Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Με λίγα λόγια πήγες 10 μέρες Κίεβο, πέρασες όμορφα, ήπιες, έφαγες παντού γυναικάρες, έβγαλες ραντεβουδάκια 7-10 γυναίκες ήπιαν έφαγαν και τελικά δεν έκατσε καμία να τον φάει !!!

Καταρχάς μπράβο γιατί είσαι αληθινός και ειλικρινής..Δέυτερον ακριβώς τα ίδια έζησα και εγω και τα έχω αναφέρει παραπάνω-στην αγαμία φεύγω συνήθως απο εκεί στα ταξίδια..

Η μόνη μεγάλη διαφορά που έχουμε είναι πως νομιζεις πως έφταιγε η τύχη,ο χρόνος οι επιλογές κλπ και την άλλη φορά ή αν τα έκανα αλλιώς ή ...ή ...ή..θα ήταν διαφορετικά..Απλά δεν είναι και δεν θα είναι!! Αυτο είναι το Κίεβο...Κουκλιά παντού αλλά άκαβλα, ξενέρωτα ραντεβού που ανεφερες απο Tinder με κεράσματα κλπ...Χαμένος χρόνος για μένα για κυνηγητό...Ακόμα και αν με την προσπάθεια έιχαν παει αλλιώς τα πράγματα και είχε κάτσει τελικά μία δεν θα άλλαζε τον κανόνα...Πάλι θα ηθελε 10-15 ραντεβού με διαφορετικές γκόμενες να κερνάς πάντα φαι και πότο μήπως και τελικά (που δεν) κάτσει η μία και σπάσει ο κανόνας!!!

Θα συμφωνήσω με kman πως αν σκάσεις χρήμα τα πράγματα θα άλλαζαν 180 μοίρες σε αυτήν την πορνο-χώρα!!! γιατί μόνο για αυτό είναι...¨οπως έγραψα να κάνεις βολτίτσα, να πιείς, να φάς , να βλέπεις παντού γυναικάρες και να σκάσεις και ενα πενηνταρικάκι να πέρνεις καμιά πουτανίτσα..Love τουρισμός αποτυχημένος στην πορνο-χώρα!!
Σε αυτά συμφωνώ πλήρως! Για όσους τρελαίνονται για Ουκρανέζες και θέλουν οπωσδήποτε να γνωρίσουν κοπέλα απο αυτή τη χώρα χωρίς να πληρώσουν πρέπει να την πετύχουν στις διακοπές της..Εκεί μπορεί κάποιος να χτυπήσει και 9άρι με καλούτσικη δουλειά και πιτσιρίκα! Βέβαια μετά τη Μαιντάν κόπηκαν αυτά στη Ρόδο...Στην Ευρώπη , ίσως σε καμιά Βαρκελώνη να πετύχεις!Αν πάει κάποιος τώρα θα ήθελα να μας πει προς ποιες πολιτισμένες και ασφαλείς πόλεις βρίσκουν φτηνές πτήσεις
Απορώ πως ο κουμπάρος στη Κύπρο το καλοκαίρι δεν κάνει παιχνίδι..

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Λες βλακειες.Ο Γκλοκ και o Dr. Love δε γαμησαν τίποτα Ουκρανία ενώ γαμησαν τον αγλεουρα σε γειτονική χώρα.
Απλά κολλάτε δεν καταλαβαίνετε πώς λέτε τα ακριβώς αντίθετα πράγματα.
Θα συμφωνήσω και σε αυτό ως προς εμένα! Την ίδια περίοδο ακριβώς με τον ίδιο καιρό οι γειτονικές του Λβίβ πόλεις όπως η Κρακοβία και το Λούμπλιν ήταν κλάσεις ανώτερες απο κάθε άποψη!! Πολωνία για ηλικίες που μπαίνεις μέσα στο κλάμπ και οι γκόμενες δεν σκέφτονται "τι ήρθε να κάνει ο θείος εδώ?" δηλαδή για άτομα με νεανική εμφάνιση είναι πολύ καλά! Επίσης και τα ραντεβουδάκια απο το Τίντερ μπορεί να έχουν Happy end!
Το μεγάλο στοίχημα τώρα είναι η Ρωσία! Σε επίπεδο προετοιμασίας έχω κάνει όλα αυτά που δεν μπόρεσα να κάνω στην Βίνιτσα.. Δηλαδή έχω προετοιμάσει σοβαρά κάποιες κοπέλες για συνάντηση παραπάνω απο φιλική! Βέβαια όλες θέλουν την προοπτική σχέσης και έτσι απαντώ σαν Dιrty! Θα πάω και τα δωράκια μου αλλά όχι τίποτα "Wow", κάποια έξυπνα ελληνικά προιόντα του 10ευρου! Βέβαια στα ραντεβού δεν πηγαίνω για το χαμόγελο της γκόμενας αλλά για στενό μαρκάρισμα και με στύλ "σήμερα περνάμε καλά"  Στις Ουκρανέζες της επαρχίας δεν μου βγαίνει..Τα shit tests είναι πολύ απότομα και άγαρμπα που δεν το συνεχίζω.. Και βέβαια καμιά σχέση η ποιότητα της Μόσχας με της Ουκρανίας εκτός Κιέβου..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Σε αυτά συμφωνώ πλήρως! Για όσους τρελαίνονται για Ουκρανέζες και θέλουν οπωσδήποτε να γνωρίσουν κοπέλα απο αυτή τη χώρα χωρίς να πληρώσουν πρέπει να την πετύχουν στις διακοπές της..Εκεί μπορεί κάποιος να χτυπήσει και 9άρι με καλούτσικη δουλειά και πιτσιρίκα! Βέβαια μετά τη Μαιντάν κόπηκαν αυτά στη Ρόδο...Στην Ευρώπη , ίσως σε καμιά Βαρκελώνη να πετύχεις!Αν πάει κάποιος τώρα θα ήθελα να μας πει προς ποιες πολιτισμένες και ασφαλείς πόλεις βρίσκουν φτηνές πτήσεις

Δεν τον παίρνει γιατί αυτές που έρχονται Κύπρο έχουν λεφτά και έχει και τον τοπικό ανταγωνισμό.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Θα συμφωνήσω και σε αυτό ως προς εμένα! Την ίδια περίοδο ακριβώς με τον ίδιο καιρό οι γειτονικές του Λβίβ πόλεις όπως η Κρακοβία και το Λούμπλιν ήταν κλάσεις ανώτερες απο κάθε άποψη!! Πολωνία για ηλικίες που μπαίνεις μέσα στο κλάμπ και οι γκόμενες δεν σκέφτονται "τι ήρθε να κάνει ο θείος εδώ?" δηλαδή για άτομα με νεανική εμφάνιση είναι πολύ καλά! Επίσης και τα ραντεβουδάκια απο το Τίντερ μπορεί να έχουν Happy end!
Το μεγάλο στοίχημα τώρα είναι η Ρωσία! Σε επίπεδο προετοιμασίας έχω κάνει όλα αυτά που δεν μπόρεσα να κάνω στην Βίνιτσα.. Δηλαδή έχω προετοιμάσει σοβαρά κάποιες κοπέλες για συνάντηση παραπάνω απο φιλική! Βέβαια όλες θέλουν την προοπτική σχέσης και έτσι απαντώ σαν Dιrty! Θα πάω και τα δωράκια μου αλλά όχι τίποτα "Wow", κάποια έξυπνα ελληνικά προιόντα του 10ευρου! Βέβαια στα ραντεβού δεν πηγαίνω για το χαμόγελο της γκόμενας αλλά για στενό μαρκάρισμα και με στύλ "σήμερα περνάμε καλά"  Στις Ουκρανέζες της επαρχίας δεν μου βγαίνει..Τα shit tests είναι πολύ απότομα και άγαρμπα που δεν το συνεχίζω.. Και βέβαια καμιά σχέση η ποιότητα της Μόσχας με της Ουκρανίας εκτός Κιέβου..

Ποια Ρωσία?Εκεί δε θα κάνεις απολύτως τίποτα.Θα βγεις με μερικές αλλά ουσία μηδέν.Οι Ρωσίδες σε πάνε κατευθείαν στο μαγαζί για να ψωνίσεις.
Τζάμπα μόνο οι Πολωνέζες τον τρώνε και πάλι άμα είσαι μπάρμπας πληρώνεις και εκεί.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ποια Ρωσία?Εκεί δε θα κάνεις απολύτως τίποτα.Θα βγεις με μερικές αλλά ουσία μηδέν.Οι Ρωσίδες σε πάνε κατευθείαν στο μαγαζί για να ψωνίσεις.
Τζάμπα μόνο οι Πολωνέζες τον τρώνε και πάλι άμα είσαι μπάρμπας πληρώνεις και εκεί.
Απο που κι ως που να με πάνε στα μαγαζιά...Το πιο πιθανό είναι να τις συναντάω σε ώρες που είναι κλειστά !Το σημείο συνάντησης το ορίζω αυστηρά σε ακτίνα 5-10 λεπτά περπάτημα απο το ξενοδοχείο μου!Και θα πάρω κρασιά απο το duty free για να τους λέω πάμε να πιούμε Ελληνικό Κρασί!Αυτά για τα ιντερνετικά ραντεβού!Στα κλάμπ αλλάζει το πράγμα!Ελπίζω να μου πάρει λίγο χρόνο προσαρμογής και να χτυπήσω γρήγορα στο ψαχνό!Όλες οι Ρωσίδες που πάνε σε κλάμπ χτυπιούνται λίγο στο χορό..Και ξαναγυρίζουν στα τραπέζια με τη παρέα τους..Κάπου εκεί είναι το ...μεταίχμιο

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Κοίτα γενικά Ρωσία,Ουκρανία επιταγχύνεις πολύ με ρευστό.Αλλιώς αδιάκοπα ραντεβού και μηδέν αποτέλεσμα.Δεν είναι Πολωνία κτλ να ενθουσιάζονται.
Ισως Μόσχα να είναι διαφορετικές.

kkkgas

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2017
Like
0
Πόντοι
1
Οι Ρωσσιδες η στην Ρωσσια η στην Ελλαδα η οπου πηδιουνται σε πανε πρωτα στα μαγαζια.
Ειναι στο αιμα τους
  :tits: :kissass: :pipa3: :fuck2: :kneel:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Κοίτα γενικά Ρωσία,Ουκρανία επιταγχύνεις πολύ με ρευστό.Αλλιώς αδιάκοπα ραντεβού και μηδέν αποτέλεσμα.Δεν είναι Πολωνία κτλ να ενθουσιάζονται.
Ισως Μόσχα να είναι διαφορετικές.
Δεν υπάρχουν ενδείξεις πως οι Ρωσίδες είναι ίδιες με τις Ουκρανέζες!!!Και αν κάποια στη Ρωσία ζητάει μαγαζιά δώρα ή λεφτά μάλλον Ουκρανέζα μετανάστρια  είναι ή απο Νότια Ρωσία όπως Ροστοφ η Κρασνοντάρ..Οι μέςες Ρωσίδες της Μόσχας είναι κάτι σαν τις Πολωνέζες στη διασκέδαση !!!

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
240
Πόντοι
36
@Flirter ωραίο post και επειδή έχουμε μιλήσει αρκετά,θεωρώ ότι είσαι και ειλικρινής σε αυτά που γράφεις.

Η εικόνα που περιγράφεις είναι αυτή που έχω και εγώ,γι'αυτό δεν τρελαίνομαι να ξαναπάω Κίεβο.

Κάπου γράφεις :"Κατ' εμέ, ο δείκτης ευκολίας κατακτησης μιας γκόμενας σε ιντερνετ και λάιβ καμάκι αυξάνεται ακόμη περισσότερο,ακόμη και σε 7άρια έως 10άρια, αν διαθέτετε αρκετά καλή εμφάνιση ή/και ηλικία από 25-35, χρήμα για φαγητό και ποτό."

Θεωρώ ότι τα δεκάρια,ειδικά χωρίς αντίτιμο,δεν υφίστανται σαν επιλογή.
Τα 10άρια ξερουν τι και πως.

Και κάτι ακόμη γενικό.
Είδα ότι πήγες και πέρασες και πρωτοχρονιά εκεί.
Δεν ξέρω τι σεναριο πούλησες,αλλά προσωπικά θα απεφευγα κάποιες στανταρ ημερομηνίες να κάνω πορνοεκδρομή.
Γενέθλια,ονομαστική,χριστούγεννα,πρωτοχρονιά.

Ο λόγος είναι ότι  εξαιτίας κάποιων στερεοτύπων κυρίως,τέτοιες "σημαντικές" μέρες της περνάμε με δικούς μας ανθρώπους,φίλους,κ.λ.π.
Θεωρώ ότι εκπέμπει λίγο λουζεριά,,ότι δεν έχεις κοινωνικότητα,κ.λ.π. να είσαι τέτοιες μέρες πορνοτουρίστας και μια γυναίκα μπορεί να το αντιληφθεί.

Σ' ευχαριστώ για το σχόλιο σου. Θα σου απαντήσω πάνω σε αυτα που γράφεις. Θα ήθελα αν μπορείς να απαντήσεις στο πμ μου. Σου έχω στείλει τόσες μέρες αλλά δεν έχεις απαντησει. Σε είχα ρωτήσει για Πολωνία και για το busty.pl. Σου έχω αφήσει στοιχεία επικοινωνίας μου. Αν θέλεις στείλε απευθείας εκεί.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Απο που κι ως που να με πάνε στα μαγαζιά...Το πιο πιθανό είναι να τις συναντάω σε ώρες που είναι κλειστά !Το σημείο συνάντησης το ορίζω αυστηρά σε ακτίνα 5-10 λεπτά περπάτημα απο το ξενοδοχείο μου!Και θα πάρω κρασιά απο το duty free για να τους λέω πάμε να πιούμε Ελληνικό Κρασί!Αυτά για τα ιντερνετικά ραντεβού!Στα κλάμπ αλλάζει το πράγμα!Ελπίζω να μου πάρει λίγο χρόνο προσαρμογής και να χτυπήσω γρήγορα στο ψαχνό!Όλες οι Ρωσίδες που πάνε σε κλάμπ χτυπιούνται λίγο στο χορό..Και ξαναγυρίζουν στα τραπέζια με τη παρέα τους..Κάπου εκεί είναι το ...μεταίχμιο

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
δεν υπαρχει τιποτα απο το κλαμπ,ουτε θα φυγεις  με καμια που θα κερασεισ ουτε θα ξαναδεισ!αυτα για μοσχα

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
πηγα πριν 2 χρονια μια φορα βραδι αγια ναπα.στα κλαμπ και γυρω εχει μονο πιτσιρικεσ παρεα που δεν εχει τιποτα ουτε σε αφηνουν να πλισιασεισ η μιλησεισ ιδικα ρωσικα.υπαρχουν και μπαροβιεσ και βιζιτεσ αλλα ζιτανε 100 ευρο και πανω.φιλοι καμακια που οι 2 ηρθαν οδυσσο και πηραν πουλλο που παιζουν καθε μερα εκει λενε αποτυχια εντελοσ με ρωσιδεσ.ελεγαν μεχρι πριν 15 18 χρονια βρισκαμε καμια αφραγγη στισ τοσεσ καθε μερα που ηταν μονη.δεν ψαχνω καθε χαζι που κανει διακοπεσ και θα θελει τσαμπα φαι και διασκεδασι,θα σου λεει ελα αυριο αφου ξερει δουλευεισ και μετα τηλεφωνα στον γκομενο η αντρα.ειναι χαμενοσ χρονοσ.λευκωσια ερχονται μερικεσ βολτα ολιγοορη με γρουπ 2 φιλεσ μαζι νορμαλ κοπελιτσεσ με λεωφορειο η γρουπ.αυτεσ μονο θαλασα θα τισ δεισ που δεν παω.φετοσ γνωρισα μερικεσμιλησαμε αλλα ηταν λαθοσ ταιμινκ και ηλικιακα.ηταν στιν ηλικια μου και πιο μεγαλεσ η μικρουλεσ αρκετα.δεν παιζεισ με μικρουλεσ ρωσια,ουκρανια μονο με λεφτα αν και θα εχουν ταυτοχρονα νεουσ για γκομενο

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
πηγα πριν 2 χρονια μια φορα βραδι αγια ναπα.στα κλαμπ και γυρω εχει μονο πιτσιρικεσ παρεα που δεν εχει τιποτα ουτε σε αφηνουν να πλισιασεισ η μιλησεισ ιδικα ρωσικα.υπαρχουν και μπαροβιεσ και βιζιτεσ αλλα ζιτανε 100 ευρο και πανω.φιλοι καμακια που οι 2 ηρθαν οδυσσο και πηραν πουλλο που παιζουν καθε μερα εκει λενε αποτυχια εντελοσ με ρωσιδεσ.ελεγαν μεχρι πριν 15 18 χρονια βρισκαμε καμια αφραγγη στισ τοσεσ καθε μερα που ηταν μονη.δεν ψαχνω καθε χαζι που κανει διακοπεσ και θα θελει τσαμπα φαι και διασκεδασι,θα σου λεει ελα αυριο αφου ξερει δουλευεισ και μετα τηλεφωνα στον γκομενο η αντρα.ειναι χαμενοσ χρονοσ.λευκωσια ερχονται μερικεσ βολτα ολιγοορη με γρουπ 2 φιλεσ μαζι νορμαλ κοπελιτσεσ με λεωφορειο η γρουπ.αυτεσ μονο θαλασα θα τισ δεισ που δεν παω.φετοσ γνωρισα μερικεσμιλησαμε αλλα ηταν λαθοσ ταιμινκ και ηλικιακα.ηταν στιν ηλικια μου και πιο μεγαλεσ η μικρουλεσ αρκετα.δεν παιζεισ με μικρουλεσ ρωσια,ουκρανια μονο με λεφτα αν και θα εχουν ταυτοχρονα νεουσ για γκομενο
Τόσο αγάμητες μένουν οι Ρωσίδες στη Κύπρο...Αν έμενα Αγ Νάπα θα ξεσκιζόμουν!Εκεί καλύτερα και απο Φαλιράκι θα είναι...Καλά τα λέει ο Κμαν...

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Δεν υπάρχουν ενδείξεις πως οι Ρωσίδες είναι ίδιες με τις Ουκρανέζες!!!Και αν κάποια στη Ρωσία ζητάει μαγαζιά δώρα ή λεφτά μάλλον Ουκρανέζα μετανάστρια  είναι ή απο Νότια Ρωσία όπως Ροστοφ η Κρασνοντάρ..Οι μέςες Ρωσίδες της Μόσχας είναι κάτι σαν τις Πολωνέζες στη διασκέδαση !!!
ρε φιλε τωρα χειμωνας.μην νομιζεισ θα δεισ γκομενεσ θα εχει κατι πιτσιρικια.πριν 4 με 5 χρονια πηγα στο ζονα κλαμπ ξεχασα το μετρο με 4 οροφουσ κλαμπ.στον τεταρο εκατσα β.ι.π και εκει καθονταν μερικοι ρωσοι μεσαιασ ταξησ αλλα ολοι παρεα.στον πρωτο δευτερο οροφο μονο χορευουν πολλεσ μικρεσ φοιτητριεσ παρεα η μη αλλα δεν σταματανε τον χορο.μια κερασα εδωσε τηλεφωνο και την επομενη δεν απαντουσε.ολεσ ετσι κανουν.βγαλε απο το μυαλο σου οτι θα ταζεισ ιστοριεσ σαν ντερτι.παιζω και εγω καθε μερα με μαμπα μπαντου δεν ανταλασω πανω απο 2 με 3 μυνηματα.ολα εχουν σχεση προσφορασ ζητησησ και διαπραγματευσησ,καμια δεν εχει επικοινςνια μαζι σου αν δεν εισαι εκει και θελει χρημα.μια που μιλουσα 3 μερεσ μια φορα επιδει θα πηγαινα εκεινεσ τισ μερεσ ειπε καθαρα τελευταια φορα που μιλησαμε.πασ με βιζιτεσ?ειπα ναι.λεει ειναι καλο αυτο για μενα και για σενα.μπηκεσ ρολογα?λεω εισαι ομορφη αλλα μου αρεσουν υπερβολικα αδυνατεσ.λεει δεν ειμαι αδυνατη υπερβολικη τοτε τισ λεω η συνεργασια μασ δεν ολοκληρωνεται χαχαχαχ

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
ρολογα τελευταια φορα τον δεκεβριο του 12 πηγα.τωρα με καλεσε φιλοσ κυπριοσ που μενει εκει πριν 20 χρονια μαζι καναμε παρεα εκει και ειμασται κολητοι.παντρευτηκε εκει και μενει μονιμα εδω και 4 χρονια,σε εταιρια κυπριακη δουλευει.δεν καταιβαινω γιατι δεν εχω ορεξη βιζεσ ενω οδυσσο περνω τελεια.ολα τα εχω στο πιατο και διπλα μου.πρωτα η μοσχα ηταν το βασιλειο μου που λεει ο μιτσοσ,στο κιεβο οι ντισκο που λεει ο αρχοντασ στην οδυσσο πηρα συνταξη απο το να κυνηγο αυτεσ.γερασα πια χαχαχαχ.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
μεχρι πριλ 5 χρονια που πηγαινα κιεβο συνηθως πηγαινα και 3 με 5 μερεσ μοσχα.με κουρασε η βιζα,κιεβ ηταν ολα τελεια ετσι εκατσα στα αυγα μου.θα σου πω και που πηγα σαουνα μια φορα με ρωσο φιλο τι εγινε πριν 15 χρονια νομιζω.εφερε ο φιλοσ κατι μαλακισμενεσ σαουνα.εβαλα χερι σε μια ηθελε λεφτα να την γαμησω.ολεσ πουτανεσ πανε σαουνα αν δεν ειναι γκομενα σου,δεν ερχεται μια εκει που γνωρισεσ νορμαλ οπως λενε αλλοι.μονο πουτανεσ.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Τόσο αγάμητες μένουν οι Ρωσίδες στη Κύπρο...Αν έμενα Αγ Νάπα θα ξεσκιζόμουν!Εκεί καλύτερα και απο Φαλιράκι θα είναι...Καλά τα λέει ο Κμαν...
γιατι δεν ερχεται τοτε αγια ναπα ?χαχαχαχμαλακιεσ σου λεει ο κμαν.γαμανε μονο αγγλοκυπριοι που εχουν διαμερισματα αλλεσ αγγλιδεσ τουριστριεσ,κανασ σουηδοσ μεθυσμενη σουηδεζα που μενουν στα ιδια απαρτμεντ και μετα λενε ιστοριεσ για βιασμο και αν εισαι κανασ μπαρμαν,υπαληλοσ κλαμπ και κερνασ τσαμπα εχουν μερικεσ φετιχ με τετειουσ βλακεσ χαχαχαχ.ρωσιδια εκτοσ πουτανεσ δεν εχει ψυχη το βραδι εδω και 5 χρονια.την βγαζουν ολ ινκλουσιβ.σου λεω οταν φευγουν οι ρωσοι απο αγια ναπα τρωνε πινουν τσαμπα και να εχουν πανω τουσ 20 με 30 ευρο φευγωντασ!μου τα ελεγαν κοντακτε σε σαιτ για κυπρο τουσ ρεζιλεψα.ειπα ερχεσται 10 μερεσ και χαλατε 200 με 300 ευρο?το πολυ και οι καλυτεροι.τουσ ειπα οσα τρωω την μερα στην χωρα σασ αν παω 10 μερεσ και που φευγω θα κρατω και 1500 το πιο λιγο που περισευσαν.αστα τι σου λεει ο ενασ ο αλλοσ.ακου τον κουμπαρο.ο κμαν εκανε 2 χρονια να πει οτι οι ιστοριεσ που εγραφε ειναι με πληρωμενενεσ.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
το αγαμητεσ ρωσιδεσ το παιρνω σαν αστειο.δεν υπαρχει αγαμητη ρωσιδα και ουκρανη οσο χαλια και να ειναι.ακομα και οι χαλια αν ερθεισ ουκρανια που ειναι το θεμα θα διαπραγματευτουν το μουνι τουσ,το εχουν σε πλιστιριασμο.εισαι μικρο παιδακι ακομα ρολογα χαχαχαχαχ.μετα την ρωσια δεν θα πασ πουθενα.μαζι μου θα ερθεισ και θα παμε παντου.φυσικα οπειοσ ερχεται και δει τι παιζει με τα ματια του δεν τον κραζω μετα.ολοι φιλοι μου εκαναν καμακια,τα δικα τουσ,δεν ακουγαν τουσ αφησα μονουσ να παιξουν.δεν ξαναηρθε κανενασ και οταν συναφερω ουκρανια ουρλιαζουν χαχαχαχα.θα παιξουμε απο μαμπα κλαμπ οτι θελεισ ,πουλα ερωτεσ και μαλακιεσ να δεισ  και μονοσ οτι δεν αξιζει η χωρα για αυτα που θελουμε.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Αγία Νάπα είναι θεικά.Πολύ καλύτερα από Ρόδο.Καμία σχέση.Για να πάρεις μια σύγκριση φαντάσου το Φαληράκι 5 φορές με πολλή άνεση ούτε στενοί δρόμοι ούτε τίποτα μόνο απλωσιά.
Ελεύθερο καμάκι παντού.
Αν θέλεις πάντως να ακούσεις τη συμβουλή μου και να ξεπουτσιαστείς άραξε Sunny Beach Bulgaria.Το μέρος σου ταιριάζει τρομερά.Τίγκα στο βαλκανικό μουνί,άπειρες Ρωσίδες,Ουκρανές,Πολωνές και Σουηδέζες,Νορβηγίδες,Γερμανίδες και Αγγλίδες για ξεκάρφωμα.Γελοίος ανταγωνισμός από βουλγαρική μαφία και οι Βουλγάρες τουρίστριες τα πιο ξέκωλα από όλες.
Για καμάκια παραλίας δεν έχω δει καλύτερο μέρος από Sunny Beach.Είναι ανεξάντλητη παραλία σκέψου 300000 κλίνες σε ξενοδοχεία σε μια ευθεία.Κορεσμός.200000 τουρίστριες διαθέσιμες ανά πάσα στιγμή και καθαρά νεανικές ηλικίες.
Εκεί ο βασικός σου ανταγωνισμός είναι ο Βούλγαρος με σβέρκο ελέφαντα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom