Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
σωστα μιστερ λαβ.σκεφτου απο το 1990 που παω πριν 5 χρονια αναθεωρησα και ειπα μονο σαν μονιμοσ μπορεισ να βρεισ νορμαλ γκομενα εκει,ασ μην εχουμε ψευδεσθησεισ.οσοι δεν εχουν ιδεα γνωστοι ελεγαν μαλλον εσυ κανεισ λαθος,εσυ δεν παιζεισ σωστα,εσυ δεν κανεισ αυτο και τουτο.τοσα χρονια δεν τα δοκιμασα ολα νομιζεται?χαχαχαχ.παλι νορμαλ δεν εχει διαθεσιμεσ.εχω σηκωσει ψηλα τα χερια.φιλοσ μου εδω και 15 τα εχει ψηλωσει και ελεγε παρατα,στοπ αυτεσ.καπιοι λενε αν δεν μπορω εγω δεν σημαινει δεν μπορει καπειοσ αλλοσ σε  αυτουσ απαντω αν δεν μπορω  εγω να βρω νορμαλ δεν μπορει κανενασ χαχαχαχ.αντε γεια βαρεθηκα.παμε καμια βολτα

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
του ειπα χειμωνα οδυσσο τρωω πολλα παγωτα και σοκολατεσ λογο κρυου πεφτει η θερμοκρασια συνεχεια βολταρω και τρωω γλυκα.

:grin: :grin: :grin:

Ξέρεις πόσο ντεκαβλέ για τις γκόμενες είναι αυτό που περιγράφεις;
Άντρες είμαστε πια,τι είμαστε να τρώμε όλο σοκολάτες και γλυκά,παιδάκια ή γκόμενες;
Θα φάμε και εμείς,αλλά όχι δημοσια και να βολτάρουμε,όχι σε ραντεβού,όχι με τα μούτρα..

Αν πας σε ζαχαροπλαστειο,αφήνεις το γκομενάκι τα φάει ότι θέλει,αλλά εσύ παίρνεις κανάν καφέ ή όχι κάτι κραυγαλέο,δεν κάνεις ότι και αυτή.Αυτή είναι γυναίκα.
Και αυτό που λέω δεν έχει να κάνει με κιλά/πάχος/θερμίδες.
Και τσιλιβίθρας να είσαι,απλά πρέπει να κρατήσεις ένα προφίλ.
Αυτό που θα πρέπει να έχεις φάει στο τέλος της βραδιάς είναι το μουνί της,όχι ένα ταψί γαλακτομπούρεκο.

Το ίδιο και όταν βγαίνουμε για φαί.
Δεν πέφτουμε με τα μούτρα,δεν παραγγέλνουμε μόνο για πάρτη μας 10 πιάτα,δεν ρωτάμε να πάρουμε κάτι από το πιάτο της να δοκιμάσουμε,δεν κάνουμε παπάρα,δεν μιλάμε ποτέ για το πόσο νόστιμο είναι το φαγητό ακόμη και αν ο σεφ έχει χρυσό σκούφο.
Δε ρισκάρουμε με φαγητά που μπορεί να μυρίζει το στόμα μας μετά,δε ρισκάρουμε με φαγητά που μπορεί να μας πιασει κόψιμο,εμετός,να μη μας σηκώνεται μετά.
Παίζουμε στα σίγουρα,άλλωστε το φαί είναι κάτι δευτερεύον εκείνη τη στιγμή
και λειτουργεί απλά σαν social μέσο μέχρι το κρεβάτι και όχι για να χορτάσουμε.
Κοιλιόδουλος γκόμενος=ντεκαβλέ για όλες τις γκόμενες του πλανήτη

Ομοίως δε μασάμε τσίχλα,δεν είμαστε γκόμενες,ούτε κατσίκες.
Καραμέλες για κανά λαιμό επιτρέπονται.

Είμαστε Βαλκάνιοι Πουτσαράδες  :rockon:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Μάγκες είμαστε όλοι κάποιας ηλικίας και με εμπειρίες..Μην παραμυθιαζόμαστε..Πρέπει να ξέρουμε τι ζητάμε για να μπορούμε πάντα να πετυχαίνουμε τον στόχο μας.. Μερικές φορές μπερδευόμαστε και χάνουμε την ουσία..

Όποιος έχει πάει 3-4 φορές Ουκρανία καταλαβαίνει πως το μέρος είναι για πληρωμένο έρωτα (κυρίως Κίεβο)..Βρωμάει παντού...Απο τις γκόμενες στο δίκτυο που σου ζητάνε λεφτά κατευθειαν, απο τις πουτάνες στα clubs που σε πλησιάζουν και ζητάνε μετά απο λίγο χρήματα, απο τις απλές κοπέλες που σου λένε κατευθείαν θα μου πάρεις ένα ποτό, απο τα ραντεβού που βγάζεις και σε πάνε παντού να φάνε και να πιούνε τσάμπα...Έχω ταξιδέψει σε πάνω απο 30 χώρες...ΠΟΥΘΕΝΑ δεν έχω συναντήσει τέτοιο πράγμα!! Οπότε το να πηγαίνει κάποιος εκέι με σκοπό να το παίξει καμάκι ή να βρεί μελλοντική γυναίκα είναι ΧΑΣΙΜΟ ΧΡΟΝΟΥ...Μπορέι να τύχει αλλά πάντα στην ζωή παίζουμε με πιθανότητες...Ψαχνετε μεσα στα ΣΚΑΤΑ να βρείτε την καλή κοπέλα...Για μένα η πιο άκυρη επιλογή για Love Τουρισμό..Δεν είναι καν καβλωμένες τα κοιτάνε όλα με συμφέρον και χωρίς κάβλα..Ο χειρότερος συνδυασμός!!

Το Κίεβο εγώ το προτείνω να πάει κάποιος γιατί είναι πολύ φθηνά να φάει , να πιεί . να πάρει μάτι με κουκλάρες, να ανοίξει μπουκάλι με 15 ευρώ το βράδυ και να δώσει και κανα πενηνταρικο να πηδήξει καμία πουτανίτσα..Εγώ θα ξαναπάω μόνο για αυτο αν ειναι...Ραντεβου να σπρώχνω χρήματα ξανα ουτε καν..Για κυνηγούς δεν το προτείνω.

Φυσικα ο καθένας λέει την άποψη του και όλες είναι σεβαστές..

Τα post σου παίζει να είναι ότι πιο έγκυρο σε αυτό το thread.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.098
Πόντοι
2.356
θελω να ξερω τι σκεφτεται ο σεβαλιε που σε ειδε απο κοντα διαβαζωντασ αυτα που γραφεισ αρχοντα χαχαχαχ.αντιθετα χαζουλα εγραψα και στον κμαν πποιο πανω εγω ψαχνω να βρω αυτεσ που εχουν ντυσιμο καλο οπως το επιπεδο μου!ποτε θα ερθεισ να σου δειξω ποσο κακομοιρησ ειμαι?επειδει δεν παω στο αρκαδια και παλαντιουμ να με ρημαξουν για το τιποτα αυτεσ που ειναι στο ιτερνετ με 1000 γριβνα?χαχαχαχαχ.για να μην βγαινω εηω βραδι ξερω τι παιζει αρχοντα,εσυ τα ειπαμε νιωθεις καμακι να τησ αγοραζεισ απο κλαμπ αντι στην ψυχρα απο σαιτ.νιωθεις εβγαλεσ γκομενα χαχαχαχ.ρε ξεκολα τρελε,δεν αποφευγω τισ οραια ντυμενεσ τισ ψαχνω!!!!!αλλα οχι τισ βιζιτεσ που ειναι ντυμενεσ μαρκεσ δωρα απο σπονσορεσ και καθονται στο φανκονε και περιμενουν σπονσορεσ.αυτεσ που ψαχνω τισ βλεπω ιταλια,ισπανια,κυπρο για αυτο εγραψα στον μιστερ λαβ εκει κινουνται οι νορμαλ.στην ουκρανια δεν τισ βρισκεισ.θα παει μια νορμαλ μικρουλα να κατσει με τισ καραπουτανεσ στο γρανατ ασπουμε ασ απαντησει και ο τασοσ που ειδε τι καθεται εκει νυχτα.καραπουταναρεσ με τον ναργιλε χαχαχαχ με ενα υφοσ μιν με πλισιασεισ εκτοσ αν μου βαλεισ 200 ευρο στην μουρη.πεσ μου αρχοντα που να βρω γκομενα επιπεδου που ψαχνω.στο ντελουξ?χαχαχαχ η στο αβαλον και αρενα.αυτα που γραφω τα εχω πει εκατονταδεσ φορες τα λεω για ατομα απειρα απο ουκρανια.οταν γραφω οπως ελεγε ο δασκαλοσ να πανε στο παρκο,παγκακια να παιξουν τσαμπα γιατι αν τισ παρουν κουβεντα στο καφε θα πανε οι σαμπανιεσ και τα σουσια αδικα,ειναι οδηγος προσ αρχαριουσ.εσυ παιρνεις οτι ειμαι κακομοιρησ και γυρνα στα παρκα να βρει φτωχιες.το ξαναειπα δεν γραφω επιτυχιεσ γιατι ειμαι σαν τοπακασ 30 χρονια.γραφω μονο τα αρνητικα και τισ πουστιεσ που παιζουν για αυτους που δεν ξερουν και οπως βλεπεισ ο μιστερ λαβ εχει τισ ιδιεσ αποψεισμε μενα για τισ πουτανεσ εκει.ο ρολογασ πηρε μια μικρη γευση αλλα αν παει καλοκαιρι και δει τι παιζει παλι θα δικαιοθω.αλλοσ κυπριοσ ξερετε τι μου ειπε?του ειπα χειμωνα οδυσσο τρωω πολλα παγωτα και σοκολατεσ λογο κρυου πεφτει η θερμοκρασια συνεχεια βολταρω και τρωω γλυκα.αυτοσ το πηρε ειμαι τσιγγουνησ καπου ειπε και δεν τρωω εστιατορια την βγαζω με σοκολατεσ ουκρανια χαχαχαχ.ο καθενασ οπως θελει τα μεταφραζει.ο τυποσ αυτοσ πηγε 10 μερεσ στην λαρισα διακοπεσ με 700 ευρο.του ειπα ο τσιγγουνησ στην ουκρανια περνα 2 μερεσ με αυτα η 3 αναλογα του ρειτ χαχαχαχ
Το Granat εχει γαματη bors για πρωι η μεσημερι και το βραδυ ωραιες καραπουταναρες που λες και εσυ  :grin:
μια μερα εκανε ο αλεκος καμακι την σερβιτορα  :2funny: πολυ ομιλητικη και θα κανονιζε να βγουμε υποτιθεται και μια φιλη της εξω ... μου λεει θα παρουμε 50 γριβνα κασερι και 100 γριβνα κρασι απο το μαρκετ και θα τις παμε κατευθειαν στο σπιτι , για παραπανω δεν ειναι ,,, τελικα φυσικα δεν ταιριαξε  :grin:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
680
ρε σλαβ μην με παρουσιαζεις σαν να ειμαι χαζος χαχαχαχ.
οχι ρε καβλολεωντα απλα τονιζω την υπερβολη σου στο θεμα
εσυ εισαι απλα πολυ καχυποπτος ωρες ωρες σε βαθμο υστεριας/φοβιας
οπως η εμμονη σου οτι οσες δουλευουν νυχτα ειναι πουταναρες....δεν ξερω τι γινετε στην κυπρο...αλλα στην Αθηνα στα κωλομπαρα και στα στριπ κλαμπ αυτες που γαμιουντε μεσα στα πριβε ειναι 1 στις 12/13 οι αλλες απλα δουλευουν να βγαλουν χρημα απλα....μην εισαι δογματικος
και καλα κανεις που λες τις αποτυχιες σου μονο κι οχι μονος της επιτυχιες σου καλο ειναι καποιος να παει και λιγο υποψιασμενος....αλλα οχι στα ορια της υπερβολης
εγω ακολουθω το δογμα που μου ειχε πει 12 χρονια μια γκομενα απο το ντιεπρ ολες οι γυναικες ειμαστε δυνητικα πουτανες απ΄λα η καθεμια μας εχει διαφορετικη τιμη που την οριζουμε εμεις...αλλες πουλιουντε για ενα παιδι/γαμο κι αλλες για λεφτα
οπως ειπα σε ενα φιλο μου προσφατα εκει οι γυναικες οπως σε ολο τον κοσμο ειναι οι ιδιες δεν το εχουν στο μετωπο....εχει σημασια ο τροπος.....αν το εχεις η δεν το εχεις.....και οσο κασερι να προσφερεις οσο κερασματα να πληρωσεις....αν η αλλη δεν θελει δεν θα στο δωσει ειναι απλο
τωρα αν παμε θεωρητικα στην λογικη κμαν
και στο ολα ελληνικα να πας πχ και αρχισεις σε ολες τις γκομενες πιτσιρικες που χορευουν εκει μονες και προσφερεις 200αρες θα βρεις και 5 που θα δεχτουν ειναι θεμα στατιστικης....

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
σωστα μιστερ λαβ.σκεφτου απο το 1990 που παω πριν 5 χρονια αναθεωρησα και ειπα μονο σαν μονιμοσ μπορεισ να βρεισ νορμαλ γκομενα εκει,ασ μην εχουμε ψευδεσθησεισ.οσοι δεν εχουν ιδεα γνωστοι ελεγαν μαλλον εσυ κανεισ λαθος,εσυ δεν παιζεισ σωστα,εσυ δεν κανεισ αυτο και τουτο.τοσα χρονια δεν τα δοκιμασα ολα νομιζεται?χαχαχαχ.παλι νορμαλ δεν εχει διαθεσιμεσ.εχω σηκωσει ψηλα τα χερια.φιλοσ μου εδω και 15 τα εχει ψηλωσει και ελεγε παρατα,στοπ αυτεσ.καπιοι λενε αν δεν μπορω εγω δεν σημαινει δεν μπορει καπειοσ αλλοσ σε  αυτουσ απαντω αν δεν μπορω  εγω να βρω νορμαλ δεν μπορει κανενασ χαχαχαχ.αντε γεια βαρεθηκα.παμε καμια βολτα
σορι λεοντα....α΄λλα ισε 1 μετρο κια μια τιροπιτα 1.55 το πολι κε με μισοκαραφλα γκομενεσ δεν θα βρισ πουθενα στο κοσμο μιν το πεζις γκομενος
κατσε κιπρο να σου κανουν κανα προκσενιο η γαμα καμια βιετναμεζα/φιλιπινεζα στα παρκα για 15 εβρα
μιν χαλασ τσαμπα τα λεφτα σου
φιλικα στο λεο...ισοσς ισε ο πιο ασχιμος κιπριοσ εβερ

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
σορι λεοντα....α΄λλα ισε 1 μετρο κια μια τιροπιτα 1.55 το πολι κε με μισοκαραφλα γκομενεσ δεν θα βρισ πουθενα στο κοσμο μιν το πεζις γκομενος
κατσε κιπρο να σου κανουν κανα προκσενιο η γαμα καμια βιετναμεζα/φιλιπινεζα στα παρκα για 15 εβρα
μιν χαλασ τσαμπα τα λεφτα σου
φιλικα στο λεο...ισοσς ισε ο πιο ασχιμος κιπριοσ εβερ
πεσ το αστεια αλλα σωστα λεσ!ενα παιδακι πριν ενα μηνα πηγε οδυσσο με ενα κυπριο που αγορασε σπιτι εκει.μετα το παιδακι αυτο μου λεει ρε ο φιλοσ που πηγαμε για σενα μου μιλουσε και εψαχνε.ειπε εισαι μανα στην ουκρανια και παντα απο εσενα παιρνει πουτανεσ οταν σε βρισκει χαχαχαχ.βλεπεισ δεν μιλα ρωσικα ενω δεν ξερει το παιχνιδι αν και ερχεται 3 4 χρονια μονο βολτεσ αδεσποτοσ κανει και δινει πανω μου.ο αλλοσ μικροσ ηρθε να ανακαλυψει γκομενεσ του ειπα ρε φιλε εμεισ προσπαθουμε να τισ ξεφυγουμε και ηρθεσ το 2017 να τισ γνωρισεισ και κατακτησεισ ?χαχαχαχ.δεν εχεισ αδικο,προξενια η βιετναμεζεσ στα 50 βρισκεισ κυπρο.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
244
Πόντοι
36
Μάγκες είμαστε όλοι κάποιας ηλικίας και με εμπειρίες..Μην παραμυθιαζόμαστε..Πρέπει να ξέρουμε τι ζητάμε για να μπορούμε πάντα να πετυχαίνουμε τον στόχο μας.. Μερικές φορές μπερδευόμαστε και χάνουμε την ουσία..

Όποιος έχει πάει 3-4 φορές Ουκρανία καταλαβαίνει πως το μέρος είναι για πληρωμένο έρωτα (κυρίως Κίεβο)..Βρωμάει παντού...Απο τις γκόμενες στο δίκτυο που σου ζητάνε λεφτά κατευθειαν, απο τις πουτάνες στα clubs που σε πλησιάζουν και ζητάνε μετά απο λίγο χρήματα, απο τις απλές κοπέλες που σου λένε κατευθείαν θα μου πάρεις ένα ποτό, απο τα ραντεβού που βγάζεις και σε πάνε παντού να φάνε και να πιούνε τσάμπα...Έχω ταξιδέψει σε πάνω απο 30 χώρες...ΠΟΥΘΕΝΑ δεν έχω συναντήσει τέτοιο πράγμα!! Οπότε το να πηγαίνει κάποιος εκέι με σκοπό να το παίξει καμάκι ή να βρεί μελλοντική γυναίκα είναι ΧΑΣΙΜΟ ΧΡΟΝΟΥ...Μπορέι να τύχει αλλά πάντα στην ζωή παίζουμε με πιθανότητες...Ψαχνετε μεσα στα ΣΚΑΤΑ να βρείτε την καλή κοπέλα...Για μένα η πιο άκυρη επιλογή για Love Τουρισμό..Δεν είναι καν καβλωμένες τα κοιτάνε όλα με συμφέρον και χωρίς κάβλα..Ο χειρότερος συνδυασμός!!

Το Κίεβο εγώ το προτείνω να πάει κάποιος γιατί είναι πολύ φθηνά να φάει , να πιεί . να πάρει μάτι με κουκλάρες, να ανοίξει μπουκάλι με 15 ευρώ το βράδυ και να δώσει και κανα πενηνταρικο να πηδήξει καμία πουτανίτσα..Εγώ θα ξαναπάω μόνο για αυτο αν ειναι...Ραντεβου να σπρώχνω χρήματα ξανα ουτε καν..Για κυνηγούς δεν το προτείνω.

Φυσικα ο καθένας λέει την άποψη του και όλες είναι σεβαστές..

Καλά τα γράφεις και δείχνεις ότι έχεις κι εσύ εμπειρία από Κίεβο. Δώσε όμως προτάσεις για άλλα μέρη για love και non paid sex tourism εντός και εκτός Ουκρανίας.
Εγώ για εκτός ξέρω Βραζιλία και Ασία(Καζακσταν, Κίνα, Ταιβαν, Ταυλάνδη και Ινδονησία), αλλά είναι πολύ μακριά όλα αυτά και λεφτά για τέτοια μέρη δεν έχουμε όλοι.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
680
non paid sex tourism εντός και εκτός Ουκρανίας.
non paid sex tourism------>ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ
εκτος αν εφαρμοσεις τακτικη dude901123 με σαφως λιγοτρερς γκομενες.....
ασε τι λεει ο καθε βλακας οτι λες ελληνας βαλκανιος πουτσαρας κι ανοιγουν τα ποδια τους ετσι απλα
οπως και ελλαδα ετσι και παντου
ή που θα τα σπρωξεις για να σπρωξεις ή που θα πουλησεις ερωτα και σχεση..... μαγικο ραβδακι σε αυτα τα θεματα δεν υπαρχουν ουτε μαγικες ουτοπικες πολεις

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.332
Πόντοι
3.656
οποιος δεν μπορει να πηδηξει στην  ουκρανια ,εννοειται εκτος κιεβου... δεν μπορει πουθενα αλλου σε λευκες γκομενες
μετα πας για ασια αφρικη κι ισως λατ αμερικη σε πολυ β χωρες..περου βολιβια κλπ... :helpplea:
θες να γαμησεις_?φυγε γτυωρα απο κιεβο,πηγαινε ντιπροπετροφσκ
βεβαια τετοια εποχη που πηγες εχεις 25% πιθανοτητες το πολυ
στο κιεβο εχεις 0% ,μονο να σε πηδηξουν αυτες γινεται,δηλ να σου παρουν 100 κ 200 για ενα γαμησι αντε εναμισυ  κατι ξεπετες μπακσαλισες νεξτ ντορ...τιθελες κ πηγες εκει δεν μπορω να καταλαβω τυπε μου.... :think: κιεβο κ δη καταχειμωνο  εισαι αυτο που λεμε ιδανικος αυτοχειρας  :helpplea:
στειλε τον λογαριασμο στον κμαν μπας κ παψει να μπουρδολογει κ παιρνει κοσμο στο λαιμο του με τις παρλαπιπες που γραφει... :o

D

dude901123

Επισκέπτης
:thumbsup: :thumbsup:

Πες τα.. Του τα είπα και εγώ περί Κιέβου αλλά δεν με άκουσε..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
οποιος δεν μπορει να πηδηξει στην  ουκρανια ,εννοειται εκτος κιεβου... δεν μπορει πουθενα αλλου σε λευκες γκομενες
μετα πας για ασια αφρικη κι ισως λατ αμερικη σε πολυ β χωρες..περου βολιβια κλπ... :helpplea:
θες να γαμησεις_?φυγε γτυωρα απο κιεβο,πηγαινε ντιπροπετροφσκ
βεβαια τετοια εποχη που πηγες εχεις 25% πιθανοτητες το πολυ
στο κιεβο εχεις 0% ,μονο να σε πηδηξουν αυτες γινεται,δηλ να σου παρουν 100 κ 200 για ενα γαμησι αντε εναμισυ  κατι ξεπετες μπακσαλισες νεξτ ντορ...τιθελες κ πηγες εκει δεν μπορω να καταλαβω τυπε μου.... :think: κιεβο κ δη καταχειμωνο  εισαι αυτο που λεμε ιδανικος αυτοχειρας  :helpplea:
στειλε τον λογαριασμο στον κμαν μπας κ παψει να μπουρδολογει κ παιρνει κοσμο στο λαιμο του με τις παρλαπιπες που γραφει... :o

Λες βλακειες.Ο Γκλοκ και o Dr. Love δε γαμησαν τίποτα Ουκρανία ενώ γαμησαν τον αγλεουρα σε γειτονική χώρα.
Απλά κολλάτε δεν καταλαβαίνετε πώς λέτε τα ακριβώς αντίθετα πράγματα.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
244
Πόντοι
36
Το Κίεβο με την δική μου ματιά, στο διάστημα των 10 ημερών(24/12-03/01/2017)

Όπως είχα υποσχεθεί σε πρόσφατο ποστ μου, πάμε να δούμε εδώ με ντόμπρες κουβέντες πως είδα το Κίεβο στην 2η κατά σειρά επίσκεψή μου και τι γινόταν την περίοδο αυτών των Χριστουγέννων. Δεν θα γράψω μόνο για το love & non paid sex tourism που επιδίωκα, αλλά και χρηστικές πληροφορίες για τους φίλους που θέλουν να το επισκεφθούν.
Έφθασα στο Κίεβο στις 24 του μήνα με τρενο από Βινίτσα (σ.σ. για ότι είδα και έζησα στην Βινίτσα στο νήμα του dude901123), έπειτα από 2 1/2 ώρες ταξίδι, με Intercity. Πληροφορίες σε αυτό το λινκ για τους τρόπους μετάβασης(Για κάθε σύνδεση πόλεων ανά τον κόσμο) : (). Εισιτήρια αγόρασα ον λάιν από εδώ : , με χρήση χρεωστικής κάρτας. Εχετε ον λάιν το εισιτήριο σε Pdf και δείχνεται το barcode του στον ελεγκτή ο οποίος το σκανάρει. Δεν χρειάζεται εκτύπωση. Το Intercity σούπερ, γρήγορο, καθαρό, με ένα σωρό γκομενάκια μέσα. Κάποια από αυτά να σε κοιτάζουνε όταν τις έριχνες βλέμμα από απέναντι και την ώρα που ο γκόμενος πήγαινε τουαλέτα ή για φαστ φουντ, καφέ.

Φθάνω Κίεβο μεσημέρι και οδεύω με τα αγαπημένα μου ΜΜΜ (μασρουτκα, μετρο) στο διαμέρισμα. Εδώ έβαλε το χεράκι της από το τηλ μέχρι σχεδόν την συμφωνία της κράτησης, η μία από τις 7 τύπισσες που θα συναντούσα, η οποία ήταν ότι καλύτερο από πλευράς ανθρωπιάς που έχω συναντήσει στο Κίεβο και όχι μονο. Θα τα γράψω παρακάτω.
Το διαμέρισμα βρέθηκε από το dopa.ua που πρότεινε ο καλός φίλος SLAVIANI. 20 ευρώ την ημέρα, δυστυχώς μόνο για 3 μέρες διαθέσιμο, διότι μετά η θεία (ιδιοκτήτρια) που δεν μου φάνηκε σόι τύπισσα, θα το έδινε σε άλλους. Κούκλα μέσα, είχε τα πάντα και αρκετά καθαρό. Το επόμενο(της ίδιας ιδιοκτήτριας) που έκλεισα, ήταν λίγα μέτρα απέναντι, στον ίδιο δρόμο (Αντονοφσκαγια) για την υπόλοιπη 1 εβδομάδα πάλι στην ίδια τιμή με όλα όσα είχε και το πρώτο, αλλά με προβλήματα, ελλείψεις και όχι τόσο καθαρό και καλό.

Όσον αφορά τις γκόμενες που είναι και το πιο σημαντικό.
Στους δρόμους και στα μολ και στα καταστήματα άπειρες, μικρές μεγάλες με σώματα αδύνατα επί το πλείστον και όμορφες φατσες, οι περισσότερες. Κάποιες σοβαρές, κάποιες να σε κοιτάνε στα μάτια, κάποιες να σου γελάνε. Καμία σχέση με τα αγελαδίσια βλέμματα των ψωνισμένων Ελληνίδων.

Μέσα σε 10 μέρες, συνάντησα 7 (4 από τίντερ, 2 από μάμπα, 1 γνωστη μιας περσινής γκόμενας που πήδηξα). Προεργασία έκανα φέτος μόλις καμιά 10αριά μέρες πριν και δεν αφιέρωσα τόσο πολύ χρόνο όσο πέρσι. Επίσης λόγω ενός κρυολογήματος που με ταλαιπώρησε αρκετό διάστημα, έχασα 2 μέρες συνολικά, μένοντας μέσα στο διαμέρισμα.
Από έναν κακό χειρισμό του χρόνου και εξαιτίας της γρίπης (εκείνες τις μέρες κολλούσαν όλοι σε Κίεβο και Βιννιτσια) δεν βρέθηκα με άλλες 5-6, μια εκ των οποίων την είδα πέρυσι και την έχω ψήσει αρκετά για πήδημα.

Σκοπός ήταν βασικά να πηδήξω όσο γινόταν περισσότερες ή τουλάχιστον να κερδίσω την συμπάθεια τους και να τους κρατήσω ζεστό το ενδιαφέρον για την επόμενη συνάντηση, το πιο πιθανόν το Πάσχα και σίγουρα το καλοκαίρι (με ένα και 1 μήνα παραμονή, όχι μόνο στο Κίεβο).

Μία προς μια οι προσωπικότητες των γυναικών που συνάντησα, τι κατάφερα και τι δεν κατάφερα, εν συντομία :

1. Η γνωστή της τύπισσας που πήδηξα περσι.

Απρόσμενη η συνάντηση μαζί της λίγες μέρες πριν ξεκινήσω για βινίτσα. Είχαμε μιλήσει πέρσι για λίγο όταν είδα το τηλ της από γκρούπ συνομιλίας που είχε δημιουργήσει στο βάιμπερ, προς καλή μου τύχη, η γκόμενα που πήδηξα πέρσι. Πιο ζεστή στην κουβέντα αυτή την φορά στο βάιμπερ, σεξοκουβέντα με πρωτοβουλία δική μου και διάθεση να βρεθούμε σημαντική.
Η τύπισσα ήταν γυναίκα 175, καλό αλλά όχι τέλειο σώμα, βυζάκι μέτριο, πρόσωπο όμορφο, ψυχή μοναδική.
Πλήρωσε χωρίς υπερβολή τις μονάδες στην ουκρανική κάρτα με πρωτοβουλία δική της μέσω δικτύου τηλεφωνίας, βάζοντας 100 γρίβνα !!!
Εκανε αναζήτηση στο σάιτ για δωμάτιο στο Κιεβο την ώρα που δούλευε στο γραφείο της(δουλειά από το πρωί μεχρι το βράδυ στις 7 σε λοτζίστικς) και με ενημέρωνε στο βάιμπερ αφήνοντάς με άναυδο σε κάθε κίνησή της.
Οι κορυφαίες κινήσεις της ήταν όταν βρεθήκαμε (συνολικά 4 φορές σε 4 μέρες) την πρώτη φορά. Πλήρωσε φαγητό, γλυκά, και των δυο μας  :o. Την δεύτερη φορά μου έφερε ένα αναμνηστικό δώρο. Όταν την ίδια μέρα πήγαμε για φαγητό έκανε την κίνηση να ξαναπληρώσει φαγητό αλλά αρνήθηκα εγώ. Ηταν ικανή να πληρώνει σε κάθε μας συνάντηση !!! Ενας από τους λόγους που το έκανε, ήταν από ότι κατάλαβα ότι της έδειχνα σεβασμό παρόμοιο με αυτόν του πατέρα της που συμπαθούσε πάρα πολύ σε αντίθεση με την μητέρα που δεν την συμπαθούσε πάρα πολύ.

Την πήγα 2 φορές στο διαμέρισμα, την 1η δεν με άφησε να την αγγίξω και πολύ, κάτι που έκανε και στις βόλτες στα πάρκα τις πρώτες 2 μέρες, όταν την έπαιρνα αγκαλιά. Την 2η άρχισα να την χουφτώνω με σκοπό να το προχωρήσω αλλά δεν με άφησε λέγοντάς μου ότι είναι νωρίς ακόμη και δεν είναι έτοιμη. Αποτυχία μεν αλλά γλυκιά.
Την έχω προσκαλέσει στην Ελλάδα το καλοκαίρι και θα πάω να την ξαναδώ για το σκοράρισμα το Πάσχα.

2. Χωρισμένη με παιδί από τίντερ.
Βρεθήκαμε μια μόνο μέρα, έφυγε μέσα σε λίγη ώρα γιατί είχε υποχρεώσεις. Την είχα προετοιμάσει κάπως για ρομαντική βόλτα στο Μαρίνσκι αλλά δεν μου βγήκε, παρόλο που ήταν χαμογελαστή και άνετη. Υπάρχει επικοινωνία ακόμη και τώρα και από λάθος δικό μου και κακή συνεννόηση δεν βρεθήκαμε την 31/12 ξανά. Θεωρώ ότι την επόμενη φορά θα σκοράρω έυκολα.

3. 40άρα από τίντερ
Γκόμενα με πολύ καλό σώμα και ερωτικό ύφος στο πρόσωπο. Μου είπε ότι δεν είχε χρόνο παρά μόνο να την σκαπουλάρει από την δουλειά για να με δει. Θα πήγαινε μετά από 2 μέρες στο εξωτερικό και δεν την ξαναείδα. Καλή στις φώτο αλλά από κοντά δεν με πολυκαυλωνε.

4. 30άρα από τίντερ
Γυναίκα που γούσταρα πολύ. Κι αυτή την είδα λίγες μέρες πριν φύγει για πρωτοχρονιά σε κάποια άλλη πόλη στην Ουκρανία. Ειχε έρθει Ελλάδα το καλοκαίρι και της άρεσε πολύ. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να την ξαναδώ. Κρατάω επικοινωνία αλλά δεν την βλέπω να ενδιαφέρεται και πολύ.

5. 35άρα από τίντερ
Η τύπισσα δεν έλεγε και πολύ ερωτικά. Καθηγήτρια μουσικής και κόλλημα με τις τέχνες. Εδώ έχασα τον χρόνο μου σε ένα καφέ κοντα στην Κρετσιάτικ με μουσική. Γούσταρε αλλά εμένα δεν με καύλωνε.

6. Μάμπα γκερλ-> μαπα το καρπούζι
Προσοχή σε αυτές από το μάμπα, ειδικά σε κάποια προφίλ που έχουν μόνο μια φώτο και δεν είναι real (σήμα R δίπλα από το όνομα στο προφίλ)
H τύπισσα ήταν άλλη σε σχέση με την φώτο. Οταν την ρώτησα, γιατί δεν έχεις την φώτο σου κι έχεις μια άλλη, μου είπε : υποχρεούμαι να βάλω την δική μου :uglystupid: Φοιτήτρια ιατρικής, ψιλοατιμέλητη, κάτι σαν πρεζάκι η φάτσα, αμίλητη, ολιγομίλητη, απαντούσε σαν τις γελληνίδες που τους μιλάς και απαντάνε αδιαφορώντας λες και τους παίρνεις συνέντευξη. Στο τέλος μετά τον καφέ, που δεν θα έπρεπε καν να δεχθώ να την πάω με το που την συνάντησα, αλλά να σηκωθώ να φύγω, με ρώτησε αν έχω λεφτά για ταξί !!!!  :idiot: :uglystupid: :o
Της είπα όχι δεν έχω και γειά και χαρά!

7. Μάμπα γκερλ, νούμερο 2.
Πολύ χαμογελαστή όμορφη, φοιτήτρια ψυχολογίας 22 ετών γύρω στο 165. Εδώ συνέβη κάτι απίθανο! Κανονίζω με όχι και τόσο καλή διάθεση για καφέ μαζί της, μετά από την αποτυχία με το 1ο μάμπα γκερλ. Φανταζόμουν ένα σωρό σενάρια, από το να μου εμφανιστεί μια άλλα ντι άλλων πάλι μέχρι το να μου την έχουν στημένη κάποιοι τύποι μαζί της για ληστεία και επίτηδες καθυστέρησα!
Τελικά φθάνω αρκετά καθυστερημένα στο σημείο συνάντησης που μου είπε πρώτα, το οποίο δεν μπορούσα να βρω γιατί μου έδινε τελείως λάθος διευθυνση από την πραγματική στην αρχή. Οταν μου είπε την σωστή διευθυνση οι χάρτες του γκουγκλ με στέλναν αλλου! Το αποτέλεσμα ήταν να αναγκαστεί να φύγει γιατί με περίμενε αρκετή ώρα υπομονετικά.
Την συναντώ την επόμενη προς έκπληξή μου(θα μπορούσε να είχε τσατιστεί και να μου πει ότι ην κορόιδεψα), μια μέρα πριν φύγω από Κιεβο, στο Σοκολαντνιτσα (Κρετσιάτικ στριτ) και παρόλο που προσπάθησα να την πείσω να πάμε το βράδυ για φαγητό και ποτο, πήγαμε το απόγευμα να φάμε και μετά έπρεπε να φύγει. Μου είπε ότι θα μου έστελνε μήνυμα για συνάντηση το βράδυ αλλά κάτι τέτοιο έγινε απαντώντας αρνητικά στην πρόσκλησή μου.
Πριν είχα συζητήσει και είχα δει θετική διάθεση για εκ νέου συνάντηση το Πάσχα και το καλοκαίρι στην Ελλάδα.

Γενικά πάντως, στο Κίεβο, τα πράγματα όσον αφορά το love tourism (Kman2 όρος) δεν είναι εύκολα, όπως σωστά μου ανέφερε ο dude901123, κατ' ιδίαν και σε συνομιλία μας πριν και μετά το ταξίδι στην Βινίτσα, αλλά και ο midas69 εδώ στα ποστ του.

[size=10pt]Θεωρώ όμως ότι με το θράσος που προτείνει ο Slaviani, την προεργασία dude901123 και με επίσκεψη στα μέρη (παρκο, ορισμένα καφέ, ορισμένα κλαμπ) που έχει γράψει ο Kman2 και ο kavlomenos leon, ότι είναι εφικτός ο στόχος ακόμη και με λίγες πιθανότητες στο αρκετά δύσκολο πλέον Κίεβο που έχει αρκετές γυναίκες 5αρια-7αρια διάθεσιμες για εφήμερες ή και μόνιμες σχέσεις.[/size]

Κατ' εμέ, ο δείκτης ευκολίας κατακτησης μιας γκόμενας σε ιντερνετ και λάιβ καμάκι αυξάνεται ακόμη περισσότερο,ακόμη και σε 7άρια έως 10άρια, αν διαθέτετε αρκετά καλή εμφάνιση ή/και ηλικία από 25-35, χρήμα για φαγητό και ποτό.

Επιπλέον ινφο για μέρη που μπορεί να γίνει παιχνίδι, κατά την γνώμη μου και βάση και των εμπειριών των άλλων μελών εδώ, σε επόμενο ποστ μου στο παρόν νήμα, γιατί τούτο βγήκε μεγάλο  :grin:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.332
Πόντοι
3.656
:φιλε  φλιρτερ πολυ ωραιο το ποστ  :hi:6
αλλα το χαπι δεν χρυσωνεται..το μερος οπως ειδες κ μονος σου ειναι αποτυχια
μονο γοα να σκας χοντρα λεφτα σε μετριο καταστασεις η για να κοβεις βολτες με την ελπιδα μηπως και.....
θα στο πω φιλικα μην ξανασχοληθεις βρες καποια αλλη πολη πχ οντεσα ντνιπροπετροφσκ μαθεκ 10 ρωσσικα επικοινωνιακα κ το κιεβο θα σου μεινει απλα μια κακη αναμνηση.... :grin:
υγ.ελπιζω να μην εισαι εξηνταφευγα ,
αν εισαι πηγαινε μονο  γιαλτα κ απολαυσε την φυση εκει.....

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
@Flirter ωραίο post και επειδή έχουμε μιλήσει αρκετά,θεωρώ ότι είσαι και ειλικρινής σε αυτά που γράφεις.

Η εικόνα που περιγράφεις είναι αυτή που έχω και εγώ,γι'αυτό δεν τρελαίνομαι να ξαναπάω Κίεβο.

Κάπου γράφεις :"Κατ' εμέ, ο δείκτης ευκολίας κατακτησης μιας γκόμενας σε ιντερνετ και λάιβ καμάκι αυξάνεται ακόμη περισσότερο,ακόμη και σε 7άρια έως 10άρια, αν διαθέτετε αρκετά καλή εμφάνιση ή/και ηλικία από 25-35, χρήμα για φαγητό και ποτό."

Θεωρώ ότι τα δεκάρια,ειδικά χωρίς αντίτιμο,δεν υφίστανται σαν επιλογή.
Τα 10άρια ξερουν τι και πως.

Και κάτι ακόμη γενικό.
Είδα ότι πήγες και πέρασες και πρωτοχρονιά εκεί.
Δεν ξέρω τι σεναριο πούλησες,αλλά προσωπικά θα απεφευγα κάποιες στανταρ ημερομηνίες να κάνω πορνοεκδρομή.
Γενέθλια,ονομαστική,χριστούγεννα,πρωτοχρονιά.

Ο λόγος είναι ότι  εξαιτίας κάποιων στερεοτύπων κυρίως,τέτοιες "σημαντικές" μέρες της περνάμε με δικούς μας ανθρώπους,φίλους,κ.λ.π.
Θεωρώ ότι εκπέμπει λίγο λουζεριά,,ότι δεν έχεις κοινωνικότητα,κ.λ.π. να είσαι τέτοιες μέρες πορνοτουρίστας και μια γυναίκα μπορεί να το αντιληφθεί.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Το Κίεβο με την δική μου ματιά, στο διάστημα των 10 ημερών(24/12-03/01/2017)

Όπως είχα υποσχεθεί σε πρόσφατο ποστ μου, πάμε να δούμε εδώ με ντόμπρες κουβέντες πως είδα το Κίεβο στην 2η κατά σειρά επίσκεψή μου και τι γινόταν την περίοδο αυτών των Χριστουγέννων. Δεν θα γράψω μόνο για το love & non paid sex tourism που επιδίωκα, αλλά και χρηστικές πληροφορίες για τους φίλους που θέλουν να το επισκεφθούν.
Έφθασα στο Κίεβο στις 24 του μήνα με τρενο από Βινίτσα (σ.σ. για ότι είδα και έζησα στην Βινίτσα στο νήμα του dude901123), έπειτα από 2 1/2 ώρες ταξίδι, με Intercity. Πληροφορίες σε αυτό το λινκ για τους τρόπους μετάβασης(Για κάθε σύνδεση πόλεων ανά τον κόσμο) : (). Εισιτήρια αγόρασα ον λάιν από εδώ : , με χρήση χρεωστικής κάρτας. Εχετε ον λάιν το εισιτήριο σε Pdf και δείχνεται το barcode του στον ελεγκτή ο οποίος το σκανάρει. Δεν χρειάζεται εκτύπωση. Το Intercity σούπερ, γρήγορο, καθαρό, με ένα σωρό γκομενάκια μέσα. Κάποια από αυτά να σε κοιτάζουνε όταν τις έριχνες βλέμμα από απέναντι και την ώρα που ο γκόμενος πήγαινε τουαλέτα ή για φαστ φουντ, καφέ.

Φθάνω Κίεβο μεσημέρι και οδεύω με τα αγαπημένα μου ΜΜΜ (μασρουτκα, μετρο) στο διαμέρισμα. Εδώ έβαλε το χεράκι της από το τηλ μέχρι σχεδόν την συμφωνία της κράτησης, η μία από τις 7 τύπισσες που θα συναντούσα, η οποία ήταν ότι καλύτερο από πλευράς ανθρωπιάς που έχω συναντήσει στο Κίεβο και όχι μονο. Θα τα γράψω παρακάτω.
Το διαμέρισμα βρέθηκε από το dopa.ua που πρότεινε ο καλός φίλος SLAVIANI. 20 ευρώ την ημέρα, δυστυχώς μόνο για 3 μέρες διαθέσιμο, διότι μετά η θεία (ιδιοκτήτρια) που δεν μου φάνηκε σόι τύπισσα, θα το έδινε σε άλλους. Κούκλα μέσα, είχε τα πάντα και αρκετά καθαρό. Το επόμενο(της ίδιας ιδιοκτήτριας) που έκλεισα, ήταν λίγα μέτρα απέναντι, στον ίδιο δρόμο (Αντονοφσκαγια) για την υπόλοιπη 1 εβδομάδα πάλι στην ίδια τιμή με όλα όσα είχε και το πρώτο, αλλά με προβλήματα, ελλείψεις και όχι τόσο καθαρό και καλό.

Όσον αφορά τις γκόμενες που είναι και το πιο σημαντικό.
Στους δρόμους και στα μολ και στα καταστήματα άπειρες, μικρές μεγάλες με σώματα αδύνατα επί το πλείστον και όμορφες φατσες, οι περισσότερες. Κάποιες σοβαρές, κάποιες να σε κοιτάνε στα μάτια, κάποιες να σου γελάνε. Καμία σχέση με τα αγελαδίσια βλέμματα των ψωνισμένων Ελληνίδων.

Μέσα σε 10 μέρες, συνάντησα 7 (4 από τίντερ, 2 από μάμπα, 1 γνωστη μιας περσινής γκόμενας που πήδηξα). Προεργασία έκανα φέτος μόλις καμιά 10αριά μέρες πριν και δεν αφιέρωσα τόσο πολύ χρόνο όσο πέρσι. Επίσης λόγω ενός κρυολογήματος που με ταλαιπώρησε αρκετό διάστημα, έχασα 2 μέρες συνολικά, μένοντας μέσα στο διαμέρισμα.
Από έναν κακό χειρισμό του χρόνου και εξαιτίας της γρίπης (εκείνες τις μέρες κολλούσαν όλοι σε Κίεβο και Βιννιτσια) δεν βρέθηκα με άλλες 5-6, μια εκ των οποίων την είδα πέρυσι και την έχω ψήσει αρκετά για πήδημα.

Σκοπός ήταν βασικά να πηδήξω όσο γινόταν περισσότερες ή τουλάχιστον να κερδίσω την συμπάθεια τους και να τους κρατήσω ζεστό το ενδιαφέρον για την επόμενη συνάντηση, το πιο πιθανόν το Πάσχα και σίγουρα το καλοκαίρι (με ένα και 1 μήνα παραμονή, όχι μόνο στο Κίεβο).

Μία προς μια οι προσωπικότητες των γυναικών που συνάντησα, τι κατάφερα και τι δεν κατάφερα, εν συντομία :

1. Η γνωστή της τύπισσας που πήδηξα περσι.

Απρόσμενη η συνάντηση μαζί της λίγες μέρες πριν ξεκινήσω για βινίτσα. Είχαμε μιλήσει πέρσι για λίγο όταν είδα το τηλ της από γκρούπ συνομιλίας που είχε δημιουργήσει στο βάιμπερ, προς καλή μου τύχη, η γκόμενα που πήδηξα πέρσι. Πιο ζεστή στην κουβέντα αυτή την φορά στο βάιμπερ, σεξοκουβέντα με πρωτοβουλία δική μου και διάθεση να βρεθούμε σημαντική.
Η τύπισσα ήταν γυναίκα 175, καλό αλλά όχι τέλειο σώμα, βυζάκι μέτριο, πρόσωπο όμορφο, ψυχή μοναδική.
Πλήρωσε χωρίς υπερβολή τις μονάδες στην ουκρανική κάρτα με πρωτοβουλία δική της μέσω δικτύου τηλεφωνίας, βάζοντας 100 γρίβνα !!!
Εκανε αναζήτηση στο σάιτ για δωμάτιο στο Κιεβο την ώρα που δούλευε στο γραφείο της(δουλειά από το πρωί μεχρι το βράδυ στις 7 σε λοτζίστικς) και με ενημέρωνε στο βάιμπερ αφήνοντάς με άναυδο σε κάθε κίνησή της.
Οι κορυφαίες κινήσεις της ήταν όταν βρεθήκαμε (συνολικά 4 φορές σε 4 μέρες) την πρώτη φορά. Πλήρωσε φαγητό, γλυκά, και των δυο μας  :o. Την δεύτερη φορά μου έφερε ένα αναμνηστικό δώρο. Όταν την ίδια μέρα πήγαμε για φαγητό έκανε την κίνηση να ξαναπληρώσει φαγητό αλλά αρνήθηκα εγώ. Ηταν ικανή να πληρώνει σε κάθε μας συνάντηση !!! Ενας από τους λόγους που το έκανε, ήταν από ότι κατάλαβα ότι της έδειχνα σεβασμό παρόμοιο με αυτόν του πατέρα της που συμπαθούσε πάρα πολύ σε αντίθεση με την μητέρα που δεν την συμπαθούσε πάρα πολύ.

Την πήγα 2 φορές στο διαμέρισμα, την 1η δεν με άφησε να την αγγίξω και πολύ, κάτι που έκανε και στις βόλτες στα πάρκα τις πρώτες 2 μέρες, όταν την έπαιρνα αγκαλιά. Την 2η άρχισα να την χουφτώνω με σκοπό να το προχωρήσω αλλά δεν με άφησε λέγοντάς μου ότι είναι νωρίς ακόμη και δεν είναι έτοιμη. Αποτυχία μεν αλλά γλυκιά.
Την έχω προσκαλέσει στην Ελλάδα το καλοκαίρι και θα πάω να την ξαναδώ για το σκοράρισμα το Πάσχα.

2. Χωρισμένη με παιδί από τίντερ.
Βρεθήκαμε μια μόνο μέρα, έφυγε μέσα σε λίγη ώρα γιατί είχε υποχρεώσεις. Την είχα προετοιμάσει κάπως για ρομαντική βόλτα στο Μαρίνσκι αλλά δεν μου βγήκε, παρόλο που ήταν χαμογελαστή και άνετη. Υπάρχει επικοινωνία ακόμη και τώρα και από λάθος δικό μου και κακή συνεννόηση δεν βρεθήκαμε την 31/12 ξανά. Θεωρώ ότι την επόμενη φορά θα σκοράρω έυκολα.

3. 40άρα από τίντερ
Γκόμενα με πολύ καλό σώμα και ερωτικό ύφος στο πρόσωπο. Μου είπε ότι δεν είχε χρόνο παρά μόνο να την σκαπουλάρει από την δουλειά για να με δει. Θα πήγαινε μετά από 2 μέρες στο εξωτερικό και δεν την ξαναείδα. Καλή στις φώτο αλλά από κοντά δεν με πολυκαυλωνε.

4. 30άρα από τίντερ
Γυναίκα που γούσταρα πολύ. Κι αυτή την είδα λίγες μέρες πριν φύγει για πρωτοχρονιά σε κάποια άλλη πόλη στην Ουκρανία. Ειχε έρθει Ελλάδα το καλοκαίρι και της άρεσε πολύ. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να την ξαναδώ. Κρατάω επικοινωνία αλλά δεν την βλέπω να ενδιαφέρεται και πολύ.

5. 35άρα από τίντερ
Η τύπισσα δεν έλεγε και πολύ ερωτικά. Καθηγήτρια μουσικής και κόλλημα με τις τέχνες. Εδώ έχασα τον χρόνο μου σε ένα καφέ κοντα στην Κρετσιάτικ με μουσική. Γούσταρε αλλά εμένα δεν με καύλωνε.

6. Μάμπα γκερλ-> μαπα το καρπούζι
Προσοχή σε αυτές από το μάμπα, ειδικά σε κάποια προφίλ που έχουν μόνο μια φώτο και δεν είναι real (σήμα R δίπλα από το όνομα στο προφίλ)
H τύπισσα ήταν άλλη σε σχέση με την φώτο. Οταν την ρώτησα, γιατί δεν έχεις την φώτο σου κι έχεις μια άλλη, μου είπε : υποχρεούμαι να βάλω την δική μου :uglystupid: Φοιτήτρια ιατρικής, ψιλοατιμέλητη, κάτι σαν πρεζάκι η φάτσα, αμίλητη, ολιγομίλητη, απαντούσε σαν τις γελληνίδες που τους μιλάς και απαντάνε αδιαφορώντας λες και τους παίρνεις συνέντευξη. Στο τέλος μετά τον καφέ, που δεν θα έπρεπε καν να δεχθώ να την πάω με το που την συνάντησα, αλλά να σηκωθώ να φύγω, με ρώτησε αν έχω λεφτά για ταξί !!!!  :idiot: :uglystupid: :o
Της είπα όχι δεν έχω και γειά και χαρά!

7. Μάμπα γκερλ, νούμερο 2.
Πολύ χαμογελαστή όμορφη, φοιτήτρια ψυχολογίας 22 ετών γύρω στο 165. Εδώ συνέβη κάτι απίθανο! Κανονίζω με όχι και τόσο καλή διάθεση για καφέ μαζί της, μετά από την αποτυχία με το 1ο μάμπα γκερλ. Φανταζόμουν ένα σωρό σενάρια, από το να μου εμφανιστεί μια άλλα ντι άλλων πάλι μέχρι το να μου την έχουν στημένη κάποιοι τύποι μαζί της για ληστεία και επίτηδες καθυστέρησα!
Τελικά φθάνω αρκετά καθυστερημένα στο σημείο συνάντησης που μου είπε πρώτα, το οποίο δεν μπορούσα να βρω γιατί μου έδινε τελείως λάθος διευθυνση από την πραγματική στην αρχή. Οταν μου είπε την σωστή διευθυνση οι χάρτες του γκουγκλ με στέλναν αλλου! Το αποτέλεσμα ήταν να αναγκαστεί να φύγει γιατί με περίμενε αρκετή ώρα υπομονετικά.
Την συναντώ την επόμενη προς έκπληξή μου(θα μπορούσε να είχε τσατιστεί και να μου πει ότι ην κορόιδεψα), μια μέρα πριν φύγω από Κιεβο, στο Σοκολαντνιτσα (Κρετσιάτικ στριτ) και παρόλο που προσπάθησα να την πείσω να πάμε το βράδυ για φαγητό και ποτο, πήγαμε το απόγευμα να φάμε και μετά έπρεπε να φύγει. Μου είπε ότι θα μου έστελνε μήνυμα για συνάντηση το βράδυ αλλά κάτι τέτοιο έγινε απαντώντας αρνητικά στην πρόσκλησή μου.
Πριν είχα συζητήσει και είχα δει θετική διάθεση για εκ νέου συνάντηση το Πάσχα και το καλοκαίρι στην Ελλάδα.

Γενικά πάντως, στο Κίεβο, τα πράγματα όσον αφορά το love tourism (Kman2 όρος) δεν είναι εύκολα, όπως σωστά μου ανέφερε ο dude901123, κατ' ιδίαν και σε συνομιλία μας πριν και μετά το ταξίδι στην Βινίτσα, αλλά και ο midas69 εδώ στα ποστ του.

[size=10pt]Θεωρώ όμως ότι με το θράσος που προτείνει ο Slaviani, την προεργασία dude901123 και με επίσκεψη στα μέρη (παρκο, ορισμένα καφέ, ορισμένα κλαμπ) που έχει γράψει ο Kman2 και ο kavlomenos leon, ότι είναι εφικτός ο στόχος ακόμη και με λίγες πιθανότητες στο αρκετά δύσκολο πλέον Κίεβο που έχει αρκετές γυναίκες 5αρια-7αρια διάθεσιμες για εφήμερες ή και μόνιμες σχέσεις.[/size]

Κατ' εμέ, ο δείκτης ευκολίας κατακτησης μιας γκόμενας σε ιντερνετ και λάιβ καμάκι αυξάνεται ακόμη περισσότερο,ακόμη και σε 7άρια έως 10άρια, αν διαθέτετε αρκετά καλή εμφάνιση ή/και ηλικία από 25-35, χρήμα για φαγητό και ποτό.

Επιπλέον ινφο για μέρη που μπορεί να γίνει παιχνίδι, κατά την γνώμη μου και βάση και των εμπειριών των άλλων μελών εδώ, σε επόμενο ποστ μου στο παρόν νήμα, γιατί τούτο βγήκε μεγάλο  :grin:

Θα σου πω κάτι απλό.Ο λόγος που δε γάμησες είναι οτι όλες οι γκόμενες που συνάντησες περίμεναν δωράκι από εσένα που δεν τους το έκανες.
Κίεβο για να γαμήσεις γρήγορα χωρίς ραντεβού κτλ πρέπει να χτυπήσεις τα κλαμπ.
Οχτάρι και πάνω χωρίς λεφτά είναι αδύνατον δεν πα να σαι και ο Αλέν Ντελόν.
Συνολικά έξοδο χωρίς γαμήσι είναι άνευ νοήματος.Το Κίεβο είναι η μοναδική πόλη που μπορείς να συνδυάσεις σεξ τουρισμό με love τουρισμό.Μετά δηλαδή το ρομαντικό ραντεβού με την καλή κοπέλα ξεσκίζεις το πουτανάκι.Τέτοια δυνατότητα έχει και η Τσεχία όπως και η Ρωσία.
Επίσης 7 ραντεβού σε 10 μέρες είναι αστείο για Κίεβο.Εγώ έβγαινα με 3-5 διαφορετικές κάθε μέρα και το βράδυ χτύπαγα τα κλαμπ όταν βέβαια ήμουν μικρότερος στα 30-35.Πολλές φορές άφηνα τη μία σύξυλη στο ραντεβού για να προλάβω την επόμενη ή δεν προλάβαινα να σκουπίσω τα χύσια από τη γκόμενα στο δωμάτιο και της έλεγα άρον άρον να ντυθεί διότι η άλλη έξω που περίμενε είχε ξεπαγιάσει.Η κλείδωνα γκόμενες στο διαμέρισμα για να γαμήσω άλλες.
Συνήθως φτάνεις στα ραντεβού ακομβίωτος ξεζάρκωτος τελείως με ξεκούμπωτο παντελόνι λαχανιασμένος,σχεδόν με την πούτσα έξω.Απλά δεν έχεις χρόνο να ντυθείς.
Και οι ηλίθιες οι Ουκρανές να σε ρωτάνε πού θα πάμε.Στην πόλη τους που μόλις έχεις σκάσει και αυτές μένουν είκοσι χρόνια.Απλά γιατί για όλα αποφασίζει ο άντρας.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
@Flirter ωραίο post και επειδή έχουμε μιλήσει αρκετά,θεωρώ ότι είσαι και ειλικρινής σε αυτά που γράφεις.

Η εικόνα που περιγράφεις είναι αυτή που έχω και εγώ,γι'αυτό δεν τρελαίνομαι να ξαναπάω Κίεβο.

Κάπου γράφεις :"Κατ' εμέ, ο δείκτης ευκολίας κατακτησης μιας γκόμενας σε ιντερνετ και λάιβ καμάκι αυξάνεται ακόμη περισσότερο,ακόμη και σε 7άρια έως 10άρια, αν διαθέτετε αρκετά καλή εμφάνιση ή/και ηλικία από 25-35, χρήμα για φαγητό και ποτό."

Θεωρώ ότι τα δεκάρια,ειδικά χωρίς αντίτιμο,δεν υφίστανται σαν επιλογή.
Τα 10άρια ξερουν τι και πως.

Και κάτι ακόμη γενικό.
Είδα ότι πήγες και πέρασες και πρωτοχρονιά εκεί.
Δεν ξέρω τι σεναριο πούλησες,αλλά προσωπικά θα απεφευγα κάποιες στανταρ ημερομηνίες να κάνω πορνοεκδρομή.
Γενέθλια,ονομαστική,χριστούγεννα,πρωτοχρονιά.

Ο λόγος είναι ότι  εξαιτίας κάποιων στερεοτύπων κυρίως,τέτοιες "σημαντικές" μέρες της περνάμε με δικούς μας ανθρώπους,φίλους,κ.λ.π.
Θεωρώ ότι εκπέμπει λίγο λουζεριά,,ότι δεν έχεις κοινωνικότητα,κ.λ.π. να είσαι τέτοιες μέρες πορνοτουρίστας και μια γυναίκα μπορεί να το αντιληφθεί.

Δεκάρια δεν υφίστανται σαν επιλογή για πορνοτουρίστα είτε με αντίτιμο είτε χωρίς.Εννιάρι για να βγάλεις πρέπει να είσαι γάτα με πέταλα να μιλάς ρωσικά,να έχεις τεράστια εμπειρία στο live(δεν υπάρχουν εννιάρια στο ίντερνετ) και να σπρώχνεις χοντρά πακέτα.Σε φάση μπαίνεις στο μαγαζί και την αφήνεις να αγοράσει ό,τι θέλει.
Με εννιάρια έχω πλησιάσει να γαμήσω αλλά μου έλειπαν τότε τα πακέτα.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Με λίγα λόγια πήγες 10 μέρες Κίεβο, πέρασες όμορφα, ήπιες, έφαγες παντού γυναικάρες, έβγαλες ραντεβουδάκια 7-10 γυναίκες ήπιαν έφαγαν και τελικά δεν έκατσε καμία να τον φάει !!!

Καταρχάς μπράβο γιατί είσαι αληθινός και ειλικρινής..Δέυτερον ακριβώς τα ίδια έζησα και εγω και τα έχω αναφέρει παραπάνω-στην αγαμία φεύγω συνήθως απο εκεί στα ταξίδια..

Η μόνη μεγάλη διαφορά που έχουμε είναι πως νομιζεις πως έφταιγε η τύχη,ο χρόνος οι επιλογές κλπ και την άλλη φορά ή αν τα έκανα αλλιώς ή ...ή ...ή..θα ήταν διαφορετικά..Απλά δεν είναι και δεν θα είναι!! Αυτο είναι το Κίεβο...Κουκλιά παντού αλλά άκαβλα, ξενέρωτα ραντεβού που ανεφερες απο Tinder με κεράσματα κλπ...Χαμένος χρόνος για μένα για κυνηγητό...Ακόμα και αν με την προσπάθεια έιχαν παει αλλιώς τα πράγματα και είχε κάτσει τελικά μία δεν θα άλλαζε τον κανόνα...Πάλι θα ηθελε 10-15 ραντεβού με διαφορετικές γκόμενες να κερνάς πάντα φαι και πότο μήπως και τελικά (που δεν) κάτσει η μία και σπάσει ο κανόνας!!!

Θα συμφωνήσω με kman πως αν σκάσεις χρήμα τα πράγματα θα άλλαζαν 180 μοίρες σε αυτήν την πορνο-χώρα!!! γιατί μόνο για αυτό είναι...¨οπως έγραψα να κάνεις βολτίτσα, να πιείς, να φάς , να βλέπεις παντού γυναικάρες και να σκάσεις και ενα πενηνταρικάκι να πέρνεις καμιά πουτανίτσα..Love τουρισμός αποτυχημένος στην πορνο-χώρα!!

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
φιλε μιστερ λαβ ετσι ειναι ακριβος.χτεσ επαιξα για λιγο μπαντου ολεσ οι πουταναρεσ απαντουσαν αμεσως.η μια μου λεει αμεσως πρωτη κουβεντα δεν ειμαι καλα δεν με αγαπα κανεισ χαχαχαχ.καταλαβα λεωμθα σε γνωρισω οταν ερθω.λεω πρωτα εχω ταξιδι αρμενια μετα εκει.λεει αμεσως μαζι?λεω οχι θα σε γνωρισω οταν ερθω καμια απαντηση.αν ελεγα θα σε σπονσαρω θα ηταν χαρουμενη.θα το προτεινω σημερα.προχτεσ ο δασκαλοσ ιωσηφ μου ειπε τα αυτονοητα που τα ιδια λεω.κιεβ ολεσ πουτανεσ,1% που δεν ειναι θελουν 20 χρονουσ.λεει πρεπει να κυνηγασ 100 την μερα οχι απο ιτερνετ να περνεισ κουνεντα και τηλεφωνα για να κατσει μια.μαλακισμενα ειναι.σου τα λεω οπως τα ειπε ο δασκαλοσ,αν πω εγω τα λεω θα μου αρχισουν τυποι σαν τον κμαν δεν μετρασ και ιστοριες χαχαχαχα.αν αμφισβητα κανενασ τα λογια του δασκαλου τι να πω.ακομα υποστηριζει απο τον καιρο που εμφανιστηκαν τα κινητα χαλασε η ουκρανια και το μουνι μπηκε σε πλειστιριασμο.αυτο απο τον σοφο δασκαλο.αλλη φορα ελα για σεξοτουρισμο μαζι μου.σημερα γνωρισα αρμενου που ζει μοσχα.της αρεσα και πιασαμε κουνεντα αλλα παλι λογο χρονου και ταξιδιων και οτι ζει μοσχα δεν πηρα νουμερο αν και μου αρεσε πολυ.οκ,θα κανω βολτεσ αρμενια πλεον και αργοτερα καλυτερα γκομενεσ απο εκει.ο φιλοσ μου παλι με αρμενου τησ μοσχασ,εγω βαριεμαι τισ βιζεσ και αποφευγω μοσχα.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Επίσης 7 ραντεβού σε 10 μέρες είναι αστείο για Κίεβο.Εγώ έβγαινα με 3-5 διαφορετικές κάθε μέρα και το βράδυ χτύπαγα τα κλαμπ όταν βέβαια ήμουν μικρότερος στα 30-35.Πολλές φορές άφηνα τη μία σύξυλη στο ραντεβού για να προλάβω την επόμενη ή δεν προλάβαινα να σκουπίσω τα χύσια από τη γκόμενα στο δωμάτιο και της έλεγα άρον άρον να ντυθεί διότι η άλλη έξω που περίμενε είχε ξεπαγιάσει.Η κλείδωνα γκόμενες στο διαμέρισμα για να γαμήσω άλλες.
Συνήθως φτάνεις στα ραντεβού ακομβίωτος ξεζάρκωτος τελείως με ξεκούμπωτο παντελόνι λαχανιασμένος,σχεδόν με την πούτσα έξω.Απλά δεν έχεις χρόνο να ντυθείς.
Και οι ηλίθιες οι Ουκρανές να σε ρωτάνε πού θα πάμε.Στην πόλη τους που μόλις έχεις σκάσει και αυτές μένουν είκοσι χρόνια.Απλά γιατί για όλα αποφασίζει ο άντρας.
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

Επίσης στο ιντερσίτυ ο φίλος θα μπορούσε να τις δαχτυλιάσει την ώρα που ο Γκόμενος πήγαινε Τουαλέτα... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom