Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Οντως.Αυτό με τους μαυριδερούς ισχύει.Οσο πιο άσπρος τόσο το καλύτερο.Για αυτό και πάντα τα πήγαινα καλύτερα Ουκρανία από ό,τι Πολωνία.
Εχω γράψει πάρα πολλές φορές οτι τα one night stands είναι εφικτά στο Κίεβο με κλάμπινγκ και στο φόρουμ του roosh και εδώ αλλά αμφισβητήθηκα.Στο Κίεβο όλα είναι δυνατά.
Στο Κίεβο το ΠΣΚ έχω περίπου 50% one night stands τις μισές φορές που βγαίνω σε κλαμπ γαμάω κάποια.
Θα δω τώρα και το Shooters.Ομως τις μέρες της εβδομάδας κανένα κλαμπ δεν είναι ανοιχτό για αυτό πρακτικά συμφέρει το Κίεβο για ξερό ΠΣΚ.
Εδώ λέμε γκομενικά,με λεφτά και o σκύλος μου θα γαμήσει 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ λέμε γκομενικά,με λεφτά και o σκύλος μου θα γαμήσει  

Δεν καταλαβαίνεις.Αυτά που κάνουμε όλοι είναι περίπου παράλληλα.Στα ίδια μαγαζιά πηγαίνουμε.Απλά χρησιμοποιούμε διαφορετικές μεθόδους.Αν γαμήσω εγώ θα γαμήσει και αυτός με την άλλη μέθοδο γιατί οι γκόμενες είναι διαθέσιμες.Αν δε γαμάω εγώ δε γαμάει ούτε αυτός.
Είναι universal ή οι γκόμενες γουστάρουν ή όχι.Καθένας βασίζεται στα δυνατά του σημεία.
Εγώ τώρα δεν κάθομαι να πουλάω έρωτες να δίνω υποσχέσεις και μαλακίες.Απλά βγάζω το ματσούκι από την τσέπη.
Για shooters παράξενο το βλέπω να έβγαλε γκόμενα αν και δεν το αποκλείω.Ετσι κι αλλιώς ο Dr. Love δεν ποστάρει φωτό οπότε δεν ξέρω για τί επίπεδο μιλάει.
Και από το badoo παράξενο μου φαίνεται να ήρθε η άλλη στο σπίτι του νέτα σκέτα χωρίς ραντεβού πρώτα αν και πάλι δεν το αποκλείω αν μιλάγανε πολύ καιρό.
Πάντως έχω γράψει πάρα πολλές φορές οτι στο Κίεβο και μόνο στο Κίεβο είναι εφικτά τα one nights stands και μόνο από clubbing.
Το πρόβλημα ατόμων σαν εμένα είναι οτι απλά δεν έχουμε πολύ χρόνο συνήθως έχω 3-5 μέρες μάξιμουμ.Με άφθονο χρόνο αλλάζουν και τα δεδομένα.
Ο Dr. Love απλά γάμησε λόγω ΠΣΚ.Τώρα μέχρι το επόμενο ΠΣΚ δε θα γαμήσει τίποτα.Για εμάς δεν υπάρχει καν δεύτερο ΠΣΚ.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Σωστά.Επίσης δεν γουστάρουν τους άντρες με μακρύ μαλλί και αυτούς που δεν ντύνονται καλά.Για τους μαυριδερους δεν ισχύει παντα και εξαρτάται από την περιοχή που βρίσκεσαι

Αν και σε ανοιχτόχρωμους, κυρίως, και το παρακάτω στυλ και μήκος μαλλιού είναι αποδεκτό (όχι πιο μακρύ)
εφόσον συνδυάζεται με σωστό και προσεγμένο νύσιμο. Δυτική Ουκρανία το έχω συναντήσει περισσότερο, ενώ στην Ανατολική καθόλου. Σαφώς το πολύ κοντό κούρεμα υπερτερεί παντού.

images

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Δεν καταλαβαίνεις.Αυτά που κάνουμε όλοι είναι περίπου παράλληλα.Στα ίδια μαγαζιά πηγαίνουμε.Απλά χρησιμοποιούμε διαφορετικές μεθόδους.Αν γαμήσω εγώ θα γαμήσει και αυτός με την άλλη μέθοδο γιατί οι γκόμενες είναι διαθέσιμες.Αν δε γαμάω εγώ δε γαμάει ούτε αυτός.
Είναι universal ή οι γκόμενες γουστάρουν ή όχι.Καθένας βασίζεται στα δυνατά του σημεία.
Εγώ τώρα δεν κάθομαι να πουλάω έρωτες να δίνω υποσχέσεις και μαλακίες.Απλά βγάζω το ματσούκι από την τσέπη.
Για shooters παράξενο το βλέπω να έβγαλε γκόμενα αν και δεν το αποκλείω.Ετσι κι αλλιώς ο Dr. Love δεν ποστάρει φωτό οπότε δεν ξέρω για τί επίπεδο μιλάει.
Και από το badoo παράξενο μου φαίνεται να ήρθε η άλλη στο σπίτι του νέτα σκέτα χωρίς ραντεβού πρώτα αν και πάλι δεν το αποκλείω αν μιλάγανε πολύ καιρό.
Πάντως έχω γράψει πάρα πολλές φορές οτι στο Κίεβο και μόνο στο Κίεβο είναι εφικτά τα one nights stands και μόνο από clubbing.
Το πρόβλημα ατόμων σαν εμένα είναι οτι απλά δεν έχουμε πολύ χρόνο συνήθως έχω 3-5 μέρες μάξιμουμ.Με άφθονο χρόνο αλλάζουν και τα δεδομένα.
Ο Dr. Love απλά γάμησε λόγω ΠΣΚ.Τώρα μέχρι το επόμενο ΠΣΚ δε θα γαμήσει τίποτα.Για εμάς δεν υπάρχει καν δεύτερο ΠΣΚ.
Δεν κρίνω την τακτική σου άρχοντα ,λάθος με κατάλαβες.Ότι κανείς πολύ καλά και πολύ σωστά το κανείς. Μακάρι να μπορούσα να λειτουργώ και εγώ έτσι. Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι από την στιγμή που παίζει το χρηματικό η γκόμενα δεν μπορεί να έχει απαιτήσεις.Απαιτήσεις μπορείς να έχεις μόνο εσύ η όποιος πληρώνει. Αν είναι να πληρώνεις και να σε διαλέγουν σημαίνει ότι δεν έμαθες τίποτα από Ουκρανία ακόμα.     

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216

Δεν πουλάω ποτέ παπάδες kman..Είμαι ο πρώτος που έγραψα ότι πέρασα 10 μέρες το προηγούμενο Νοέμβριο εδώ και πήδηξα ΜΗΔΕΝ Ουκρανέζες.. Συνεχίζω να λέω πως όλα είναι θέμα τύχης..Δεν πιστεύω ότι είναι εύκολα τα one night stands στο Κίεβο, να μην πω σπανιότατα...Μού  εκάτσε ένα απο όλες τις νύχτες που θα έχω βρεθεί εδώ. Οπότε από ένα γεγονός δεν γενικεύω..Είπα όλα είναι θέμα μαθηματικών και στατιστικής.

Πιστεύω οι μεγαλύτερες πιθανότητες είναι αν μιλάς δικτυακά για πολύ καιρό με κάποιες ώστε να σε νιώθουν πιο κοντα τους.. Το έχω κάνει με δύο (η μια που έκατσε) και η άλλη που πιστεύω θα κάτσει και αυτή τις επόμενες μέρες..Δυστυχώς το γαμημένο το διαδίκτυο έχει νικήσει το live παιχνίδι.

Κάνεις μεγάλο λάθος για το shooters...Έχει πληρωμένες αλλά αν σου τύχει βραδυά έχει και κάποιες που ψάχνονται..Caribbean και αυτά τα clubs είναι καθαρά πληρωμένες..Αν και γενικά από νύχτα δεν περιμένω πολλά.Πέρα απο τις πληρωμενες συνάντησα ΑΔΕΙΑ μαγαζία..Είναι τόσο εύκολο το online εδω που δυστυχώς εκεί καταλήγουν όλοι..Αλλά θέλει πάλι τύχη και πολύ καιρό ομιλία να σε νιώσει η άλλη familiar ώστε να κάτσει γρήγορα..

Κάτω από εξάρια/εξήμισι δεν πάω..Αλλά Κίεβο τα εξήμισι είναι παντού..

Το συννημενο ειναι απο αυτή απο το badoo που λες χλωμο να έιπε για σπίτι.

Συνημμένα

• 123.jpg
    123.jpg
    15,5 KB · Εμφανίσεις: 58

babinos077

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Παιδιά όσοι είστε Κίεβο για πείτε είναι ασφαλής πόλη αυτή την περίοδο? Βλέπω στο youtube μια live cam από maidan
και έχει κάτι διαδηλώσεις

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Δεν πουλάω ποτέ παπάδες kman..Caribbean και αυτά τα clubs είναι καθαρά πληρωμένες..Αν και γενικά από νύχτα δεν περιμένω πολλά.Πέρα απο τις πληρωμενες συνάντησα ΑΔΕΙΑ μαγαζία..

Και μόνο από αυτό που γράφεις αμφιβάλλω για το 80% όσων γράφεις.Απλά δεν πήγες Carribean γιατί σου φαίνεται ακριβό.
Γενικά κάνεις λάθη στις λεπτομέρειες.
Δε λες οτι συναντάς ξανά πολλές που είχες συναντήσει πριν για να δεις πώς θα εξελιχθεί αν πουλήσεις σανό οτι θα μείνεις και άλλα πολλά.Για εμένα όλα αυτά είναι φανερά.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Είναι τόσο εύκολο το online εδω που δυστυχώς εκεί καταλήγουν όλοι..Αλλά θέλει πάλι τύχη και πολύ καιρό ομιλία να σε νιώσει η άλλη familiar ώστε να κάτσει γρήγορα..

Κάτω από εξάρια/εξήμισι δεν πάω..Αλλά Κίεβο τα εξήμισι είναι παντού..

Το συννημενο ειναι απο αυτή απο το badoo που λες χλωμο να έιπε για σπίτι.

Οντως το ονλάιν είναι εύκολο και εσύ όπως όλοι πάνε Ουκρανία γιατί γνωρίζουν πολλές από ονλάιν πολύ περισσότερες από όσες γνωρίζουν ονλάιν σε άλλες χώρες και για όλους ισχύει το ίδιο.
Παρόλα αυτά οι γκόμενες έξω στο δρόμο είναι πολύ ανώτερες από αυτές που κυκλοφορούν στο ίντερνετ απλά όπως έχω γράψει θέλει πολύ κόπο και είναι τόσο κουραστικό να τις βγάλεις που οι περισσότεροι ούτε καν ασχολούνται.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Α ρε δολιε kman..Γιατί δεν λες απλά την αλήθεια?Έχεις και ο ιδιος καταλάβει τι πραγματικά κάνεις και δεν μπορείς να το αποδεχτεις,,Βρίσκεσαι στην Γερμανία σε σκίζουν περνεις ενα καλο μισθό και σκας μονο ενα τριήμερο σε αυτες τις χώρες με μοναδικο σκοπό να πάρεις μερικές πληρωμένες.

Δεν κάνεις καμακι.
Δεν κυνηγάς.
Δεν μιλάς σε καμία στο δρόμο οπως λες.Αν το έκανες και τις πρότεινες λεφτα πιο πιθανό να σε σπαγαν στο ξυλο.
Απλα πας στα high end club με το δεκαρικακι είσοδο που ποτε δεν πρόκειται να δωσει  normal γκομενα εδώ.Βρισκεις μερικές πληρωμένες εκει και μετα νομίζεις πως εκανες παιχνίδι.

Το χειρότερο όλων νομίζω πως τελικά με ακολουθείς απο πισω σε μια ψυχωτικη κατάσταση που πιθανόν να γυριστεί και σε Hollywoodιανη ταινία..Όταν ήμουν Πολωνία και έγραφα ποσο έχει χαλάσει και σου πρότεινα συνεχώς να πηγαίνεις Ουκρανία εγραφες εκατοντάδες μυνηματα υπερ της Πολωνίας και πως δεν πατάς Ουκρανία με τίποτα κλπ.

Τωρα που ξεκίνησα με Ουκρανια έκοψες ΕΝΤΕΛΩΣ την Πολωνία και άρχισες τα ταξιδια εδώ με άπειρα επιχείρηματα υπερ της Ουκρανίας!!

Ασε εμας τους κυνηγούς του έρωτα  να δίνουμε την μαχη μας κακ ασχολείσου με την εύκολη λυση...

• Like
Αντιδράσεις: kuzia

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εγώ πήγα πέρυσι 10 φορές Ουκρανία πριν πας εσύ.Παω στη χώρα από το 2003.Και το τελευταίο ταξίδι τον Ιανουάριο ήταν Πολωνία.
Η λογική των ταξιδιών δεν έχει σχέση με αυτά που κάνουν οι άλλοι.

babinos077

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Έχω κλείσει ένα ωραίο apartment στην maidan εκεί στα mc donalds επειδή σας διάβαζα και λέγατε ότι είναι το καλύτερο μέρος.. στα ξένα sites προτείνουν ένα διαμέρισμα λίγω έξω από maidan μη τυχον πέσω σε καμια διαδήλωση και εγκλωβιστώ...Καμια πρόταση από εσας που πηγαίνετε συχνά? Δε βλέπω να έχει καμια επέτειο τον Μάρτιο αλλά ποτέ δε ξέρεις

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Έχω κλείσει ένα ωραίο apartment στην maidan εκεί στα mc donalds επειδή σας διάβαζα και λέγατε ότι είναι το καλύτερο μέρος.. στα ξένα sites προτείνουν ένα διαμέρισμα λίγω έξω από maidan μη τυχον πέσω σε καμια διαδήλωση και εγκλωβιστώ...Καμια πρόταση από εσας που πηγαίνετε συχνά? Δε βλέπω να έχει καμια επέτειο τον Μάρτιο αλλά ποτέ δε ξέρεις

Αν έρχεσαι για πληρωμένο κανε ακριβώς αυτά που προτείνει kman.

Αν έρχεσαι για free ήδη έπρεπε να έχεις αρχίσει παιχνίδι από διαδίκτυο. Προσπάθησε να ξεχωρίσεις 4-5 γκόμενες που θα μιλάς για τουλάχιστον 15 μέρες και οπωσδήποτε να έχετε μιλήσει τι σας αρέσει στο sex κλπ..Αν τα έχετε πει αυτά λογικά θα κάτσουν τουλάχιστον οι δυο..

Από νύχτα κράτα μικρό καλάθι και παρακάλα για τύχη..Clubs ψιλό άδεια και δύσκολα τα one night stands. Έμενα μου έχει κάτσει μόνο ένα μέχρι τώρα one night stand, αλλα πιστεύω άπλα μου χαμογέλασε η τύχη..

Από πεφτικες έξω θα δεις πως δεν γίνεται απολύτως τίποτα..Κυρίως με το ψωλοκρυο..Μπορεί να σου μιλήσουν κάνα πεντάλεπτο αλλα δεν προχωράει..Πάλεψα σε shopping mall και σε 2-3 καφετέριες και πολύ έξω από τα mac Donalds εκεί που λες (το καλύτερο σημείο) αλλα μουφα..Κατάφερα μόνο να παρω ενα τηλ απο μια κοπέλα που δουλεύε σε μαγαζί με συνναλαγμα αλλα και εκει δεν έγινε κάτι μέχρι τώρα....γενικα τρως κρυο και κούραση στο κυνήγητο εξω με μικρο αποτέλεσμα...καλοκαίρι  ισως να είναι άλλιως.

Δυστυχώς πρέπει να στηριχτείς πάρα πολύ στο διαδίκτυο..Οι πιο πολλές δουλεύουν και δεν τις βρίσκεις πουθενά πρωί..Μετα τις 6 είναι ελεύθερες και δεν πανε και στα clubs συχνά . όποτε τις βλέπεις να ψάχνονται ολες δίκτυακα..Φυσικά το δικτυακο είναι η πρώτη επαφή να σε βγάλει εξω μαζι της, μετα έχει να κανει με το άτομο με σενα δηλαδή..

Τελικα θα πάει μάλλον οπως τα είχα προβλέψει..Θα κάτσουν οι δυο που αφιέρωσα πολυ χρόνο μαζι τους πριν δικτυακά ( η μια έκατσε ηδη) και ενα one night stand που μου εκατσε έκπληξη...Τα αλλα ολα ιδια με παλια,..6 ραντεβού με αλλες μεχρι  τώρα χωρίς νόημα να ζητάνε απλα χρόνο.

θες μια εβδομάδα εδω για να ξετυλιξεις το παιχνίδι και να είσαι αποτελέσματικος..λιγότερο δύσκολα.

Καλη επιτυχία!!!

Τιμες για πληρωμενο απο συννημενο...Μου το εδωσε μια εδω...αλλα της ειπα δεν ενδιαφερομαι.

Συνημμένα

• 123445.jpg
    123445.jpg
    39,9 KB · Εμφανίσεις: 38

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Α ρε δολιε kman..Γιατί δεν λες απλά την αλήθεια?Έχεις και ο ιδιος καταλάβει τι πραγματικά κάνεις και δεν μπορείς να το αποδεχτεις,,Βρίσκεσαι στην Γερμανία σε σκίζουν περνεις ενα καλο μισθό και σκας μονο ενα τριήμερο σε αυτες τις χώρες με μοναδικο σκοπό να πάρεις μερικές πληρωμένες.

Δεν κάνεις καμακι.
Δεν κυνηγάς.
Δεν μιλάς σε καμία στο δρόμο οπως λες.Αν το έκανες και τις πρότεινες λεφτα πιο πιθανό να σε σπαγαν στο ξυλο.
Απλα πας στα high end club με το δεκαρικακι είσοδο που ποτε δεν πρόκειται να δωσει  normal γκομενα εδώ.Βρισκεις μερικές πληρωμένες εκει και μετα νομίζεις πως εκανες παιχνίδι.

Στα high end clubs είναι εκείνες που τον τρώνε.Παλιά η είσοδος ήταν 25 ευρώ απλά έπεσε το γκρίβνα.
Δεν έχεις πάει ποτέ σε high end club γιατί σου φαίνεται ακριβό ιδίως με τα κεράσματα.Ομως γράφεις για αυτά.
Εγώ έχω πάει σε όλα αυτά και σε άλλα μέρη οπότε ξέρω αν γράφεται κάτι αν είναι αληθινό.
Οι πιο πολλοί κοιτάζουν τα χοντρά πράγματα τη μεγάλη εικόνα ενώ εγώ κεντράρω στις λεπτομέρειες.Ολες οι λεπτομέρειες που αναφέρω είναι σωστές δεν μπορεί κάποιος να με πιάσει στις λεπτομέρειες.
Στο δρόμο γίνεται καμάκι αλλά θέλει μεγάλη ταχύτητα,ευελιξία,συγκέντρωση και είναι κουραστικό.
Το ίντερνετ είναι πολύ εύκολο και όλοι πηγαίνουν Ουκρανία λόγω του ίντερνετ.Απλά εκεί γνωρίζουν πολύ πιο ωραίες από ό,τι σε άλλες χώρες.Αλλά άμα είσαι στο έδαφος σιγά σιγά παρατάς το ίντερνετ γιατί υπάρχει έξω πολύ υλικό.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Στα high end clubs είναι εκείνες που τον τρώνε.Παλιά η είσοδος ήταν 25 ευρώ απλά έπεσε το γκρίβνα.
Δεν έχεις πάει ποτέ σε high end club γιατί σου φαίνεται ακριβό ιδίως με τα κεράσματα.Ομως γράφεις για αυτά.
Εγώ έχω πάει σε όλα αυτά και σε άλλα μέρη οπότε ξέρω αν γράφεται κάτι αν είναι αληθινό.
Οι πιο πολλοί κοιτάζουν τα χοντρά πράγματα τη μεγάλη εικόνα ενώ εγώ κεντράρω στις λεπτομέρειες.Ολες οι λεπτομέρειες που αναφέρω είναι σωστές δεν μπορεί κάποιος να με πιάσει στις λεπτομέρειες.
Στο δρόμο γίνεται καμάκι αλλά θέλει μεγάλη ταχύτητα,ευελιξία,συγκέντρωση και είναι κουραστικό.
Το ίντερνετ είναι πολύ εύκολο και όλοι πηγαίνουν Ουκρανία λόγω του ίντερνετ.Απλά εκεί γνωρίζουν πολύ πιο ωραίες από ό,τι σε άλλες χώρες.Αλλά άμα είσαι στο έδαφος σιγά σιγά παρατάς το ίντερνετ γιατί υπάρχει έξω πολύ υλικό.

Ασε μας ρε kman..λες να μην εχω να δωσω 10 ευρώ να μπω?Έλεος πια με τον ψεύτικο κόσμο που ζεις..Οι γκομενες οι normal ομως εδω δεν θα χουν να δώσουν το δεκαρικο...οποτε εκει πανε μονο επάγγελματιες για να αρμεγουν θύματα σαν και σενα!!  Ξερω τα τριπλασια clubs  απο σενα Κίεβο..Τα local δεν τα ξέρεις όπως το forsage, το saxon και το sorry babuska.Γιατί απλα πάντα  έρχεσαι να πληρώσεις να πηδηξεις και να γύρισεις Γερμανία...Και μετα να λες παπαδες εδω πως εκανες καμάκι.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πας στα φτηνά κλαμπ γιατί έχεις ανώμαλο τρόπο σκέψης.Πιστεύεις όπως οι περισσότεροι οτι εκεί συχνάζουν φτωχαδάκια και αφελείς γκόμενες που τρώνε ευκολότερα σανό.Γιατί αν είχαν ικανότητες αρμέγματος θα κατάφερναν να εισχωρήσουν στα high end clubs.
Ενώ είναι ακριβώς το αντίθετο.Στα φτηνά κλαμπ φαίνεται κανείς φτηνός,ασήμαντος οτι έρχεται γιατί δεν έχει χρήματα για τα καλά κλαμπ για να ψωνίσει φτηνά οπότε σιγά μην του δώσουν σημασία οι γκόμενες.Στα high end clubs η γνωριμία γίνεται επί άλλης βάσεως αφού η γκόμενα έχει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη.Και το υλικό είναι φυσικά ανώτερο.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Πάλι καλά που είναι άτομα Τουρίστες σαν τον kman να στέλνουν τους άντρες στα τουριστικά/καμμένα μέρη και να πηδάμε εμείς με την ανώμαλη σκέψη.

Χτες ήμουν πάλι στο μαγαζί του kman το caribbean..Ότι Τούρκος και βρωμίλος υπάρχει στο Κίεβο ήταν εκέι...Μιλάμε για βρωμία...Οι περισσότερες γκόμενες χοντρές και άσχημες που προφανώς πάνε εκεί γιατί δεν της πηδάει κάποιος εκτός από τους Τούρκους που είναι ζώα και πηδάνε ότι χοντρή κινείται. Πρώτη φορά είδα τόσο άσχημες γκόμενες στο Κίεβο..Ειλικρινά.

Μέσα σε όλες αυτές υπήρχαν 20 πληρωμένες  ψιλο-μοντέλα με ψεύτικα χείλη προφανώς σε αυτές που αναφέρεται ο kman..Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω ένα άτομο που και καλά το παίζει ταξιδευτής και έμπειρος πως είναι δυνατόν να φέρεται σαν βλάκας τουρίστας και να πηγαίνει στα χειρότερα μέρη να γνωρίσει γκόμενα..Αλλά φυσικά kman δεν πάει να γνωρίσει πάει να πληρώσει.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πάλι καλά που είναι άτομα Τουρίστες σαν τον kman να στέλνουν τους άντρες στα τουριστικά/καμμένα μέρη και να πηδάμε εμείς με την ανώμαλη σκέψη.

Χτες ήμουν πάλι στο μαγαζί του kman το caribbean..Ότι Τούρκος και βρωμίλος υπάρχει στο Κίεβο ήταν εκέι...Μιλάμε για βρωμία...Οι περισσότερες γκόμενες χοντρές και άσχημες που προφανώς πάνε εκεί γιατί δεν της πηδάει κάποιος εκτός από τους Τούρκους που είναι ζώα και πηδάνε ότι χοντρή κινείται. Πρώτη φορά είδα τόσο άσχημες γκόμενες στο Κίεβο..Ειλικρινά.

Μέσα σε όλες αυτές υπήρχαν 20 πληρωμένες  ψιλο-μοντέλα με ψεύτικα χείλη προφανώς σε αυτές που αναφέρεται ο kman..Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω ένα άτομο που και καλά το παίζει ταξιδευτής και έμπειρος πως είναι δυνατόν να φέρεται σαν βλάκας τουρίστας και να πηγαίνει στα χειρότερα μέρη να γνωρίσει γκόμενα..Αλλά φυσικά kman δεν πάει να γνωρίσει πάει να πληρώσει.

Ναι,είναι όλες άσχημες και χοντρές στο Carribean.Θα βάλω φωτός την επόμενη φορά που θα πάω εκεί για να δείτε πώς είναι.
Οπως και στο Βρότσλαβ έλεγες πως είναι θεόμπαζα αυτές που τραβιούνται με ξένους πορνοτουρίστες και έδειξα τις φωτός από την πραγματικότητα.

Αμερικανός επιστημονικό καμάκι κοιτάξτε τι γκόμενα έχει τραβήξει.Γενικά ντύνονται χάλια αλλά τα κάνουν όλα by the book.

mOA3ew.jpg

Αράπης με πολύ καλό μουνάκι.

jPSFav.jpg

hoelVO.jpg

Ισπανός γενειοφόρος σε τρυφερούς εναγκαλισμούς με Πολωνέζα.Γενικά όλοι το παίζουν ερωτευμένοι ρομαντικοί εδώ καμία σχέση με Κατοβίτσε κτλ.

6D8Ytr.jpg

Ετερος Αράπης με πολύ αξιόλογο μουνάκι.Νιώθεις σα μαχαιριά στην κοιλιά όταν βλέπεις τέτοια θεάματα.Μέχρι και πάκηδςς είδα με γκόμενες.

701nvy.jpg

Τα καλύτερα μουνέτα τα γαμάνε οι Πολωνοί οι οποίοι εδώ στο Βρότσλαβ είναι άθλια ντυμένοι(πολλοί με σορτσάκια σαντάλια).

BorXoZ.jpg

rnpAhq.jpg

Γενικά οι γκόμενες Βρότσλαβ φαίνονται μεγάλες ψώλες έτοιμες για όλα.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Kman ξέρεις ότι τελικά πήρες τις πληροφορίες απο μένα που πάιζει το παιχνίδι θα έρθεις και θα ανερέσεις πάλι.. Σε αυτο το ταξίδι πήγα αρκετες φορες caribbean γιατί το apartment που έχω νοικίασει είναι στα 100 μέτρα απο εκέι!Οπότε πάντα πέρναγα μια βόλτα πριν πάω αλλου πιο πολύ για να δώ το show! Είναι απο τις χειρότερες επιλογές αν όχι η χειρότερη για Κίεβο..Το μόνο που αξίζει είναι η live μουσική έχει χαβαλέ, κάνεις κέφι αλλά μην μου λές για γκόμενες εκεί--όλα τα καραμπαζα του Κίεβου και οι πληρωμένες.

Τελείωνοντας το ταξίδι 8 ημερών Κίεβο μπορώ να βγάλω πλέον μερικά συμπεράσματα..Απο θέμα πηδήματος απρόβλεπτα μου έκατσε πάρα πολύ καλά..Συνολικα 4 γυναικές δωρεάν έκατσαν αλλά θα μπορούσε να πάει πολύ καλύτερα αν δεν μου τυχαιναν ατυχίες..Η πέμπτη έπαθε γρίπη και ακυρώθηκε η συνάντηση σπίτι τελευταία στιγμή και επιπλέον μου έτυχαν κάτι θάνατοι Ελλάδα και μου γαμήθηκε τελείως η ψυχολογία οπότε δεν ήμουν το τελευταίο τριήμερο ιδιαίτερα μάχιμος.

Απο νύχτα έκατσε μόνο μία απο το shooters. Οι άλλες τρείς απο Tinder και Badoo. Max στο δευτερο ραντεβού. Αλλά τις δυο τις προετοίμαζα καιρό απο το badoo.Η τρίτη internetiki απο Tinder απρόβλεπτα μου ζήτησε να έρθει σπίτι μου μόνη της να φάμε και να πιούμε κρασί στο δεύτερο ραντεβου.Όλες απο 6,5 και πάνω..Ειλικρίνα πολύ καλύτερες απο αυτές που θα βρείτε στο caribbean..

Παίξαν και άλλα ραντεβουδάκια αλλά δεν ασχολήθηκα γιατί είδα ότι δεν θα προχώραγε γρήγορα οπότε ήταν ένας γρήγορος καφές και δρόμο.

Τα συμπεράσματα:

Νύχτα για γυναίκες ψιλοσκατά...Δεν πολυαξίζει η μάχη. Πεταμένα λεφτά και κούραση..Τραβάτε σε κανα local μερος και παλέψτε αλλά θέλει πολύ τύχη και δεν ξέρω ανα αξίζει.Εγω πάντως την νύχτα την είδα πιο πολύ για χαβαλέ και μπύρες δεν περίμενα να πηδήξω άμεσα απο εκεί..Εντάξει έκατσε μία αλλά ήταν πολύ ειδική περίπτωση.Απο αυτά που είδα χλωμο να σε ακολουθούν πίσω σπίτι άμεσα..

Tinder,badoo πιστεύω είναι ή λύση..Βρίσκεις εμφανίσημες γκόμενες αλλά θελεις πολύ ΤΥΧΗ και ΕΜΠΕΙΡΙΑ να ξεχωρίσεις ποιες απο αυτες θα πηδηχτόυν και ποιες απλά θα βγούν για καφέ και φαί και θα ζητάνε χρόνο και σιγα σιγα..Εγω η τακτικη που ακολούθησα ήταν να μιλάω μέτα απο 1 ώρα για sex αλλά με πολιτισμένο τρόπο.Δηλάδη κάτι μεταξύ χαβαλέ τι σου αρέσει στο κρεβατι κλπ..Αν μπάιναν στην κουβέντα σημαίνει ότι μάλλον θα προχώραγε γρήγορα..Περίπου ένα 20% να υπολογίζεται max θα παέι έυκολα κρεβάτι..Οπότε θέλει εμπειρια και ΤΥΧΗ..Εμένα μου έκατσε η ΤΥΧΗ αυτή την φορά.

Απο μέρα δεν κατάφερα σχεδόν τίποτα..Κατι ομιλίες αλλά τελικά  ούτε να κανονίσω για βράδυ μαζί τους δεν έκατσε.

Θα διαφωνήσω με kman πως δεν έχει καλές στιο διαδίκτυο..Εγώ αυτό που έιδα και έζησα είναι πως βρίσκεις ωραίες γκόμενες,καθημερινές απο το διαδίκτυο που δεν τους άρεσουν τα clubs , οπότε είναι ο μόνος τρόπος να τις διεκδικήσεις..Το βραδύ να χορεύεις δίπλα σε μπαζάκι και να το παζει ντίβα επειδή της την πέφτουν 100 Τούρκοι και την μέρα να βγαζεις ένα κουκλάκι τετ α τετ οι δύο σας απο διαδίκτυο να κάνεις το παιχνίδι σου..Οπότε γιατι να μπείς στην διαδικασία της νύχτας?

Εγώ αυτά έζησα και τα γράφω όπως τα είδα..Φυσικά ο καθένας είναι διαφορετικός,ψάψνει άλλα και παίζει και ρόλο η ΤΥΧη και η εμπειρία..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Κοίτα εδώ τι έγραφες.

Ουκρανιά δωρεάv γκομενα ξεχάστε το...

Πέστε την αλήθεια ας αφησουμε τις παπαρίες..Λεφτά απλά...

Το Κίεβο εγώ το προτείνω να πάει κάποιος γιατί είναι πολύ φθηνά να φάει , να πιεί . να πάρει μάτι με κουκλάρες, να ανοίξει μπουκάλι με 15 ευρώ το βράδυ και να δώσει και κανα πενηνταρικο να πηδήξει καμία πουτανίτσα..Εγώ θα ξαναπάω μόνο για αυτο αν ειναι...Ραντεβου να σπρώχνω χρήματα ξανα ουτε καν..Για κυνηγούς δεν το προτείνω.

Φυσικα ο καθένας λέει την άποψη του και όλες είναι σεβαστές..

Και τι γράφεις τώρα.

Τελείωνοντας το ταξίδι 8 ημερών Κίεβο μπορώ να βγάλω πλέον μερικά συμπεράσματα..Απο θέμα πηδήματος απρόβλεπτα μου έκατσε πάρα πολύ καλά..Συνολικα 4 γυναικές δωρεάν έκατσαν
Τα συμπεράσματα:

Εντάξει εσύ πουλάς σανό,κάνεις κωλοτούμπες κτλ αλλά οι άλλοι πώς τα πιστεύουνε?
Τελικά ο Ελληνας τη γουστάρει την κωλοτούμπα θέλει το παραμύθι του.Μπορεί και να πιστεύουνε οτι λόγω ικανότητας στην κωλοτούμπα παραμυθιάζεις ευκόλως και τις γκόμενες.Αβυσσος.

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
Κοίτα εδώ τι έγραφες.

Και τι γράφεις τώρα.

Εντάξει εσύ πουλάς σανό,κάνεις κωλοτούμπες κτλ αλλά οι άλλοι πώς τα πιστεύουνε?
Τελικά ο Ελληνας τη γουστάρει την κωλοτούμπα θέλει το παραμύθι του.Μπορεί και να πιστεύουνε οτι λόγω ικανότητας στην κωλοτούμπα παραμυθιάζεις ευκόλως και τις γκόμενες.Αβυσσος.

ουτε ο Τσιπρας τετοιες κωλοτουμπες :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom