Η Ουκρανία είναι το τελευταίο κάστρο των Πουτσιστών γιατί απλά ένα μεγάλο ποσοστό των γυναικών (ασύλληπτο ποσοστό σε σχέση με τον πληθυσμό) θέλει χρήματα για να πηδηχτεί (πόρνες δηλαδή)..Κάτι που στο άλλο Ανατολικό μπλόκ έχει τελειώσει εδώ και χρόνια..Οπότε για πορνοτουριστες είναι παράδεισος!!!...Για αυτούς που πάνε τζάμπα σκατά..
Γνώρισα πρόσφατα μια Ουκρανέζα που δουλεύει στο IT εταιρίας που γνωρίζει ξένους με Ουκρανέζες...Κάτι σαν το russian brides.. Το τι μου λέει τα έχω παίξει..Υπάρχουν μου λέει χωριά στην Ουκρανία που το 70% των κοριτσιών ζουν τρώγοντας λεφτά από βλάκες ξένους που τους υπόσχονται έρωτα και τους στέλνουν λεφτά. μου στέλνει και διαλόγους σε mail και δεν ξέρω αν είναι για κλάματα η για γέλια κατάσταση.. Το πως εκμεταλλεύονται οι ΠΟΥΤΑΝΕΣ την μοναξιά του κόσμου.. Υπάρχουν κοπέλες που είναι καλές αλλά υπάρχει τεράστιο ποσοστό εκεί που είναι ΚΑΡΙΟΛΕΣ.. Θέλει πολύ προσοχή και εμπειρία.. Έχω δει και καλά πανέμπειρους να την πατάνε άσχημα μπροστά μου νύχτα στα μαγαζιά Ουκρανία..
Εμένα με μισούν γιατί καταλαβαίνουν γρήγορα πως είμαι πιο καριόλης από τις καριόλες.Δεν παίρναν ούτε ποτο σε club.Τους έκανα πεφτικές ζήταγα άμεσα τηλέφωνο και όταν πήγαινε να ζητησει ποτό έκανα πως δεν άκουσα και πήγαινα τουαλέτα. Dεν το κάνω για τα λεφτά αλλά για να καταλάβουν πως φαί δεν έχει!! Όσες απαντούσαν στο τηλέφωνο την άλλη μέρα είχαν καταλάβει πως αν βγούν μετρητό δεν έχει (τις έχεις εκπαιδεύσει από την συμπεριφορά σου στο μαγαζί).Αν αρχίσεις τα κεράσματα την ΓΑΜΗΣΕΣ!!!!.Στο ραντεβού τις πήγαινα στα μαγαζία που ήθελα εγω προτείνω αυτο
Είναι φτηνό και ποιοτικό να φατε μια pizza με 4 ευρώ και ενα μπουκάλι κρασι με 5 ευρω..
Έπαιζε ένα light χαμούρεμα αλλά ζητάγαν χρόνο για να πάνε κρεβάτι..Υπολογίζω 2-3 εβδομάδες..Αλλά τοσο χρόνο δύσκολο για κάποιον που πάει 7-10 μέρες..Δεν τις βλεπω πολυ σεξουαλικές..Ψιλο-ξενέρωτες..Εντάξει αν στοχεύσεις όλες τις δυνάμεις σου σε μία μπορέι και να προλάβεις..Αλλά αν δεν κάτσει θα χτυπάς το κεφάλι σου μετά..Οπότε λές ας μπλέξω με όλες και ότι γινει τουλάχιστον θα έχω βγεί με πολλές...
Το resume όμως είναι πως αξίζει να πάς εκεί για πληρωμενο είναι εύκολο και ΠΑΝΤΟΥ!!
Δεν θα πρότεινα σε όσους δεν πολυ-ταξιδευουν να πηγαίνουν σε τέτοια μέρη για κυνηγητό στο τσάμπα... Μπορεί να την πατησουν εύκολα!!