Το Κίεβο με την δική μου ματιά, στο διάστημα των 10 ημερών(24/12-03/01/2017)
Όπως είχα υποσχεθεί σε πρόσφατο ποστ μου, πάμε να δούμε εδώ με ντόμπρες κουβέντες πως είδα το Κίεβο στην 2η κατά σειρά επίσκεψή μου και τι γινόταν την περίοδο αυτών των Χριστουγέννων. Δεν θα γράψω μόνο για το love & non paid sex tourism που επιδίωκα, αλλά και χρηστικές πληροφορίες για τους φίλους που θέλουν να το επισκεφθούν.
Έφθασα στο Κίεβο στις 24 του μήνα με τρενο από Βινίτσα (σ.σ. για ότι είδα και έζησα στην Βινίτσα στο νήμα του dude901123), έπειτα από 2 1/2 ώρες ταξίδι, με Intercity. Πληροφορίες σε αυτό το λινκ για τους τρόπους μετάβασης(Για κάθε σύνδεση πόλεων ανά τον κόσμο) : (
). Εισιτήρια αγόρασα ον λάιν από εδώ :
, με χρήση χρεωστικής κάρτας. Εχετε ον λάιν το εισιτήριο σε Pdf και δείχνεται το barcode του στον ελεγκτή ο οποίος το σκανάρει. Δεν χρειάζεται εκτύπωση. Το Intercity σούπερ, γρήγορο, καθαρό, με ένα σωρό γκομενάκια μέσα. Κάποια από αυτά να σε κοιτάζουνε όταν τις έριχνες βλέμμα από απέναντι και την ώρα που ο γκόμενος πήγαινε τουαλέτα ή για φαστ φουντ, καφέ.
Φθάνω Κίεβο μεσημέρι και οδεύω με τα αγαπημένα μου ΜΜΜ (μασρουτκα, μετρο) στο διαμέρισμα. Εδώ έβαλε το χεράκι της από το τηλ μέχρι σχεδόν την συμφωνία της κράτησης, η μία από τις 7 τύπισσες που θα συναντούσα, η οποία ήταν ότι καλύτερο από πλευράς ανθρωπιάς που έχω συναντήσει στο Κίεβο και όχι μονο. Θα τα γράψω παρακάτω.
Το διαμέρισμα βρέθηκε από το dopa.ua που πρότεινε ο καλός φίλος SLAVIANI. 20 ευρώ την ημέρα, δυστυχώς μόνο για 3 μέρες διαθέσιμο, διότι μετά η θεία (ιδιοκτήτρια) που δεν μου φάνηκε σόι τύπισσα, θα το έδινε σε άλλους. Κούκλα μέσα, είχε τα πάντα και αρκετά καθαρό. Το επόμενο(της ίδιας ιδιοκτήτριας) που έκλεισα, ήταν λίγα μέτρα απέναντι, στον ίδιο δρόμο (Αντονοφσκαγια) για την υπόλοιπη 1 εβδομάδα πάλι στην ίδια τιμή με όλα όσα είχε και το πρώτο, αλλά με προβλήματα, ελλείψεις και όχι τόσο καθαρό και καλό.
Όσον αφορά τις γκόμενες που είναι και το πιο σημαντικό.
Στους δρόμους και στα μολ και στα καταστήματα άπειρες, μικρές μεγάλες με σώματα αδύνατα επί το πλείστον και όμορφες φατσες, οι περισσότερες. Κάποιες σοβαρές, κάποιες να σε κοιτάνε στα μάτια, κάποιες να σου γελάνε. Καμία σχέση με τα αγελαδίσια βλέμματα των ψωνισμένων Ελληνίδων.
Μέσα σε 10 μέρες, συνάντησα 7 (4 από τίντερ, 2 από μάμπα, 1 γνωστη μιας περσινής γκόμενας που πήδηξα). Προεργασία έκανα φέτος μόλις καμιά 10αριά μέρες πριν και δεν αφιέρωσα τόσο πολύ χρόνο όσο πέρσι. Επίσης λόγω ενός κρυολογήματος που με ταλαιπώρησε αρκετό διάστημα, έχασα 2 μέρες συνολικά, μένοντας μέσα στο διαμέρισμα.
Από έναν κακό χειρισμό του χρόνου και εξαιτίας της γρίπης (εκείνες τις μέρες κολλούσαν όλοι σε Κίεβο και Βιννιτσια) δεν βρέθηκα με άλλες 5-6, μια εκ των οποίων την είδα πέρυσι και την έχω ψήσει αρκετά για πήδημα.
Σκοπός ήταν βασικά να πηδήξω όσο γινόταν περισσότερες ή τουλάχιστον να κερδίσω την συμπάθεια τους και να τους κρατήσω ζεστό το ενδιαφέρον για την επόμενη συνάντηση, το πιο πιθανόν το Πάσχα και σίγουρα το καλοκαίρι (με ένα και 1 μήνα παραμονή, όχι μόνο στο Κίεβο).
Μία προς μια οι προσωπικότητες των γυναικών που συνάντησα, τι κατάφερα και τι δεν κατάφερα, εν συντομία :
1. Η γνωστή της τύπισσας που πήδηξα περσι.
Απρόσμενη η συνάντηση μαζί της λίγες μέρες πριν ξεκινήσω για βινίτσα. Είχαμε μιλήσει πέρσι για λίγο όταν είδα το τηλ της από γκρούπ συνομιλίας που είχε δημιουργήσει στο βάιμπερ, προς καλή μου τύχη, η γκόμενα που πήδηξα πέρσι. Πιο ζεστή στην κουβέντα αυτή την φορά στο βάιμπερ, σεξοκουβέντα με πρωτοβουλία δική μου και διάθεση να βρεθούμε σημαντική.
Η τύπισσα ήταν γυναίκα 175, καλό αλλά όχι τέλειο σώμα, βυζάκι μέτριο, πρόσωπο όμορφο, ψυχή μοναδική.
Πλήρωσε χωρίς υπερβολή τις μονάδες στην ουκρανική κάρτα με πρωτοβουλία δική της μέσω δικτύου τηλεφωνίας, βάζοντας 100 γρίβνα !!!
Εκανε αναζήτηση στο σάιτ για δωμάτιο στο Κιεβο την ώρα που δούλευε στο γραφείο της(δουλειά από το πρωί μεχρι το βράδυ στις 7 σε λοτζίστικς) και με ενημέρωνε στο βάιμπερ αφήνοντάς με άναυδο σε κάθε κίνησή της.
Οι κορυφαίες κινήσεις της ήταν όταν βρεθήκαμε (συνολικά 4 φορές σε 4 μέρες) την πρώτη φορά. Πλήρωσε φαγητό, γλυκά, και των δυο μας :o. Την δεύτερη φορά μου έφερε ένα αναμνηστικό δώρο. Όταν την ίδια μέρα πήγαμε για φαγητό έκανε την κίνηση να ξαναπληρώσει φαγητό αλλά αρνήθηκα εγώ. Ηταν ικανή να πληρώνει σε κάθε μας συνάντηση !!! Ενας από τους λόγους που το έκανε, ήταν από ότι κατάλαβα ότι της έδειχνα σεβασμό παρόμοιο με αυτόν του πατέρα της που συμπαθούσε πάρα πολύ σε αντίθεση με την μητέρα που δεν την συμπαθούσε πάρα πολύ.
Την πήγα 2 φορές στο διαμέρισμα, την 1η δεν με άφησε να την αγγίξω και πολύ, κάτι που έκανε και στις βόλτες στα πάρκα τις πρώτες 2 μέρες, όταν την έπαιρνα αγκαλιά. Την 2η άρχισα να την χουφτώνω με σκοπό να το προχωρήσω αλλά δεν με άφησε λέγοντάς μου ότι είναι νωρίς ακόμη και δεν είναι έτοιμη. Αποτυχία μεν αλλά γλυκιά.
Την έχω προσκαλέσει στην Ελλάδα το καλοκαίρι και θα πάω να την ξαναδώ για το σκοράρισμα το Πάσχα.
2. Χωρισμένη με παιδί από τίντερ.
Βρεθήκαμε μια μόνο μέρα, έφυγε μέσα σε λίγη ώρα γιατί είχε υποχρεώσεις. Την είχα προετοιμάσει κάπως για ρομαντική βόλτα στο Μαρίνσκι αλλά δεν μου βγήκε, παρόλο που ήταν χαμογελαστή και άνετη. Υπάρχει επικοινωνία ακόμη και τώρα και από λάθος δικό μου και κακή συνεννόηση δεν βρεθήκαμε την 31/12 ξανά. Θεωρώ ότι την επόμενη φορά θα σκοράρω έυκολα.
3. 40άρα από τίντερ
Γκόμενα με πολύ καλό σώμα και ερωτικό ύφος στο πρόσωπο. Μου είπε ότι δεν είχε χρόνο παρά μόνο να την σκαπουλάρει από την δουλειά για να με δει. Θα πήγαινε μετά από 2 μέρες στο εξωτερικό και δεν την ξαναείδα. Καλή στις φώτο αλλά από κοντά δεν με πολυκαυλωνε.
4. 30άρα από τίντερ
Γυναίκα που γούσταρα πολύ. Κι αυτή την είδα λίγες μέρες πριν φύγει για πρωτοχρονιά σε κάποια άλλη πόλη στην Ουκρανία. Ειχε έρθει Ελλάδα το καλοκαίρι και της άρεσε πολύ. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να την ξαναδώ. Κρατάω επικοινωνία αλλά δεν την βλέπω να ενδιαφέρεται και πολύ.
5. 35άρα από τίντερ
Η τύπισσα δεν έλεγε και πολύ ερωτικά. Καθηγήτρια μουσικής και κόλλημα με τις τέχνες. Εδώ έχασα τον χρόνο μου σε ένα καφέ κοντα στην Κρετσιάτικ με μουσική. Γούσταρε αλλά εμένα δεν με καύλωνε.
6. Μάμπα γκερλ-> μαπα το καρπούζι
Προσοχή σε αυτές από το μάμπα, ειδικά σε κάποια προφίλ που έχουν μόνο μια φώτο και δεν είναι real (σήμα R δίπλα από το όνομα στο προφίλ)
H τύπισσα ήταν άλλη σε σχέση με την φώτο. Οταν την ρώτησα, γιατί δεν έχεις την φώτο σου κι έχεις μια άλλη, μου είπε : υποχρεούμαι να βάλω την δική μου
Φοιτήτρια ιατρικής, ψιλοατιμέλητη, κάτι σαν πρεζάκι η φάτσα, αμίλητη, ολιγομίλητη, απαντούσε σαν τις γελληνίδες που τους μιλάς και απαντάνε αδιαφορώντας λες και τους παίρνεις συνέντευξη. Στο τέλος μετά τον καφέ, που δεν θα έπρεπε καν να δεχθώ να την πάω με το που την συνάντησα, αλλά να σηκωθώ να φύγω, με ρώτησε αν έχω λεφτά για ταξί !!!!
:o
Της είπα όχι δεν έχω και γειά και χαρά!
7. Μάμπα γκερλ, νούμερο 2.
Πολύ χαμογελαστή όμορφη, φοιτήτρια ψυχολογίας 22 ετών γύρω στο 165. Εδώ συνέβη κάτι απίθανο! Κανονίζω με όχι και τόσο καλή διάθεση για καφέ μαζί της, μετά από την αποτυχία με το 1ο μάμπα γκερλ. Φανταζόμουν ένα σωρό σενάρια, από το να μου εμφανιστεί μια άλλα ντι άλλων πάλι μέχρι το να μου την έχουν στημένη κάποιοι τύποι μαζί της για ληστεία και επίτηδες καθυστέρησα!
Τελικά φθάνω αρκετά καθυστερημένα στο σημείο συνάντησης που μου είπε πρώτα, το οποίο δεν μπορούσα να βρω γιατί μου έδινε τελείως λάθος διευθυνση από την πραγματική στην αρχή. Οταν μου είπε την σωστή διευθυνση οι χάρτες του γκουγκλ με στέλναν αλλου! Το αποτέλεσμα ήταν να αναγκαστεί να φύγει γιατί με περίμενε αρκετή ώρα υπομονετικά.
Την συναντώ την επόμενη προς έκπληξή μου(θα μπορούσε να είχε τσατιστεί και να μου πει ότι ην κορόιδεψα), μια μέρα πριν φύγω από Κιεβο, στο Σοκολαντνιτσα (Κρετσιάτικ στριτ) και παρόλο που προσπάθησα να την πείσω να πάμε το βράδυ για φαγητό και ποτο, πήγαμε το απόγευμα να φάμε και μετά έπρεπε να φύγει. Μου είπε ότι θα μου έστελνε μήνυμα για συνάντηση το βράδυ αλλά κάτι τέτοιο έγινε απαντώντας αρνητικά στην πρόσκλησή μου.
Πριν είχα συζητήσει και είχα δει θετική διάθεση για εκ νέου συνάντηση το Πάσχα και το καλοκαίρι στην Ελλάδα.
Γενικά πάντως, στο Κίεβο, τα πράγματα όσον αφορά το love tourism (Kman2 όρος) δεν είναι εύκολα, όπως σωστά μου ανέφερε ο dude901123, κατ' ιδίαν και σε συνομιλία μας πριν και μετά το ταξίδι στην Βινίτσα, αλλά και ο midas69 εδώ στα ποστ του.
[size=10pt]
Θεωρώ όμως ότι με το θράσος που προτείνει ο Slaviani, την προεργασία dude901123 και με επίσκεψη στα μέρη (παρκο, ορισμένα καφέ, ορισμένα κλαμπ) που έχει γράψει ο Kman2 και ο kavlomenos leon, ότι είναι εφικτός ο στόχος ακόμη και με λίγες πιθανότητες στο αρκετά δύσκολο πλέον Κίεβο που έχει αρκετές γυναίκες 5αρια-7αρια διάθεσιμες για εφήμερες ή και μόνιμες σχέσεις.[/size]
Κατ' εμέ, ο δείκτης ευκολίας κατακτησης μιας γκόμενας σε ιντερνετ και λάιβ καμάκι αυξάνεται ακόμη περισσότερο,ακόμη και σε 7άρια έως 10άρια, αν διαθέτετε αρκετά καλή εμφάνιση ή/και ηλικία από 25-35, χρήμα για φαγητό και ποτό.
Επιπλέον ινφο για μέρη που μπορεί να γίνει παιχνίδι, κατά την γνώμη μου και βάση και των εμπειριών των άλλων μελών εδώ, σε επόμενο ποστ μου στο παρόν νήμα, γιατί τούτο βγήκε μεγάλο