Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
:new_shocked:
ανεκτιμητες οι συμβουλες σου δασκαλε  :grin:

Για κάποιο λόγο οι Τσέχες γουστάρουν τα σοροπιαστά γλυκά.Επίσης τρελαίνονται για μπαρμπούνια,χωριάτικη κτλ.Με ένα δέλεαρ σου πληρώνω διακοπές Ελλάδα οι Τσέχες κάθονται ακόμα και αν αυτό σημαίνει διαμονή στην Αθήνα με μπάνιο στον Μπάτη,Αλιμο και μερικές εκδρομές σε Αίγινα,Πόρο,Σπέτσες.
Οι Πολωνέζες ποτέ δεν έρχονται μόνο επειδή πληρώνεις διακοπές συνήθως έχουν απώτερο σκοπό.Τις Πολωνέζες δε χρειάζεται να τις πας πουθενά θέλουν μόνο πούτσο,σπίτι και πολωνικό φαγητό.
Είχα φερει 12 Τσέχες Ελλάδα μεταξύ 2008-2010 όλες άνω του 185.Μετά άρχισαν οι διαδηλώσεις έτρωγαν χημικά όταν κυκλοφορούσαμε στο κέντρο,βρήκα και μόνιμες Πολωνές και αναγκάστηκα να σταματήσω.
Ενα γενικό πρόβλημα με τις Ανατολικές στην Ελλάδα είναι οτι τις προγκάνε πολύ οι Ελληνίδες,πουτάνες την ανεβάζουν πουτάνες τις κατεβάζουν και αυτό στη μάπα σου.Επίσης οτι αν τις αφήσεις για 10 λεπτά(ακόμα και να πας για κατούρημα) κάποιος θα τους τις πέσει 100%.Ευτυχώς όλες σχεδόν μίλαγαν μόνο τσέχικα οπότε δεν έγιναν στραβές.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Οντως Πολωνία είναι πιο βλάχες ενώ οι Τσέχες έχουν καλύτερο επίπεδο και κουλτούρα.Ακόμα και αν συγκρίνουμε χωριά μεταξύ τους.Μόνο στα σύνορα με Πολωνία(βόρεια Μοραβία πόλεις γύρω από Οστράβα) βρίσκεις Τσέχες χυμαδιά τελείως όπως οι Πολωνές με βλάχικο στυλ.Βέβαια μέρος του πληθυσμού εκεί είναι Πολωνοί ποιος ξέρει.
Είναι πιο rough οι Πολωνέζες πολύ λιγότερο εκλεπτυσμένες.Οι Τσέχες έχουν κάτι θεατρικό οι περισσότερες ασχολούνται με τέχνες(ζωγραφίζουν,παίζουν μουσική κτλ) και είναι πολύ ξηγημένες δηλαδή δεν κάνουν ούτε υστερίες ούτε κλαίνε στη μάπα σου όπως οι Πολωνές.
Η Πολωνή θα σου πει πώς χόρευε στο πανηγύρι του χωριού ντίσκο πόλο με τα βυζιά έξω ενώ η Τσέχα θα σου πει για τα ταξίδια της στο εξωτερικό κτλ.
Επίσης οι Πολωνέζες πίνουν πολύ περισσότερο και συνήθως σφηνάκια ή βότκα,ουίσκια,κοκταίηλ όχι μπύρες όπως οι Τσέχες.Ούτε έχει Τσεχία τα ντισκοπλέξ της Πολωνίας με τις λιώμα γκόμενες.Πιο κυριλέ κατάσταση στην Τσεχία  και πολλές παμπ.Τα κλαμπ συνήθως υπόγεια παρακμιακά όπως της Αυστρίας και τα ξέκωλα λίγα.Καμία σχέση με Πολωνία.

Χειρουργικής ακρίβειας έγκυρο post.

Μια πρακτική συμβουλή αν θέλετε να γαμήσετε Τσέχα κεράστε την γαλακτομπούρεκο.Τρελαίνονται με αυτό το γλυκό συχνά το φέρνουν με αεροπλάνο στην Τσεχία να δοκιμάσουν οι φίλες και οι συγγενείς τους.Αντίθετα οι Πολωνές όπου και να πάνε πολωνικά φαγιά θέλουν να φάνε bigos,pierogi κτλ ελάχιστο ενδιαφέρον έχουν για άλλες γεύσεις ούτε είναι σε θέση να κρίνουν τα φαγιά.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Θα το κάνω.
Μόνο επειδή το έγραψες.
Σε λίγες μέρες,θα πάρω γαλακτομπούρεκο από το Βυζάντιο και θα πάω. :2funny: :2funny: :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Χειρουργικής ακρίβειας έγκυρο post.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Θα το κάνω.
Μόνο επειδή το έγραψες.
Σε λίγες μέρες,θα πάρω γαλακτομπούρεκο από το Βυζάντιο και θα πάω. :2funny: :2funny: :2funny:

Τρελλό κόλλημα με το γαλακτομπούρεκο.Δως τους να τρώνε και σαβουριάζουν ακόμα και με το μουνί σε κοινή θέα στο μπαλκόνι.Επίσης έχουν κόλλημα με τη θάλασσα.Δως τους ξενοδοχείο ή δωμάτιο δίπλα στη θάλασσα και ξεσκίζονται στις πίπες.Το πρόβλημα της Τσεχίας είναι οτι δεν έχει καθόλου θάλασσα οπότε όλες οι Τσέχες ονειρεύονται παραλίες.
Δεν έχει σημασία αν η παραλία είναι καλή ή κακή αρκεί να δούνε το νερό και καυλώνουν.
Οι περισσότερες συχνάζουν νησιά του Ιονίου Λευκάδα,Κέρκυρα κτλ και Παραλία γιατί είναι φτηνότερα.Εχει βέβαια και στην Κω και στην Αγία Νάπα αρκετές.Με έναν γκόμενο από Νότο εξασφαλίζουν τζάμπα διακοπές και οι Τσέχοι γκόμενοι είναι γενικά ανεκτικοί όταν η δικιά τους εξαφανίζεται για καμιά βδομάδα.(οι Τσέχες πάντα παίρνουν αντισυλληπτικά οπότε καμία πιθανότητα να μείνουν έγγυες καμία σχέση με Πολωνέζες που μονίμως έγγυες γυρίζουν αφού κάνουν αυστηρά ακάποτα και δεν παίρνουν αντισύλληψη γιατί το απαγορεύει ο Πάπας).

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.245
Πόντοι
3.656
Δασκαλε για καβλαντισμα εισαι ο πρωτος
Επισης εχεις εμπειρια πολυτιμη για πολωνια τσεχια απ οσον διαβαζω
Αν παψεις να κανεις τον ειδικο στα ουκρανοθρεντ οπου ειναι φανερο οτι περαν του δωσε σωσε για την μπακαλισαμοντελ δεν πας.,οι αντεγκλισεις θα κοπουν κι οι πληροφοριες σου θα μπορουν να χρησιμευσουν σε κομητες επισκεπτες οπου το ζητουμενο θα ειναι κατι να γαμισουμε κι οσο παει γιατι δεν θα ξαναχουμε  ευκαιρια... :hi:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506

Συνημμένα

• 20170103_015221.jpg
    20170103_015221.jpg
    106,4 KB · Εμφανίσεις: 42
  • Χαχα
Αντιδράσεις: 968

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Δασκαλε για καβλαντισμα εισαι ο πρωτος
Επισης εχεις εμπειρια πολυτιμη για πολωνια τσεχια απ οσον διαβαζω
Αν παψεις να κανεις τον ειδικο στα ουκρανοθρεντ οπου ειναι φανερο οτι περαν του δωσε σωσε για την μπακαλισαμοντελ δεν πας.,οι αντεγκλισεις θα κοπουν κι οι πληροφοριες σου θα μπορουν να χρησιμευσουν σε κομητες επισκεπτες οπου το ζητουμενο θα ειναι κατι να γαμισουμε κι οσο παει γιατι δεν θα ξαναχουμε  ευκαιρια... :hi:

Ισα-ίσα έχω γαμήσει τζάμπα πολλές Ουκρανία.Μπορεί να βάλω και φωτό μιλάμε για γκόμενες κάτω από 23 άνω του 175 με καμάκι στο δρόμο και στα κλαμπ.Εχω γράψει πώς γίνεται.
Πρέπει να περπατάς άπειρες ώρες συχνά στο κρύο και στις λάσπες.Χρειάζεται τρελό drive.Κυνηγάς το μουνί που τρέχει εδώ και εκεί.Πρέπει να είσαι tense και να κοτσάρεις τις ευκαιρίες σε dt.Τώρα δεν μπορώ να το κάνω λόγω εξάντλησης.
Με τα λεφτά γαμάς πολύ περισσότερες και εκ του ασφαλούς.Αυτό το ήξερα και παλιά.Ομως τότε δεν είχα τα βαλάντια για Κίεβο που έχω τώρα.Είναι καθαρά θέμα οικονομικής δυνατότητας.
Θες τζάμπα?Γίνεται αλλά θα σου βγει η Παναγία.Θα τρέχεις στα κρύα και στις λάσπες.Το 90% δεν μπορεί να το κάνει αυτό είναι τρομερά επίπονο.
Επίσης το 90% δεν το παίρνει οικονομικά να πάει Κίεβο και να γαμήσει σε full mode τουτέστιν 3 διαφορετικές τη μέρα συν ραντεβού συν κλάμπινγκ για αυτό και βλέπεις τι γράφουνε:Πήγα Κίεβο μόνο για κλάμπινγκ στο Chi,δε γάμησα τίποτα,πανάκριβες οι γκόμενες στα κλαμπ με 500 δολλάρια μίνιμουμ,δε γάμησα,ξόδεψα 700 ευρώ συνολικά Κίεβο έβγαινα με γκομενάκια,δε γάμησα τίποτα κτλ.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Ισα-ίσα έχω γαμήσει τζάμπα πολλές Ουκρανία.Μπορεί να βάλω και φωτό μιλάμε για γκόμενες κάτω από 23 άνω του 175 με καμάκι στο δρόμο και στα κλαμπ.Εχω γράψει πώς γίνεται.
Πρέπει να περπατάς άπειρες ώρες συχνά στο κρύο και στις λάσπες.Χρειάζεται τρελό drive.Κυνηγάς το μουνί που τρέχει εδώ και εκεί.Πρέπει να είσαι tense και να κοτσάρεις τις ευκαιρίες σε dt.Τώρα δεν μπορώ να το κάνω λόγω εξάντλησης.
Με τα λεφτά γαμάς πολύ περισσότερες και εκ του ασφαλούς.Αυτό το ήξερα και παλιά.Ομως τότε δεν είχα τα βαλάντια για Κίεβο που έχω τώρα.Είναι καθαρά θέμα οικονομικής δυνατότητας.
Θες τζάμπα?Γίνεται αλλά θα σου βγει η Παναγία.Θα τρέχεις στα κρύα και στις λάσπες.Το 90% δεν μπορεί να το κάνει αυτό είναι τρομερά επίπονο.
Επίσης το 90% δεν το παίρνει οικονομικά να πάει Κίεβο και να γαμήσει σε full mode τουτέστιν 3 διαφορετικές τη μέρα συν ραντεβού συν κλάμπινγκ για αυτό και βλέπεις τι γράφουνε:Πήγα Κίεβο μόνο για κλάμπινγκ στο Chi,δε γάμησα τίποτα,πανάκριβες οι γκόμενες στα κλαμπ με 500 δολλάρια μίνιμουμ,δε γάμησα,ξόδεψα 700 ευρώ συνολικά Κίεβο έβγαινα με γκομενάκια,δε γάμησα τίποτα κτλ.
αλλοσ λογοσ που δεν παω κιεβ  εκει ετρεχα πανω κατω με μετρο παντου και κυνηγουσα με 2 3 ωρεσ υπνο την μερα.οδυσσο δεν εχει τετεια,βολτα γυρω μου με τα ποδια ετσι κεριζω χρονο.κιεβο ομως πολλεσ γκομενεσ,οδυσσο αδεια στο κεντρο.αγια ναπα δεν εχουμε τσεχουσ και πολωνουσ καλοκαιρι τουριστεσ.εχουμε πολλεσ σλοβακεσ,ουγαρεζεσ και ελαχιστους πολωνουσ που δουλευουν μπαρακια και χοτελ.τσεχουσ εχουμε γρουπ με πανω απο 50 σε ηλικια και πολυ σπανιο να δουμε τσεχουσ τουριστεσ.πολωνουσ εχουμε αυτην την χειμερινη περιοδο περισοτερουσ παρα καλοκαιρι που ειναι ακριβα.ηλικιεσ απο 30 και πανω με γουιζεαρ απο βαρσοβια,κατοβιτσε.οι περισοτεροι οικογενειεσ,μονεσ πολωνεζεσ παρεα κατι πενηνταρεσ ερχονται η 25 με 30 6 7 μαζι.περισοτερο οικογενειιεσ με παιδακια,καλοκαιρι ουτε ιχνοσ πολςνεζων!

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
νεαρεσ πολωνεζεσ μονο 2 φορεσ ειδα 6 με 7 μαζι μαλλον απο ερασμουσ,παντα 50 και πανω βλεπω κατι χοντροκολεσ χαχαχαχ

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αφού όλοι ψαρώνετε να καμακώσετε Τσεχία επειδή η χώρα είναι ανεπτυγμένη βιομηχανικά και με υψηλότερο βιοτικό επίπεδο από την Ελλάδα οπότε συμπεραίνετε οτι δε σας παίρνει.
Αυτά που γράφω αφορούν κωλοπετσωμένους ανήσυχα καμάκια που δε μασάνε από δυσκολίες και απλώνουν τον πούτσο τους στο υπερπέραν.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
αλλοσ λογοσ που δεν παω κιεβ  εκει ετρεχα πανω κατω με μετρο παντου και κυνηγουσα με 2 3 ωρεσ υπνο την μερα.οδυσσο δεν εχει τετεια,βολτα γυρω μου με τα ποδια ετσι κεριζω χρονο.κιεβο ομως πολλεσ γκομενεσ,οδυσσο αδεια στο κεντρο.

Αυτό σου λέω.Η Κρεσάτικ είναι το Holy Grail.Ολα τα καμάκια εκεί τη στήνουν.Για να ξεχωρίσεις πρέπει να είσαι πουτσαράς ο ανταγωνισμός είναι ανελέητος.
Εσύ πας με το μετρό στου διαόλου τον κώλο για να βρεις φτωχές που δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν και να τις πείσεις να έρθουν μαζί σου κέντρο οπότε πιάνεις τα αρχίδια σου.Το παίγνιο είναι στο κέντρο εκεί είναι οι γκόμενες και τα καμάκια επίσης.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Αφού όλοι ψαρώνετε να καμακώσετε Τσεχία επειδή η χώρα είναι ανεπτυγμένη βιομηχανικά και με υψηλότερο βιοτικό επίπεδο από την Ελλάδα οπότε συμπεραίνετε οτι δε σας παίρνει.
Αυτά που γράφω αφορούν κωλοπετσωμένους ανήσυχα καμάκια που δε μασάνε από δυσκολίες και απλώνουν τον πούτσο τους στο υπερπέραν.

:rockon: :rockon: :rockon:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.083
Πόντοι
2.356
Δασκαλε , τον αυγουστο καμακωσα δηλ με καμακωσαν στη Νεα Υορκη σε roof garden που ειμασταν , οταν την ρωτησα που μενει μου εδειξε εναν απο τους απεναντι ουρανοξυστες  :grin: της λεω και εγω σε εναν αλλον λιγο πιο κατω απο τον δικο σου χαχα
καλυτερα ειναι μερικες φορες οταν ειναι ανεβασμενο το βιοτικο τους επιπεδο , δεν εχουν πολλα απωθημενα κομπλεξ ετσι
Πραγα το 07 στο θρυλικο Big Sister ανεβασα οσο μπορεσα ψηλοτερα τον βαλκανιοπουτσισμο σε περιβαλλον ακρως ανταγωνιστικο και on line  :grin: , αποσπασαμε παναξια τον θαυμασμο με τον φιλο που ημουνα , τα εχω ξαναγραψει ...  :rockon:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Δασκαλε , τον αυγουστο καμακωσα δηλ με καμακωσαν στη Νεα Υορκη σε roof garden που ειμασταν , οταν την ρωτησα που μενει μου εδειξε εναν απο τους απεναντι ουρανοξυστες  :grin: της λεω και εγω σε εναν αλλον λιγο πιο κατω απο τον δικο σου χαχα
καλυτερα ειναι μερικες φορες οταν ειναι ανεβασμενο το βιοτικο τους επιπεδο , δεν εχουν πολλα απωθημενα κομπλεξ ετσι
Πραγα το 07 στο θρυλικο Big Sister ανεβασα οσο μπορεσα ψηλοτερα τον βαλκανιοπουτσισμο σε περιβαλλον ακρως ανταγωνιστικο και on line  :grin: , αποσπασαμε παναξια τον θαυμασμο με τον φιλο που ημουνα , τα εχω ξαναγραψει ...  :rockon:

Mεγάλη αλήθεια αυτό..
Γι'αυτό και έχω πάει μόνο μια φορά Ουκρανία και χλωμό να ξαναπατάω Πολωνία,αν και δίπλα.
Τώρα θα πει κάποιος,για ένα γαμήσι,τι σε νοιάζει..

Εγώ θα πω ότι η χωριατίλα και το κόμπλεξ,βγαίνει ακόμη και πάνω στο γαμήσι.
Επίσης δεν μπορώ να γαμάω τελείως στόκους,είναι ντεκαβλέ..
Δεν μπορώ γαμώ την τρέλα μου να λέω doggy στην Πολωνέζα και να με κοιτάει με το βλέμμα ηλίθιας αγελάδας και να πρέπει να την μανουβράρω και να την στήσω μόνος μου..
Dog γαμώ την τρέλα μου,dog..
Δε ζήτησα να έχει κανά proficiency..

Γενικά οι πιο ακομπλεξάριστες γυναίκες που έχω γνωρίσει ήταν από Αυστραλία,Νέα Ζηλανδία,Αμερική,Σκανδιναβικές χώρες,Ολλανδία και Γερμανία..
Όλες ήταν κατά μέσο όρο πιο ξηγημένες,λιγότερο "πολύπλοκες" και καχύποπτες,λιγότερο μελοδραματικές και σπασαρχίδες..

Μεγάλη υπόθεση μια γυναίκα να μην έχει συμπλέγματα κατωτερότητες,απωθημένα,κ.λ.π.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.083
Πόντοι
2.356
Mεγάλη αλήθεια αυτό..
Γι'αυτό και έχω πάει μόνο μια φορά Ουκρανία και χλωμό να ξαναπατάω Πολωνία,αν και δίπλα.
Τώρα θα πει κάποιος,για ένα γαμήσι,τι σε νοιάζει..

Εγώ θα πω ότι η χωριατίλα και το κόμπλεξ,βγαίνει ακόμη και πάνω στο γαμήσι.
Επίσης δεν μπορώ να γαμάω τελείως στόκους,είναι ντεκαβλέ..
Δεν μπορώ γαμώ την τρέλα μου να λέω doggy στην Πολωνέζα και να με κοιτάει με το βλέμμα ηλίθιας αγελάδας και να πρέπει να την μανουβράρω και να την στήσω μόνος μου..
Dog γαμώ την τρέλα μου,dog..
Δε ζήτησα να έχει κανά proficiency..

Γενικά οι πιο ακομπλεξάριστες γυναίκες που έχω γνωρίσει ήταν από Αυστραλία,Νέα Ζηλανδία,Αμερική,Σκανδιναβικές χώρες,Ολλανδία και Γερμανία..
Όλες ήταν κατά μέσο όρο πιο ξηγημένες,λιγότερο "πολύπλοκες" και καχύποπτες,λιγότερο μελοδραματικές και σπασαρχίδες..

Μεγάλη υπόθεση μια γυναίκα να μην έχει συμπλέγματα κατωτερότητες,απωθημένα,κ.λ.π.
Ετσι , οι μολδαβες να δεις τι στοκοι ειναι...
Η καλυτερη εκει για μενα που περασα πραγματικα υπεροχα ηταν με μικρη που παρολο την τεραστια διαφορα ηλικιας που ειχαμε (27 χρονια ,η μεγαλυτερη που ειχα μεχρι τωρα και φυσικα μιλαω για κανονικη γκομενα.. πουτανες γαμας και 18 αρες :grin:) συνεβη γιατι σπουδαζε την τελευταια διετια αμερικη , την γνωρισα καλοκαιρι που ητανε κισιναου.
Ειχε γινει εντελως ακομπλεξαριστη και στο πηδημα και στη συμπεριφορα , ητανε παντα ανοιχτη απο οτι μου ελεγε αλλα μετα την αμερικη απογειωθηκε στην κυριολεξια  :grin:
Απο δυτικες για τις νορβηγιδες εχω πολυ καλη γνωμη , γερμανιδα μια φορα πηρα ολο και ολο (ενα σε στυλ ψιλοφρικιου ητανε ) πριν καμια δεκαετια που την πετυχα στο ντυσελντορφ οταν πηγαινα συχνα ... δεν μου εβγαλε κατι το ιδιαιτερο.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
:vomit: :vomit: :vomit:

Όχι απο εσένα τέτοιες κουβέντες.... :helpplea: :helpplea: :helpplea:
Όλον τον άξονα του κακού μας είπες απο άποψη γυναικών!!!

Δε μιλάω για τίποτα ψευτοφεμινίστριες ρε συ,για γυναίκες μιλάω. :grin:

Κοίτα,έχεις κάνει Erasmus Γερμανία,έχεις πάει Πολωνία,Ρωσία,Ουκρανία.
Αλλά νομίζω την περισσότερη εμπειρία που έχεις από τις φυλές που προανέφερα,είναι από το νησί.

Έχεις σκεφτεί καμιά φορά,πως μπορεί να φτάσει να συμπεριφερθεί μια Σουηδέζα που ενώ κατέβηκε απλά για διακοπές,της την πέφτουν καμιά 50αριά άτομα τη μέρα και επειδή αυτές είναι συνήθως light και χαμογελαστές,εμείς οι γαμήκοι νομίζουν ότι είναι ερωτικό σήμα για να τις πιτσιλίσουμε ενώ αυτές θέλουν απλά την ησυχία τους; :grin:
Ξέρεις πόσες βόρειες μου έχουν πει ότι ενώ σκάνε Ελλάδα,Ιταλία,Ισπανία για θάλασσα και ήλιο,τους σπάνε τα αρχίδια οι ντόπιοι;

Απλά σαν ένα ενδεχόμενο στο αναφέρω.

Ετσι , οι μολδαβες να δεις τι στοκοι ειναι...
Η καλυτερη εκει για μενα που περασα πραγματικα υπεροχα ηταν με μικρη που παρολο την τεραστια διαφορα ηλικιας που ειχαμε (27 χρονια ,η μεγαλυτερη που ειχα μεχρι τωρα και φυσικα μιλαω για κανονικη γκομενα.. πουτανες γαμας και 18 αρες :grin:) συνεβη γιατι σπουδαζε την τελευταια διετια αμερικη , την γνωρισα καλοκαιρι που ητανε κισιναου.
Ειχε γινει εντελως ακομπλεξαριστη και στο πηδημα και στη συμπεριφορα , ητανε παντα ανοιχτη απο οτι μου ελεγε αλλα μετα την αμερικη απογειωθηκε στην κυριολεξια  :grin:
Απο δυτικες για τις νορβηγιδες εχω πολυ καλη γνωμη , γερμανιδα μια φορα πηρα ολο και ολο (ενα σε στυλ ψιλοφρικιου ητανε ) πριν καμια δεκαετια που την πετυχα στο ντυσελντορφ οταν πηγαινα συχνα ... δεν μου εβγαλε κατι το ιδιαιτερο.

Μολδαβή δεν έχω γνωρίσει ποτέ,τουλάχιστον όχι εν γνώση μου :grin:
Αν κρίνω από τις Ουκρανέζες,κατάλαβα..
Τα ζώα μου αργά..

Εγώ εδώ έχω κάνει σχέσεις με Γερμανίδες και μια Ολλανδέζα.
Έχω άριστες εντυπώσεις σε όλα τα επίπεδα.

Εννοείται ότι υπάρχουν και βούρλα στις παραπάνω φυλές,απλά αναλογικά με τα βούρλα ελληνίδες,κύπριες,πολωνές,είναι συντριπτικά λιγότερες.

Όμως για να μην κράζω μόνο άλλους λαούς.
Εγώ πιστεύω ότι αν λέμε ότι οι ελληνίδες έχουν κουσούρια,δεν πρέπει να εξαιρούμε τους εαυτούς μας.
Το forum είναι καθρέφτης της του επιπέδου μας σαν λαός.

Ο αρχηγός αναφέρει 5000 καθαρά λες και είναι στραγάλια,ανεβάζει φωτό όπου τις περισσότερες φορές αφήνει να εννοηθεί ότι είναι "γκόμενες από το internet". :grin:
Από την άλλη,κάποιοι που ζηλεύουν τον αρχηγό που γαμάει γκομενάκια και τα postάρει τον έχουν βγάλει 60άρη που μένει σε WG..
Eγώ σε άσχετα thread έχω αναφέρει τι λεφτά βγάζω και τι δουλειά κάνω,για να διαβάσει και το τελευταίο μέλος ότι δεν κόβω πατάτες σε κανένα γυράδικο :grin:
Πλακωνόμαστε,βρίζουμε μάνες,χέζουμε σε τάφους,απειλούμε..

Είμαστε βαλκάνιοι βλαχοτσομπάνηδες,έχουμε περάσει πολλά σαν λαός,έχουμε τρελά κόμπλεξ,νομίζουμε ότι όλοι οι άντρες των βόρειων λαων είναι πισωγλέντηδες και εμείς οι γαμήκοι της υφηλίου  :grin:
Θέλουμε να πηγαίνουμε ανατολικά που βρωμάει το ΄χνώτο τους ανέχεια να ανεμίζουμε σκληρό ευρώ,αλλά άμα είναι να την πέσουμε σε καμιά σοβαρή Γερμανίδα μας πιάνουν 500 ανασφάλειες,οπότε ξαφνικά το Κίεβο μας πέφτει πιο κοντά και είναι πιο οικονομικό :grin:
Είμαστε μπαγαμπόντηδες,λίγο παπατζήδες,το ψέμα το έχουμε πιο εύκολο από άλλους..

@kman είσαι ο αρχηγός μας,αλλά είμαστε και εμείς ψιλομαλάκες κομπλεξικοί σαν λαός,να το λέμε καμιά φορά.

Τον Έλληνα δεν τον συγκρίνω με Πολωνούς,Ουκρανούς και τέτοιους λαούς..
Αυτοί προέρχονται από μια κομμουνιστική λαίλαπα και έχουν μύρια συμπλέγματα και προβλήματα.

Αλλά μπροστά σε λαούς με πιο σταθερά οικονομικοπολιτικά συστήματα,δίχως 100 πολέμους στην πλάτη και χίλια δυο άλλα προβλήματα,είμαστε ζουλού..

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
το εγραψα και εγω παλια στον φιλο ρολογα οτι δεν γουσταρουν ντοπιους ιδικα τους ενοχλητικους κυπριους,ροδιτεσ,κρητικους.εχει στο μαμπα πουτανεσ αγια ναπα που ψαχνονται οι υπολειπεσ υσιχια,ηλιο,θαλασα και χοτελ ον ινκλουσιβ.δεν ξεμαντριζουν εκτοσ αν ηρθαν για μπιζνεσ.φιλοσ εγγλεζοκυπριος μου το ελεγε παλια ρε οι εγγλεζεσ πανε με αλλουσ τουριστεσ,αγγλους στα ιδια απαρτμεντ.δεν θελουν ντοπιους.αν ηθελαν τους ντοπιους θα πηγαινα λεμεσο,λαρνακα,αγια ναπα,παφο να κυνηγω και οχι ουκρανια.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Δε μιλάω για τίποτα ψευτοφεμινίστριες ρε συ,για γυναίκες μιλάω. :grin:

Εγώ εδώ έχω κάνει σχέσεις με Γερμανίδες και μια Ολλανδέζα.
Έχω άριστες εντυπώσεις σε όλα τα επίπεδα.

Εννοείται ότι υπάρχουν και βούρλα στις παραπάνω φυλές,απλά αναλογικά με τα βούρλα ελληνίδες,κύπριες,πολωνές,είναι συντριπτικά λιγότερες.

Όμως για να μην κράζω μόνο άλλους λαούς.
Εγώ πιστεύω ότι αν λέμε ότι οι ελληνίδες έχουν κουσούρια,δεν πρέπει να εξαιρούμε τους εαυτούς μας.
Το forum είναι καθρέφτης της του επιπέδου μας σαν λαός.

Ο αρχηγός αναφέρει 5000 καθαρά λες και είναι στραγάλια,ανεβάζει φωτό όπου τις περισσότερες φορές αφήνει να εννοηθεί ότι είναι "γκόμενες από το internet". :grin:
Από την άλλη,κάποιοι που ζηλεύουν τον αρχηγό που γαμάει γκομενάκια και τα postάρει τον έχουν βγάλει 60άρη που μένει σε WG..
Eγώ σε άσχετα thread έχω αναφέρει τι λεφτά βγάζω και τι δουλειά κάνω,για να διαβάσει και το τελευταίο μέλος ότι δεν κόβω πατάτες σε κανένα γυράδικο :grin:
Πλακωνόμαστε,βρίζουμε μάνες,χέζουμε σε τάφους,απειλούμε..

Είμαστε βαλκάνιοι βλαχοτσομπάνηδες,έχουμε περάσει πολλά σαν λαός,έχουμε τρελά κόμπλεξ,νομίζουμε ότι όλοι οι άντρες των βόρειων λαων είναι πισωγλέντηδες και εμείς οι γαμήκοι της υφηλίου  :grin:
Θέλουμε να πηγαίνουμε ανατολικά που βρωμάει το ΄χνώτο τους ανέχεια να ανεμίζουμε σκληρό ευρώ,αλλά άμα είναι να την πέσουμε σε καμιά σοβαρή Γερμανίδα μας πιάνουν 500 ανασφάλειες,οπότε ξαφνικά το Κίεβο μας πέφτει πιο κοντά και είναι πιο οικονομικό :grin:
Είμαστε μπαγαμπόντηδες,λίγο παπατζήδες,το ψέμα το έχουμε πιο εύκολο από άλλους..

@kman είσαι ο αρχηγός μας,αλλά είμαστε και εμείς ψιλομαλάκες κομπλεξικοί σαν λαός,να το λέμε καμιά φορά.

Τον Έλληνα δεν τον συγκρίνω με Πολωνούς,Ουκρανούς και τέτοιους λαούς..
Αυτοί προέρχονται από μια κομμουνιστική λαίλαπα και έχουν μύρια συμπλέγματα και προβλήματα.

Αλλά μπροστά σε λαούς με πιο σταθερά οικονομικοπολιτικά συστήματα,δίχως 100 πολέμους στην πλάτη και χίλια δυο άλλα προβλήματα,είμαστε ζουλού..

Με τις Γερμανίδες που λες υπάρχει πρόβλημα επικοινωνίας.Είναι καλές για να συζητάς βαριά θέματα πολιτική,φιλοσοφία,ιστορία κτλ αλλά αν πας να κάνεις κλασσικό φλερτ σε χέζουν αμέσως.Επίσης δεν εκτιμούν τον ελληνικό χαβαλέ και έχουν εντελώς διαφορετική αίσθηση του χιούμορ.Αντίθετα οι Αυστριακές,οι Ολλανδές π.χ. ή οι Τσέχες ακόμα και οι Σουηδέζες γουστάρουν το χαβαλέ.Για Ουκρανές,Ρωσσίδες δεν το συζητάμε πρέπει πάντα να είσαι σοβαρός γιατί δεν καταλαβαίνουν πότε αστειεύεσαι.
Γενικά το επίπεδο καμακικής δεινότητας και ατομικής κλάσσης που απαιτείται για τις Δυτικές είναι 5 φορές πάνω από αυτό που χρειάζεται για τις Ανατολικές τουτέστιν βγάζεις γκόμενες 5 φορές λιγότερες ή 5 φορές κατώτερες εμφανισιακά.
Το go polish είναι η σίγουρη μέθοδος για να γαμήσεις παντού ακόμα και κουτσός,τυφλός ή ανάπηρος να είσαι.Οι γκόμενες έχουν πολύ χαμηλά τον πήχυ καμία σχέση με Δυτικές ή Ελληνίδες οπότε όλοι χωράνε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom