Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Υπαρχει και αλλη κατηγορια ομως,αυτοι που δε πηδανε καθολου,τους μενουν τα λεφτα στη τσεπη και τη λενε και στον κμαν μετα.

Όσοι έχουμε πάει Κίεβο,ξέρουμε πως το συγκεκριμένο thread ειναι σουρεαλιστικό και απορω πως τσιμπάνε ο Dirty και ο Dr Love,που μάλιστα έχουν πάει Ουκρανία και postάρουν σοβαρα.

Ο αρχηγός το ζει το θέμα και postάρει ενθέρμως.

Τώρα τι παίρνει ο καθένας και τι όχι στα σοβαρά,είναι ζήτημα νοημοσύνης..

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Όσοι έχουμε πάει Κίεβο,ξέρουμε πως το συγκεκριμένο thread ειναι σουρεαλιστικό και απορω πως τσιμπάνε ο Dirty και ο Dr Love,που μάλιστα έχουν πάει Ουκρανία και postάρουν σοβαρα.

Ο αρχηγός το ζει το θέμα και postάρει ενθέρμως.

Τώρα τι παίρνει ο καθένας και τι όχι στα σοβαρά,είναι ζήτημα νοημοσύνης..
Να του τη λες ομως του αλλου που πραγματικα το χαιρεται οπως λες και κανει το χομπυ του,εγω αυτο το λεω μικροψυχια και μικροπρεπεια.

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
Εγω συντροφοι ,δεν ξερω τι ειναι ουκρανιδες,σχεσεις δεν ειχα με δαυτες ουτε φιλες εκανα,ουτε στα σπιτια τους μπηκα, ουτε ποσο μουνι εχει χερσατικ και στο γκιουλιβερ,ουτε τι γινοταν παλια στο ριβερ κ μετα καριμπεαν,προσφατα δεν γνωρισα το πορτερ παμπ ουτε το ντοκερς ουτε πηγα σε πριβε στο ντεκαντανς ,δεν ειδα τυπους πραβυ σεκτορ ουτε -βγηκα μαινταν,δεν εμεινα σε εξοχικο στο ιρπιν (προαστειο) κιεβ και φυσικα δεν πηγαινα μεσα στο ταρας σεβτσενκα για καφε ουτε μεσα στην φινανσοβα ινσπεξια (υπουργειο)στην κοντρακτνοβα...τα ξερουν ολα οι υπεργαμιαδες!! :rockon: ρεσπεκτ!!

Υ.γ.η Βαλκανικη δεν υπηρχε ως εννοια, χερσονησος Αιμου ή ελληνικη λεγοταν, αυτα τα εφερε το ανδρεα να θολωσει τους κομμουνιστας και τους δυτικους  ...
αν ΣΗΜΕΡΑ με ελεγαν βαλκανιο στας Ευρωπας θα ντρεπομουν.  :vomit:
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΧΑΛΑΣΑΝ-ΑΛΛΟΙΩΘΗΚΑΝ δεν εχουν σχεση με Αλβανους,ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ, βουλγαρο ΚΕΦΑΛΕΣ ή ρουμανο-γυφτους δηλαδη ΒΑΛΚΑΝΙΟΥΣ!

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Να του τη λες ομως του αλλου που πραγματικα το χαιρεται οπως λες και κανει το χομπυ του,εγω αυτο το λεω μικροψυχια και μικροπρεπεια.

Ο kman το χαίρεται μεν,αλλά για να τη φέρει την φάση στα μέτρα του,
postάρει ανακριβή πράγματα που μπορούν να αποβούν και επικίνδυνα για έναν πορνοεκδρομέα.

Επειδή έχω νταραβέρια εδω στην Πραγα με τους παραγωγούς/πρωταγωνιστες του CzechAv και πρόσφατα γνώρισα και τον Rosenberg,ξερεις πόσοι τουρίστες διαβάζοντας ΠΑΠΑΡΙΕΣ για "κανονικές κοπέλες" που ολες έχουν την τιμή τους και παρασυρμένοι από Czech Streets,κ.λ.π. έχουν φάει σουτια,μηνυσεις,τους εχουν πάει κρατητήριο και έτρεχαν οι πρεσβειες να τους βγαλουν έξω;

Οι "κανονικες κοπέλες" έχουν 300 ευρώ και πάνω.. :rolleyes:
Θες να αναλύσουμε τέτοιες ΜΑΛΑΚΙΕΣ βραδιατικα;
Που μας παρουσιάζει οτι οι γυναικες του Κιέβου ειναι ολες τους πουτάνες,απο 50 εως 300+ ευρώ;
Xρειαζεται;

Χρειάζεται να διευκρινήσουμε οτι ο διαλογος με την αθώα καθημερινή Ουκρανέζα στο Tinder,ειναι στα αλήθεια με μια Ουκρανεζα πουτανίτσα που ακούει στο ονομα Diana;

Που ονομάζει το φλασάρισμα καμάκι;

Θες να διευκρινήσουμε ότι και τα 10 matches του στο Tinder ειναι από μεροκαματιαρες που μιση ώρα πριν καταπιναν τούρκικα χύσια για 50ευρώ;

Δε χρειάζεται..
Όποιος είναι τοσο ηλίθιος να παει Κίεβο και να κάνει τέτοια κασκαντεριλικια,είναι άξιος της μοίρας του.

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
Ο kman το χαίρεται μεν,αλλά για να τη φέρει την φάση στα μέτρα του,
postάρει ανακριβή πράγματα που μπορούν να αποβούν και επικίνδυνα για έναν πορνοεκδρομέα.

Επειδή έχω νταραβέρια εδω στην Πραγα με τους παραγωγούς/πρωταγωνιστες του CzechAv και πρόσφατα γνώρισα και τον Rosenberg,ξερεις πόσοι τουρίστες διαβάζοντας ΠΑΠΑΡΙΕΣ για "κανονικές κοπέλες" που ολες έχουν την τιμή τους και παρασυρμένοι από Czech Streets,κ.λ.π. έχουν φάει σουτια,μηνυσεις,τους εχουν πάει κρατητήριο και έτρεχαν οι πρεσβειες να τους βγαλουν έξω;

Οι "κανονικες κοπέλες" έχουν 300 ευρώ και πάνω.. :rolleyes:
Θες να αναλύσουμε τέτοιες ΜΑΛΑΚΙΕΣ βραδιατικα;
Που μας παρουσιάζει οτι οι γυναικες του Κιέβου ειναι ολες τους πουτάνες,απο 50 εως 300+ ευρώ;
Xρειαζεται;

Χρειάζεται να διευκρινήσουμε οτι ο διαλογος με την αθώα καθημερινή Ουκρανέζα στο Tinder,ειναι στα αλήθεια με μια Ουκρανεζα πουτανίτσα που ακούει στο ονομα Diana;

Που ονομάζει το φλασάρισμα καμάκι;

Θες να διευκρινήσουμε ότι και τα 10 matches του στο Tinder ειναι από μεροκαματιαρες που μιση ώρα πριν καταπιναν τούρκικα χύσια για 50ευρώ;

Δε χρειάζεται..
Όποιος είναι τοσο ηλίθιος να παει Κίεβο και να κάνει τέτοια κασκαντεριλικια,είναι άξιος της μοίρας του.

σωστα μιλας τωρα!

Εγω τον διορθωσα πολλακις,γιατι τις ονομαζει γκομενες ,ενω ειναι πουτανες εστω και αματερς!!
μετα θεωρω οτι πληρωνει αρκετα για κιεβ...ο καθενας οπως νομιζει ,αλλα καμακι σε εσκορτ δεν υπαρχει λεμε!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Η γκόμενά μου εκ των όπισθεν.25 ετων,187 άλογο γυρίζουμε κεφάλια.

uDhRA6.jpg

Το τρελο είναι να βλέπεις γύρω καλύτερες.Χαζεψα χτες με τη μουνοθυελλα στο Golden Gate.
Τέτοια μουνια βγάζεις μόνο με day game στα σημεία αναφοράς.Αλλά κοστίζουν αδρα ζητάνε συνεχώς δωρα και οικονομική υποστήριξη.
Για να κάνεις day game πρέπει να είσαι λίγο αρχιδατος εδώ δεν είναι piece of cake.

• Like
Αντιδράσεις: 968

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Καλά νομίζω πρέπει να επαναλαμβάνω τις εξισώσεις για να τις εμπεδωσετε

4.Κανονική γκόμενα=300 ευρώ και πάνω

Φεβρουάριο:

Γκομενα 1 (Γνωριμία Tinder ετων 29): Κόστος 6 ευρώ..Καφές 1,5 και κρασι μπουκάλι σπιτι μου δευτερο ραντεβού 3 ευρώ + 1,5 σοκολάτα
Γκομενα 2 (Γνωριμία Badoo ετων 22): Κόστος 3 ευρω: Κατευθείαν σπίτι μου κρασί μπουκάλι - μιλάγαμε 1 μήνα και θεωρούσε πως έχουμε σχέση ήδη
Γκομενα 3 (Γνωριμία Badoo ετων 25): Κόστος 7,5 ευρώ: Καφές 1,5 , pizza 3 και κρασι μπουκάλι σπιτι μου δευτερο ραντεβού 3 ευρώ
Γκόμενα 4 (Γνωριμία Badoo ετων 28): Κόστος 11 ευρω: Κόστισε γιατι φάγαμε burgers αρχικά και μπύρες και κρασι μπουκάλι σπιτι μου δευτερο ραντεβού 3 ευρώ
Γκόμενα 5 (Γνωριμία Shooters -ετων άγνωστο -Εξαίρεση σπάνιο να τυχει): Κόστος 20-25 ευρω: Ποτά shooters και φαγητό μετά κάτω στο εστιατόριο που έχει στο basement

Αυτά λογω διαδικτυακής προτεοιμασίας ΚΑΘΑΡΑ!!

Νοεμβριος: Πήδημα Μηδεν με Ουκρανέζα (κόστος μεγάλο λόγο ποτόν και φαγητών που εκάνα στα άκυρα πολλαπλά ραντεβού χωρίς προετοιμασία). Αυτά λόγω μόνο μάχης σε daygame και νύχτα..Παπαρίες δηλαδή.

Αυτά είναι τα δεδομένα με τις κανονικές γκόμενες...Με τις πουτάνες είναι όπως τα λέει ο kman.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ελάτε όλοι Κίεβο να γαμάτε τζάμπα γκόμενες από το badoo.
Καλό το ίντερνετ αλλά το σκληρό παίγνιο και τα stakes  είναι έξω και έξω θέλει κασέρι για να είσαι ελκυστικός.
Σήμερα πάμε για shopping με τη γκόμενα,πιο πριν έχω κανονίσει διαδικτυακά ραντεβού αλλά μπορεί να τα ακυρώσω αν κάτσει κάτι καλό σε live καμάκι.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Ελάτε όλοι Κίεβο να γαμάτε τζάμπα γκόμενες από το badoo.
Καλό το ίντερνετ αλλά το σκληρό παίγνιο και τα stakes  είναι έξω και έξω θέλει κασέρι για να είσαι ελκυστικός.
Σήμερα πάμε για shopping με τη γκόμενα,πιο πριν έχω κανονίσει διαδικτυακά ραντεβού αλλά μπορεί να τα ακυρώσω αν κάτσει κάτι καλό σε live καμάκι.

Ο χαρακτηρισμός ΟΛΟΙ είναι για γέλια. Δεν έιναι όλοι το ίδιο πρώτον και δεύτερον το τι κερδίζεις η όχι έχει να κάνει με το να αντιλαμβναεσαι την πραγματικότητα, την στρατηγική σου και την τύχη. Αν κάποιος είναι 50 χρονών και πολύ μέτριας εμφάνισης και θέλει να φάει 20αρα Ουκρανέζα προφανως θα αποτύγχει πλήρως. Αν θέσει όμως σοβαρούς στόχους όπως να κυνηγήσει μια καλή 35-38 (που υπάρχουν πάρα πολλές) και να πουλήσει παραμυθάκι θα τα καταφέρει. Εγω λέω τι πρέπει να κάνει κάποιος για να κυνηγήσει άνευ χρημάτων.

Αντίθετα με χρήματα ούτως η άλλως είναι παράδεισος εκει. Δεν χρειάζονται συμβουλές..Όπου πας και οπου κινηθείς έχει πουτάνες με 100$ πολύ καλές.Και διαδικτυακά και στα νυχτερινά μαγαζιά ασφαλώς.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τα rates στο πληρωμένο είναι αυτά.

TnkHFm.jpg

1500 γκρίβνυα(60 ευρώ) για μια ώρα.
Καμία σχέση με αυτά που ζητάνε οι γκόμενες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Απίσστευτο.Βγήκα έξω 14.00 μετά γαμήσι σε τιντεριώτισσα και ψάρεψα γκόμενα από Κρεσάτικ.Ινσταdate και σπίτι για γαμήσι.Την έστειλα τώρα διότι έχω ραντεβού με την 187.
Εδώ η γκόμενα από το daygame σήμερα.

N4Z3zw.jpg

D

dude901123

Επισκέπτης
Φεβρουάριο:

Γκομενα 1 (Γνωριμία Tinder ετων 29): Κόστος 6 ευρώ..Καφές 1,5 και κρασι μπουκάλι σπιτι μου δευτερο ραντεβού 3 ευρώ + 1,5 σοκολάτα
Γκομενα 2 (Γνωριμία Badoo ετων 22): Κόστος 3 ευρω: Κατευθείαν σπίτι μου κρασί μπουκάλι - μιλάγαμε 1 μήνα και θεωρούσε πως έχουμε σχέση ήδη
Γκομενα 3 (Γνωριμία Badoo ετων 25): Κόστος 7,5 ευρώ: Καφές 1,5 , pizza 3 και κρασι μπουκάλι σπιτι μου δευτερο ραντεβού 3 ευρώ
Γκόμενα 4 (Γνωριμία Badoo ετων 28): Κόστος 11 ευρω: Κόστισε γιατι φάγαμε burgers αρχικά και μπύρες και κρασι μπουκάλι σπιτι μου δευτερο ραντεβού 3 ευρώ
Γκόμενα 5 (Γνωριμία Shooters -ετων άγνωστο -Εξαίρεση σπάνιο να τυχει): Κόστος 20-25 ευρω: Ποτά shooters και φαγητό μετά κάτω στο εστιατόριο που έχει στο basement

Αυτά λογω διαδικτυακής προτεοιμασίας ΚΑΘΑΡΑ!!

Νοεμβριος: Πήδημα Μηδεν με Ουκρανέζα (κόστος μεγάλο λόγο ποτόν και φαγητών που εκάνα στα άκυρα πολλαπλά ραντεβού χωρίς προετοιμασία). Αυτά λόγω μόνο μάχης σε daygame και νύχτα..Παπαρίες δηλαδή.

Αυτά είναι τα δεδομένα με τις κανονικές γκόμενες...Με τις πουτάνες είναι όπως τα λέει ο kman.

Τόσο αναλυτικά όσο τα έγραψες δεν τα έχω.. και νομίζω δεν έχει και μεγάλη αξία για κανέναν να τα αναφέρω. Σε ένα κανονικό ραντεβού με μια γκόμενα που σε εκτιμάει και σε σέβεται δεν έχει και τόσο μεγάλη σημασία αν ξοδέψεις 5-10-20-30 ευρώ για καφέ, φαγητό, ποτό σε μισή μέρα στην Ουκρανία σε πολλαπλές εξόδους σε μαγαζιά. Το λεπτό σημείο είναι να μη σε δει σαν χορηγό και αρχίζει και ζητάει μαλακίες και δώρα ή σε πηγαίνει σε μαγαζιά όπως συχνά συμβαίνει στην Οδησσό για να πάρει bonus από το μαγαζί για το λογαριασμό.
Στο τελευταίο μου ταξίδι στην Ουκρανία για 15-16 ημέρες, συμπεριλαμβανομένων και των εξόδων μετακίνησης με το αυτοκίνητο από Ελλάδα, ξόδεψα 850-900 ευρώ. Με διαμονή σχεδόν πάντα σε καλά διαμερίσματα στο κέντρο των πόλεων (3 νύχτες Vinnitsa, 5 νύχτες Khmelnisky, 3 νύχτες Ternopil + 2 νύχτες Chernivcy) + 2 διανυκτερεύσεις σε hotel στη Ρουμανία. Σχεδόν κάθε ημέρα είχα ένα νέο ραντεβού και μερικές ημέρες και περισσότερα. Καμία δεν μου ζήτησε δώρο, έμμεσο ή άμεσο, και στο 90% των περιπτώσεων διάλεγα εγώ τα μαγαζιά που πηγαίναμε. Φυσικά υπήρξε μεγάλη προετοιμασία 1-2 μήνες πριν ανέβω ώστε να γίνει ξεσκαρτάρισμα των επιλογών. 2,3 περιπτώσεις ήταν γυναίκες που είχα συναντήσει στο παρελθόν χώρις αίσιο τέλος λόγω περίεργων συνθηκών και παλιών γνωριμιών που είχαν πάει καλά αλλά στο μεσοδιάστημα είχαν κρυώσει. Αν και το κομμάτι γυναίκες είναι κομβικό σε τέτοια ταξίδια, θα πω πως τελικά στις τελευταίες εξορμήσεις μου έχει γίνει επίσης σημαντικό το.. κάνω τουρισμό, περνάω καλά, ταξιδεύω σε περισσότερα μέρη και διασκεδάζω με όλη εμπειρία του ταξιδιού. Νομίζω πως και οι γκόμενες νιώθουν τη βλαχο-απελπισία κάποιου που κρέμεται από τη φούστα τους και σαν λιγούρης τις κυνηγάει. Δεν είχα πρόβλημα να πω π.χ. σε μια περίπτωση με μια γκόμενα που είχαμε κρυώσει.. θα είμαι στην πόλη σου αύριο, περαστικός για μια δουλειά, αν θέλεις πίνουμε καφέ.. αν όχι δεν πειράζει. Και φυσικά ανταποκρίθηκε και με το παραπάνω. Όταν έβγαινα με τα προγραμματισμένα ραντεβού είχα πάντα στο μυαλό μου πως παίζουμε με όρους take it or leave it. Και θεωρώ πως οι γκόμενες ένιωθαν πως δεν είχαν επιλογή να το παίξουν και να με ταλαιπωρήσουν. Με λίγα λόγια.. κάτι 2000-3000 ευρώ που ακούω για τριήμερα, τετραήμερα ταξίδια πραγματικά με κάνουν να αναρωτιέμαι πόσα call girl μπορεί να πάρει κάποιος και τι όργια να διοργανώσει. Αλλά 2000-3000 ευρώ στην Ουκρανία είναι πολλά περισσότερα από τον ετήσιο μισθό στην χώρα αυτή. Φανταστείτε κάποιος να τρώει στην Ελλάδα 15.000 σε τέσσερις ημέρες με βίζιτες, γιατί αυτή είναι η αναλογία μισθολογικά ανάμεσα στις 2 χώρες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ποιο διαδίκτυο?Εγώ πλέον κάνω instafucks από το δρόμο και τα κλαμπ.Βγαίνω έξω,φορτώνω και γυρνάω σπίτι.Χρειάστηκα μόνο ένα τριήμερο για προσαρμογή.
Εδώ απλά είναι γελοιωδως εύκολα.Άπειρο υλικό το μέρος βρωμάει από γυναίκες,ανταγωνισμός ανύπαρκτος.
Θα πάω σήμερα Carribean και Chi να φορτώσω.Εδώ με λίγη εμπειρία γίνεσαι φονικό καμακι.

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
Ποιο διαδίκτυο?Εγώ πλέον κάνω instafucks paysex από το δρόμο και τα κλαμπ.Βγαίνω έξω,φορτώνω ρίχνω χρήμα και γυρνάω σπίτι.Χρειάστηκα μόνο ένα τριήμερο για προσαρμογή.
Εδώ απλά είναι γελοιωδως εύκολα .Άπειρο υλικό το μέρος βρωμάει από γυναίκες πουτανες,ανταγωνισμός ανύπαρκτος.
Θα πάω σήμερα Carribean και Chi να φορτώσω τα σκάσω.Εδώ με λίγη εμπειρία γίνεσαι φονικό καμακι μέγας χορηγός

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
245
Πόντοι
36
ZeroHedge , έχω λυθεί στο γέλιο με τις τροποποιήσεις που κανείς στα ποστ του δασκάλου :cheesy:
Σε βλέπω όμως στα 50+ να σου κάνει το ίδιο ο 60+ δάσκαλος :) Τώρα θα σου λεει: Δεν θα φθάσεις στην ηλικία μου κάποια στιγμή ; Και τότε θα σε δω να κάνεις τα ίδια που κάνω εγώ τωρα :)

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
ZeroHedge , έχω λυθεί στο γέλιο με τις τροποποιήσεις που κανείς στα ποστ του δασκάλου  :cheesy:
Σε βλέπω όμως στα 50+ να σου κάνει το ίδιο ο 60+ δάσκαλος :) Τώρα θα σου λεει: Δεν θα φθάσεις στην ηλικία μου κάποια στιγμή ; Και τότε θα σε δω να κάνεις τα ίδια που κάνω εγώ τωρα :)
κανουμε διορθωσεις στα γραπτα ,μην παραπλανουνται οι νεοι ουκρανοπαθεις! :2funny:
ειτε 30 ειτε 40 ειτε 60 θα εγραφα αυτο που κανω ..η πουτανα λεγεται πουτανα ,η γκομενα λεγεται γκομενα!
εκτος εαν παθεις γεροντο-παρακρουση :woldman: και φανταζεσαι σχεσεις με εσκορτς! :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Έφερα τώρα μια επαγγελματία από Carribean με 100 ευρώ.185 άλογο.Να δούμε τι θα γίνει.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τρομερό μουνί.Διαστημική κωλάρα,φοβερά βυζιά η καλύτερη σε επαγγελματία που έχω γαμήσει ποτέ.Κρίμα δε με άφησε να τραβήξω φωτό.θέλει λέει να το κρατήσει μυστικό.
Θα κουφαινόσασταν με το επίπεδο,σωματάρα 185 και όλα τέλεια.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
ZeroHedge , έχω λυθεί στο γέλιο με τις τροποποιήσεις που κανείς στα ποστ του δασκάλου :cheesy:

Μπορείς να θυμίσεις πόσες γάμησες στο τελευταίο ταξίδι σου Ουκρανία?Εγώ μέχρι τώρα έχω ρίξει 20 πούτσους μόνο σε αυτό το ταξίδι.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
κανουμε διορθωσεις στα γραπτα ,μην παραπλανουνται οι νεοι ουκρανοπαθεις! :2funny:
ειτε 30 ειτε 40 ειτε 60 θα εγραφα αυτο που κανω ..η πουτανα λεγεται πουτανα ,η γκομενα λεγεται γκομενα!
εκτος εαν παθεις γεροντο-παρακρουση :woldman: και φανταζεσαι σχεσεις με εσκορτς! :grin:

Εχετε φαγωθεί να βεβαιώσετε τον κόσμο οτι οι Ουκρανέζες γκόμενες δεν τα τρώνε και μόνο οι πουτάνες τα τρώνε.Ε,δεν ισχύει πώς να το κάνουμε?Οι κυριλέ γκόμενες του Κιέβου και οι εμφανίσιμες τα τρώνε.
Να πάει τουρίστας και να γαμήσει σοβαρό μουνί χωρίς να τα σκάσει,mission impossible.
Το να πει κάποιος γιατί να τα σκάω στις γκόμενες αφού οι πουτάνες είναι φτηνότερες αυτό είναι ένα σωστό ερώτημα πρόκειται για μεγάλο ζήτημα.Υποτίθεται οτι οι γκόμενες σου δίνουν πιο ολοκληρωμένη εμπειρία καλύπτουν και άλλες ανάγκες πέραν του σεξ.

• Like
Αντιδράσεις: daxnox

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom