Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
αρχοντα  εμεισ σε ξερουμε χαχαχαχαχ.ημουν σωστοσ με την διαγωση που εκανα πριν καιρο.φανταζεσαι οτι οι πουτανεσ ειναι παντρεμενεσ που απατησαν τον αντρα τους με τον βαλκανιο πουτσαρα και αντι με πελατεσ αλλα ραντεβου στελνουν μυνηματα στον αντρα τους θα αργησουν στην δουλεια χαχαχαχα.παντως ειναι οραια καβλωτικη φαντασιωση.ειχα και εγω πολλεσ τετειεσ χαχαχαχ.αν μιλα μια πουτανα στο μπαρ με καπειον και μετα αυτη παει με τον αρχοντα φαντασιωνεται οτι την πηρε απο τον αντρα της χαχαχαχαχ.αρχοντα εισαι απαιχτοσ

Μη νομίζεις.Μου συνέστηναν και τους άντρες τους κάτι χάλιες τώρα τι να πεις στον άλλον?Ωραίο κώλο έχει η γυναίκα σου την παρτούζωνα πριν από μια βδομάδα με δυο φίλες της?
Γενικά ζητάνε εχεμύθεια λένε σε παρακαλώ μην πεις στις Ελληνίδες φίλες μου τι έχουμε κάνει γιατί θα χάσουν πάσα ιδέα.Οι Ελληνίδες δεν είναι σαν εμάς τις Πολωνέζες έχουν ψηλά τη μύτη κτλ.
Μου έχει τύχει να μου προτείνουν γκόμενες να τις εκδόσω μου λέει η άλλη θα έχεις εμένα και τις ξαδέρφες μου στο διαμέρισμα θα έρχονται άντρες να μας γαμάνε και θα παίρνεις τα λεφτά.Και παράλληλα κατηγορούν τους Αλβανούς οτι βγάζουν τις γκόμενές τους στο κλαρί!
Λέω εγώ δεν είμαι πορνοβοσκός δεν μπορώ να το κάνω αυτό.Αλλά πολλές ψήνονται μέχρι τώρα 3 μου το έχουν ζητήσει ανοιχτά.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Δεν είπα για 42χρονο.Εγώ αυτά τα έκανα στα 30-35.Ετσι κι αλλιώς είναι πολύ κοπιαστικό θέλει απέραντο περπάτημα οπότε σα 42χρονος δεν αντέχεις.

Πριν μερικές μέρες μας είχες πει ότι πρόσφατα είχες τσιμπήσει τηλέφωνο από 20χρονο στη Galleria Krakowska.
Εγώ έχοντας πάει να κυνηγήσω εκεί μέσα μετά από δικές σου οδηγίες,
πήρα κάποια τηλέφωνα,μετά από ώρες,έκατσε και φάση από αυτά τα τηλέφωνα,
αλλά υπήρξαν στιγμές που ένιωσα πρώτη φορά στη ζωή μου ΜΕΓΑΛΟΣ σε ηλικία για το συγκεκριμένο περιβάλλον,υπήρξαν στιγμές που ίδρωσα και άλλες που παίζει να γέλασαν κάποιοι με την ψυχή τους.
Δε σου βάζω ούτε τον τσαμπουκά με τον σεκιουριτά,ούτε άλλες γραφικότητες.

Και τα γράφω αυτά,ενώ μου ρίχνεις σχεδόν 10ετία..

Άλλο ένας 40plus να την πέφτει διακριτικά στα καφέ ή φαγάδικα της κάθε Γκαλερίας σε ηλικίες προμιλφ-μιλφ και άλλο αυτό που λες εσύ,
στεγνό καμάκι σε μικρά.
Αυτό πρέπει να το δω με τα μάτια μου για να το πιστέψω.

Ελλάδα και Γερμανία,έχεις περισσότερες πιθανότητες να σου κάτσει μικρότερης ηλικίας παρά σε Σλαβικές χώρες που η γυναίκα θεωρείται τελειωμένη στα 27 και ο άντρας μετά τα 35 πρέπει να είναι provider..

Αυτό που πιστεύω εγώ,είναι εδώ μέσα να δίνουμε έναν γενικό μπούσουλα και να μην δημιουργούμε τζάμπα προσδοκίες.
Εγώ έγινα πορνοτουρίστας εξαιτίας των δικών σου περιγραφών για απέραντα Σλαβικά μουνολίβαδα και σφιχτούς κώλους.
Πολλά πράγματα τα βρήκα όπως τα έγραψες,κάποια άλλα όμως που ίσως κάποτε συνέβαιναν,τα βρήκα αλλιώς..

Ξέρεις πόσα pm έχω λάβει επειδή γράφω συχνά περί Πράγας από μέλη που πριζώθηκαν να ανέβουν;
Άμα έγραφα για Τσέχες που τις δαχτυλιάζεις στο μπαρ ενώ ο αδερφός τους σε κερνάει σφηνάκια και έρθουν με τέτοιο πνεύμα,θα τους στείλουν ιπτάμενους στον Μολδάβα..

Και καλά αυτά με τα Βαλκανοπουτσαριλίκια και την κυριαρχία μας στον χώρο,
αλλά Πολωνία που την έπεσα σε λάθος γκόμενα,θα μπορούσαν να με πατούσαν κάτω αν το ήθελαν.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πριν μερικές μέρες μας είχες πει ότι πρόσφατα είχες τσιμπήσει τηλέφωνο από 20χρονο στη Galleria Krakowska.
Εγώ έχοντας πάει να κυνηγήσω εκεί μέσα μετά από δικές σου οδηγίες,
πήρα κάποια τηλέφωνα,μετά από ώρες,έκατσε και φάση από αυτά τα τηλέφωνα,
αλλά υπήρξαν στιγμές που ένιωσα πρώτη φορά στη ζωή μου ΜΕΓΑΛΟΣ σε ηλικία για το συγκεκριμένο περιβάλλον,υπήρξαν στιγμές που ίδρωσα και άλλες που παίζει να γέλασαν κάποιοι με την ψυχή τους.
Δε σου βάζω ούτε τον τσαμπουκά με τον σεκιουριτά,ούτε άλλες γραφικότητες.

Και τα γράφω αυτά,ενώ μου ρίχνεις σχεδόν 10ετία..

Άλλο ένας 40plus να την πέφτει διακριτικά στα καφέ ή φαγάδικα της κάθε Γκαλερίας σε ηλικίες προμιλφ-μιλφ και άλλο αυτό που λες εσύ,
στεγνό καμάκι σε μικρά.
Αυτό πρέπει να το δω με τα μάτια μου για να το πιστέψω.

Ελλάδα και Γερμανία,έχεις περισσότερες πιθανότητες να σου κάτσει μικρότερης ηλικίας παρά σε Σλαβικές χώρες που η γυναίκα θεωρείται τελειωμένη στα 27 και ο άντρας μετά τα 35 πρέπει να είναι provider..

Αυτό που πιστεύω εγώ,είναι εδώ μέσα να δίνουμε έναν γενικό μπούσουλα και να μην δημιουργούμε τζάμπα προσδοκίες.
Εγώ έγινα πορνοτουρίστας εξαιτίας των δικών σου περιγραφών για απέραντα Σλαβικά μουνολίβαδα και σφιχτούς κώλους.
Πολλά πράγματα τα βρήκα όπως τα έγραψες,κάποια άλλα όμως που ίσως κάποτε συνέβαιναν,τα βρήκα αλλιώς..

Ξέρεις πόσα pm έχω λάβει επειδή γράφω συχνά περί Πράγας από μέλη που πριζώθηκαν να ανέβουν;
Άμα έγραφα για Τσέχες που τις δαχτυλιάζεις στο μπαρ ενώ ο αδερφός τους σε κερνάει σφηνάκια και έρθουν με τέτοιο πνεύμα,θα τους στείλουν ιπτάμενους στον Μολδάβα..

Και καλά αυτά με τα Βαλκανοπουτσαριλίκια και την κυριαρχία μας στον χώρο,
αλλά Πολωνία που την έπεσα σε λάθος γκόμενα,θα μπορούσαν να με πατούσαν κάτω αν το ήθελαν.

Στις ουκρανικές επαρχιακές πόλεις τα μωλ είναι μικρά για τον πούτσο τελείως.Δεν έχει νόημα να κάνεις καμάκι στα μωλ.Πρέπει να βγεις έξω στο δρόμο.Εκεί θέλει πολύ περπάτημα.Οταν είσαι 30-35 μπορείς να περπατάς 5 ώρες μετά να βγαίνεις insta date,ύστερα να γαμάς και καπάκι καμάκι στα κλαμπ μέχρι το πρωί.Οταν είσαι 42 ετών μετά από μία ώρα περπάτημα στα χαλασμένα πεζοδρόμια έχεις ψοφήσει και θες να πας στο ξενοδοχείο.
Στην Πολωνία υπάρχουν οι Γκαλέριες οπότε δε χρειάζεται να περπατάς τόσο πολύ.Αρκεί να γυρνάς στη Γκαλέρια ιδίως στον τελευταίο όροφο που είναι τα φαστφουντάδικα και συχνά να βγαίνεις από τη Γκαλέρια να καμακώνεις Glowny και σταθμό λεωφορείων για να μη σε πάρουν χαμπάρι και μετά γυρνάς στη Γκαλέρια.Γκαλέρια έχει σεκιούριτυ και κάμερες οπότε πρέπει να είσαι προσεκτικός.(πρώτη κίνηση εντοπίζεις πού είναι οι σεκιούριτυ και πού βρίσκονται οι κάμερες).
Σίγουρα 5 χρόνια πριν είχα μεγαλύτερη επιτυχία,σε μια Γκαλέρια τύπου City Handlowy στο Πόζναν μπορούσα να πάρω σε ένα απόγευμα 5 τηλέφωνα από μουνάρες.
Τώρα έχω πέσει λόγω ηλικίας η ανταπόκριση από τις γκόμενες ζήτημα να είναι 20% από αυτή που ήταν όταν ήμουν 35 αλλά το ποσοστό υπάρχει.Τώρα θα προτιμήσω να καμακώσω στα Starbucks στη Γκαλέρια όπου κάθονται πολλές.Αυτά που λέω είναι τα ίδια αλλά οι γκόμενες ανταποκρίνονται διαφορετικά λόγω μεγαλύτερης ηλικίας.
Στην Ουκρανία σε μωλ θα είμαι πιο επιθετικός αγορά item επί τόπου κτλ.Απλά Ουκρανία παίζει ψευτοκυρίλα και είναι μικρά τα μωλ.

Αυτή η Τσέχα που λες μου έκανε τότε το 2005 έμμεση προσφορά να της πληρώνω το νοίκι έναντι γαμησιών και παρτουζοειδών καταστάσεων με φίλη.Μιλάμε για μούνο.Μου εξηγούσε δηλαδή πώς έχει προβλήματα γιατί δεν της φτάνουν τα λεφτά για το νοίκι.Ο αδερφός δίπλα τελειωμένος αλκοολικός.Απλά τότε δεν είχα την οικονομική δυνατότητα ακόμα και για τα 200 ευρώ το μήνα που κόστιζε το νοίκι.

Εδώ είναι Τσέχα 190 που της πλήρωνα τις διακοπές μέχρι το 2010 περίπου και ερχόταν να τη γαμήσω.

PRfvpz.jpg

Είχα άλλες 15 τέτοιες την ίδια περίοδο με τα ίδια σωματομετρικά χαρακτηριστικά ίσως να ανεβάσω φωτό.Αυτές είχαν γκόμενους ή ήταν παντρεμένες Τσεχία και έρχονταν για μια εβδομάδα σεξ,ήλιου και θάλασσας.Τότε το γαλακτομπούρεκο έκανε θαύματα τρελαίνονταν με ψαρικά,χωριάτικη και γαλακτομπούρεκο.
5 λεπτά τις άφηνα στο καφέ ή στην παραλία να πάω για κατούρημα και αμέσως Ελληνάρες τους την έπεφταν.Μίλαγαν όμως μόνο τσέχικα είχε πλάκα να βλέπεις την κατάσταση.
Τώρα άμα σου δείξω τι μηνύματα μου στέλνει Σλοβάκα μοντέλο 23 ετών που γνώρισα στο αεροδρόμιο του Μονάχου δε θα πιστεύεις στα μάτια σου.Αν βάλω τη φωτό που έστειλε και από κάτω το μήνυμα.Απλά δεν έχω πια το εύρος όπως τότε που ήμουνα καθολικά αποδεκτός τώρα πάω για το 5% το πολύ που μπορεί να γουστάρει.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Είναι και θέμα μπάτζετ.Εστω οτι έχεις άδεια μια βδομάδα.
Εχεις μόνο 400 ευρώ?Λεωφορειάκι και Λεπτοκαρυά.
Εχεις 700 ευρώ?Πήγαινε Πόζναν ή Βρότσλαβ.
Εχεις 1000 ευρώ?Πήγαινε Λβωφ.
Εχεις 1500 ευρώ?Πήγαινε Πίλσεν ή Μπρνο.
Εχεις 2000 ευρώ?Πήγαινε Κίεβο.
Κάπως έτσι πάει.Απλά θα γαμήσεις ανάλογα με εμφάνιση,ηλικία,ντύσιμο σε κάθε περίπτωση.
Π.χ. μέσος τριαντάρης καλής εμφάνισης.
Λεπτοκαρυά,Παραλία Κατερίνης 30% πιθανότητα πούτσου.
70% πιθανότητα σε Πόζναν,Βρότσλαβ.
60% πιθανότητα σε Λβωφ.
70% σε Πίλσεν.
60% σε Κίεβο.
Μέσος σαραντάρης.
5% Παραλία,Λεπτοκαρυά.
10% Πόζναν,Βρότσλαβ.
5% Λβωφ.
5% Πίλσεν
15% Κίεβο.
Τριαντάρης φραγκάτος,εμφανίσιμος
50% Λεπτοκαρυά
90% Πόζναν,Βρότσλαβ
100% Λβωφ
80% Πίλσεν
100% Κίεβο
Σαραντάρης γκαφρέ
15% Παραλία
40% Πόζναν,Βρότσλαβ
100% Λβωφ
20% Πίλσεν
100% Κίεβο
Περίπου.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Μια άλλη αρχή είναι οτι αν εσείς βλέπετε τον εαυτό σας σαν ανώτερους Βαλκάνιους τσομπάνηδες δε σημαίνει οτι οι άλλοι συμφωνούνε.Για αυτό πρέπει πάντα να τους κοπανάτε πρέπει να εμπεδώσουν την κυριαρχία μας.
Είναι πολλοί που πιστεύουν οτι δεν αξίζουμε π.χ. 5000 ευρώ καθαρά γιατί είμαστε εντελώς μαλάκες.Αυτό δε σημαίνει τίποτα αφού αυτός που μας δίνει τα 5000 βγάζει από εμάς 15000 και αυτός είναι που αποφασίζει.Ετσι και με τις γκόμενες δεν έχει σημασία τι η κοινωνία πιστεύει αλλά τι το ενδιαφερόμενο μέρος αποφασίζει(το θήραμα).Το θήραμα αποφασίζει συνήθως βάσει του νόμου προσφοράς ζήτησης το τζάμπα πέθανε τα κορόιδα τελείωσαν.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Κάπως έτσι πάει.Απλά θα γαμήσεις ανάλογα με εμφάνιση,ηλικία,ντύσιμο σε κάθε περίπτωση.
60% πιθανότητα σε Λβωφ.
70% σε Πίλσεν.
60% σε Κίεβο.
Μέσος σαραντάρης.
5% Παραλία,Λεπτοκαρυά.
10% Πόζναν,Βρότσλαβ.
5% Λβωφ.
5% Πίλσεν
15% Κίεβο.
50% Λεπτοκαρυά
90% Πόζναν,Βρότσλαβ
100% Λβωφ
80% Πίλσεν
100% Κίεβο
Σαραντάρης γκαφρέ
15% Παραλία
40% Πόζναν,Βρότσλαβ
100% Λβωφ
20% Πίλσεν
100% Κίεβο
Περίπου.
Ας πάρουμε το παράδειγμα του Λβωβ...Τι εννοείς θα γαμήσεις με 1000?Καταλαβαίνω πως υπάρχει μια τιμολογιακή κατάταξη στους προορισμούς βάση την διαμονή , το κόστος και το κύρος της κάθε πόλης και άλλα τα ποσά που δίνεις στο Κίεβο και άλλα στο Βρότσλαβ όπως και άλλο ντύσιμο χρειάζεται το κάθε μέρος ΑΛΛΑ ένας εμφανήσιμος 30άρης και με 1000 ή 5000 ευρώ πως θα γαμήσει στο Λβιβ? :think:
Εγώ το πολέμησα μέχρι τελικής πτώσης!Και καταλήγω ΑΚΡΙΒΩΣ στα συμπεράσματα του DR_LOVE!Ραντεβού ανούσια με άκαυλες γκόμενες!Πως δίνεις 100% πιθανότητες?Δεν ξαναπατάω σε αυτή τη πόλη για κανένα λόγο....
Απο αυριο θα ξέρω τι γίνεται Ρωσία!Οι οιωνοί πάντως είναι άριστοι!!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ας πάρουμε το παράδειγμα του Λβωβ...Τι εννοείς θα γαμήσεις με 1000?Καταλαβαίνω πως υπάρχει μια τιμολογιακή κατάταξη στους προορισμούς βάση την διαμονή , το κόστος και το κύρος της κάθε πόλης και άλλα τα ποσά που δίνεις στο Κίεβο και άλλα στο Βρότσλαβ όπως και άλλο ντύσιμο χρειάζεται το κάθε μέρος ΑΛΛΑ ένας εμφανήσιμος 30άρης και με 1000 ή 5000 ευρώ πως θα γαμήσει στο Λβιβ? :think:
Εγώ το πολέμησα μέχρι τελικής πτώσης!Και καταλήγω ΑΚΡΙΒΩΣ στα συμπεράσματα του DR_LOVE!Ραντεβού ανούσια με άκαυλες γκόμενες!Πως δίνεις 100% πιθανότητες?Δεν ξαναπατάω σε αυτή τη πόλη για κανένα λόγο....
Απο αυριο θα ξέρω τι γίνεται Ρωσία!Οι οιωνοί πάντως είναι άριστοι!!!

Δεν εφάρμοσες βαλκανιοπουτσισμό.Ετρεχες δέκα ώρες τη μέρα στα πλακόστρωτα κέντρο και πανεπιστήμιο?Χτύπαγες γκόμενες στη στάση της μαρσούτκα?Μπήκες σε μαρσούτκα?Μπήκες στην Ελεκτρίτσκα?Ξενυχτούσες κάθε βράδυ στα κλαμπ?
Οχι βέβαια.Γιατί έκανε ψωλόκρυο.Ετσι φυσικά δεν κάνεις τίποτα.No pain no gain.Δεν είναι όπως Πολωνία που κοιμάσαι όλη μέρα και το βράδυ κυκλοφορείς στα Discoplex στο κέντρο τίγκα στις γκόμενες σε ακτίνα 500 μέτρων.
Είδες που ο Πουτσαράς λέει οτι ίδρωσε.Ετσι ακριβώς είναι.Οι λύσεις που προτείνω προυποθέτουν ιδρώτα.Δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις.Πρέπει να ματώσετε τη φανέλα για να κάνετε αυτά που δεν μπορούν να κάνουν οι άλλοι.Αλλιώς περιπίπτετε στο μέσο όρο full time wankers δηλαδή.Πρέπει κανείς να αρθεί πέρα από τους περιορισμούς του περιβάλλοντος.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Δεν εφάρμοσες βαλκανιοπουτσισμό.Ετρεχες δέκα ώρες τη μέρα στα πλακόστρωτα κέντρο και πανεπιστήμιο?Χτύπαγες γκόμενες στη στάση της μαρσούτκα?Μπήκες σε μαρσούτκα?Μπήκες στην Ελεκτρίτσκα?Ξενυχτούσες κάθε βράδυ στα κλαμπ?
Οχι βέβαια.Γιατί έκανε ψωλόκρυο.Ετσι φυσικά δεν κάνεις τίποτα.No pain no gain.Δεν είναι όπως Πολωνία που κοιμάσαι όλη μέρα και το βράδυ κυκλοφορείς στα Discoplex στο κέντρο τίγκα στις γκόμενες σε ακτίνα 500 μέτρων.
Ξεχνάς πως για το κρύο μόνο εσύ γκρινιάζεις!!Εμένα δεν με αγγίζει, το νικάω κατα κράτος!Ούτε σκουφιά ούτε μαλακίες ούτε τίποτα δεν βάζω!Ελεκτρίτσνα μπήκα 2 φορές!Την πρώτη με το φίλο του Πίτσι και του Φιντέλ που είναι Σούπερ εμφανήσιμος πάλι δεν καταφέραμε να ξεκινήσουμε κουβέντα διότι δεν υπήρχε παιχνίδι απλά! Σου έγραψα επίσης πως στο Λβιβ σε 4-5 μέρες κατέστρεψα καινούργια παπούτσια Diesel!Όσο για τα κλάμπ...τα έκλεινα κάποιες βραδιές ...
είχα στείλει live απο το Fashion!Γι αυτό μην μιλάς για νέους τριαντάρηδες στο Lviv!!!
Και πάλι τζίφος

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ξεχνάς πως για το κρύο μόνο εσύ γκρινιάζεις!!Εμένα δεν με αγγίζει, το νικάω κατα κράτος!Ούτε σκουφιά ούτε μαλακίες ούτε τίποτα δεν βάζω!Ελεκτρίτσνα μπήκα 2 φορές!Την πρώτη με το φίλο του Πίτσι και του Φιντέλ που είναι Σούπερ εμφανήσιμος πάλι δεν καταφέραμε να ξεκινήσουμε κουβέντα διότι δεν υπήρχε παιχνίδι απλά! Σου έγραψα επίσης πως στο Λβιβ σε 4-5 μέρες κατέστρεψα καινούργια παπούτσια Diesel!Όσο για τα κλάμπ...τα έκλεινα κάποιες βραδιές ...
είχα στείλει live απο το Fashion!Γι αυτό μην μιλάς για νέους τριαντάρηδες στο Lviv!!!
Και πάλι τζίφος

Ελεκτρίτσνα τζίφος?Μιλάς ρωσικά?Μάλλον δε μιλάς ρωσικά έτσι εξηγείται.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ελεκτρίτσνα τζίφος?Μιλάς ρωσικά?Μάλλον δε μιλάς ρωσικά έτσι εξηγείται.
Αν σου έλεγα πως ψιλό ξέρω Ρώσικα θα μου πεις πως πρέπει να ήξερα Ουκρανικά και αν αρχίσουμε να βάζουμε παραμέτρους σε εμφάνηση, διαμονή, ένδυση , παρουσία κτλ κτλ θα καταλήξουμε πως για να έχεις ελπίδες να πλησιάσεις γυναίκα εκει πρέπει να είσαι αψεγάδιαστος σε όλα  ...μήπως γυρίςει και κοιτάξει καμια..Τότε χαίρω πολύ...Δεν πας Ουκρανία...
Το μόνο που δεν εφάρμοσα σύμφωνα με τους κανόνες σου είναι το ..."flash some cash"
Δηλαδή δεν επιδίωξα χορηγία η προσφορά ανταλλάγματος !Επίςης δεν πέρναγα τα shit tests που ήταν τοίχος πραγματικός!Αντιθέτως τα περνάω χαλαρά με τις Ρωςίδες!Πολωνία και Τσεχία μπορεί κάποιος να φάει με τον τρόπο αυτό, Ουκρανία είναι αδύνατον!!

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Στις ουκρανικές επαρχιακές πόλεις τα μωλ είναι μικρά για τον πούτσο τελείως.Δεν έχει νόημα να κάνεις καμάκι στα μωλ.Πρέπει να βγεις έξω στο δρόμο.Εκεί θέλει πολύ περπάτημα.Οταν είσαι 30-35 μπορείς να περπατάς 5 ώρες μετά να βγαίνεις insta date,ύστερα να γαμάς και καπάκι καμάκι στα κλαμπ μέχρι το πρωί.Οταν είσαι 42 ετών μετά από μία ώρα περπάτημα στα χαλασμένα πεζοδρόμια έχεις ψοφήσει και θες να πας στο ξενοδοχείο.
Στην Πολωνία υπάρχουν οι Γκαλέριες οπότε δε χρειάζεται να περπατάς τόσο πολύ.Αρκεί να γυρνάς στη Γκαλέρια ιδίως στον τελευταίο όροφο που είναι τα φαστφουντάδικα και συχνά να βγαίνεις από τη Γκαλέρια να καμακώνεις Glowny και σταθμό λεωφορείων για να μη σε πάρουν χαμπάρι και μετά γυρνάς στη Γκαλέρια.Γκαλέρια έχει σεκιούριτυ και κάμερες οπότε πρέπει να είσαι προσεκτικός.(πρώτη κίνηση εντοπίζεις πού είναι οι σεκιούριτυ και πού βρίσκονται οι κάμερες).
Σίγουρα 5 χρόνια πριν είχα μεγαλύτερη επιτυχία,σε μια Γκαλέρια τύπου City Handlowy στο Πόζναν μπορούσα να πάρω σε ένα απόγευμα 5 τηλέφωνα από μουνάρες.
Τώρα έχω πέσει λόγω ηλικίας η ανταπόκριση από τις γκόμενες ζήτημα να είναι 20% από αυτή που ήταν όταν ήμουν 35 αλλά το ποσοστό υπάρχει.Τώρα θα προτιμήσω να καμακώσω στα Starbucks στη Γκαλέρια όπου κάθονται πολλές.Αυτά που λέω είναι τα ίδια αλλά οι γκόμενες ανταποκρίνονται διαφορετικά λόγω μεγαλύτερης ηλικίας.
Στην Ουκρανία σε μωλ θα είμαι πιο επιθετικός αγορά item επί τόπου κτλ.Απλά Ουκρανία παίζει ψευτοκυρίλα και είναι μικρά τα μωλ.

Αυτή η Τσέχα που λες μου έκανε τότε το 2005 έμμεση προσφορά να της πληρώνω το νοίκι έναντι γαμησιών και παρτουζοειδών καταστάσεων με φίλη.Μιλάμε για μούνο.Μου εξηγούσε δηλαδή πώς έχει προβλήματα γιατί δεν της φτάνουν τα λεφτά για το νοίκι.Ο αδερφός δίπλα τελειωμένος αλκοολικός.Απλά τότε δεν είχα την οικονομική δυνατότητα ακόμα και για τα 200 ευρώ το μήνα που κόστιζε το νοίκι.

Εδώ είναι Τσέχα 190 που της πλήρωνα τις διακοπές μέχρι το 2010 περίπου και ερχόταν να τη γαμήσω.

PRfvpz.jpg

Είχα άλλες 15 τέτοιες την ίδια περίοδο με τα ίδια σωματομετρικά χαρακτηριστικά ίσως να ανεβάσω φωτό.Αυτές είχαν γκόμενους ή ήταν παντρεμένες Τσεχία και έρχονταν για μια εβδομάδα σεξ,ήλιου και θάλασσας.Τότε το γαλακτομπούρεκο έκανε θαύματα τρελαίνονταν με ψαρικά,χωριάτικη και γαλακτομπούρεκο.
5 λεπτά τις άφηνα στο καφέ ή στην παραλία να πάω για κατούρημα και αμέσως Ελληνάρες τους την έπεφταν.Μίλαγαν όμως μόνο τσέχικα είχε πλάκα να βλέπεις την κατάσταση.
Τώρα άμα σου δείξω τι μηνύματα μου στέλνει Σλοβάκα μοντέλο 23 ετών που γνώρισα στο αεροδρόμιο του Μονάχου δε θα πιστεύεις στα μάτια σου.Αν βάλω τη φωτό που έστειλε και από κάτω το μήνυμα.Απλά δεν έχω πια το εύρος όπως τότε που ήμουνα καθολικά αποδεκτός τώρα πάω για το 5% το πολύ που μπορεί να γουστάρει.

To 2005,η Τσεχία είχε οικονομία τελείως γτπ και εσύ,κατά τα λεγόμενά σου,ήσουν 30χρονών.
Tώρα πετάνε σε 7 ελληνικούς προορισμούς από Πράγα μέσω Λονδίνου με 60 ευρώ πήγαινε-έλα..
Μη σου βάλω all inclusive αφίσες που βλέπω κατά καιρούς στην Πράγα.
Άλλες συνθήκες.

Σλοβάκα 23 ετών μοντέλο..
Πούλησες παραμύθι,προοπτική,σπονσοράρισμα;
Αν όχι και αφού μόνος σου λες ότι έχεις πέσει εμφανισιακά,πες μου ΕΝΑΝ λόγο που ένα 23χρονο μοντέλο να ασχοληθεί μαζί σου.
Και με εμένα σε 10χρόνια,μη το πάρεις προσωπικά.

Εγώ στα 40+ ξέρεις πως με φαντάζομαι.
Να είμαι ακόμη φέτες και στη φάση που θα στερέψω από τέστο,να βαράω και λίγη και να
συνεχίσω να τις σουβλίζω.
Και διατροφές,γυμναστική,κ.λ.π. τρόπος ζωής.

Άμα καραφλιάσω,κάνω μπυροκοιλιά,δεν μπορώ ούτε να τρέξω 2 χιλιόμετρα,τι μοντέλο να χτυπήσω..
Και τι πούτσο να ρίξω..
Θα πάω να ξηγηθώ γαμήσι κομπρεσέρ και θα πάθω δισκοκοίλη. :grin:

60% πιθανότητα σε Λβωφ.
70% σε Πίλσεν.
60% σε Κίεβο.
Μέσος σαραντάρης.
5% Παραλία,Λεπτοκαρυά.
10% Πόζναν,Βρότσλαβ.
5% Λβωφ.
5% Πίλσεν
15% Κίεβο.
50% Λεπτοκαρυά
90% Πόζναν,Βρότσλαβ
100% Λβωφ
80% Πίλσεν
100% Κίεβο
Σαραντάρης γκαφρέ
15% Παραλία
40% Πόζναν,Βρότσλαβ
100% Λβωφ
20% Πίλσεν
100% Κίεβο
Περίπου.

Τα ποσοστά σου θα αξιολογηθούν όταν μας διευκρινήσεις ΤΙ γαμάνε οι παραπάνω;
5άρι,7άρι;
Γιατί αν είναι να τραβιέται ο κόσμος να γαμάει σαύρες,ας τραβήξει μια παχιά καλύτερα.
Μιλάω πάντα για μη πληρωμένο,μιας και στο Post σου δεν αναφέρεις sponsoring..

Αυτό που έχω καταλάβει εγώ σαν πορνοτουρίστας είναι..
Όποιος καμακώνει μοντέλα με τέτοια ευκολία,ακόμη και στα 40 του,
θα καμάκωνε το ίδιο επιτυχημένα σε Ελλάδα,Γερμανία ή και όποιο άλλο μέρος της γης.
Δε χρειάζεται να πάει σε κανένα Κίεβο,καμία Πράγα και καμία Κρακοβία.

Και από εσένα καταλαβαίνω,ότι καμάκωνες μέχρι τα 35 χωρίς ή με ελάχιστα ανταλλάγματα και επειδή πλέον έχεις πέσει/αφεθεί εμφανισιακά, σπονσοράρεις και γαμάς ομολογουμένως καλά μουνάκια,αλλά πολλές φορές αφήνεις να εννοηθεί ότι τα καμάκωσες.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
kman μια μικρή λεπτομέρεια..Έγραψες 5 χρόνια πριν είχα επιτυχία κλπ κλπ κλπ, άρα μεγάλωσα!! ΛΑΘΟΣ ΜΕΓΑ!!!

Λοιπόν ξεχνάμε κάτι εδώ πολύ βασίκο...Το έχω γράψει το αγνοείται και για αυτό χάνεται την ουσία....5 χρόνια πρίν 2010-2011 ας πούμε δεν είχε καμιά σύγκριση η Ελλάδα και οι Ανατολικές χώρες με σήμερα!!!  Τα 5 χρόνια αυτά ισοδυναμουν με 20 χρόνια σε κανονική περίοδο!!!

Η Ελλάδα και ο Έλληνας οικονομικά αλλά και στην αντίληψη των ξένων έπεσε ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ!! Πτωχέυσαμε,διαλυθήκαμε αλλά το χειρότερο λές Έλληνα και γελάνε ακόμα και οι γκόμενες των Ανατολικών χωρών!!!! Έχουμε φάει πολύ δυσφήμηση!!!

Την ίδια στιγμή σε χώρες όπως η Πολωνία και η Τσεχία ύπηρξε ΑΛΜΑΤΩΔΗ ανάπτυξη και του βιοτικού επιπέδου αλλά και της εσωτερικής μετανάστευσης άλλων Ευρωπάιων στις χώρες τους.Οπότε χορτάσανε ξένους!!!..Σας μιλάω απο Προσωπικη εμπειρία!! Το 2011 Βαρσοβία και το 2016 Βαρσοβία δεν υφίσταται καν σύγκριση!!Ούτε καν.. Έχω άπειρους γνωστούς εκέι μαχητές και μου γράφάουνε κάθε μέρα πόσο καταρρέει το θέμα γυναίκας!!!.Και Τσεχια φέτος η ανεργία έπεσε κάτω απο το 5% ξεπερνώντας την Γερμανία!!Έχουν πλέον φαί!!!
Οπότε αναλογίστείτε που πάει το πράγμα και βγάλτε συμπέρασμα κατά πόσο αξίζει πλέον ένας Έλληνας να κυνηγάει σε τέτοιες χώρες που κάποτε πηδούσες με μια colgate όπως έλεγε ο Χάρυ κλίν!!!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
kman μια μικρή λεπτομέρεια..Έγραψες 5 χρόνια πριν είχα επιτυχία κλπ κλπ κλπ, άρα μεγάλωσα!! ΛΑΘΟΣ ΜΕΓΑ!!!

Λοιπόν ξεχνάμε κάτι εδώ πολύ βασίκο...Το έχω γράψει το αγνοείται και για αυτό χάνεται την ουσία....5 χρόνια πρίν 2010-2011 ας πούμε δεν είχε καμιά σύγκριση η Ελλάδα και οι Ανατολικές χώρες με σήμερα!!!  Τα 5 χρόνια αυτά ισοδυναμουν με 20 χρόνια σε κανονική περίοδο!!!

Η Ελλάδα και ο Έλληνας οικονομικά αλλά και στην αντίληψη των ξένων έπεσε ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ!! Πτωχέυσαμε,διαλυθήκαμε αλλά το χειρότερο λές Έλληνα και γελάνε ακόμα και οι γκόμενες των Ανατολικών χωρών!!!! Έχουμε φάει πολύ δυσφήμηση!!!

Την ίδια στιγμή σε χώρες όπως η Πολωνία και η Τσεχία ύπηρξε ΑΛΜΑΤΩΔΗ ανάπτυξη και του βιοτικού επιπέδου αλλά και της εσωτερικής μετανάστευσης άλλων Ευρωπάιων στις χώρες τους.Οπότε χορτάσανε ξένους!!!..Σας μιλάω απο Προσωπικη εμπειρία!! Το 2011 Βαρσοβία και το 2016 Βαρσοβία δεν υφίσταται καν σύγκριση!!Ούτε καν.. Έχω άπειρους γνωστούς εκέι μαχητές και μου γράφάουνε κάθε μέρα πόσο καταρρέει το θέμα γυναίκας!!!.Και Τσεχια φέτος η ανεργία έπεσε κάτω απο το 5% ξεπερνώντας την Γερμανία!!Έχουν πλέον φαί!!!
Οπότε αναλογίστείτε που πάει το πράγμα και βγάλτε συμπέρασμα κατά πόσο αξίζει πλέον ένας Έλληνας να κυνηγάει σε τέτοιες χώρες που κάποτε πηδούσες με μια colgate όπως έλεγε ο Χάρυ κλίν!!!
Τώρα εσυ μιλάς σαν Κμαν...Είναι σαν να λες ανέβηκαν οι οικονομίες τους και η Colgate  έγινε iPhone!!!Και για εξήγησέ μου το εξής;
Γιατί γκρινιάζουμε οτι δεν έχουμε επιτυχία στην χειρότερη οικονομικά χώρα σε όλη την Ευρώπη με καμία σχέση με Πολωνία, Ρωσία και Τσεχία που εκει παίζουμε καλά τηρουμένων των αναλογιών????

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Δες αυτή την εικόνα και βγαλε συμπέρασμα!!! Το ξέρω μας πονάει αλλά ειναι η αλήθεια φίλε μου!!! Και εγώ πονάω Έλληνας έιμαι.. Δεχόμαι συνεχως προτάσεις για δουλειά κάθε μέρα στο linkdin απο Τσεχία και Πολωνία.. ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ.. Πότε δεν μου έρχεται μια κολο-πρόταση απο Ελλάδα..Καταλάβετε το ανέβαίνουν αυτές οι χώρες και εμέις καταρέουμε!!!! Δεν είναι θέμα μόνο οικονομικό..Είναι όπως έγραψα θέμα μετανάστευσης ότι ανοίγουν δουλειές οπότε σκάνε Ευρωπάιοι να δουλέψουν εκέι και χάνεται το αβανταζ του ξένου που είχαμε χρόνια πρίν..Επιπλέον η άνοδος του βιοτικού επιπέδου οδηγεί τις γκόμενες στα shopings malls στις γίογκες κλπ και λιγότερο στην αναζήτηση πεους ένος τουρίστα που ούτως άλλως πλέον βλεπουν πολλούς σαν και αυτούς της φυλής τους να ζόυν στις χώρες τους!!

Η Ουκρανία δεν έιναι ΕΥΡΩΠΗ!!! Επιτυχία εκει δεν θα έχουμε ποτέ γιατί απλά υπάρχει μόνο Πορνεία!! Ο Love Τουρισμός δεν υφίσταται ούτε θα υπάρξει σε σοβαρό επίπεδο ποτέ..Σαν πορτοφόλι σε κοιτάνε..Κάτι που δεν ισχύει στη  Πολωνία και στην Τσεχία..Και επιτυχία εκεί έχει κάποιος που όπως έχω ξαναγράψει έχει αξία...Δεν είναι όλοι το ίδιο..Έσυ ας πούμε μπορέι να έχεις αλλά αντίστοιχα ό άλλος που είναι πλήρως αποτυχημένος στην Ελλάδα δεν θα έχει!!

Συνημμένα

• 1234.jpg
    1234.jpg
    94,4 KB · Εμφανίσεις: 40

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
To 2005,η Τσεχία είχε οικονομία τελείως γτπ και εσύ,κατά τα λεγόμενά σου,ήσουν 30χρονών.
Tώρα πετάνε σε 7 ελληνικούς προορισμούς από Πράγα μέσω Λονδίνου με 60 ευρώ πήγαινε-έλα..
Μη σου βάλω all inclusive αφίσες που βλέπω κατά καιρούς στην Πράγα.
Άλλες συνθήκες.

Σλοβάκα 23 ετών μοντέλο..
Πούλησες παραμύθι,προοπτική,σπονσοράρισμα;
Αν όχι και αφού μόνος σου λες ότι έχεις πέσει εμφανισιακά,πες μου ΕΝΑΝ λόγο που ένα 23χρονο μοντέλο να ασχοληθεί μαζί σου.
Και με εμένα σε 10χρόνια,μη το πάρεις προσωπικά.

Εγώ στα 40+ ξέρεις πως με φαντάζομαι.
Να είμαι ακόμη φέτες και στη φάση που θα στερέψω από τέστο,να βαράω και λίγη και να
συνεχίσω να τις σουβλίζω.
Και διατροφές,γυμναστική,κ.λ.π. τρόπος ζωής.

Άμα καραφλιάσω,κάνω μπυροκοιλιά,δεν μπορώ ούτε να τρέξω 2 χιλιόμετρα,τι μοντέλο να χτυπήσω..
Και τι πούτσο να ρίξω..
Θα πάω να ξηγηθώ γαμήσι κομπρεσέρ και θα πάθω δισκοκοίλη. :grin:

Τα ποσοστά σου θα αξιολογηθούν όταν μας διευκρινήσεις ΤΙ γαμάνε οι παραπάνω;
5άρι,7άρι;
Γιατί αν είναι να τραβιέται ο κόσμος να γαμάει σαύρες,ας τραβήξει μια παχιά καλύτερα.
Μιλάω πάντα για μη πληρωμένο,μιας και στο Post σου δεν αναφέρεις sponsoring..

Αυτό που έχω καταλάβει εγώ σαν πορνοτουρίστας είναι..
Όποιος καμακώνει μοντέλα με τέτοια ευκολία,ακόμη και στα 40 του,
θα καμάκωνε το ίδιο επιτυχημένα σε Ελλάδα,Γερμανία ή και όποιο άλλο μέρος της γης.
Δε χρειάζεται να πάει σε κανένα Κίεβο,καμία Πράγα και καμία Κρακοβία.

Και από εσένα καταλαβαίνω,ότι καμάκωνες μέχρι τα 35 χωρίς ή με ελάχιστα ανταλλάγματα και επειδή πλέον έχεις πέσει/αφεθεί εμφανισιακά, σπονσοράρεις και γαμάς ομολογουμένως καλά μουνάκια,αλλά πολλές φορές αφήνεις να εννοηθεί ότι τα καμάκωσες.

Δεν πούλησα παραμύθι.Απλά έχω το κολλάει εμείς τα μάθαμε τότε που ήταν φτηνά.Τώρα πρέπει να ξοδέψει κάποιος για να μάθει τα ίδια πράγματα.Οι γκόμενες κάπως οσμίζονται τι έχεις κάνει τι είσαι διατεθειμένος να κάνεις.
Στο πάνω ποστ μιλάω για εφτάρια.Δηλαδή γκόμενες από 6.5-7.Δεν υπάρχει περίπτωση να γαμήσει κανείς οχτάρια σε μια βδομάδα.Μιλάω πάντα χωρίς λεφτά.Εννοείται τώρα γιατί πριν μια δεκαετία μπορούσες.
Αν κάποιος πάει Πολωνία,Τσεχία και χτυπάει εξάρια τι να πώ?Αν και δεν αποκλείεται να του κάτσει ένα τέτοιο τελικά γιατί τα πολωνικά εξαράκια έρχονται μόνα τους και κολλάνε είναι κάπως απελπισμένες με τη μουνοθύελλα γύρω.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Λοιπόν ξεχνάμε κάτι εδώ πολύ βασίκο...Το έχω γράψει το αγνοείται και για αυτό χάνεται την ουσία....5 χρόνια πρίν 2010-2011 ας πούμε δεν είχε καμιά σύγκριση η Ελλάδα και οι Ανατολικές χώρες με σήμερα!!!  Τα 5 χρόνια αυτά ισοδυναμουν με 20 χρόνια σε κανονική περίοδο!!!

Οντως έχουν αλλάξει Πολωνία,Τσεχία προς το χειρότερο εγώ είμαι ο πρώτος που το έγραψα αλλά και εγώ μεγάλωσα.Αλλο να είσαι 35 άλλο 42.Καμία σχέση.
Σίγουρα όμως η Τσεχία ειδικά έχει χειροτερέψει πολύ.Αίτια:
1.Οι γκόμενες παχύνανε κατά 10 κιλά κατά μέσο όρο τουλάχιστον με αποτέλεσμα 30% από τις πρώην γαμήσιμες να έχουν βγει εκτός αγοράς
2.Καλά μουνάκια που γούσταραν ξένους έχουν μεταναστεύσει με την ένταξη στην ΕΕ για να φάνε ξένο πούτσο οπότε εξαφανίστηκαν από τη χώρα(και ήταν οι πιο πρόθυμες)
3.Οι μισθοί τριπλασιάστηκαν από το 2000 και η αξία της κορώνας ως προς το δολλάριο διπλασιάστηκε.Αυτό σημαίνει οτι η αξία του ξένου μειώθηκε 6 φορές.
4.Γέμισε η χώρα ξένους(κυρίως low value μαλάκες) οπότε χάθηκε ο ρομαντισμός απέναντί τους οτι είναι πλούσιοι,γαλαντόμοι κτλ.
5.Η ΕΕ και ο γκλομπαλισμός πιέζουν για φεμινιστικά πρότυπα με τους άντρες στην άκρη
6.Μπήκε η καταναλωτική κουλτούρα με τα smartphones,ta malls την κατανάλωση κτλ αντί οι γκόμενες να σκέφτονται πώς θα φάνε πούτσο.
7.Οι ντόπιοι άντρες βελτιώθηκαν αρκετά ενώ πριν ούτε καν τους πρόσεχες δεν ήταν ανταγωνισμός.

D

dude901123

Επισκέπτης
Δες αυτή την εικόνα και βγαλε συμπέρασμα!!! Το ξέρω μας πονάει αλλά ειναι η αλήθεια φίλε μου!!! Και εγώ πονάω Έλληνας έιμαι.. Δεχόμαι συνεχως προτάσεις για δουλειά κάθε μέρα στο linkdin απο Τσεχία και Πολωνία.. ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ.. Πότε δεν μου έρχεται μια κολο-πρόταση απο Ελλάδα..Καταλάβετε το ανέβαίνουν αυτές οι χώρες και εμέις καταρέουμε!!!! Δεν είναι θέμα μόνο οικονομικό..Είναι όπως έγραψα θέμα μετανάστευσης ότι ανοίγουν δουλειές οπότε σκάνε Ευρωπάιοι να δουλέψουν εκέι και χάνεται το αβανταζ του ξένου που είχαμε χρόνια πρίν..Επιπλέον η άνοδος του βιοτικού επιπέδου οδηγεί τις γκόμενες στα shopings malls στις γίογκες κλπ και λιγότερο στην αναζήτηση πεους ένος τουρίστα που ούτως άλλως πλέον βλεπουν πολλούς σαν και αυτούς της φυλής τους να ζόυν στις χώρες τους!!
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Η Ουκρανία δεν έιναι ΕΥΡΩΠΗ!!!  :thumbsup: :thumbsup: Επιτυχία εκει δεν θα έχουμε ποτέ γιατί απλά υπάρχει μόνο Πορνεία!! Ο Love Τουρισμός δεν υφίσταται ούτε θα υπάρξει σε σοβαρό επίπεδο ποτέ..Σαν πορτοφόλι σε κοιτάνε..  :huh: :huh: :huh: Κάτι που δεν ισχύει στη  Πολωνία και στην Τσεχία.. Και επιτυχία εκεί έχει κάποιος που όπως έχω ξαναγράψει έχει αξία... Δεν είναι όλοι το ίδιο.. Έσυ ας πούμε μπορέι να έχεις αλλά αντίστοιχα ό άλλος που είναι πλήρως αποτυχημένος στην Ελλάδα δεν θα έχει!!

Ενώ ως προς την ανάλυσή σου σε πολλά σημεία αν όχι στα περισσότερα με βρίσκεις σύμφωνο, δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένεις τόσο πολύ εσύ και μερικοί ακόμη ότι στην Ουκρανία υπάρχει μόνο πορνεία. Μιλάμε για μια χώρα 45.000.000 - 50.000.000 κατοίκων σε βαθειά οικονομική και κοινωνική κρίση. Τα πάντα υπάρχουν σε υπερβολικό βαθμό. Και η πορνεία όπου υπάρχει ένδεια 'είναι μια κάποια λύση'. Αλλά να πιστεύεις όμως πως δεν υπάρχει Love Tourism? Δηλαδή όλες είναι πουτάνες? Να το πούμε πιο απλά? Στα μέρη που κατευθύνονται οι κατά χιλιάδες Πορνοτουρίστες ή καλυμμένοι δήθεν Love Tourist χωρίς καλή προετοιμασία, εμπειρία και γνώση θα γίνουν βορά γυναικών που ψάχνουν τους μαλάκες να τους τα φάνε με κάθε τρόπο όπως εμείς ψάχνουμε τα 7,8,9 που θα μας κάτσουν επειδή είπαμε πως ερχόμαστε από τη χώρα του ήλιου. Υπάρχει το know how σαφώς και για αυτό εγώ και μερικοί ακόμα λέμε για μέρη όπως το Κίεβο και η Οδησσός και ειδικότερα για το κέντρο των πόλεων αυτών (Κρεσάτικ, Ντεριμπασόφσκαυα) και στα γνωστά τουριστοclub πως θα βρεις πολλές επιλογές πληρωμένου και δύσκολα θα πουλήσεις αγάπη και έρωτα. Αλλά από αυτό μέχρι να φτάνουμε στο σημείο πως όλη η Ουκρανία είναι οι ομολογουμένως πολλές γυναίκες του Κιέβου και της Οδησσού που ψάχνουν να δαγκώσουν.. απέχει παρασάγγας. Όπως και οι αναλύσεις πως οι γυναίκες εκεί είναι ντεκαβλέ.. Φυσικά είναι λίγο κουμπωμένες μέχρι να νιώσουν ασφάλεια και να πιστέψουν πως δεν πήγες για ένα 'γρήγορο', αλλά αυτό πίστεψε με.. φεύγει γρήγορα και αν σε πιστέψουν θα στα δώσουν όλα πολύ γρήγορα και πολύ εύκολα. Και ειδικά όσες έμπλεξαν με μαλάκες ουκρανούς χαμηλότερης αξίας στο παρελθόν αν έχεις λίγο επίπεδο και ποιότητα.. με λίγη καλή συμπεριφορά θα στα δώσουν όλα.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
244
Πόντοι
36
Περίπτωση θρασυτατης τύπισσας 35 ετών από Κίεβο που μιλούσαμε στο Τιντερ από τα Χριστούγεννα την οποία δεν την συνάντησα ποτέ.Δεν έδινε γουατσαπ εξαρχής. Αποφάσισα να της προτείνω να έρθει εδώ Αθήνα για να δω πως θα αντιδράσει. Από τις φωτό την έκοψα ότι μάλλον είναι οικονομικά άνετη.Ζητουσε όμως να της πληρώσω το εισιτήριο και να έχει δωμάτιο ξενοδοχείου εδώ δικο της !!!!!!
Ορισμένες το έχουν χάσει εκεί στο Κίεβο.
Τέτοιες μαλακίες κάνουν εκεί τα όργια οι ξένοι που πάνε και ζητάνε γελοίες παροχές και χωρίς αντάλλαγμα το γαμησι!!!!

Συνημμένα

• Screenshot_2017-01-18-21-21-45-787_com.tinder.png
    Screenshot_2017-01-18-21-21-45-787_com.tinder.png
    173,5 KB · Εμφανίσεις: 23
  • Screenshot_2017-01-18-21-21-29-477_com.tinder.png
    Screenshot_2017-01-18-21-21-29-477_com.tinder.png
    195,4 KB · Εμφανίσεις: 28
D

dude901123

Επισκέπτης
Περίπτωση θρασυτατης τύπισσας 35 ετών από Κίεβο που μιλούσαμε στο Τιντερ από τα Χριστούγεννα την οποία δεν την συνάντησα ποτέ.Δεν έδινε γουατσαπ εξαρχής. Αποφάσισα να της προτείνω να έρθει εδώ Αθήνα για να δω πως θα αντιδράσει. Από τις φωτό την έκοψα ότι μάλλον είναι οικονομικά άνετη.Ζητουσε όμως να της πληρώσω το εισιτήριο και να έχει δωμάτιο ξενοδοχείου εδώ δικο της !!!!!!
Ορισμένες το έχουν χάσει εκεί στο Κίεβο.
Τέτοιες μαλακίες κάνουν εκεί τα όργια οι ξένοι που πάνε και ζητάνε γελοίες παροχές και χωρίς αντάλλαγμα το γαμησι!!!!
Μα θα το πει σε 30 και θα βρεθούν 3,4 διαθέσιμοι να πληρώσουν. Έχει ανοίξει και thread παλιότερα για γκόμενα από Βουλγαρία που ζητούσε εισιτήρια και ο τύπος αναρωτιέται αν πρέπει να στείλει τα χρήματα, και γιατί του ζήτησε λίγα χρήματα και όχι πολλά. Αυτά υπάρχουν και θα υπάρχουν. Όσο υπάρχουν ηλίθιοι για να πληρώνουν θα υπάρχουν και έξυπνες να κάνουν διακοπές δωρεάν. Σου πούλησε υπηρεσίες παρέας.. για δωρεάν διακοπές και αν ήσουν ο τέλειος ιππότης ίσως σου καθόταν. Μη θυμώνεις, ο καθένας κάνει τη δουλειά του και δεν είμαστε οι μόνοι έξυπνοι.. Πήγαινε παρακάτω..

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
244
Πόντοι
36
Dr Love, Kman2  εγώ θέλω να φύγω από την Ελλάδα. Αν έχετε να προτείνετε κάποια δουλειά με 1000 ευρώ σε Πολωνία ή Ουκρανια σε εταιρείες πολυεθνικές με γνώση την Αγγλική εγώ έρχομαι χαλαρά. Είμαι στον τομεα της Πληροφορικής χωρίς εμπειρία στον ιδιωτικό τομέα. Ξέρω ότι προσλαμβάνουν και σαν τζούνιορ κάποιους όπως εγω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom