Δε μιλάω για τίποτα ψευτοφεμινίστριες ρε συ,για γυναίκες μιλάω.
Κοίτα,έχεις κάνει Erasmus Γερμανία,έχεις πάει Πολωνία,Ρωσία,Ουκρανία.
Αλλά νομίζω την περισσότερη εμπειρία που έχεις από τις φυλές που προανέφερα,είναι από το νησί.
Έχεις σκεφτεί καμιά φορά,πως μπορεί να φτάσει να συμπεριφερθεί μια Σουηδέζα που ενώ κατέβηκε απλά για διακοπές,της την πέφτουν καμιά 50αριά άτομα τη μέρα και επειδή αυτές είναι συνήθως light και χαμογελαστές,εμείς οι γαμήκοι νομίζουν ότι είναι ερωτικό σήμα για να τις πιτσιλίσουμε ενώ αυτές θέλουν απλά την ησυχία τους;
Ξέρεις πόσες βόρειες μου έχουν πει ότι ενώ σκάνε Ελλάδα,Ιταλία,Ισπανία για θάλασσα και ήλιο,τους σπάνε τα αρχίδια οι ντόπιοι;
Απλά σαν ένα ενδεχόμενο στο αναφέρω.
Ετσι , οι μολδαβες να δεις τι στοκοι ειναι...
Η καλυτερη εκει για μενα που περασα πραγματικα υπεροχα ηταν με μικρη που παρολο την τεραστια διαφορα ηλικιας που ειχαμε (27 χρονια ,η μεγαλυτερη που ειχα μεχρι τωρα και φυσικα μιλαω για κανονικη γκομενα.. πουτανες γαμας και 18 αρες
) συνεβη γιατι σπουδαζε την τελευταια διετια αμερικη , την γνωρισα καλοκαιρι που ητανε κισιναου.
Ειχε γινει εντελως ακομπλεξαριστη και στο πηδημα και στη συμπεριφορα , ητανε παντα ανοιχτη απο οτι μου ελεγε αλλα μετα την αμερικη απογειωθηκε στην κυριολεξια
Απο δυτικες για τις νορβηγιδες εχω πολυ καλη γνωμη , γερμανιδα μια φορα πηρα ολο και ολο (ενα σε στυλ ψιλοφρικιου ητανε ) πριν καμια δεκαετια που την πετυχα στο ντυσελντορφ οταν πηγαινα συχνα ... δεν μου εβγαλε κατι το ιδιαιτερο.
Μολδαβή δεν έχω γνωρίσει ποτέ,τουλάχιστον όχι εν γνώση μου
Αν κρίνω από τις Ουκρανέζες,κατάλαβα..
Τα ζώα μου αργά..
Εγώ εδώ έχω κάνει σχέσεις με Γερμανίδες και μια Ολλανδέζα.
Έχω άριστες εντυπώσεις σε όλα τα επίπεδα.
Εννοείται ότι υπάρχουν και βούρλα στις παραπάνω φυλές,απλά αναλογικά με τα βούρλα ελληνίδες,κύπριες,πολωνές,είναι συντριπτικά λιγότερες.
Όμως για να μην κράζω μόνο άλλους λαούς.
Εγώ πιστεύω ότι αν λέμε ότι οι ελληνίδες έχουν κουσούρια,δεν πρέπει να εξαιρούμε τους εαυτούς μας.
Το forum είναι καθρέφτης της του επιπέδου μας σαν λαός.
Ο αρχηγός αναφέρει 5000 καθαρά λες και είναι στραγάλια,ανεβάζει φωτό όπου τις περισσότερες φορές αφήνει να εννοηθεί ότι είναι "γκόμενες από το internet".
Από την άλλη,κάποιοι που ζηλεύουν τον αρχηγό που γαμάει γκομενάκια και τα postάρει τον έχουν βγάλει 60άρη που μένει σε WG..
Eγώ σε άσχετα thread έχω αναφέρει τι λεφτά βγάζω και τι δουλειά κάνω,για να διαβάσει και το τελευταίο μέλος ότι δεν κόβω πατάτες σε κανένα γυράδικο
Πλακωνόμαστε,βρίζουμε μάνες,χέζουμε σε τάφους,απειλούμε..
Είμαστε βαλκάνιοι βλαχοτσομπάνηδες,έχουμε περάσει πολλά σαν λαός,έχουμε τρελά κόμπλεξ,νομίζουμε ότι όλοι οι άντρες των βόρειων λαων είναι πισωγλέντηδες και εμείς οι γαμήκοι της υφηλίου
Θέλουμε να πηγαίνουμε ανατολικά που βρωμάει το ΄χνώτο τους ανέχεια να ανεμίζουμε σκληρό ευρώ,αλλά άμα είναι να την πέσουμε σε καμιά σοβαρή Γερμανίδα μας πιάνουν 500 ανασφάλειες,οπότε ξαφνικά το Κίεβο μας πέφτει πιο κοντά και είναι πιο οικονομικό
Είμαστε μπαγαμπόντηδες,λίγο παπατζήδες,το ψέμα το έχουμε πιο εύκολο από άλλους..
@kman είσαι ο αρχηγός μας,αλλά είμαστε και εμείς ψιλομαλάκες κομπλεξικοί σαν λαός,να το λέμε καμιά φορά.
Τον Έλληνα δεν τον συγκρίνω με Πολωνούς,Ουκρανούς και τέτοιους λαούς..
Αυτοί προέρχονται από μια κομμουνιστική λαίλαπα και έχουν μύρια συμπλέγματα και προβλήματα.
Αλλά μπροστά σε λαούς με πιο σταθερά οικονομικοπολιτικά συστήματα,δίχως 100 πολέμους στην πλάτη και χίλια δυο άλλα προβλήματα,είμαστε ζουλού..