Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6
Ακόμη μία φορά ευχαριστώ για το ινφο, δυστυχώς καλοκαίρι δεν μπορώ γιατί δουλεύω σε ξενοδοχείο άρα μπορώ να πάω απριλιο ή μέσα οκτομβριου..αλά ότι και να κάνω θα ενημέρωσω... συνήθως προτιμώ το διαμέρισμα για την ηρεμία μου κ να μην δίνω λογαριασμό σε κανέναν...

σωστος καλυτερα σε διαμερισμα, ενταξει και ο απριλιος καλη εποχη ειναι αν ειναι να επιλεξεις μεταξυ οκτωβρη ή απριλη καλυτερα απριλη να πας.
οταν ειναι να πας οδυσσο θα αναφερουμε περισσοτερες πληροφοριες εκεινη την εποχη για την πολη της οδυσσου τα club τα καφε τα φαγαδικα και
τις γκομενες  :hi:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
βαλε φωτο ρε αλλιως θα τις βαλω εγω χαχα
αυτες που μου εστειλες εννοω , θα σε κρυψω το προσωπο φυσικα...
πολυ ωραιο το ξανθο διδυμο  :kneel:

κατσε καλα......... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
οι τρεις στο  ασανσερ μετα  βιας συμπληρωνουν την ηλικια μου....χαχαχααααααααα
γριες  19 χρονες...........το διδυμο που λες ειναι 1,80 η καθε μια.

Δεν εχω χρονο και διαθεση να  τις επεξεργαστω και να τις ανεβασω θα το κανω οταν επιστρεψω.. αν θες ανεβασε χωρις χαρακτηριστικα...ειδικα των κορασιδων.

τα σεβη μου Slaviani...

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.375
Πόντοι
2.356
οι τρεις στο  ασανσερ μετα  βιας συμπληρωνουν την ηλικια μου....χαχαχααααααααα
γριες  19 χρονες...........το διδυμο που λες ειναι 1,80 η καθε μια.

Δεν εχω χρονο και διαθεση να  τις επεξεργαστω και να τις ανεβασω θα το κανω οταν επιστρεψω.. αν θες ανεβασε χωρις χαρακτηριστικα...ειδικα των κορασιδων.

τα σεβη μου Slaviani...
ανεβαζω μονο soft φωτο , οι hardcore ειναι δικη σου αρμοδιοτητα οταν γυρισεις (αν γυρισεις)... χαχαχα

αλλαν θεε παρε την παε  :2funny: :rockon:

Συνημμένα

• 0.jpg
    0.jpg
    160,6 KB · Εμφανίσεις: 46

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Ήταν ή ατακα του ταξιδιού από τον καλτ τύπο που βγήκε στον Φερεντινο αλλά πατάει εδώ...κ την επόμενη φορά θα κατεβω κ Οδυσσο και Κισιναου...
να μοθ πεισ 3 μηνεσ πριν για να μην ειμαι καπου αλλου.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
σωστος καλυτερα σε διαμερισμα, ενταξει και ο απριλιος καλη εποχη ειναι αν ειναι να επιλεξεις μεταξυ οκτωβρη ή απριλη καλυτερα απριλη να πας.
οταν ειναι να πας οδυσσο θα αναφερουμε περισσοτερες πληροφοριες εκεινη την εποχη για την πολη της οδυσσου τα club τα καφε τα φαγαδικα και
τις γκομενες  :hi:
αρχεσ απριλιου μαλλον θα ειμαι οδυσσο αν δεν παω τυφλιδα.οχτωβριο παλι θα ειμαι οδυσσο εκατο τισ εκατο μεσα η αρχεσ.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
οδυσσο το καλοκαιρι ειναι καλυτερα απο την αποψη οτι συνδιαζεις και καλοκαιρινες διακοπες σε ενα παραθαλασιο τουριστικο προορισμο στη μαυρη θαλασσα με αφθονα μουνια. εγω πηγα στην οδυσσο το 2011 και εμεινα στο intercontinetal πενταστερο ξενοδοχειο.

πηδηξα μια καμαριερα (μου ριχτηκε στη ψυχρα για να την γαμησω με 500 γριβνα) στο χοτελ και μετα αυτη καλεσε την αστυνομια. την ψηλιαστικα τη δουλεια και την εκανα με ελαφρα για να μην μου κανουν προσαγωγη (για να μου φανε φραγκα) απο οσο εμαθα μετα οι καμαριερες ειναι στο κολπο την πεφτουν σε τουριστες (κυριως των 5* ξενοδωχειων) και μετα καλουν την αστυνομια ολοι μεσα στο κολπο δηλαδη για να σου τρωνε φραγκα

γι' αυτο χρειαζεται προσοχη παιζουμε μπαλα στα σιγουρα και δεν τρωμε τυρακι σε τετοιες παγιδες  :hi:
τωρα που γραφεισ εδω δεν χρειαζετε να ανυσυχεισ για την ασφαλεια οδυσσο.ελα οταν ειμαι εκει να δεις με τα ματακια σου τι θα παθουν οπειος παει να σου την στησει χαχαχαχαχ.δεν ξανακουσα τετειο για καμαριερεσ αλλα θα φανε το κεφαλακι τουσ αν ειμαι εκει χαχαχααχ πλακα θα εχει.στον σαλονικιο φιλο μου τον απειλησαν κατι μαλακεσ και ενοχλουσαν.αναλαβα δραση και εξαφανιζολ χαχαχαχαχ.μετα τουσ επερνα και εστελνα μυνηματα οτι μου χρωσανε και λεφτα απο πανω και χεσττηκαν δεν απαντουσαν χαχαχαχα

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
παιζετε παντως καλοκαιρι μεσα ιουλη να μην ειμαι οδυσσο αλλα μπατουμι γεωργια.παλι τουριστικο θερετρο,ομορφη πολη με ρωσουσ και τουρκουσ πολλουσ τουριστεσ.εισιτιριο για οδυσσο 350 ενω μπατουμι παω με 150 ευρο μαζι με τα εισιτιρια λεωφορειου.οδυσσο καλοκαιρι αδεια ειναι την μερα κεντρο,δουλευει ο κοσμοσ ενω το βραδι δεν ειναι οπως πριν που καθονταν εξω στα εστιατορια και κοσμοσ στον δρομο,δεν εχει κινιση.παραλια δεν παω ουτε αρκαδια.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
881
οι τρεις στο  ασανσερ μετα  βιας συμπληρωνουν την ηλικια μου....χαχαχααααααααα
γριες  19 χρονες...........το διδυμο που λες ειναι 1,80 η καθε μια.
τι λες ρε...και η 3 μαζι ειναι 58 αρα πιο μεγαλες απο σενα
ολο με γριες πας πατσαβουρα :grin:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
θρυλε που το πας,τρελανεσ και εμασ.θα παθω συγκοπη με το αποελλι,πρωταθλημα και ευροπα λινκ παμε αποελαρα!!!!!!!βαζελοι χανουμηδες και παοκια 2 παιχνιδια καναμε οτι εσεισ δεν μπορειτε 20 χρονια χαχαχαχαχ.αντε γεια και καλη συνεχεια στον ολυμπιακο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τώρα μου πρότεινε μια Ουκρανή να έρθει για ξεκωλιάσματα Γερμανία ΠΣΚ αλλά δεν αξίζει τα λεφτά.Για να δούμε σε ποια κατεύθυνση θα επενδύσουμε.Δύσκολη η ζωή για Βαλκάνιους τσομπάνηδες.

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6
Τώρα μου πρότεινε μια Ουκρανή να έρθει για ξεκωλιάσματα Γερμανία ΠΣΚ αλλά δεν αξίζει τα λεφτά.Για να δούμε σε ποια κατεύθυνση θα επενδύσουμε.Δύσκολη η ζωή για Βαλκάνιους τσομπάνηδες.

ποσα σου ζητησε για ΠΣΚ;

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6
Πεντακοσάρα.Αλλά δεν τα αξίζει.Μπορεί να φέρω μια Μοσχοβίτισσα 1.86 μικρή και με λιγότερα λεφτά.

:hi:
συμφωνω αν ειναι να διαλεξεις με χιλια το μοσχοβιτικο αλογο θα φερεις για ΠΣΚ στη γερμανια.

αν ανεβω επανω ρωσια καποια στιγμη θα κανεις κονε να την παρω και εγω;
γουσταρω τις γκομενες +180cm βγαζουν αλλη αυρα  :dancing:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
:hi:
συμφωνω αν ειναι να διαλεξεις με χιλια το μοσχοβιτικο αλογο θα φερεις για ΠΣΚ στη γερμανια.

αν ανεβω επανω ρωσια καποια στιγμη θα κανεις κονε να την παρω και εγω;
γουσταρω τις γκομενες +180cm βγαζουν αλλη αυρα  :dancing:

Με αυτήν είναι περίπλοκο.Είναι κανονική γκόμενα όχι σεμιπρο.Δεν το έχω κανονίσει ακόμα.Γενικά όταν φέρνω γκόμενα για διακοπές είναι σχεδόν πάντα άλογο άνω του 1.85.Αλλιώς δεν αξίζει είναι πολλά λεφτά.

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6
Με αυτήν είναι περίπλοκο.Είναι κανονική γκόμενα όχι σεμιπρο.Δεν το έχω κανονίσει ακόμα.

θα τα καταφερεις να την φας ευκολα γιατι εχεις χρημα, κανε παιχνιδι εσυ και αν ειναι η ωρα για πασα θα μιλαμε με πμ το πως θα την πεισω εγω μετα ειναι αλλο θεμα.  :hi:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
θα τα καταφερεις να την φας ευκολα γιατι εχεις χρημα, κανε παιχνιδι εσυ και αν ειναι η ωρα για πασα θα μιλαμε με πμ το πως θα την πεισω εγω μετα ειναι αλλο θεμα.  :hi:

Αυτή είναι πολύ ωραία.Είναι περίεργο που ενδιαφέρεται να έρθει.Αλλά γενικά οι κορυφαίοι μούνοι που έχω γαμήσει ήταν Ρωσίδες κάτι θεικά μουνιά.

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6
Αυτή είναι πολύ ωραία.Είναι περίεργο που ενδιαφέρεται να έρθει.Αλλά γενικά οι κορυφαίοι μούνοι που έχω γαμήσει ήταν Ρωσίδες κάτι θεικά μουνιά.

το φωναζω εδω και καιρο οτι εσυ μετα απο τοσα ταξιδια στην ουκρανια πρεπει να αλλαξεις προορισμο και προσανατολισμο και να παιζεις μπαλα μονο με ρωσιδες που ειναι επιπεδο champions league. εχεις χρημα χρονο να κανεις αρκετα ταξιδια το χρονο που αλλοι δεν μπορουν.

αποψη μου ειναι κανε κονε με 2-3 μοντελες στη ρωσια και παιξε μπαλα εκει  μην αναλωνεσαι σε πολλες γιατι ετσι χαλας χρονο και χρημα περισσοτερο
ασε που αν εχεις 2-3 γκομενακια σε σταθερη βαση θα σε εχουν σαν βασιλια οταν πας ρωσια αλλα και οταν ερχονται γερμανια να σε επισκεφτουν  :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom