Κοιτα ο κουμπαρος εχει αλλη αντιληψη , αν ειναι πολυ καλα και μοντερνα ντυμενη η γκομενα μπορει να την βγαλει οτι ειναι και πουτανα
του αρεσουν απλα κοριτσια με καζουαλ ντυσιμο ... ο καθενας με τα γουστα του , σεβαστο αυτο.
Παντως και εμενα απο την συγκεκριμενη φωτο μονο η δευτερη απο αριστερα μου αρεσε
Πράγματι σεβαστό αυτό.
Εγώ απλά του κολλάω γιατί την έλεγε στο Glock και έγραφε ολόκληρα κατεβατά,ενώ άτομα που έχουν γνωρίσει και τους δύο,έχουν επισημάνει ότι αυτοί οι δύο ξεκινάνε από διαφορετική βάση.
Επίσης γελάω που ο αρχηγός στρατιάς σε κάποια φάση έγραφε που μπορούμε να καμακώσουμε γκομενάκια και ο leon έγραφε που έχει την καλύτερη γαρδούμπα και κοντοσούβλι.
Κουμπάρε,όποιος θέλει να ασχολείται με τον ποδόγυρο,πρέπει να αποφασίσει από νωρίς ότι:
Ή θα περάσει τη ζωή του σαν εραστής ή θα ναι καλύτερός του φίλος o σουβλατζής.
Θέλει πολύ δουλειά για να παρουσιαζόμαστε αξιόμαχοι.
Από το βασικά:να είμαστε πεντακάθαροι,φρεσκοκουρεμένοι,επιμελείς και με συνεχή αυτοβελτίωση σε σώμα,πνεύμα,χαρακτήρα,επαγγελαμτικά,ώστε να κοιτάμε με αυτοπεποίθηση από 8άρια και πάνω.
Αν μπεις στη διαδικασία να αγωνιστείς πραγματικά για το 8,μόνο του θα κυλήσει μετά το πράγμα.
Αν πας και την πέφτεις σε 6άρια και 7άρια,μόνος σου αυτοπροσδιορίζεσαι σαν 6αρι-7αρι αρσενικό και δίνεις την ευκαιρία να σε γλεντήσει η κάθε φακλάνα χωριάτισσα..
Δουλειά τύποι..Αυτό θέλω να τονίσω.Αλλιώς δεν έχει πάνω από 8.
Επίσης είναι λίγο τραγικό να τραβιόμαστε τόσα χιλιόμετρα και επίσης να πληρώνουμε και από πάνω ανθυπομέτριες.
Πολλες ουκρανες ομως τους γουσταρουν τετοιους τυπους , σου λεει για να τρωει τοσο πολυ θα εχει και πολλα λεφτα
Και οι Σέρβες Κροάτισσες Γερμανία καμία σχέση με τους μούνους που βλέπουμε στις διακοπές.Κάτι κάνει το κλίμα και το φαί στη χώρα μπαζεύουν όλες.
Όντως ρε γμτ.. :-
Νομίζω πως είναι κάτι παραπάνω απο 7 που της βάζουν οι άλλοι..Όπως και να έχει εγώ δεν έβαλα την φωτογραφία για την ομορφιά τους αλλά για τη ξεφτίλα τους..Μου μόλυνε την αισθητική μου με το να βλέπω τέτοια ανάρτηση στα νέα μου με τους Τούρκικους μιναρέδες
!!Είπα να βάλω και μια Ουκρανέζα στο VK(βάζω επιλεγμένα άτομα και για επαγγελματικούς λόγους) μιας και είναι παντρεμένη 24 χρονών και μέλος ενός ψιλόγνωστού μπαλέτου στην Οδησσό και τα έκανε σκατά!Την έσβησα μην την βλέπουν και οι Ρωσίδες μου και λένε τι υποβαθμισμένες πατσαβούρες έχω φίλες..
Σε αυτά που θα πω εσυ ειδικά θα διαφωνήσεις αλλά το λέω με πλήρη συνείδηση πως όποιος πάει Τουρκία του αξίζουν βόμβες με καρφιά και σφαίρες 7,62mm!!!Και δεν θα φταίει ούτε ο Τρομοκράτης, ούτε η πράξη του, αλλά η Τουρκία σαν χώρα συνολικά και τα σάπια μυαλά όποιου πάει εκει!!!
Εύχομαι καλή τύχη και στο σωστό σημείο τη κατάλληλη στιγμή σε όποιον πάει για διακοπές στην βαρβαρική χώρα για να λιγοστεύουν τα ζώντανα
Την φωτογραφία σου Glock τη σχολίασα απλά για να καταλάβω,τι "βλέπουν" κάποιοι από τους συχνούς που γράφουν σε αυτό το thread,για να ξέρω πως να διαβάζω αυτά που γράφουν.
Αν δηλαδή κάποιος έβαζε πάνω από 8 σε κάποια,θα άλλαζε ο τρόπος που βλέπω τα post του.
Χαίρομαι που ο Τάσος και ο αρχηγός δεν τις είδαν για πάνω από 7.
Έτσι νιώθω ότι είμαι σε καλό δρόμο,μιας και οι δυό τους έχουν γράψει πολλά χιλιόμετρα.
Όσο για το άλλο που λες..
Έχω χλευάσει σε πολλές περιστάσεις Γερμανούς που πήγαν να βγάλουν λάδι τη τουρκία.
Έχω ένα βλήμα στη δουλειά που μου έλεγε ότι δεν υπάρχει όση καταπίεση λένε και ότι με μια "ελαφριά" μαντήλα
δεν υπάρχει πρόβλημα.
Αλλά αυτή αν την κάνουν κανά gangbang,χάρη θα της κάνουν..
Αλλά πρόκειται για καθυστερημένα και λοβοτομημένα βούρλα.
Ξέρω πολύ κόσμο που δεν βρίσκει λόγο να πάει σε μουσουλμανικές χώρες.
Πάντως να μην ξεχνάς και τους Έλληνες που πηγαίνουν συνεχώς Κωνσταντινούπολη,όχι απλά για να δουν μια φορά την Αγιά Σοφιά,αλλά σα ζευγάρια για ρομαντικά και φθηνά τριήμερα...
Εν τω μεταξύ η φθήνια δεν έχει βάση..
Σήμερα είδα διαφήμιση με καλοκαιρινή προσφορά για Κρήτη,7 μέρες,4 αστέρια,all inclusive,333 ευρώ.