D
dude901123
Επισκέπτης
Ουκρανιά δωρεάv γκομενα ξεχάστε το...Γκόμενα one night stand μη πληρωμένη δεν έχει καταφέρει κανείς ποτε.. Ακόμα και ο rooshv που ισχυριζόταν πως πηδούσε Πολωνία αβέρτα τις χρυσές εποχές (2010), δεν πέτυχε 6 μηνες ένα one night stand στην Ουκρανία..Βαρίεμαι να εξηγώ γιατί - με μια λέξη δεν είναι στην φύση τους να πηδιούνται το ίδιο βραδύ - είναι το πιο χωριο-βλαχε στυλ που δεν εκφραζεί τις κάβλες του - δεν έχουν την bitch διάθεση του Δυτικού πολιτισμού!!! Όσοι πάνε εκεί καταλαβαίνουν τα λόγια μου δεν χρειάζεται παραπάνω!!! Πάντως εμφανιση ΜΟΥΝΑΡΕΣ!!! 10 επίπεδα πάνω απο τα μπάζα τις Πολωνέζες...
Ουκρανία είναι να πας Shooters να σκασεις τα 80 ευρώ να την πάρεις και να φύγεις. Αυτά που κάνει ο kman και προσπαθεί να περάσει πως δεν είναι ακριβώς πουτάνες αλά κάτι ενδιάμεσο..χαχαχα.. Απο internet θα τις βγάζετε βολτίτσα θα πληρώνεται μόνιμα θα τσιμπατε ένα φιλάκι στην καλύτερη και μετά νανι...
Πέστε την αλήθεια ας αφησουμε τις παπαρίες..Λεφτά απλά...
Μπορέι να γράψει κάποιος εδω μέσα χωρίς φοβο και πάθος στις 700 σελίδες που έχετε γράψει αν έχει πάει 1 εβδομάδα Ουκρανία διακοπές και έχει καταφέρει να πηδήξει χωρίς λεφτα?
Πολωνιά με τα μπαζάκια και τις μεθυσμένες γινεται με τύχη τα έχω δεί, τα έχω ζήσει και τα πιστεύω...Μπορεί να σου κάτσει με αρκετή τύχη ή αν πουλήσεις έρωτα..Ουκρανια το έχει κάνει κάποιος όμως?
Ουκρανία έχει δεί κανείς να χορεύουν στα μαγαζία πιασμένοι απο τα χέρια με σωματική επαφή και να φιλιούνται?Αν ναι σε ποιό μαγαζί για πέστε μου? Που χαμουρεύονται? ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΠΛΑ!!!
Η βόλτα στην Ουκρανία είναι ραντεβουδάκια απο internet την μέρα με όμορφα μουνάκια που σε πάνε απλά σε εστιατόρια και μπυραρίες να τα πληρώσεις όλα φυσικά και μετά σου λένε καληνύχτα. Δεν τολμάνε να σε πάνε σε clubs να τις μεθύσεις!!!
Μετά λές δεν πειράζει θα πάω clubaki να πηδήξω..Πάνε όλοι στο shooters που περιμένουν μέσα τα πληρωμένα να σε αρμέξουν!!! Μπρός γκερμός και πίσω ρέμα!!!!
Αυτή είναι η αλήθεια δυστυχως..Με λίγες εξαιρέσεις!!
Λοιπόν με απεριόριστο σεβασμό και χωρίς ειρωνείες.. Πας σε μια χώρα που στενάζει.. δουλεύουν από το πρωί μέχρι το βράβυ για 70-150 δολάρια ανάλογα με μόρφωση επάγγελμα και μόλις έχεις προσγειωθεί εσύ και άλλοι 1000 την ίδια μέρα στο Κίεβο, στην Οδησσό και μπαίνεις μέσα στα 5,10,20,40 γνωστά και προσβάσιμα μέρη για ξένους και πας να πουλήσεις φλερτ στο Club σε κάποια που ξέρει αγγλικά? Πώς? Μήπως με την επαφή τις τα τελευταία 35 π-σ με αντίστοιχους νουρέγιεφ, εξυπνους? Όμορφους 30-40-50-60 φεύγα? Και δεν σου κάθεται χωρίς οικονομικό αντάλαγμα? Γιατί άραγε?
Τι θέλω να πω στις 01.10 και 12 ώρες πριν ξεκινήνήσω για πάνω?
Πως στην Ουκρανία της διαφθοράς, σαπίλας, των κλειστών συνόρων για τους κατοίκους της μόνο 2 πράγματα πιάνουν για τον τουρίστα των λίγων ημερών....
1. χρήματα -σε διάφορες μορφές, συναλλαγές-
2. ιντερνετικό παραμυθάκι -το οποίο όμως θέλει καλή προετοιμασία ημερών ή και εβδομάδων, μηνών-.
Υ.Γ. Ναι. Έχω. Χωρίς χρήματα. Πολλές.
Υ.Γ.2 Με χρήματα Ουκρανή Μια Φορά.
Καληνύχτα