You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί γίνεται με Κίεβο;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 28K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
kavlomenos leon
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
xaxaxax αρχοντα εχασες την ψυχραιμια σου.εγω δεν βλεπω καμια διαθεση οδυσσο και κιεβο ουτε απο αφραγγεσ να φευγουν.για λαβ τουρισμο δεν παιζει εκει.ουτε κανενα ξενο πιστευουν,το ειπα ξανα οτι οι ουκρανοι γελανε με τισ μαλακιεσ που λενε οι ξενοι επιχειρηματιεσ χαχαχαχαχα.ολοι για μπιζνεσ πηγαν ουκρανια κανενασ για μουνι χαχαχαχαχα.την εκαναν οσεσ ηρθαν σε καμπαρε κατι τερατα τισ φυσεισ και τησ αρπαξε ο καθε αθλιοσ.να σκεφτειτε με βρωμιαρεσ ινδεσ χοντρεσ και πιθηκια βλεπω ακομα και 30 ανταρηδεσ χαζουλιδεσ με τετειεσ.Είσαι μαλάκας για τα μπάζα εντελώς.
Ο καθένας έχει τον τρόπο του,αλλά το κόλπο περί προοπτικής,μονιμης εγκατάστασης,κ.λ.π.,δε νομίζετε ότι έχει παλιώσει,από τότε που το Internet μπήκε σε κάθε χωριό της επικράτειας..
Εμένα μια Τσέχα που αρχίζω και γνωρίζω καλύτερα και οι φίλες της,
μου έλεγαν πόσο γελοίοι τους φαίνονται κάτι Άγγλοι 40άρηδες,50άρηδες που τους παρουσιάζονται σαν μεγαλοστελέχη πολυεθνικών,μάνατζερ,αστροναύτες ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο..
Και στην Τσεχική επαρχία που πήγα,κατάλαβα ότι και εκεί οι γυναίκες είναι υποψιασμένες.
Και ο λόγος είναι ότι κάποιοι από τα μιλιούνια τον πορνοτουριστών,έχουν πουλήσει το ίδιο παραμύθι άπειρες φορές..
Και όσο και καλός να είσαι στο να το πουλάς,ακόμη και να πηδήξεις,μη νομίζεις ότι η γκόμενα σου κάθισε γιατί το έφαγε..
Μπορεί να ήθελε και η ίδια να αυτοπαραμυθιαστεί,να περάσει λίγες μέρες καλά,κ.λ.π.
Δεν το γράφω για κάποιον συγκεκριμένα,ο καθένας παίζει άλλη μπάλα εδώ μέσα,αλλά σε γενικές γραμμές,έχω καταλάβει ότι πολλές "τακτικές" και "κόλπα" είναι καμμένα εδώ και καιρό.
Σε αυτά που λες έχεις δίκιο...Είναι σε όλη την Ευρώπη υποψιασμένες πλέον και υπάρχει φοβερή εισβολή στην Ευρωπαϊκή ήπειρο Αράβων, Τούρκων κλπ και εξαιτίας των φθηνών και απευθείας πτήσεων.
Εγώ σαν άνθρωπος των θετικών επιστημών πάντως τα κοιτάζω όλα με μαθηματικά και λογική..Το ίδιο παραμύθι,η ίδια συμπεριφορά η ίδιες ικανότητες αποδίδουν (έστω και σε μικρό ποσοστό) σε όλη την Ευρώπη (σε κάθε ταξίδι τρώω κάτι-αν και η δυσκολία όλο και ανεβαίνει )και αποτυγχάνουν πλήρως στην Ουκρανία!!
Το έχω μελετήσει τι φταίει φυσικά..Δεν σπρώχνω αφενός χρήμα και εκεί οι γκόμενες ή θέλουν να στα φάνε καθαρά ή αυτές που δεν θέλουν να στα φάνε δεν πολύ-ασχολούνται με πηδήματα με ξένους κ.λ.π.(ΑΚΑΒΛΕΣ)
Εντοπίζω μια έλλειψη κάβλας στην χώρα..Τόσο δυνατές εμφανισιακά κοπέλες και καύλα μηδέν - είναι να σε πιάνει τρέλα!!! Να βλέπεις παντού γυναικάρες αλλά ξενέρωτες σεξουαλικά ή να σου ζητάνε στην ψύχρα λεφτά!! Τα γράφω γιατί αυτά ζω εκεί όσες φορές έχω πάει..
Χτές ήμουν κέντρο και γνώρισα μια Αμερικανίδα μέσα στο κρύο Μοναστηράκι - πολύ κωλοφαρδία μόνη Ελλάδα διακοπές!! Κάτσαμε ήπιαμε ρακόμελα, μετά μπυραρία και σουβλάκια και καταλήξαμε να μου πάιρνει πίπα στο αμάξι που την γύρναγα πίσω...Σήμερα γεύμα σπίτι μου το απόγευμα λογικά θα πέσει ξέσκισμα...Γιατί σας το λέω αυτό?
Δεν δέχομαι να σκάω 600-700 ευρώ για ένα δεκαήμερο Κίεβο να γνωρίζω 10-11 γυναίκες εκεί,εξόδους,ποτά και να μένω ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΛΙ στο χέρι και να πηγαίνω βραδινή βόλτα στην τελειώμενη αντικειμενικά Αθήνα και να μου κάθεται γκόμενα..Οκ δεν μου συμβαίνει και κάθε εβδομάδα στην Αθήνα αλλά είναι τρέλα μόνο και που το σκέφτομαι!!! Μιλάμε για την Ελλάδα τα σκατά δηλαδή.. Με τι ψυχολογία να πάρω πάλι αεροπλάνο να πάω στο Κίεβο..
Σε αυτά που λες έχεις δίκιο...Είναι σε όλη την Ευρώπη υποψιασμένες πλέον και υπάρχει φοβερή εισβολή στην Ευρωπαϊκή ήπειρο Αράβων, Τούρκων κλπ και εξαιτίας των φθηνών και απευθείας πτήσεων.
Εγώ σαν άνθρωπος των θετικών επιστημών πάντως τα κοιτάζω όλα με μαθηματικά και λογική..Το ίδιο παραμύθι,η ίδια συμπεριφορά η ίδιες ικανότητες αποδίδουν (έστω και σε μικρό ποσοστό) σε όλη την Ευρώπη (σε κάθε ταξίδι τρώω κάτι-αν και η δυσκολία όλο και ανεβαίνει )και αποτυγχάνουν πλήρως στην Ουκρανία!!
Το έχω μελετήσει τι φταίει φυσικά..Δεν σπρώχνω αφενός χρήμα και εκεί οι γκόμενες ή θέλουν να στα φάνε καθαρά ή αυτές που δεν θέλουν να στα φάνε δεν πολύ-ασχολούνται με πηδήματα με ξένους κ.λ.π.(ΑΚΑΒΛΕΣ)
Εντοπίζω μια έλλειψη κάβλας στην χώρα..Τόσο δυνατές εμφανισιακά κοπέλες και καύλα μηδέν - είναι να σε πιάνει τρέλα!!! Να βλέπεις παντού γυναικάρες αλλά ξενέρωτες σεξουαλικά ή να σου ζητάνε στην ψύχρα λεφτά!! Τα γράφω γιατί αυτά ζω εκεί όσες φορές έχω πάει..
Χτές ήμουν κέντρο και γνώρισα μια Αμερικανίδα μέσα στο κρύο Μοναστηράκι - πολύ κωλοφαρδία μόνη Ελλάδα διακοπές!! Κάτσαμε ήπιαμε ρακόμελα, μετά μπυραρία και σουβλάκια και καταλήξαμε να μου πάιρνει πίπα στο αμάξι που την γύρναγα πίσω...Σήμερα γεύμα σπίτι μου το απόγευμα λογικά θα πέσει ξέσκισμα...Γιατί σας το λέω αυτό?
Δεν δέχομαι να σκάω 600-700 ευρώ για ένα δεκαήμερο Κίεβο να γνωρίζω 10-11 γυναίκες εκεί,εξόδους,ποτά και να μένω ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΛΙ στο χέρι και να πηγαίνω βραδινή βόλτα στην τελειώμενη αντικειμενικά Αθήνα και να μου κάθεται γκόμενα..Οκ δεν μου συμβαίνει και κάθε εβδομάδα στην Αθήνα αλλά είναι τρέλα μόνο και που το σκέφτομαι!!! Μιλάμε για την Ελλάδα τα σκατά δηλαδή.. Με τι ψυχολογία να πάρω πάλι αεροπλάνο να πάω στο Κίεβο..
Κατά τη γνώμη σου ποιες είναι πιο εύκολες?Πολωνέζες,Ουκρανές ή Τσέχες?
kuzia
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2010
- Like
- 419
- Πόντοι
- 26
Με τετοιο νυχι δρακουλα που κουβαλας ενοειται οτι ανεβαζουν την ταριφαΑυτή ας πούμε 25 ετών 184 δε θα πάει με 50 ευρώ.
Ούτε αυτή 24 ετών 175.
Ούτε φυσικά αυτή 23 ετών 177 που είναι μοντέλο.
kavlomenos leon
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
αν αχεισαι πανω απο 6 χρονων και διαβαζεισ τι λεει ο πιθηκοσ και τον ακουσ τι να σου πω?χχαχχααχ.ρε φιχλε μονο ενασ βλακασ ακουει τι γραφει ο πιθηκοσ.γνωρισα χιλιαδεσ τυπουσ ουκρανια μερικοι ηταν και φιλοι μου που ηρθαν και εφυγαν νευριασμενοι και δεν ξαναηρθαν.ο λογοσ οτι πιστευαν θα ερθουν κιεβ και οδυσσο να γαμησουν τσαμπα και λαβ τουριστ,θα βρουν να τουσ ερωτευτουν και να κανουν μια μινη σχεση με προοπτικη. εκει εισαι σεξ τουριστ,λαβ τουριστ μονο αφραγγοι και τσιγουνιδεσ που ηρθαν και νομιζαν θα φανε τσαμπα χαχαχαχα.ο φιλοσ μου κιεβ που δεν με ακουγε τον πλισιασε γκομενα και τον κουβεντιαζε στο βουδα μπαρ,βιζιτα.ολα καλα ηταν,μια χαρα μιλουσε μεχρι που του προτεινε να τησ παρει κοκτειλ.αλλαξε διαθεση και τησ ειπε ηρθα στο μπαρ να ηρεμισω χαχαχαχα,απο τι να ηρεμησει?μου ειπε μετα γιατι να την κερασω,σε μαδριτη οι κοπελεσ πληρωσαμε ο καθενασ τα ποτα του ετσι γινεται παντου.του ειπα δηλαδη τζαμπα γαμασ αλλα αν σου ζητουσε λεφτα οχι,κατσε σπιτι σου.ο ιδιοσ τυποσ αποθεωνει την αθηνα γλθφαδα και τα νησια.του λεω καλα ρε αφου πασ και κρατασ μια μπυρα και κανεισ ματι μονο γιατι να παω ελλαδα?αυτοσ αποθεωνει ελληνιδεσ και μονο αποτυχημενοι λεει κρατανε ρωσιδεσ και ουκρανιδεσ χαχαχαχ.δεν καταλαβω να ταξιδευει απλα να κοιταζει γυρω τισ γκομενεσ.αλλοι ηρθανε μου ελεγαν τι καμακια ηταν κυπρο πριν 20 χρονια και παλι πηραν πουλο.και αυτοι ηθελαν και νομιζαν τσαμπα.Αν και έχω κάποια ερωτηματικά για το αν υπάρχει πράγματι κατηγορία love tourism (και πόση πραγματική επιτυχία έχουν αυτοί που την εξασκούν) εντός της ευρύτερης κατηγορίας sex tourism (που είναι κατά κανόνα επί πληρωμή)
παραθέτω ένα ωραίο σχετικό κειμενάκι για τις διαφορές των δύο.
kavlomenos leon
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
εχει με 50 αρκετεσ τετειεσ οπωσ στισ φωτο.αλλα μην ξεχναμε 50 δινουμε με το ρειτ αυτεσ σε γριβνα 150 παιρνουν οπωσ πριν.
kavlomenos leon
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
για τουσ φιλουσ που ψαχνουν λαβ τουρισμ να σασ πω και τι μου ειπε πριν λιγεσ μερεσ φιλοσ χαζουλησ που πιστευει κατι φιλουσ του οτι καμακωσαν στην πραγα στο τραμ,χουφτωσαν και γαμησαν και τσαμπα χαχαχαχ.ο ιδιοσ με αμφισβητα για ουκρανια και πιστευαει αλλο βλακα που πηγε μια φορα,σιγουρα δεν γαμησε και του ειπε μαλακιεσ.με ειπε οτι δεν κολω ποτε ουκρανιδια στην κυπρο η ρωσιδεσ ισως λογο φοβου χαχαχαχ.του απαντησε αλλοσ φιλοσ συναγωνηστησ απο αυτεσ τισ χωρεσ.του ειπε εισαι βλακασ που αμφισβητασ τον χαρη και πιστευεισ καθε χαζο που σε δουλευει.δεν τουσ κολλα επιδει τισ ξερει καλα.αυτο ακριβωσ του ειπα ειναι χαζουλη,οταν τουσ μιλησω ρωσικα ειδεσ και μονοσ σου αλλεσ φορεσ σταματουν εξυπναδεσ και να το παιζουν ντιβεσ.αλλοσ φιλοσ πηγε μια φορα κιεβ και προπληρωσε στα γνωστα κλαμπ και λεει περασε οραια.μερα δεν κυκλοφωρησε λογο κρυου μονο νυχτα με 2 ουκρανουσ.λεει ο φιλοσ μου γαμησε 2 παρτουζα τσαμπα.γελασα του ειπα αστα αυτα,δεν με κοιταζεισ στα ματια ξερεισ μαλακιεσ λεσ μπροστα σε αλλουσ φιλουσ σου.οταν τον αμφισβητησα και ειπα πιστευω μονο εβγαινε το βραδι και κερνουσε το ζευγαρι ουκρανων φανερωθηκε η αληθεια,ντρεπωταν να πει δεν γαμησαν γιατι ειναι ταμπου να πεισ πηγεσ ουκρανια και δεν γαμησεσ χαχαχαχ.οταν ακουνε ουκρανια ολοι νομιζουν εχει πολεμουσ,πεινα,πυτανεσ και μοντελα που θελουν να τιν κανουν για κυπρο για καλυτερη ζωη χαχαχαχαχα
kavlomenos leon
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
στον αλλο που ελεγε πιο πανω για διαλυμενη οδυσσο καιπειοσ θα ειναι εκει,ειδατε αποφυγα να πω θα ειμαι εκει. δεν θελω τετειουσ τυπουσ βαροσ και να χανω τον χρονο μου μαζι τουσ.δεν μπορω να ειμαι νταντα τουσ συνεχεια.αλλοσ απο κυπρο θα με ψαξει εκει αλλα και αυτου θα πω δεν εχω χρονο. εχω τισ δικεσ μου δουλειεσ.αλλο αν ερχοταν ο κμαν η ρολογασ και αλλο καθε ασχετοσ.
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.935
- Πόντοι
- 2.356
[size=10pt]Ιch werde dich hier für immer und ewig, gnadenlos ficken, wie eine schlampe[/size].
[size=10pt]SPRICH,DU KLEINE SCHLAMPE[/size]
Σε αυτό που λες οτι οι μουνάρες δεν την κάνουν δεν είναι ακριβές.Κάτι Τσέχες που ήξερα μετανάστευσαν Αγγλία και Μαιάμι και τώρα τις γαμάνε άθλιοι έγχρωμοι.
Όταν γράφω 8+ δεν εννοώ μόνο εμφάνιση,απλά εσύ που το βλέπεις λογιστικά το θέμα,βυζγιά-κώλος,
δεν σε ενδιαφέρει από κει και πέρα κάτι άλλο.
Από τις αντίστοιχες Ουκρανέζες,Τσέχες,Πολωνέζες:Δουκισσα,Αλεξανδράτου,Αραβανή,Λιαγουροπούλου,
οι μόνες που θα κατέληγαν να πάνε Λονδίνο να το δίνουν σε ινδοπάκια,είναι η 2η και η 4η.
Για τα δικά σου δεδομένα είναι μουνάρες,για μένα είναι καμμένες, χυσοδοχεία αράπηδων και κατσαρίδων που προσωπικά δεν θα τους έκανα ούτε χειραψία.
Εγώ αυτό που λέω είναι ότι ένα 8+ που δεν έχει καμμένο μυαλό,ούτε εμένα τον τουρίστα περιμένει να τη σωσω,ούτε ονειρεύεται να έρθει στο γερμανιστάν..
Άμα δεις για παράδειγμα πως ζει στην Πράγα η αστική τάξη και πόσο πολυάριθμη είναι,θα πάθεις πλάκα.
Εκεί ψάχνουν οι καλές Τσέχες.
Αυτή που θα γαμηθεί με το μαύρο ποδοσφαιριστή της Σπάρτα Πράγας,είναι αυτή που λες εσύ και πίστεψέ με,οι υπόλοιπες Τσέχες γελάνε με την πάρτη της.
Ακόμη και με τη Σκλεναρίκοβα που πήγε και παντρεύτηκε τη μαιμού,ακόμη γελάνε..
@DR LOVE συμφωνώ σε όσα έγραψες.
Εμένα η μόνη γκόμενα που μου έχει κάνει ανάκριση για τα οικονομικά,αν έχω περιουσία στην Ελλάδα,κ.λ.π.
ήταν Ουκρανέζα σε πρώτο ραντεβού.
Και από καύλες μηδέν..Πρωτοβουλία να αρχίσει από μόνη της να με φτιάξει μηδέν.
Όλο δήθεν προβλήματα έχει και δεν έχει όρεξη για γαμήσια..
Νόμιζα ότι είναι η εξαίρεση μέχρι που πήγα σε ένα Ουκρανέζικο πάρτυ και κατάλαβα ότι όσο ωραίες και να ναι,παίζουν στα ίδια μήκη κύματος.
Αρχηγέ,τώρα σοβαρά ρωτάς ποιες έιναι πιο εύκολες;
Τα McGirls της Ευρώπης,όλοι το ξέρουν.
Μόνο που όπως τα έχεις γράψει και εσύ,είναι τρελές,απρόβλεπτες,κυκλοθυμικές,έχουν ανασφάλειες,απωθημένα,είναι drama queens,κουραστικές και πέρα από ένα χύσιμο στη μάπα,
δεν αξίζουν παραπάνω.
kavlomenos leon
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
για μενα αυτη ειναι η διαφοορα σεξ τουριστ με λαβ τουριστ.ο καθε τσιγουνησ,γεροντοπαλικαρο,κλαρινογαμροσ νομιζει μπορει να πουλησει ιστοριεσ και ερωτα σε ουκρανια.τετειοι στο τελοσ γινονται αυτοι θυματα ντι θυτεσ γιατι τοσο απελπισμενοι ειναι να βρουνε απο κατι να πιαστουν να βρουν τον ερωτα και την παθαινουν.το σιγουρο αν εισαι στην κατηγορια του τσιγουνι λαβ τουριστ δεν θα σε δαγκωσουν ουτε να παιξουνμε τα αισθηματα σου χαχαχαχα,μονο οι τσιγουνηδεσ ξηερωτευονται ευκολα οταν ζητηθει να πεσει χρημα και δωρακια.επιδει γραφουμε τα ιδια παντα και πολλοι νεοι δεν θελουν απο αρχη να διαβασουν θα επαναλαβω.χωρισ χρημα,γλωσσα μην ερχεσται!μονο απο ιτερνετ θα βρειτε πουτανεσ,αγγλικα μιλανε οι καραπουτανεσ που αρχικα σασ πουλανε φουμαρα και μετα ζητανε.για αθωεσ κοπελιτσεσ στο ιτερνετ δεν εχει,ακομα και τα ινητα που εχουν ιτερνετ δωρακι ειναι.εσπροσδεκτοι οσοι μπορουν να βοηθησουν οικονομικα την χωρα και νεεσ χορηγιεσ.ερωτηλοι πηγαινετε στισ μαιμουδεσ ταιλανδη χαχαχαχ
kavlomenos leon
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
συμφωνω με αρχοντα,τα ουκρανιδια δεν αξιζουν μια.σε ολεσ τισ χωρεσ τα ειπαμε οι καλεσ εχουν κυκλο γνωριζονται απο εκει τσεχια,ουγγαρια,ουκρανια.σε μασ μενουν οσεσ πανε και οι πακιδεσ,μαυροι,βρωμιλοι,τουρκοι,γυφτοι,αραβεσ.πρεπει να δειτε την πραγματικοτητα οι κοπελεσ που θελουμε να βρουμε εκει και ψαχνουμε ειναι απιαστεσ.μενουν μονο αυτεσ που ειναι για χυσιμο διαθεσιμεσ.
kavlomenos leon
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
αντιθετα ρωσια αν μενεισ μονιμα και δουλευεισ σε καπεια εταιρια βρισκεισ καλεσ κοπελεσ νορμαλ.αυτο βλεπω απο φιλουσ μου μοσχα που μενουν μονιμα.
Αρχηγέ,τώρα σοβαρά ρωτάς ποιες έιναι πιο εύκολες;
Τα McGirls της Ευρώπης,όλοι το ξέρουν.
Μόνο που όπως τα έχεις γράψει και εσύ,είναι τρελές,απρόβλεπτες,κυκλοθυμικές,έχουν ανασφάλειες,απωθημένα,είναι drama queens,κουραστικές και πέρα από ένα χύσιμο στη μάπα,
δεν αξίζουν παραπάνω.
Οντως έτσι είναι.Οι Πολωνέζες είναι μακράν οι πιο εύκολες.Απλά ήθελα να το επιβεβαιώσει ο Dr. Love γιατί περί άλλων ετύρβαζε.
Πώς και δεν έχεις ξαναπάει Πολωνία ειδικά Πόζναν?Σκέφτομαι για κατακεί το ΠΣΚ.Για τα πολωνικά σπονσοροσάιτ χρειάζεται πληρωμή από πολωνική κάρτα δε δέχονται πιστωτική.
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.935
- Πόντοι
- 2.356
Οντως έτσι είναι.Οι Πολωνέζες είναι μακράν οι πιο εύκολες.Απλά ήθελα να το επιβεβαιώσει ο Dr. Love γιατί περί άλλων ετύρβαζε.
Πώς και δεν έχεις ξαναπάει Πολωνία ειδικά Πόζναν?Σκέφτομαι για κατακεί το ΠΣΚ.Για τα πολωνικά σπονσοροσάιτ χρειάζεται πληρωμή από πολωνική κάρτα δε δέχονται πιστωτική.
Έχω βρει άκρη στην Πράγα,μου ταιριάζει και περισσότερο σαν στυλ.
Στην Πολωνία έπαιζα έναν ρόλο,βασισμένος σε όσα έίχες γράψει και έσκαγα με κολλητό μπλουζάκι,κ.λ.π.
Έπιασε ο ρόλος,δεν έχω παράπονο,γάμησα,αλλά βαρέθηκα.
Βαρέθηκα και γκόμενες που είναι 20χρονών φοιτήτριες και δεν ξέρουν ούτε Αγγλικά Elementary επίπεδο να της κάνεις ένα καμάκι.
Βαρετή χώρα γενικά..
Τσεχία παίζω αλλιώς,όχι σαν μπρουτάλ βλαχοτσομπάνης.
Οι Τσέχες είναι πιο εκλεπτυσμένες.
Επίσης Πολωνία είναι λίγο καταθλιπτικά.
Κτίρια,μούρες των ανθρώπων,συμπεριφορές.
Είναι και λίγο Β'Εθνική σε όλα...
Επίσης δεν το έχω πολύ,να με παίρνουν στην ψύχρα αγκαζέ 17χρονα και να μου λένε άμα θέλω να μου κάνουν παρέα στο Hotel(με λεφτά εννοώ).
Δεν ψήνομαι να γαμάω ούτε πεινασμένες,ούτε απελπισμένες..
Δεν ξέρω αν τυχαίνει και σε 40ηδες,50ηδες αυτό,αλλά την πίεση που δέχεσαι στην Πολωνία,με το που καταλάβουν ότι είσαι τουρίστας,δεν την έχω δει πουθενά.
Μιλάμε να σε πιάνουν αγκαζέ και να μη σου αφήνουν το μπράτσο για 50μέτρα.
kavlomenos leon
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
δασκαλε πολωνια δεν καταιβενω.οχτωβριο ισως πεταχτω λβιβ απο οδυσσο η ντιπρο και θα σου πω με ακριβεια αν συμφωνω με σενα και τον μιδα για δνιπρο.σιγουρα θα φαω απο μαμπα,σαιτ,αλλα θα παιξω και στον δρομο και θα καταλαβω αμεσως διαφορα.κιεβο αν κατεβω σιγουρα θα βρω κατι οπως παντα.οδυσσο περιοριζομε στο κεντρο,τα περισοτερα καλα κοριτσια μενουν κεντρο αλλα ειναι δυσκολο ως προσ προσεγγιση.συνηθωσ πανε 2 και κινουντε σε 2 καφε κατερινσκαγια που εκει οποτε περασω καθονται καλα κοριτσακια.δεν εχουν κοσμο αρκετο ποτε αυτα τα καφε αν και περνω 20 φορεσ την μερα δεν καθησα ποτε εκει λαθοσ μου.θα το κανω φεβρουαριο.Οντως έτσι είναι.Οι Πολωνέζες είναι μακράν οι πιο εύκολες.Απλά ήθελα να το επιβεβαιώσει ο Dr. Love γιατί περί άλλων ετύρβαζε.
δασκαλε πολωνια δεν καταιβενω.οχτωβριο ισως πεταχτω λβιβ απο οδυσσο η ντιπρο και θα σου πω με ακριβεια αν συμφωνω με σενα και τον μιδα για δνιπρο.σιγουρα θα φαω απο μαμπα,σαιτ,αλλα θα παιξω και στον δρομο και θα καταλαβω αμεσως διαφορα.κιεβο αν κατεβω σιγουρα θα βρω κατι οπως παντα.οδυσσο περιοριζομε στο κεντρο,τα περισοτερα καλα κοριτσια μενουν κεντρο αλλα ειναι δυσκολο ως προσ προσεγγιση.συνηθωσ πανε 2 και κινουντε σε 2 καφε κατερινσκαγια που εκει οποτε περασω καθονται καλα κοριτσακια.δεν εχουν κοσμο αρκετο ποτε αυτα τα καφε αν και περνω 20 φορεσ την μερα δεν καθησα ποτε εκει λαθοσ μου.θα το κανω φεβρουαριο.
Δεν έχεις καλό στυλ.Σου έχω πει αν θες να εξασκηθείς προσπάθησε να τις σταματάς στο δρόμο.Αν δεν μπορείς να τις σταματήσεις και μιλάς σε γκόμενες που κάθονται στα παγκάκια δεν έχεις καμία τύχη.Επίσης οι στάσεις των λεωφορείων και ο σιδηροδρομικός σταθμός είναι καλά για καμάκι.
Για Πολωνία εννοείται δεν έχεις καμία τύχη.Πολωνία πρέπει να παρακολουθείς 5-6 γκόμενες ταυτόχρονα που κινούνται σε διαφορετικά σημεία και να επιλέξεις την κατάλληλη στιγμή.
Έχω βρει άκρη στην Πράγα,μου ταιριάζει και περισσότερο σαν στυλ.
Στην Πολωνία έπαιζα έναν ρόλο,βασισμένος σε όσα έίχες γράψει και έσκαγα με κολλητό μπλουζάκι,κ.λ.π.
Έπιασε ο ρόλος,δεν έχω παράπονο,γάμησα,αλλά βαρέθηκα.
Βαρέθηκα και γκόμενες που είναι 20χρονών φοιτήτριες και δεν ξέρουν ούτε Αγγλικά Elementary επίπεδο να της κάνεις ένα καμάκι.
Βαρετή χώρα γενικά..
Τσεχία παίζω αλλιώς,όχι σαν μπρουτάλ βλαχοτσομπάνης.
Οι Τσέχες είναι πιο εκλεπτυσμένες.
Επίσης Πολωνία είναι λίγο καταθλιπτικά.
Κτίρια,μούρες των ανθρώπων,συμπεριφορές.
Είναι και λίγο Β'Εθνική σε όλα...
Επίσης δεν το έχω πολύ,να με παίρνουν στην ψύχρα αγκαζέ 17χρονα και να μου λένε άμα θέλω να μου κάνουν παρέα στο Hotel(με λεφτά εννοώ).
Δεν ψήνομαι να γαμάω ούτε πεινασμένες,ούτε απελπισμένες..
Δεν ξέρω αν τυχαίνει και σε 40ηδες,50ηδες αυτό,αλλά την πίεση που δέχεσαι στην Πολωνία,με το που καταλάβουν ότι είσαι τουρίστας,δεν την έχω δει πουθενά.
Μιλάμε να σε πιάνουν αγκαζέ και να μη σου αφήνουν το μπράτσο για 50μέτρα.
Οντως Πολωνία είναι πιο βλάχες ενώ οι Τσέχες έχουν καλύτερο επίπεδο και κουλτούρα.Ακόμα και αν συγκρίνουμε χωριά μεταξύ τους.Μόνο στα σύνορα με Πολωνία(βόρεια Μοραβία πόλεις γύρω από Οστράβα) βρίσκεις Τσέχες χυμαδιά τελείως όπως οι Πολωνές με βλάχικο στυλ.Βέβαια μέρος του πληθυσμού εκεί είναι Πολωνοί ποιος ξέρει.
Είναι πιο rough οι Πολωνέζες πολύ λιγότερο εκλεπτυσμένες.Οι Τσέχες έχουν κάτι θεατρικό οι περισσότερες ασχολούνται με τέχνες(ζωγραφίζουν,παίζουν μουσική κτλ) και είναι πολύ ξηγημένες δηλαδή δεν κάνουν ούτε υστερίες ούτε κλαίνε στη μάπα σου όπως οι Πολωνές.
Η Πολωνή θα σου πει πώς χόρευε στο πανηγύρι του χωριού ντίσκο πόλο με τα βυζιά έξω ενώ η Τσέχα θα σου πει για τα ταξίδια της στο εξωτερικό κτλ.
Επίσης οι Πολωνέζες πίνουν πολύ περισσότερο και συνήθως σφηνάκια ή βότκα,ουίσκια,κοκταίηλ όχι μπύρες όπως οι Τσέχες.Ούτε έχει Τσεχία τα ντισκοπλέξ της Πολωνίας με τις λιώμα γκόμενες.Πιο κυριλέ κατάσταση στην Τσεχία και πολλές παμπ.Τα κλαμπ συνήθως υπόγεια παρακμιακά όπως της Αυστρίας και τα ξέκωλα λίγα.Καμία σχέση με Πολωνία.
Μια πρακτική συμβουλή αν θέλετε να γαμήσετε Τσέχα κεράστε την γαλακτομπούρεκο.Τρελαίνονται με αυτό το γλυκό συχνά το φέρνουν με αεροπλάνο στην Τσεχία να δοκιμάσουν οι φίλες και οι συγγενείς τους.Αντίθετα οι Πολωνές όπου και να πάνε πολωνικά φαγιά θέλουν να φάνε bigos,pierogi κτλ ελάχιστο ενδιαφέρον έχουν για άλλες γεύσεις ούτε είναι σε θέση να κρίνουν τα φαγιά.
Τίποτα αλλά την προσφερα ονειρεμένο τρίο την φίλη μου από Τιρασπολ και έγινε απίθανη σεξουαλική βραδιά....
allan θεε παρε την παε
Οντως Πολωνία είναι πιο βλάχες ενώ οι Τσέχες έχουν καλύτερο επίπεδο και κουλτούρα.Ακόμα και αν συγκρίνουμε χωριά μεταξύ τους.Μόνο στα σύνορα με Πολωνία(βόρεια Μοραβία πόλεις γύρω από Οστράβα) βρίσκεις Τσέχες χυμαδιά τελείως όπως οι Πολωνές με βλάχικο στυλ.Βέβαια μέρος του πληθυσμού εκεί είναι Πολωνοί ποιος ξέρει.
Είναι πιο rough οι Πολωνέζες πολύ λιγότερο εκλεπτυσμένες.Οι Τσέχες έχουν κάτι θεατρικό οι περισσότερες ασχολούνται με τέχνες(ζωγραφίζουν,παίζουν μουσική κτλ) και είναι πολύ ξηγημένες δηλαδή δεν κάνουν ούτε υστερίες ούτε κλαίνε στη μάπα σου όπως οι Πολωνές.
Η Πολωνή θα σου πει πώς χόρευε στο πανηγύρι του χωριού ντίσκο πόλο με τα βυζιά έξω ενώ η Τσέχα θα σου πει για τα ταξίδια της στο εξωτερικό κτλ.
Επίσης οι Πολωνέζες πίνουν πολύ περισσότερο και συνήθως σφηνάκια ή βότκα,ουίσκια,κοκταίηλ όχι μπύρες όπως οι Τσέχες.Ούτε έχει Τσεχία τα ντισκοπλέξ της Πολωνίας με τις λιώμα γκόμενες.Πιο κυριλέ κατάσταση στην Τσεχία και πολλές παμπ.Τα κλαμπ συνήθως υπόγεια παρακμιακά όπως της Αυστρίας και τα ξέκωλα λίγα.Καμία σχέση με Πολωνία.
Μια πρακτική συμβουλή αν θέλετε να γαμήσετε Τσέχα κεράστε την γαλακτομπούρεκο.Τρελαίνονται με αυτό το γλυκό συχνά το φέρνουν με αεροπλάνο στην Τσεχία να δοκιμάσουν οι φίλες και οι συγγενείς τους.Αντίθετα οι Πολωνές όπου και να πάνε πολωνικά φαγιά θέλουν να φάνε bigos,pierogi κτλ ελάχιστο ενδιαφέρον έχουν για άλλες γεύσεις ούτε είναι σε θέση να κρίνουν τα φαγιά.
ανεκτιμητες οι συμβουλες σου δασκαλε
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις
- 3K
?
- Απαντήσεις