ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.935
- Πόντοι
- 2.356
Με τις Γερμανίδες που λες υπάρχει πρόβλημα επικοινωνίας.Είναι καλές για να συζητάς βαριά θέματα πολιτική,φιλοσοφία,ιστορία κτλ αλλά αν πας να κάνεις κλασσικό φλερτ σε χέζουν αμέσως.Επίσης δεν εκτιμούν τον ελληνικό χαβαλέ και έχουν εντελώς διαφορετική αίσθηση του χιούμορ.Αντίθετα οι Αυστριακές,οι Ολλανδές π.χ. ή οι Τσέχες ακόμα και οι Σουηδέζες γουστάρουν το χαβαλέ.Για Ουκρανές,Ρωσσίδες δεν το συζητάμε πρέπει πάντα να είσαι σοβαρός γιατί δεν καταλαβαίνουν πότε αστειεύεσαι.
Γενικά το επίπεδο καμακικής δεινότητας και ατομικής κλάσσης που απαιτείται για τις Δυτικές είναι 5 φορές πάνω από αυτό που χρειάζεται για τις Ανατολικές τουτέστιν βγάζεις γκόμενες 5 φορές λιγότερες ή 5 φορές κατώτερες εμφανισιακά.
Το go polish είναι η σίγουρη μέθοδος για να γαμήσεις παντού ακόμα και κουτσός,τυφλός ή ανάπηρος να είσαι.Οι γκόμενες έχουν πολύ χαμηλά τον πήχυ καμία σχέση με Δυτικές ή Ελληνίδες οπότε όλοι χωράνε.
Δεν μπορώ να διαφωνήσω κάπου,απλά περί Γερμανίδων,αλλάζει ο τρόπος προσέγγισης,όπως έχουμε πει ότι διαφορετικά την πέφτουμε και στις Πολωνέζες.
Με Γερμανίδες σε πρώτο ραντεβού,έχω άλλο dresscode,άλλη μανιέρα,είναι τελείως άλλος κόσμος.
Δεν πάω δηλαδή σα βλαχοτσομπάνης να δειχτώ περί δουλειάς,χρημάτων,κ.λ.π.
Για δουλειά αναφέρω μόνο παπαριές περί δημιουργικότητας ,κάνω και καμιά διασύνδεση με κάποιο κοινωνικό πρόβλημα να δείξω ότι είμαι κοινωνικά ευαίσθητος ,ενώ π.χ.στην Πολωνέζα,Ουκρανέζα πετάω αμέσως νούμερα,προοπτικες προαγωγής,ότι ασούμε είμαι Α Male και γαμάω και δέρνω,βάζω και κανά μπρατσόνι πάνω στο τραπέζι να υγρανθεί το μουνάκι τους.
Καλά δεν το έχω χαμπαριάσει το παίγνιο αρχηγε;
Την Γερμανίδα την κάνεις πρώτα να νιώσει "ασφάλεια",ότι είσαι προβλεπέ δηλαδη και όταν δεις μετά από λίγο ότι το δάγκωσε και γουστάρει,της αποκαλύπτεις με ρέγουλα την νεοελληνική καφρίλα.
Και πίστεψέ με,μπορεί να φαίνονται ψυχρές επιφανειακά και συντηρητικές,αλλά γουστάρουν καφριλίκι.
Ο Γερμανός έχει χοντροκομμένο και κάποιες φορές έξυπνο χιούμορ,εμείς έχουμε διαστροφικό και καραγουστάρουν.
Πάντως στο Ουκρανέζικο πάρτυ που είχα πάει εδώ σε ένα σπίτι και οι μισές γκόμενες ηταν από Κίεβο και οι άλλες από μία πόλη 100.000 κατοίκων με πολύ περίεργο όνομα,τους πετούσα κανά καφριλίκι και αν και γελούσαν μέχρι δακρύων,δεν στροφαραν να μου απαντήσουν..
Δηλαδή μια ελληνίδα τσακαλάκι θα μπορούσε να με παίξει λίγο,αυτές απλά γελούσαν σα χαϊβάνια,αλλά δε στρόφαραν να παίξουμε λίγο μπαλίτσα να με φτιάξουν και εγκεφαλικά.
Πάλι καλά που ήταν μουνάρες οι περισσότερες..
Επίσης ήταν περίοδος που ο λάθρο βίασε και σκότωσε τη Γερμανίδα φοιτήτρια στο Freiburg και κατάλαβα ότι καμία δε θέλει να ξέρει περί αράβων,"περσών",τούρκων,κ.λ.π.
Επειδή αν θυμάμαι καλά ο Glock έχει πει ότι είναι φιλότουρκοι,επειδή μισούν τους Ρώσους.
Εμένα μου έλεγαν ότι τους φέρνει αηδία το σενάριο να ήταν με τέτοιους άντρες.