Ο kman τηρουμένων των συνθηκών:ηλικία,χώρα διαμονής,εμφάνιση,κ.λ.π. πετυχαίνει το μεγιστο δυνατό αποτέλεσμα με τον τρόπο δράσης του.
Αν κρίνω από τις φωτο,τα μουνιά που δίνει 100 ευρώ,αν ήταν Γερμανιδες βίζιτες ίδιας εμφάνισης θα έπρεπε να τις πληρώσει 300 ευρω.
Αν δε,ηταν απλές κοπέλες τετοιας εμφάνισης και ο ίδιος ξερει ότι δεν έχει ΚΑΜΙΑ ελπίδα να χτυπήσει π.χ.8άρι 25χρονη Γερμανίδα.
Οπότε,εργάζεται πολύ,έχει απολαβες και καταθέτει εκει που θα γαμήσει φθηνα για τα δυτικά στάνταρ,πολύ και ποιοτικό μουνί.
Καλά δεν του εξηγω το ΠΑΙΓΝΙΟ αρχηγέ;
Ναι,όντως.Είμαι τώρα πέμπτη μέρα Κίεβο και έχω ήδη δύο μόνιμες γκόμενες που γνώρισα από κλαμπ και daygame.Εμφάνιση εντυπωσιακή.Τέτοιες ούτε κατά διάννοια δεν κάθονται Γερμανία.
Επίσης αν έχεις χρόνο μπορείς να διαλέξεις τον αφρό από σπονσορέτς κτλ γίνεσαι επιλεκτικός.
Το βασικό είναι επειδή οι γκόμενες κοστίζουν να μην το παρακάνεις με πουτάνες και έσκορτς.Καλό είναι να γαμάς μια δυο έσκορτς τη μέρα αλλά όχι παραπάνω.
Οι γκόμενες κοστίζουν πολύ περισσότερο.Χτες μου έφυγαν 300 ευρώ στη μία σε δώρα και 100 ευρώ στην άλλη.
Εχεις όμως απεριόριστες επιλογές.Αν βγω τώρα Κρεσάτικ και κυκλοφορήσω ένα τρίωρο θα βγάλω σίγουρα μια γκόμενα της αρεσκείας μου.Το Σάββατο γάμησα τρεις από το ίδιο κλαμπ.Γυρνούσα και φόρτωνα ξανά.
Παίζει δηλαδή το ΠΣΚ να γαμήσω 5 γκόμενες που θα γνωρίσω στα κλαμπ.
Τέτοιο πράγμα δεν υπάρχει πουθενά αλλού.Να γαμάς τόσες πολλές εμφανίσιμες τόσο εύκολα.Κυρίως είναι θέμα χρόνου,χρημάτων και στρατηγικής.
Αν σπρώχνεις χοντρά είναι εφικτό να γαμάς 5 διαφορετικές γκόμενες τη βδομάδα(από κλαμπ,δρόμο).Με το ίντερνετ μπορεί και 15.Απλά οι γκόμενες σου τρώνε πολύ χρόνο,θέλουν dating κτλ και δεν μπορείς να τελειώσεις γρήγορα όπως με τις πουτάνες για να φέρεις την άλλη.