέτοιο πράγμα δεν υπάρχει πουθενά αλλού.Να γαμάς τόσες πολλές εμφανίσιμες τόσο εύκολα.Κυρίως είναι θέμα χρόνου,χρημάτων και στρατηγικής.
Αν σπρώχνεις χοντρά είναι εφικτό να γαμάς 5 διαφορετικές γκόμενες τη βδομάδα(από κλαμπ,δρόμο).Με το ίντερνετ μπορεί και 15.Απλά οι γκόμενες σου τρώνε πολύ χρόνο,θέλουν dating κτλ και δεν μπορείς να τελειώσεις γρήγορα όπως με τις πουτάνες για να φέρεις την άλλη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom