Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Αγία Νάπα είναι θεικά.Πολύ καλύτερα από Ρόδο.Καμία σχέση.Για να πάρεις μια σύγκριση φαντάσου το Φαληράκι 5 φορές με πολλή άνεση ούτε στενοί δρόμοι ούτε τίποτα μόνο απλωσιά.
Ελεύθερο καμάκι παντού.
Αν θέλεις πάντως να ακούσεις τη συμβουλή μου και να ξεπουτσιαστείς άραξε Sunny Beach Bulgaria.Το μέρος σου ταιριάζει τρομερά.Τίγκα στο βαλκανικό μουνί,άπειρες Ρωσίδες,Ουκρανές,Πολωνές και Σουηδέζες,Νορβηγίδες,Γερμανίδες και Αγγλίδες για ξεκάρφωμα.Γελοίος ανταγωνισμός από βουλγαρική μαφία και οι Βουλγάρες τουρίστριες τα πιο ξέκωλα από όλες.
Για καμάκια παραλίας δεν έχω δει καλύτερο μέρος από Sunny Beach.Είναι ανεξάντλητη παραλία σκέψου 300000 κλίνες σε ξενοδοχεία σε μια ευθεία.Κορεσμός.200000 τουρίστριες διαθέσιμες ανά πάσα στιγμή και καθαρά νεανικές ηλικίες.
Εκεί ο βασικός σου ανταγωνισμός είναι ο Βούλγαρος με σβέρκο ελέφαντα.
Δυστηχώς απο 15 Μαρτίου μέχρι 30 Νοεμβρίου είμαι μπλοκαρισμένος στη Ρόδο!Ούτε για μια μέρα δεν μπορώ να φύγω...

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Δυστηχώς απο 15 Μαρτίου μέχρι 30 Νοεμβρίου είμαι μπλοκαρισμένος στη Ρόδο!Ούτε για μια μέρα δεν μπορώ να φύγω...
ισως σου κατεβω ροδο οχτωβριο η νοεβριο αλλα δεν θα παω φαληρακι η θαλασσα.στην παλια πολη και θα παιξω μονο με ελληνηδεσ.το εχω ξαναπει που εγραψα για θεσαλονικη οταν μου ελεγε ο σαλονικοοσ δεν θα σου μιλησουν και μαλακιεσ εκαψα καρδιεςχαχαχαχ.του ελεγα για μενα που απο μικροσ επαιζα μοσχα θα ειναι παιχνιδακι με ρωσικο στιλ.καλοντυμενοσ,ευγενικοσ,καλο τροπο πλισιαζεισ και λεσ οπως η ρωσοι.σε προσκαλω για καφε η φαγητο.με χομογελα ανταποδωσαν οσεσ πλισιασα και ευγενικεσ!δεν ειχα χρονο γιατι κινομασταν συνεχεια καλοκαιρι εχει δουλεια ο σαλονικιοσ αλλα για 2 χρονια η μικρουλα 22 και μια οδοντιατροσ ποντια ακομα ρωταγανε τον φιλο ποτε θα ερθω χαχαχαχ.ανταγωνισμοσ μηδεν!αντρεσ 10 μουσατοι παρεα στο καφε να φορανε γυαλια και να καμακωνουν ο ενασ τον αλλο χαχαχαχαχ.10 μαζι πιου να το πω αυτο χαχαχαχ.ουκρανια και ρωσια δεν εχω δει ποτε παρεα με πανω απο 4 αντρεσ να ζηζητανε ομωσ για δουλεια σε χοτελ στα λομπι η σε κανα καφεστιατοριο.μετα το καλοκαιρι μπορω ελλαδα.ο σαλονικιοσ δουλευει και δεν θελω να γινω βαροσ μεχρι αργα θα ειναι χαλκιδικι.θεωρω το 90% τον ελληνων εκτοσ συναγωνισμου σε σχεση με ρωσια και ουκρανια.μετρα να εισαι κυπριοσ ελλαδα,οταν λεω κυπριοσ δεν ενοω αυτα τα ζωα που βλεπω να πανε ελλαδα 4 φιλοι χωρισ αποσκευεσ και ντυμενοι με φορμεσ.χωριατεσ που ταξιδευουν μια καθε 5 6 χρονια.ενοω νορμαλ καλοντυμενουσ κυπριουσ.εχουμε και εδω πολλουσ χωριατεσ σε εμφανιση και συμπεριφορα.ο ξαδερφοσ μου συχνα παει αθηνα και χτεσ που μιλησαμε πρωτη φορα για αθηνα λεει ρε εκει να δεισ γκομενεσ.εχει ελλαδιτη κολλητο αυτοσ του γνωριζει δεκαδεσ.μονο αθηνα παιζει ο ξαδερφοσ,ποτε δεν ασχοληθηκε με τισ καθυστεριμενεσ ουκρανιδεσ.

Alejandro_horny

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα και χρόνια πολλά καλή χρονιά να έχουμε με πολλές επιτυχίες στα νιμου της Ουκρανιας κ απανταχού σ όλες τις αλλες χώρες..είναι κ ή πρωτοχρονιά τους σήμερα...
Σκέφτομαι για τέλη μαρτιου να σκασω μύτη για καμιά βδομάδα για Κιεβο κ ίσως Οδυσσο αν είναι κανείς εκείνο τον καιρό ενημέρωστε...καλή μέρα να χεται ολοι
Η Ουκρανια είναι για Αρχοντους

D

dude901123

Επισκέπτης
Καλησπερα και χρόνια πολλά καλή χρονιά να έχουμε με πολλές επιτυχίες στα νιμου της Ουκρανιας κ απανταχού σ όλες τις αλλες χώρες..είναι κ ή πρωτοχρονιά τους σήμερα...
Σκέφτομαι για τέλη μαρτιου να σκασω μύτη για καμιά βδομάδα για Κιεβο κ ίσως Οδυσσο αν είναι κανείς εκείνο τον καιρό ενημέρωστε...καλή νερά να χεται οοι

Κίεβο και Οδησσό? Να υποθέσω πως έχεις εμπειρία και κάνεις συνειδητοποιημένη επιλογή. Γιατί αλλιώς θα γυρίσεις και θα γράφεις όπως και οι άλλοι πως δεν βρήκες μια καλή αγνή κοπέλα για σχέση όπως στην Πολωνία και την Τσεχο-σλοβακία  :P :P :)
Φιλικά πάντα.. Α και πας νωρίς.. περίμενε λίγο να μπει ο Απρίλης, πήγαινε 1,2 βδομάδες αργότερα και μπορεί να μας βρεις εκεί δίπλα.. να κάνουμε Love-Tourism  :grin: :grin: :grin:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 36125

Επισκέπτης
Κίεβο και Οδησσό? Να υποθέσω πως έχεις εμπειρία και κάνεις συνειδητοποιημένη επιλογή. Γιατί αλλιώς θα γυρίσεις και θα γράφεις όπως και οι άλλοι πως δεν βρήκες μια καλή αγνή κοπέλα για σχέση όπως στην Πολωνία και την Τσεχο-σλοβακία  :P :P :)
Φιλικά πάντα.. Α και πας νωρίς.. περίμενε λίγο να μπει ο Απρίλης, πήγαινε 1,2 βδομάδες αργότερα και μπορεί να μας βρεις εκεί δίπλα.. να κάνουμε Love-Tourism  :grin: :grin: :grin:
Ασε το παιδι να παει στις ευκολες λυσεις.Για να λεει και καλη πρωτοχρονια κατι θα ξερει...Ασε να παει και να μας πει εμπειριες. Και να μην καρφωσει...καθολου και αυτο ειναι εμπειρια! Το θεμα ειναι να περνας καλα στο ταξιδι ασχετως ποσα κοριτσια παστελωσεις

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Ηδη έχει πάει Κίεβο και ξέρει τι παίζει.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Αυτές οι Ουκρανές γιατί έχουν καταντήσει έτσι? Να μιλάω με 18χρονα και να ζητάνε άμεσως λεφτα..Βρωμίαρες απο τη  εφηβεία σχεδόν...Γιατί έχει μπεί τόσο η πουτανία στο αίμα τους? Θέλει κοινωνική μελέτη!!

Δεν είναι θέμα φτωχιας πάντως...Εχω γκόμενες απο πολύ φτωχές χώρες και είναι μια χαρά κορίτσια.Ακόμα και Αθήνα έχω μια απο Νικαράγουα, απο Φιλιππινες ακόμα και απο Αλβανία..Καμία δεν μου έχει ζητήσει ποτέ ούτε ένα ευρώ..Απλά οκ όταν βγαίνουμε εννοείται πως δεν τις αφήνω να πληρώσουν στο σουβλατζίδικο η στις μπυραρίες..Οι Ουκρανές ζητάνε λεφτά για να αγοράσουν iphone και μάρκες ρούχες...ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΙΑΡΕΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ και στον σώμα..

Αυτό που βλέπω κάθε φορά Κίεβο στα clubs, στο διαδίκτυο παντού είναι εξωπραγματικό!!!! Ζητάνε δώρα και λεφτά μόνιμα και στα ίσα..Η απόλυτη πουτανία και ο εξεφτελισμός..Πουτάνες σε όλες τις χώρες υπάρχουν αλλά σε ένα μικρό ποσοστό...Στην Ουκρανία μπορέι να πλησιάζει και το 65-70% η πουτανία..Είτε η άμεση είτε η έμμεση!!! Ακόμα και να βρείς μια normal εκεί δεν μπορέι να αναιρέσει το γενικό σύνολο..

Εγω προσωπικά έχοντας ταξιδέψει σε πάνω απο 30 χώρες δηλώνω πως τέτοιο βαθμό πορνείας και πουτανίας δεν έχω αντικρύσει πουθενα!!!

Ρωσσία μια χαρά είναι έχει τα πάντα..Το θέμα είναι Βίζα και κόστος ζωής...Κοστίζει το ταξίδι!! Εκεί παίζει να σου κάτσει όμως και καλή γκόμενα με λεφτά καινα σε ερωτευτεί κίολλας...Στην ερωτική καρίερα μου έχω Ρωσσίδες απο Μοσχα καλά οικονομημένες....Το μέλλον δυστυχώς είναι μόνο προς τα εκει..

D

dude901123

Επισκέπτης
Ασε το παιδι να παει στις ευκολες λυσεις.Για να λεει και καλη πρωτοχρονια κατι θα ξερει...Ασε να παει και να μας πει εμπειριες. Και να μην καρφωσει...καθολου και αυτο ειναι εμπειρια! Το θεμα ειναι να περνας καλα στο ταξιδι ασχετως ποσα κοριτσια παστελωσεις

Αν σου πω ότι αυτό σκεφτόμουν όταν γύρισα από το τελευταίο ταξίδι? Πέρα από το πόσες γυναίκες έφαγα και πόσο καλός πηδήκουλας ήμουν που όλοι κολλάμε με αυτό, τώρα που πέρασαν 2 βδομάδες από τη στιγμή που γύρισα λέω πως αν κάνεις μερικά ταξίδια και βγεις από τα logistics (πόσες γυναίκες, σε πόσες μέρες με πόσα συνολικά έξοδα) και το δεις ήρεμα για εμένα πλέον η αξία βρίσκεται στην εμπειρία και στο ίδιο το ταξίδι. Βέβαια το λέω εκ του ασφαλούς καθότι όλα πήγαν καλά και μπορώ να δω παραπέρα. Δεν ξέρω τι θα έλεγα και τι καντήλια θα κατέβαζα αν πήγαινα εκεί και δεν μου καθόταν η φάση και ξενέρωνα...

D

dude901123

Επισκέπτης
Αυτές οι Ουκρανές γιατί έχουν καταντήσει έτσι? Να μιλάω με 18χρονα και να ζητάνε άμεσως λεφτα..Βρωμίαρες απο τη  εφηβεία σχεδόν...Γιατί έχει μπεί τόσο η πουτανία στο αίμα τους? Θέλει κοινωνική μελέτη!!

Δεν είναι θέμα φτωχιας πάντως...Εχω γκόμενες απο πολύ φτωχές χώρες και είναι μια χαρά κορίτσια.Ακόμα και Αθήνα έχω μια απο Νικαράγουα, απο Φιλιππινες ακόμα και απο Αλβανία..Καμία δεν μου έχει ζητήσει ποτέ ούτε ένα ευρώ..Απλά οκ όταν βγαίνουμε εννοείται πως δεν τις αφήνω να πληρώσουν στο σουβλατζίδικο η στις μπυραρίες..Οι Ουκρανές ζητάνε λεφτά για να αγοράσουν iphone και μάρκες ρούχες...ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΙΑΡΕΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ και στον σώμα..

Αυτό που βλέπω κάθε φορά Κίεβο στα clubs, στο διαδίκτυο παντού είναι εξωπραγματικό!!!! Ζητάνε δώρα και λεφτά μόνιμα και στα ίσα..Η απόλυτη πουτανία και ο εξεφτελισμός..Πουτάνες σε όλες τις χώρες υπάρχουν αλλά σε ένα μικρό ποσοστό...Στην Ουκρανία μπορέι να πλησιάζει και το 65-70% η πουτανία..Είτε η άμεση είτε η έμμεση!!! Ακόμα και να βρείς μια normal εκεί δεν μπορέι να αναιρέσει το γενικό σύνολο..

Εγω προσωπικά έχοντας ταξιδέψει σε πάνω απο 30 χώρες δηλώνω πως τέτοιο βαθμό πορνείας και πουτανίας δεν έχω αντικρύσει πουθενα!!!

Ρωσσία μια χαρά είναι έχει τα πάντα..Το θέμα είναι Βίζα και κόστος ζωής...Κοστίζει το ταξίδι!! Εκεί παίζει να σου κάτσει όμως και καλή γκόμενα με λεφτά καινα σε ερωτευτεί κίολλας...Στην ερωτική καρίερα μου έχω Ρωσσίδες απο Μοσχα καλά οικονομημένες....Το μέλλον δυστυχώς είναι μόνο προς τα εκει..

Στη Μόσχα θα στα φάνε έμμεσα. Η κάθε τύπισσα έχει άλλους 10 που ψωνίζει από tinder και περιμένει τον ιππότη να την πάει στα καλύτερα, να τη διασκεδάσει.. Και ίσως του κάτσει. Αλλιώς περιμένει ο Mohammed, ο Steve, ο Michael αν εσύ δεν είσαι ιππότης. Τα ίδια ισχύουν και Κίεβο και Οδησσό, απλά οι κοπέλες το έχουν απλοποιήσει. Μη χαλάς άδικα χρήματα για διασκέδαση, δώσε μου ένα 100-50αρικο, iPhone.. Αφού τόσο το πληρώνουν όλοι οι υπόλοιποι που βρίσκουν πτήσεις από όλη την Ευρώπη και την Τουρκία με 50 ευρώ, χωρίς Visa για Κίεβο για να πάνε σ/κ με ένα χιλιάρικο στην τσέπη και όνειρα σε στυλ κμαν. Εγώ ηλίθιος είμαι που δεν πατάω Κίεβο και Οδησσό? Τι να κάνω εκεί? Αφού μαζεύονται όλα τα αρπακτικά να τσιμπήσουν τους μαλακές του σ/κ. Μη μου πεις ότι η τύπισσα που σου ζήτησε iPhone ήταν στο Ternopil, Vinnytsia, Dniepr, Chernivcy

Δ

Διαγραμμένο μέλος 36125

Επισκέπτης
Αυτές οι Ουκρανές γιατί έχουν καταντήσει έτσι? Να μιλάω με 18χρονα και να ζητάνε άμεσως λεφτα..Βρωμίαρες απο τη  εφηβεία σχεδόν...Γιατί έχει μπεί τόσο η πουτανία στο αίμα τους? Θέλει κοινωνική μελέτη!!

Πολυ σωστα ολα!!!Συνφωνω   Ομως και εμεις...  για εμας  δεν λεμε τιποτα!!!! Υπαρχει και το υπολοιπο ποσοστο ομως τον απλων και καθημερινων γυναικων   οπου πολλες απο αυτες ποτε τους δεν συναντησαν Ελληνα  ποσο μαλλον  δεν βγηκαν ποτε ραντεβου με Ελληνα! Εκεινη την ωρα  ειναι  σαν  να εκπροσωπουμαι ολους τους Ελληνες! Για ρωτα τες την γνωμη τους την επομενη μερα   αφου τις παστελωσαμε  και μετα   πως την συμπεριφερθηκαμε??! Μηπως ειμασταν εμεις οι παπατζηδες μηπως εμεις θελουμε κοινωνικη μελετη???

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ραντεβού με Ουκρανέζες βρίσκεις όσα θες.Για να γαμήσεις όμως δηλαδή να περάσεις στο ψητό χρειάζεσαι κασέρι.Είναι το ίδιο από τη μεριά της.Σου λέει για dating δεν έχω πρόβλημα.Οσο μένει στο dating.Αν όμως θες σεξ πρέπει να πληρώσεις.
Διαχωρίζουν κάπως το σεξ από τα συναισθήματα σκέφτονται λογικά υπολογιστικά.
Βασικά τα ραντεβού είναι μια διαδικασία διαπραγμάτευσης όπου οι δύο πλευρές παρουσιάζουν τα όπλα τους.
Αυτή σε ρωτάει πόσο αξίζεις?Πόσα μπορείς να δώσεις για να καλύψεις τις ανάγκες μου?
Και εσύ ρωτάς τι προσφέρεις σεξουαλικώς?Πόσο εκτιμάς την τιμή σου?Βέβαια δε λέγονται έτσι άμεσα αλλά αυτό είναι το πλαίσιο.Παίρνεις τις πληροφορίες και κάνεις την προσφορά έμμεσα.

Εγώ συνήθως τους δίνω 20% πάνω από την αγοραία τιμή που υπολογίζω ώστε να μην αρνηθούν.Για να ξέρεις την αγοραία τιμή χρειάζεται εμπειρία.Αν κάνεις λάθος προσφορά η γκόμενα την κάνει.Αν κάνεις υπερβολική πιάνεσαι κορόιδο.
Δεν είναι συναισθηματικό high οτι η γκόμενα φτιάχνεται με τα χρήματα ή τα δώρα και για αυτό σε πηδάει.Είναι οτι το κάνει σαν ανταλλαγή ακόμα και να μη νιώθει τίποτα απολύτως για εσένα ακόμα και αν δε σε χωνεύει καθόλου.Από εκεί πηγάζουν πολλές mentalιές στη συμπεριφορά των Ουκρανέζων μπορεί να σε βρίζει ή να είναι ξινή ενώ στήνει κώλο.

Αντίθετα οι Πολωνέζες παίρνουν high από το ρευστό φτιάχνονται συναισθηματικά και για αυτό πηδιούνται.Αυτό όμως οδηγεί σε άλλες mentalιές όταν το επεισόδιο ξεθωριάσει τα λεφτά τελειώσουν αρχίζουν τα δάκρυα,η μίρλα κτλ.
Μόνο οι Τσέχες είναι ισορροπημένες κάπως καταπνίγουν τη γυναικεία μαλακία μέσα τους και βγάζουν αξιοπρεπή εικόνα.Γαμάς σαν κύριος και ό,τι και να νιώθουν δεν το δείχνουν.Ανώτερη κουλτούρα.
Οι Ρωσίδες πάλι στα πρήζουν για παραπάνω έξοδα είναι ακόρεστες.

Επίσης πολλοί νομίζουν οτι αν έχουν καλό παραμύθι θα γαμήσουν τζάμπα ή φτηνότερα.Αυτό δεν ισχύει.Αυτό που μετράει είναι η ποσότητα ρευστού που φέρνεις πόσο ενεργητικός είσαι τι προσπάθεια καταβάλλεις και ο βαθμός εμπειρίας σου.
Αν πας με μεγάλες ποσότητες ρευστού χτυπάς σαν πολυβόλο σε βαρέλι.Πρέπει να είσαι κάπως μανιακός αυτές οι χώρες δεν είναι για λογικούς ανθρώπους.Ετσι σκοτώνεις τον ανταγωνισμό αφού οι άλλοι δεν είναι τόσο μανιακοί ούτε φέρνουν τόσο ρευστό ούτε είναι μπουκαδόροι ούτε τρέχουν.
Το πρόβλημα είναι πάντα ο χρόνος.Πρέπει να σκοτώνεις τη γαμημένη επίδραση του χρόνου ώστε να μη μετράει.Συμπιέζεις τους χρόνους δηλαδή και κάνεις συγκέντρωση των μέσων για Blitzkrieg.Ετσι γλιτώνεις περιπλοκές όπως ασθένειες,να σε ψειρίσουνε,να ξεμείνεις από χρήματα τις τελευταίες μέρες κτλ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Στη Μόσχα θα στα φάνε έμμεσα. Η κάθε τύπισσα έχει άλλους 10 που ψωνίζει από tinder και περιμένει τον ιππότη να την πάει στα καλύτερα, να τη διασκεδάσει.. Και ίσως του κάτσει. Αλλιώς περιμένει ο Mohammed, ο Steve, ο Michael αν εσύ δεν είσαι ιππότης. Τα ίδια ισχύουν και Κίεβο και Οδησσό, απλά οι κοπέλες το έχουν απλοποιήσει. Μη χαλάς άδικα χρήματα για διασκέδαση, δώσε μου ένα 100-50αρικο, iPhone.. Αφού τόσο το πληρώνουν όλοι οι υπόλοιποι που βρίσκουν πτήσεις από όλη την Ευρώπη και την Τουρκία με 50 ευρώ, χωρίς Visa για Κίεβο για να πάνε σ/κ με ένα χιλιάρικο στην τσέπη και όνειρα σε στυλ κμαν. Εγώ ηλίθιος είμαι που δεν πατάω Κίεβο και Οδησσό? Τι να κάνω εκεί? Αφού μαζεύονται όλα τα αρπακτικά να τσιμπήσουν τους μαλακές του σ/κ. Μη μου πεις ότι η τύπισσα που σου ζήτησε iPhone ήταν στο Ternopil, Vinnytsia, Dniepr, Chernivcy

Δεν πάει κανένας μόνο για ΣΚ με χιλιάρικο εξτρά για γούστα.Αυτό το κάνω μόνο εγώ.Το 90% έχουν πολύ σφιχτό μπάτζετ ίσα ίσα που τους φτάνει για αεροπορικά,ξενοδοχείο και έξοδα ραντεβού.Και μένουν μια δυο βδομάδες τουλάχιστον.
Ενα πλεονέκτημα έχουν οι μονιμάδες και κάτι retired Αμερικανοί που επίσης μένουν σε μόνιμη βάση.Οι υπόλοιποι δεν είναι καν ανταγωνισμός.
Δηλαδή και να τους πει η γκόμενα πάρε μου iphoni να με γαμάς όλη τη βδομάδα αυτοί δεν έχουν γιατί τα έχουν φάει όλα στο ταξίδι.Παρεπιπτόντως εγώ δε θεωρώ οτι πληρώνω 700/7=100 ευρώ την ημέρα για μοντέλο σε αυτή την περίπτωση αλλά οτι έσκασα 700.Δεν κρατάω ποτέ γκόμενα πάνω από διήμερο γιατί είναι ανυπόφορες και θέλω να βρω και άλλες επί τόπου.
Βασικά το 95% των τουριστών στο Κίεβο είναι ξέφτιλοι.Πάνε απλώς γιατί είναι φτηνά και έχει εξαθλιωμένες γκόμενες.Τα άτομα υψηλών εισοδημάτων έχουν ήδη γκόμενες στις χώρες που μένουν ή είναι παντρεμένοι τους έχουν αρπάξει οι ντόπιες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αυτές οι Ουκρανές γιατί έχουν καταντήσει έτσι? Να μιλάω με 18χρονα και να ζητάνε άμεσως λεφτα..Βρωμίαρες απο τη  εφηβεία σχεδόν...Γιατί έχει μπεί τόσο η πουτανία στο αίμα τους? Θέλει κοινωνική μελέτη!!

Σιγά σιγά ο Dr. Love έρχεται στα λόγια μου.Ηδη παραδέχτηκε οτι οι γκόμενες στα δύο σλαβικά κέντρα(Ουκρανία,Τσεχία) πάνε για λεφτά.Σιγά σιγά θα παραδεχτεί οτι Ρωσίδες Πολωνές κάνουν το ίδιο.

''People stare at Natalia. She is stunningly beautiful, elegant, and with a figure that a movie star would die for.
I've known her for four hours and we have just had a bottle of champagne that cost me £200. Now we're strolling down Old Bond Street in London.
She pauses at a jewellery shop and stares in the window. With an exquisitely manicured finger, she points to a diamond encrusted wristwatch.

"This is lovely," she tells me. "Will you buy it for me when the shop opens tomorrow?"
"It's £33,000," I choke. She looks at me, puzzled.
Her blue eyes freeze and she removes her hand from my arm.
"Is money a problem?" she asks, in a caring sort of way.''

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Σιγά σιγά ο Dr. Love έρχεται στα λόγια μου.Ηδη παραδέχτηκε οτι οι γκόμενες στα δύο σλαβικά κέντρα(Ουκρανία,Τσεχία) πάνε για λεφτά.Σιγά σιγά θα παραδεχτεί οτι Ρωσίδες Πολωνές κάνουν το ίδιο.

''People stare at Natalia. She is stunningly beautiful, elegant, and with a figure that a movie star would die for.
I've known her for four hours and we have just had a bottle of champagne that cost me £200. Now we're strolling down Old Bond Street in London.
She pauses at a jewellery shop and stares in the window. With an exquisitely manicured finger, she points to a diamond encrusted wristwatch.

"This is lovely," she tells me. "Will you buy it for me when the shop opens tomorrow?"
"It's £33,000," I choke. She looks at me, puzzled.
Her blue eyes freeze and she removes her hand from my arm.
"Is money a problem?" she asks, in a caring sort of way.''
xaxaxaxaxa ευγε αρχοντα

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
συμφωνω με τον αρχοντα θα σας πω τι εγινε χτεσ που επαιζα μπαντου.μια γκομενιτσα 28 καραπουταναρα στελνω μυνημα και απαντα.λεει μετα δεν με αγαπα κανενας εμενα χαχαχαχ.λεω οραια θα μπω αμεσως το ψητο.της ειπα θα ερθω οδυσσο συντομα να γνωριστουμε.πρωτα θα ειμαι αρμενια.λεει μαζι θα παμε?οχι εσενα οδυσσο θα σε δω.λεω μετα θελω να σε σπονσαρω οταν ερθω για να απαντησει θετικα χαχαχαχ.τι απαντα η καραπουταναρα?οχ λεει δεν ειναι το θεμα μου αυτο και χαμογελα.της λεω οταν θα ειναι γραψε μου.δεν ξαναεστειλε.την επαθα και μαμπα ενω ειναι καραπουταναρεσ και μπαινω αμεσως στο ψητο που εκει θα καταληξει στο τελοσ αλλασουν διαθεση.ειναι αυτο που λεσ δεν αρεσει στην πουτανα να την λενε πουτανα χαχαχαχ

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Σκέφτομαι για τέλη μαρτιου να σκασω μύτη για καμιά βδομάδα για Κιεβο κ ίσως Οδυσσο αν είναι κανείς εκείνο τον καιρό ενημέρωστε...καλή μέρα να χεται ολοι
μαρτι δεν θα ειμαι 23 φεβρουαριου παω κυπρο.4 απριλη παω οδυσσο παλι μια εβδομαδα,μετα απο οχτωβριο μαλλον.εχω κανει αλλα σχεδια καλοκαιρι.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Δεν έρχομαι στα λόγια σου Kman όποιος διαβάσει τα Posts μου τα τελευταία χρόνια ΠΟΤΕ δεν έχω γράψει για Ουκρανία πέρα απο ότι είναι πουτάνες με λεφτά ή αλλιώς ανέραστες!!

Μην μπλέκεις τη  Πολωνια σε αυτό το παιχνίδι...Δεν υπάρχει κάποιος που ξέρει την Πολωνία καλύτερα απο μένα και η παραμικρή σύγκριση με Ουκρανία είναι άνευ νοήματος...Καμία απολύτως ομοιότητα σε οποιοδήποτε επίπεδο..

Ουκρανια=εκτός ΕΕ προς Ρωσσιά ας το αρνιούνται (Ρώσσικα μιλάνε εξάλλου)-> Πολωνια=ΕΕ πιο κοντά στην Γερμανία κυρίως προς τα Δυτικά..Εξάλου Γερμανικές πόλεις ήταν το wroclaw,poznan κλπ και πλήρης μίσος προς Ρώσσους!!
Ουκρανία= Κατεστραμένη χωρα -> Πολώνία = η πιο αναπτυσόμμενη χώρα αυτή την στιγμή στην Ευρώπη, πλέον αιώνες μπροστά απο Ελλάδα
Ουκρανία= Ορθόδοξες -> Πολωνία = καθολικές σε τραγικό/αρρωστημένο/ενοχλητικό βαθμό
Ουκρανία = Πορνεία στο 65% -> Πολωνία = Πορνεία ούτε στο 1% και κρυφά μόνο απο sites (ούτε καν στα μαγαζία)
Ουκρανία= Μουνάρες -> Πολωνία= επι το πλείστον μπάζα με φάτσες ότι να ναι
Ουκρανία= Πηδάς με λεφτά αλλά λογικά μυαλα -> Πολωνία=Πηδάς χωρίς λεφτά,ούτε καν κερνάς αλλά ΠΑΡΑΝΟΙΚΑ μυαλά σε τέτοιο βαθμό που δεν υπάρχουν κανόνες και δεν τις αντέχεις.
Ουκρανία=Καρίολες και πουτάνες απο κούνια -> Πολωνία= Η νέα γενία έχει πολύ υψηλή παιδεία και αρχές απο το σπίτι (πάιζει ρόλο και ο καθολικισμός και σε αυτό) για αυτό ποτε δεν πουλάνε το μουνί τους για τα λεφτά. Το να έχω βγάλει πάνω απο 300 Πολωνέζες ραντεβού και να μην έχω πληρώσει ποτέ σημαίνει κάτι..Όταν στις 50-60 Ουκρανέζες που έχω βγάλει θέλαν κέρασμα το 100%..Ναι απο το 0% των Πολονέζων στο 100% στις Ουκρανέζες..Αριθμοί που δεν σηκώνουν παραπάνω ανάλυση.

Θα συμφωνήσω σε κάτι που έγραψες κατα 100%..Το να βγάζεις ραντεβού Ουκρανία είναι πανεύκολο το να της πηδήξεις όμως όχι..Έχουν αποσυνδέσει το συανίσθημα απο το sex όπως είπες...Σε αυτό συμφωνω...Είναι αυτό που έγραψα ΑΚΑΒΛΕΣ...

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
dr love οταν ηρθε ο ελληνας απο την βραζιλια 2 φορεσ για 2 με 3 μηνες να κανει καμακια και να αγορασει σπιτι αναλαβα να τον βαλω στον σωστο δρομο.ηταν οραιοσ αντρασ 45 με λεφτα,επεμενε δεν πληρωνω ποτε βραζιλια και ειμαι καμακι.δεν καταφερε να του μιλησει γκομενα εκτοσ μια βιζιτα που την βρηκα εγω.δεν το δεχοταν οτι πρεπει να πληρωσει.στο τελος πριν φθγει τελαιταια μερα μου λεει.τελικα εχεισ δικαιο καραπουταναρεσ ειναι.εχουν ολεσ την τιμη τουσ στο ιτερνετ.μετανιωσα που θα παω φεβραρι και απριλιο.μου αρεσει η πολη αλλα αυτεσ οι καταστασεισ με εχουν αηδιασει.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Εγώ θέλω να γράφω όσο πιο αντικειμενικά / επιστημονικά γίνεται χωρίς να επηρεάζομαι από τυχαίες καταστάσεις που δεν αλλάζουν τα γενικά συμπεράσματα. Στο τελευταίο ταξίδι πήδηξα μία στο Κίεβο αλλά δεν ήταν Ουκρανή ήταν από Καζακστάν και απλά δούλευε σε εταιρία εκεί. Την γνώρισα στο Tinder. Ταυτόχρονα όμως έβγαλα 10-12 γκόμενες Ουκρανέζες απο Tinder/Βράδυ/Καφετέρια κλπ και διαπίστωσα αυτά που αναλύω πιο πάνω. Δεν έκατσε καμία, ζήταγαν όλες κεράσματα!!!! Και άκαβλες!!

Ένας άλλος στην  θέση μου θα έλεγε ορίστε πήγα Κίεβο και πήδηξα!! Εγώ όμως ούτε που ανέφερα την περίπτωση της γκόμενας από Καζακστάν γιατί δεν θα προσφέρει απολύτως τίποτα στη ανάλυση για Ουκρανέζες!!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οι Ουκρανέζες δεν είναι άκαυλες απλά καυλώνουν με το ρευστό.
Money is the world's greatest aphrodisiac που λένε.
Οταν βλέπουν κασέρι ή kasa που λένε τα μάτια τους γυαλίζουνε και οι μουνοχυμοί τρέχουν απεριόριστα.Flash some cash είναι η παραδοσιακή τακτική των θαμώνων του μπλοκ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom