αρχοντα εμεισ σε ξερουμε χαχαχαχαχ.ημουν σωστοσ με την διαγωση που εκανα πριν καιρο.φανταζεσαι οτι οι πουτανεσ ειναι παντρεμενεσ που απατησαν τον αντρα τους με τον βαλκανιο πουτσαρα και αντι με πελατεσ αλλα ραντεβου στελνουν μυνηματα στον αντρα τους θα αργησουν στην δουλεια χαχαχαχα.παντως ειναι οραια καβλωτικη φαντασιωση.ειχα και εγω πολλεσ τετειεσ χαχαχαχ.αν μιλα μια πουτανα στο μπαρ με καπειον και μετα αυτη παει με τον αρχοντα φαντασιωνεται οτι την πηρε απο τον αντρα της χαχαχαχαχ.αρχοντα εισαι απαιχτοσ
Μη νομίζεις.Μου συνέστηναν και τους άντρες τους κάτι χάλιες τώρα τι να πεις στον άλλον?Ωραίο κώλο έχει η γυναίκα σου την παρτούζωνα πριν από μια βδομάδα με δυο φίλες της?
Γενικά ζητάνε εχεμύθεια λένε σε παρακαλώ μην πεις στις Ελληνίδες φίλες μου τι έχουμε κάνει γιατί θα χάσουν πάσα ιδέα.Οι Ελληνίδες δεν είναι σαν εμάς τις Πολωνέζες έχουν ψηλά τη μύτη κτλ.
Μου έχει τύχει να μου προτείνουν γκόμενες να τις εκδόσω μου λέει η άλλη θα έχεις εμένα και τις ξαδέρφες μου στο διαμέρισμα θα έρχονται άντρες να μας γαμάνε και θα παίρνεις τα λεφτά.Και παράλληλα κατηγορούν τους Αλβανούς οτι βγάζουν τις γκόμενές τους στο κλαρί!
Λέω εγώ δεν είμαι πορνοβοσκός δεν μπορώ να το κάνω αυτό.Αλλά πολλές ψήνονται μέχρι τώρα 3 μου το έχουν ζητήσει ανοιχτά.