Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
δεν εχεται υποθεση οσοι λετε για τισ κοπελεσ.φενονται μια χαρα και τετειεσ δεν μπορειτε να γνωρησεται οδυσσο.συνεχιστε να γαματε κατω του μετριου γκομενεσ και επιπεδου καθαριστριασ  και αστε αυτεσ στησ φωτο αρχοντα.χαχαχαχ.ακου 5 δινει ο αρχοντασ χαχαχαχ.αυτεσ στισ φωτο δεν πιανονται!

Καλά ρε συ,τραβιέσαι από Κύπρο στου διαόλου τη μάνα για τετοιες ανθυπομέτριες; :2funny:
Στην Κύπρο δεν έχει τέτοιες...

Δηλαδή άμα σου στείλω φωτό με την Ουκρανέζα που έχω stand by εδώ στην Κολωνία,σε έχω ικανό να την βγάλεις Miss Kiev :2funny:

Ουκρανές είναι ρε κουμπάρε.
Αν δεν είναι όμορφες για ποιο λόγο να ασχοληθώ;

Άκου τι κάνω εγώ γενικά,όχι μόνο με Ουκρανές.
Την πέφτω ΜΟΝΟ σε μουνάρες,ΜΟΝΟ σε αυτές που με υπερκαυλώνουν και είτε θα καταφέρω κάτι,είτε όχι.
Τουλάχιστον αν φάω Χ,θα είναι από μουνάρα και όχι τα κοριτσάκια της φωτό.
Και πίστεψε με,κάτι καταφέρνω.
Δεν ταξιδεύω από δω και από κει για να γαμήσω 6άρια και 7άρια.
Ούτε κανάς σαπιοκοιλιάς είμαι,ούτε κανάς απελπισμένος..

Δε με νοιάζει να σε πείσω,εδώ εσύ πιστεύεις ότι είμαι ο kman :grin:,τι να λέμε τώρα..
Απλά αποδέξου κάποτε,ότι δεν έχουμε όλοι το ίδιο αξιόμαχο και θα νιώσεις καλύτερα με τον εαυτό σου. :thumbsup:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Μην την κάνεις μπλοκ,δεν ξέρεις αν τον έχει φάει από κανέναν μόγγολο.
Έχε την απο κοντά και όταν πας επανω ή κατέβει κάτω,ρίξε της έναν απαξιωτικό γαμήσι.

Αν έχεις ξενερώσει τόσο,μην την κάνεις μπλοκ χωρίς να της πεις τον λόγο.
Καραμούζιασέ την τη μαλάκω.

Εν τω μεταξύ,στην καλύτερη από αυτές στις φωτό θα έβαζα 7.
Ελπίζω να κινούμαστε στα ίδια μήκη κύματος.
Για Ουκρανέζες μιλώντας,από 5 η δεξιά,μέχρι 7 η καλύτερη.

Η μόνη γαμήσιμη είναι η δεύτερη από αριστερά άντε και η διπλανή της πρώτη από αριστερά.Η μία 7 η άλλη 6.5.Σε τέτοιες γκόμενες δεν πάω ποτέ σε κλαμπ ούτε και στέλνω μήνυμα αν τις βρω στο ίντερνετ.Καμιά φορά μπορεί να ρίξεις τα στάνταρ αν ένα καλό μουνάκι σου φέρει την πιο μέτρια φίλη της για τριολέ.
Εξαρτάται και από το τι είναι διαθέσιμο.Τσεχία δεν πάω σε γκόμενα αν είναι κάτω από 180 αυτό είναι το cut off.Το 15% όμως του γυναικείου πληθυσμού είναι σε αυτό το ύψος.Ουκρανία δε σε παίρνει να είσαι τόσο εκλεκτικός γιατί το αντίστοιχο ποσοστό γυναικών είναι στο 3%.
Ουκρανία όμως πρέπει να είναι ωραία στο πρόσωπο,μίνιμουμ 170,κάτω των 25 ετών για να ασχοληθείς αφού οι επιλογές είναι άπειρες.
Ενας Βαλκάνιος μπορεί να καταφέρει τα πάντα δεν υπαγόμαστε στους συνήθεις περιορισμούς η ισχύς μας είναι απεριόριστη.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τύπε,παίζει να είσαι ο πρώτος άνθρωπος που βάζει στον παγκόσμιο χάρτη του μουνιού τις τουρκάλες.
Ποτέ δεν έχω ακούσει κανέναν να τις αναφέρει..

Εδώ έχει πάρα πολλές,αλλά αξιογάμητη ζήτημα να είναι 1 στις 10.
Μιλάμε για πιο μπάζα κι από ελλεηνίδες.
Πιο κοντές,πιο χοντρές,πιο τριχωτές. :S

Ιστανμπούλ έχει αρκετές ωραίες Τουρκάλες αλλά δεν τις αφήνουν οι μαλάκες οι Τούρκοι αλλιώς θα τις είχαμε ξεσκίσει οι πουτσαράδες.
Από Γερμανία κρίνεινκανείς συνήθως λάθος π.χ. οι Ελληνίδες είναι συνήθως σούπερ μπάζα εκτός από τις άρτι αφιχθείσες,οι Πολωνέζες είναι χοντρές σαν ελέφαντες αφού σαβουριάζουν και κάνουν περιφέρεια όπως οι Γερμανίδες κτλ.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
εχεις κατι με τους σαπιοκοιλιαδες; αν ειναι να παρεξηγηθω δηλαδη

Eγώ δεν έχω κάτι με τους σαπιοκοιλιάδες,οι Σλάβες έχουν όμως σίγουρα  :grin:
Κάποιες που είχαν πάει διακοπές Ελλάδα με ρωτούσαν πως είναι δυνατόν να υπάρχουν νέοι άντρες με κοιλούμπες και μάγουλα.

Η μόνη γαμήσιμη είναι η δεύτερη από αριστερά άντε και η διπλανή της πρώτη από αριστερά.Η μία 7 η άλλη 6.5.Σε τέτοιες γκόμενες δεν πάω ποτέ σε κλαμπ ούτε και στέλνω μήνυμα αν τις βρω στο ίντερνετ.Καμιά φορά μπορεί να ρίξεις τα στάνταρ αν ένα καλό μουνάκι σου φέρει την πιο μέτρια φίλη της για τριολέ.
Εξαρτάται και από το τι είναι διαθέσιμο.Τσεχία δεν πάω σε γκόμενα αν είναι κάτω από 180 αυτό είναι το cut off.Το 15% όμως του γυναικείου πληθυσμού είναι σε αυτό το ύψος.Ουκρανία δε σε παίρνει να είσαι τόσο εκλεκτικός γιατί το αντίστοιχο ποσοστό γυναικών είναι στο 3%.
Ουκρανία όμως πρέπει να είναι ωραία στο πρόσωπο,μίνιμουμ 170,κάτω των 25 ετών για να ασχοληθείς αφού οι επιλογές είναι άπειρες.
Ενας Βαλκάνιος μπορεί να καταφέρει τα πάντα δεν υπαγόμαστε στους συνήθεις περιορισμούς η ισχύς μας είναι απεριόριστη.

Αυτά πρέπει να είναι τα στάνταρ μας,αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να ανεβαίνουμε στο αεροπλάνο.
Ειδικά στο πληρωμένο,πρεπει να είμαστε αμείλικτοι.
Εχει τύχει πολλές φορές να πάω σε Privat και να κάνω μεταβολή επί τόπου,σε κοπέλες που αν δούλευαν Θεσσαλονίκη θα είχαν ουρά απ'έξω..
Όμως μιλάμε για Τσεχία,οπότε άλλα τα στάνταρ..

Ιστανμπούλ έχει αρκετές ωραίες Τουρκάλες αλλά δεν τις αφήνουν οι μαλάκες οι Τούρκοι αλλιώς θα τις είχαμε ξεσκίσει οι πουτσαράδες.
Από Γερμανία κρίνεινκανείς συνήθως λάθος π.χ. οι Ελληνίδες είναι συνήθως σούπερ μπάζα εκτός από τις άρτι αφιχθείσες,οι Πολωνέζες είναι χοντρές σαν ελέφαντες αφού σαβουριάζουν και κάνουν περιφέρεια όπως οι Γερμανίδες κτλ.

Αυτό με τις Ελληνίδες που έχουν μεγαλώσει εδώ,είναι αδιανόητο.
Μια κοψιά όλες,κοντές και μπάζα.

Έχει έρθει στις αρχές πρώην μου ελληνίδα να με επισκεφτεί και μια γερμανίδα συνάδελφος μου, της είπε 10 φορές ότι αποκλείεται να είναι ελληνίδα.

Οι τουρκάλες στην Ευρώπη είναι επίσης συνήθως μπάζα γιατί προέρχονται από τα βάθη της ανατολίας,τελείως μογγολοκαταστάσεις.
Ακόμη και οι ιταλίδες,επειδή σχεδόν όλοι εδώ είναι μετανάστες από Νότια Ιταλία,είναι σαν τσιγγανοτουρκογύφτισες.
Λεπτές,αλλά κοντές και πολύ μελαχρινές.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.083
Πόντοι
2.356
Καλά ρε συ,τραβιέσαι από Κύπρο στου διαόλου τη μάνα για τετοιες ανθυπομέτριες; :2funny:
Στην Κύπρο δεν έχει τέτοιες...

Δηλαδή άμα σου στείλω φωτό με την Ουκρανέζα που έχω stand by εδώ στην Κολωνία,σε έχω ικανό να την βγάλεις Miss Kiev :2funny:

Ουκρανές είναι ρε κουμπάρε.
Αν δεν είναι όμορφες για ποιο λόγο να ασχοληθώ;
Κοιτα ο κουμπαρος εχει αλλη αντιληψη , αν ειναι πολυ καλα και μοντερνα ντυμενη η γκομενα μπορει να την βγαλει οτι ειναι και πουτανα  :grin: του αρεσουν απλα κοριτσια με καζουαλ ντυσιμο ... ο καθενας με τα γουστα του , σεβαστο αυτο.

Παντως και εμενα απο την συγκεκριμενη φωτο μονο η δευτερη απο αριστερα μου αρεσε

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.083
Πόντοι
2.356
Κάποιες που είχαν πάει διακοπές Ελλάδα με ρωτούσαν πως είναι δυνατόν να υπάρχουν νέοι άντρες με κοιλούμπες και μάγουλα.
:2funny:
Πολλες ουκρανες ομως τους γουσταρουν τετοιους τυπους , σου λεει για να τρωει τοσο πολυ θα εχει και πολλα λεφτα  :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Αυτά πρέπει να είναι τα στάνταρ μας,αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να ανεβαίνουμε στο αεροπλάνο.
Ειδικά στο πληρωμένο,πρεπει να είμαστε αμείλικτοι.
Εχει τύχει πολλές φορές να πάω σε Privat και να κάνω μεταβολή επί τόπου,σε κοπέλες που αν δούλευαν Θεσσαλονίκη θα είχαν ουρά απ'έξω..
Όμως μιλάμε για Τσεχία,οπότε άλλα τα στάνταρ..

Αυτό με τις Ελληνίδες που έχουν μεγαλώσει εδώ,είναι αδιανόητο.
Μια κοψιά όλες,κοντές και μπάζα.

Έχει έρθει στις αρχές πρώην μου ελληνίδα να με επισκεφτεί και μια γερμανίδα συνάδελφος μου, της είπε 10 φορές ότι αποκλείεται να είναι ελληνίδα.

Οι τουρκάλες στην Ευρώπη είναι επίσης συνήθως μπάζα γιατί προέρχονται από τα βάθη της ανατολίας,τελείως μογγολοκαταστάσεις.
Ακόμη και οι ιταλίδες,επειδή σχεδόν όλοι εδώ είναι μετανάστες από Νότια Ιταλία,είναι σαν τσιγγανοτουρκογύφτισες.
Λεπτές,αλλά κοντές και πολύ μελαχρινές.

Και οι Σέρβες Κροάτισσες Γερμανία καμία σχέση με τους μούνους που βλέπουμε στις διακοπές.Κάτι κάνει το κλίμα και το φαί στη χώρα μπαζεύουν όλες.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Παντως και εμενα απο την συγκεκριμενη φωτο μονο η δευτερη απο αριστερα μου αρεσε
Νομίζω πως είναι κάτι παραπάνω απο 7 που της βάζουν οι άλλοι..Όπως και να έχει εγώ δεν έβαλα την φωτογραφία για την ομορφιά τους αλλά για τη ξεφτίλα τους..Μου μόλυνε την αισθητική μου με το να βλέπω τέτοια ανάρτηση στα νέα μου με τους Τούρκικους μιναρέδες :vomit:!!Είπα να βάλω και μια Ουκρανέζα στο VK(βάζω επιλεγμένα άτομα και για επαγγελματικούς λόγους) μιας και είναι παντρεμένη 24 χρονών και μέλος ενός ψιλόγνωστού μπαλέτου στην Οδησσό και τα έκανε σκατά!Την έσβησα μην την βλέπουν και οι Ρωσίδες μου και λένε τι υποβαθμισμένες πατσαβούρες έχω φίλες..

Σε αυτά που θα πω εσυ ειδικά θα διαφωνήσεις αλλά το λέω με πλήρη συνείδηση πως όποιος πάει Τουρκία του  αξίζουν βόμβες με καρφιά και σφαίρες 7,62mm!!!Και δεν θα φταίει ούτε ο Τρομοκράτης, ούτε η πράξη του, αλλά η Τουρκία σαν χώρα συνολικά και τα σάπια μυαλά όποιου πάει εκει!!! :rockon: Εύχομαι καλή τύχη και στο σωστό σημείο τη κατάλληλη στιγμή σε όποιον πάει για διακοπές στην βαρβαρική χώρα για να λιγοστεύουν τα ζώντανα :rockon:

Συνημμένα

• IMG_7847.JPG
    IMG_7847.JPG
    225,4 KB · Εμφανίσεις: 59
  • IMG_7848.JPG
    IMG_7848.JPG
    146,7 KB · Εμφανίσεις: 41
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Κοιτα ο κουμπαρος εχει αλλη αντιληψη , αν ειναι πολυ καλα και μοντερνα ντυμενη η γκομενα μπορει να την βγαλει οτι ειναι και πουτανα  :grin: του αρεσουν απλα κοριτσια με καζουαλ ντυσιμο ... ο καθενας με τα γουστα του , σεβαστο αυτο.

Πράγματι σεβαστό αυτό.
Εγώ απλά του κολλάω γιατί την έλεγε στο Glock και έγραφε ολόκληρα κατεβατά,ενώ άτομα που έχουν γνωρίσει και τους δύο,έχουν επισημάνει ότι αυτοί οι δύο ξεκινάνε από διαφορετική βάση.
Επίσης γελάω που ο αρχηγός στρατιάς σε κάποια φάση έγραφε που μπορούμε να καμακώσουμε γκομενάκια και ο leon έγραφε που έχει την καλύτερη γαρδούμπα και κοντοσούβλι. :2funny:

Κουμπάρε,όποιος θέλει να ασχολείται με τον ποδόγυρο,πρέπει να αποφασίσει από νωρίς ότι:
Ή θα περάσει τη ζωή του σαν εραστής ή θα ναι καλύτερός του φίλος o σουβλατζής. :grin:

Θέλει πολύ δουλειά για να παρουσιαζόμαστε αξιόμαχοι.
Από το βασικά:να είμαστε πεντακάθαροι,φρεσκοκουρεμένοι,επιμελείς και με συνεχή αυτοβελτίωση σε σώμα,πνεύμα,χαρακτήρα,επαγγελαμτικά,ώστε να κοιτάμε με αυτοπεποίθηση από 8άρια και πάνω.

Αν μπεις στη διαδικασία να αγωνιστείς πραγματικά για το 8,μόνο του θα κυλήσει μετά το πράγμα.
Αν πας και την πέφτεις σε 6άρια και 7άρια,μόνος σου αυτοπροσδιορίζεσαι σαν 6αρι-7αρι αρσενικό και δίνεις την ευκαιρία να σε γλεντήσει η κάθε φακλάνα χωριάτισσα..

Δουλειά τύποι..Αυτό θέλω να τονίσω.Αλλιώς δεν έχει πάνω από 8.
Επίσης είναι λίγο τραγικό να τραβιόμαστε τόσα χιλιόμετρα και επίσης να πληρώνουμε και από πάνω ανθυπομέτριες.

:2funny:
Πολλες ουκρανες ομως τους γουσταρουν τετοιους τυπους , σου λεει για να τρωει τοσο πολυ θα εχει και πολλα λεφτα  :grin:

:2funny: :2funny: :2funny:

Και οι Σέρβες Κροάτισσες Γερμανία καμία σχέση με τους μούνους που βλέπουμε στις διακοπές.Κάτι κάνει το κλίμα και το φαί στη χώρα μπαζεύουν όλες.

Όντως ρε γμτ.. :-

Νομίζω πως είναι κάτι παραπάνω απο 7 που της βάζουν οι άλλοι..Όπως και να έχει εγώ δεν έβαλα την φωτογραφία για την ομορφιά τους αλλά για τη ξεφτίλα τους..Μου μόλυνε την αισθητική μου με το να βλέπω τέτοια ανάρτηση στα νέα μου με τους Τούρκικους μιναρέδες :vomit:!!Είπα να βάλω και μια Ουκρανέζα στο VK(βάζω επιλεγμένα άτομα και για επαγγελματικούς λόγους) μιας και είναι παντρεμένη 24 χρονών και μέλος ενός ψιλόγνωστού μπαλέτου στην Οδησσό και τα έκανε σκατά!Την έσβησα μην την βλέπουν και οι Ρωσίδες μου και λένε τι υποβαθμισμένες πατσαβούρες έχω φίλες..

Σε αυτά που θα πω εσυ ειδικά θα διαφωνήσεις αλλά το λέω με πλήρη συνείδηση πως όποιος πάει Τουρκία του  αξίζουν βόμβες με καρφιά και σφαίρες 7,62mm!!!Και δεν θα φταίει ούτε ο Τρομοκράτης, ούτε η πράξη του, αλλά η Τουρκία σαν χώρα συνολικά και τα σάπια μυαλά όποιου πάει εκει!!! :rockon: Εύχομαι καλή τύχη και στο σωστό σημείο τη κατάλληλη στιγμή σε όποιον πάει για διακοπές στην βαρβαρική χώρα για να λιγοστεύουν τα ζώντανα :rockon:

Την φωτογραφία σου Glock τη σχολίασα απλά για να καταλάβω,τι "βλέπουν" κάποιοι από τους συχνούς που γράφουν σε αυτό το thread,για να ξέρω πως να διαβάζω αυτά που γράφουν.
Αν δηλαδή κάποιος έβαζε πάνω από 8 σε κάποια,θα άλλαζε ο τρόπος που βλέπω τα post του.
Χαίρομαι που ο Τάσος και ο αρχηγός δεν τις είδαν για πάνω από 7.
Έτσι νιώθω ότι είμαι σε καλό δρόμο,μιας και οι δυό τους έχουν γράψει πολλά χιλιόμετρα.

Όσο για το άλλο που λες..
Έχω χλευάσει σε πολλές περιστάσεις Γερμανούς που πήγαν να βγάλουν λάδι τη τουρκία.
Έχω ένα βλήμα στη δουλειά που μου έλεγε ότι δεν υπάρχει όση καταπίεση λένε και ότι με μια "ελαφριά" μαντήλα :rolleyes: δεν υπάρχει πρόβλημα.
Αλλά αυτή αν την κάνουν κανά gangbang,χάρη θα της κάνουν..

Αλλά πρόκειται για καθυστερημένα και λοβοτομημένα βούρλα.
Ξέρω πολύ κόσμο που δεν βρίσκει λόγο να πάει σε μουσουλμανικές χώρες.
Πάντως να μην ξεχνάς και τους Έλληνες που πηγαίνουν συνεχώς Κωνσταντινούπολη,όχι απλά για να δουν μια φορά την Αγιά Σοφιά,αλλά σα ζευγάρια για ρομαντικά και φθηνά τριήμερα...

Εν τω μεταξύ η φθήνια δεν έχει βάση..
Σήμερα είδα διαφήμιση με καλοκαιρινή προσφορά για Κρήτη,7 μέρες,4 αστέρια,all inclusive,333 ευρώ.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.083
Πόντοι
2.356
Κουμπάρε,όποιος θέλει να ασχολείται με τον ποδόγυρο,πρέπει να αποφασίσει από νωρίς ότι:
Ή θα περάσει τη ζωή του σαν εραστής ή θα ναι καλύτερός του φίλος o σουβλατζής. :grin:

Αλλά αυτή αν την κάνουν κανά gangbang,χάρη θα της κάνουν..

Καλυτερα κανα bukkake λεω εγω , 90 loads μια χαρα ειναι για αρχη  :grin:

υγ στη φωτο ουκρανη ειναι αυτη  :grin: απο Κιεβο

Συνημμένα

• TqbQ9PAh88g.jpg
    TqbQ9PAh88g.jpg
    231,8 KB · Εμφανίσεις: 24
  • Ουάου
Αντιδράσεις: 968

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.245
Πόντοι
3.656
Οι γκομενες που κουβεντιαζετε στη φωτο εχουν ενα γνωρισμα κοινο.. ειναι ολες αγγουρια βαριεμαι κ που τις βλεπω..το στυλακι η μαπα τους οι δηθεν ποζες τους  ολα τους... ..
τωρα το 5 η το 6 η το 7 δεν εχει σημασια..απλα ειναι αγγουρια...δεν κανουν τετοιο στυλ γλομενες για το χομπυ ..ο λογος που ειναι ετσι?απλα ..ειναι απο οντεσα ομπλαστ..μαπα στο τετραγωνο δηλ
Οι μουναρες σε μεγαλο ποσοστο δηλ με σεξουαλικοτητα να ξεχυλιζει ξεκιναν απο νικολαεφ κ φτανουν ντονιετσκ  κ προς τα πανω μεχρι ντιπρε κ χαρκιβ..οπου ειναι ρωσσιδες βασικα η μιξεις με καζακες κλπ καβλωμουνα .οι υπολοιπες ειδικα οι αυτοχθονες  σε κιεβο οντεσα  ειναι αγγουρια σε μεγαλο ποσοστο......μην χανετε τον καιρο σας με τετοια μαλακηστηρια...

Imop  :hi:
Εξαιρειται ο χαρης που αναζητα νυφη  σχεση κι οχι καβλομουνα

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Οι γκομενες που κουβεντιαζετε στη φωτο εχουν ενα γνωρισμα κοινο.. ειναι ολες αγγουρια βαριεμαι κ που τις βλεπω..το στυλακι η μαπα τους οι δηθεν ποζες τους  ολα τους... ..
τωρα το 5 η το 6 η το 7 δεν εχει σημασια..απλα ειναι αγγουρια...δεν κανουν τετοιο στυλ γλομενες για το χομπυ ..ο λογος που ειναι ετσι?απλα ..ειναι απο οντεσα ομπλαστ..μαπα στο τετραγωνο δηλ
Οι μουναρες σε μεγαλο ποσοστο δηλ με σεξουαλικοτητα να ξεχυλιζει ξεκιναν απο νικολαεφ κ φτανουν ντονιετσκ  κ προς τα πανω μεχρι ντιπρε κ χαρκιβ..οπου ειναι ρωσσιδες βασικα η μιξεις με καζακες κλπ καβλωμουνα .οι υπολοιπες ειδικα οι αυτοχθονες  σε κιεβο οντεσα  ειναι αγγουρια σε μεγαλο ποσοστο......μην χανετε τον καιρο σας με τετοια μαλακηστηρια...

Imop  :hi:
Εξαιρειται ο χαρης που αναζητα νυφη  σχεση κι οχι καβλομουνα
την φωτο σχολιασα για να  εξηγησω στον ρολογα και αλλους εστω αν βαλετε απο 5 με 7 σε αυτεσ ειναι απλισιαστεσ και δεν θα γνωρισετε τετειεσ οπως οι φωτο!ρολογα μου κοντακτε οσεσ σε βαλουν σπανια σουσ φιλουσ δεν θα σου απαντησουν η συναντησουν ποτε!ποτε καμια δεν μου απαντησε εκτοσ σπανια σε κανα κοπλιμεντο ευχαριστο.φατε ματια ψαρια.δεν ψαχνω για νυφη ουκρανια,μονο με τρελη ασχοληθηκα που ηταν ρωσιδα.μελαχρινη και διευθηντρια σε εταιριεσ ιτ σε πετρουπολη και οδυσσο 10 χρονια χαχαχαχ.τωρα δεν δουλευει.ποσεσ φορεσ εγραψα δεν γουσταρω ουκρανιδια?δεν μου αρεσουν εκει.ειπα πολλεσ φορεσ ερωτευσιμεσ και ομορφεσ θα μπορουσα να καψουρευτω ρουμανα,ουγγαρεζα,σερβα,ρωσιδα ταταρα,μπασκιρια μελαχρινεσ η σθμπαθητικουλεσ.ουκρανια δεν βλεπω τετειεσ,μονο πουτανοειδεισ.ναι ειναι μαλακισμενεσ.χτεσ γνωρισα ρωσιδα 28 30 οραια ντυμενη με τα χιλφινγερ τισ αλλα λιγα λεφτα,κανονικη νορμαλ γκομενα.μιλουσαμε μια ωρα αλλα ειχα δουλεια και δεν της ειπα να βρεθουμε ξανα.τετειεσ μπορω να βρω πολλεσ κυπρο απλα δεν παω  αγια ναπα,λογο αποστασησ,χρονου .φετοσ ισως αρχισω θαλασα τωρα που εχω παρεα να παω.αφου οι κοπελεσ στιν φωτο για σασ ειναι 5 με 7 μην ερχεσται οσοι ψαχνεται γκομενεσ για να γμωρισεται επιπεδου 1 με 3.για τον βαλκανιο κλωνο του κμαν δεν απαντω γιατι ο αρχοντασ μονο με πληρωμη ασχολειται.πληρωμενεσ βρισκεισ και 10 αν εισαι πλουσιοσ νορμαλ μπορειεσ?καλα χριστουγενα σε ολουσ τουσ ρωσοφιλουσ.για τουσ θρησκολιπτουσ να πω κατι παει λαθοσ με τισ προφητειεσ του παισιου.μασ ειπε θα μασ σωσει το ξανθο γενοσ απο τουρκουσ και θα διαμελισθουνε,δεν μασ ειπε θα μασ γαμανε οι τουρκοι τισ ξανθεσ χαχαχαχαχ.ρολογα οι κοπελεσ αυτεσ μια φωτο εβγαλαν,σιγα μην πανε με τουρκουσ!ποσοι κυπριοι και ελληνεσ πανε εκει.χιλιαδεσ ουκρανιδια ποζαρουν στην αγια σοφια.τουρκουσ μονο αθλιεσ κοιτανε.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
εχω την ιδια γνωμη με μιδα.μονο ποζα ειναι και βλαμμενεσ.χασιμο χρονου και απιαστεσ για τον μεσο ξενο.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
για τον βαλκανιο κλωνο του κμαν δεν απαντω γιατι ο αρχοντασ μονο με πληρωμη ασχολειται.

Άμα κόβει το μάτι σου έτσι και στις γκόμενες,την κάτσαμε την βάρκα κουμπάρε.

Καλή χρονιά να έχουμε :grin:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
656

Άμα κόβει το μάτι σου έτσι και στις γκόμενες,την κάτσαμε την βάρκα κουμπάρε.

Καλή χρονιά να έχουμε :grin:
Μην τον παρεξηγεις τον κουμπαρο αδελφε εχει δικια του λογικη
ομορφη= πουτανα
πολυ ομορφη- πουταναρα
πολλους φολοερς στα κοινωνικα δυκτια=καραπουταναρα
δεν του καθετε?=πουτανα που παει με αθλιους ουκρανους
φευγει μετα το κερασμα?= καραπουταναρα που παει με αθλιους ουκρανους
του ζητανε λεφτα? = πουταναριο που παει με τουρκους και αραβες

Αν ομως εξαιρεσουμε αυτην την λογικη ειναι ενας φιλοξενος και φιλοτιμος ανθρωπος που σε παρα πολλα εχει δικιο...απλα δυσκολευετε να τα εκφρασει...η μαλλον δυσκολευετε να γινει κατανοητος

επι παραδειγματι....σε αυτα που εχει δικιο
αν πας εκει να το παιξεις γαμπρος απροετοιμαστος....το ποιο πιθανο ειναι να μεινεις με το πουλι στο χερι
αν πας σαν κλαρινογαμπρος θα στα φανε στο τσακ μπαμ και παλι θα μεινεις με το πουλι στο χερι
αν το παιξεις μουρη και σας γαμαω ολους θα μεινεις αγαμητος και θα φας καμια ψιλη
ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ

τωρα κμανιες οτι οι ουκρανες/πολωνες το εχουν στο μετωπο...αστο!!! δεν ξερω ποση μεγαλη εμπειρια εχεις στα ανατολικα αλλα αν πας κμανικα θα πεσεις εκτος προυπολογισμου

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Μην τον παρεξηγεις τον κουμπαρο αδελφε εχει δικια του λογικη
ομορφη= πουτανα
πολυ ομορφη- πουταναρα
πολλους φολοερς στα κοινωνικα δυκτια=καραπουταναρα
δεν του καθετε?=πουτανα που παει με αθλιους ουκρανους
φευγει μετα το κερασμα?= καραπουταναρα που παει με αθλιους ουκρανους
του ζητανε λεφτα? = πουταναριο που παει με τουρκους και αραβες

:grin: :grin: :grin:

Μου θύμησες έναν συμφοιτητή μου, που όταν γνώριζε κάποια μας έλεγε τι καλή/όμορφη που είναι και αν δεν του καθόταν την έβγαζε πουτάνα,κωλοχαρατήρα,σκατόφατσα  :2funny:
Αυτό σε 5 χρόνια,παίζει να έγινε τουλάχοστον 10 φορές.

Αν ομως εξαιρεσουμε αυτην την λογικη ειναι ενας φιλοξενος και φιλοτιμος ανθρωπος που σε παρα πολλα εχει δικιο...απλα δυσκολευετε να τα εκφρασει...η μαλλον δυσκολευετε να γινει κατανοητος

Κανένα πρόβλημα δεν έχω επί προσωπικού,απλά έχει κολλήσει η βελόνα σε μερικά θέματα..
Και πραγματικά θεωρώ κρίμα να τραβιεται κόσμος τόσα χιλιόμετρα και να πηδάει μπάζα.
Το έκανε συμφορουμίτης μας φοιτητής στην Κρακοβία,το έκαναν και 2 "επισκέπτες" του site που τους γνώρισα στο lobby του ξενοδοχείο και κατάφεραν να τους πιάσουν κορόιδα οι Πολωνοί...

επι παραδειγματι....σε αυτα που εχει δικιο
αν πας εκει να το παιξεις γαμπρος απροετοιμαστος....το ποιο πιθανο ειναι να μεινεις με το πουλι στο χερι
αν πας σαν κλαρινογαμπρος θα στα φανε στο τσακ μπαμ και παλι θα μεινεις με το πουλι στο χερι
αν το παιξεις μουρη και σας γαμαω ολους θα μεινεις αγαμητος και θα φας καμια ψιλη
ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ

Δε διαφωνώ πουθενά.
Και περί "δουλειάς" που ανάφερα παραπάνω,ξέχασα την προεργασία που πρέπει να κάνουμε μέσω internet για να προλειάνουμε το έδαφος.Από μέσα κοινωνικής δικτύωσης,μέχρι post kman περί Σλαβικών μουνολίβαδων και στρατηγικές προσέγγισης :grin:

τωρα κμανιες οτι οι ουκρανες/πολωνες το εχουν στο μετωπο...αστο!!! δεν ξερω ποση μεγαλη εμπειρια εχεις στα ανατολικα αλλα αν πας κμανικα θα πεσεις εκτος προυπολογισμου

Δεν έχω τόσο μεγάλη όσο οι περισσότεροι από εσάς,προς τα εκεί έχω πάει μία φορά σε Κίεβο,Αγία,Μόσχα.
Πιο πολύ ξέρω Πολωνία και πλέον πολύ καλά Τσεχία.

Με τον αρχηγό έχουμε 2-3 σημαντικές διαφωνίες και μία από αυτές είναι ότι σχεδόν όλες οι Σλάβες είναι εν δυνάμει πουτάνες και αν ανεμίσεις κανά 100ρικο θα πέσουν με τη μία στα τέσσερα..
Εντάξει,δεν είναι έτσι..

Περί προυπολογισμού,αν ο kman βγάζει όντως 5000 καθαρά το μήνα,κομπλέ...
Αλλά με αντικειμενικά κριτήρια,αυτό που κάνει δεν είναι με την καμία vfm.
Του έχω πει πολλές φορές ότι αν το φυσάει το μαρούλι,ας βγαίνει για ένα γέυμα σε καλό εστιατόριο με μία από τις χλιάδες Σλάβες του mamba στη Γερμανία,ας της πουλήσει και λίγο έρωτα και εξασφάλιση και καπάκια Hotel.
Πιο φθηνά θα του βγει..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Μην τον παρεξηγεις τον κουμπαρο αδελφε

Αυτά που κάνω εγώ είναι δύσκολο να τα κάνει άλλος.Να σκάει με 2000 ευρώ για  τριήμερο,να γαμάει και μετά να βγαίνει στο κρύο για καμάκι πριν έρθει η επόμενη έστω για μισή ώρα.Να τρέχει στα κλαμπ κτλ.
Πολύ δύσκολο ο μέσος Ελληνας δεν είναι τόσο ενεργητικός.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
656
Αυτά που κάνω εγώ είναι δύσκολο να τα κάνει άλλος.Να σκάει με 2000 ευρώ για  τριήμερο,να γαμάει και μετά να βγαίνει στο κρύο για καμάκι πριν έρθει η επόμενη έστω για μισή ώρα.Να τρέχει στα κλαμπ κτλ.
Πολύ δύσκολο ο μέσος Ελληνας δεν είναι τόσο ενεργητικός.
εσυ μονος σου ανεβαζεις το ΑΕΠ της ουκρανιας
οταν πας λενε
καλως τα τα παιδια καλως τα 3-0
2000 το τριημερο  :2funny: :2funny: :2funny:
το λες και περηφανευεσε που εισαι....θυμα; να μην το χαρακτηρισω αλλοιως

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
:grin: :grin: :grin:

Μου θύμησες έναν συμφοιτητή μου, που όταν γνώριζε κάποια μας έλεγε τι καλή/όμορφη που είναι και αν δεν του καθόταν την έβγαζε πουτάνα,κωλοχαρατήρα,σκατόφατσα  :2funny:
Αυτό σε 5 χρόνια,παίζει να έγινε τουλάχοστον 10 φορές.

Κανένα πρόβλημα δεν έχω επί προσωπικού,απλά έχει κολλήσει η βελόνα σε μερικά θέματα..
Και πραγματικά θεωρώ κρίμα να τραβιεται κόσμος τόσα χιλιόμετρα και να πηδάει μπάζα.
Το έκανε συμφορουμίτης μας φοιτητής στην Κρακοβία,το έκαναν και 2 "επισκέπτες" του site που τους γνώρισα στο lobby του ξενοδοχείο και κατάφεραν να τους πιάσουν κορόιδα οι Πολωνοί...

Δε διαφωνώ πουθενά.
Και περί "δουλειάς" που ανάφερα παραπάνω,ξέχασα την προεργασία που πρέπει να κάνουμε μέσω internet για να προλειάνουμε το έδαφος.Από μέσα κοινωνικής δικτύωσης,μέχρι post kman περί Σλαβικών μουνολίβαδων και στρατηγικές προσέγγισης :grin:

Δεν έχω τόσο μεγάλη όσο οι περισσότεροι από εσάς,προς τα εκεί έχω πάει μία φορά σε Κίεβο,Αγία,Μόσχα.
Πιο πολύ ξέρω Πολωνία και πλέον πολύ καλά Τσεχία.

Με τον αρχηγό έχουμε 2-3 σημαντικές διαφωνίες και μία από αυτές είναι ότι σχεδόν όλες οι Σλάβες είναι εν δυνάμει πουτάνες και αν ανεμίσεις κανά 100ρικο θα πέσουν με τη μία στα τέσσερα..
Εντάξει,δεν είναι έτσι..

Περί προυπολογισμού,αν ο kman βγάζει όντως 5000 καθαρά το μήνα,κομπλέ...
Αλλά με αντικειμενικά κριτήρια,αυτό που κάνει δεν είναι με την καμία vfm.
Του έχω πει πολλές φορές ότι αν το φυσάει το μαρούλι,ας βγαίνει για ένα γέυμα σε καλό εστιατόριο με μία από τις χλιάδες Σλάβες του mamba στη Γερμανία,ας της πουλήσει και λίγο έρωτα και εξασφάλιση και καπάκια Hotel.
Πιο φθηνά θα του βγει..

Ο kavlomenos είναι κακομοίρης.Βλέπει την άλλη με το καλό ντύσιμο και σου λέει τι να πάω εγώ σε αυτή σιγά μη με προσέξει.Ας βρω καμιά φτωχούλα.
Οποια ντύνεται ακριβά είναι βιζιτού κτλ οπότε τις καταλαβαίνει αμέσως.
Το θέμα είμαι τεράστιο βαριέμαι να αναλύσω πώς εντοπίζεις τις βιζιτούδες στο κλαμπ και στα καφέ σε dt.
Οι Σλάβες στο mamba Γερμανία έχουν τουπέ και απαιτήσεις καμία σχέση με το πώς είναι στη χώρα τους.Γερμανία το σίγουρο σύστημα να γαμήσεις είναι καμάκι στο Hauptbahnhof των μεγάλων πόλεων.Εκεί βρίσκεις τις Σλάβες.Απλά τώρα μεγάλωσα και το Hauptbahnhof είναι απαιτητικό περιβάλλον πρέπει να είσαι γρήγορος σαν αστραπή όλοι κινούνται γρήγορα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom