Ούτε πριν από 3.5 χρόνια πήγες.Γράφεις εντελώς ξεπερασμένες πληροφορίες για μέρη που δεν έχεις ιδέα.Εγώ Κίεβο πήγα 7 φορές φέτος και ξόδεψα 20000 ευρώ στα γούστα.
Η ποιότητα μουνιού στο Κίεβο είναι η κορυφαία στην Ουκρανία.Καμιά άλλη πόλη δεν πλησιάζει έστω μακράν.Ποιο Ντνιπροπετρώφσκ?Γελάνε και τα τσιμέντα.Πόσες γκόμενες έχεις γαμήσει από Labyrinth κτλ?Θα σου πω εγώ.Καμία.
Παραπλανάς τελείως.Αυτά που γράφεις ίσχυαν εν μέρει προ 2008.Από τότε έχεις να πας.
δασκαλε χρονια πολλα κ καλη χρονια
μην γραφεις ολο μαλ,,ες εκτιθεσαι ,,,
εαν δεν εχω ιδεα εγω ,τοτε ποιος εχει?εσυ???
μαζεψου... ;)
ειναι απλουστατοι να σου πουν δεκα μελη απο εδω μεσα οτι ημουν φετος 4-5φορες για πλακα ουκρανια,σε 7 μερρς θα ειμαι παλι,χωρις αυτο ναχει καποια σημασια..απλα φιδια αποδεδειγμενα δεν γραφω
οταν παιρνω τροπιαα α γραμμης,που δεν ταχεις δει λαιβ απο κοντα ποτε
το λεω κ βαζω αραια κ που καμμια φωτο για τους απιστους τασους 3...
κι οταν τρωωω οφφ επισης το λεω
κ φυσικα.αφου το πας κ πρωσοπικα ,οτι γελανε τα τσιμεντα με μενα ....
οτι γαμαω εγω με τα παραμυθια ειναι 3-4 κλασεις πανω απο οτι γαμας εσυ με 200-300ε την φορα,αν ισχυει κι αυτο,δεν εχω καταληξει αν λες αληθεια η πατας κουμπια στο πληκτρολογιο απλα,
η διαφορα στο αποτελεσμα που εχουμε εγκειται στο οτι α.εγω χτυπαω επαρχια σε μουνομανες αα κλασης περιοχες,εκει που φυτρωνουν οι ΜΟΥΝΑΡΕς κι οχι στην μαπα της μαπας κιεβο
κ β. ειμαι μαλλον και 15 χρονια νεοτερος κ μαλλον κ 15 ποντους ψιλοτερουςαπο σενα ..λογικο ειναι τα αποτελεσματα να διαφερουν παρασαγας
επισης εκει που σε τραμπουκιζουν κ φοβασαι να πας εγω λογω στυλ κ τρελλας ισως, δεν εχω προβλημα,λογω κ χρονια παρελθοντος σε νυχτα πορτες κλπ παταω τα κουμπια τους κ με βλεπουν θετικα οι εκαστοτε μπραβοι κ νυκτοβιιοι σε σκληρα μερη οπως ντονιετσκ χαρκιβ μΑριοπολ κλπ που πηγαινα πιο παλια...
επισης να σου θυμισω οτι μονευ καντ μπαι γιου λοβ,οσα κ να δωσεις αν δεν ειναι φτιαγμενη με την παρτη σλου η γυναικα το γαμησι δεν λεει,εξ ου κ δεν ψωνιζω ποτε κονσερβα,εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων,που γενικα το μετανιωσα μετα
αυτα ονως στα κυβθκα σου δεν γινονται ,οποτε κ αναγκαστικα πας σε κονσερβα ,σε δικαιολογω απολυτα,αλλα μην μας την μπαινεις κιολας..
υγ λαμπυρινθ εχω να παω απο το 2010 αυτο ισχυει,ο λογος ειναι οτι δεν εχω το ιδιο ποτενσιαλ εμφανισης με τοτε
,ποσες ειχα ψαρεψει απο εκει?4-5 χορευτριες απο το διπλα κλαμπ χωρις λεφτα ,μονο με το ποιημα,,μετα το σχολασμα κατα τις 3 καθημερινες η την αλλη μερα το μεσημερι συνηθως
,κ καποιες πολλες φοιτητριες απο το κλαμπ δωματια,ξεκωλλα νεξτ ντορ με εξξαλα γαμησια μονο με μια μπουκαλα χορτιτσα
τωρα αυτο δεν μπορω να το κανω γιατι δεν μπορω να δηλωσω αληθοφανως 35 πλεον,λεω 38-39 κ τετοια,αλλαζω κατηγορια δηλαδη
οποτε τα σκληρα ξεκωλλα πλεον δεν πιανονται,εξ ου κ τοκοψα το ντιπρε.με πουτανες κ σεμι προ πουχει απειρες καλες δεν ασχολουμαι ακομα...ισως σε 6-7 χρονια να το κανω,τωρα ομως οχι
υγ2 το επιπεδο κιεβου ηταν και ΘΑ ειναι κ θα ειναι παντα χαμηλο γιατι ο ντοπιος πλυθησμος ειναι οφφ,οτι βλεπεις καλο δεν ειναι απο την περιοχη,ειναι απο αλλη πολη παντα
κι επισης οι αγαμητοι ολου του εγγυς πλανητη πανε εκει κ ανεβαινει η αξια της καθε κατινας στο θεο,εξ κ πληρωνεις τα κερατα σου για νεξτ ντορ μπακαλισσες,κ για καμακι ξεκινας απο χαντικαπ μειον 20 κ βαλε οποτε βαλε χ....
φυσικα αυτα που λεω ΔΕΝ ισχυουν για σενα γιατι δεν εχεις το εκτοπισμα να χτυπησεις μουναρες σε επαρχια ,δεν μπορεις να κυκλοφορησεις σε στεκια περιεργα κ γενικα,ΔΕΝ σε παιρνει να το παιξεις αγαπητικος imop,μονο αιμοδοτης
εξ ου κι αυτα που λεω κ προτεινω δεν απευθυνονται σε ατομα 50πλας,(που εσυ εισαι 60) κ μικροσωμος...ουτε σε λουληδες πελατες της φυλης η της βιλκας
απευθυνονται σε νεοτερους κ με σωματοτυπο ανω του μετριου κ ελαφρα εως πολυ περπατημενους
οι λοιποι μπορουν παλι να ακολουθησουν μια φαση αλλα σλαβι που φερνει τα ιδια αποτελεσματα με σενα αλλα με τα μισα κ κατω χρηματα κ σαφως πιο συνηδητοποιημενος οτι γαμαει αρκετα αλλα μετριου επιπεδου
εσυ κ παιρνεις γενικα μετρια πραγματα κ τα πληρωνεις χρυσα
ο πανικος του δεν υπαρχει αυριο σ εχει κυριευσει,τον λογο τον γνωριζεις μονος σου,..αυτα τα ολιγα να μην σηκωνοινται τα ποδια να χτυπησουν το κεφαλι παντως
κατα τ αλλα
......
Ich wünsche dir ein frohes neues Jahr
επισης αν εισαι σιγουρος οτι εχω ν α παω χρονια βαζω εγω 500 ευρω κι εσυ μονο 50 στοιχημα ,,αν εχω πιο λιγες απο 5-6 φορερς περσυ εχασα,αλλιως χανειος εσυ..κι αποδοση ενα δεκα σου δινω!!!!
ειδου η ροδος
στοιχημα2 η κατωθι ντεβουσκα ειναι ρηαλ 101% κι οποιος παει κ βλεπεται του δινω τηλ κ βγαινει μαζι της κ μαλλον γαμαει κιολλας .εχεις κατι αντιστοιχο να προτεινεις στο κιεβο?