Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Με τις Γερμανίδες που λες υπάρχει πρόβλημα επικοινωνίας.Είναι καλές για να συζητάς βαριά θέματα πολιτική,φιλοσοφία,ιστορία κτλ αλλά αν πας να κάνεις κλασσικό φλερτ σε χέζουν αμέσως.Επίσης δεν εκτιμούν τον ελληνικό χαβαλέ και έχουν εντελώς διαφορετική αίσθηση του χιούμορ.Αντίθετα οι Αυστριακές,οι Ολλανδές π.χ. ή οι Τσέχες ακόμα και οι Σουηδέζες γουστάρουν το χαβαλέ.Για Ουκρανές,Ρωσσίδες δεν το συζητάμε πρέπει πάντα να είσαι σοβαρός γιατί δεν καταλαβαίνουν πότε αστειεύεσαι.
Γενικά το επίπεδο καμακικής δεινότητας και ατομικής κλάσσης που απαιτείται για τις Δυτικές είναι 5 φορές πάνω από αυτό που χρειάζεται για τις Ανατολικές τουτέστιν βγάζεις γκόμενες 5 φορές λιγότερες ή 5 φορές κατώτερες εμφανισιακά.
Το go polish είναι η σίγουρη μέθοδος για να γαμήσεις παντού ακόμα και κουτσός,τυφλός ή ανάπηρος να είσαι.Οι γκόμενες έχουν πολύ χαμηλά τον πήχυ καμία σχέση με Δυτικές ή Ελληνίδες οπότε όλοι χωράνε.

Δεν μπορώ να διαφωνήσω κάπου,απλά περί Γερμανίδων,αλλάζει ο τρόπος προσέγγισης,όπως έχουμε πει ότι διαφορετικά την πέφτουμε και στις Πολωνέζες.

Με Γερμανίδες σε πρώτο ραντεβού,έχω άλλο dresscode,άλλη μανιέρα,είναι τελείως άλλος κόσμος.
Δεν πάω δηλαδή σα βλαχοτσομπάνης να δειχτώ περί δουλειάς,χρημάτων,κ.λ.π.
Για δουλειά αναφέρω μόνο παπαριές περί δημιουργικότητας :grin:,κάνω και καμιά διασύνδεση με κάποιο κοινωνικό πρόβλημα να δείξω ότι είμαι κοινωνικά ευαίσθητος :grin:,ενώ π.χ.στην Πολωνέζα,Ουκρανέζα πετάω αμέσως νούμερα,προοπτικες προαγωγής,ότι ασούμε είμαι Α Male και γαμάω και δέρνω,βάζω και κανά μπρατσόνι πάνω στο τραπέζι να υγρανθεί το μουνάκι τους. :grin:
Καλά δεν το έχω χαμπαριάσει το παίγνιο αρχηγε; :grin:

Την Γερμανίδα την κάνεις πρώτα να νιώσει "ασφάλεια",ότι είσαι προβλεπέ δηλαδη και όταν δεις μετά από λίγο ότι το δάγκωσε και γουστάρει,της αποκαλύπτεις με ρέγουλα την νεοελληνική καφρίλα.
Και πίστεψέ με,μπορεί να φαίνονται ψυχρές επιφανειακά και συντηρητικές,αλλά γουστάρουν καφριλίκι.
Ο Γερμανός έχει χοντροκομμένο και κάποιες φορές έξυπνο χιούμορ,εμείς έχουμε διαστροφικό και καραγουστάρουν.

Πάντως στο Ουκρανέζικο πάρτυ που είχα πάει εδώ σε ένα σπίτι και οι μισές γκόμενες ηταν από Κίεβο και οι άλλες από μία πόλη 100.000 κατοίκων με πολύ περίεργο όνομα,τους πετούσα κανά καφριλίκι και αν και γελούσαν μέχρι δακρύων,δεν στροφαραν να μου απαντήσουν..
Δηλαδή μια ελληνίδα τσακαλάκι θα μπορούσε να με παίξει λίγο,αυτές απλά γελούσαν σα χαϊβάνια,αλλά δε στρόφαραν να παίξουμε λίγο μπαλίτσα να με φτιάξουν και εγκεφαλικά.
Πάλι καλά που ήταν μουνάρες οι περισσότερες..

Επίσης ήταν περίοδος που ο λάθρο βίασε και σκότωσε τη Γερμανίδα φοιτήτρια στο Freiburg και κατάλαβα ότι καμία δε θέλει να ξέρει περί αράβων,"περσών",τούρκων,κ.λ.π.
Επειδή αν θυμάμαι καλά ο Glock έχει πει ότι είναι φιλότουρκοι,επειδή μισούν τους Ρώσους.
Εμένα μου έλεγαν ότι τους φέρνει αηδία το σενάριο να ήταν με τέτοιους άντρες.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Δεν μπορώ να διαφωνήσω κάπου,απλά περί Γερμανίδων,αλλάζει ο τρόπος προσέγγισης,όπως έχουμε πει ότι διαφορετικά την πέφτουμε και στις Πολωνέζες.

Με Γερμανίδες σε πρώτο ραντεβού,έχω άλλο dresscode,άλλη μανιέρα,είναι τελείως άλλος κόσμος.
Για δουλειά αναφέρω μόνο παπαριές περί δημιουργικότητας :grin:,κάνω και καμιά διασύνδεση με κάποιο κοινωνικό πρόβλημα να δείξω ότι είμαι κοινωνικά ευαίσθητος :grin:,ενώ π.χ.στην Πολωνέζα,Ουκρανέζα πετάω αμέσως νούμερα,προοπτικες προαγωγής,ότι ασούμε είμαι Α Male και γαμάω και δέρνω,βάζω και κανά μπρατσόνι πάνω στο τραπέζι να υγρανθεί το μουνάκι τους. :grin:

Την Γερμανίδα την κάνεις πρώτα να νιώσει "ασφάλεια",ότι είσαι προβλεπέ δηλαδη και όταν δεις μετά από λίγο ότι το δάγκωσε και γουστάρει,της αποκαλύπτεις με ρέγουλα την νεοελληνική καφρίλα.
Και πίστεψέ με,μπορεί να φαίνονται ψυχρές επιφανειακά και συντηρητικές,αλλά γουστάρουν καφριλίκι.
Ο Γερμανός έχει χοντροκομμένο και κάποιες φορές έξυπνο χιούμορ,εμείς έχουμε διαστροφικό και καραγουστάρουν.

Πάντως στο Ουκρανέζικο πάρτυ που είχα πάει εδώ σε ένα σπίτι και οι μισές γκόμενες ηταν από Κίεβο και οι άλλες από μία πόλη 100.000 κατοίκων με πολύ περίεργο όνομα,τους πετούσα κανά καφριλίκι και αν και γελούσαν μέχρι δακρύων,δεν στροφαραν να μου απαντήσουν..
Δηλαδή μια ελληνίδα τσακαλάκι θα μπορούσε να με παίξει λίγο,αυτές απλά γελούσαν σα χαϊβάνια,αλλά δε στρόφαραν να παίξουμε λίγο μπαλίτσα να με φτιάξουν και εγκεφαλικά.
Πάλι καλά που ήταν μουνάρες οι περισσότερες..

Επίσης ήταν περίοδος που ο λάθρο βίασε και σκότωσε τη Γερμανίδα φοιτήτρια στο Freiburg και κατάλαβα ότι καμία δε θέλει να ξέρει περί αράβων,"περσών",τούρκων,κ.λ.π.
Επειδή αν θυμάμαι καλά ο Glock έχει πει ότι είναι φιλότουρκοι,επειδή μισούν τους Ρώσους.
Εμένα μου έλεγαν ότι τους φέρνει αηδία το σενάριο να ήταν με τέτοιους άντρες.
Καλή Μουνοχρονιά :hi: :hi: :hi:
Συμφωνώ με ότι γράφεις σε γενικές γραμμές αν συμπληρώςω πως ψάχνουμε για ελίτ περιπτώςεις!Το μεγάλο πρόβλημα με τις δυτικοευρωπαίες που έχουν ξενερώσει όλον τον Ευρωπαϊκό ανδρικό πληθυσμό ακόμα και τους δικούς τους είναι αυτή η "κοινωνική ευαίσθησια" του Μουνιού τους που με αυτό δίνανε χαρά σε όλους όσους τώρα τις σφάζουν!!Έχουμε φάει 15 χρόνια ανταγωνισμού στη μάπα με το κάθε ανθρωπομίασμα που το θεωρούσαν διαφορετικό και εξωτικό και ιςάξιο μέχρι να καταλάβουν με τους βιασμούς και τις δολοφονίες τώρα πρόσφατα αυτά που τους λέγαμε ήρεμα και ωραία παλιώτερα και μας χλεύαζαν !!Προσωπικά το θεωρώ τεράστια ψυχοφθορά την ώρα που ψήνω κάποια γκόμενα για γαμίσι να μου πετάξει  φίλο μουσουλμανικές σπόντες!Για Ιταλίες και Ισπανίες δεν έχω πρόβλημα!Αντιμετωπίζονται πολιτισμένα,αλλά αν αρχίζει να μου λέει π.χ. πως τρώει σε Τούρκικα εστιατόρια και πως όλοι είναι καλοί και ευγενικοί με πιάνουν τα διαόλια μου!Στο παρελθόν έχω μαλώσει με πολλές δυτικές πάνω σε αυτά τα θέματα και έτσι τώρα το έχω πάρει απο φόβο να ασχοληθώ μαζί τους..
Όσο για την Ουκρανία ...τι να σου πω πέρα απο προςωπική εμπειρία..Η πρώην μου που ήταν μια μεσαία Ουκρανέζα και έμενε στο κέντρο του Κιέβου,μορφωμένη και δουλευει σε Τουριστικά πρακτορεία μάζευε τις φίλες της κάθε 3 μήνες και πήγαιναν Αττάλεια  ή Κωνσταντινούπολη ...Μια φορά μάλιστα την είχε απειλήσει ο άντρας μιας άσχημα όπως κι εγώ της την έλεγα με κάθε ανθρώπινο τρόπο, αλλά το μουνι της πάνω απο τα μυαλά της...Τα ταξίδια ακόμα στη Τουρκία δεν τα έχει σταματήσει ...

Το συμπέραςμα που έχω βγάλει τα τελευταία χρόνια είναι πως δεν υπάρχει εθνικότητα με τις καλές κοπέλες για σχέση ή οτι κάποια χώρα έχει τις κακές...Όλα έχουν να κάνουν με τι κοπέλα θα βρεθεί στο πεδίο μας !!Μπορεί να είναι σούργελο στα μυαλά Ρωσίδα (που τις έχω ψηλά) ή πολύ ωραία και ορθολογική Δυτικοευρωπαία(που τις έχω στο πάτο)!

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Καλή Μουνοχρονιά :hi: :hi: :hi:
Συμφωνώ με ότι γράφεις σε γενικές γραμμές αν συμπληρώςω πως ψάχνουμε για ελίτ περιπτώςεις!Το μεγάλο πρόβλημα με τις δυτικοευρωπαίες που έχουν ξενερώσει όλον τον Ευρωπαϊκό ανδρικό πληθυσμό ακόμα και τους δικούς τους είναι αυτή η "κοινωνική ευαίσθησια" του Μουνιού τους που με αυτό δίνανε χαρά σε όλους όσους τώρα τις σφάζουν!!Έχουμε φάει 15 χρόνια ανταγωνισμού στη μάπα με το κάθε ανθρωπομίασμα που το θεωρούσαν διαφορετικό και εξωτικό και ιςάξιο μέχρι να καταλάβουν με τους βιασμούς και τις δολοφονίες τώρα πρόσφατα αυτά που τους λέγαμε ήρεμα και ωραία παλιώτερα και μας χλεύαζαν !!Προσωπικά το θεωρώ τεράστια ψυχοφθορά την ώρα που ψήνω κάποια γκόμενα για γαμίσι να μου πετάξει  φίλο μουσουλμανικές σπόντες!Για Ιταλίες και Ισπανίες δεν έχω πρόβλημα!Αντιμετωπίζονται πολιτισμένα,αλλά αν αρχίζει να μου λέει π.χ. πως τρώει σε Τούρκικα εστιατόρια και πως όλοι είναι καλοί και ευγενικοί με πιάνουν τα διαόλια μου!Στο παρελθόν έχω μαλώσει με πολλές δυτικές πάνω σε αυτά τα θέματα και έτσι τώρα το έχω πάρει απο φόβο να ασχοληθώ μαζί τους..
Όσο για την Ουκρανία ...τι να σου πω πέρα απο προςωπική εμπειρία..Η πρώην μου που ήταν μια μεσαία Ουκρανέζα και έμενε στο κέντρο του Κιέβου,μορφωμένη και δουλευει σε Τουριστικά πρακτορεία μάζευε τις φίλες της κάθε 3 μήνες και πήγαιναν Αττάλεια  ή Κωνσταντινούπολη ...Μια φορά μάλιστα την είχε απειλήσει ο άντρας μιας άσχημα όπως κι εγώ της την έλεγα με κάθε ανθρώπινο τρόπο, αλλά το μουνι της πάνω απο τα μυαλά της...Τα ταξίδια ακόμα στη Τουρκία δεν τα έχει σταματήσει ...

Το συμπέραςμα που έχω βγάλει τα τελευταία χρόνια είναι πως δεν υπάρχει εθνικότητα με τις καλές κοπέλες για σχέση ή οτι κάποια χώρα έχει τις κακές...Όλα έχουν να κάνουν με τι κοπέλα θα βρεθεί στο πεδίο μας !!Μπορεί να είναι σούργελο στα μυαλά Ρωσίδα (που τις έχω ψηλά) ή πολύ ωραία και ορθολογική Δυτικοευρωπαία(που τις έχω στο πάτο)!

Φίλε Glock,μην τις αδικείς τις κοπέλες για την "κοινωνική ευασθησία"..
Αν στην Ελλάδα έχουμε έναν κανάκη και έναν λαζόπουλο,σκέψου ότι βόρεια επί δεκαετίες ΟΛΟΙ οι πολιτικοί,οι καλλιτέχνες,οι πανεπιστημιακοί,οι δημοσιογράφοι είναι έτσι.
Τα βιβλία τους στο σχολείο,τα μέσα ενημέρωσης,το internet,είναι ΟΛΑ σα να τα διευθυνουν ο λαζόπουλος παρέα με τη ρεπούση.

Και για την τουρκία,μην τις κατηγορείς.
Η προπαγάνδα, τους έμαθε ότι οι τούρκοι είναι και αυτοί Ευρωπαίοι.. :rolleyes:
Αλλά ποτέ δεν τους θεώρησαν κάτι "εξωτικό",ούτε είχαν ποτέ ρεύμα οι τούρκοι,όπως είχαν τα προηγούμενα χρόνια,π,χ,οι Ισπανοί.
Και στην τελική,πέρα των τούρκων που έχω δει μαζί τους κάτι ανθυπομέτριες λευκές,πίστεψέ με,με μαροκινούς,αλγερινούς,αφγανούς,κ.λ.π. δεν έχω δει ούτε καν μπάζα λευκές.

Έχεις γράψει ότι πολλές λευκές γυναίκες,μεταξύ των οποίων και οι Ουκρανέζες έχουν νταραβέρια με τούρκους.
Μιας και είμαστε στο thread του Κιέβου,εγώ θα επιμείνω πως ότι τέτοιο "ζευγάρι" είδα στο Κίεβο,
θεωρώ ότι η γκόμενα ήταν εργαζόμενη ή σπονσορέτα.

Με όσες Πολωνέζες έχω συζητήσει περί μουσλίμιων,μου είπαν ότι προτιμούν να πεθάνουν.
Οι Ουκρανέζες ότι θέλουν να ξεράσουν..
Οι Γερμανίδες θεωρητικά λένε "άμα ταιριάζουμε,δε με νοιάζει η καταγωγή",αλλά στην πράξη,δεν ασχολούνται με τέτοιες φυλές.
Που θα τον παρουσιάσει το μουσουλμάνο μια Γερμανίδα;
Στους Γερμανούς φίλους ή την οικογένειά της;
Χλωμό..

Φυσικά θα υπάρξουν και τα καμμένα που θα πάνε να πηδηχτούν με ζώα.
Απλά κανείς δε δίνει σημασία σε καμμένες.

Τέλος,φυσικά εδώ μιλάμε για το μέσο όρο,σίγουρα υπάρχουν σε κάθε περίπτωση και εξαιρέσεις.
Όμως μπορούμε να προσδώσουμε κάποια γενικά χαρακτηριστικά σε κάποια φυλές.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Φίλε Glock,μην τις αδικείς τις κοπέλες για την "κοινωνική ευασθησία"..
Αν στην Ελλάδα έχουμε έναν κανάκη και έναν λαζόπουλο,σκέψου ότι βόρεια επί δεκαετίες ΟΛΟΙ οι πολιτικοί,οι καλλιτέχνες,οι πανεπιστημιακοί,οι δημοσιογράφοι είναι έτσι.
Τα βιβλία τους στο σχολείο,τα μέσα ενημέρωσης,το internet,είναι ΟΛΑ σα να τα διευθυνουν ο λαζόπουλος παρέα με τη ρεπούση.

Και για την τουρκία,μην τις κατηγορείς.
Η προπαγάνδα, τους έμαθε ότι οι τούρκοι είναι και αυτοί Ευρωπαίοι.. :rolleyes:
Αλλά ποτέ δεν τους θεώρησαν κάτι "εξωτικό",ούτε είχαν ποτέ ρεύμα οι τούρκοι,όπως είχαν τα προηγούμενα χρόνια,π,χ,οι Ισπανοί.
Και στην τελική,πέρα των τούρκων που έχω δει μαζί τους κάτι ανθυπομέτριες λευκές,πίστεψέ με,με μαροκινούς,αλγερινούς,αφγανούς,κ.λ.π. δεν έχω δει ούτε καν μπάζα λευκές.

Έχεις γράψει ότι πολλές λευκές γυναίκες,μεταξύ των οποίων και οι Ουκρανέζες έχουν νταραβέρια με τούρκους.
Μιας και είμαστε στο thread του Κιέβου,εγώ θα επιμείνω πως ότι τέτοιο "ζευγάρι" είδα στο Κίεβο,
θεωρώ ότι η γκόμενα ήταν εργαζόμενη ή σπονσορέτα.

Με όσες Πολωνέζες έχω συζητήσει περί μουσλίμιων,μου είπαν ότι προτιμούν να πεθάνουν.
Οι Ουκρανέζες ότι θέλουν να ξεράσουν..
Οι Γερμανίδες θεωρητικά λένε "άμα ταιριάζουμε,δε με νοιάζει η καταγωγή",αλλά στην πράξη,δεν ασχολούνται με τέτοιες φυλές.
Που θα τον παρουσιάσει το μουσουλμάνο μια Γερμανίδα;
Στους Γερμανούς φίλους ή την οικογένειά της;
Χλωμό..

Φυσικά θα υπάρξουν και τα καμμένα που θα πάνε να πηδηχτούν με ζώα.
Απλά κανείς δε δίνει σημασία σε καμμένες.

Τέλος,φυσικά εδώ μιλάμε για το μέσο όρο,σίγουρα υπάρχουν σε κάθε περίπτωση και εξαιρέσεις.
Όμως μπορούμε να προσδώσουμε κάποια γενικά χαρακτηριστικά σε κάποια φυλές.

Αλλο τι λένε οι Πολωνές και άλλο τι κάνουνε.Πολλές τραβιούνται με Αραβες,Τούρκους ακόμα και πάκηδες,Μπαγκλαντές.Δεν υπάρχει φυλή που να μην έχουν καλιγώσει.
Οσες Πολωνέζες ήξερα Αθήνα όλες με μουσουλμάνους τελικά παντρεύτηκαν(Αλγερινό,Αφγανό,Ιρακινό κτλ).Δεν πάνε με Ελληνες λόγω συμπλέγματος κατωτερότητας.
Δυτική Ευρώπη γενικά Αραβες και Τούρκοι τον πίνουνε κυρίως λόγω κουλτούρας και ελεεινών επιδόσεων.Εισοδηματικά βρίσκονται στον πάτο οπότε οι Γερμανίδες,Σουηδέζες κτλ δεν ασχολούνται καθόλου.Αυτό τους κάνει έξαλλους αφού πολλές Αράβισσες,Τουρκάλες τραβιούνται με Δυτικούς και αυτοί μένουν να τραβάνε μαλακία.Είναι ένας από τους λόγους που είναι γεμάτοι μίσος για τη Δύση.
Σουηδία με έπαιρναν από πίσω ορδές Αράβων απλά και μόνο γιατί με έβλεπαν με γκόμενες.Απίστευτα ενοχλητικοί.Για τους Τούρκους δεν το συζητάμε η ενόχλα του ωτού κόλλαγαν ανά πάσα στιγμή στη Ρωσίδα γκόμενα στην Ιστανμπούλ ένας μας είχε πάρει από πίσω ακόμα και στο λεωφορείο δεν μπορούσα να απαλλαγώ.
Οι Αραβες με εισοδήματα γαμάνε αρκετά καλές Γερμανίδες.Μας ταιριάζουν κάπως στη νοοτροπία αλλά έχουν αυτό το πρόβλημα κυκλοφορούν σε αγέλες και κάνουν φασαρία σαν καθυστερημένοι.Θέλουν να δείξουν οτι είναι σημαντικοί κάνοντας θόρυβο ενώ είναι μαλάκες.
Αντίθετα οι Βαλκάνιοι είναι ήσυχοι ήρεμη δύναμη.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Σωστή προοπτική.Γενικά για Πολωνέζες,Ουκρανές,Ρωσίδες ο κανόνας είναι flash some cash μόστραρε το κασέρι σου.Μόλις δούνε κασεράκι το μάτι τους σπιθίζει.Σου κάνουν μερικές ερωτήσεις(ιδίως οι Ουκρανές) να δουν αν το στόρυ σου είναι αληθινό ή μπάζει.
Επίσης με Ουκρανές πρέπει να φοράς όσο πιο ακριβά ρούχα γίνεται για να έχεις παρουσία.Γενικά είναι του φαίνεσθαι περνάει πολύ το μοντέλο κλαρινογαμπρού.Με τις Πολωνέζες και σκατά να είσαι ντυμένος δε θα το προσέξουνε γιατί είναι συνηθισμένες σε πολύ χαμηλό επίπεδο αντρικής εμφάνισης.
Οι βασικές ερωτήσεις Ουκρανέζων είναι είσαι παντρεμένος?Εχεις παιδιά?Τι δουλειά κάνεις?Γιατί ήρθες Ουκρανία?Πόσο θα μείνεις?Οι βασικές ερωτήσεις Πολωνέζων είναι από πού είσαι?σου αρέσω?σου αρέσει η Πολωνία?Πόσων χρονών είσαι?Πού μένεις?Η πλάκα είναι οτι απαντούν αμέσως και αυτές π.χ. εγώ είμαι 32 χρονών χωρίς να τους ρωτήσεις.Γενικά οι Πολωνέζες έχουν παραιτηθεί από πολλά γυναικεία όπλα(shit tests κτλ) και αυτό κάνει τα πράγματα ευκολότατα.Από την άλλη παίζουν κάτι mental games,παιχνίδια του έρωτα όπως τα αποκαλούν που μπορεί να σε εκτοξεύσουν από τα ρούχα σου σε συμπαντική διακτίνηση.Μιλάμε για πολλή,βαθιά τρέλλα.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Αλλο τι λένε οι Πολωνές και άλλο τι κάνουνε.Πολλές τραβιούνται με Αραβες,Τούρκους ακόμα και πάκηδες,Μπαγκλαντές.Δεν υπάρχει φυλή που να μην έχουν καλιγώσει.
Οσες Πολωνέζες ήξερα Αθήνα όλες με μουσουλμάνους τελικά παντρεύτηκαν(Αλγερινό,Αφγανό,Ιρακινό κτλ).Δεν πάνε με Ελληνες λόγω συμπλέγματος κατωτερότητας.
Δυτική Ευρώπη γενικά Αραβες και Τούρκοι τον πίνουνε κυρίως λόγω κουλτούρας και ελεεινών επιδόσεων.Εισοδηματικά βρίσκονται στον πάτο οπότε οι Γερμανίδες,Σουηδέζες κτλ δεν ασχολούνται καθόλου.Αυτό τους κάνει έξαλλους αφού πολλές Αράβισσες,Τουρκάλες τραβιούνται με Δυτικούς και αυτοί μένουν να τραβάνε μαλακία.Είναι ένας από τους λόγους που είναι γεμάτοι μίσος για τη Δύση.
Σουηδία με έπαιρναν από πίσω ορδές Αράβων απλά και μόνο γιατί με έβλεπαν με γκόμενες.Απίστευτα ενοχλητικοί.Για τους Τούρκους δεν το συζητάμε η ενόχλα του ωτού κόλλαγαν ανά πάσα στιγμή στη Ρωσίδα γκόμενα στην Ιστανμπούλ ένας μας είχε πάρει από πίσω ακόμα και στο λεωφορείο δεν μπορούσα να απαλλαγώ.
Οι Αραβες με εισοδήματα γαμάνε αρκετά καλές Γερμανίδες.Μας ταιριάζουν κάπως στη νοοτροπία αλλά έχουν αυτό το πρόβλημα κυκλοφορούν σε αγέλες και κάνουν φασαρία σαν καθυστερημένοι.Θέλουν να δείξουν οτι είναι σημαντικοί κάνοντας θόρυβο ενώ είναι μαλάκες.

Οι Πολωνέζες είναι σχιζοφρενικά ναυάγια,μια κατηγορία μόνες τους..
Στο Πολωνικό πάρτυ που έκανες μαλακία που δεν ήρθες,μια Πολωνέζα από την παρέα μου,μου έδειξε με το δάχτυλο την ξαδέρφη της απέναντι,ένα 20χρονο Πολωνεζάκι 7άρι.
Ο γκόμενός της(φυσικά απών από το party)είναι κούρδος "πρόσφυγας" που ζει από την πρόνοια. :rolleyes:
Την δέρνει που και που και δεν της κάνει ούτε γλειφομούνι,μιας και σαν ζώο που είναι δεν τον νοιάζει η ευχαρίστηση της γυναίκας.
Ξέρεις γιατί είναι το Πολωνεζάκι μαζί του;
Γιατί της βρίσκει συνέχεια τζάμπα χόρτο  :idiot:

Έχω στο γυμναστήριο Γερμανοουκρανέζα δυνατό μουνί,λίγο φαγωμένη όμως,με τατουάζ piercing,κ.λ.π. δουλεύει υποδοχή και γαμιέται με τούρκους πορτιέρηδες,επειδή της αρέσουν οι νυχτόβιοι και να πίνει κοκόρια.

Για τέτοια ζώα κάνουμε λόγο;
Ούτε για golden shower δεν τις έπαιρνα..

Εν τω μεταξύ,οι μόνοι που έχει χρειαστεί να τσαμπουκαλευτώ εδώ συνοδεύοντας γκόμενα,είναι από τέτοιες φυλές.
Ακόμη και Πράγα,έναν μαλάκα λιβανέζο άρπαξα μια φορά και απορούσε γιατί τον άρπαξα,σε φάση:"Για μια γυναίκα κάνεις έτσι,θα βρούμε άκρη" :rolleyes:

Όσο για τους πλούσιους άραβες που λες,μαζί τους γαμιούνται ΄τύπισσες σαν τις ελλεηνίδες που θα πάνε να γαμηθούν με τον τζιμπούρ και κανάν αράπη μπασκετμπολίστα,επειδή έχουν λεφτά.
Εγώ τέτοιες δεν τις ακουμπάω και είναι ίδιες με τις σπονσορέτες ουκρανές που λεμε ότι γαμιούνται με μογγόλια στο Κίεβο.

Ο μόνος δρόμος που έχω δει,ώστε ένα μουσλίμι να χτυπήσει καλή δυτική γκόμενα,είναι να έχει γεννηθεί/εκπαιδευτεί εδώ,να γνωρίζει άριστα τη γλώσσα,να ντύνεται/συμπεριφέρεται σα δυτικός και να κάνει καριέρα σε κάποιο μάχιμο επάγγελμα.
Όλοι οι άλλοι γαμάνε μπάζα και καμμένες..

Κοίτα,δυτική που θα δεχτεί να είναι με άτομο που δε θα της κάνει γλειφομούνι,θα τη ρίχνει μπάτσες και θα την έχει υπό έλεγχο,μόνο ζώο ή καμμένη μπορεί να είναι.
Μην πιάσουμε τώρα το θέμα που όλες αυτές οι φυλές είναι μέσος όρος 1.70,με φάτσες γάμησέ τα και μου θέλουν και Σουηδέζες,Ολλανδέζες και άλλα άλογατα.
Δε γίνονται αυτά..

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Σωστή προοπτική.Γενικά για Πολωνέζες,Ουκρανές,Ρωσίδες ο κανόνας είναι flash some cash μόστραρε το κασέρι σου.Μόλις δούνε κασεράκι το μάτι τους σπιθίζει.Σου κάνουν μερικές ερωτήσεις(ιδίως οι Ουκρανές) να δουν αν το στόρυ σου είναι αληθινό ή μπάζει.
Επίσης με Ουκρανές πρέπει να φοράς όσο πιο ακριβά ρούχα γίνεται για να έχεις παρουσία.Γενικά είναι του φαίνεσθαι περνάει πολύ το μοντέλο κλαρινογαμπρού.Με τις Πολωνέζες και σκατά να είσαι ντυμένος δε θα το προσέξουνε γιατί είναι συνηθισμένες σε πολύ χαμηλό επίπεδο αντρικής εμφάνισης.
Οι βασικές ερωτήσεις Ουκρανέζων είναι είσαι παντρεμένος?Εχεις παιδιά?Τι δουλειά κάνεις?Γιατί ήρθες Ουκρανία?Πόσο θα μείνεις?Οι βασικές ερωτήσεις Πολωνέζων είναι από πού είσαι?σου αρέσω?σου αρέσει η Πολωνία?Πόσων χρονών είσαι?Πού μένεις?Η πλάκα είναι οτι απαντούν αμέσως και αυτές π.χ. εγώ είμαι 32 χρονών χωρίς να τους ρωτήσεις.Γενικά οι Πολωνέζες έχουν παραιτηθεί από πολλά γυναικεία όπλα(shit tests κτλ) και αυτό κάνει τα πράγματα ευκολότατα.Από την άλλη παίζουν κάτι mental games,παιχνίδια του έρωτα όπως τα αποκαλούν που μπορεί να σε εκτοξεύσουν από τα ρούχα σου σε συμπαντική διακτίνηση.Μιλάμε για πολλή,βαθιά τρέλλα.

Ακριβώς αυτούς τους διαλόγους έχω ζήσει.
Με Ουκρανέζα ένιωθα ότι βγήκα με ορκωτό λογιστή,μόνο Ε9 δε ζήτησε.
Επίσης μεγάλη προσοχή στα ρούχα που φορούσα και αυτές πηγαίνουν και τσεκάρονται συνέχεια ή σε καθρεφτάκι που έχουν μαζί τους ή στην τουαλέτα.

Η Πολωνέζα ρωτάει ακριβώς ότι έγραψες και έχει μια στάση "υπό".
Σου λέει για τα παιδικά της χρόνια,για σκηνικά από την οικογένειά της ή τις φίλες της(όλα αυτά χωρίς να ρωτήσεις).
Έχουν μεγάλη ανασφάλεια,όσο όμορφες και να είναι.
Μερικές φορές,όταν καταλάβουν ότι έχεις περισσότερες εμπειρίες,μόρφωση,ταξίδια,κ.λ.π.
ντρέπονται για πάρτη τους και γίνονται ακόμη πιο "υπό".

Ότι γράφω μου έχει συμβεί σχεδόν με όλες τις μεν και τις δε.
Ομορφιά Ουκρανέζες,κρεβάτι Πολωνέζες->ακούραστες εργάτριες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ακριβώς αυτούς τους διαλόγους έχω ζήσει.
Με Ουκρανέζα ένιωθα ότι βγήκα με ορκωτό λογιστή,μόνο Ε9 δε ζήτησε.
Επίσης μεγάλη προσοχή στα ρούχα που φορούσα και αυτές πηγαίνουν και τσεκάρονται συνέχεια ή σε καθρεφτάκι που έχουν μαζί τους ή στην τουαλέτα.

Η Πολωνέζα ρωτάει ακριβώς ότι έγραψες και έχει μια στάση "υπό".
Σου λέει για τα παιδικά της χρόνια,για σκηνικά από την οικογένειά της ή τις φίλες της(όλα αυτά χωρίς να ρωτήσεις).
Έχουν μεγάλη ανασφάλεια,όσο όμορφες και να είναι.
Μερικές φορές,όταν καταλάβουν ότι έχεις περισσότερες εμπειρίες,μόρφωση,ταξίδια,κ.λ.π.
ντρέπονται για πάρτη τους και γίνονται ακόμη πιο "υπό".

Ότι γράφω μου έχει συμβεί σχεδόν με όλες τις μεν και τις δε.
Ομορφιά Ουκρανέζες,κρεβάτι Πολωνέζες->ακούραστες εργάτριες.

Οντως ισχύει αυτό.Οι Πολωνέζες είναι industrial στο σεξ και στο τσιμπούκι ενώ οι Ουκρανέζες κοιτάζουν τις πόζες που παίρνουν.Με τις Πολωνέζες έχω κάνει τα πάντα που βλέπει κανείς σε τσόντες.
Γενικά οι επιλογές τους στους άντρες είναι τραγικές άμα δεις κάποια με γκόμενο εντελώς χάλια για τον πούτσο τελείως είναι πάντοτε Πολωνέζα.
Γενικά με τις Ουκρανέζες συνεννοούμαι καλύτερα είναι σαν ανοιχτό βιβλίο.Με τις Πολωνέζες ξεφεύγει η κατάσταση.Αλλά οι Πολωνέζες δίνουν ευκαιρίες σε άσχημους,τριτοκοσμικούς και άφραγκους κάτι αδιαννόητο για τις Ουκρανές.

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Μιλαω με μια Πολωνεζα καιρο πολυ καλη κοπελα μου λεει ποτε δεν θα εμπλεκε με μουσουλμανους τους θεωρει ζωα.Ομως εγω απ οσες Πολωνεζες γνωρισα ειδα αλλα.Η τελευταια που γνωρισα ακροπολη μου ειπε οτι τα εχει με Τουρκο-μενει τουρκια και αυτη οποτε το θεωρησα νορμαλ+οτι μου ειπε οτι δεν ειναι μουσουλμανος αλλα αθεος για αυτο ειναι μαζι του.Επαιξε φαση αλλα οχι γαμησι,μου το παιζε δυσκολη και καλα και την αφησα ετσι..Οταν μου λεγε ξερεις ποσοι μου μιλανε στην τουρκια και μπλα μπλα απλα της ειπα στα ΅@@ μου εδω ετσι οπως εισαι δεν θα σου μιλουσαν και πολλοι(οντως μονο για ενα πουτσο ηταν)
Πιο παλια ειχα γνωρισει αγγελουδι πολωνεζα που εκανε ερασμους αθηνα..Τρελαθηκα οταν αυτο το υπερμουνο μου ειπε οτι εκανε ερασμους γιατι παλια πηγαινε ροδο και εκει της εκανε εντυπωση το ποσο ομορφοι ηταν οι πακιστανοι που δουλευε μαζι..Παιζει δηλαδη να ειχε ερθει Αθηνα για πακιδες-δεν πιστευα στα αυτια μου.
Επισης σε αλλη πολωνεζα που ηξερα απο κεντρο αθηνας ειχε 2παιδια με 2διαφορετικους αραβες που την σπαγανε και στο ξυλο
Απορω ομως ειλικρινα..Στην Πολωνια τα δεξια κομματα που δεν θελουν να βλεπουν μουσουλμανους ουτε ζωγραφιστους εχουν τρελα ποσοστα ομως οσες Πολωνεζες ξερω θελουν πουτσο αραβα-μαυρου κτλπ
Μαλλον θελουν τελικα πουτσο απ ολους(οι εκτος Πολωνιας?)δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως

Αντιθετα Ρωσιδες οσες γνωρισα δεν μπλεκουν μα κατι παρακατω απο Τουρκο..

Το πεδιο που ανοιγεται σε εμας βεβαια ειναι Τουρκαλες.Ηδη εχω σκοραρει 3 και οι 3one night stand.1αθηνα και 2μαλτα.Οι πιο ευκολες γκομενες που εχω γνωρισει.Πολυ αλκοολ και πολυ απελευθερωμενες..Απ οτι μιλησα μαζι τους οι Τουρκαλες(εννοειται οι ανοιχτομυαλες) ταξιδευουν για να φανε λουτσο κυριως προς Ιταλια,μετα Μαλτα-Ισπανια και πιστευω και η Ελλαδα θα αρχιζει να παιζει στον χαρτη τους..
Ειμαι ηδη καλεσμενος και απο τις 3,μιλαω και με τις 3,το μονο κακο ειναι οτι ψιλοσπανε πουτσο,ειναι λιγο ζηλιαρες αν και εχω ξεκαθαρισει την θεση μου.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Μιλαω με μια Πολωνεζα καιρο πολυ καλη κοπελα μου λεει ποτε δεν θα εμπλεκε με μουσουλμανους τους θεωρει ζωα.Ομως εγω απ οσες Πολωνεζες γνωρισα ειδα αλλα.Η τελευταια που γνωρισα ακροπολη μου ειπε οτι τα εχει με Τουρκο-μενει τουρκια και αυτη οποτε το θεωρησα νορμαλ+οτι μου ειπε οτι δεν ειναι μουσουλμανος αλλα αθεος για αυτο ειναι μαζι του.Επαιξε φαση αλλα οχι γαμησι,μου το παιζε δυσκολη και καλα και την αφησα ετσι..Οταν μου λεγε ξερεις ποσοι μου μιλανε στην τουρκια και μπλα μπλα απλα της ειπα στα ΅@@ μου εδω ετσι οπως εισαι δεν θα σου μιλουσαν και πολλοι(οντως μονο για ενα πουτσο ηταν)
Πιο παλια ειχα γνωρισει αγγελουδι πολωνεζα που εκανε ερασμους αθηνα..Τρελαθηκα οταν αυτο το υπερμουνο μου ειπε οτι εκανε ερασμους γιατι παλια πηγαινε ροδο και εκει της εκανε εντυπωση το ποσο ομορφοι ηταν οι πακιστανοι που δουλευε μαζι..Παιζει δηλαδη να ειχε ερθει Αθηνα για πακιδες-δεν πιστευα στα αυτια μου.
Επισης σε αλλη πολωνεζα που ηξερα απο κεντρο αθηνας ειχε 2παιδια με 2διαφορετικους αραβες που την σπαγανε και στο ξυλο
Απορω ομως ειλικρινα..Στην Πολωνια τα δεξια κομματα που δεν θελουν να βλεπουν μουσουλμανους ουτε ζωγραφιστους εχουν τρελα ποσοστα ομως οσες Πολωνεζες ξερω θελουν πουτσο αραβα-μαυρου κτλπ
Μαλλον θελουν τελικα πουτσο απ ολους(οι εκτος Πολωνιας?)δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως

Αντιθετα Ρωσιδες οσες γνωρισα δεν μπλεκουν μα κατι παρακατω απο Τουρκο..

Το πεδιο που ανοιγεται σε εμας βεβαια ειναι Τουρκαλες.Ηδη εχω σκοραρει 3 και οι 3one night stand.1αθηνα και 2μαλτα.Οι πιο ευκολες γκομενες που εχω γνωρισει.Πολυ αλκοολ και πολυ απελευθερωμενες..Απ οτι μιλησα μαζι τους οι Τουρκαλες(εννοειται οι ανοιχτομυαλες) ταξιδευουν για να φανε λουτσο κυριως προς Ιταλια,μετα Μαλτα-Ισπανια και πιστευω και η Ελλαδα θα αρχιζει να παιζει στον χαρτη τους..
Ειμαι ηδη καλεσμενος και απο τις 3,μιλαω και με τις 3,το μονο κακο ειναι οτι ψιλοσπανε πουτσο,ειναι λιγο ζηλιαρες αν και εχω ξεκαθαρισει την θεση μου.

Αυτή είναι η μαλακία που λες.Οτι θεωρούν τους μαυριδερούς(πάκηδες,Αράπηδες κτλ) εξωτικούς και όχι σα σκατά όπως τους βλέπουν οι Δυτικές που τους έχουν συνηθίσει.Θεωρητικά είναι δύσκολο να ξεχωρίσει κανείς εκτός αν ασκηθείς σε πολωνικό περιβάλλον και πάρεις το κολλάει.Μέχρι το 2012 που ήμουν Αθήνα είχα γαμήσει καμιά δεκαπενταριά Πολωνέζες συνήθως κατά τύχη αφού έψαχνα Τσέχες και έπεφτα σε Πολωνέζες.
Τώρα βέβαια προτιμώ την Πολωνία από την Τσεχία αλλά μέχρι το 2010 προτιμούσα σαφώς την Τσεχία.Πάντως οι Πολωνέζες είναι με διαφορά οι ευκολότερες γκόμενες στην ΕΕ και δεύτερες γενικά σε ευκολία στην Ευρώπη μετά τις Ουκρανές.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356

Τύπε,παίζει να είσαι ο πρώτος άνθρωπος που βάζει στον παγκόσμιο χάρτη του μουνιού τις τουρκάλες.
Ποτέ δεν έχω ακούσει κανέναν να τις αναφέρει..

Εδώ έχει πάρα πολλές,αλλά αξιογάμητη ζήτημα να είναι 1 στις 10.
Μιλάμε για πιο μπάζα κι από ελλεηνίδες.
Πιο κοντές,πιο χοντρές,πιο τριχωτές. :S

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Τύπε,παίζει να είσαι ο πρώτος άνθρωπος που βάζει στον παγκόσμιο χάρτη του μουνιού τις τουρκάλες.

Ειναι ευκολες αμα θελεις μια ξεπετα κτλπ
Αλλα σιγουρα πιο κοντες και πιο ασχημες απο Ελληνιδες ειναι(σαν μεσο ορο απ οτι ειδα) οσον αφορα το τριχωτες δεν μου τυχε,τωρα αμα τα παιρνανε κοντρα χαχα δεν το ρωτησα κιολας
Αμα γινει το επαγγελματικο ταξιδι για Τουρκια(το φοβαμαι για αλλους λογους) θα γραψω πολλα
Ολες οι τουρκαλες μου ειπανε οτι αμα τελικα παω θα γνωρισω πολλες ειδικα μεσω tinder γιατι εξω δεν τις αφηνουν αμα ειναι σε παρεα..
Ανυπομονω να δω πως εχουν τα πραγματα και εντος δικης τους  εδρας..
Παντως οσες ακουσαν Ελλαδα απ αυτες(μια εφερε και φιλες της στην Μαλτα που καναν σαν τρελες) ενθουσιαστηκαν.ΤΙ οτι ειμαστε πιο ωραιοι απο Τουρκους τι οτι εχουμε καλυτερη μουσικη τι οτι εχουμε καλυτερο φαι μεχρι και για τον  Τσιπρα μου ειπανε ποσο cool ειναι(εκει εκσασα στα γελια παντως)

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
αρχοντα μαλον εσυ γουσταρεισ πακηδεσ χαχαχαχαχ.ρε ποσεσ φορεσ να σου πουμε τα ιδια.κυπρο ολεσ  οι πολωνεεσ,λετονεσ,λιθουανεσ εχουν πακιδεσ.ξερεισ γιατι?γιατι τα κονομανε 2 με 3 χιλιαρικα δινουν για εικονικο γαμο.ετσι ο πακισ περνει ευροπαικο πασπορτ και μενει κυπρο μονιμα!ξεκολα οτι τουσ γουσαρουν τα ζω καθε μερα κυπρο αυτα.ακομα πανε πολλοι ινδοι,πακισταν,σρι λανκα και πολλεσ κινεζεσ στην ρουμανια και βουλγαρια.πανε με τσιγγανουσ που γνωρισαν κυπρο και αθλιουσ και παντρευονται εκει.μετα ερχονται νομιμα σαν ευροπεοι κυπρο,εχουμε μεγαλο κικλομα και προβλημα εδω.οι πολωνεζεσ στην αρχι μενουν με πακιδεσ γιατι ερχετε συνεχεια ελεχοσ απο υπηρεσιεσ και αστυνομια αν πραγματι ζουνε μαζι.μετα το διαβατηριο καπνοσ οι πολωνεζεσ και οι πακιστανοι δινουν τσιμπουκια μεταξυ τουσ χαχαχα.σημερα πεθανε πακισ σε καυγα 30 πακηδων φοιτητωνμε μαχαιρια και ξυλα επαιξαν.αλλοι 3 σοβαρα.προχτεσ βρικα στην τουαλετα που πηγα σε ενα παρκο πακηδεσ και 2 τσιγγανουσ που βλεπω συχνα να μπαινουν σε αυτοκινιτα με κυπριουσ να χαιδευονται στισ διμοσιεσ τουαλετεσ.πολλοι πουστιδεσ πανε εκει με ποντιουσ,πακιδεσ και ρουμανοσ τσιγγανουσ.ειδα πολλεσ φορεσ ποντιουσ να κρατανε τσιλιεσ νομιζα για ναρκωτικα πανε,μετα που πηγα τουαλετα ειδα παραξενουσ τυπουσ και πουστηδεσ.παρκαρω κοντα οταν παω κεντρο ετσι αναγκαστικα καποτε θελω τουαλετα και παω διπλα.μια μερα τελευταια ενασ κυπριοσ ανοιξε το τζαμι του αυτοκινητου του και μου ειπε χαι μπειμπι χχαχαχαχ.του ειπα αγρια ειπεσ κατι?λεει οχι στον φιλο μου μιλουσα,ειχε συνοδηγο χαχαχαχ.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Οι Πολωνέζες είναι δεξιές  με αριστερό μουνι!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• IMG_7843.JPG
    IMG_7843.JPG
    163,3 KB · Εμφανίσεις: 46

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Πάρτε και μια σημερινή ανάρτηση μιας μαλακισμένης απο Οδυςςο που έχω στις επαφές μου...Τώρα θα τη κάνω μπλόκ στη ψύχρα...Αυτά πρέπει να ανέχεται όποιος τραβιέται με Ουκρανίδες!Η ευχή μου είναι να τις βιάσουν ομαδικά να πάν στην αστυνομία να το καταγγείλουν και να ακούσουν απο τους αστυνομικούς πως οι Τούρκοι άντρες έχουν το δικαίωμα να κάνουν ότι θέλουν στις Χριστιανές !Και να φάνε και μια μύνηση για συκοφαντία ...

Συνημμένα

• IMG_7844.JPG
    IMG_7844.JPG
    153 KB · Εμφανίσεις: 29
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Πάρτε και μια σημερινή ανάρτηση μιας μαλακισμένης απο Οδυςςο που έχω στις επαφές μου...Τώρα θα τη κάνω μπλόκ στη ψύχρα...Αυτά πρέπει να ανέχεται όποιος τραβιέται με Ουκρανίδες!Η ευχή μου είναι να τις βιάσουν ομαδικά να πάν στην αστυνομία να το καταγγείλουν και να ακούσουν απο τους αστυνομικούς πως οι Τούρκοι άντρες έχουν το δικαίωμα να κάνουν ότι θέλουν στις Χριστιανές !Και να φάνε και μια μύνηση για συκοφαντία ...

Μην την κάνεις μπλοκ,δεν ξέρεις αν τον έχει φάει από κανέναν μόγγολο.
Έχε την απο κοντά και όταν πας επανω ή κατέβει κάτω,ρίξε της έναν απαξιωτικό γαμήσι.

Αν έχεις ξενερώσει τόσο,μην την κάνεις μπλοκ χωρίς να της πεις τον λόγο.
Καραμούζιασέ την τη μαλάκω.

Εν τω μεταξύ,στην καλύτερη από αυτές στις φωτό θα έβαζα 7.
Ελπίζω να κινούμαστε στα ίδια μήκη κύματος.
Για Ουκρανέζες μιλώντας,από 5 η δεξιά,μέχρι 7 η καλύτερη.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
δεν εχεται υποθεση οσοι λετε για τισ κοπελεσ.φενονται μια χαρα και τετειεσ δεν μπορειτε να γνωρησεται οδυσσο.συνεχιστε να γαματε κατω του μετριου γκομενεσ και επιπεδου καθαριστριασ  και αστε αυτεσ στησ φωτο αρχοντα.χαχαχαχ.ακου 5 δινει ο αρχοντασ χαχαχαχ.αυτεσ στισ φωτο δεν πιανονται!ρολογα εσυ εχεισ την μανια να βαζεισ φωτο κοπελων που δεν εχεισ καμια πιθανοτητα να γνωρισεισ η να πλισιασεισ εκει σαν αυτεσ.σασ το ξαναλεω,ολοι τουριστεσ ελληνεσ,πακηδεσ,τουρκοι σε ιδια κατηγορια ειναι και δεν μπορουνε να παιξουν μπαλα με τετειεσ σαν αυτεσ τισ φωτο,μονο σαβουρεσ,καθαριστριεσ και τισ τελευταιεσ που ενασ νορμαλ ουκρανοσ δεν θα κοιταζε καν.μονο κανα μπεκρισ αστεγοσ στο παρκο η αθλιοσ παει.  αυτεσ  μενουν για αυτην την κατηγορια.τετεισ κοπελεσ σαν φωτο μονο στα πρακτορεια γαμου γνωριζεισ και ειναι απατη.συνεχιστε να παραμυθιαζεσται οτι θα σασ κοιταξουν τετειεσ σαν την φωτο.χτεσ διαβαζε τα τελευταια μου ποστ φιλοσ απο κυπρο 18 χρονια παει ρωσια,ουκρανια.ειπε σωστα τα λε,βλεπω δεν σου απαντανε ποτε γιατι λεσ αληθεια.του ειπα δεν μπορουν να με διαψευσουν,ασ μου δειξεται παραδειγμα τετειεσ οπως τισ νορμαλ κοπελεσ στιν φωτο μαζι σασ χαχαχαχ.θα γνωριζαμε και μεισ τοσα χρονια τετειεσ χαχαχαχ.οκ κιεβο γνωριζα ομορφουλεσ αλλα τοτε ητν 15 με 17 ετων τωρα δεν θα αλλαξαν στεκια και κυκλο.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16

δεν θυμαμε κωνσταντινουπολη τετειεσ.πηγα στο μολλ ειδα ομορφεσ κοπελεσ αλλα εμοιαζαν με αρμενια,αζερπαιζαν και μαλλον απο εκει ειναι.πολλεσ ζουνε εκει,γνωρισα μια στο καραβι τουρκμενισταν,τησ αρεσα μιλησαμε ρωσικα.ειπα ειμαι ελληνασ λεει το ξερω χαχαχαχ.γρηγορα τραβω προσοχη με ντυσιμο και ευγενικοσ.δεν την καλεσα βολτα γιατι δουλευει εκει και δεν ειχα χρονο.εφευγα πισω οδυσσο το πρωι.στο μετρο με βοηθησε μια λεπτι συμπαθιτικη κοπελιτσα εμοιαζε αγγλιδα.τελικα τουρκαλα ηταν,ευγενικη.παλι ο χαζοσ δεν την καλεσα για καφε που με βοηθησε,ισως ντραπηκα και δεν εκανα κινηση αν και το σκεφτωμουν.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
η τουρκμενα που μου χαμογελουσε και πλισιασα ειχε ακουσει που μιλουσα με ρωσουσ στο καραβι και ηξερε ειμαι ελληνασ.μελαχρινι με σχιστα ματακια απιθανη.μια αλλη που γνωρισα οδυσσο ζει αγκυρα αλλα και αυτη εμφανισιακα μοιαζει αρμενου,μαυρα μαλια 18 αγγελοσ.θα δοκιμασω να σπονσαρω την φιλη τησ οταν παω,καλοκαιρι απετυχα.τωρα που θα ειναι χωρισ την φιλη εχω πιθανοτητεσ νομιζω

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Ειναι ευκολες αμα θελεις μια ξεπετα κτλπ
Αλλα σιγουρα πιο κοντες και πιο ασχημες απο Ελληνιδες ειναι(σαν μεσο ορο απ οτι ειδα) οσον αφορα το τριχωτες δεν μου τυχε,τωρα αμα τα παιρνανε κοντρα χαχα δεν το ρωτησα κιολας
Αμα γινει το επαγγελματικο ταξιδι για Τουρκια(το φοβαμαι για αλλους λογους) θα γραψω πολλα
Ολες οι τουρκαλες μου ειπανε οτι αμα τελικα παω θα γνωρισω πολλες ειδικα μεσω tinder γιατι εξω δεν τις αφηνουν αμα ειναι σε παρεα..
Ανυπομονω να δω πως εχουν τα πραγματα και εντος δικης τους  εδρας..
Παντως οσες ακουσαν Ελλαδα απ αυτες(μια εφερε και φιλες της στην Μαλτα που καναν σαν τρελες) ενθουσιαστηκαν.ΤΙ οτι ειμαστε πιο ωραιοι απο Τουρκους τι οτι εχουμε καλυτερη μουσικη τι οτι εχουμε καλυτερο φαι μεχρι και για τον  Τσιπρα μου ειπανε ποσο cool ειναι(εκει εκσασα στα γελια παντως)
ειπεσ θα πηγαινεσ βουκουρεστι χριστουγενα ,τι εγινε?δεν μασ εγραψεσ κατι.απο σχεδια πολλα αλλα ταξιδια τιποτα νομιζω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom