Ο kavlomenos είναι κακομοίρης.Βλέπει την άλλη με το καλό ντύσιμο και σου λέει τι να πάω εγώ σε αυτή σιγά μη με προσέξει.Ας βρω καμιά φτωχούλα.
Οποια ντύνεται ακριβά είναι βιζιτού κτλ οπότε τις καταλαβαίνει αμέσως.
Το θέμα είμαι τεράστιο βαριέμαι να αναλύσω πώς εντοπίζεις τις βιζιτούδες στο κλαμπ και στα καφέ σε dt.
Οι Σλάβες στο mamba Γερμανία έχουν τουπέ και αιατήσεις καμία σχέση με το πώς είναι στη χώρα τους.Γερμανία το σίγουρο σύστημα να γαμήσεις είναι καμάκι στο Hauptbahnhof των μεγάλων πόλεων.Εκεί βρίσκεις τις Σλάβες.Απλά τώρα μεγάλωσα και το Hauptbahnhof είναι απαιτητικό περιβάλλον πρέπει να είσαι γρήγορος σαν αστραπή όλοι κινούνται γρήγορα.
Με τέτοια ηττοπαθή προσέγγιση που έχει,όχι 5άρια,αλλά ούτε καν αυτά..
Εγώ νομίζω ότι επειδή έχεις καμακώσει και εποχές,που σε Πολωνίες,Τσεχίες είχε πολλαπλάσια ανέχεια,
πιστεύεις ότι έναν μεγάλο ποσοστό των γυναικών θα κάνει τούμπες για μερικά ευρώ.
Άλλο που έχεις την ικανότητα να ξεχωρίζεις ποιες είναι σπονσορέτες και άλλο οι καθημερινές κοπέλες που αν τους το πας στο χρήμα για σεξ,θα φας καμιά τσάντα στο κεφάλι.
Αλλάξαν οι εποχές,άμα διαβάσεις masher.cz θα δεις ότι τα γράφουν οι ίδιοι οι Τσέχοι.
Ρε συ,42 είσαι..
Μη μιλάς λες και είσαι 72.
Ξέρω 40χρονους που σκοτώνουν στο καμάκι και δεν τους φτάνουν ούτε 20χρονοι.
Έλα στο McFit να σε ισιάξω λίγο πριν έρθει το καλοκαίρι
Οι Σλάβες που γνωρίζω εγώ εδώ,κάνουν σαν τρελές για άντρα και τα στάνταρ τους είναι στον πάτο.
Μην ξεχνάς ότι μια νεοφερμένη Ουκρανέζα με μια δουλειά της πούτσας,είναι τελευταία επιλογή για έναν δυτικό άντρα.
Και το ξέρουν και οι ίδιες.
Με πεσμένα τα φτερά και τίγκα στις ανασφάλειες είναι.
Και είναι πάρα πολλές αριθμητικά.
Υ.Γ.Δώσε πόνο στο Πόζναν και άσε το internet