Αυτή τη γκόμενα είχα μέχρι σήμερα στο ξενοδοχείο στη Γερμανία.Μου έπρηξε τόσο τα αρχίδια με το μπλα μπλα και τη γκρίνια που την παράτησα πριν 3 ώρες σύξυλη.
Δε με άφησε να βγάλω φωτό παρόλο που είχε καλό κώλο.Αυτή είναι μία που τράβηξα χτες στο εστιατόριο του ξενοδοχείου.
Τσιμπούκι αρκετά ασθενικό έδινε όμως κώλο.Στο τέλος τσακωθήκαμε ενώ πλήρωνα καλά εστιατόρια,ακριβό ξενοδοχείο τα πάντα όλα δε σταμάταγε τη γκρίνια.Της λέω τον πούλοβιτς τώρα σε παρατάω και φεύγω.Ηθελε 500άρα για ΠΣΚ της έδωσα τελικά 300.Αύριο επιστρέφει Ουκρανία.
Ετσι για να μαθαίνουνε.
Κατά τα άλλα αρκετά εμφανίσιμη 1.75 κτλ αλλά δεν το έκλεινε το ρημάδι.Γενικά δεν αντέχω τις Ουκρανές πάνω από μισή μέρα δεν μπορώ να ακούω τις μαλακίες τους.Τώρα δεν ξαναφέρνω γκόμενα Γερμανία που να με παρακαλάνε.Εγκλωβίζεσαι με μία και πρέπει να ανεχτείς κάθε λογής καμώματα.Κίεβο έχεις άπειρες επιλογές άμα δε σου κάνουν τις αλλάζεις.
Ουσιαστικά ήρθαμε στα χέρια δε με άφηνε να φύγω από το δωμάτιο του ξενοδοχείου φώναζε έχω μικρό παιδί να φροντίσω,θέλω να φάω κτλ.
Οι απαντήσεις μου ήταν αμιγώς ελληνικές στα αρχίδια μου,στον πούτσο μου,τον πούλο τώρα.Ζητούσε να μεταφράσω τις εκφράσεις στα ρωσικά αλλά ήταν δύσκολο.
Παραδόξως όταν αγρίεψα και άρχισα να φωνάζω και να βρίζω ημέρεψε και έδειξε απεριόριστο σεβασμό.Της λέω τώρα είναι πια αργά,παίρνεις τον πούλο.Jest juz pozniej,you take the dick.
Μπορεί να την τσιμπήσει σήμερα κανένας σπονσοράς είδα κάποιους με τα ανατολικά γκομενάκια τους στο ακριβό ξενοδοχείο.(όλες καρφώνουνε εννοείται αμέσως πιάνουν τι παίζεται όταν βλέπουν τις δικές τους μαζί σου).Μιλάμε για open invitation από τη γκόμενα του άλλου.
Σε δυο εβδομάδες Κίεβο για εκδίκηση και ολική επαναφορά.Περιμένουν μερικά τρελλά μουνέτα.
Αλλά τέτοιο σπάσιμο αρχιδιών πρώτη φορά.Ο,τι έλεγε ήταν προσβλητικό και μιλάμε να πληρώνω 50 ευρώ για τα καλύτερα φιλέτα στη Γερμανία και η γκόμενα να απαξιώνει και να καλεί το σεφ να το ξαναμαγειρέψει.Τι μαλακιστήρια είναι αυτά?Δεν έχουν μισό ευρώ στην τσέπη και με τα iphonia και τις designer bags την έχουν δει πριγκιπέσσες.Αν τουλάχιστον έκανε σοβαρό τσιμπούκι και ξηγιόταν γλυφοκώλι να το δεχτώ.Αλλά έτσι fuck the what.Με τα μισά γαμάς εικοσάρες μούναρους με τέτοιες επιδόσεις.
Τώρα θα κλαίγεται στο iphoni η κάργια για τα χαμένα εισοδήματα.Δεν πειράζει έχει χιλιάδες έτοιμες να πάρουν τη θέση της.
Τουλάχιστον οι Τσέχες καταλαβαίνουν οτι τα κάνεις όλα σωστά και σκάνε αυτές οι Ουκρανές δεν μπορούν να το βουλώσουν.Απίστευτες εντελώς.Ράψε ηλίθια το στόμα σου και άσε τον άρχοντα να κάνει παιχνίδι.Μη σπας αρχίδια με ηλιθιότητες.Γενικά το threshold μου ανοχής στις γυναικείες παπαριές έχει μειωθεί κατά πολύ μερικές να κάνουνε και τρώνε σουτ δεν μπορούν να υποτιμάνε τη δύναμη του Βαλκάνιου.